Întrebare la Radio Erevan


-Este adevarat ca Roberta Anastase e ji….a?

Raspuns: -Nu suntem siguri asupra intrebarii Dvs., cuvantul tocmai a disparut din dictionar !

6 răspunsuri

  1. Foarte probabil sa fie,apropo stiati ca de ex Alina Plugaru este jidanca?

  2. Alogenii sunt in toate structurile de putere ale statului roman,ei sunt de fapt aceste structuri.Cred ca aceasta tara ar trebui sa se numeasca „Alogenia-Noul Ierusalim”.Ar fi cu mult mai aproape de realitate aceasta titulatura si astfel s-ar implini „profetiile fabricate” ale obscurului indian Sundar Singht. Sustin cu convingere ca „Proiectul Sundar Singht” este o arma de inginerie sociala,creata de Mossad pentru a crea o bresa de acceptare in constiinta poporului roman a unor noi structuri sociale, bazate pe o fundatie ecumenista.Este o pervertire a fiintei nationale ortodoxe,o surpare din interior a vigilentei constiintei nationale,cancerul fiind in faza de metastaza. Simptomele clinice ale acestei boli ce macina fiinta nationala sunt :pauperizarea accelerata a celor ce nu sunt inregimentati in structurile masonice,exodul populatiei autohtone si in special a familiilor tinere inspre alte teritorii de pe planeta (dirijat din interiorul nucleului tumorii centrale),lipsa oricarui orizont social pentru specialistii tineri romani de a se realiza profesional in tara ( care vor emigra si ei),cumpararea masiva de proprietati,terenuri agricole,paduri,ape,etc. de catre strainii ce isi obtin cetatenia si se stabilesc definitiv aici,exploatarea bogatiilor tarii in detrimentul populatiei autohtone…
    Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul si ajuta poporul tau ortodox roman sa scape de cancerul cumplit.

    • Sunt de acord ca „profetiile” lui S Singh sunt niste fabricatii, am simtit asta de cum am pus ochii pe ele, fara sa cunosc nimic concret. E incredibil cum lucreaza astia, cu o mana te mangaie pe cap, cu cealalta te injunghie pe la spate. Si totusi nu vor reusi.

  3. Căutaţi cartea lui Mihai Ungheanu – Cominternul după Comintern, acolo veţi afla numele tuturor bolşevicilor care ne-au invadat ţara după 1944 precum şi cine erau ei.

  4. Da am auzit ca ar fi jidanca,camarade Eufrosin,Alina Plugaru este o tirfa care juca in filme porno.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: