Un comentariu foarte interesant


La știrea aparent banală că George Maior, șeful SRI se întâlnește azi la București cu directorul FBI, Robert Mueller, neîndoielnic pentru a se pune de comun acord asupra strategiei comune de colaborare si cooperare pe tema…he, he, doar nu credeați că mă cobor la nivelul repetării acelor baliverne, sluga doar își primește ordinele de marș, asta-i tot. În fine, un cititor a comentat foarte interesant și cu tâlc următoarele:

„Clanul Maior a falsificat documente pentru a-si insusi la Cluj proprietati prin revendicare in fals. Au falsificat pana si documente din Arhiva Nationala gratie faptului ca batranul Maior , mare istoric, avea acces la arhiva „altfel” decat omul de rand. La Cluj, ei, clanul Maior sunt capii mafiei imobiliare. Apostu a ciripit ceva si l-au inchis! Nu ca nu ar fi meritat, era un corupt mizerabil, dar multe din hotiile din primarie sunt facute de Boc si grupul de la Cluj care sunt mai excroci decat Apostu de o mie de ori.”

Omul chiar pare să cunoască ceva. Mă gândesc și eu așa, că poate cineva să aibă niscai’ referințe care să dea substanță acestor alegații. Fără frică, știe toată lumea cum să facă un comentariu anonim.. doar nu ne așteptăm ca presa aservită să raporteze ce nu e voie! Aș fi cu totul fericit că românilor să li se umfle pieptul de mândrie în viitorul apropiat, vorbind de „grupul de la Cluj”! 

13 răspunsuri

 1. 2 prim-ministri, acelasi mesaj!?………

  • Nimic surprinzator: 2 evrei recita la goimi acelasi text trimis de la Cahal.

   Nu isi imagineza ca goimii ar fi capabili sa se prinda. Ghinionul lor.

   Foarte instructiv pentru necunoscatori iar pentru cunoscatori, foarte distractiv.

   Multumim suveranului.

   • Este halucinant. Deja este clar ca sistemul functioneaza ca orice sistem birocratic, avand limitele si vulnerabilitatile oricarui sistem birocratic din lumea asta. Si finalul…Io le recomand, asa cum ne recomandau ei noua, un sistem divizat, mai eficient si mai flexibil, cam ca IMM-urile din ziua de azi.

 2. O interesanta coincidenta, exista date ca grupul de persoane care si-au luat numele de MAIOR despre care este si acest articol, sunt …… evrei.

  Acapararea patrimoniului imobiliar este cel mai mic rau facut NATIEI ROMANE.

  Ofiterii SRI au primit ordin general de ceva timp sa nu lase sa se scape in public numele de nastere ale evreilor care isi schimba numele. Evident ca nu isi schimba numele cu un alt nume evreiesc, ci cu unul neaos romanesc: Gruia, Iancu, Gheorghe si mai ales ION.

  Si acum, ce putem noi Romanii astepta de la un serviciu SRI finantat de noi dar condus de un evreu? Si cand descopera ofiteri nationalisti, ii casapesc.Sa ne slujeasca cu daruire sau sa ne tradeze in favoarea poporului evreiesc? SI DIN ACEST MOTIV SE INTAMPL TOT CE NE DEPRIMA!

  Antisemitii astia, dom’le, dau totul de gol!

  • Taman’ ca in bancul vestit de pe vremuri:

   -Bre’ itzik, dar tu de ce ti-ai mai schimbat numele din Popescu in Georgescu?

   -Vezi ca esti prost mai Strul? Asa, cand ma intreaba astia cum m-a chemat inainte, pot spune ca Popescu!

   • Extrem de perspicace! Bravo. Invatati-i pe cat mai multi.

    Nu e un doar banc, e descrierea procedurii de inselaciune organizata in straturi: descoperi un strat dai de altul dinainte pregatit sa te insele din nou. O splendida scoala pentru oamenii de buna credinta cum sa descopere pe primitivi si sa le anihileze metodele.

    Inapoi la asa zis-ul banc: cel mai important lucru: la a cui intrebare s-a pregait Itzic cu un raspuns mincinos? LA A ROMANULUI CARE IL VEDE CA SE COMPORTA DISTRUCTIV, OSTIL SI INSELATOR, NEFIRESC PENTRU UN ROMAN, SI NU ISI POATE EXPLICA MOTIVUL. ARE O BANMUIALA, INTREBA SI PRIMESTE O MINCIUNA LA CARE UN OM NORMAL NU SE POATE ASTEPTA.

    Multumesc Eufrosin in numele tuturor care pot invata ceva din asta.

 3. Am uita sa completez: Mueller este evreu. A preluat FBI imediat dupa WTC 911 si a cercetat si a descoprit … nimic. A permis ca 320 mii de tone de probe sa fie evacuate in 6 luni fara sa se faca nici o singura analiza, sustragerea probelor infractiuniii, o infractiune grava, nici o analiza la praful rezultat din pulverizarea planseelor de beton echivalent a 3,500 betoniere pline, zeci de mii de computere, 3000 oameni etc. si cum au fost taiate echivalentul a 47 de KM de profile de otel cu perete de 10 cm. HALAL cercetare politieneasca. Nu degeaba conscatorii zic ca FBI vine de la FEDERAL BUREAU OF ISRAEL.

  • Da ce voiai tu, sa ia la analiza 3500 de betoniere? Iti dai seama ce cheltuiala pe saracele servicii? la bugetele lor…terminau banii pentru achizitionarea cernelei verzi!

   • Hai ca esti simpatic.

    Eu tot insist sa se prinda cei inca mahmuri: Daca n-aveau bani de analiza la 3500 de betoniere, macar la o punga de praf tot puteau sa faca analiza. Dar nici la aia nu au facut. Cercetatori independenti au luat probe si le-au conservat si se stie cu precizie cu ce au fost pulverizate cladirile, de cine si unde a fost centrul de coordonare al exploziilor si linia de comanda.

    Moale efbiaiu’asta, moale. Frate geaman cu sereiu’ de pe aici, ca nu pot spune al nostru caci nu e al nostru. Nici sereiu’ nu a gasit nici un asasin al celor 1100 de victime asasinati la numita „revolutie” in 22 de ani. Se schimba generatia de sereisti si tot nu aflam. Macar o lucrare de doctorat in spionaj intern, terorism revolutionar, ceva, orice, DAR EI …. NIMIC. Moale rau si sereiu’. Si nici parchetu’ nu a gasit nimic anormal in procesul si asasinarea lui sotilor Ceausescu. Dupa ei a fost chiar foarte normal, nu mai trebuie facut nimic. dan voinea care a fost procurorul care l-a acuzat pe Ceausescu de opusul a ce a facut, tocmai a iesit la pensie, desigur cu mii de euro pensie pe luna, din functia de …. sef al parchetului militar care ar fi trebuit sa ii ancheteze pe militarii care l-au asasinat pe Ceausesu. Inca un sef de stat asasinat, mare „jmecherie”. Io zic; asa dreptate sa aiba si ei parte.

 4. hmm…
  Poate vor sa mai intareasca binecunoscuta iubire de aproapele a romanilor ortodocsi:
  http://rt.com/usa/news/prison-revealed-cia-bucharest-371/

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: