Nu merită România mai bine de atât ?


Vă amintiţi vremurile în care puteai fi de acord numai să fi de acord cu cârmaciul partidului şi-al ţării, neîndrăznind ca să fi primul care se opreşte din aplaudat?  Ăştia erau o categorie aparte, greţoasă până-n măduva oaselor…noi ceilalţi nu aplaudam niciodată când eram scoşi în stradă, ba’ chiar murmuram pe la colţuri împotriva odioşeniei, după ce evadam din strânsoarea securiştilor, regăsindu-ne în vre-o Gospodina, la o salată boeuf şi o bere.

Credeţi că s-a schimbat cu adevărat ceva în zilele şi mai  luminate ale aşa-zisei democraţii profund corupte (de fapt un paravan pentru perpetuarea puterii lor) impuse nouă de către samsarii unui imperiu ce trage să moară, fiind susţinut numai prin forţa armelor? Vorba sudiştilor: „Ei, na!”

Într-o absolut greţoasă bucată de propagandă politik-corektă deghizată ca jurnalism, CC al fostului ziar Scânteia, înfierează în cel mai pur stil stalinist, duşmanul de clasă:

„Cei care vor vota împotriva unui acord care sporeşte securitatea României la un nivel fără precedent îşi vor dezvălui adevăratele fidelităţi şi acestea nu sunt faţă de relaţia transatlantică şi nici faţă de interesele României.
Dacă cineva va încerca să blocheze achiziţionarea de F-16 şi să reînvie alte oferte, acela se va dovedi un adversar al parteneriatului transatlantic şi al intereselor României.
Dacă, din diverse motive, cineva se va opune diversificării şi explorărilor şi exploatărilor resurselor naturale în parteneriat cu companii mari de tip Exxon sau Chevron – nu pe concesiuni către pigmei că Sterling sau OMV -, ca şi liberalizării pieţei energetice şi transparentizarii tranzacţiilor, acela este un inamic al parteneriatului strategic cu Statele Unite şi al intereselor României.”

Mi-a făcut pur şi simplu scârbă să citesc! – blestemul României sunt inşii fără de coloană vertebrală care pentru un ciolan uscat vor linge orice mână, indiferent cât sânge şi silnicie ar picura din ea.

S-a dus marioneta-şef împreună cu mai-micile păpuşi la stăpân pentru a-şi prelua instrucţiunile în vederea unui nou rând de jafuri, aserviri şi batjocuri, toate făcute în numele unei „strategii parteneriat” care este de fapt doar un pretext pentru înavuţirea lor personală pe spatele copiilor noştri şi a continuării distrugerii programate a României – de nu s-ar mai fi întors!

Declară Gitenstein cu rânjetu-i impertinent:

„Bechtel e fericită de înţelegere, Guvernul SUA e fericit, Guvernul român e mulţumit”

Cred şi eu, fi-v-ar numele nevrednic de pomenire! Toţi grohăie mulţumiţi de averea ruptă a ţării acesteia minunate, zăbălind la prospectul smulgerii aurului, argintului şi-a wolframului din Munţii noştri Apuseni – nu vă ajute Domnul!

România nu are nevoie de asemenea politici, nici de asemenea „conducători”, ci decât de neutralitatea fără de care suveranitatea noastră şi implicit tot binele aferent acesteia, nu sunt posibile.  Ne vom trezi şi mai ales ne vom uni pentru a o obţine?

Aflaţi în ceasul al 12-lea, nu ne permitem altceva, decât să înlocuim întreaga clasă politică cu oameni care nu au fost niciodată la putere în ultimii 50 de ani. Orice alt paleativ doar ne prelungeşte agonia. 
Dacă o ţară cu o populaţie cât a Clujului a putut s-o facă, oare nu suntem noi în stare? Cu cât mai mare, mai bogată şi mai importantă este România decât Islanda – nu merită ea mai bine de atât?

O Românie nouă, vremea ei a venit!

35 răspunsuri

 1. Ciclopul insemnat cu 666 ne duce catre faliment,inspre extinctia noastra ca natie.Este o unealta in mana unor puteri straine,care sapa cu sete la temelia acestui popor ortodox pentru a-l pravali.

 2. Eu mai curand as interpreta articolul din perspectiva luptei politice interne din Romania. Ce cred eu ca vrea sa transmita autorul (sigur, pot gresi, dar eu cand am citit articolul cam asta am inteles) este ca Basescu este garantul aliantei cu SUA, singurul politician cu adevarat pro-occidental si anti-Rusia. Ni se sugereaza direct si cat de vitala este „reforma statului” de care permanent vorbesc atat basescu cat si toti liderii pdl si sunt amintiti „dusmanii” cooperarii translatlantice ca fiind cei care nu vor F-16 (Tariceanu, unul din liderii opozitiei) si se face permanent aluzie la „loialitatea fata de Moscova”, aluzie foarte transparenta la adresa PSD.
  Articolul pare sa fie, in mare un indemn electoral foarte simplu: votati PDL si Basescu, ca ceilalti sunt agentii Rusiei.

 3. frate Eufrosin ,

  pot sa fiu doar jumatate din ceea ce zice nenea asta , adica pot sa fiu doar ” inamic al parteneriatului strategic cu Statele Unite ” ?
  Mi-e scarba de americani , de strategiile lor si de tot ce ating ei , asta e . Mi-e permanent teama ca in spatele unui zambet american sta ceva rau , pervers , sunt convins iremediabil ca americani pot face deal-uri doar in avantajul lor .
  In afara de asta , daca Base inca nu si-a dat seama ca SUA sunt istorie deja si ca ar trebui sa caute ajutorul spre alte zari , atunci chiar ca omul are o problema la mansarda .

  • E-he, atitudinea asta te transforma automat intr-un dusman de clasa gen „cine nu e cu noi e impotriva noastra” – a spus-o dobitocul ala de GW Bush, iar slugoii astia doar continua pe aceeas linie, dupa cum reiasa din articolul ala gretos. E taman’ ca pe vremea URSS, doar mijloacele sunt mai rafinate (razboi economic, versus ocupatie militara costisitoare).
   Atat numitul, cat si toti ceilalti care sustin abominatia, au clar probleme de perceptie a realitatii si pentru ca sunt la putere, duc Romania de izbeliste.

 4. E în afara subiectului, dar mi-am amintit de cele scrise de Eminescu (m-a luat greața când cineva – UN îndoctrinat de vreo 45 de ani ,încă, susținea ideea cu sifilisul ):”Joace unul și pe patru / Totuși tu ghici-ve-i chipul!” Așa cum la Yalta rușii, americanii și britanicii au băut ”adălmașul” pentru împărțirea lumii de după război,tot așa și acum, ROMÂNII SUNT SINGURI în fața tuturor. De vizionat și de reflectat. Cam la fel erau treburile și în acea vreme;erau doar alte mijloace,

 5. caracterul de lingau al lui base, iese la iveala si in acest caz, ! scoaterea tarii la mezat si oferirea de bunuri ( mai pe romaneste taxa de protectie) , ,,,inaltei porti „americane, careia i-a oferit peschesuri grase pentriu a ajunge la carma tarii, nu aduce nimic nou fata de obiceiurile fanariote de pe vremea sultanilor ! coruptia si menbtinerea unei situatii de suspiciune si neincredere generala,, si un nivel de cultura si de trai scazut duce la aservirea partiala si totala a unei tari fata de ,,sultanat „. care ,,sultanat ” are nevoie de multi bani , pentru a mentine un nivel de trai ridicat propriilor cetateni ! iara treaba cu securitatea inalta ( gandul ma duce la ,,institutia de trista amintire baietilor cu ochi albastri, ca de gascan, la ! ) si asigurarea ei de catre america . e o gogorita ! americanii se apara doar pe ei, si turma pe care o mulg !

  • Draga Zyna, indraznesc sa te contrazic intr-o chestiune – spui: „care ,,sultanat ” are nevoie de multi bani , pentru a mentine un nivel de trai ridicat propriilor cetateni !”

   Daca ai vedea situatia de la fata locului, ai fi ingrozita. Nivelul ridicat de trai e rezervat celor care distrug America din interiorul ei si prin muschii ei, lumea intreaga. Americanul de rand , care nu e cel putin un masonel de gr., 33, deci un slugoi al acelora, sufera la fel ca restul lumii. Te invit sa parcurgi un pic continutul etichetei „America”, pentru rapoarte regulate de la fata locului.

   Te mai astept cu comentarii!

 6. Lucrurile se misca asa de repede incat nu stiu daca sunt „la zi”…Dupa venirea chiorului, s-a anuntat mai mult sau mai putin discret ca in loc de F16 second hand, vom lua F16 noi…pentru ca apucasera sa tranteasca minciuna ca second-handurile au aceeasi durata de viata ca unele noi, minciuna gogonata de crezut de cei ce nu au habar de curba lui Woehler si de influenta vibratiilor asupra structurilor! Ca sa o dreaga, mint acum ca sunt avioane noi…Pe aceiasi bani?
  Da de ce ar fi fost rau sa facem si transfer de tehnologie de la Grippen, iar avioanele de la Craiova sa dea de lucru tehnicienilor romani?…
  O singura concluzie: Epoca fanariotilor s-a terminat cu revolutia lui Tudor, pe fondul miscarilor din Grecia. Acum avem miscari in Grecia. dar avem si un Tudor Vladimirescu?

  • Splendid!

   „Epoca fanariotilor s-a terminat cu revolutia lui Tudor, pe fondul miscarilor din Grecia. Acum avem miscari in Grecia. dar avem si un Tudor Vladimirescu?”

   Nadajduiesc sa apara si acela prin mila Lui Dumnezeu.

  • Fanariotii au fost greci asa cum Gitenstein este american get beget, din gene de vre-un indian cu piele rosie (!?). Fanariotii au fost evrei dohmeh, secta conspirata a sarlatanului evreu Shabatai Zvi din sec XVI, ce se pretindeau fanatici musulmani chipurile, care in modul lor perfid traditional au acaparat prin inselcaiune si asasinat functiile de conducere in Imperiul Otoman dar au atribuit turcilor atrocitatile si jafurile comise asa cum au facut si inainte si dupa, exemplu si genocidul armenilor din 1915 care a avut de a face cu turcii cam cum a avut de a face demolarea exploziva a turnurilor gemene din New York cu niste oieri din pesterile pustiului afgan.

   Tudor Vladimirescu a zis “Tara este poporul si nu tagma jefuitorilor!” PERFECT VALABIL SI ACUM, la noi si in fiecare tara. Insa spre deosebire de acum 180 de ani, azi jefuitorii folosesc tehnologia sa isi identifice imediat oponentii si folosindu-se de monopolul asigurat prin asasinat individual si in masa asupra: 1) emiterii banilor (oficinele denumite Banci Nationale) 2) a circulatiei banilor in public (Bancile Comerciale), prin astea doua asupra 3) mijloacelor de diseminare a informatiei (mass media, scoala, edituri etc.) si prin acestea asupra 4) politicului si 5) sistemului economic de care suntem toti dependenti inevitabil, sugruma si extermina orice opozitie sub pretextul sigurantei individuale si a apararii soceitatii impotriva terorismului, complicat facut chgiar de ei ca pretexte pentru continuare opresiunii.

   INCA NU A FOST IDENTIFICATA MODALITATEA DE A IMPIEDICA TICALOSII SA PREIA PRIN FORTA SI INSLACIUNE PUTEREA IN STATELE LUMII SI SA O TINA. Mai nou, INTERNETUL ne ofera pentru prima data in istoria omenirii posibilitaeta de a scapam de intoxicatia informationala, avem posibilitaeta de a gasi informatie adevarata. Bineinteles ca ticalosii s-au organizat si daca nu ne pot impiedica accesul la informatie, au napadit internetul cu date false. INUTIL, suntem prea isteti. Dar cum transformam informatia adevarata pe care acum o putem avea, in solutii pe termen lung, inca nu stim. Cautam si probabil vom gasi. Problema centrala consta in faptul ca in batalia pentru viata si resursele vitale, ticalosii folosesc orice metoda ilegala si criminala, calomnie, santaj, coruptie, crima dar oamenii evoluati avand repulsie pentru orice ilegalitati si metode brutale, sunt impinsi afara din lupta, dezavantaj a carui remediu inca nu s-a gasit nicaieri.

   Cu siguranta ca exista si acum personalitati puternice capabile sa conduca dar inainte de a face ceva util, sunt identificati si exterminati. Cei care au mai avut o ferestra de oportunitate sa se opuna ticalosilor degenerati au fost asasinati in mod spectaculos (Criteriul pentru acesta selectie este devotamentul pentru natia Romana, nu defectele si pacatele fiecaruia, relele facute. Toti cei numiti, indiferent ce rele au facut, au in comun faptul ca NU AU TRADAT NATIA ROMANEASCA) si pe acest criteriu numim personlitai cunoscute, multi altii completand grupul : Mihai Eminescu, Nicolae Iorga, Corneliu Codreanu si toata conducerea initiala a Legiunii, Ion Antonescu si colaboratorii apropiati Mihai Antonescu si Grigore Alexianu, intelectuali de vaza Nae Ionescu, Ion Culianu si constient de protestul multora includ aici chira si pe Gheorghiu Dej, Nicolae Ceausescu, Antonie Iorgovan s.a..

   Ramane intrebarea “CUM SA FACI SA SUSTI, SA CONDUCI, SA SALVEZI NATIUNEA ROMANA FARA SA FI UCIS INAINTE DE A REUSI VRE-UN SUCCES SEMNIFICATIV?” Cand vom gasi raspunsul la acesta intrebare, problemele natiunii noastre, de care suferim de peste 200 de ani, se vor fi sfarsit.

   Nota: contra-revolutia este pentru stabilitate, continuitate, perfectionare, opusul revolutiei care a fost si este rascolirea starii de fapt, rasturnare, pentru a impiedica instaurarea unei normalitati pe baza meritelor autentic si firesti ce se impune prin continutate, altfel spus, revolutia este procedeul de a inlatura firescul. Mai nou revolutia este in mod perfid redenumita „criza” economica, ca sa nu mai mentionam ” razboi de eliberare”,”democratizare” etc. Istoric ce grup de oameni nu a gasit pana la urma modalitatea de a-si face viata mai buna daca nu au fost bulversati, impiedicati de ticalosii organizati? FARA NICI UN AJUTOR DIN AFARA GRUPULUI?

   Multumesc pentru atentie.

   • Mai acum cativa ani circula un raport in care se spunea ca numai doua tari din lume dispun pe propriul teritoriu de toate resursele necesare traiului cetatenilor lor: Romania si Canada. Nu intru in comentarii relative la corectitudinea acelui raport, fata de care am destule rezerve. Fapt este, insa, ca teritoriul romanesc dispune de resurse energetice (carbune, petrol, gaz, hidro), minereuri feroase (mai putine) si neferoase, resurse agricole de tot felul. Ele trebuiesc numai exploatate in folosul natiei, si nu in folosul soroshilor si altor lifte.
    Cum faci sa aduci in fruntea natiei personalitati, fara a fi compromise/eliminate de catre neprieteni? O solutie ar fi cea a scrumbiilor care isi perpetueaza specia stand in bancuri compacte ce deruteaza pradatorii in momentul atacului, prin miscarea browniana declansata. Problema este insa aceea a atingerii unei mase critice suficiente…Deocamdata, ceea ce facem aici este exact adunarea de masa critica.

    • @Moş Darie,
     Cultura este esenţa cunoaşterii iar conştiinţa materializarea moralei unui individ. Toate acestea există în urma unui proces susţinut de educaţie din partea societăţii dar şi a unor eforturi personale bazate pe credinţa sau dorinţa de a atinge anumite orizonturi.

     Vă citesc şi admir caracterele care răzbat din scrierile voastre. Uneori mă duc cu gândul la fabula „Broasca Racul şi Ştiuca” şi regret nesinceritatea demersului sau dorinţa nefirească de a părea ceea ce nu veţi fi niciodată.

     Aduci în discuţie informaţii fondate. Presupui retoric o dorinţă ce ar fi trebuit să fie normalitate, te întrebi probleme fundamentale privind formarea unor structuri naţionale emanând o metaforă marină, concluzionând o stare din domeniul fizicii cuantice.
     Masa critică se atinge prin forme cinetice extrem de exacte iar discuţia referitoare la această perspectivă constiutie o premiză falsă.

     Din două motive. Unul ar fi acela al armoniei (concordanţei) dintre scopuri şi mijloace, celălalt al canalului energetic(în acest caz, limbajul).
     Pe mine m-ai îndepărtat în momentul în care m-ai numit rusofil. Adevărat, am citit ceva literatură şi poezie în limba lui Tolstoi şi Lermontov , studiez literatura de specialitate a savanţilor ruşi, iar aceasta nu trebuie să mi se impute ca defect şi nici nu trebuie să constituie o barieră în comunicarea pe acest site. Dimpotrivă.

     Pentru că ai vorbit „Moşule” despre entropie şi masă critică şi nu îţi este prea clar cum se interpretează formula lui Boltzman privind entropia într-un mediu definit, te rog să ai şi înţelepciunea de a nu te mai lansa în prezumţii la adresa celor care scriu – indiferent ce, atât timp cât îşi respectă gazda şi subiectul.
     Tocmai pentru a se putea sedimenta un mediu din care să se proiecteze întelectualii autentici de care România are nevoie şi care în acest moment se retrag scârbiţi citind inepţiile unora ca treaz, asta ca să fiu la obiect şi nu ca pe un atac la nickname.

     România merită TOTUL, pentru că ea este pentru noi TOTUL.
     Din păcate, prea puţini pot înţelege această afirmaţie.
     Dem

     • Stimate coleg (de forum), sincer nu-mi amintesc sa te fi numit vreodata rusofil. Nu-mi sta in caracter. In plus, nu vad o problema in a avea relatii normale cu rusii. Cand ai un urs in fata usii de carton a casei nu-l intarati, ci ii arati fagurele din fata casei… Daca intr-adevar te-am etichetat cumva, inseamna ca, din punctul meu de vedere, ai sarit calul si m-ai calcat mult prea tare pe coada. Dar nu asta e subiectul. Simplul fapt ca suntem pe pozitii opuse intr-o chestiune particulara nu inseamna ca nu putem fi de acord in chestiuni de esenta. Nu cred insa ca etichetarile servesc cuiva. Nici macar comunicarii in sine.
      Si o precizare: Am vorbit de o masa critica sociala, si nu am pomenit de entropie. Restul iti apartine, si poate servi ca lectie in ceea ce priveste transmiterea si receptia corecta a unui mesaj…
      Si, ca sa vezi ca nu am absolut nimic impotriva culturii ruse:

      • @Moş Darie,
       Aşa este şi îmi cer scuze. Ideea cu pricina se referea la un personaj colectiv din care l-am omis pe Haiduc (..papagali societici) ca atitudine ce nu trebuie să existe între noi. Dacă avem o problemă, şi desigur ceva de spus, ne păstrăm nivelul comportamental şi solicităm lămuriri la obiect.
       Dezbaterea este asupra ideilor şi nu etichetarea persoanelor. Aceasta însă nu exclude critica virulentă sau aprecierea concentrată a comentariului cu acordarea dreptului la replică.
       Şansa de a cunoaşte aspecte noi sau inedite ale realităţii, ne-o oferim reciproc, o bursă a ideilor sau viziunilor originale.
       Şi de la acest izvor cu apă tot mai rece şi cristalină, doar celor cu dinţi stricaţi le vor apărea dureri. (N.Iorga – „Adevărul este ca apa rece care nu face rău decât dinţilor stricaţi”)
       Dem

    • Privind resursele, cand oamenii reusesc sa se opuna jafului, bulversarii mintilor si sa pastreze ordinea sociala, vor gasi metode de functionare armonioasa intre ei si cu altii. Asa zise-le revolutii au avut ca scop unic sa dezorganizeze cursul natural al lucrurilor pentru a opri instalarea graduala a unei conduceri a societatii pe baza de competente reale si raportata la contributia adusa la binele comunitatii, pe merit. Revolutiile s-au folosit de omeni de buna credinta pe care i-au confuzat temporar pentru a paraliza conducerea exsitenta si de infractori si straini, ca arma de atac, pentru a pune de fiecare data un grup de jefuitori la conducere. Pe masura ce jefuitorii pierd teren in timp, ticalosii organizeaza o noua revolutie, criza, asasinate etc. inca o bulversare prin care sa revina la conducere sau sa nu o piarda. Dl Profesor Coja are un articol recent : http://www.ioncoja.ro/2011/09/romanii-un-popor-de-contrarevolutionari/ pe care il gasesc o exceptionala sursa de inspiratie, careia i-am si “cazut vicitima”, a se vedea porecla pe care o folosesc.

     Privind modalitea de a realiza conducerea in interesul tarii si a noastra. Idea cu bancul de scrumbii este foate buna si in mod asemanator a fost orgnizata Miscarea Legionara INAINTE de asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu. Recomand multe articole folositoare pe acelasi site al Dl-ui. Profesor Coja.

     Miscarea Legionara a constituit cel mai mare obstacol impotriva fortelor care submineaza de peste 200 de ani ordinea sociala in statele lumii, as putea spune linistit ca a fost prima si singura miscare de mare anvergura sociala in intreaga lume care umarea stabilitatea in societate, am zice acum ca era eminamente contra-revolutionara, caci urmarea perfectionarea conducerii societatii gradual prin dezvoltarea unei categorii de conducatori de cel mai inalt caracter si nivel profesional. Pentru cei mai putin informati privind istoria recenta, ce am scris mai sus le poatearata motivul pentru care toate regimurile instalate de ticalosia internationalista au exterminat conducerea si membrii Miscarii si continua intens pana in ziua de azi si ponegrirea si calomnierea sa. Legionarii au fost, am putea asemana, “bancul de scrumbii” imaginat de Domnia Voastra, care facusera front solid pentru apararea tarii si pregateau o conducere politica si economica de cea mai inalta calitate umana. Pentru ca erau asa un mare obstacol, a fost atacata in numeroase modalitati de la infiintare si au gasit acele modalitai sa o distruga in final. Numai dupa distrugerea Miscarii legionare au putut tara tara in mizeria razboiului.

     Au fost infiltrati, conducerea asasinata, li s-au atribuit crime pe care nu le-au facut, studiati cu atentie adresa lui Ion Antonescau CATRE ADVARATII LEGIONARI dupa asa zis-a rebeliune organizata de la Moscova de fapt. In timpurile alea grele Maresalul nu mai putea sti cine in Miscarea Legioanra este loial si cine tradator , trebia sa aiba un uvern pe care se putea baza, tara era in cel mai mare pericol, fusese rupte in bucati de tradatori, forte externe amenintau intreaga existenta a tarii pentru ca se opunea planurilor ticaloase de distrugere a civilizatiei europene. Este elocvent ca a fost orgnizata asasinarea lui Nicolae Iorga de catre Traian Boieru, unul dintre ticalosii infiltrati in miscare pentru a o compromite, (dandui-se si un nume fals neaos si aristocratic), asasinatul fiind de neconceput pentru orice Legionar autentic, atat pentru ca contravenea principilor legionare de a nu folosi mijloace violente cat si din motivul identitatii perfecte intre princiiple Legionare si filozofia nationalista si profund umanista a lui Iorga.

     Nu e “interesant”, daca nu chiar suspect rau de tot, ca toti conducatorii Miscarii Legionare de la inceput au fost asasinati iar conducatorii miscarii care au urmat, Horia Sima si unii care au asasinat chipurile in numele Miscarii, au trait “bine merci pana la adanci batraneti’ “ in protectie si bunastare? Hori Sima a trait pana in 1993, Traian Boieru a avut o viata protejata pana pe la 1985, a se vedea si aici: http://www.ioncoja.ro/2010/12/70-de-ani-de-la-asasinarea-lui-nicolae-iorga/ in timp ce legionarii adevarati au fost urmariti si prigoniti tot timpul, mai ales dupa 1938 si marginalizati iar dupa ocuparea completa a Romaniei de ticalosia internationalista sub identitatea falsa de “rusi” au fost distrusi in temnite. Putini au supravietuit pentru a fi eliberati in 1964 de cei care urmau sa fie asasinati la randul lor , Dej si Ceusescu, de catre aceasi ticalosi pntru aproape aceleasi motive – sa ne ia tara, cu resurse si oameni cu tot.
     Eu sunt de partea ipotezei ca elementul cheie care a facut posibila lansarea celui de al doilea razboi mondial , avand in vedere pozitia esentiala a Romaniei ca pozitie geografica, topografie (muntii ca bariera naturala) si resurse esentiale de hrana si combustibili, a fost asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu. Cu el la conducerea Legiuniii, Miscarea era activa si ferma in principii nobile dar era esentialmente pasnica, urmarind exclusiv armonizarea tuturor tendintelor sociale, era esentialmente pacifista. Codreanu, cu nelimitata fermitate, urmarea mentinea si aplicarea zi de zi a principiilor nobile ale miscarii si personal selecta oamenii de cel mai inalt caracter pentru functii de conducere. Ticalosii internationalisti nu ar fi avut curaj sa confrunte o Romanie in care miscarea legionara era puternica si sa ne ia Basarabia, Bucovina, partea din Transilvania, cum au organizat cu conducerea tradatoare, fara nici o lupta. In aceasta ipoteza, Romania nu ar fi intrat cu nici un chip intr-o confruntare fara sens ce se facea efost sa fie declansata intre oamenii albi, cei mai avansati ca civilizatie de pe planeta, si mai ales intre crestini, si cu atat mai mult intre ortodocsi. Si cu atat mai mult resursele tarii nu ar fi fost puse la dispozie cu acest scop.
     Azi ticalosii internationalisti incearca sa ne deruteze cu subiectul : trebuia sa trecem sau nu Prutul, sau Nistrul, sau cat de departe trebuia sa mergem.

     NU ACESTA ESTE SUBIECTUL, ONORATI ROMANI. SUBIECTUL CONSTA IN FAPTUL CA ORICE CONDUCATOR CARE A LUAT MASURI CONCRETE DE APARARE A VALORILOR ACESTEI TARI A FOST ASASINAT, toti acei conducatori politici militari sau intelectuali care fiecare a promovat si actionat concret pentru protejarea, promovarea si implementarea oricareia si oricarei combinati intre umatoarele valori: adevar istoric, drepturi colective si individuale, onoare, resurse, economie echitabila, independenta, suveranitate, integritate teritoriala, caracter national, morala si etica strabuna si altele din aceeasi clasa de valori, as zice avansate, TIMP IN CARE NOI SUNTEM BLOCATI, PUTEM DOAR OBSERVA SI PRIVI CONSTERNATI CUM EI SUNT ASASINATI IAR NOI SUNTEM JEFUITI, SARACITI, UMILITI, INCA NU AM DESCOPERIT SI CU ATAT MAI PUTIN NU AM ORGANIZAT O MODALITATE DE A IMPIEDICA ASASINAREA CONDUCATORILOR NOSTRI CARE SE APUCA SA FACA CEVA PENTRU TARA SI SUB CONDUCEREA LOR SA NE APARAM IDENTITATEA AVEREA NATIONALA. INCA! Nici in alte tari nu au gasit inca solutii si acolo “bastinasii” au aceleasi probleme si cauta intens solutii.
     Daca nu il asasinau pe Corneliu Zelea Codreanu, Iorga si altii in timpul si inainte de ei, nu am fi fost nicidecum in situatia sa trecem vre-un rau cu armata spre est.
     Azi insa, gratie internetului, nu ne mai lasam pacaliti cu petarde diversioniste pentru a nu vede si analiza cauzele reale.
     Este minunat ca multi, tot mai multi, afla, se intreaba, emit idei. Suntem pe drumul cel mai bun posibil. SOLUTIILE POT APAREA ORICAND.
     Multumesc pentru atentie.

     • Bine spus ca de-obicei. Problema cu internetul e ca in vreme ce permite libera comunicare a ideilor si implicit aflarea adevarului, faciliteaza in acelas timp si identificarea celor care inteleg ce se face tarilor lor si lumii intregi, in scopul pe care l-ai numit, respectiv monitorizarea si neutralizarea lor. Sunt necesare metode deosebite de protectie pentru a accesa netul pastrandu-ne anonimitatea (la mine nu mai e cazul), pentru a ne putea constitui in bancul de scrumbii dorit.

     • Pentru Adrian Românul,
      de ce folosiţi sintagma „această ţară” şi nu „România”?
      Acest tic de limbaj, descalifică sau discreditează tot cea ce în aparenţă este corect.

      Soluţiile nu pot apărea AICI.
      Nimeni nu poate garanta că unul dintre noi nu este instigator cu vorbă dulce şi logică sau charismă. De două decenii cozile de topor inventariază intelectualii sau pe cei posibil periculoşi pentru planurile celor care se cred şi se vor „stăpânii planetei” iar analiza scrierilor noastre poate servi la neutralizarea acelora care scapă pe aici „sclipiri de inteligenţă” în naivitatea lor de patrioţi sau naţionalişti.
      Este bine să ne cunoaştem, să ne identificăm atunci când vom considera de cuviinţă, şi…..desigur să nu uităm că patrioţii cărora li se spun „terorişti” nu se cunosc între ei şi nici nu votează la adunările de partid.
      Dem

      • @ Dem: am cautat in ultimele postari si am gasit ca am folosit ”Romania” dar nu am gasit „aceasta tara”. Poate mi-a scapat. Ajutati-ma. Recunosc ca am folosit sintagma „aceasta tara” de multe ori pentru ca mi se pare mai abrupta, mai taioasa, mai dura sa zicem, decat „Romania” care are o muzicalitate si mie imi sugereaza lucruri atat de frumoase placute si incantatoare incat mi se pare degradant sa includ numele ei in aceeasi propozitie cu descrierea faptelor degenaratilor internationalisti impotriva ei si a Poporului Roman, desi pentru acuratete ar trebui sa trec peste astfel de sensibilitati. Cu siguranta ca in descrierea oricarui fapt de viata de inalta valoare, “Romania” este armonios si obligatoriu. Dar obiectul comentariilor mele nu cuprinde fapte de viata inaltatoare comise de internationalisti altele decat lupta pentru stavilirea lor.

       Pe de alta parte, asta e tot ce s-a retinut din cele ce am scris? Interesant! Voi reflecta.

       Chestiunea ca cei care fac ceva impotriva infractioanalitatii internationaliste sunt vulnerabili si trebuie sa se ascunda chiar unii de altii nu mai functioneaza de cand avem Internetul. Ei nu mai pot sa asasineze pe oricine si sa inunde presa cu stiri false sau sa blocheze orice stire. De exemplu de peste 4 ani au rapit intreaga familie a lui Christopher Bollyn si nu au inca curajul sa ii omoare pentru simplul motiv ca sute de mii de oameni stiu despre el si despre faptul ca este primul jurnalist care a descoperit si a devoalat autorii atrocitatilor comise cu demolarea prin explozie controlata a turnurilor gemene din New York si multe alte fapte comise de aceeasi grupare, cert nu de niste oieri din pustiul afgan. Neputand-ul ucide si sa ii faca disparuti, il forteaza sa scrie articole cenzurate si il folosec ca momeala. Acum cativa ani, alta ar fi fost situatia, asa cum s-a intamplat cu multi, Carol Valentine si Peter Kawaja fiind numele care imi vin primele in minte. Consultati orice scrie Eric Hufschmid in http://www.erihufschmid.net , despre Chris Bollyn pe acest site ce a scris inainted e iulie 2007 si dupa, sau pe sitelul lui Chris dar atentie, e cenzurat http://www.bollyn.com.

       Care ar fi motivul pentru care eu ma ascund? Tine exclusiv de contextul personal, fiind deja tinta unor grupari infractionale din cu totul alte motive. Voi descrie in detaliu cele pe care le suport si va previn ca veti fi cutremurati, expunera publica la acest moment avand posibil o probabilitate de a fi contraprductiva, probabilitate pe care nu consider util sa o testez. Astfel nu am acum timpul si disponibilitatea de a sustine si alte confruntari dar nici nu vreau sa las oportunitatile sa treac pentru a-mi aduce modesta contributie la informarea publicului si prin asta la imbunatairea vietii in tara noastra, Romania. Lucrurile se vor schimba pentru mine si nu ma voi mia feri de acest tip de confruntare.
       Ideea Dumneavoastra nu e de lepadat ca noi, cei care cat de cat mai facem ceva, sa ne intalnim si sa ne cunoastem, sau asa am inteles. Ne putem sustine in modul cel mai serios, ar fi o reala comuniune de idei si un cerc de poirtectie individuala asa cum tinund treaza amintirea despre familia Bollyn pe site-ul sau, Eric Hufschmid a contribuit esential, parerea mea, la impiedicarea asasinari sale si a intregii familii.

      • @ Dem: am cautat in ultimele postari si am gasit ca am folosit ”Romania” dar nu am gasit “aceasta tara”. Poate mi-a scapat. Ajutati-ma

       „adrian romanu contra-revolutionarul, on 17 septembrie, 2011 at 12:24 said:……ORICE CONDUCATOR CARE A LUAT MASURI CONCRETE DE APARARE A VALORILOR ACESTEI TARI A FOST ASASINAT, …”

       Un motiv de a repune în atenţie un mare adevăr ce trebuie privit ca pe o cauză, un mijloc şi avertisment asupra nemerniciei celor care, precum o eczemă, ne cuprinde tot mai mult.
       Dem

 7. gitestein asta cu tichiuta pe dovleac, are dreptate cind spune , ca behtel e satisfacuta, guvernul american e fericit , si guvernul roman e multumit. nici o informatie despre fericirea poporului de rind, si a necazurilor si greutatilor prin care trece. ” Pusca si cureaua lata…..”

 8. Camarade Eufrosin,cu siguranta aceasta merita mai mult decit atit,merita tot ceea ce este mai bun prea mult a suferit,prea mult a fost asuprita si batjocorita atit de ciocoii vechi cit si de ciocoii noi,aceasta drojdie ridicata, din mizeria societatii asa zis democratice si capitaliste,pe starea fostilor lor stapini.Da clar ca acel articol suna a stalinism dar remarc in el si o oarecare amenintare impotriva celor ce ar „cuteza”sa se impotriveasca asa-zis celui mai „democratic” stat al lumii.tara nu are nevoie de rebuturile alea de F-16 erau oferte mult mai ajantajoase de Grippen sau Eurofighter care dupa parerea mea sint mult superioare unui F-16 uzat sau cum o fi el,e clar ca statul vapierde si la aceasta afacere ca de obicei.Si cum sa nu piarda cind o pleiada de slugi il storc de orice valga si il conduc la ruina?Si clar ca un un roman care isi mai iubeste tara si natia se va opune oricarei tentative de jaf se va opune oricarei tentative de exploatare a resurselor tarii de catre straini adusi de vint si de niste nemernici din interior.Nu avem nevoie de nici un parteneriat cu USA,orice parteneriat cu acest pseudostat este in defavoarea noastra.Dar slugile autohtone prin aceste actiuni isi achita niste note de plata care niciodata nu vor fi achitate pe deplin pt ca stapinii lor lacomi vor vrea si mai mult,de ex:aurul,argintul,wolframul,uraniul etc.Intotdeauna va fi ceva de furat iar slugile vor executa fara comentarii,ca daca nu…

  • Aici e tot clenciul frate, astia nu apartin in fruntea noastra. Adevaratele elite trebuie sa se ridice cumva, a elaborat „Adrian romanu” in comentariul lui pe tema asta. In ceasul asta critic, ne trebuiesc conducatori adevarati.

   • @Eufrosin,
    Adevăratele elite nu se ridică precum marţafoii prin manele sau vedetele porno la TV. Şi nici în genul CTP sau Pleşu ori Liceanu.
    Valorile sociale să măsoară în alte unităţi.

    Tocmai pentru că pentru un lider nu contează imaginea ci autoritatea reală, primită din partea acelora care îl recunosc necondiţionat pentru reprezentarea ideilor lor.

    Elitele nu se ridică ci sunt ridicate, preţul lor fiind onoarea de a putea sluji înteresului general. Iar un astfel de lider nu se formează în câţiva ani ci în zeci de ani, confirmând prin faptele de o viaţă că merită încrederea de a reprezenta pe cineva.

    Să nu îi confundăm cu papagalii politici care sunt pentru distrarea naţiunii sau sărăcirea statului.
    dem

 9. @ Eufrosin,
  Corect, înainte cu câteva minute am exprimat aceiaşi opinie.
  Plecând de la definirea conceptului de „elită”, va trebui ca societatea civilă să procedeze la ridicarea acestora precum fac albinele, prin botcile din care se va alege regina.
  Existenţa este fractalică, legile sunt aceleaşi pentru toate formele sociale iar noi nu ne putem sustrage ori a inventa alte forme de supravieţuire.
  Pentru că despre asta este vorba în acest topic……
  Dem

 10. @Moş Darie,
  Tocmai, de aceea spiritele noastre sunt obligate prin curăţenia lor să comunice şi să contureze după legile neştiute dar recunoscute „avant la lettre”, forma prin care conştiinţa naţională se conturează ca fprmă de opoziţie împotriva cotropitorilor noştri.

  Îmi place Tudor Gheorghe, îmi place naţionalismul său, cu nimic exagerat şi model de acţiune prin cultură. Vocea, versurile, crezul,….pot constitui un mode, un reper la care să ne raportăm sau aliniem. Dan Puric, nu. Este mason sau oaie vopsită, vobeşte bine dar nu spune nimic. Cel puţin mie.

  Fractalii însă sunt importanţi, măcar pentru modul cum sugerează ciclul şi devenirea oricărei structuri materiale. Iar noi, dincolo de spirit suntem o creaţie materială.
  Urmăriţi şi:

 11. Ptr toti cititorii , sustinatorii si mai ales celor care posteaza si fac schimburi de idei pe acest blog. Va admir cultura, de care eu nu am avut parte, sau timp, sau material, ca sa o imbogatesc, va admir ptr ca deduc din toate comentariile ca doriti BINELE SI DREPTATEA ptr POPORUL ROMAN. A fost ” ZIUA INALTARII SFINTEI CRUCI ” si „cel ce vrea sa-mi urmeze mie, sa se lepede de toate si de sine insusi …” Cine dintre voi , este atit de smerit, sa ia aceasta RASPUNDERE IMENSA ; a UNUI INTREG POPOR ; pe umerele lui , indiferent de urmari ! Va pretuiesc efortul si ischimbul de idei , si ma bucur ca cel putin pina acum , sinteti uniti, chiar daca apar uneori dezacorduri. Dupa mine, cea mai mare lupta care trebuie dusa, esta trezirea populatiei , si mai ales la sate , unde informatia patrunde foarte greu, si unde poti cumpara un vot cu un kg de ulei sau o piine , si aceea plina cu „E-uri” ! Acolo este lupta , nu la orase, unde deja sint impartiti in tabere si deja cumparati! Doamne ajuta poporul meu , binecuvinteaza-l si-l miluieste dupa mare mila Ta !

  • @ Moş Darie,
   Ai multă dreptate. Doar 10 % dacă se vor trezi, prin curăţenia în lumea politică şi în tagma trădătorilor va fi posibil să se vadă cât de frumoşi, bogaţi şi deştepti sunt românii obişnuiţi.
   Când va veni vremea tinerilor cu sufletele lor curate…..

   „Halucinanta incompetenţă şi trădare a clasei politice româneşti.
   Conform estimărilor specialiştilor, Imperiul Roman a jefuit teritoriul acestei ţări de 500 de tone de aur, Imperiul Austro-Ungar a jefuit România de alte 800 de tone de aur iar în ultimii 20 de ani, o clasă politică incompetentă şi ticăloasă, o clasă politică subordonată intereselor ocultei mondiale, pune la dispoziţia firmelor străine, spre exploatare, zăcăminte de aur estimate la o valoare cuprinsă între 50 şi 100 de MILIARDE de dolari, cu mult peste datoria externă a României!!!
   Cum e posibil ca Statul Român să nu găsească resurse pentru a exploata în propriul nostru interes această imensă bogăţie?! Cum e posibil ca Statul Român să declare această industrie neprofitabilă şi să o închidă, să spună că resursele de aur sunt epuizate în condiţiile în care astăzi, specialiştii declară că în România există cel puţin 8 zăcăminte de aur de talie mare? Nu mai vorbim despre zăcămintele de argint sau alte minereuri extrem de valoroase.
   Vi se pare că este o întâmplare că un număr important de firme străine au licenţă de prospectare chiar în zonele miniere declarate neprofitabile şi EPUIZATE DE AUR?! Că aceste firme deţin drepturi de exploatare şi că astăzi, în România, Statul Român nu mai are nicio exploatare proprie?!
   Vă întrebaţi cum s-a ajuns aici? Iată un exemplu halucinant: mina auriferă Certej a fost închisă din cauza… UNEI SUPRAPRODUCŢII DE AUR!!! Da, aţi citit bine. Mina s-a închis pentru că producea prea mult aur iar Banca Naţională a României a refuzat în anul 2000 să mai cumpere aur din producţia internă LA RECOMANDAREA Băncii Central Europene, după cum a explicat consilierul BNR Horia Ozarchevici… Această decizie a BNR a făcut ca mina să intre în faliment deoarece nu putea vinde aurul în afara ţării!!!
   Oameni buni, se vede de la o poştă că situaţia actuală este o combinaţie incalificabilă de incompetenţă şi trădare, că a existat şi există în continuare un plan extern de distrugere şi falimentare a României prin complicitatea unor politicienil români, mulţi dintre ei urmaşi ai nomenclaturiştilor bolşevici care şi-au schimbat numele ca să îi credem de naţionalitate română!
   Mai multe dezvăluiri despre blestemul aurului românesc puteţi vedea în filmuleţul de mai jos.
   Ce putem face pentru a avea o Românie a noastră, a celor care ne pasă?
   În opinia mea, soluţia nu este de a ieşi în stradă şi de a le da în cap celor care ne conduc. În locul lor vor veni alţii la fel de lipsiţi de demnitate şi suflet.
   Soluţia este ca fiecare să îşi facă o misiune de suflet şi de patriotism şi să îi trezească la realitate pe cei din jurul lor – rude, prieteni, colegi de serviciu; şi nu numai în această problemă ci în toate celelalte. Soluţia este să determinăm o revoluţie la nivelul conştiinţei. Fără aceasta, orice revoluţie pe care ar iniţia-o cineva în stradă va aduce alţi nemernici şi profitori acolo sus. Trebuie să ne unim în acţiuni comune care să aibă ca scop repunerea în matrice a adevăratelor valori morale şi etice; este necesar să aducem frumosul, binele şi armonia în locul manelelor şi a „ştirilor de la ora 5”…
   Pentru a nu deveni sclavi ai Noii Ordini Mondiale, nu mai putem rămâne nepăsători şi neutri, nu mai putem aştepta ca alţii să scoată pentru noi castanele din foc. Vremurile pe care le trăim nu ne mai permit să lăsăm pe mâine ceea ce trebuia să facem de ieri.
   Gândeşte-te, cititorule, că eşti responsabil pentru familia ta, pentru prietenii tăi şi pentru această ţară minunată şi asumă-ţi rolul unui român adevărat. Aminteşte-ţi de Burebista şi Decebal, de Ştefan cel Mare şi Mihai Viteazul şi fi-le un demn urmaş!
   Nu uita că nu vei duce cu tine în viaţa de dincolo maşini, case, diplome, carieră, prestigiu şi alte lucruri de acest fel. Dacă după pragul morţii mai este ceva (şi eu sunt sigur de asta), ceea ce va conta în această trecere va fi căt de mult ai iubit, cât de mult ai dăruit, cât de mult ai fost capabil să te sacrifici pentru alţii, câtă lumină ai răspândit în jurul tău.
   Daniel Roxin”

   http://danielroxin.blogspot.com/2011/09/halucinanta-incompetenta-si-tradare.html

   Depinde doar de noi când.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: