Politicieni prostituaţi şi fetele lor de pe plajă


În lipsa unor strategii clare de salvare a ţării şi a bărbaţilor adevăraţi care să o ducă la îndeplinire, penibilele partide ce puturosesc peisajul politic românesc, se pretează la trucuri murdare constând în incitarea sexuală a românilor, pentru a-şi asigura perpetuitatea. Ferească Dumnezeu bunul!

Realitatea.net: „E vară, e cald, alegeri sunt doar la anul. Trebuie să fie şi distracţie. Aşa şi-or fi spus şi cei din TNL Giurgiu care au demonstrat, potrivit unui filmuleţ postat pe YouTube, că politica se poate face şi fără haine, dând din fund.”

TNL (tarfele national liberale)

Cât de adânc se poate scufunda actuala clasă politică în căutarea unuor tâmpiţi care să îi confere dreptul de a trăda şi jefui în continuare ţara asta ?!

De unde se mai gasec tineri intr-atat de tembeli incat din dorinta de parvenire, sa confere legitimitate unor astfel de lepre?

Tinere domnişoare, mai bine aţi ieşi direct pe centură, prostituându-va cinstit, pe faţă, decât să faceţi „sexy beach parties” pentru hienele politicianiste, fie ele din banda oranj, roşie, albastră…

Mai comentează alţii:

Tara se conduce cu capul, nu cu funduri goale! PNL da dovada inca odata ca nu are minte, si ne arata doar ceea ce are! De-asta nu vor conduce niciodata Romania!

Pe tricoul stoarfelor scrie ca sunt nascute libere,iar ele sunt niste biete sclave sexuale!Oricum,nu-i frumos ca nu i-au invitat si pe prietenii de la TSD,Banicioiu et comp,ce aliantza mai e asta?

CE PENIBIL !!!
asa vor sa se lanseze in afaceri astia de la tnl ???!!! cu bombe d-astea de pe centura !? pai de-aia n-are nicio directie economia asta „capitalista „.
au adus kurvele sa dea din buci … VAI DE VOI !!

O Românie nouă, vremea ei a venit!

Un răspuns

  1. Sexualizarea este un drog… legal, tocmai de aceea ni se serveste „la pachet” pe toate posturile TV, presa, desene animate, apoi coboara in strada sub forma reclamelor si de ce nu a surorilor noastre dupa cum se vede. Nu sunt de condamnat, toti suntem de vina pentru ca alimentam prin folosire o atare stare de fapt. Parazitii nehraniti mor. Capisi? Trebuie sa nu le mai inghitim produsele, sa nu mai deschidem gura de vidanja din casa noastra numita televizor (vidanjor, indoctrinator)… Cititi cartea Pornografia, maladia secolului XXI de Virgil Gheorghiu cu studii vestice la zi si nu politic corecte, veti vedea acolo de fapt de ce suntem asa de impinsi spre sexualizare…. pentru a fi sedati….si a deveni dependenti.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: