Suntem urmăriți în mod ilegal – ne pasă?


Încercând să justifice introducerea unui proiect de lege care să permită interceptarea și stocarea datelor tuturor convorbirilor telefonice precum și a e-mailurilor din România, deputatul PDL și fostul ofițer SRI Adrian Bădulescu, a lăsat să îi scape porumbelul din gură:

Oamenii nu trebuie să se aştepte la nimic în plus. Acest mecanism funcţionează şi în prezent numai că el trebuie adus în legalitate.


Practic, securistul ăsta înfiltrat în Parlament ne-a spus fără să vrea că serviciile secrete interceptează în mod ilegal comunicațiile tuturor românilor. Ce include asta, în versiunea deputatului Bădulescu:

numărul celui care formează, numărul destinatarului, numărului celui spre care a fost redirecţionat apelul, dar şi numele acestora. În cazul serviciilor de Internet – poştă electronică şi telefonie, se va identifica utilizatorul, serviciul de telefonie folosit, numărul de telefon al apelantului şi al destinatarului, numele şi adresa abonaţilor, identitatea echipamentului folosit. Astfel, pentru toate comunicările prin telefon sau internet se vor reţine data, ora iniţierii şi încheierii comunicării, ora conectării şi deconectării de la Internet, adresa de IP, furnizorul de Internet.

Mai spun domnii Bădulescu și Vreme (celălalt inițiator al proiectului de lege, și acesta tot deputat PDL), că virgulă conținutul comunicării sau a informațiilor consultate in timpul utilizării unei rețele de comunicații electronice, nu vor fi înregistrate și reținute. Nu în mod legal firește, ci tot așa cum o fac domnii securiști chiar acum..

Justificarea dată pentru această abominatie anti-Românească și anti-constituțională, are asemena hidrei, două capete:

1. „Dorim să subliniem faptul că necesitatea acestei legi derivă şi în contextul recentelor atacuri teroriste care au avut loc în Norvegia în luna iulie a acestui an, impunându-se astfel măsuri pentru combaterea recrudescenţei acestui fenomen” Porci mincinoși..

Dacă chiar s-ar dori eradicarea terorismului, ar trebui început cu însăși perpetuatorii fenomenului, anume cu serviciile secrete. Am expus nu odată cauzalitatea clară dintre acestea și terorism aici pe Lumea după Eufrosin, iar cazul Norvegiei este unul cât se poate de clar: fără implicarea serviciilor, Anders Breivik nu avea cum să comită îngrozitorul măcel.

2. „El a menţionat că dacă acest proiect de lege nu va fi adoptat în două luni, România va fi penalizată şi va trebui să plătească 50.000 de euro pe zi. „Această directivă se aplică în toate statele UE cu excepţia Germaniei. Germania şi România nu o au la această dată, iar Suedia este în procedură de infringement, ea a fost judecată şi plăteşte la ora aceasta 50.000 de euro pe zi pentru că nu au transpus această directivă în practică”, a subliniat Bădulescu

Ne dăm seama în ce am intrat, nu? Noua Uniune Sovietică, cu nimic mai democratică decât cea veche, doar aflată în posesia unor tehnologii a căror simplă imaginare ar fi provocat vise ude lui Iosif Visarionovici Stalin.
Bastarzii ăștia penalizează orice țară cu un guvern suficient de servil și stupid încât să li se supună.
De ce să nu alegem compania selectă a Germaniei în chestiunea asta? Dacă dulăii UE pot sări peste, sigur pot și cățelușii să se strecoare pe sub barieră!

Ce zic românii:

Si uite ca destul de repede asa zisul capitalism isi arata fata reala de dictatura a celor mai puternici economic; Încet, încet toata asa-zisa libertate e ingradita..

Serviciile secrete ajung niste carpe in mana masonilor evrei

De ce ati desfintat si condamnat vechea securitate ?

De ce nu? Azi maine o sa dea o lege ca pot sta cu noi in casa cat vor pentru siguranta statului! Asa ne pierdem incet-incet libertatile, nu numai noi, toate natiunile, sub scuza terorismului ne vor controla in amanunt cum traim, dar ceea ce e mult mai infricosator, cum ce gandim si ce credem!

Cei care acum sunt in functii importante in orice structura de siguranta si control a statului sunt formati, crescuti si indoctrinati pe vremea ce o crede toata lumea apusa!

Nici comunistii nu ne urmareau cum ne urmaresc …”securistii” din ziua de azi … cand ceva dau vina pe uniunea europeana

Ni se calca cele mai fundamentale drepturi in picioare !! Toti masonii si toti descreeratii care au puterea vor sa ne puna lesa si botnita !
Pas cu pas, pana cand o sa ajungem cu cip in mana sau cine stie ce alta inventie ordinara pt. controlul populatiei!

A existat rezistenta in timpul oricarei dictaturi opresive.
O SA EXISTE SI DE DATA ASTA!
VA CHINUITI DEGEABA, VIERMILOR!
GANDURILE SUNT LIBERE!
Dar lasa-i sa dea legi. Cand lucrurile vor atinge masa critica, si omului ii va ajunge cutitul la os, multe ruguri vor fi inaltate…

Nu e le rusine viermilor? Desfiinteaza scoli, desfiinteaza spitale, nu fac eforturi sa imbunatateasca imaginea Romaniei, se bate lumea pe AJUTOARE DE MANCARE DE LA UE! Si le arde de legi cu caracter fascisto-comunistoid, care-si au locul in timp de dictatura a lui Hitler, Stalin, Mao si Pol Pot?
Ce merita nemernicii astia care NU LUCREAZA INTRU BINELE POPORULUI ROMAN?

Nu mi se pare logic sa pot fi inregistrata in mod legal (prin inregistrare nu ma refer la inregistrarea efectiva, ci la interceptarea datlor legate de mine) in niste moduri pe care nu le pot combate – tu personal nu poti controla acest proces, e o proba pe care o poti combate si desfiinta destul de greu in instanta. Stiu ca oricum se intampla, stiu ca oricum mailurile sunt citite, tot ceea ce vorbesti la telefon se cam asculta, dar sunt probe care nu pot aparea in instanta, nu pot fi manipulate si, in consecinta, nu poti fi acuzat de lucruri pe care nu le-ai facut fara a te putea apara in mod efectiv – din pacate nu sunt paranoica, asta e Romania.

Imaginati-va urmatorul scenariu… o gluma nevinovata la adresa guvernului, sefului, vecinului etc…care mai apoi aste folosita ca dovada impotriva ta….convorbirile telefonice orcum nu sunt „private” insa acum devin un instrument de control de exceptie… totul foarte legal!

sursa Gandul

44 răspunsuri

 1. pai daca romanii se lasa dusi de val …. vointa si unire ….

 2. Mi se pare ca toate aceste date vor fi stocate (outsoursed) undeva prin africa de nord! ghici ciuperca?

 3. http://ro.wikipedia.org/wiki/Mi%C8%99carea_de_Nealiniere

  Daca va uitati pe harta lumii e cam…albastra. Restul nu este decat ceea ce se afla sub dominatie sionista, de stanga sau de dreapta. Coincidenta (?!?), numai aceasta din urma regiune are nevoie de masuri antiteroriste contra propriilor cetateni…
  Si inca o observatie. Trei din tarile BRIC se afla in aceasta organizatie. Iar aceste patru tari au suferit cel mai putin din cauza crizei.
  Asta nu inseamna insa ca chinezii sau rusii ar fi ingerasi care n-au auzit in viata lor de ascultarea telefoanelor…

 4. Si inca ceva: 90% din traficul telefonic si tot traficul de internet mobil sunt asigurate de serviciile Vodafone (aia cu 666), Orange (francezi) si Romtelecom (greci). As zice ca mai degraba baietii nostri cata sa aiba si ei acces la ceva ce altii controleaza de mult timp. Tot e bine ca nu mai dorm in bocanci…

  • Astia sunt „ai nostri” cum sunt eu ET. Accesul il au demult, acum cauta legalizarea ilegalitatii, in contul libertatii noastre.

 5. sa invatati tinerii sa evite telefoanele si mesajele pe net …. sa nu devina roboti …

 6. Intrebarea mea este daca aceste interceptari, inregistrari , sau cum vreti sa le spuneti , au incetat vreodata ? Eu nu cred . sa tot fie 35 de ani de cind ” cineva ” mi-a spus , ca ei stiu tot ce fac si ce vorbesc eu , si poate sa.mi arate traseul pe care am mers in fiecare zi. Ce vor ei acum este o superlegalizare a faradelegii lor.

  • N-au incetat fireste, dar ce e ingrijorator este ca acum isi creeaza temeiul legal pentru a infunda pe oricine vor ei. E ingrozitor ce se pregateste, daca ii lasam!

 7. Sa nu uitam ca de data asta securistii au perfecta motivare .
  UE cere asta sau daca nu platim amenzi!
  Doar Germania si noi nu sintem aliniati la lege!

  • Poti da un link cu directiva europeana ce impune ascultarea? Nu de alta, da nu-mi vine sa cred ca exista asa ceva. Occidentalii ar fi fost demult in strada…

  • Pt. „Mr. Mann”: U.E nu cere nimic nimanui, adica nu impune !!
   Legea impune !!! U.E nu da legi ci directive deci daca tara ta nu ar fi dorit sa-si asume directiva aceasta nu se implementa !! In momentul cand adopti directiva, prin alte legi trebuie sa te supui ei altfel ajungi in infrigement si ti se impun snactiuni si directiva.
   Inca o data, directivele u.e nu devin litera de lege decat daca tu ca tara vrei sa adopti directiva.(sau esti constrans altfel sa oa dopti asta e altceva).U.E nu impune ci stabileste un cadru general formal de urmat.(ghiduri) Nu mai credeti toate Basismele mai ganditi si voi sau cautati intr-o carte de drept inainte sa vb.

 8. pardon, mai era si Suedia!

 9. raspandita informatia si procesul de constientizare … gruparile nationaliste trebuie sa se trezeasca din amortire … vor fi provocari mari ptr. a se justifica inregistrarile … agenti provocatori …

 10. In prezent toti operatorii pastreaza aceste log-uri din motive comerciale (rezolvarea unor reclamatii) insa informatiile stocate nu pot fi utilizate ca probe nefiind obtinute in baza legala.
  Avand in vedere ca operatorii si hackerii pot modifica log-urile, acestea tot nu vor putea proba nimic. (inutil)
  Legea introduce obligativitatea distrugerii acestor log-uri dupa 6 luni, lucru care acum nu se intampla !!! (util)

 11. CRED CA NU VEDEM PROBLEMA REALA: care ar fi prima problema: colectarea datelor sau posibilitatea de a fi folosite abuziv de ticalosii infiltrati in conducerea statelor? Ca sa fie clar: in ipoteza ca toate institutiile statului ar fi conduse de oameni de caracaterul lui, sa zicem, Arsenie Boca, ar fi cineva temator daca s-ar inregistra o sumedenie de date despre toata lumea? Dimpotriva, ar fi o minunata solutie sa fie eliminate abuzurile si infractionalitatea de orice fel, societatea ar merge pe o cale benefica minunata.

  Problema este calitatea abisala a caracterului celor care au uzurpat puterea in stat. NE PUTEM NOI IMPOTRIVI ORICAT MASURILOR ABUZIVE, ODATA AFLATI IN FUNCTII, ABUZIVII VOR CAUTA NOI SI NOI CAI DE A NE ABUZA. NU MAI SFARSIM, TREBUIE FACUTA SI IMPOTRIVIREA DAR NU VA FI SUFICIENT, TREBUIE INCA CEVA.

 12. Pornind de la subiectele acestui minunat site, va propun atentiei urmatoarele:

  Fenomenul care preocupa pe membri avansati ai societatii, carora si acest site le este dedicat, este faptul inadmisibil ca la conducerea sistemelor statelor sunt oameni care conduc societatile spre degradare si contra tendintelor firesti de dezvoltare, progres sau cum il vor a fi definit de unii sau de altii, spre conflict si probleme pentru care nu exista nici un motiv aparent, contrar spiritului pasnic al oamenilor in cea mai mare parte a lor si a fantasticei dezvoltari tehnologice in ultimii 100 de ani, care ar trebui sa faca viata tot mai buna pentru toti locuitorii planetei. Sumedenia de intrebari produc sumedenie de raspunsuri, cercetatorii fenomenului incercand sa gaseasca raspunsuri atot cuprinzatoare in timp ce producatorii fenomenului inunda mediile de comunicare, mai, recent puternicul internet cu otravuri informationale, spre dezordine si deruta oamenilor interesati.

  Dusmanul nostru pare a fi a fost si este, la noi si pretutindeni, al umanitatii in larg, ceva care pentru scopul acestui comentariu il vom numi: Organizatia Mondiala a Ticalosilor cu Sucursalele Sale Locale. Cei ce depasesc propaganda diversionista promovata chiar de Organizatie, constata ca masoneria, evreii, tiganii, bancherii, politicienii, mafiotii, criminalii etc. sunt doar componente, si nici toti din categoriile mentionate nu sunt membri in orgnizatie constienti sau/si voluntari, fapt ce, in lipsa altor informatii practice, in loc de a ajuta la lamurirea situtatiei, poate contribui la confuzie.

  Victimele acestei organizatii sunt continuu atrase, pacalite, manipulate, incitate sa nutreasca ura unele fata de altele si sa se isi macine fortele in lupte intre ele in timp ce dusmanii comuni isi vad de “lucrarea” lor distructiva. Suntem toti victime ale unui mecanism vizibil perfid dar organizat, care depaseste capacitatea umana de perceptie spontana – am scris spontana pentru ca nu o putem percepe natural, in consecinta necesita cercetare avansata.

  Organizatia LOR este compusa din oameni anatomic identici noua, care insa manifesta un comportament radical diferit, chiar am putea zice OPUS comportamentului considerat ca normal. Urmaresc obiective primitive dar sunt foarte inteligenti, notiuni aparent incompatibile. Am scris “aparent incompatibile” intrucat pentru ei, sunt nu numai compatibile dar absolut necesare. Comportamentul este identic in obiective cu cel al animalelor: doar iau de la mediu, de la alti oameni, de la societate, nu dau nimic, NU FAC SCHIMB. Dar o fac cu toata inteligenta pe care specia umana a dezvoltat, in consecinta, OBIECTIVELE SUNT DINTRE CELE MAI PRIMITIVE, RUDIMENTARE, PARAZITAR ANIMALICE, INSA MIJLOACELE FOLOSITE SUNT CELE MAI AVANSATE PE CARE UMANITATEA LE-A REALIZAT. Este evident, si din lipsa de informatii practice, este foart frustrant sa vedem incompetenti si ticalosi, monstri si pervesi in conducerea societatii umane in timp ce noi, victiemle actiunilor lor distructive, aparent, nu putem face nimic. Aparent nimic. Este evident ca sunt radical diferiti de noi. Dar in ce fel?

  Fenomenul poate fi definit ca o organizatie cu un comportament sociopat in interiorul soceitatii umane, in ansamblul intregii planete. Nu ar fi nepotrivit sa o numim ORGANIZATIA SOCIOPATA.

  Deci ORGANIZATIE si SOCIOPATIE asociate in acelasi termen.

  Cei ce se intreaba: “Pentru care motiv se organizeaza?”, raspunsul este cat se poate de fundamental: instinctul de supravietuire le dicteaza, fara optiuni. In ipoteza sociopatilor care actioneaza individual, acstia deranjeaza societatea atat de mult, caci in esenta sunt niste infractori innascuti, incat cu rapiditate sunt marginalizati si exclusi din scocietate. Pentru a se proteja de contra-actiunea societatii, este esential sa se organizeze intre ei pentru a putea prin sprijin reciproc, sa se infiltreze si sa preia condiucerea sistemeleor statale, tocmai acelea care au fost dezvoltate pentru a proteja societatea de comportamentul sociopat/infractional. Un avantaj suplimentar al organizarii, au constatat acestia, este asigurea continuitatii controlului pentru realizarea unei existente parazitare, carcacteristic lor fiind faptul ca dei pot fi posesorii unor talente si inteligente deosebite, orientarea catre distrugere ii face incapabili sa aiba vre-o contributie benefica la functionarea si dezvoltarea societatii, altfel spus, intr-o soceitate normala ar muri de foame oricat de inteligenti ar fi, oamenii i-ar ocoli daca ar deveni constienti de latura distructiva si egoista a lor.

  Cand nu intelegem ce se intampla, nu este pentru ca nu putem ci ca de obicei, informatia ne este ascunsa sau este modificata pentru a paraliza actiunea prin deruta si confuzie. Cand nu putem obtine informatia completa din observatie directa, trebuie sa incepem a lucra cu ipoteze. In timp, s-au lansat mai multe ipoteze despre EI si comportamentul lor sociopat.

  Despre ipoteze in general, i se atribuie lui Henri Coanda enuntul urmator: “cu cat sunt elaborate mai multe ipoteze, cu atat creste probabilitatea apropierii de adevar.” Enuntul este foarte practic, gasesc eu, si il aplic cu succes continuu in toate aspectele vietii. Ipotezele se pot verifica “incrucisat” validate sau nu integral sau doar niste parti care se folosesc mai departe la elaboraera unor alte ipoteze pana cand toate componentele se verifica in practica, repetat, cand se constata ca s-a ajuns la un adevar.

  S-au elaborat unele ipoteze care explica atat de putine aspecte ale fenomenului incat nu prea gasim elemente care sa le preluam in elaborarea unor ipoteze de ordin superior. Din acesta categorie putem mentiona: ACTIUNEA DIAVOLULUI, ACTIUNEA EXTRATERESTRILOR RAI, ACTIUNEA RASELOR DEGENERATE (evreii, tiganii, sunt tinte preferate ale acestei ipoteze) , ACTIUNEA UNEI ORGANIZATII SECRETE CE URMARESTE SCOPURI BENEFICE DAR CARE ESTE NEVOITA SA ACTIONEZE PE PRINCIPIUL ‘SCOPUL BUN SCUZA MIJLOACELE TICALOASE”.

  Mai recent, au fost enuntate un numar de alte ipoteze care au meritul de a prezenta o probabilitate mai mare de a explica fenomenul. Ipotezele au fost elaborate intr-un mod colectiv, folosindu-se/ne de internet atat pentru informare cat si pentru finisarea ideilor, prin nintermediul caruia aqm aflat ca fenomenul se manifesta cam acelasi fel in orice societate, indiferent de epoca istorica sau rasa umana.

  Este perfect posibil ca aceste alte ipoteze sa fi fost elaborate de multe ori in istorie, sub diferite forme. Avand in vedere atat interesul LOR ca noi sa nu ne apropiem de adevar, monopolul realizat de EI, de cateva zeci de ani, asupra mijloacelor de informare precum si informatiilor otravite, false, cu care suntem “bombardati” si putinul timp pe care il mai avem ca urmare a tot mai multor dificultati, create evident de EI, de a functiona in societate, tocmai ca sa fim ocupati si sa nu avem timp de aprofundare si identificare a substratului fenomenului, evidxent pentru a nu concepe si lua masuri de schimbare a situatiei, nu este de mirare daca revenim pe parcurs cu idei si concepte cunoscute de unii poate de multi ani. Acesta e o incercare de sintetizare pentru folos practic a multor notiuni si idei a caror autori sunt altii, rasfirati in ninstorie si in prezent in lume.

  Despre aceste ipoteze, sa le numi fie recente sau redescoperite, este acest comentariu.

  IPOTEZA MINTILOR BOLNAVE: in ipoteza ar implica ca membrii ORGANIZATIEI SOCIOPATE ar avea minti normale dar afectate cumva, ar mai ramane o probabilitate de revenire la normal, ar exista si exemple de insanatosire. Desi am citit mult si din surse variate, nimeni nu a mentionat un caz de “insanatosire “, deci exista o mare probabilitate sa nu existe nici unul, in conseceinta ipoteza nu pare a avea o baza. Mai mult, o epidemie de boli mentale care sa cuprinda sute de mii de oamni, o trecere in masa de la sanatos la bolnav a sute de mii de oameni, nu a fost detectata inca in istorie. Si s-au imbolnavit cand, cum? De unde se ia aceasat boala? Asta ca sa nu mai treaca nimeni pe acolo! Ipoteza bolii mentale este izvorata din minti normale, pline de compasiune, gata sa ierte orice, care doresc intoarcerea celor bolnavi pe calea cea dreapta, foarte uman deci. Dar nu are nici o baza. Daca sociopatia este boalae se refere acesta ipoteza, contrar manipularilor din domeniul psihologiei, cosntatam ca NU ESTE O BOALA DOBANDITA IN VIATA CI ESTE O CONDITIE DOBANDITA LA CONCEPTIE, GENETIC, IREVERSIBILA SI NECORECTABILA. Dar alte ipoteze indica ca ar fi mult mai mult de atat.

  IPOTEZA DEGENERARII: ipoteza ar implica ca EI ar manifesta atat comportamente normale dar si aberante, defecte, in consecinta ar trebui sa manifeste si ceva urme de ceea ce noi consideram comportament uman, adica ceva care am defini ca oarecare masura de consideratie pentru o alta fiinta umana si fata de societate in general, un comportament degenerat ar fi deranjant dar ar trebui sa contina si ceva niste urme de umanitate, chiar distorsionata. Dar ce observam: la membrii ORGANIZATIEI SOCIOPATE fie nu se observa nici o urma de consideratie fie se comporta cu consideratie dar la un moment, dar fara nici un motiv aparent, consideratia dispare, lasandu-ne nedumeriti, evident primul gand fiind ca noi am acuzat schimbarea de atitudine, am gresit ceu ceva. Daca studiem cu atentie, constatam ca consideratia lor pentru noi nu a fost nicioadata reala, a fost insa simulata foarte bine, si cand nu le-a mai fost necesara, a disparut lasand vizibil tot dispretul si brutalitatea. Mai grav, constatam ca au avut pregatit din timp un scenariu plauzibil care sa justifice schimbare de atitudine si sa o atribuie unei false vinovatii a victimei, bazandu-se de imposibilitatea oamenilor normali de a putea concepe existenta unui astfel de scenariu ticalos, dovada certa de premeditare, de actiune lucida. Ei sunt experti in simularea consideratiei pentru ca este o abilitate esentiala pentru a putea fi acceptati in societatea umana pentru a-si implementa planul de prelua controlul statelor si al economiei pentru a ne si ne constrange intr-o tiranie privata, aparent fara iesire.

  IPOTEZA MUTANTILOR: Multi, printre care ma numar mai recent si eu, au ajuns la concluzia ca avem de a face de fapt, cu niste mutanti. Niste mutanti foarte inteligenti. Unii chiar extraordinar de inteligenti si cu o perseverenta infinita. Mutantii sunt radical diferiti de noi, aceasta fiind explicatia pentru care nu ii putem intelege si nu sunt previzibili pentru noi. Au capacitati extraordinare de adaptare si simulare, calitati extraordinare in matematica, arta, organizare, litratura, dar ceva in ce fac ei este neterminat, este incomplet, si este acel aspect profund uman care lipseste, al integrarii porpriei fiinte in ansamblul comunitatii umane, al interactiunii neconditionale, al convietuirii IMPREUNA, al impartirii planetei intre noi, fiecare cu ale sale DAR SI TOTI IMPREUNA – CACI CELE DOUA LA NOI NU SE EXCLUD, LA EI SE EXCLUD. EI pot fi foarte buni din punct de vedere tehnic, profesional (daca din profesionalitate excludem si criteriile morale, etice) dar obeictivul lor fiind inuman, nu au putu avea nici un efect benefic in nici un domeniu. Manifesta o cruzime si un egoism de neinteles, inexplicabil de mintea unui om noarmal, sunt, in modul in care folosesc mijloacele, inumani.

  La capatul activitatilor lor, constatam ca sunt de fapt niste infractori care au cotropit sistemele de stat. Legile dezvolatate de mii de ani sunt facute sa opresca ceea ce fac acesti aomeni. Ei insa, pentru a supravietui si a prelua conducerea, trebue sa le incalce si sa anihileze sistemele statelor pentru a scapa de consecinte.
  Ipoteza aceasta are capacitatea de a furniza explicatii la cele mai multe aspecte care ne paralizeaza si ne uimesc.

  Vedem dar ca omenirea luat masuri de pedepsire prin sistemul juridic si legal, dar nu a dezvoltat inca mecanisme de prevenire. Pentru a dezvoltat mecanisme de prevenire, trebuie indentificat “agentul patogen”, la a carui definire, acest comentariu incerca a fi o contributie.

  Posibilitatile de atenuare si eliminare a acestei situatii nu le vom gasi in arsenalul metodelor lor: minciuna, ascunderea, camuflare, inselaciune, brutalitate, asasinat. In nici un caz. Chiar daca am incerca, nu am putea fi buni la asta pentru simplul motiv ca nu sunt izvorate din natura naostra. Nu avem talent la nici una din “artele” astea.
  Metodele noastre insa vor fi in acord cu natura noastra: pasnice si firesti, organziate si corecte chiar si cu cei care trebuie pusi la locul lor in societate conform constiutiei lor psihice si nu ca acum, in totala contradictie cu aceasta. Se cuvine ca cercetarea si elaborarea de masuri sa se accelereze.

  Din perspectiva ipoteztei mutantilor, iata cateva solutii practice:

  SOCIOPATII SUNT IDENTIFICABILI USOR DIN COMPORTAMENT CURENT . TREBUIE INVATATE ASPECTELE DE COMPORTANMENT, CONSTIENTIZATE NECESITAEAT DE A NU IGNORA SOCIOPATII, PERICOLUL PE CARE IL PREZINTA PENTRU SOCIETATE IN ANSAMBLU SI IN DETALIU, ATENTIE CONTINUA PENTRU IDENTIFICARE, REFUZUL COOPERARII CU EI SI MARGINALIZAREA LOR IN VIATA DE ZI CU ZI. Aceasta abilitate poate fi predata in masa la toata populatie prin multe mijloace intre care sa nu excludem si sistemul scolar. Dupa ceva timp, cei mai multi vor putea identifica sociopatii intre candidatii la functii politice. Mai e nevoie sa aratam ca TOTI asa zisi politicieni au comportament vizibil de sociopati? Ei ascund informatiile despre ei pentru ca noi sa nu ne dam seama despre caracterul lor caci am fi oripilati,, cel putin din bun simt. Mai este necesar sa explicam pentru care motiv, contrar celor mai evidente probe, ni se tot spune de 200 de ani ca suntem toti nascuti egali, in capacitati umane respectiv si ca doar …. educatia si lenea ne deparatajeaza in viata? Ca in primul rand trebuie sa urmarim … drepturile omului, nu si obligatiile lui fata de comunitatea umana? Ei vorbesc de drepturile LOR caci doar asta pot intelege.

  Legile trebuie periate putin pentru eliminarea unor procede pe care se bazeaza toate abuzurile facute de complicii din sistem in favoarea infractorilor, de fapt punand forta statului in servicul infractorilor, cum ar fi, inexistenta unei limite de timp si cenzura judecatoreasca pentru cercetarea penala, procurorii si politistii plimband intre ei dosarele fara a fgace progres pana cand victima isi piere resursele, viata etc.

  Legile trebuie completate, de exemplu un nou articol la art. 215 Cod Penal care spune ‘Inducerea sau menţinerea în eroare a unei persoane cu prilejul încheierii sau executării unui contract, săvârşită în aşa fel încât, fără această eroare, cel înşelat nu ar fi încheiat sau executat contractul în condiţiile stipulate, se sancţionează cu ………… ” NOUL ARTICOL SA PREVADA INSELCIUNEA ASUPRA ELECTORATULUI DE CATRE POLITICIENI, PROMISIUNI PE CARE NU LE DUC LA INDEPLINIRE DUPA ALEGERI DIN VINA PROPRIE.

  Desi Legea Magistratilor nr. 303/2004 prevede: “Judecătorii sunt independenţi, se supun numai legii …. ” si “ Judecătorii şi procurorii sunt obligaţi ca, prin întreaga lor activitate, să asigure supremaţia legii …. ” cand judecatorii emit hotarari contrare legii, s-a instaurat cutuma ca nu li se face nimic, desi incalca propria lege. In afara de cazul cand sunt prinsi cu spaga, pot face orice abuz. Putini o fac dar aceia produc dezastru. Noi toti suntem pedepsiti daca incalcam legea, ei nu. Vre-un motiv? Desigur: Populatia si institutiile sunt obligati se respecte hotararile judecatoresti dar judecatorii, urmare a acestei cutume, nu mai sunt obligati, astfel incat aceia care o fac punand astfel institutiile statului in serviciul infractorilor. Desigur, infractorii care s-au infiltrat in breasla judecatorilor sunt putini, dar fac un dezastru mai mare decat legalitatea pe care ceilalti multi o asigura.

  UN ASPECT ESENTIAL FUNCTIONEAZA IN FAVOAREA NOASTRA : EI DEPIND DE NOI, NU INVERS. IN CONSECINTA, REFUZUL DE A COOPERA CU EI, DE A-I PROMOVA, DE A LA IGNORA SAU MIA RAU, DE A LE TOLERA ABUZURILE, VA CONDUCE LA MARGINALIZAREA LOR IN MOD IREVOCABIL, LA OPRIREA DISTRUGERII PE CARE O FAC SOCEITATII UMANE, SI ASTFEL AM PUTEA ELIMINA ACEASTA MARE FRANA A UMANITATII.

  • O analiza excelenta! Chapeau-bas, Mon cher!

   • Este obligatoriu sa iti folosesti abilitatile in scopuri benefice societatii. Nu sa faci negot cu societatea, ca mutantii, ci ca obligatie. Asadar, iau nota de aprecierile pozitive dar trebuie sa arat ca nu autorul este important ci informatiile, exceptand cazurile in care informatiile sunt false, voluntar sau nu, primul, pentru identificarea scopurilor al doilea pentru corectie.

  • Imi pare rau sa o spun dar analiza este 100% falsa daca o privesti prin prizma Predaniei Sfintei Biserici Ortodoxe.
   Nu numai ca este falsa dar ascunde si scopul final.
   Explicatia este prea lunga pentru o postare. orice preot ortodox va poate lamuri cu citate evanghelice.
   Pe scurt se pregateste venirea Antihristului, „o tara”, „o religie”, „un imparat”. Alte explicatii sunt evident false desi suna frumos si chiar intelectual.

 13. O cale simpla de a elimina niste acte abuzive. Va cer opinia asupra punctului de vedere exprimat aici:
  http://agresivus.blogspot.com/2011/11/despre-consimtamantul-tacit.html

  • Un splendid exemplu in sensul necesitatii de a anula prevederi legale facute expres pentru a abuza de societate.

   Este si o proba ca politicenii, poate cu rare exceptii, fac parte din aceeasi organizatie sociopata, isi valideaza legile fara sa se implice. O mare pervertire a sistemului de votare pt. ca nevotarea nu poate fi consimtamant, este simplu spus, refuzul de a vota. Astfel se creeaza posibilitatea duala in care opozitia voteaza pentru prin lipsa in timp ce ulterior pentru derutarea populatie care nu are habar de gainariile strecurate in lege, arata ca ea nu a votat.

   Nu asteptati ca vre-un politician sa se razvrateasca. Legea asta este facuta de ei pentru scopurile organizatei sociopate care transcende cele de partid sau nationale.

   Nu e nimic nou sa apara proceduri ascunse prin care sa se ocoleasca consimtamantul proprietarului pentru a se realiza ceva impotriva intereselor sale. Trebuie identificate si sa facem actiunile necesare pentru a le elimina.

 14. sa nu mai vorbim la telefon dacat in cazuri de urgenta … pe mail la fel cu informari generale …. asa le va pica sistemul satanic ….

 15. Ei actioneaza impotriva oamenilor si actioneaza in grup organizat. Metodele lor de manipulare sint nenumarate, caci cunosc natura umana. Au avut timp sa experimenteze… Ei se pot preface a fi foarte buni si generosi , dar asta pina la momentul 0 cind isi arata hidoasa si adevarata lor identitate si te pot atrage in capcane de -ti pun in pericol nu numai imaginea ta sociala, dar si viata fizica insasi.Ei sint intradear raul pe pamint si nu mai pot ei de Sfinta Biserica ortodoxa , asta pentru ca ei nu cred in Dumnezeul oamenilor, caci il au de al lor – cel al raului …Acesti „oameni” nu au suflet si aceasta este latura prin care pot fi recunoscuti…Ei pot ajunge departe… caci pot face ceea ce un om cu credinta n-ar face-o niciodata …De aceea este f important cine conduce societatea umana..

  • Prea departe nu ajung ei, caci cine sfarseste in iad nu are cu ce se lauda. Multi o patesc rau de tot din timpul vietii, exemplele sunt prea numeroase pentru a incepe aici. Astia sunt „the ultimate losers”.

 16. Reţete împotriva răului:

 17. Cred că este cazul să dăm și ceva nume.Eugen Ovidiu Chirovici, fost ”Mare Maestru”, cu studii de specializare la ”Institutul de Dezvoltare Economică” (de pa lângă Banca Mondială), din 2008 este consilier al Consiliului de Administrație a B.N.R.În ianuarie 2011, ziarul ”Financiarul” anunța că ”Uniunea Europeană dorește crearea unui serviciu secret supra-statal”, iar printre ”oamenii de încredere” s-ar afla și Chirovici, membru al ”Clubului de la Berna”.Este vorba de OSINT, un sistem care dă posibilitatea adunării de informații fără încălcarea legislațiilor naționale.Ceea ce se chinuie ”idioții și trădătorii” prin parlamente, ține de cadrul legal de culegere, prelucrare, interpretare și acțiune.

  • Daca ce afirmati ar fi adevarat, nu ar putea gasi un membru mai de baza pentru ei, doar a dovedit cand a condus Romania ca sef la MLNR. Sau nu?

   Dar cu ce folos tevatura?

   Daca ei conduc Lumea, luandu-ne dupa starea curenta si zvarcolirile din trecutul recent si mai putin recent, nu se prea pricep, ba chiar de loc, sunt de un amatorism periculos. Se recomanda sa se lase de meserie ca nu le iese, o tot dau in gard si ni se rupe noua oistea la caruta vietii in care ii caram ca prostii si pe ei.

   Daca insa nici nu conduc Lumea, atunci cam cu ce se ocupa asa de vartos, de isi dau tot felul de aere, s’a auzim!?

   Ori, ori, tot iese cu virgula.

   Asa, pun si eu niste intrebari, nu dau cu parul!

   • Straniu, am încercat să postez dar apare o eroare de conectare la server.Reiau.
    Respectiva informație am preluat-o din ziarul Financiarul din ianuarie 2011.Sunt foarte de acord cu enunțurile dvs și nu m-am simțit deloc ofensat.Dimpotrivă.Văzusem un film cu Clive Oven pe post de polițist la inter-pol, cercetând un caz de crimă.Ajungând la directorul unei bănci, respectivul a afirmat ”că poate fi ucis, dar mereu va fi cineva pregătit să-i ia locul”.Cei de sus au grijă să-și pregătească din vreme viitorul, ”pionierii de azi, uteciștii de mâine”.Despre par, l-aș folosi, ÎMPOTRIVA LOR.Cu orice alte detalii, vă voi ajuta bucuros.Toate cele bune.

 18. In Franta au mers pana la a impune educatorilor sa fişeze copiii de gradiniţa in functie de” potentialul sociopat”. Indisciplinaţii, puştii care nu stau docili in rand trebuie, dupa opiniile republicanilor, sa fie tinuti sub observatie.
  In nicio gradinita nu s-a aplicat dispozitia. Educatoarele au refuzat categoric sa completeze formularele tiparite de Ministerul de Interne.
  Cred ca sceleratii care traiesc infiltrandu-se in vietile noastre private au totusi un oarecare inconfort la gandul ca unora chiar nu ne pasa de ce fac si cred ei.
  Sa vorbesti liber, sa faci ceea ce crezi ca este corect, sa te bucuri de viata tocmai pentru ca ei vor sa te stie nefericit, strivit sub temeri, este cel mai simplu mod de a-i reduce la propria lor nimicnicie.

  • Aveti dreptate. Intrucat nu putem glumi cu notiunea ce cuprinde oamenii cu constitutie psihica de sociopat, din cauza carora, nu numai in opinia mea, suferim, nu ar fi o surpriza daca am afla ca de fapt, sub diferite pretexte, se urmareste identificarea specimenelor care ar avea mai mare potential de a deveni viitori membri de baza ai organizatiei mondiale de implementare a tiraniei private.

 19. R: Speciale! Codificate. Cifrul veneau odată cu cererile. Aşa funcţionau, conform înţelegerilor la vârf. Cererile care deblocau cele mai mari sume erau scrise de mână! Trebuiau descifrate. Ele conţineau sume de bani pentru asasinate, pentru organizarea de greve, de revolte şi pentru finanţarea unor partide de opoziţie în diverse ţări. Ştiu membri ai grupului Bilderberg care sunt implicaţi în aşa ceva. http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2011/11/09/satanism-si-pedofilie-la-varful-bilderberg-%e2%80%9cpuneti-urgent-reflectoarele-pe-ei-%e2%80%9d/

 20. Curtea de Justitie a CE a dat la data de 25 octombrie o Hotarare ( decurge din dosarele C-509/09 si C-161/10) privind posibilitatea de a chema in justiţie o persoana invinuita de atingerea imaginii personale şi personalitaţii prin mijlocirea internetului, in doua sau mai multe tribunale, simultan..
  Hotararea are, in chip evident, un caracter vicios.
  Ubicuitatea procedeului, dupa parerea mea, este vadita şi contestabila.
  Cum adica, Xsulescu te poate da in judecata la Bucuresti, la Bruxelles şi la Kuala Lumpur unde are cumetri şi afaceri, şi poate cere daune prin cele trei instanţe, pentru ca şi-a gasit numele pomenit pe internet, intr-un context incomod? Si daca doua, din cele trei tribunale il trimit la plimbare pe paracios, paratul poate cere la randu-i despagubiri pentru deranj?..Hotararea pare debila şi juriştii obosiţi rau de tot.
  Doar daca, Curtea a dorit sa creeze un precedent, vizand atat viitoare cazuri precise cat şi intimidarea globala a internauţilor incomozi.
  Posibil ca onorabilii oameni ai Legii il au in minte pe Assange, dar eu o am in cap pe madame Udrea. Daca, de pilda, i-aş posta pe blog imaginea lasciva, stilata,subtil provocatoare, ţinand delicat intre degete un carnat de Pleşcoi, plasata la punctul de graniţa Nadlac (poarta simbol a demnitatii naţionale şi (in)competenţei (i)responsabile a guvernanţilor) alaturi de bordeiul ţiganesc tangent benzinariei, ciordacilor profesionişti şi şandramalei numite motel (bordel), madama, m-ar putea da in judecata? Ar considera ca personalitatea şi persoana Ministrului Turismului şi Dezvoltarii regionale nu este just reprezentata prin plasarea imaginii sale, ca simbol de „Bun Venit” adresat turistilor şi investitorilor, la Nadlac? Eu, cred ca nu.
  Singura nemulţumire a doamnei ar putea decurge din absenţa frunzei emblematice şi a colegilor demnitari romani, coautori ai tabloului dezastruos cu care este şocat orice om normal la trecerea graniţei Romaniei
  Revenind la Hotararea Curţii CE,sa nu ne pierdem temeritatea şi sa nu uitam faptul ca adevarul este mijlocul de aparare cu cea mai mare valoare, in faţa oricarei Instanţe.
  p.s.
  Aveti viziunea inspiratoarei logoului turistic al Romaniei, promovatoarea carnatului de Pleşcoi, intinsa pe canapeaua lui Sigismund Shlomo Freud?
  Ma infior la gandul concluziilor psihanalistului austriac.
  Este doar o fantasma ce nu aduce atingere….

 21. Sa zicem ca este 1640, 1789, 1848, 1870, 1917, 1945, 1989, 2003 sau alta data istorica “interesanta”. Sa zicem ca vrei sa iei bogatia unui stat. Iti trebuie cooperarea unor amici care vor promova ura impotriva conducatorului prezent si care vor organiza asasinatele esentiale precum si cooperarea unor colaboratori apropiati ai conducatorului pentru a-l rupe de sistemel de protectie , ce le realizezi relativ usor in schimbul promisiunii de a le da o bucata din prada la succes.

  Va trebui sa gasesti solutie la o problema mult mai mare, cea a opozitiei in masa, in capitala si in teritoriu fata de atacul asupra bogatiei tarii. Iti trebuie un numar mare de colaboratori care sa execute identificarea si asasinatul opozantilor si sa implementeze masuri de teroare in masa. Trebuie sa stie limba, sa para de-ai locului, nu merge sa ii importi ca pe conducatori, este esential sa fie “bastinasi”,. Trebuie ca raul sa functioneze uns, deci trebuie sa gasesti pe aceia carora li se potriveste sa faca rau in mod natural, fara scrupule, si sa il faca pentru singurul lucru pe care il poti da si care ii intereseza, adica pentru bani. Trebuie sa fie multi si sa fie si usor de identificat si repede de adunat si pus la treaba. O problema serioasa de resurse umane “specializate”. Cum ii identifici, unde ii gasesti? Cum identifici in interiorul unei populatii niste membrii ai acesteia dispusi sa comita atrocitati impotriva propriului popor, repede si multi?

  Intrucat este de neconceput pentru o minte normala, si deci pare un fapt imposibil de realizat, ca se poate gasi in interiorul unei societati un grup mare de ticalosi, desi la nivel inalt este aparent posibil fiind vorba de un numar mic de oameni, dar nu si la nivel mediu si jos, acest fapt a fost unul dintre argumentele, poate principalul, folosit pentru a combate asa zisa “teorie a conspiratie”.

  Rezultatul de fiecare data cand s-a infaptuit o revolutie a fost catastrofal si cu usurinta organizatorii au invinuit chiar natia victima pentru dezastrul in care a cazut, au aratat cu inimaginabil tupeu ca vina apartine chiar natiei victime, care ar fi ticaloasa in general, ca de fapt, pentru ca ticalosii sunt emanati din randurile ei, si-a facut-o cu mana ei si deci nu poat invinui pe nimeni, chiar daca rezultatul as fi bun, crimele necesare au fost facute chipurile, de insasi natia victima . In cazul nostru, de cate ori nu ati auzit “Pai criminalii si tortionarii nu au fost tot romani?” Si raspunsul corect este “Da dar ….. nu erau oricare dintre romani ci erau selectati cu anume modalitati specifice.”

  Si intreb din nou: cum sa gasesti niste membrii ai unui popor carora sa la cada natural sa comita atrocitati importiva propriului popor? Si sa ii gasesti si GATA SELECTATI, IDENTIFICATI, GATA DE ……. LUPTA?

  “Caderea Bastiliei” va sugereaza ceva?

  Domnilor si Doamnelor, CONTRIBUTIA ESENTIALA A TICALOSIEI INTERNATIONALISTE LA TEHNOLOGIILE DE INGINERIE SOCIALA CONSTA IN PLASAREA IN FUNCTII IN SISTEMELE DE STAT A PERSOANELOR IDENTIFICATE DE SISTEMUL PENAL LOCAL CA INFRACTORI. Infractorii sunt infiltrati in serviciile de informatii, politie, procuratura, corpul de judecatori, armata, politica, mass media, adminstratie cu scopul de a pune institutiile statului in subordinea uzurpatorilor statului. Infractorii executa orice act impotriva intereselor statului, a poporului, a tarii, a natiei, FARA SCRUPULE, NATURAL, FIRESC, O TICALOSIE PROFESIONAL EXECUTATA.

  Din acest punct de vedere, constatam ca de fapt, nu avem de a face cu o decaderea statului, a natiei, ci de un proiect de infiltrare si preluare a statului de catre infractori. La scara mai mica, si coruptia e o falsa problema, promovata chiar de infractori pentru derutarea noastra: nu suntem in situatia in care oameni normali, corecti au decazut si au devenit deodata corupti ci avem infractori infiltrati care isi iau partea cuvenita in mod firesc. Romania a fost distrusa in mod repetat de un numar mic de straini infiltrati in tara si in pozitii inalte in stat si de un numar considerabil de membri ai poporului Roman, dar nu oricare ci NISTE MUTANTII UMANI NASCUTI DIN PARINTI ROMANI. Aparitia mutantilor este un fapt statistic in orice populatie si ajung cu totii in registrele cu cazier penal. Pot fi foarte inteligenti, dar asta ii face cu atat mai distructivi si perfizi.

  Societatea nu este decazuta din vina romanilor, nu e vina noastra ca dupa etape de dezvoltare realizate chiar de romani, au urmat perioade de preluare de catre infarctori cu consecinta degradarii, alternativ si repetat in istorie. Ipoteza mea este ca NOI DOAR NU AM FOST CONSTIENTI DE ACEST FENOMEN OBIECTIV SI IN CONSECINTA, NU AM FACUT NIMIC SA IL OPRIM.

  Nu e nimic rau cu Romanii. Dimpotriva, sub atacuri repetate din afara dar mai ales din interiorul structurilor de stat, am dat dovada de rezistenta si caracter inalt. Nu romanii au adus tara in stadiul in care este acum, incapabila sa isi tina populatia in conditii bune in ciuda bogatiei naturale si talentelor native ale populatiei, ci niste straini si infractorii “bastinasi” aflati in subordinea strainilor.

  Incercarile de a ne apara sunt etichetate ca nationalism, de parca ar fi ceva rau in asta. Nationalismul este manifestarea dreptului nostru istoric de a trai pe acest pamant. Suntem indemnati sa renuntam la identitatea nationala pentru a renunta la dreptul istoric. De catre cine? De niste straini si de niste infractori in subordinea strainilor. Bravo!

  Din acest punct de vedere, misiunea de reconstructie a societatii noastre este clara: eliminarea factorului patogen din institutiile statului. Exista legile necesare, exista institutiile, exista modalitati operationale, exista un numar foarte mare de oameni corecti peste tot in sistemele de stat, MAJORITATEA COVARSITOARE, care in prezent sunt marginalizati si terorizati de infractorii care au pus mana pe conducerea institutiilor statului. Sunt descurajati dar se tin pe pozitii atat cat le permite situatia fragila in care se simt singuri, agresati de sistem din toate partile. Ar trebui sa afle cat mai repede ca toti avem aceeasi problema si nu sunt singuri, dimpotiva.

  Cred ca trebuie ca, odata constientizat acest fapt de realitate, sa depasim supararea, deprimarea, acuzatiile patimase, sa constatam ca este vorba doar de deparazitare si sa o luam de la un colt si sa facem curat in toata casa asta frumoasa a noastra, a POPORULUI ROMAN, in mod organizat, meticulos, profesional, sistematic, exhaustiv. Nu numai ca este posibil, este obligatoriu, este imperios pentru supravietuirea noastra si a urmasilor, este o misiune istorica pentru cei care au vocatie istorica, si este o onoare pentru orice membru al Natiei Romane.

  PENTRU COTROPITORI SI INFRACTORI, ROMANIA ESTE O PRADA, CA ORICARE ALTA PRADA.

  PENTRU ROMANI, ROMANIA ESTE IZVORUL EXISTENTEI NOASTRE. ESTE O MARE DIFERENTA.

 22. nu sociopatii conduc lumea ci psychopatii. desi exista asemanari, diferentele dintre ei sunt de mare importanta. un sociopat nu are capacitatea de a tine ordine in viata sa. nu e capabil de a face planuri de lunga durata, pe cand psychopatii sunt exact contrariul.

  organizeaza si planuiesc totul pana in cele mai mici detalii. planurile sunt atat de perfect concepute si puse in practica incat e greu sa le descifrezi.

  psychopatii conduc lumea si nu sociopatii!

  nimeni nu va putea opri distrugerea societatii umane, deoarece acest proces e ca o avalansa care s-a pus in miscare, a luat amploare, si intr-un sfarsit se va spulbera. nu poate fi impiedicata.

 23. http://www.gandul.info/stiri/dezbatere-gandul-frontline-club-cu-julian-assange-fondatorul-wikileaks-despre-legile-big-brother-o-tara-ca-romania-poate-monitoriza-majoritatea-comunicatiilor-electronice-importante-14285842
  Zic trei postaci pe Gandul ca este slab dialogul cu Assange.
  Nu-i asa ,caci vine intr-un moment in care doar onoarea cuvintelor ne-a mai ramas intr-o conjunctura politica patologica in care se bate palma cu alt drac, adica cu acelasi.
  Si à propos, eufrosine esti considerat (in mai multe limbi de circulatie universala) de catre creierul gros al alora de scriu doar in cifre drept, nefrecventabil ! Multora le pare curios fenomenul caci atentionarea nu apare nici macar pentru blogurile filofilistinilor. Voi incerca o captura cu mesajul, dar cred ca esti la curent .
  Pica la fix tafna lui trez in legatura cu transparenta identitati sale.
  De fapt, baietii cu ochi albastri si exoftalmici ne sfatuiesc sa citim in timpul liber istoria lui Dr. Jekkyl si M. Heyde.

  • Ah ce mă mai bucură vestea! Sincer să fiu nu m-a preocupat deloc ce găndesc alții despre mine, de unde și nepăsarea față de reacțiile neprietenilor mei. Într-o vreme chiar pe la începuturi, mai publicam lista agențiilor care urmăresc lumea mea. Acum nu prea mai îmi pasă, dar m-ai incitat oarecum.
   Cu căt sunt mai cu greutate denigratorii năimiți ai cuiva, cu atăt mai adevărat trebuie să fie mesajul său. Îmi pare sincer bine că i-am zgândarit, am sentimentul pozitiv al cuiva care a lovit cu bățul într-un cuib de viespi. Când poți, lasă niște referințe te rog.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: