Exprimați-vă, oameni buni!


Sub titlul încărcat din start în favoarea perversității, RL publică scremetele intelectuale ale unei „eliberate de prejudecăți”, pe nume Flavia Drăgan. Rezultatul efortului anti-creștin și anti-românesc al D-șoarei ( sper că nu al D-nei, căci ce bărbat normal ar lua de soție pe una care crede că e firesc ca bărbat cu bărbat să își împingă unul altuia lutul la deal ), este intitulat: „Misiune imposibilă: cum pot „înfia“ homosexualii români un copil”

Nu spun mai multe, dar dacă tot citiți mizeria aia’ de propagandă popo’, vă rog frumos numai atât: lăsați un comentariu! Nu dați click pe adresă, decât dacă aveți de gând să le spuneți vre-o două, căci altfel numărul ridicat de vizitatori ar fi înțeles ca acceptarea ( sau ACCEPT, trăznească-i Domnul! ) porcariilor promovate acolo. Am fost întâiul comentator, pe când articolul de-abia fusese vizualizat de o mână de oameni, dar încă nu a apărut. Poate, poate pe mâine dacă le dă bunul Dumnezeu orbul găinilor…

Regret RL, dar dacă asta înseamnă libertatea cea nou găsită și venită de la soare apune a României, se vede că v-ați transformat de bună voie în exponenți ai dușmanilor ei. Cât de adânc se pot afunda unii, de dragul unui salariu de mizerie!

Bietul copilaș…

P.S. La ora 10:42, articolul are deja 618 cititori, dar drumul la comentarii n-au dat. Le vor permite mai tarziu pe cand majoritatea cititorilor vor fi absorbit doza de indoctrinare, fara posibilitatea de a vedea replicile oamenilor normali.Clasic trucul..

112 răspunsuri

 1. Contribuiti si Dumneavoastra cu un sfat bun la educarea tinerei generatii !

  Am gandit siteul – http://www.sfatulbatranilor.ro – ca un spatiu public unde tinerii pot gasi gratuit un sfat bun, o pilda, un exemplu. Am selectat persoane publice, cu realizari personale de exceptie, care pot contribui la crearea unui izvor de inspiratie pentru o viata curata, cinstita, demna. Va rugam sa aveti bunavointa de a contribui la dezvoltarea acestui pilon de educatie, pentru o generatie care nu are prea multe surse de modele demne de urmat, in croirea unui drum in viata. Asadar asteptam sfaturi, intamplari memorabile traite sau orice text pe care-l considerati util in acest sens.

  Celor ce va pasa de Neamul acesta va multumesc din Suflet ca sunteti alaturi de noi si sper ca impreuna vom construi o Societate umana mai buna.

  http://www.facebook.com/zalmoxa.adipop

  Adrian Pop

  • Adrian Pop intentia e nobila dar nu vad nimic despre Ortodoxie. „Fără Mine nu puteţi face nimic” ne spune Mantuitorul. Pana nu de mult si eu doream o lume mai buna prin mine insumi si planurile mele lumesti dar am constatat ca nu aceasta e calea. Singuri suntem deosebit de neputiinciosi. In schimb cu El totul e la 180 de grade, lucrurile se vad altfel si nici macar nu mai e nevoie ca cineva anume sa faca mare lucru. Iti dai seama cat de nimicnici suntem si cat de simplu le rezolva El pe toate. Nici unul dintre noi nu este indispensabil Lui Dumnezeu, daca El are un plan cu un neam acesta va fi dus la capat, dar in acelasi timp dragostea Lui Dumnezeu pentru cel mai mare pacatos e mai mare decat dragostea celui mai mare sfant pentru Dumnezeu. (dupa spusele Parintelui Arsenie Boca). Acum sa ne smerim si sa cerem de la Dumnezeu si daca ce cerem e pe placul Lui fii sigur ca El ne va da, nu ca am fi vrednici ci pentru ca El e milostiv, este Iubire.

 2. Intai de toate nu e o „familie” cand doi de acelasi gen convietuiesc impotriva firii.
  Daca totusi vi se casuneaza ca ar fi normala o astfel de „familie” firesc si natural e sa isi procreeze ei progeniturile, astfel e dovedita viabilitatea „familiei”, comunitatii etc in caz contrar inseamna ca nu e firesc. Acea comunitate care NU SE POATE INMULTI e destinata sa se stinga natural. Daca totusi vor sa beneficieze de „roadele” altora se cheama ca paraziteaza, fara parazitare ei nu au progenituri.
  In al treilea rand dar nu cel din urma tendinta de homosiluire a intregii lumi e de natura oculta, demonica. Prin aceparea acestui pacat Dumnezeu ia de peste neamuri protectia Lui si atunci vom vedea mania Lui asa cum a fost si Sodoma si Gomora. De fapt nu dregostea de pederasti ii mana in lupta pe marii civilizatori globalisti cat faptul ca prin acceptarea de catre popoare a sodomiei acestea vor fi parasite de protectia divina si mai usor de implementat planurile globaliste sionisto-masonice de cipare, guvern unic mondial etc etc etc…

 3. Homosexualitatea este o forma de demonizare, prin acceptarea si sustinerea homosexualitatii societatea se face partasa la acest crunt pacat pentru care Dumnezeu a ars cu foc Sodoma si Gomora…..

  Fragmentul din „Iannis cel nebun pentru Hristos”, cand Constantin (homosexualul si povestitorul acestui fragment) il invita pe Iannis acasa la el deoarece il deranja din practicarea pacatelor:

  „Ca sa nu mai lungesc vorba, m-am hotarat sa-l invit pe Iannis-nebunul acasa la mine…

  De indata ce i-am deschis, a spus:
  -Binecuvantat sa fii, Constantine, in veacul de acum si in cel ce va sa fie.

  Pentru prima data auzeam un asemenea salut, insa tot pentru prima data l-am auzit vorbind si pe demonul care se cuibarise inlauntrul meu:

  -Ai venit si aici in casa mea, nebunule, ca sa ma alungi? Nu sunt singur, ci am impreuna cu mine trei sute saizeci si cinci de prieteni. Eu nu am sa plec. Pleaca tu, pentru ca altfel am sa te omor!

  Atunci Iannis a ridicat deasupra mea o cruce si a spus:

  -In numele Sfintei Treimi celei de o fiinta…

  Din clipa aceea nu am mai auzit nimic altceva, pentru ca am lesinat. Cand mi-am venit in sine, l-am vazut pe Iannis cum ma privea zambind. Simteam o mare bucurie ca se afla acolo, insa nu puteam sa-mi dau seama din ce pricina…

  … Eu socoteam povesti tot ceea ce spunea despre demoni. Credeam ca sunt nascociri ale preotilor si ale religiei, ca sa sperie lumea si sa castige usor bani, sa poata duce un trai mai bun, sa se imbogateasca si ale asemenea. Si iata ca acum eram martor al lucrarii lor ucigase asupra omului…”

  • Chiar am medita putin asupra subiectului, nu e exclus sa fie un articol la comanda, un articol pe banii SUA ca au si fonduri baietasii…

 4. Eufrosin
  vezi ca link e pus dublu… ce zici vor publica baietii comentariile de mai sus?

 5. UNU: RL este detinut de ADAMESCU, un evreu care a pus mana printre multe altele si pe magazinul UNIREA dat lui de primarul tigam LIS (nu uitati ca traim epoca tiraniei private iudeo-tiganeasca), magazin in care inlocuieste incet incet toate magazinele detinute de romani cu magazine detinute de evrei, desigur pentru ca evreii sunt mai buni comercianti, stim cum!

  DOI: homosexualitaea este promovata, nu numai pentru motivele reale descoperite de cercetatorii independenti, dar in primul rand pentru ca este o activitate preferata de chiar promotorii sai, mai exact, de rasa care detine monopolul asupra mijlaoelor de comunicare in masa si astfel, isi produc valuri noi si noi de parteneri. Desigur, toate astea pentru ca sunt o rasa superioara, care a parcurs toate etapele si reusit sa atinga nivelul evolutiv reprezentat de ….anus. Pentru ei urmeaza un lung parcurs ce trebuie sa il strabata pana la ratiune. Le uram succes.

  In filmele lui BORAT, un evreu pervers si dezgustator, se promoveaza cultul fecalelor, cult atat de drag poporului evreu, pasiune unica intre popoare.
  Stim ca poporul evreu are o fascinatie in ce priveste anusul si ce iese din el si ar putea intra in el, sunt atrasi si se simt armonizati cu ceea ce umanitatii nu ii trebuie, cu deseul. Curios! O fi vreun indiciu?
  Ei tot sustin de cateva mii de ani ca sunt radical diferiti de noi. Noi avem o repulsie pentru fecale. Ei au o atractie pentru fecale. Asta o fi diferenta la care se refera? De studiat!

 6. In Croatia au aruncat cu scrumierele in ei din cafenele si terase la parada,imi spunea cineva. Ar trebui blocate toate manifestarile de tipul asta. Sint sigur ca cineva ar trimite trupe sa le apere „drepturile”,dar altfel nu se poate.Caci adevarul umbla cu capul spart (iar pirtzarul cu bostanul spart).
  Iar ziaristii sint o adunatura de slugoi marea lor majoritate.Minti slabe si bine spalate,fara nimic in suflet,alergind dupa cariere inutile.

 7. Comentarii 0 (zero) la articolul respectiv.

  • Poate le aproba maine sau luni daca nu lucreaza sambata. Poate nu le aproba deloc (cum am patit deseori) lasand doar comentariile aee sau politic corecte…

   • Au dat drumul la comentarii, toate de-a valma si-au aparut si sodomitii dupa cum era de asteptat. Oricum, din 16 comentarii la ora asta, doar unul e pro-perversi. Ar fi bine sa mai tinem un ochi pe situatie, caci se vor mobiliza.

    • Vad ca primul si ultimul (care e afisat intai) sunt cele prosodomie. Incet vor astia subtil sa impuna chestia asta. Intaiul dusman oricum ramane televizorul. Numai Dumnezeu nadajduiesc sa dea minte celor multi sa inteleaga ce se ascunde de fapt in spatele dragostei fata de toleranta rau inteleasa si focalizata…

  • Da, le tin in „qeue” pana cand 80% din total vor fi citit articolul. E si asta o forma de cenzura.

 8. Salut prieteni ! dupa cum se stie! homalaii sunt o specie pe cale de disparitie, simplu, nu pot procrea,si deci nu se pot inmulti pe cale naturala , fac doar rahatul praf ! mangafaua mondiala ce are in cap reducerea populatiei a gasit in asta o varianta, si drept dovada incurajeaza adoptiile si formarea de noi adepti la calea pierzaniei, asa ca in mintea lor bolnava se va reduce si numarul populatiei umane ! parerea mea despre astfel de articole cretine si autorii lor oligofreni incepe cu expresia ; ,,baga-mi-ash….

 9. precum zice Sf. Ap. Pavel: „Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împaraţia lui Dumnezeu? Nu va amagiţi: Nici desfrînaţii, nici închinatorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii, nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împaraţia lui Dumnezeu.” (1 Corinteni 6, 9-10)

 10. Voi ati vazut ce sustinatori au acceptul: ERSTE (BCR) si Ambasada Angliei. Erste mai promoveaza si adulterul in reclamele lor cu „tu cine faci banking”… Ma intreb daca nu cumva adevarata tinta a multor porcoratii si banci e inainte de toate stricarea populatiei si mai putin profitul…

  • Te apropii de adevar. Continua pe directia asta de gandire si vei descoperi ca firmele. corporatiile, bancile, nu au nici un interes in profit. Din multe motive.

   Intai ca scopul este sa aduca banii inapoi din piata pentru cat mai putine produse si servicii si cat mai daunatoare sanatatii si longevitatii.

   Apoi pot avea bani in orice cantitate direct de la sursa, nu trebuie sa faca ceva pentru asata, vezi finalul comentariului.

   Apoi pentru ca profitul este imposibil ca notiune economica – este un total nonsens, o aberatie, o mare fraiereala, o halucinatie pentru creduli. Arat ca omul normal e credul. Omul cu cat este mai evoluta cu atat este mai credul. E o chestiune de inteligenta superioara. Animalele exploateaza asat pentru a comite inselaciune, moti pentrucare una din cele mai grav pedepsite infractiuni este inselaciunea (art 215 cod penal) cu aspecte agravante in cazul inducerii in eroare in mod continuat.
   “INFRACŢIUNI CONTRA DEMNITĂŢII Art. 215 – Înşelăciunea
   Inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos material injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 12 ani.
   Înşelăciunea săvârşită prin folosire de nume sau calităţi mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 15 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuşi o infracţiune, se aplică regulile privind concursul de infracţiuni.
   Inducerea sau menţinerea în eroare a unei persoane cu prilejul încheierii sau executării unui contract, săvârşită în aşa fel încât, fără această eroare, cel înşelat nu ar fi încheiat sau executat contractul în condiţiile stipulate, se sancţionează cu pedeapsa prevăzută în alineatele precedente, după distincţiile acolo arătate.
   ……….
   Înşelăciunea care a avut consecinţe deosebit de grave se pedepseşte cu închisoare de la 10 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi.”
   Scopul companiilor, corporatiilor, entitailor economice este sa produca beneficii utile oamenior, nu profit proprietarilor. Nimeni nu arata cat de benefica set o companie unei comunitati, dar o puric la parametrii economici si ne ametesc cu indicatori de nu mai pricepi nimic, care este de altfel si scopul.
   Si ca sa termin, infractorii internationali si compliciii lor masoara totul in bani. Ori valoaear banilor este stabilita de conducerea infractorilor internationali. DECI UNITAEA DE MASURA NU ESTE STABILA, NU ESTE CONSTANTA. E ca si cum ai masura cu un metru care are alta lungime dupa cum vrea vanzatorul stofei, cand vrea el, duap cum ii convine numai lui. Si atunci, cum nu se vede excrocheria interntionala???

   Este evident ca trebuie stabilite alte criterii de valori si parametrii pe care organizatiile economice trebui sa le atinga si sa le realizeze. Profitul este o himera manipulabila, ca tinta la un balci unde sefu’ ti-o misca prin mecanisme ascunse ca sa nu o dobori si nicicand sa nu iei premiul cel mare. Profitul este o notiune relativ recenta, aparuta din neantul propagandei internationaliste, pentru a justifica opresiunea legala. O mare mizerie inventat de mutanti.

   Iar in final aveti raspunsul la intrebarile privind crizele: in conditii de inexistenta a rpofitului si a pierderilor generalizate, supravietuies firmele a caror pierderi sunt alimentate din inepuizabla sursa de bani, Bancile Nationale (chipurile) prin bancile comerciale, deci numia firmel mafiei internationale. Bastinasii si cei neiregimentati dispar, toti devenim servitori la mafiotiii internationali.

   • Cunosc toate acestea pe propria piele, am avut o firma destul de solida care bancile si porcoratiile (ca urmare a „crizei”) mi-au hacuit-o in numai un an prin minciuni, conditii comerciale care mai de care mai desantate etc Dar pe cealalta parte am vazut ca e ca urmare a pacatelor mele, asa-mi trebuie. Nimic nu este intamplator, la voia intamplarii…

    • Multumesc Mos Darie. E corect.

     Un om intelept m-a invatat vre-o 12 ani in urma, si i-am dat pe loc dreptate, ca NU EXISTA ECONOMIE. EXISTA DOAR RESURSE NATURALE SI OAMENI.

     CE FAC OAMENII NU RESURSELE SI CUM LE APLICA LA NECESITATI, E O CHESTIUNE DE DECIZIE , FORTA SAU MANIPULARE.

     Manipulatorii ne induc sa nu putem face distinctia intre necesitati si dorinte.

     Cursul de management incepe cu „necesitatile sunt nelimitate, resursele sunt limitate, de aceea este nevoie de management”- O mare minciuna. Necesitatile sunt limitate, resursele sunt oarecum limitate dar in abundenta, nu avem o problema, nu avem nevoie de manageri. Orice om normal poate gospodari in limite normale si e suficient.

     Managerii sunt utili sa deturneze resursele si sa inglodeze oamenii in confuzie si nerezolvari. Promoveaza dorinte, care intradevar pot fi nelimitate, in loc sa promoveze necesitai fundamentale!

     Cata recalam se fac la ceapa, telina, sfecal, morcov si cartofi in stare proaspata? Intreg sistemul se gripeaza pentru ca e cosntruit pe minciuna care este tot mai greu de controlat si justificat.

    • Irationalitatea unui astfel de sistem se poate vedea din urmatoarele:
     -pe de o parte se lupat pentru reducerea populatiei iar pe de alta parte de cresterea profiturilor de pe o populatie tot mai putina ceea ce e absurd
     -pe de o parte bancile vor crestere economica iar pe de alta parte impun masuri de austeritate

     Clar ca e capcana numai ca populatia e sedata prin multiple metode chimice, radio, pofte etc…

     • Corect, dar nici nu putem astpta de la populatie sa faca ceva. Ei doar au sustinut niste lideri. dar dusmanii ne asasineaza fiecar lider oricum se ridica. Cu asta ce facem? IN rest, se gasesc soluti.

      • Lideri Ortodocsi cu frica de Dumnnezeu si dragoste de neam. De astia se tem si internationalistii (nu e de la mine asta).

      • Chiar am citit despre asta un text al Parintelui (al Sfantului, zic eu), Arsenie Boca. Spunea el ca cei care isi dau seama de faptul ca viata lor e numai in mainile Lui Dumnezeu si ca nimic din proppria lor putere nu ii poate tine in viata, sunt practic imposibil de omorat. O mai spune si Sf. Apostol Pavel, in timpul Slujbei Sf. Maslu. Deci se poate!

      • Iata si modul de operare:

 11. @ Ciprian

  Bancile sunt „sinagogi financiare” si au acelasi scop ca si cele religioase, de distrugere a tot ce tine de Hristos. Profitul e doar un bonus.

 12. off topic: Pote multi isi amintesc filmul „Actorul si salbaticii”, cu Tom Caragiu, Mircea Diaconu, Marin Moraru, in care tema centrala era pozitia principiala a lui Caratase in fata railor de germani si legionari.
  Iata adevarul istoric, cu copy paste:
  ” Într-unul din spectacolele sale, satirizând fărădelegile hoardelor bolşevice, între care obsesia
  invadatorilor pentru ceasuri de orice fel, pentru care jefuiau oamenii în plină stradă, ziua în amiaza
  mare, somând victimele: „Davai Ceas!” (dă-mi ceasul), artistul: a introdus următorul monolog.

  Rău era cu “der, die, das”
  Da-i mai rău cu “davai ceas”
  De la Nistru pân’ la Don
  Davai ceas, davai palton
  Davai ceas, davai moşie
  Haraşo tovărăşie!
  După mai multe reprezentaŃii a fost arestat, ameninŃat cu moartea şi i s-a ordonat să nu mai joace
  piesa. În următorul spectacol a apărut pe scenă într-un pardesiu imens, cu mânecile pardesiului
  căptuşite de sus până jos cu ceasuri de mână. Spectatorii l-au aplaudat frenetic la apariŃie, deşi actorul
  nu a scos niciun cuvânt. Apoi şi-a descheiat pardesiul, scoŃând la iveală un ceas cu pendulă! A spus
  doar: “El tic, eu tac, el tic, eu tac”.

  Două zile mai târziu, marele actor era mort. „

  • Desigur, este vorba despre o familie de niste evrei avansati, alesii Domnului, acel Dumnezeu inventat de ei bun cu ei si rau cu toti ceilalti. Poze la barmitzva. O feerie. Ei sunt modelel ce ni se impun de mutamtii iesiti dintre romani care au fost propulsati la varful statului.

  • Dovada a faptului ca homosexualitatea nu trebuie aprobata. Cand o faci ca societate, astea sunt rezultatele, adoptii urmate de nenorocirea unor bieti copii. Iar ca societatea sa n-o faca, e necesar sa ne opunem vehement in mod individual.

  • ..si cind copilul ala va creste mare o sa dea in judecata statul si banii o sa-i plateasca tot turma indobitocita!

 13. Homosexualitatea este o un defect genetic manifesta ca un major dezechilibru hormonal care cauzeaza preferinte sexuale altyele decat cele utile reproducerii si convietuirii scoeiale majoritare. Este in fapt o afectiune biolgica, o conditie de sanatate care nu se poate ameliora. Omul s-a nascut cu ea, ramane asa.

  Pentru ticalosi, este o oportunitate sa o exploateze si sa faca din ea un mijloc de santaj si manipulare a intregii soceitati in patru pasi:

  UNU: promoveaza prin mass media detinuta 100% ideea ca este ceva rau,

  DOI: ii scoate pe cei si cu probleme psihice in strada sa produca aversiune publica pentru aceasat conditie biologica;

  TREI: pozitoneaza prin orice mijloc aoricat de abject, homosexuali in pozitii inalte in stat;

  PATRU: folosindu-se de oprobiul public, santajeaza pe cei instalati in functii cu publicitatea defectelor lor biologice, fie sa faca ce cer ei fie sa isi dea demiia daca refuza;

  Criminalii internationali au strecurat in conducera statelor un numar urias de persoane cu defecte genetice si cultiva oprobiul si dezgustul public pentru aceste defecte, pormovandu-le si mizand pe efctul de dezgust. Si in Romania functiile in stat sunt ocupate de tot felul de persaoen cu majore defecte genetcie care fac jocul criminalilor internationali de frica publicitatii.

  SOLUTIA: sa recunoastem ca o un defect din nastere nu este o problema, sa eliminam oprobiul public asupra homosexualitaii si asupra oricaror alte defecte genetice, dar si sa impunem ca persoanele cu defecte majore genetice sa fie incompatibile cu ocupare unei functii instat, in societate, pentru simplul motiv ca socieatea trebuie condusa de pesoane nascute cu cel mai mare echilibru si normalitate biologica posibila.

  • Pentru pacatele conducatorilor plateste poporul Sodomia este un pacat strigator la cer. Cu cat mai multi sodomiti cu atat pedeapsa Lui Dumnezeu va veni mai repede. Este singurul motiv pentru care acest pacat e atatat si promovat.

   • N-ar fi mai corect ca fiecare om sa plateasca pentru pacatele proprii, nu ale altora? Ti se pare normal ca tu, de exemplu, sa fii considerat responsabil legal pentru ticalosiile pe care le comit actualii guvernanti?

    • Pai „nelegal” sunt vinovat. Adica la nivel divin nimic nu este intamplator si asa ne trebuie. Acum este vorba de un echilibru ca intr-o balanta, cand covarsesc pacatele vremurile merg din rau in mai rau cand nu e invers. Istoric se poate vedea. Se poate vedea si acum. Daca vom merge in directia asta nu e de bine, mania Lui Dumnezeu se va vedea curand.

     • Bine, dar atunci n-ar fi mai corect sa spui ca fiecare om, in parte, este vinovat de propriile greseli si nu cum ai spus tu, cum ca „pentru pacatele conducatorilor plateste poporul”? Chiar nu ma simt cu nimic vinovat eu personal daca Udrea fura din bugetul Romaniei. Ea trebuie pedepsita pentru ceea ce face, nu eu sau tu.

      • Stai tu linisit ca va veni si pay-day, la toti vine. Unii mai au timp de pocainta unii nu, in functie de neamul in care vin, de jertfele din neam (rugaciuni, milostenii etc). Si in Biblie scrie despre pacatele conducatorilor pentru care sufera poporul si invers. In vremea lui David s-a numarat poporul motiv pentru care Dumnezeu a pedepsit aceasta actiune cu 70.000 de morti. Acum o parte din oameni sunt sub har(cei botezati si care au o viate crestina dupa putinta) iar o parte sub lege (cei cu pacate grele, ereticii, cei nebotezati) de aceea ca urmare a jertfei Domnului Nostru Iisus Hristos, Dumnezeu nu a prapadit inca lumea asta ca sa se mai mantuiasca unii ca altfel cu pacatele actuale am intrecut de multa vreme Sodoma si Gomora. Pentru ca mai exista rugatori pentru lume si Sfanta Liturghie mai existam si noi! Nu stiu daca tu esti Cristian cu care m-am mai contrat pe teme crestin-ortodoxe, daca nu iti recomand cartea Cararea Imparatiei a Parintelui Arsenie Boca, e scris acolo tot.

    • Si daca cumva este printre noi unul cu putine pacate (nu e cazul meu) acela mare plata va avea dincolo. Lumea de aici nu poate fi inteleasa deplin fara sa o vezi prin prisma lumii care ne asteapta si pe care trebuie sa o simtim inca de aici fiind. (asa spun Sfintii Parinti)

  • Problema e ca majoritatea homosexualilor sunt „facuti”, nu nascuti. De regula, homosexuali adulti vaneaza adolescenti timizi care inca habar nu au ce e cu lumea asta, in primul rand din vina unor parinti care nu i-au invatat mai bine, ii amortesc cu alcool si droguri, apoi le ofera experienta „de neuitat”, care unui astfel de copil i se va parea normala si autentica. Daca realizam ca astia au nevoie sa recruteze pentru ca nu pot procreea, apoi sa contracaram propaganda lor abjecta printr-o educatie sanatoasa a tinerei generatii, vor pierde partida. Cel mai important motiv pentru care oculta uraste societatile traditionaliste, are de-a face cu opozitia si cu oprobriul aratat perversilor. A decriminaliza si a le spune ca sunt si ei „ok”, nu e numai rau pentru societate, dar rau pentru homosexuali deasemenea, caci eliminand oprobriul le aratam acceptul tacit al comportarii lor deviate.

   Legea divina spune „uraste pacatul si iubeste-l pe pacatos”. Daca incepem sa ii aprobam, ne punem contra Domnului lasandu-i pe amarati sa persiste in pacatul lor. Nu putini au fost cei care s-au intors pe calea dreapta din cauza unor crestini care i-au dezaprobat in mod persistent.

   • ..eu nu cred ca cineva este nascut sodomit! Motivul: daca era nascut asa atunci DUMNEZEU A VRUT SA FIE ASA SI PRIN URMARE NU POATE FI JUDECAT!

   • Homosexualii ca grup nu au nevoie sa „vaneze” adolescenti ca subsitut pentru reproducerea biologica pentru ca un anumit procent al populatiei se naste inevitabil cu aceasta orientare sexuala. Daca homosexualitatea putea fi eradicata prin propaganda/educatie impotriva ei si pedepsirea relatiilor homosexuale, atunci ea ar fi trebuit sa dispara de mult, pentru ca asta s-a facut timp de secole, fara nici un rezultat.

    • De unde stii matale ca homosexualitatea este innascuta? Ai avut vreo experienta? Sau cunosti numai propaganda oficiala?
     Si, daca e asa, de ce a trebuit abrogat articolul 200 C pen, pentru ca ala pedepsea actele de homosexualitate care, citez „produc scandal public”? Astept raspunsuri coerente logic, nu borsul de lozinci de care mi-e deja greata.

     • Din ce am inteles, homosexualitatea e provocata de anumite dereglari hormonale si genetice. De asemenea, din ce stiu s-au observat diferente in structura creierului intre barbatii homosexuali si cei heterosexuali.
      Nu sunt biolog, asa ca citez din ce am citit. Tu de unde stii ca nu este innascuta? Ai vreo dovada in acest sens sau cunosti doar propaganda religioasa?
      Tu ce intelegi prin „scandal public”? Din ce stiu, acest termen nu era definit legal.

      • Poate gresesc, dar asta inseamna ca, la ei acasa, puteau sa faca tot ceeae voiau, fara sa-i deranjeze nimeni. Daca se apucau sa faca…recrutari, se schimba situatia.

 14. Mama miscarii pro adoptie in Europa este psihanalista Elisabeth Roudinesco, fiica doctorului roman Alexandru Rudinescu, moldovean de al nostru….
  Femeia asta chinuita rau de tot felul de ganduri contorsionate ( de copiliţa a trebuit sa fie psihanalizata de Françoise Dolto), adepta a teoriilor lui Freud, sustine in Franţa, asemeni lui Frédéric Mitterrand si Martine Aubry, adoptarea legii privind casatoria homosexualilor si dreptul acestora de a adopta copii.
  In State, Academia de Pediatrie a afirmat inca din 2002 ca este normal si benefic pentru copii sa fie infiati de cuplurile homo.
  Cred ca cel mai eficace s-ar putea actiona impotriva acestor perversi, reproducand pe bloguri fragmente din studiile psihologilor care au dovedit deja ca minorii adoptati de catre homosexuali prezinta tulburari de personalitate si depresie ce poate merge pana la sinucidere.
  Foarte grav este faptul ca odata legalizata aceasta oroare, va fi foarte greu de verificat ce se intampla in fapt cu copiii ajunsi la cheremul unor dezechilibrati, fiind demostrat faptul ca abuzurile sexuale asupra minorilor sunt acte comise de homosexuali.
  In tot cazul, stanga europeana sustine violent legalizarea pretentiilor sodomitilor in toate tarile Comunitatii.

  • Stim exact ce se intampla cu ei: se „distreaza” pana se plictisesc dupa care ii vand pentru recoltarea de organe.

   Ai observat foarte corect ca persoane cu probleme psihicesunt promovate pentru a promova mai departe idei aberante la nivel de stat. Este un mecanism sigur de destabilizare a soceitatilor.

   Chiar despre anormalitaeta nerecunoscuta oficial a conducatorilor este vorba. Nu sunt niste normali care fac niste greseli, Sunt niste nsite mutanti genetic. Sunt diferiti de noi. Atat de diferiti incat cu mare greutate putem concepe. Si au cotropit conducera statelor. Sa intelegem odata problema. Sunt niste caini turbati cu spume la gura care ne musca si ne ucid de fiecare data cand au posibilitatea.

 15. Investiţi…(poezie huşeană)

  Cuvantul care e la ordinea zilei
  Si e pe buzele celor bogaţi:
  “Luaţi şi investiţi în aur…”
  Dar ei nu spun teribilul secret,
  Care-i păstrat cu străşnicie,
  Moneda virtuală care va să vie,
  Nu va putea să fie convertită,
  In nimic din ceea ce se ştie.
  Astfel că aurul,argintul,platina
  Si celelalte care sunt…
  Nimic nu vor mai valora…
  Vor fi asemeni…unui fum,
  Ce se împrăştie în văzduh…
  Si nu poţi ca să-l prinzi în pumn!

  http://www.newz.ro/stire/132131/cea-mai-mare-banca-elvetiana-daca-pica-euro-cumparati-va-doar-aur-mancare-si-arme-.html

  “O caracteristică mai puţin băgată în seamă legată de acordul cu FMI este faptul că el nu este denominat în dolari sau euro, ci în… SDR („Special Drawing Right”), moneda internaţională virtuală a FMI (conform declaraţiei făcute de Jeffrey Franks, şeful delegaţiei de negociere a FMI)”.
  …………………………………………………………………………………
  “Noua monedă va fi pur virtuală, nu va avea niciun corespondent în realitate (nu va avea o valoare reală, cum era aurul, care este, de altfel, vândut de FMI, şi nici nu va avea o valoare stabilită de procesele economice reale dintre oameni), ci va fi folosită într-un mod complet discreţionar de către cei ce au puterea mondială. Iar folosirea unei astfel de „monezi” (de fapt, o hârtie fără acoperire) va putea fi instrumentul perfect pentru falimentarea globală a tuturor celor ce au vreo activitate economică independentă de sistem”.

  http://www.razbointrucuvant.ro/2009/05/06/in-galop-catre-falimentul-mondial-acordul-cu-fmi-si-summit-ul-g20/

  • Si totusi, vor veni vremuri cand iti vei face plinul cu doua monede de argint. Oameni dispusi sa isi schimbe bunurile aflate in surplus pentru un ban din metal pretios, se apropie. Stiu pe unii in America care pun in cosul de donatii al bisericii cate 1 uncie de argint si niciodata bancnote. O frumusete! Unde mai pui ca industria intotdeauna va avea nevoie de metale pretioase. Ia’ spune, daca aurul nu are valoare reala, de ce se da RMGC de ceasul mortii ca sa il ia de la noi?

   • Una din stirile zilei este ca Banca Nationala a Chinei a doborât încä un record la achizitia de aur pe luna asta (e vorba de vreo 84 de tone). Pe de altä parte, în Vietnam se experimenteazä tocmai mäsuri de interzicere a detinerii si operärii cu monede cu valoare intrinsecä, spre deliciul bancsterilor de pretutindeni si a lacheilor lor guvernamentali. Astfel de legi (ne-legiuite) s-au tot dat din 1934 încoace începând cu SUA si terminând cu tot blocul sovietic.

 16. scopul este distrugerea total a crestinilor. fara crestini dispare crestinismul si asta este programul care este un atac total.

  un exemplu:

  http://www.realitatea.net/hibrizi-om-animal-creati-in-marea-britanie_894476.html

  http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2017818/Embryos-involving-genes-animals-mixed-humans-produced-secretively-past-years.html

  si mai este miscarea a.i. moovement a lui moravek care spune clar ca trebuie sa disparem pt a face loc altor organisme superioare.
  a scris si o carte: mind children
  toate astea pe linga actinile de manipulare si pervertire a femeilor in cadrul programului eva.

 17. SUA au decis sa lupte activ impotriva discriminarii reprezentantilor minoritatilor sexuale din intreaga lume. Ambasadele SUA din intreaga lume au primit directive, prin care se recomanda “sa reactioneze spontan” la toate cazurile de incalcare a drepturilor homosexualilor. SUA a creat si un fond de ajutorare in acest scop.

  Despre acest lucru a vorbit Secretarul de Stat al SUA, Hillary Clinton, in cadrul unui discurs la Geneva. Potrivit ei, daca Declaratia Universala a Drepturilor Omului adoptata in 1948 a permis dezradacinarea discriminarii pe criterii de rasa si sex, acum a venit timpul dezradacinarii discriminarii pe criterii de orientare sexuala.

  Secretarul de stat afirma ca presedintele Barack Obama a adoptat realizarea strategiei de promovare a intereselor comunitatii LGBT din intreaga lume. Directive care tin de aceasta dispozitie au fost expediate tuturor reprezentantelor diplomatice din lume.

  “Presedintele a cerut ca toate agentiile guvernamentale sa combata activ orice persecutare juridica a reprezentantilor comunitatii LGBT si sa reactioneze si dur la toate cazurile de discriminare. Sunt bucuroasa ca am reusit sa infiintam “Fondul pentru Egalitatea Mondiala”, care va sustine organizatiile nonguvernamentale”, a declarat Clinton.

  Deocamdata, fundatia are la dispozitie doar trei milioane de dolari. Dar, potrivit Secretarului de Stat, SUA spera ca si alte state vor sustine aceasta initiativa. In ce priveste masuri de reprimare, oficialii de la Washington nu au precizat ce sanctiuni vor fi aplicate impotriva statelor care nu respecta drepturile homosexualilor. Un sir de institutii media internationale presupun ca va fi vorba de reducerea finantarii pentru tarile care refuza sa promoveze interesele homosexualilor.

  http://apologeticum.wordpress.com/2011/12/07/sua-vor-sanctiona-tarile-care-nu-apara-interesele-homosexualilor-mai-era-vreun-dubiu-ca-liderii-mondiali-sunt-slujitorii-antihristului/#more-14651

  Cotidianul evreiesc “The Jerusalem Post” (Jeremy Sharon) a publicat de curand un articol care face referire la o recenta declaratie comuna semnata pe 6 decembrie a.c. de Rabinul-Sef al Israelului, Iona Metzger, si Arhiepiscopul ortodox al Ciprului, Hrisostom al II-lea, la Nicosia in Cipru. Ce este interesant de observat la acest document este ca intaistatatorul Bisericii Ortodoxe din Cipru ii exonereaza practic pe evrei de vina colectiva a uciderii lui Iisus Hristos *(deicid), la fel cum a facut-o Papa Benedict anul acesta in cartea sa, intitulata “Isus din Nazaret” si urmand parca liniei clasice catolice trasate inca din 1965 de documentul, deja celebru, Nostra Aetate, aprobat de Conciliul II Vatican.

  Dar cum interpreteaza toti acestia cuvintele Sfintei Scripturi, care relateaza faptul ca, cu propria lor gura: “tot poporul [evreu – n.m.] a raspuns [lui Pilat – n.m.] si a zis: “? Sf. Ev. Matei 27, 25.

  Nu este vorba de o vina predestinata, ci mostenita, de aceea cred ca doar prin imbratisarea si primirea cu pocainta sincera a Celui rastignit se poate gasi impacarea cu El si, prin ea, scaparea de “vina uciderii”, iar prin impartasirea cu Sfintele Lui Taine se poate sterge definitiv sangele ce inca sta “asupra lor si a copiilor lor”…

  Textul integral al declaratiei comune il gasiti in intregime pe site-ul Bisericii Ciprului AICI (gr.). Reproduc in continuare mai jos cateva pasaje din articolul amintit:

  Metzger si Arhiepiscopul Ciprului se angajeaza sa aprofundeze relatiile

  The Jerusalem Post / 8 decembrie 2011

  Declaratia comuna a celor doi lideri religiosi afirma nelegitimatatea doctrinei vinovatiei colective a evreilor pentru moartea lui Iisus si scoate in evidenta angajamentul pentru relatii mai bune.

  Rabinul-Sef Iona Metzger a semnat o declaratie istorica marti, la Nicosia, cu arhiepiscopul Hrisostom, intaistatatorul Bisericii Ortodoxe din Cipru, declaratie in care cei doi primati promit sa adanceasca relatiile dintre Biserică si poporul evreu.

  Este pentru prima data cand o Biserica Ortodoxa repudiaza aceasta doctrina in mod explicit, care a fost unul dintre cei mai importanti factori in dezvoltarea antisemitismului religios in Europa.

  “Noi, Rabinul-Sef al Israelului, Iona Metzger, si Arhiepiscopul Ciprului, Hrisostom, ii multumim lui Dumnezeu pentru cresterea binecuvantata a acestui respect mutual si afirmam angajamentul nostru pentru avansarea relatiilor excelente dintre Cipru si Israel”, se spune in declaratia comuna.

  […] Declaratia mentioneaza, totusi, in mod explicit, faptul ca Biserica Ciprului nu a luat parte niciodata la acuzatiile de vina colectiva sau la “negarea sistematica” a evreimii.

  “Noi sustinem, prin urmare, repudierea unei astfel de preconceptii, ca incompatibila cu invatatura Sfintei Scripturi“, se mentioneaza in declaratie.

  Biserica Romano-Catolica a repudiat notiunea de vina colectiva a poporului evreu pentru moartea lui Iisus in anul 1965, odata cu promulgarea documentului Nostra Aetate, care a trecut de Conciliul II Vatican, si care prevede ca, desi anumite autoritati evreiesti au solicitat moartea lui Iisus, vina aceasta nu poate fi repartizata tuturor evreilor din acel moment, si nici evreii din ziua de astazi nu pot fi trasi la raspundere pentru ea.

  Alte dispozitii importante pronuntate marti declara ca prozelitismul printre comunitatile respective “submineaza identitatea religioasa a celuilalt” si este “incompatibil cu respectul reciproc”.

  “Am semnat astăzi o declaraţie istorică în ceea ce privește relaţia evreimii cu Biserica Ortodoxă“, a spus rabinul Metzger pentru Jerusalem Post. “Pana acum, bisericile ortodoxe au fost reticiente in a face acest tip de pas, dar Biserica Ciprului si-a asumat aceasta responsabilitate cu aceasta declaratie curajoasa de astazi” a spus rabinul Iona Metzger. “Speram că acum, pas cu pas, vom putea sa intram in relatii similare si cu celalalte Biserici Ortodoxe importante, cum este Biserica Greciei si cea a Rusiei“.

  […] “Acest tip de declaratie ofera legitimitate Statului Israel in ochii acestor persoane si are un impact politic semnificativ“, a mentionat rabinul.

  “Este semnificativ faptul ca primatul Bisericii Ciprului este cel care a facut aceasta declaratie”, a spus rabinul David Rosen, directorul internaţional al afacerilor inter-religioase în cadrul Comitetului Evreiesc American şi consilier onorific la Rabinatul Şef privind chestiunile interconfesionale, ”insa importanţa principala o constituie potentialul extinderii continutului acestei declaratii la cea mai mare parte a lumii ortodoxe”.

  http://theologhia.wordpress.com/2011/12/08/arhiepiscopul-ciprului-hrisostom-ii-exonereaza-pe-evrei-de-vina-colectiva-a-uciderii-lui-iisus-hristos/

  http://apologeticum.wordpress.com/2011/12/08/pe-urmele-papei-arhiepiscopul-hrisostom-al-ciprului-ii-exonereaza-pe-evrei-de-vina-colectiva-a-uciderii-lui-iisus-hristos/

  Astazi este Sfantul Spiridon:

  http://apologeticum.wordpress.com/2011/12/12/sfantul-ierarh-spiridon-chipul-ierarhului-smerit-ce-invata-drept-cuvantul-adevarului-dumnezeiesc/

  Sa ne rugam sa ne pazeasca !

  • In 1965 Biserica Romano-Catolica era condusa de infiltratii maSSoneriei & co. Inclusiv cei doi papi din 1958, Ioan al 23lea (care si-a luat numele unui antipapa) si Paul al 6lea (despre care se zice ca era homo) pina in 1978 sau 79 cind a fost ales JP2.

   Conciliul Vatican2 a fost opera de distrugere pe dinauntru a bisericii catolice prin relaxarea tuturor regulilor, interzicerea slujbei traditionale latine (din sec.VI) si inlocuirea ei cu o caricatura inventata de 6 pastori protestanti (sub pretextul modernizarii si ecumenismului) si o multime de aberatii si infiltrari New Age care aproape au distrus credinta oamenilor din west.

   JP2 a facut tot felul de lucruri dubioase, multe pt eliberarea Poloniei lui, dar cind a publicat Dominum Jesus in 2000, prin care a declarat ca nu exista salvare decat prin Hristos, presa s-a intors contra lui.
   Ben16 tot incearca sa repare raul facut, dar e prea tirziu si presa absolut il sfisie.

   Despre infiltrarea bisericii:

   http://www.catholicvoice.co.uk/broken-cross/

   http://www.crisidellachiesa.com la Articoli

   Si o confirmare: unul dintre cardinalii infiltratori (care era cat pe ce sa ajunga papa) cind a murit a cerut sa fie ingropat dupa „fosta” lui credinta.

   http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=12712167

   • papistasii sunt o erezie, nu au putere sfintitoare. Daca am face analogie cu practica feroviara, e ca o sina paralela cu Ortodoxia dar Ortodoxia trece prin tunel (poarta) pe cand papistasii se vor izbi de munte (piatra)…. Biserica e ceva viu, cu noima, nu doar dogme.

    • Dacä însä facem comparatia dintre conduitele popoarelor Poloniei si Spaniei, pe de o parte, si Rusiei si României pe de alta fata cu provocarea comunistä, ajungem la cu totul si cu totul si cu totul alte concluzii. Dacä întindem comparatia asupra istoriei medievale, începem sä avem chiar accese de tuse convulsivä si ne vine sä ne vopsim pärul în roz si sä särim dela etajul 6. „Biserica e ceva viu, cu noimä, nu (doar) cu dogme”.

     Asa ca nici mama super-ortodoxiei (confesiune crestina care se reclamä dela pästrarea 100% neschimbatä a DOGMEI, anume din momentul când s-a decis ea sä o facä si pâna azi – asa cum, de altfel, mai TOATE celelalte confesiuni crestine o fac, cu deosebirea cä momentul de referintä diferä dela una la alta) nu poate servi în veci de înlocitor unei vieti si unei ATITUDINI crestine fatä de conjuncturä.

     Tot lafel, invocarea monopolului pus de careva la betzie (de cuvinte) pe „puterile sfintitoare” NU poate servi absolut nimänui de înlocuitor de viatä si de atitudine crestinä normalä (a fi ortodox nu scuteste pe absolut nimeni de bligatia de a fi crestin).

     Un poponar (botezat) de un popä ortodox e, ca atare, cu mult mai urât (întru päcatul säu) în ochii Domnului decât un metodist american care si-a ÎNCHINAT munca (fapta) sa combaterii acestui viciu abject.

     • Thalex in primul rand vorbeste starea sufleteasca a fiecaruia. Asta poti sa iti dai seama acum.

      In al doilea rand in comunism au fost omorati mai bine de 60.000 de oameni printre care si multi preoti cu mult har. Poti sa cercetezi.

      In al treilea rand explica-mi te rog de ce „agheasma” papistasa se impute (vezi cazul cu Mihai Viteazul la Alba Iulia)

      Cat despre poponarul botezat si ala care lupta dar nebotezat nimic nu e definitiv pana atunci cand nu mai putem face nimic. Pana cat mai e vreme de pocainta (Taina Ortodoxa) nimic nu e batut in cuie. Si eu personal sunt ultimul in masura sa judec asta.

      • Mä refeream la rezistenta anti-comunistä DURABILÄ, de dupä primul val: acolo se vede cel mai bine formatia unui popor.

       Cel putin 60.000 de martiri. Asa e. Dar aici te misti / argumentezi pe teren minat: ai cumva vreo hartä dupä confesiune a Martirilor anticomunisti? S-a ostenit / învrednicit vreunul sä o facä? Uite, Pr. Gheorghe (Calciu-Dumitreasa) si-a alcätuit (pe când träia) pe pagina sa de net o schitzä de martiriolog, cu eroii säi personali, pe care te invit sä o vezi singur. Ortodocsii sunt reprezentati acolo în proportie de vreo 33%, la o pondere realä de, pe atunci, peste 75%. Curios lucru lucru, pe fondul pretinsului si mega surlatului & trâmbitzatului exces de Har din biserica noasträ, nu?

       Nu pot sä-ti explic dece unii semeni de-ai mei cad pradä tentatiei de a încerca sä se îmbete cu apä-rece si de a-i atrage si pe altii spre viciul lor, istorisindu-si snoave cu împutzirea apei. Habar n-am de motivele pentru care o fac. Nu pot decât sä speculez si acum îmi lipseste dispozitia de a o face. Pot însä sä-ti märturisesc cä am asistat de nenumärate ori la slujbe romano- si greco-catolice si nu am constatat NICIODATÄ vreo problemä cu apa sfintzitä, amin!

       Încolo, ai perfectä dreptate, „in primul rand vorbeste starea sufleteasca a fiecaruia. Asta poti sa iti dai seama acum“. Exact asa e, cum spui. De aia ne înspäimântä câteodatä România. Cu atât mai aiuritoare pretentzia unor rätäcitzi (de tot soiul de confesiuni, Adventisti, Penticostali, Ortodocsi, etc.) care nu obosesc sä tot scrie pe toate gardurile cä Dumnezeu le-a încredintat lor & numai lor retzeta mânturii. Sunt convins cä drumul unora e mai anevoios decât al altora, dar, cum dumneata spui, iar eu îmi însusesc, „nimic nu e batut in cuie. Si eu personal sunt ultimul in masura sa judec asta“. Amin.

      • Trebuia sa fi luat aghiazma acasa, apoi sa asteptati cateva saptamani. Eu inca am aghiazma mare ortodoxa de acum doi ani, sfintita sub ochii credinciosilor, fara nici un fel de trucuri cum spun rau-voitorii (cica s-ar folosi conservanti!). E la fel de buna si proaspata ca in ziua aceea rece de Boboteaza.

      • Nu ai inteles nimic. Decat pe de deasupra. Daca ai vrea sa sapi ai afla. Eu cu peretii nu mai vorbesc. Ortodoxia e singura credinta VIE restul sunt erezii.

      • Stiu, stiu, e un deja vue, si cu adventistii am avut schimburi de opinii asemänätoare. Si ei sustin un punct de vedere similat cu al dumitale. Si ei suferä de exact acelas gen de autism ca si membrii sectei dumitale, si ei cred cä au pus mâna pe mântuire (si cä L-au apucat, cu mâna cealaltä, pe Dumnezeu de-un picior).

       Acuma, dacä as fi musulman sau ateu (anti-crestin), cu sigurantä as jubila si n-as prididi fredonând exact ACEASI melodie cu d-ta. As deveni un înfocat „apärätor“ al „ortodoxiei“ si as urma îndemnul d-tale de a „säpa“, adâncind pe cât se poate Schisma. Sunt convins cä propagandistii ateilor, ai poponarilor, nu rateazä sansa (nesperatä!) de a vä încuraja, pe unii si pe altii, de-o potrivä. Nici turcii n-au ratat-o în isorie, nu? Si nici comunistii. Nici rusii nu o rateazä astäzi. Si e absolut firesc sä fie asa. Si dacä as fi dusman al românilor, tot EXACT asa as proceda. Dumneata nu?

       Dar întrucât Dumnezeu a rânduit, în mare-mila Sa, sä fie altfel (în ceea ce mä priveste), vei avea îngäduinta de a-mi întelege retinerile …

      • Eufrosin: uite, pânä acum nu mi-a venit ideea, dar am sä încerc si promit sä revin pe chestia asta. Pe moment am doar aghiasma sfintitä de preotul meu (ortodox), dar, de Cräciun, am sä-mi procur si o sticlutä dela mânästirea catolicä din vecinätate.

      • Thalex tu vrei sa spui ca esti ortodox, folosesti Aghiasma, ai Preot si spui de cei care apara Ortodoxia ca sunt o secta? Esti sigur ca ai un duhovnic sau vreun ecumenist ratacit ca preot?!? Vezi ca ceva nu e in regula…

      • Ciprian: NICIODATÄ nu am spus despre cei care apärä Ortodoxia cä ar fi vreo sectä. În schimb, am spus, spun si am sä mai spun cä posesorii unui anumit tip de discurs (agresiv, resentimentar si sectar) despre Ortodoxie tind sä cristalizeze o mentalitate de sectä. Eu am întors un penticostal la Ortodoxie, am adus doi adventisti în bisericä si am co-fondat o parohie ortodoxä în Austria, ale cärei Liturghii se celebreazä într-una dintre cele mai (nespus de) frumoase biserici catolice (de a cärei milä beneficiazä) din localitatea respectivä. Dar nici în cele mai negre cosmaruri nu-mi închipui cä as putea nega accesul la mântuire vreunor protestanti – de catolici, cu care împärtim 100% cel putin douä taine (deabia din sec. al XVIII-lea încoace DOAR cea a Botezului si cea a Preotiei) ce sä mai vorbesc … Dumneata sti cä BO Rusä si Biserica Catolicä au o întelegere mutualä în virtutea cäreia recunosc reciproc Sf. Împärtäsanie în caz cä în zona respectivä nu se aflä o bisericä a respectiv celeilalte confesiuni? Päi atunci CUM îsi poate permite orice cretin sä nege valabilitatea Tainelor în BC? Ce e cu toatä tevatura asta antoi-catolicä la noi, din ’89 încoace? Cine o propagä si în interesul … cui?

      • Thalex, adicatelea contrazici tu cei cateva sute de sfinti care au spus clar: Orice afara de ortodoxie nu e cum trebuie…. adica nu mai are Duh Sfant, putere sfintitoare. Poti sa te uiti la roadele „bisericilor” in fiecare natie unde sunt preponderente si vei vedea stricaciunea in toata „splendoarea” ei. Si faza cu apa nu e poveste e o treba reala consemnata de istoricii vremii motiv pentru care s-a si dat curs construirii catedralei din Alba Iulia. Daca traiesti Ortodoxia iti vei da seama de secatuirea din celelate secte vadita prin nelinistea sufleteasca mai ales…. din nefericire si multi ortodocsi se molipsesc de astfel de trairi, sunt generate de demoni, mai ales cel al mandriei….

      • Ciprian:
       Mi-ai mai adus o dată argumentele astea şi cred că ţi-am răspuns deja la ele. Spune-mi, a ajuns între timp snoava cu apa „împuţită“ articol de credinţă? Aţi băgat-o, oare, în Crezul dela Niceea (modificat / întregit la Constantinopol) fărä ştirea Sf. Sinod al BOR? Dacă nu (mărit fie Numele Domnului!), atunci permite-mi să mă îndoiesc de veridicitatea ei FĂRĂ a-mi pierde calitatea de creştin. Acelaş lucru e valabil pentru diversele păreri emise de diverşi Sfinţi în diverese împrejurări (NU tot ce a facut / spus un Sfânt e … sfânt, cf. Apocalipsa: „Cine nu se va teme, Doamne, şi cine nu va slăvi Numele Tău? Căci NUMAI TU eşti Sfânt”).

       Ţi-am mai spus, repet: pe vremea lui Mihai Viteazu’ Sf. Comuniune între credincioşii ortodocşi şi catolici NU fusese încă ruptă (schisma a fost 650 de ani o gâlceava între teologi şi politicieni, NU între d-ta şi papa). Mihai NU dela Vizirul otoman al Fanarului (Patriarhul de Constantinopol) a primit BINE-CUVÂNTARE (= vorba de credinţă) + fonduri (= fapta) pentru purtarea campaniei din Grecia, ci dela … Episcopul Romei (Papa).

       Încolo, faptul că un papă si / sau un patriarh român ori rus emit afirmaţii / comit gesturi îndoielnice ori chiar vădit tembele NU e suficient pentru a-l excomunica d-ta pe acela. NU asta e treaba d-tale în biserică. NU pentru asta te afli pe lumea asta. GEME ţara de creştini-doar-cu-numele, iar noi facem p’acilea apologetică-de-mahala … O ţară întreagă vibrează de emoţie ascultând manele şi ASTEAPTĂ să fie misionată de … propria Biserică Naţională, iar noi ne împiedicăm aicea de … papa? Au nu găseşti cel puţin ciudat lucrul ăsta? Mie, unul, tevatura asta mi-se pare de-a dreptul nebunească …

      • Schisma a fost la 1054 iar Mihai Viteazul a domnit in perioada 1593-1601 ce tot indrugi acolo anatema a fost data la 1054 punctum. De atunci papistasii nu mai au Duh Sfant in comunitatea lor. Daca ar avea nu ar fi caderile astea in pacate strigatoare la cer (pedofilie, homosexualitate, divorturi etc) in proportii uriase atat la clerici cat si la „enoriasi” in toate ereziile pe care tu le consideri valide pentru ca i-ar ajuta Dumnezeu. Eu nu imi mai pierd vremea cu tine.

     • Ar trebui sa-ti fie rusine ca ii tot ridici in slavi pe papistasii tai!
      Poti debita orice tampenii, esti liber sa o faci insa sa nu indraznesti sa batjocoresti Martirii Ortodocsi ucisi de bolsevici.
      Eu am multi martiri crestini in familie si nu te pot lasa sa le intinezi memoria.
      Va mana dracii sa veniti pe forumuri ortodoxe!

      „Dacä însä facem comparatia dintre conduitele popoarelor Poloniei si Spaniei, pe de o parte, si Rusiei si României pe de alta fata cu provocarea comunistä, ajungem la cu totul si cu totul si cu totul alte concluzii.”

      In tarile papistas si protestante vrajmasii Sf. Cruci nu au avut prea multe de facut si de aceia persecutiile nu au fost puternice.
      In tarile otodoxe insa nu mergea ca la cei de mai sus si au trebuit sa extermine zeci de milioane de crestini.

      Numai in Rusia intre 1917 si 1989 au fost asasinati in chinuri groaznice 60 de milioane de ortodocsi. Ca sa nu mai vorbesc de Romania, Bulgaria…
      Daca nu te vei potoli cu blasfemiile, vei patzi ca atatia altii care au sfidat Sf. Ortodoxie. Hristos iti va inchide gura cu care hulesti cand nici nu te vei astepta. Este un sfat prietenesc, poate n-o sa-l pricepi acum dar candva iti vei aduce aminte.
      Si daca mai continui cu propaganda anti-ortodoxa, pe care o strecori cu viclenie, o sa incep sa postez din ale papistasilor, inclusiv despre iubitul tau JP2, pe a carui mamica o chema Katzarovska.
      Mai bine ocupa-te de Basescu si alte subiecte mai la indemana.

      • Un ortodox anti-comunist? Bine te-am găsit, frate: puţini (de tot) am fost, mulţi am mai rămas! Să ne fi întâlnit, oare, în iunie ’87 în faţă la Sf. Vineri, aşteptându-l pe (IPS) Godot, când cu buldozerele, ori să fi frecventat împreuna conferinţele lu’ popa Calciu, sau pe vremea aia „apărai“ Ortodoxia de eretici la UTC, punând bazele dogmatice ale viitoarelor polemici cu mine?

       Încolo, ai dreptate, „bolschewicii au asasinat 60 mil. de ortodocşi“: cu precizarea că, dintre Aceştia, vreo 6 mil. au fost greco-catolici, cam tot atâţia romano-catolici (cu care a şi început prigoana anti-creştină în Rusia Sovietica), vreo 4 mil. lutherani (germani & finlandezi), vreun mil. de sectari (prozelitişti de diverse confesiuni), alte cca. 5 mil. de musulmani tătari, ceceni, turcmeni etc., vreo 2 mil. de japonezi si coreeni shintoisti şi budisşti şi încă vreo câteva mil. de … tovarăşi (atei), afgani si perşi (zoroastrii) şi chiar aschkenazi / kazari (mozaici), alte categorii, eretici ne-calcedonieni armeni, restul (majoritatea) fiind chiar creştini de confesiune ortodoxă. Sursa: din memorie, respectiv din scoarţă ’n scoarţă, cf. Stéphane Courtois, „Cartea Neagră a Comunismului“.

       „Fericiţi cei prigoniţi pentru dreptate, ca a lor este imparaţia cerurilor!“ Sursa: Sf. Ev. Matei

       Acuma, io înţeleg dela d-ta (competenţa indiscutabilă în materie) că toţi aceşti martiri au fost declaraţi ortodocşi post-mortem, fapt pe care-l consider o dovadă de ecumenism de cea mai mai înaltă calitate, cf.: „Fericiţi cei ortodocşi mie-la-suuută, căci aceia pe Dumenzeu de un picior L-au apucat!“ Sursa: evanghelia (vestirea) dumitale şi a ne-bunilor de teapa d-tale.

     • Domnle, d-ta vorbeşti în dodii: Marea Schismă din 1054 a fost ţinută iniţial SECRET şi s-a oficializat deabia 150 de ani mai târziu, la cucerirea Constantinopolului de către oastea cruciată (a Împăratului BIZANTIN de drept Alexios Angelos). Când a avut loc la Constantinopol marele masacru al latinilor (1182), schisma era încă ne-oficială.

      Pronunţarea anatemei de către Patriarhul Mihail I a fost făcută EXCLUSIV împotriva Episcopului Romei si a mandataţilor lui (în cap cu Cardinalul Humbert), ea NU i-a vizat deloc pe credincioşi! Culmea e că anatema (+ schisma) e absolut NULĂ de drept, întrucât, la data pronunţării ei, Papa Leon (care NU l-a anatemizat pe Mihail!) trecuse deja în rândurile Bisericii Biruitoare …

      Dela 1204 si până la 1700 schisma a vizat clerul si NU pe credinciosi. A fost o chestiune de ascultare si de supunere + ruptură sinodală, lipsită de consecinţe directe asupra credinciosului de rând (incl. M. Viteazu’ & Co).

      Cum poţi să spui că BC e lipsită de Har, când, chiar şi în situaţia precară de azi, BO si BC recunosc reciproc Sf. Taină a Botezului + Sf. Taină a Preoţiei (iar BO Rusa şi Sf. Comuniune în situaţii de urgenţă)? Cum?

      Te plângeai că definesc discursul d-tale ca fiind sectar? Păi cum aş putea să NU o fac, dacă d-ta & Co. ati luat, de capul vostru, decizii care contravin doctrinei BOR?

   • Crezi cä e crestineste sä propagi zvonuri (cretine) despre räposatul IPS Episcopul Romei (JP2)?

    Insist asupra cuvântului CRESTINESC (cäci din punct de vedere „ortodox”, pare, din perspectiva dumitale, sä fie absolut în regulä).

    Încolo, în chestiunea Vatican2 nu pot sä te contrazic, din päcate, decât în prea micä mäsurä (de exemplu, messa latinä nu a fost INTERZISÄ, rämânând OPTIONALÄ si ca atare 100% valabilä si identicä cu slujbele din bisericile ortodoxe de rit latin).

    • Niste „zvonuri cretine” despre Papa Katz, poreclit si „John Paul II”:

     http://www.mostholyfamilymonastery.com/JP2apostasywithpagansidolatersandinfidels.php

     http://www.deceptioninthechurch.com/jp2.htm

     Prea multe ca sa le pun aici insa daca vrei amanunte, le gasesti pe Google sau ma intrebi.

     Observi ca sunt din surse Catolice.

     • Citat Satanist din „operele” ISP Iustinian Marina (prea multe ca sa le pun aici insa daca vrei amanunte, le gasesti pe Google sau ma intrebi): „Cristos este omul nou. Omul nou este omul sovietic. Prin urmare Cristos este sovietic!”

      • Trebuie ca este scos din context. E imposibil ca un ierarh ortodox adevarat sa spuna serios asa ceva.

      • Un „ortodox” care „iubeste” Ortodoxia.
       Las-o balta, mergi si canta la alta masa. Greu te-ai caznit sa gasesti ceva.
       Cum e cu „nedreptatile contra greco-catolicilor”?
       Nu e bine sa vorbesti de funie in casa spanzuratului.
       Ia sa-l pui la punct pe Sf. Paisie ca uite ce a indraznit sa spuna despre voi:
       „Au ereticii sunt ramlenii (romano-catolicii) cu al lor papa? Bine stiu ca vei zice ca sunt eretici. Si de vreme ce sunt eretici, precum si cu adevarat sunt, atunci Sfanta noastra Biserica ii afuriseste pe dansii. Si pe care Sfanta Biserica ii afuriseste si eu, impreuna cu Biserica, fiul ei fiind, ii afurisesc. [..]

       Iara preacuviosul asupra tuturor celor ce veneau de supt stapanirea papii, savarsea aceasta mare taina a Botezului, fara de nici o impiedicare sau indoire, ca pre o prea de nevoie la mantuirea omului”, iar despre uniati: „Ca pentru alte rataciri si erezii ramlenesti (catolice), ce nu se cuvine de acum sa-ti mai vorbim ca si cu toate ereziile cele ramlenesti s-au amestecat si cu ele se unesc si uniatii, precum sufletul de trup. Si cum le va fi lor nadejde de mantuire? Nicidecum. Numai pentru Botez iti voi vorbi tie din Scripturi, fara de care nu poate avea nimeni nadejde de mantuire. […]

       Unia (uniatismul) este o aschie desprinsa de la Sfanta Biserica a Rasaritului si unire cu necredincioasa, ca sa nu-i zic biserica ramleneasca. Unia este inselaciunea diavolului, ce-i vaneaza pe cei nesocotiti intru pierzanie. Unia este un lup rapitor de suflete in piele de oaie. Unia este veninul aducator de moarte, in chip de miere, ce pierde sufletele. Unia este mladita inainte-mergatoare a antihristului, ce ademeneste cu magulire pe cei mai nestiutori intru pierzanie. Unia este prapastia iadului pentru cei ce nu au parte de cuget. Unia este Iuda, ce cu lingusitorul sarut a vandut Credinta Pravoslavnica . Unia este ca si ramlenii (catolicii) eretici. Cum, dar, uniatii nu sunt ramleni, cand toate dogmele Credintei Ortodoxe le-au calcat in picioare si pe cele ramlenesti le-au adoptat, zicand cu nerusinare, precum ca Duhul Sfant purcede si de la Fiul? Si papei de la Roma, adevaratului eretic, aceluia i se inchina si, in loc de Hristos, pe el de capetenia bisericii il au. […]

       Un asemenea juramant, adica anatema, asupra celor ce se impotrivesc si nu se supun Sobornicestii Biserici, este pusa de patriarhii Rasaritului soborniceste, nu doar pentru o oarecare vreme, ci pana la sfarsitul lumii va ramane tare si neclatita si nedezlegata cu darul lui Hristos.”

       (Cuvinte si scrisori duhovnicesti, vol. II, Chisinau, 1999, p.49)”

       Nu esti de acord, cearta-te cu Sfantul!

       Daca nu te potolesti cu batjocora contra Sf. Ortodoxii o sa dau niste amanunte mai picante despre papistasi.

      • Mi-as dori sä fie asa, dar nu detin niciun argument-punte între dorintä si adevär. Nici eu nu cred cä un ierarh ortodox ADEVÄRAT poate rosti asa ceva. Si nici nu pot sä-mi închipui vreun context în care o asemenea tâmpenie (blasfemie) sä poatä fi rostitä.

      • La voi la papistasi se invata ca orice minciuna, ticalosie,sunt permise daca e „spre gloria lui Dumnezeu”.
       Asa ca vei primi indulgenta ca minti ca esti Ortodox dar trebuie sa fii mai atent pe unde mai activezi, ca sa nu se observe.
       Stiri din surse catolice, Benedict – un papa romantic:
       http://www.catholicnews.com/data/stories/cns/0503027.htm

       BENEDICT-KUEHNEL May-18-2005

       Love of Bavarian food, culture sustains pope’s friendship with banker

       By Tess Crebbin
       Catholic News Service

       MUNICH , Germany (CNS) – The 27-year friendship between Pope Benedict XVI and a German banker was sustained through a mutual love of Bavarian food and culture – and multiple drives across the Alps .

       Munich banker Thaddaeus Joseph Kuehnel said that in 1982, when then-Cardinal Joseph Ratzinger left his post as archbishop of Munich and Freising to become head of the Vatican ‘s doctrinal congregation, the cardinal seemed sad about leaving his home.

       „I told him that he need not be sad, I would bring Bavaria to Rome for him,” Kuehnel told Catholic News Service in May.

       This started a series of cross-continental journeys of Bavarian food, drink and cultural items.

       „For over 20 years,” Kuehnel said, „I have been delivering all those items he misses about Bavaria : Adelholzener fruit nectar; Bavarian sausages from his favorite restaurant, Franziskaner, where we often dined together; Advent wreaths and genuine Bavarian Christmas trees.”

       Kuehnel was still flying to Rome when he began taking Bavarian Advent wreaths.

       „It started with two wreaths,” he said, „one for his office, the other for his living quarters. I was traveling by plane then, and when they opened my suitcase at customs, they grew very solemn and started offering me their condolences. They thought I was going to a funeral, bringing wreaths for the grave.”

       Pope John Paul II saw Cardinal Ratzinger’s wreaths and asked for some, too. The following year, Kuehnel transported more wreaths in his car, with an especially big one for the pope. The news of the wreaths spread throughout the Vatican , then beyond its walls.

       „Last year, I had 52 wreaths in the back of my car,” said Kuehnel, smiling.

       Christmas trees are also in high demand.

       „Last year, I transported eight Bavarian trees on the roof of my car,” said Kuehnel. „I carry too much to get everything into a plane. … My best driving record was eight hours (to Rome ); now it takes me 10.”

       The banker and pope’s friendship began in 1978, when Kuehnel visited Bad Adelholzen, a small Bavarian town where Cardinal Ratzinger was vacationing at a summer villa with his brother, Father Georg Ratzinger, and his sister, Maria. Kuehnel was seated at the same table with the family for lunch and said he was touched by the cardinal’s „genuine depth of his faith when he prayed with his siblings before lunch.”

       „It was a prayer lasting minutes. After eating, they prayed together again. I felt drawn at once to this pious, modest man, who radiated an inner kindness,” Kuehnel told CNS.

       After eating, Kuehnel joined the cardinal and his siblings for a walk through the Bavarian countryside. They spoke in the Bavarian dialect, „talking about the marvels of nature and about recognizing God in them.”

       Their initial meeting so impressed Kuehnel that he kept in touch, and the friendship began. When Cardinal Ratzinger returned to Bavaria to visit, Kuehnel would pick him up at the airport.

       „I got special permission to collect him straight from the plane, driving the car onto the runway,” Kuehnel said. Then, the men would often drive for vacation into the Bavarian countryside, but they also ventured as far as Italy .

       Kuehnel said their relationship is so close that he arranged the 75th birthday celebrations for the cardinal.

       Asked about one of his favorite memories of their trips together, Kuehnel said: „A pious hotel manager offered to take us to his secluded mountain hut. We were in his jeep, with the cardinal in the back. As often when we are on the road together, we prayed, saying the rosary while going up a very winding, unsecured serpentine road with steep drops. The hotel manager had the rosary in one hand and steered with the other. I was concerned he could lose his grip and we might drop. When I looked at the cardinal, he just calmly kept praying. He had complete trust in God.”

       Kuehnel also knows the pope is partial to German candy.

       „Pope Benedict XVI definitely has a sweet tooth,” Kuehnel said. „He particularly looks forward to dessert whenever we go out to eat.”

       In Rome , they often dined in an intimate circle: Kuehnel, the cardinal, his private secretary or his sister when she was still alive.

       „He was always in bed at 10 p.m. and up at about 6 the next morning, even though in Rome most people stay up very late,” said Kuehnel, director of Hauck and Aufhaeuser private bankers in Munich . He said he is grateful that his bank gave him the necessary freedom for his frequent travels.

       „Our bank is very close to the Catholic Church, so they have a lot of understanding for our friendship and what it entails,” he said.

       Kuehnel recalled comforting his friend when Maria Ratzinger suffered a stroke and died in 1991.

       „The cardinal called me at once but when I got there she was already dead. Joseph opened the door to me, crying bitterly. We all cried, because she was such a lovely woman,” Kuehnel said.

       He recalled how there used to be four friends on their outings.

       „Now there’s only two of us,” Kuehnel said. „First, Maria died, then Joseph Ratzinger became pope. Only Georg and I are left.”

       Whether Pope Benedict will be able to join them again is uncertain.

       „We suddenly have to work out how our visits together can continue,” Kuehnel said. „This all depends on Vatican protocol. It is a big change for me. The shock is still sinking in, because he was such a big part of my life for the past two decades.

       „When I broke my foot in April, in between holding the funeral Mass for Pope John Paul II and preparing for the conclave, he still found time to send me a personal get-well card. And he also said later that, whatever happens, we are going to remain close to each other,” Kuehnel said.

      • Tre@z: Sigur că da, postează, postează: Nefârtatul va jubila. Dar scopul (ortodox 100%) scuză mijloacele (demonice), nu-i aşa? Sau NU e aşa? Ei bine, eu, dacă aş fi ateu militant, aş adormi cu schimbul ăsta de replici pe noptieră şi l-aş trimite şi prietenilor, spre creşterea bunei dispoziţii.

       Dar ăsta e chiar … scopul dumitale, nu? În „Călăuza Creştină – Sectologie“, editura Episcopiei Argeşului 1994 noi creştini (ortodocşi) suntem preveniţi de tactica asta: acolo scrie că, toţi aceia care şi-au făcut un obicei în a-l înjura pe Papa, o fac DOAR pentru a se prea-mări pe ei înşişi. Mai aflăm tot acolo o mulţime de alte lucruri despre d-ta & gaşka d-tale: vrei să-ţi citesc?

      • @thalex
       N-am timp sa-ti fac istoria. Doar iti reamintesc ca ai inceput prin a batjocori Sf. Biserica Ortodoxa, prefacandu-te ca esti un ortodox „indignat”.
       Ti-am raspuns doar ca sa nu crezi ca iti merge cu aceste viclesuguri.
       Imi pasa de toti acesti papistasi rataciti pentru ca sunt nascuti in Romania si au fost candva binecredinciosi ortodocsi, adusi la ratacire ori pentru avantaje materiale ori din nestiinta vinovata.
       Francezii au o vorba ca daca nu suporti caldura sa nu te bagi in bucatarie.
       Mai pe intelesul tau, daca vrei sa discutam despre religie, fii pregatit cu argumente si nu cu isterii.

      • @thalex
       Atentie la gramatica!
       Nu am prea mult timp de stat la computer dar sper ca mesajul a fost receptionat. Lasa Sf. Ortodoxie in pace si nu o compara cu diverse erezii.

      • tre@z: sunt atent la gramatică, dar nu prea am timp să-ţi corectez toate intervenţiile. Am recepţionat mesajul tău, i-am dat curs şi am lăsat în pace Sf. Ortodoxie – în speranţa că astfel va reuşi să atingă mai repede mult-dorita unitate scripturală, doctrinară şi calendaristică, spre a putea fi, în fine, luată în seamă ca tot unitar de către sora ei, Biserica Universală.

       Am făcut şi alte progrese (duhovnicesti) între timp: am început să mârâi şi să latru şi eu la sectari, dupä modelul d-tale. Pe doi dintre ei, care încercau să prozeliteze un ortodox de-al nostru beat-muci, care tocmai încerca să se reculeagă (depe jos) pe o bancă în parc, i-am luat la siktiruri (şi de post şi şi de dulce) şi i-am şi înjurat (frăţeşte) de mamă, dar fără folos, indivizii părând imuni la mijloacele noastre (apologetice) defensive. Cum mă sfătuieşti să procedez în atari împrejurări? Să le dau (creştineşte) la geoale, sau să încerc să-i muşc de varice?

 18. A propos de State, dar in Spania cum este?
  Zapatero, instalat la putere dupa „montajul „cu atentatul de la Madrid, a votat inca din 2005 legea privind casatoria homosexualilor si dreptul acestora de a infia doar copii spanioli. A facut o favoare poporului, nu?
  Cel mai tare ma calca pe nervi faptul ca Spania este Stat monarhic iar Casa Regala se afirma crestina, cu toate ca regina Sofia face parte din Grupul Bilderberg!!!!
  Belgia, cu ce s-a pricopsit? Cu un prim ministru socialist, homosexual , acuzat (dar „albit) in ’96 de abuz sexual asupra unui minor.Si aici adoptiile de catre pidosnici sunt legale ca si in Olanda, alta monarhie!
  Tarile ortodoxe au putut pana in prezent sa tina piept acestor orori dar, credeti ca nu se vor face presiuni pentru ca Romania sa intre”in randul lumii”?
  Academicianul Razvan Teodorescu, foarte apreciat si adesea invitat in studiourile Trinitas pentru competenta sa in materie de istoria arhitecturii religioase, a fost intaiul presedinte al comunitatii homosexualilor din Romania. Actualmente, acesta este Ambasador al ALIANTEI CIVILIZATIILOR, organism recunoscut de catre ONU.
  Alianta promoveaza mobilizarea actiunilor politice la nivel mondial, in scopul intelegerii si reconcilierii, pentru combaterea prejudecatiilor si faliilor dintre civilizatii si religii.
  „Alianta civilizatiilor” a fost creata la propunerea lui José Louis Rodriguez Zapatero.

 19. Una la mana: in natura, relatiile homosexuale sunt intalnite. Daca natura a lasat ca si cainii, pisicii si maimutele etc sa impinga lutul la deal, cum zici tu, nu vad de ce nu ar impinge acelasi lut si oamenii. In fond, e treaba lor. Parerea mea, desigur. Ca in rest, treaba mea e doar ce se petrece la fundul meu.
  Ce zic popii e irelevant. Ei zic multe si dintre cele ce zic, putini si putine fac. Cand incerci sa le-o zici, isi aduc aminte ca si ei sunt oameni si oameni fiind, sunt supusi…pacatelor.
  Doi la mana: la faza cu familia e altceva. Pentru ca alta este sa isi asume responsabilitatea propriilor anormalitati niste oameni maturi, pentru ei insisi si pentru preferintele lor sexuale si cu totul altceva este sa iei un copil care nu poate alege, nu-si poate asuma responsabilitati si sa il obligi sa traiasca intr-un cuplu care pentru orice heterosexual (ma refer la copil) reprezinta ceva anormal.
  Dasi la punctul unu, cu homosexualitatea, sunt de acord ca fiecare face ce vrea, la faza cu infiatul sunt complet invers. Familie nu inseamna doi barbati sau doua femei. Mama nu poate fi posesorul unui penis doar ca ii mai place sa poarte fuste ocazional sau de regula. Tata nu poate fi o femeie cu sani, fara caracteristici masculine. Copiii cresc si sunt educati dupa prototipuri, modele, exemple. Chiar si in natura, atunci cand vine vorba de reproducere si de „familii”, „parintii” sunt de sexe diferite! Deci chiar si in natura, la animale, indivizi homosexuali exista, „parinti” homosexuali insa, NU !!!

 20. M-ai convins: vom infiinta ONG-ul pisicilor homosexuale, ONG-ul cainilor homosexuali, ONG-ul sobolanilor homosexuali, al viermilor homosexuali, al bacteriilor homosexuale, al gandacilor de bucatarie homosexuali … a tot ce gasim in cartea de biologie si vom cere guvernului sa acorde la toate statut de asociatie de utilitate publica cu capitol bugetar separat si mai pretindem lui Hilary Clinton sa ne dea pentru fiecare cel putin cate 3 milioane de dolari pe an. E si corect politic si oportun. Ne ocupam de minoritati. Chiar de cele mai mizerabile dintre ele.. Io zic ca e bine. Sa cuteze Boc sa nu semneze ca dracu Hilary l-a luat!

  • Numai cainii au comportament gay… e un studiu pe tema asta

  • Uite, ca heterosexuala, iti dai seama ca e dincolo de natura mea sa inteleg cu adevarat ce se intampla, fiind ceva ce imi repugna din toata fiinta mea.
   Dar nici nu pot nega ceea ce se petrece, realitatea.
   Lasa studiul despre caini, la maimute e deja dovedit si surprins, la caini e ceva ce vezi pe strada si la pisici am trait-o personal ca am un motan si are si vecina mea unul. Habar n-aveam nici eu ca se aplica si la pisici. Ei bine, motanul vecinii sare pe toti motanii de pe strada. La matze nici ca se uita, nu le baga in seama. E gay!

   • Nu se poate generaliza dupa un singur exemplu.
    Mai ales personal si neverificat.
    Si in Canada au crezut ca doi pinguini masculi pe care i-au pus in ac. cusca la zoo sunt gay fiindca se imprietenisera, dar dupa ce i-au mutat cu femele s-au lamurit ca nu sunt.
    Nici chiar cei care lucreaza zilnic cu animale nu sunt chiar atat de experti in purtarea necuvantatoarelor.

    • Te rog, chiar nu vreau sa ne ocupam de homosexualitate in general decat in contextul altui articol care ar avea asta drept tema principala. Ma scoate din sarite ca tot timpul cand se pune o problema in care sunt implicati si homosexualii, imediat homosexualitatea devine prima tema de discutie si asta in conditiile in care -vezi si tu mai sus- eu n-am nimic cu ei, pur si simplu sa faca ce vor, sunt oameni maturi.
     Dar cand vine vorba de copii, deja pun problema altfel. Copiii sunt si trebuie sa fie preocuparea noastra, a tuturor. Copiii, nu homosexualii!!! Indiferent de ce e sau nu e, daca e sau nu e justificata, dovedita sau orice vrei tu, homosexualitatea, copiii vin in prim-plan si orice altceva e declasat si nu vreau sa intru in jocul mediatic de a perpetua tema si doleantele lor.

 21. Se spune ca o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte. Eu va ofer mai multe imagini de la adunarea gheilor tinuta la San Francisco in 2008

  http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

  http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_2_full/index.php
  ( MINORII SUNT RUGATI INSISTENT SA NU ACCESEZE LINKURILE )

  Priviti si va oripilati, in curand si in localitatile voastre! Astfel de fiinte nenorocite vor sa infieze copii, e „normal”, vor prospatura!

  • Asta e o panarama in toata legea, e circ, e lipsa de pudoare. Si mai ales e dovada ca homosexualii isi fac rau cu mana lor, facandu-se de rahat si singuri foarte bine si ridiculizandu-si cauza.
   Si asa cum am zis si la respectivul articol sugerat de Eufrosin, tragic mi se pare ca atat acolo, in articol, cat si aici…am ajuns sa ne ocupam de homosexualitate si de problemele homosexualilor (exact intentia redactorului articolului si exact lucrul asupra caruia Eufrosin a atras atentia!!!). Le-am intrat in joc, nu vedeti? Faptul ca totusi, elementul central al temei este copilul, e lasat la o parte de toata lumea.

 22. Un negru (marocan) traficant de droguri, violator, jefuitor, etc. a deschis ieri focul într-o piata din Belgia ucigând si ränind … crestini. Cititi presa de azi si faceti paralela cu cazul norvegianului B.. Vedeti vreo asemänare? Eu nu. Mä tot frec la ochi de azi de dimineata si … nimic. Cred ca si la asta ar trebui dat un räspuns.

  • Pai nu stiai ca el de fapt isi manifesta astfel justa dezaprobare la adresa societatii occidentale care il discrimineaza?

   • Nu numai atât: protestul säu depäseste conjunctura si capätä chiar o dimensiune cosmicä, întrucât are în vedere si secolele / mileniile de împilare coloniala si (horribile dictu) „agresiunea culturalä” prin … încrestinare sävârsitä de (dinnou h.d.) „omul alb” (scuzä-mi obscenitatea!) împotriva „culturilor native”, pasnice, aflate în armonie cu Mama Natura (era sä zic Omida) 100000% pure si ingenue …

  • A ucis ţintind in cap trei copii, printre care si un baietel de 1 an si jumatate care era tinut in brate de mama sa. Se numea, Gabriel.
   Un inger.
   Individul venise in acel loc exact la ora la care elevii ies in pauza si era alaturi si targul de Craciun.
   Multi martori afirma faptul ca s-a tras din directii diferite, insa psihologii incearca sa ii convinga ca au avut halucinatii. Jurnalistii nu indraznesc sa vorbeasca despre un atentat anti crestin.
   La Paris se joaca cu casa inchisa si sub protectia politiei o piesa de teatru in care se fac afirmatii obscene la adresa crestinismului Teatrul respectiv este subventionat de grupari homosexuale. Directorul teatrului a afirmat ca acum ,de Craciun, este momentul cel mai profitabil pentru montarea piesei. Francezi au protestat cum au putut dar au fost catalogati drept fascisti.

 23. Nu stiu cum iti permiti tu sa-i critici pe altii ca nu-ti publica un comentariu, cand tu la randul tau cenzurezi comentariile altora. Te dai mare crestin, dar cred ca de fapt tu esti un evreu homosexual si comunist, plin de frustrari din cauza conditiei tale.

  • Bai „Eugen Dobroveanu” si cum te-o mai fi chemand (vazi ca in lumea netului exista si adrese IP), las-o balta ca-ti tai maul de tot! Lumea dupa Eufrosin e casa mea virtuala si n-am sa permit oricarui nespalat obraznic sa-mi intre cu bocancii in ea si nici sa aiba pretentia sa doarma in patul meu – inteles?

  • Nu fii suparat, cere sa ti se dea alte insarcinari, poate vei avea un succes mai mare.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: