Uciderea unuia, inceputul pierzaniei altora:


Cunoastem cu totii povestea: un tigan interlop si acolitii lui, au omorat un negru care juca baschet in Romania. In mod clar, viata in ghettourile creeate in mod stiintific de catre distrugatorii Americii si-ai lumii este intr-atat de insuportabila, incat o amarata de mie de euroi pe luna, sa devina atragatoare pentru a bate mingea intr-o tara ahtiata dupa cacaturile din plastic vestice, in ciuda mostenirii ei stralucitoare.

Pacat de el, dar cata minte a avut bietul negrotei cand s-a dat la o femeie alba, chiar daca niste borati autohtoni s-au erijat in aparatorii ei? Cata rusine pentru o romanca sa se cupleze cu d’alde astia ?

Ce zic romanii:

Peste tot in tara romaneasca post decembrista, democratica, libera si capitalista situatia e la fel. A trebui sa fie omorit in chip bestia un tanar sportiv american pentru ca sa incepem sa vorbim si sa ne dam in stamba. Daca murea un roman amarat, nu se baga nimeni, ar fi fost clasat ca o banala cearta in care mortul a dat primul.
De altfel s-au mai vazut cazuri, iata un tanar politist se afla in spital de an de zile transformat in leguma, il plange mama lui in fiecare zi sperand sa-si revina, dar creireul este facut chiftea de un cocalar.
peste tot in tara cu cat localitatile sunt mai mici cu atat clanuri sunt mai tari: Alexadria, Oltenita, vaslui, barlad, Rm. Sarat, Buzau, Targiviste, Mizil, Urziceni, Slobozia, etc.etc. peste tot unde sunt concentratii tiganesti, acolo sunt intelopii cei mai tari, se vad pagodele de la km.
Romania va fi controlata de clanuri mafiote de tip Camorra, N’drangheta, Cosa Nostra, Mafia siciliana, o sa se oftice alea ca au aparut concurenti pe piata – dar atentie, tiganii sunt mai periculosi, ei au reprezentare politica prin Partida Rromilor.
O sa vedem filme inspirate din mafia tiganeasca, ca alea cu mafia italiana s-au fumat demult.

Apropos,daca vine FBI-il in Romania, in SUA cine se duce din partea romana, politia comunitara, jandarmeria, hingherii, primarul Vanghelie???!!!!

Trebuia sa moara un om ca sa iasa la suprafata sistemul ticalosit implementat de tov. Iliescu si acolitii sai prin anii ’90. Asemenea clanuri tiganesti exista peste tot in tara, isi fac mendrele impreuna cu politia locala si cu autoritatile locale care primesc bani de la ei, ptr. facilitati care se fac in afara legii.
Nu are rost aici sa dezvaluim sursa acestor bani murdari, ei provin din munca cinstita a acestora ( proxenetism, taxe de protectie, camatarie,contrabanda, etc.),doar ca nu platesc si impozit la stat (doar „taxa de liniste” catre autoritatile locale bineinteles!)

Acesti interlopi nu vor dispare peste noapte , caracatita mafiota tiganeasca are legaturi pana la cele mai inalte nivele de conducere incluzand oameni politici vanduti banului.

Singura solutie este infiintarea unei organizatii (sau a unui partid)care sa lupte impotriva acestui sistem. Ceva care sa protejeze si sa previna societatea de astfel de gunoaie sociale .

NU VA FACETI GRIJI. MAFIA TIGANEASCA NU ACTIONEAZA NUMAI IN GIURGIU> ESTE PESTE TOT IN TARA SI ACEASTA ETNIE MIGRATOARE A DEVENIT O PROBLEMA NATIONALA SI INTERNATIONALA!!!
Asa am ajuns noi românii sã fim confundati, în Franta, cu tiganii.
Comportarea acestei minoritãti este inacceptabilã si nu este nimic ilegal si xenofob ca justitia româneascã sã verifice si sã judece sursele de venit ale acestei minoritãti, cea mai mare parte dintre ele dobândite ilegal!
Se dovedesc bulgarii mai inteligenti si mai intransigenti decât noi???!
Tiganii nu ar trebui sã aibã drept la vot si alte drepturi civice dacã sunt analfabeti (adicã au refuzat sã meargã la scoalãsã meargã la scoalã ),daca nu au nici o profesiune documentatã (inclusiv cea de agricultor) sau dacã trãiesc din cersit.
DAR CINE DIN CLASA POLITICA ACTUALA ESTE SUFICIENT DE INTELIGENT SI ONEST PENTRU A RIDICA ACESTE PROBLEME LEGISLATIVE.
JOS MAFIA TIGANEASCA!!

„FBI şi Ambasada Americii supraveghează îndeaproape ancheta de teama unei muşamalizări.” La fel de mult s-au implicat si in cazul lui Teo Peter, basistul formatiei Compact, ce a fost ucis intr-un accident rutier de catre un soldat american beat. Numai ca atunci s-au ocupat sa-l scoata pe criminal din Romania si sa musamalizeze totul.

Parca sunteti de pe alta planeta. Cum e in Giurgiu este peste tot in tara. Afacerile, ciuchiile, sunt facute si protejate de catre clanurile locale. Ca sunt psd, pnl, pdl…udmr sau unpr, nici nu mai conteaza, peste tot e la fel. Mafia este intretinuta la nivel inalt de consiliul local, primar, politicieni. Vedeti Braila, galati, bucuresti toate absolut toate localitatile snt conduse de clanuri, bresle, grupuri de interese. Asa e in capitalism, asa a fost tot timpul. D-aia exista politie, fisc, puscarii. In mod normal ar trebui sa fie pline de hotii din politica. politie si acolitii lor. La ei sunt banii din sanatate, educatie, pensii. Haideti sa-i luam inapoi!!!

Ar trebui sa iesim toata Romania in strada, sa luptam, sa manifestam impotriva acestor clanuri tiganesti care s-au imbogatit peste masura, care nu platesc impozite, taxe, care au exploatat sexual femei romance in occident,care au furat ,jefuit,tilharit in strainatate dindu-se romanii ,facindu-ne de rusine !!

acum occidentul ne vede foarte rau din cauza acestor baragladine tiganesti imputite, spurcate, mizerabile ,necivilizate, needucate!

Romani trebuie sa redam demnitatea Romaniei!

Indiferent de tara unde traiesc,tziganii au propriile legi si sint practic inadaptabili .Mai devreme sau mai tirziu TREBUIE så se treacå la sterilizarea lor,precum in cazul maidanezilor.Intrebarea mea cåtre puternicii zilei este: S-AU TERMINAT REZERVELE DE MUNITIE ALE POLITIEI ROMÅNE ?

România o tara de banditi și spioni!?

Serviciile speciale în loc sa se ocupe de monitorizarea clanurilor mafiote din județe,domniile lor se ocupa de monitorizarea legionarilor.
Pentru Secu niște oameni trecuți de 90 de ani reprezinta un mare pericol!?

Pe ce se duc banii de la contribuabilii romani??
SRI are de șase ori mai mulți ofițeri la un milion de locuitori decât serviciul omolog american,CIA. Astfel, România are 571 de sereişti la milionul de locuitori, în timp ce Germania are 89, iar Franța – 98.

Mai mulți ofițeri de informații pe cap de locuitor decât în perioada comunistă ?

România tara borfașilor securiști
!

Teoriile ONG-iste despre bieţii ţigani discriminaţi şi lipsiţi de şanse, obligaţi să comită infracţiuni de majoritatea haină la suflet, tocmai au primit o lovitură cruntă (a câta oare?) la contactul cu realitatea: baschetbalistul american Chauncey Hardy, care evolua pentru echipa CSS Giurgiu, a fost asasinat de un membru al clanului ţigănesc “Butoane”. Crima, parcă trasă la indigo după cazul handbalistului român Marian Cozma, s-a produs într-un club din Giurgiu şi a adus în prim plan situaşia explozivă din oraşul de pe Dunăre, unde câteva clanuri ţigăneşti terorizează de ani buni localitatea.
Se vor găsi desigur destui tembeli care să spună că o crimă dintr-un bar n-ar trebui să capete conotaţii etnice, că asasinul George Ionuţ Tănăsoaia, pe care până şi maică-sa îl ştie nu ca George ci ca Gypsy Gypsanu, probabil că doar l-a împins niţel pe baschetbalistul american. Realitatea giurgiuveană este însă că de ani buni nu mai poţi ţine în oraş un magazin fără să plăteşti taxă de protecţie către unul dintre clanurile ţigăneşti care şi-au împărţit oraşul, că în martie 2010 clanurile “Butoane” şi “File” au purtat lupte de stradă pentru împărţirea zonelor de influenţă şi că asasinatul din clubul Emotione (unicul din oraş) este rezultatul direct al acestui climat.

Suntem doar la un pas de transformarea întregii Românii într-un imens Giurgiu, în care poţi plăti cu viaţa dorinţa de a sărbători cu coechipierii o victorie, dacă unui ţigan nenorocit i se pune pata pe tine. Şi asta numai din cauza complicităţii autorităţilor cu mafia ţigănească, a imbecilităţii politicienilor români şi a crasei indolenţe a majorităţii populaţiei. Clanurile ţigăneşti pot transforma viaţa oricui într-un coşmar, nimeni nu se poate lua individual de piept cu ele. Avem de-a face cu un cancer care, dacă nu este operat cât mai urgent, va duce întreaga ţară într-o metastază de care nu vom mai putea scăpa decât prin emigrare.

Iar operaţia trebuie făcută nu haotic, cu furci, topoare şi sticle cu benzină de către populaţia indignată, ca în Bulgaria, ci metodic, cu precizie chirurgicală, de către serviciile secrete, poliţie şi jandarmerie. În primul rând pentru că singurul rezultat care se obţine prin izbucnirile populare este că nişte baragladine interlope ajung să se victimizeze în faţa întregii Europe, să urle “pogrom mânca-ţi-aş” şi să zbiere cât de persecutate sunt în faţa camerelor de luat vederi, deşi locul lor ar fi la ocnă. În al doilea rând, pentru că nu suntem animale, nu putem nici ucide şi nici închide în lagăre o întreagă populaţie…

Problema este că, în momentul de faţă, legile nu se mai aplică în nici un fel când vine vorba despre clanurile ţigăneşti. Aici trebuie să intervină populaţia, punând presiune pe clasa politică şi alegând acei conducători capabili să extirpe tumoarea acestor clanuri din trupul României. Lucrurile nu sunt simple, pentru că în 21 de ani de proxenetism, trafic de droguri, furturi şi tâlhării, aceste clanuri au acumulat averi colosale, pe care le folosesc, la nevoie, pentru a plăti avocaţi buni, a mitui judecători şi procurori şi a ieşi basma curată din orice situaţie. Pe de altă parte însă, o mare parte a activităţii infracţionale a acestor clanuri este atât de primitivă şi de violentă, încât ar fi extrem de uşor ca majoritatea membrilor lor să înfunde puşcăria, dacă autorităţile şi-ar face corect şi eficient datoria.

Bang.

Cancerul bandelor infractionale tiganesti si/sau compuse din romani tiganizati, gen „zona”, de care se foloseste mafia securista din Romania, a fost descris aici, pe Lumea dupa Eufrosin. Nu ratati ocazia sa aflati ceea ce numai cei avizati, cunosc.

26 răspunsuri

 1. Din moment ce acest cioroi a venit aici pt o mie de $ putem sa ne imaginam cun traia in ghetoul de unde provenea chiar daca era din USA.Cred ca ducea acelasi mod de viata ca si cioroii „autohtoni”,altfel nu ar fi venit aici.Problema lui ca si a altor cioroi este ca i-a placut carnea alba,dar ghinion,a fost aranjat tot de o cioara,definitiv.Asta nu este nici o problema ca cioara elimina alta cioara,problema este ca victima putea sa fie un alb roman asta era problema.O alta problrma este ca o fata alba prefera compania unor untermensch.Dar cea mai mare problema este ca noi toleram mizeria tiganeasca iar autoritatile sint in cirdasie cu aceste subspecii.Vesnica pomenire domnului maresal ION ANTONESCU!Lupta lui, exemplul pentru noi.

 2. Ar trebui sa-i trimita lui evreul ambasador American aici o scrisoare prin care sa se arate cui ia el apararea .,tiganiilor .Lui Soros una si lui Madona.

 3. Lyrc, nu faci decat sa spurci memoria maresalului si sa dai apa la moara propagandei sioniste. Antonescu (Ion, nu efeminatul profesoras de Istorie) a facut ceea ce a facut nu pentru a aplica ideile naziste, ci din motive de protectie a neamului si statului roman. Diferenta este esentiala. Simpla folosire a terminologiei naziste in legtura cu Maresalul este o ofensa adusa memoriei sale.
  In rest, m-as intreba si eu cat de groasa este situatia in State daca ajung americanii sa emigreze in Romania…

 4. Sa fie una dintre trasaturile cititorilor acestui blog -despre care am avut o parere foarte buna pana acum-rasismul si sentimentul acut de superioritate nefondata? Untermensch? „Cioara”? Ajungem din nou la pestera si bata? In ce secol traiti? Problema mafiei tiganesti exista. Dar de ce faceti gargara despre ea si nu si despre ai nostrii cu „carne alba”- criteriul calitatii si masura tuturor masurilor in viziunea voastra? Atitudinea asta instiga la ura si v-o atrageti singuri asupra voastra…

  • Nu ai avut de-a face la modul direct si ostil cu ei inca, asa-i ? In state nu intelegeam la inceput de ce toti romanii foloseau acel peiorativ re. la negri. Apoi am priceput. Nu-i vorba de aere de superioritate, ci de constatarea unor fapte. Daca ai fi indraznit sa te plimbi prin ghettourile lor chiar si in miezul zilei, ai fi inteles rapid cum stau lucrurile, doar ca sunt f. mici sansele sa fi iesit de-acolo in viata.

  • Ada Brumaru, Ada Roseti, Ada… Tu esti romanca? Iti plac minoritarii (ca tine)?

 5. Camaradul Eufrosin are perfecta dreptate si stie ce vorbeste.Mos Darie nu spurc memoria domnului Maresal nici pe departe dar cred ca tu nu intelegi situatia si nu am nici cea mai mica intentie sa dau apa la moara, cum zici tu, propagandei sioniste.Nu aplic nici o idee nazista pur si simplu asta e realitatea sint niste untermensch indiferent ca iti convine sau nu,intelegi?Ada papusa dece nu iti vezi tu oalele tale sau de mincare ca sa nu deie in foc? De ce vi tu sa condamni pe altii de rasism sau superioritate cind tu habar nu ai cum sta treaba?Ca sa iti zic ceva:da sintem superiori lor adica cioroilor din toate punctele de vedere indiferent ca vrei sau nu,sau faci parte din vreo organizatie de tip ONG care se erijeaza in mari protectori ale derepturilor ciorilor si untermensch-lor?Incearca sa te plimbi printr-o zona tiganeasca din orice oras mare din tara vrei iar dupa aia sa vi aici pe blog sa ne povestesti si noua experienta ta daca mai apuci.E foarte probabil sa aterizezi intr-un bordel din Barcelona sau Amsterdam,evident dupa ce iti fac rodajul cei pe care tu ii aperi acum.

  • De la „untermensch” la ceea ce vezi aici: http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2011/07/vai-de-mine-ca-ratacirea-mea-nu-se-va.html
   nu este decat un pas. Nu prea mare. Esti sigur ca asta vrei? sau ca ai suficient discernamant ca sa nu faci acest pas?

   • Mos Darie, suntem toti oameni, deci creaturi ale Domnului. Aceasta fiind spusa, uneori devine extrem de dificil sa vezi umanitate intr-unul care isi face din chinuirea vecinului, jaf, viol si alte blestematii, felul lui de viata. Instinctul sanatos iti spune ca nu suntem cu totii egali. Ba’ chiar iti vine sa le mai dai si nume!
    Baiul cel mare e cu cei care ne vor pe toti egali cu forta, nu cu cei care spun lucruri neconvenabile politikului -corekt.

 6. Mos Darie nu vreau decit exterminarea acestor untermensch.

  • Haide mai bine sa ne rugam ca influenta vrajmasilor asupra romanilor, sa inceteze pentru totdeauna!

   Spui Psalmul 68 odata pe zi ?

  • He, he, „camarade”, „exterminarea”, “untermensch”!
   Las-o mai moale ca macane.
   Vorba bancului cu Bula: „mai cu perdea” ca se prind fraierii ca esti plantat.

 7. „… si alte minoritati conlocuitoare…” – Tovarasul Nicolae Ceausescu

 8. Va urmaresc blogul de multa vreme, va impartasesc multe din punctele de vedere, dar sunt surprins de rasismul din aceasta postare.

  „bietul negrotei s-a dat la o femeie alba ?”

  Ma tem ca faceti mai mult rau „cauzei” si dati apa la moara acolitilor lui Soros & Co, care tot fac studii al caror scop este demonizarea ortodoxiei.

  Dumneavoastra le oferiti material de studiu.

  Postez rar. Insa am simtit nevoia sa o fac pentru ca imi pasa de multe din lucrurile despre care vorbiti si ma identific intr-un fel cu autorul blogului, prin ideile exprimate.

  Trebuie sa fim uniti, dar nu intr-o coalitie a urii.

  • Multumesc pentru comentariu. Acum trebuie sa va intreb, de ce strigati „rasism”, atunci cand intalniti atitudinea normala de prezervare a neamului romanesc ? Parte din aceasta implica si ne-amestecarea noastra cu altii, mai ales cu unii de alta rasa. Aveti copii?

   V-ar place va fata Dvs. sa se ia cu un negru si sa va plimbati prin oras cu nise negrisori mici, nepotii Dvs. ? Vedeti ce inseamna a fi roman, chiar la partea de sus a paginii. Atitudinea asta de confuzie si dezbinare da apa la moara dusmanilor nostri. Eu ii speriu.

 9. Las ca si la Cluj il avem pe Gore, roman, tigan, ce o fi. Nu stiu si nu ma intereseaza.
  De ce a venit baiatul ala sa joace baschet in Romania, unde baschetul e la un nivel de copii? Ma gandesc ca la cati jucatori buni sunt in USA, e greu sa iti gasesti un loc in liga greilor. Se pare ca a fost o decizie proasta din pacate.
  @Ada, nu stiu exact cum ai putut tu avea o parere asa grozava despre comentatorii blogului. Majoritatea par foarte inflexibili. Nu toti. E bine ca exista si pareri diferite, altfel care ar fi scopul dialogului?
  Personaje ca Lyrc o sa existe intotdeauna, oriunde. Majoritatea doar latra, nu fac nimic. Mai sunt si care fac, si atunci apar necazurile. Si razboaiele, daca respectivii au si pe deasupra oaresce putere.
  Probleme cu tiganii exista, dintotdeauna, sau cel putin de cand niste boieri romani au decis ca ar fi interesant sa aiba niste sclavi. Cam la fel cu proprietarii de pamanturi din USA. Ar trebui sa intelegem cum stau lucrurile, cat timp romanii sunt priviti oarecum la fel in alte tari europene. Stiu, partial din cauza minoritatii, dar destul de mult si din cauza romanilor neaosi. Multi participanti la blogul de fata (inclusiv proprietarul blogului) isi inchipui ca daca ei sunt crestini cinstiti, muncitori, patrioti, Romania e raiul pe pamant. Nu e deloc, majoritatea poporului (incluzand un numar imens de crestini cinstiti) e inapoiat, incuiat, nesimtit. Ca majoritatea popoarelor, corect. E de-ajuns sa mergi la un restaurant, magazin, medic.

  • N-am auzit ca Gore sa incaseze taxa de protectie celor cu magazine si nici nu am fost vre-odata in pericol din cauza lui, ba’ nici nu stiu pe nimeni care sa se fi plans de el. Mai mult, a fost saltat de Politie acum catava vreme si cred ca e tot inchis si acum. Nici nu se compara cu bandele tiganesti gen „zona”. si alte clanuri asortate.

  • Vicus, tu în care categorie te afli, înapoiat, încuiat sau nesimţit…ori poate toate împreună.

   • @Eufrosin, nici eu nu am fost in pericol nici din cauza lui, nici din cauza tiganului din Giurgiu. Sunt altii, destui.
    @Haiduc, eu fac parte din categoria nesimtitilor care te ignora, viata este prea scurta.

    • „nici eu nu am fost in pericol nici din cauza lui, nici din cauza tiganului din Giurgiu. Sunt altii, destui.”

     Ideea e ca daca ai trai in Giurgiu sau in orice alt loc unde bandele astea sunt „la putere”, nu ai mai putea sustine ca e si la noi exact la fel ca acolo. De bine, de rau, in Ardeal suntem mai feriti de astia, desi loseri lipsiti de personalitate gen „zona” se vor fi gasind oriunde in tara scormonesti la fundul butoiului.

 10. Cateva consideratii, la rece, din evolutiile inregistrate pan acum:
  1. „Cauza” scandalului, se pare, fata de politist (!!!!!!!!!!!!) fusese amanta unuia din tigani si il lasase pentru Hardy, cu ceva timp inainte. De fapt, gasca de interlopi nu era intamplator acolo, ceea ce arata premeditare, asociere pentru comiterea de infractiuni, si, deci, infrctiune cu intentie. Se vede clar, din ceea ce declara cei audiati, ca sunt pusi de acord asupra variantei optime pentru ei. Numai ca procurorii nu ii retin, pentru fals in declaratii. Tipic curvelor ce lucreaza actualmente in Parchet.
  2. Medicul ce l-a operat pe Hardy declara ca au existat patru (!!!!!!!!) hematoame, in arii diferite ale craniului, iar curva de Belis, de la IML, gaseste imediat posibil ca efectul de reactiune sa fi creat aceste hematoame de la o singura lovitura…Ii spun aici: Bosorogule, ne lasi? Nu-ti ajung toti criminalii pe care i-ai scos pana acum deturnand concluziile autopsiilor? Eu ma intreb ce o sa zica daca vor publica americanii rezultatul autopsiei…
  3. Ziarul online „Gandul” are o initiativa excelenta, cerand cititorilor sa identifice pe forumul articolului gastile interlope din divesele zone ale tarii. Daca organele abilitate si impotente ale statului nu fac asta, macar sa o facem noi, nu?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: