Unde ajung cei ce slujesc imperiul:


La gunoi. Literalmente. Ce veţi afla mai jos arată cinismul, minciuna și ipocrizia unui sistem care pretinde că își onorează forţele armate, cei pe care îi trimite să moară prin deşerturi străine, în numele zeului fals al „democrației”- e clar că în armata SUA există puținii privilegiați, cu toții aparținând în loji masonice și apoi restul, care nici măcar nu mai sunt tratați de carne de tun, ci pur și simplu ca „gunoi uman”, aruncați laolaltă cu gunoaiele menajere, odată ce rolul lor folositor s-a sfârșit :

SUA: Cadavrele soldatilor cazuti in teatrele de razboi erau arse, iar cenusa aruncata la groapa de gunoi

O practică lugubră în armata americană a şocat opinia publică de peste Ocean după ce s-a aflat că timp de cinci ani la bazele forţelor aeriene din Dover, capitala statului Delaware /SUA/ cadavrele militarilor căzuţi în teatrele de operaţiuni, în special în Irak, erau incinerate, iar cenuşa era aruncată la groapa de gunoi, fără a informa rudele, dezvăluie The Washington Post, citând surse confidenţiale.

La solicitarea ziarului, înalţi responsabili din armata aerului americană au recunoscut existenţa unor astfel de practici, dar, spun ei, au fost incinerate doar cadavrele care era greu de recunoscut sau cele pentru care se obţinuse acordul familiei în această privinţă.

Generalul Darrell D. Jones compară această procedură cu arderea deşeurilor medicale. ‘A fost o practică comună la vremea respectivă, iar de atunci practicile noastre s-au îmbunătăţit semnificativ’, asigură el.

Gary Lynn Smith, al cărei soţ a fost incinerat pe un poligon după decesul în 2006 în Irak, a spus că ‘a fost şocată’ când a aflat în primăvară, de la un oficial al morgii din Dover, că cenuşa soţului ei a ajuns la groapa de gunoi. ‘Singurul lucru care m-a consolat după pierderea soţului a fost că el a fost adus la Dover şi a fost condus pe ultimul drum cu demnitate, dragoste, respect şi onoare. Această iluzie mi-a fost spulberată definitiv când am aflat unde a ajuns cenuşa lui’, spune femeia îndurerată.

Potrivit unui document ajuns în posesia The Washington Post, poligonul unde erau incineraţi militarii căzuţi în teatrele de operaţiuni se află în comitatul King George, statul Virginia. Compania Waste Management Inc., care administrează groapa de gunoi din împrejurimi, susţine că nu ştia nimic despre ‘originea’ deşeurilor aduse de la bazele aeriene din Dover.

Morga din Dover şi-a schimbat practica abia în 2008, după o decizie a forurilor conducătoare ale armatei aerului SUA: nu mai aruncă cenuşa la gunoi, ci în mare. Ministerul american al Apărării s-a autosesizat în acest caz şi a demarat o anchetă, fără a exclude implicaţii grave pentru cei responsabili de aceste practici.

sursa Romedic

2 răspunsuri

  1. A propos de soldati si de eroi. Guvernul Frantei a decis ca pe monumentele eroilor morti in primul razboi mondial sa fie trecute si numele soldatilor, era sa scriu mercenarilor, morti in conflictele impuse de NATO.
    Un biet veteran al celui de al doilea razboi a indraznit sa afirme ca”nu-i corect”.
    Se rescriu principiile moralei crestine, se mistifica istoria.
    Americanii s-au auto mandatat sa poarte razboaie unde si cand vor muschii lor. Cred ca terapeutic, ar trebui sa fie obligati sa vizioneze zilnic „Full Metal Jacket” de Kubrick.

  2. Astia au ajuns bine, in mediul familiar, intre cutii goale de cola si ambalaje de macdonalds. Cei din Corea, Vietnam au ajuns cobai vii in laboratoarele de experimente biologice in Palestina sau URSS.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: