Pământul ţării mele cine-l calcă?


Şi dacă doar de formă, totuşi guvernul României şi-a exprimat îngrijorarea asupra faptului că peste 1 milion de hectare de pământ agricol, au fost cumpărate de către străini , care dispun după cum vor ei de aurul negru al ţării noastre. Îmi aduc aminte când s-a schimbat Constituţia în urmă cu ceva ani, mă întrebam care e clenciul. Săpând un pic prin textul celei nou propuse – am descoperit că interdicţia vânzării pământurilor către cetăţenii străini, dispăruse din noul document. Prin fraudă şi manipulare, cumva aceasta a fost adoptată cu rezultatele dezastruoase pe care începem să le gustăm acum.

Noii proprietari, străini de neam şi ţară, sunt liberi să facă ce vor ei cu roadele pământului pentru care milioane de înaintaşi de-ai noştri şi-au dat ce aveau ei mai scump, însăşi vieţile lor. Ne bântuie spectrul foametei tocmai în grânarul Europei! Ruşinea o avem deja pe obraz…

Vom fi liberi totuşi să cumpărăm ceapă, cartofi şi roşii iradiate provenite din Turcia & UE, în prietenosul supermarket aflat în „mall-ul” tot de ei deţinut… s-au gândit la toate drăguţii ăştia în bunăvoinţa lor faţă de noi!

Să aflăm şi cine sunt magnaţii care profitând de marionetele aservite lor, mă refer fireşte la jucătorii cheie din guvernul României, îşi apropriază pământul sfânt al ţării noastre:

Omul de afaceri Eyal Ofer, cel mai bogat israelian – cunoscut în România pentru controversatul proiect Cathedral Plaza, intenţionează să îşi continue cele 25 de proiecte imobiliare din România, care presupun investiţii de circa 900 mil. euro

, raportează Capital.ro

Eyal Ofer a moştenit, alături de fratele său Idan Ofer, imperiul evaluat la 10,3 mld. dolari construit de tatăl lor Sammy Ofer, el fiind responsabil de afacerile imobiliare ale familiei. În România, familia Ofer a investit până în prezent 500 mil. euro într-un portofoliu de 10.000 ha de teren localizate în Bucureşti, Constanţa, Braşov şi Timişoara şi în clădirile de birouri Cathedral Plaza, Platinum Business Center, ansamblul rezidenţial de lux Oxford Gadens şi hotelul Teleferic din Poiana Braşov.

Aţi prins-o? 10,000 de hectare de teren agricol nu sunt deloc un lucru mic. Câţi dintre noi stăpânim măcar un hectar de pământ?

În prezent le cultivă cu roşii , spune el în pierdere, dar unde s-a mai pomenit ca alde’ ăştia să nu chirâie chiar şi atunci când le merge extraordinar de bine? E îmbucurător totuşi faptul că investiţia în Cathedral Plaza, turnul acela monstruos care umbreşte ameninţător o biserică romano-catolică din Bucureşti, nu mai face mare lucru, din cauza încăierării legale care are loc între biserica catolică şi gheşeftarul ăsta . De-a dreptul fain!

Am numai eu impresia sau e crucial pentru viitorul naţiunii să instalăm urgent reprezentanţi noi şi adevăraţi, dintre cei care nu au mai făcut niciodată politică, oameni cărora să le pese întâi de toate şi de toţi, de Dumnezeu şi România? Abia atunci ne vom putea bucura cu adevărat de rodul muncii noastre!

24 răspunsuri

 1. Societatea umana se scindeaza in doua paturi sociale: masonii: aristocratia din zilele noastre si… noi ceilalti: sclavii lor. Asta-i adevarul crud si nemilos!

  • Sclavul ca sa fie intr-adevar sclav, trebuie sa se simta ca unul. Eu unul ma simt roman liber.

   • Eufrosin, frate, la toti ne place sa credem ca suntem liberi, dar adevarul este ca suntem nascuti in sclavie. Atata timp cat depinzi de cineva sau ceva nu esti liber. Biciul si toiagul sau transformat in bani, care este cea mai eficienta unealta de robie. Cu toate ca planeta este un dar al Lui Dumnezeu catre toata umanitatea, un grup de oameni actioneaza ca si cum intreg pamantul este proprietatea lor privata, iar noi, inconstient sau nu, cu desavarsire ignoranti, consimtim. caci fara consimtamantul nostru nici Insusi Dumnezeu nu ne poate mantui, spunea Steinhardt. Cand vom intelege ca absolutul totul este contract incepand de la certificatul de nastere, permisul de conducere, buletinul, etc, chiar si acceptul Lui Iisus Hristos in viata noastra(legamant); si ca avem dreptul sa refuzam in a contracta, sau a rezilia contractele in care am intrat fara sa avem cunostinta de clauzele totale, vom incepe sa ne trezim usurel. Iar secretul consta in suveranitate. „The Matrix is everywhere. It is all around us. Even now, in this very room. You can see it when you look out your window or when you turn on your television. You can feel it when you go to work… when you go to church… when you pay your taxes. It is the world that has been pulled over your eyes to blind you from the truth. That you are a slave, Neo. Like everyone else you were born into bondage. Born into a prison that you cannot smell or taste or touch. A prison for your mind.”
    Te sfatuiesc sa-ti directionezi atentia inspre acest fel de informatie, caci vei ramane uimit de cate coruptie exista.

    • De la credinta in puterea celor ce conspira sa ne domine, pana la increderea totala in atotputernicia Lui Dumnezeu, e cale lunga. E pacat sa ne confundam prioritatile…

     Banii au existat din vremuri, pentru simplul motiv ca e mai practic sa umbli cu ei, decat cu caruta plina cu marfuri, la schimb cu altele. Nu e pacat sa ii castigi si sa ii folosesti, cat e pacat sa-ti faci din castigarea lor, scopul existentei tale.

     Nu ma refer la incredintarea dobitoceasca ca suntem liberi gen „boobus americanus”, ci la constiinta libertatii mele ca fiu al Lui Hristos. Martirii inchisorilor comuniste au marturisit ca s-au simtit cei mai liberi, atunci cand erau inchisi si supusi unor cumplite prigoane. Adevarata libertate nu consta in lipsa contractelor lumesti desi ajuta si aceasta, ci in relatia ta cu Dumnezeu.

     Doamne ajuta!

     • „Adevarata libertate nu consta in lipsa contractelor lumesti desi ajuta si aceasta, ci in relatia ta cu Dumnezeu” foarte adevarat, precum si relatia ta cu Dumnezeu este tot un fel de contract-legamant nescris-promisiune ca vei respecta instructiunile-poruncile- divinitatii pentru a trai pe acest pamant. Imediat dupa iesirea poporului evreu din Egipt, Moise a facut un legamant cu Dumnezeu in numele intregului popor, care in unanimitate au acceptat clauzele Creatorului. Observam in Vechiul Testament ca ori de cate ori se incalca poruncile-contractul, si peste Israel se napustesc problemele. Dat fiind faptul ca sufletul apartine Lui Dumnezeu, statul a creat un al doilea tu, si anume fictiunea de pe orice document emis de catre autoritatea statala, care in consecinta apartine statului, iar nu tie,noua, pe care o reguleaza dupa bunul plac cu ordonante, reguli, statuturi care nu sunt legi, dar dobandesc forta legii numai prin consimtamantul-acceptul(contract)-celor guvernati.

      • „pe care o reguleaza dupa bunul plac cu ordonante, reguli, statuturi care nu sunt legi, dar dobandesc forta legii numai prin consimtamantul-acceptul(contract)-celor guvernati.”

       Inteleg problema, dar nu ofera nimeni si solutia, macar cea pamanteasca. Vrei sa te judeci cu ei? Fain, dar esti sigur ca nu iti irosesti viata ?

      • sa-ti concentrezi atentia, te rog la fiecare cuvintel pe care-l rosteste acest individ suveran. Aceasta este solutia!

      • De asemenea un exemplu din Anglia. Solutii exista, dar vointa de a le cauta si aplica?

     • De asemenea avem dreptul de a calatorii oriunde in lume cu automobilul proprietate privata, fara a avea nevoie de „permis” de conducere, permisiunea statului de a te angaja in actiune total nonviolenta si naturala. VSunt foarte multe de invatat. Doamne ajuta!

      • Asta e un caz clasic de „in teorie ai dreptate”. Practic, nu vreau sa suport consecintele unor astfel de actiuni, deci prefer sa ma supun legii, asa cum e aceasta.

      • Uite Eufrosin, facem noi doi un legamant. Tu-mi dai 1:30 de minute din timpul tau pretios, iar eu promit ca daca nu-ti vei schimba parerea, NU te mai bazai cu subiecte de genul! Ce zici? tot ce-ti cer e sa vizionezi acest material, nimic mai mult! Pace!

       Robert Menard – Bursting Bubbles of Government Deception (Entire)

     • Ai perfecta dreptate Eufrosine, nu se poate trai liber fara Dumnezeu. Multi inteleg libertatea gresit, dar pana nu incerci sa traiesti Ortodoxia, nu iti dai seama de acest lucru. Iar fostii detinuti politici au inteles asta din plin, dovada stau miile de marturii din cartile lor, cea mai elocventa fiind cred eu, Sfintii Inchisorilor.

  • „Cei mai buni sclavi sunt cei care se considera oameni liberi”, daca nu ma triseaza memoria, Goethe ar fi spus asta!

 2. sclavii vor fugi intotdeauna dupa alimente otravite si porcarii ….

 3. Intrebare: Cine-s aia carora le pasa? In principiu, astia de zabovim pe forumul tau si altele asemanatoare, dar mai pot fi si altii…

 4. Specialistii spun ca in viitorul apropiat cei care vor face agricultura vor fi oameni foarte bogati. Cresterea demografica bat-o vina ! Este exponentiala si nu mai trebuie sa asteptam suta de ani ca sa mai facem inca un miliard.

  Sunt atati factori de risc si imi dau seama ca nu vom face fata fara Hristos. Daca neamul nu se intoarce la biserica si rugaciune ……

 5. Mercurie-daca te intorci la biserica si rugaciune,roadele o sa-ti pice din cer?Eu zis sa nu mai trambitezi si sa te apuci de munca.Doar ala care face ceva are de castigat.
  Specific romanului,o lalaie pe forumuri propavaduind tot felul de aberatii si nu face efectiv nimic.
  Si la biserica daca te intorci,iti trebuie bani,sub tot felul de „daruri/contributii”.
  Fii credincios,dar fii pamantului care te hraneste.Fii credincios naturii care te sustine,fii credincios vietii care ti-a fost data…..dar sub nici o forma sa nu fii credincios bisericii.
  Daca esti destept,ai sa intelegi ce vreau sa spun.

  • @paraipan ,

   poate ca ai dat click pe publicarea comentariului tau fara sa-l recitesti si de aceea a iesit , ce-a iesit . Reciteste-l macar acum , cu voce tare , poate iti dai seama ce prapastii scoti , frate . Poate iti dai seama CUI trebuie sa-i fii credincios , poate ca ar fi bine sa crezi in Creator si nu sa te inchini creatiei , EL este esential pentru ca doar EL face ca pamantul sa rodeasca , EL a facut natura , EL ti-a dat viata . Daca inca nu te-ai lamurit cine-a-fost-mai-intai-oul-sau-gaina inseamna ca … s-ar putea sa nu intelegi ce vreau sa spun :-)))) .

   • Pamantul insusi este Dzeu.
    Eu zic sa incerci sa vezi dincolo de limite,sa intelegi mesajul meu.Eu sunt total impotriva bisericii de azi,care e total diferita de cea a apostolilor.
    Iar un indemn de a ma intoarce catre ea,pt mine e suspicios.

    • pamantul este parte a creatiei Lui , cu toate cele ce sunt in aer , pe pamant , in pamant , in ape si sub ape . Din pamant , Domnul a lucrat trupul nostru cel putrezicios , ambalajul omului care este dupa chip si asemanare cu Domnul . Tu esti cel care te limitezi la cateva notiuni , crezand ca ai descoperit intregul . Daca ” Dzeu ” ( ti-e lene sa-i scrii numele intreg sau nu te referi la Dumnezeu ? ) ar fi doar ” Pamantul insusi ” , crede-ma ca as fi foarte dezamagit . Si daca eu , un nimic , as fi dezamagit , iti dai seama cum s-ar simti toata ostirea de luptatori ai lui Hristos , care au murit pentru EL , cum s-ar simti pustnicii care pentru Hristos , pentru vietuirea in Imparatie , alaturi de EL , au dus o viata de rugaciune , de lipsuri , de postire , asteptand minunata Lumina a Dumnezeirii ? Iisus Hristos , cat a propovaduit , a facut numeroase afirmatii despre EL :
     ” – Eu sunt calea , adevarul si viata … ”
     ” – Eu sunt Lumina lumii … ”
     ” – Eu sunt paine vietii … ”
     ” – Eu sunt apa vie … ”
     dar niciunde n-am gasit sa spuna ca EL este pamant .
     Inteleg de unde vine impotrivirea ta la adresa bisericii : din judecarea slujitorilor ei . Uitam insa ca slujitorii ei sunt si ei , tot oameni si , deci , sortiti greselii . Biserica ( cu B mare ) inseamna cu totul altceva si noi la ea trebuie sa ne raportam . Din pacate , datorita varstei si impulsului de a judeca totul doar prin propria noastra materie cenusie , avem tendinta SECTARISTA de a nega tot ceea ce inseamna Biserica Ortodoxa actuala ( inchinarea la icoane , preoti , slujbe , tipic , sfinti parinti , ba chiar si pe Sfanta Doamna Fecioara Nascatoare de Dumnezeu ) .

     Prin etapa in care te afli tu acum , am trecut si eu cu ceva an in urma si cu siguranta nu numai eu . Mi se parea ca cele descoperite sunt atat de evidente , incat nu se putea sa nu fie si reale si de aici o multime de discutii contradictorii ( cateodata pe tonuri severe ) fie cu cunoscuti , fie cu parintii . Sa dea Bunul Dumnezeu sa te intorci cu pace la ” turma ” lui Hristos !

     Doamne , ajuta-ne !

 6. Am in fata un buletin de analiza apei dintr-un sat din Arges. Pe buletinul acesta este scris, contaminare cu E-coli, APA NEPOTABILA.
  Sursa contaminarii este herghelia porcilor unui militian din Giurgiu.
  Directia de Sanatate Publica Pitesti, Primaria comunei Leordeni, taranii din satul contaminat, preotul, tac neputinciosi sub teroarea hulpavei familii a militianului.
  Iata ca nu doar Monsanto, mafia gunoaielor italiene, afaceristii israelieni fara scrupule isi bat joc de tara noastra, ci insisi romanii fara frica de Dumnezeu.

  • Aveti dreptate. De ce nu imi trimiteti o copie scanata a certificatului,, impreuna cu ceva date concrete si fotografii, eventual cu marturii ale localnicilor ( ar fi excelent ) ? De restul ma ocup eu. Banditii astia trebuiesc expusi oprobriului public.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: