Gigi Becali calcă pe bec a decis neokominternul


Într-o mişcare demnă de un stat totalitar aidoma celui descris de Aldous Huxley în Brave New World , Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) l-a amendat pe Gigi Becali pentru delictul (imginar spun eu), de a fi jignit femeile atunci când acesta şi-a expus concepţiile faţă de fidelitatea în căsnicie.

„Nu sunt adeptul înşelării, să înşeli. Sunt adeptul să fii un om fidel. Şi ţineţi minte lucrurile astea: bărbatul care înşală e şmecher, iar femeia care înşală este curvă”.

„Bărbatul care înşală scoate pălăria, o scutură şi pleacă şi îşi face, cum ar veni, chiar nevoia. Femeia nu poate să zică îţi dau 1.000 de euro ca să faci sex cu mine la un bărbat. Un bărbat poate să dea 1.000 de euro la femei, face sex şi pleacă. O femeie nu poate cumpăra un bărbat, o femeie trebuie să simtă, trebuie să strângă un bărbat în braţe. (…) Un bărbat care umblă cu 50 de femei… bine, nu mă refer chiar la unul căsătorit, mă refer la cei necăsătoriţi… un bărbat care e necăsătorit şi are mai multe femei, 52, e un bărbat deştept, un bărbat şmecher. O femeie care are 50 de bărbaţi este curvă. O femeie care îşi înşală bărbatul numai cu un singur bărbat este curvă. Un bărbat care îşi înşală nevasta cu o singură femeie e un accident”.

„Dumnezeu spune că este păcat şi nu face deosebire din punctul de vedere al păcatului şi la bărbat, şi la femeie, da? Dar fii atent, din punctul de vedere al lui Dumnezeu, legea lui. Un bărbat face păcat dacă înşală, dar femeia nu are motiv şi nu are dreptul să se despartă de bărbat dacă înşală. Dar bărbatul este absolvit de vină dacă se desparte de femeia care înşală şi care de fapt este curvă (…). Singurul motiv pentru care un bărbat se poate despărţi de o femeie este numai dacă este curvă. Dacă ea are un accident şi nu mai are totul, ori rămâne chioară, fără picior, fără mână, eşti obligat toată viaţa să o întreţii pentru că ai ales-o şi te duci cu ea până la moarte. (…) Deci: Dumnezeu spune că bărbatul e bărbat şi femeia curvă”.

Acu’ mă întreb şi eu: cine naiba mai sunt şi trepăduşii ăştia de la CNCD şi ce nevoie este de „serviciile” lor într-o ţară ai cărei cetăţeni preţuiesc libertatea în locul bletematului marxism UEropean? Unde mai pui faptul că omul şi-a exprimat convingerile sale religioase, chiar dacă la modul mai necizelat, dar totuşi în acord cu învăţătura Sfintei Scripturi – să ne aşteptăm de-acum înainte ca agenţii CNCD să iasă în misiune Duminica la Sfânta Liturghie, apoi să amendeze parohiile pentru viziunile intolerante ale preoţilor faţă de homalăi, sectari şi vrăjitori?

România este ţară ortodoxă loaze nenorocite şi avem dreptul să ne exprimăm valorile când şi cum vrem noi, fără frică de amenzi şi alte represalii – băgati la cap!

Gigi Becali ar trebui să acţioneze în instanţă CNCD, chiar dacă suma e una modica pentru el (2.000 Lei), de dragul principiilor şi pentru a-i învăţa o lecţie de drepturi date întâi de toţi şi toate de bunul Dumnezeu şi apoi consfinţite în Constituţia României.

Un drept neexercitat e un drept inexistent – pe ei Gigi, nu-i lăsa, la faza asta întreaga suflare a ţării te sprijină!

14 răspunsuri

 1. DISCRIMINAREA, un cuvânt cu complexe şi profunde implicaţii.
  DEMOCRAŢIA, un alt cuvânt, la fel de important, care uneori aduce atingere însăşi vieţii ca atare.
  Drepturile cetăţenilor nu trebuie atinse de mesajele subliminale sau presupuse ale cuvintelor. O curvă este o femeie cu moravuri discutabile oricum i-ai spune, „insoţitoare” „parteneră” „gardă de corp” ori altele asemenea, atât timp cât îşi vinde serviciile sexuale, în absolut orice condiţii. La fel şi cuvântul „ţigan”, exprimă ce ştim cu toţii, chiar dacă îi spunem „rom”, tot ţigan rămâne.
  Aşadar, prin atâtea drepturi, de fapt, în realitate ni se restrâng drepturile, inclusiv cel de exprimare liberă.
  Pe de o parte „calomnia” este scoasă din codul penal şi eventual taxată cu amendă, iar drepturile majorităţii sunt estompate de drepturile minorităţilor şi mai mult excuse din societate.
  Aceasta este o politică. O „curvăsărie” prin care se aplică un vechi principiu, „divide et impera”, pus în operă de un detaşament de „formatori de opinie” care învârt cuvintele precum porcul dovleacul.
  Cui foloseşte? În mod evident, nu „POPORULUI ROMÂN” ci coloanei „a cincea” care trăieşte în lux de la lovitura de stat din 89.
  Guvernanţii ar trebui să se trezească şi să mătrăşească incompetenţii din structurile de specialitate care ar trebui să vegheze la drepturile românilor.
  dem

 2. Asa cum femeia e curva si barbatul curvar se numeste iar pacatul este egal impartit, ca desi nu are implicatii fizice ca la femeie te trezesti cu alte belele in timp daca nu apuci sa te pocaiesti prin Taina Sfintei Spovedanii la duhovnic. O femeie care se imbraca sexy e la fel de vinovata cu cel ce a poftit-o…. practic e un „preludiu” care lesne se poate transforma in tot felul de alte pacate care de care mai grozave…. e noua „revolutie” sexuala, de fapt o indobitocire animalica la care singurul rol al omului e de animal de povara cu instincte sexuale servind cat mai bine idealurilor corporatist-consumiste fiind robul lor precum o veverita intr-o cusca de aia cu rotita…

 3. Aceiasi metoda aplicata in toata lumea: descrestinare, desnationalizare, animalizare, imbecilizare, saracire, imbolnavire programata.
  Somajul combinat cu datoriile la banci contractate inaintea somajului duc la frica de ziua de maine care duce la „gura mica, daca se interpreteaza!”
  Cei care putea sa ne mai invete ceva au fost exterminati in comunism. Am ramas noi astia…

 4. „Jignirea femeii”
  Cand fetele si femeile sunt prezentate drept bucati de carne, care sa satisfaca placerile animalice ale celor fara de Dumnezeu, nu este „jignire”.
  Nici cand ele trebuie sa munceasca, ca niste roabe, in fabrici in conditii de groaza, in birouri cate 10-12 ore cu ochii in calculator si cu seful supraveghindu-le prin camera video, devenind niste masinarii.

 5. Coincidență sau nu, dar sir Julian Sorell Huxley – 1887-1975, fratele celui sus-menționat și primul director al UNESCO,susținea: ”Nu mai este nevoie să recurgem la o revelație teologică sau la un absolut metafizic.Freud și Darwin sunt suficienți pentru a ne da viziunea filosofică asupra lumii”.
  Aldous Loenard Huxley (1894-1963),susținea în cartea ”Meilleurs des mondes” din 1948: ”Pe masură ce libertatea politică și cea economică scad, libertatea sexuală are tendința să crească,ca o compensare.Dictatorul va ține cont să încurajeze această libertate. Adăugându-se dreptul de-a visa sub influența drogurilor,a cinemaului, a radioului,această libertate (sexuală) va constitui liantul dintre umanitate și sclavagism, căci sclavagismul e destinul umanității” !!!
  Aldous Huxley l-a cunoscut prea bine pe H G Wells, dar și pe Aleister Crowley,nefiind străin de uzul drogurilor, în special al LSD.

 6. Ce spune Becali (bărbatul care înşală e şmecher, iar femeia care înşală este curvă”) e incorect si arata clar mentalitatea lui de manelist. Adica el vrea sa poata face ce vrea, iar sotia sa-l astepte acasa si sa nu comenteze, ca doar el e „smecher”.
  Bineinteles, parerile lui personale n-ar trebui in nici un caz sa fie pedepsite; CNCD e o institutie complet inutila si care nu se ocupa decat cu cenzura si restrangerea libertatilor.

 7. Cu siguranta Basexu, s-a simtit jignit de aceste afirmatii ale fostului sau prieten, si a pus CNCD pe el, sub pretextul ca bate apropoul de Udrea.

 8. Fara cuvinte.

 9. Chiar asa! La ce foloseste acest CNCD, institutie platita din bani publici, atat timp cat nu e in stare sa intervina contra discriminarilor facute de legi? Inca o sinecura infiintata pe principiul „sa manance si ei o paine”… DESFIINTAREA, TOVARASI!

 10. Becali ar trebui sa imi plateasca daune pentru ca imi pierd timp zilnic facand efortul de a-i evita prezenta.
  „bărbatul care înşală e şmecher, iar femeia care înşală este curvă” – un examplu clar de nesimtire, de ev mediu, de asteptat din partea unuia care crede ca poti prosti pe toata lumea, inclusiv pe Dumnezeu.
  Nu prea conteaza amenda, corect. Mai vinde asta un teren de 2 milioane, nu plateste taxe, mai da vreo 500 euro la un popa si in mintea lui si-a asigurat iertarea.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: