Cine e Mugur Itzaresku:


Intre 1999 si 2000 Guvernul Romaniei este condus de un alt mason recunoscut, Mugur Isarescu.

Intr-un mod inexplicabil pentru cei care nu cunosc apartenenta sa la masonerie, Mugur Isarescu este de 17 lungi ani guvernator al Bancii Nationale a Romaniei, pozitie pe care a ramas in ciuda schimbarilor de pe scena politica romaneasca.

Putini stiu faptul ca Mugur Isarescu a fost mentinut pe aceasta pozitie la presiunile unor organisme financiare mondiale, care au amenintat ca isi retrag imprumuturile acordate Romaniei, de fiecare data cand s-a pus problema schimbarii din functie a lui Isarescu.

Explicatia acestei sustineri trebuie cautata in perioada cat acesta a lucrat la Institutul de Economie Mondiala din Bucuresti. Datorita acestei pozitii, Isarescu mergea deseori in SUA inca dinainte de 1989. Acolo a fost racolat de Consiliul pentru Relatii Externe (Council of Foreign Relations) care avea nevoie sa-si implanteze in Romania un om pe care sa se poata baza.

Dupa evenimentele din decembrie 1989 Isarescu a fost imediat activat. A petrecut o scurta perioada ca reprezentant comercial al Romaniei la Ambasada din Washington, apoi a devenit guvernator pe viata al Bancii Nationale.

Misiunea sa era sa se asigure ca Romania va face imprumuturi inrobitoare, care sa o faca dependenta de organismele financiare internationale: Banca Mondiala, Banca Europeana de Investitii, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si Fondul Monetar International.

Azi o indeplineste peste asteptarile stapanilor sai.

Dintr-o tara care in decembrie 1989 nu avea deloc datorii, Romania are in iulie 2008 datorii externe declarate de 45,364 miliarde de euro ( informatia e invechita, datoriile publice ale copiilor nostri, depasind 80 de miliarde de euro la ora aceasta – Eufrosin). Putini stiu si ca Mugur Isarescu este membru al gruparii masonice care face jocurile in economia mondiala – Comisia Trilaterala.

De altfel, Isarescu a avut grija sa se inconjoare la BNR de multi masoni.

Cel mai evident exemplu este cel al lui George Virgil Stoenescu, membru in Consiliul de administratie al Bancii Nationale, dar si Mare Secretar General al Consiliului de grad 33 al Ritului Scotian din Romania. ACESTA ESTE SCOPUL LOR !!!

Si un alt comentariu valabil la acelas articol:

„cine a rugat america sa fie liderul lumii ? 10:12 | 15 Octombrie
barbat bine

cine a rugat vreodata america sa fie „liderul” lumii ??
si mai ales sa „sufere” asa de rau de „povara” conducerii lumii ??!?
adevarul este ca america se baga singura peste tot, fie ca e solicitata fie ca nu e, iar in ultimii ani, constata ca a decazut din presupusele ei privilegii si „puteri” si pur si simplu e depasita de realitate – iar realitatea este ca america este in proces de decadere economica si sociala iar restul lumii se uita la ea mai cu mila mai cu sila…”

sursa RL

16 răspunsuri

 1. http://www.ziaristionline.ro/2011/06/17/petitie-online-impotriva-raportului-patapievici-de-falsificare-a-istoriei-romaniei-medievale/

  documentare despre situatia din islanda au fost transmise la tv in vestul luminos al romanului pe arte. afirmatia ta ca nu s-a vorbit nimic este falsa. problema este ca tot ceea ce este important se transmite intre orele 23-5 iar in alta ordine de idei cine vrei tu sa inteleaga ce se intimpla pe lumea asta cind vesticii au avut si au la dispozitie un sistem de invatamint care este doar un mijloc de indobitocire in masa inca din 1898?!
  unii au stiut:

  vezi de la 4:10!!!

 2. Banii ca Datorie 1

  http://www.trilulilu.ro/giafar/8957753a8eddf6

  BANII CA DATORIE II – Promisiuni Dezvaluite

  http://vimeo.com/24504799

 3. Despre muzică. Și despre umanitate.
  http://despredemnitate.wordpress.com

 4. Pe 24 sept 2010 acest individ unsuros a primit titlul de Doctor Honoris Causa in Chisinau,Rep.Moldova,vezi aici: http://www.gandul.info/financiar/isarescu-doctor-honoris-causa-si-in-republica-moldova-7419988
  Dimineata a trecut prin orasul meu, Husi si am observat coloana oficiala formata antemergator de la politie, trei autoturismere si trei dube ale mascatilor de la jandarmerie,cu geamuri fumurii.Initial am ramas mirat,vazand trei dube una dupa alta,si ma intrebam cine o fi grangurul ce are nevoie de astfel de dispozitiv de securitate.Nu stiam de vizita respectivului prin zona,ulterior afland de la TV. Seara s-au intors in aceeasi coloana.

 5. Jumatate din viata mi-am dat sanatatea pentru bani, cealalta jumatate mi-am cheltuit banii pe sanatate.( Voltaire). Exact cu asta se ocupa toate bancile din lume, distrug sanatatea popoarelor, storcandu-le de energie. Dezastrul Romaniei pe toate planurile are ca sursa „finanta mondiala’, a carui metastaza autohtona este BNR-ul. Sunt zvonuri cum ca BNR ar fi fost privatizata( ceea ce eu tind sa cred). Controlul strain asupra sistemului monetar,este echivalent cu o ocupatie militara.

 6. Mugur Iţărescu e un mason sionist, la fel ca mai toată oculta iudeo masonică din lume. Cum credeţi că el se menţine în aceaşi funcţie de aproape 20 ani iar guvernele se schimbă tot timpul. Cine controlează finanţele unei ţări, controlează ţara.

 7. Ciudat statutul acesta al nostru de asupriti in propia tara ! Secole de traditie in asuprire avem ! Ciudat cat de permeabili suntem, ce usor ni se urca incap, devin sefii nostrii, ne reprezinta chiar daca nu vrem, ne obliga sa-i platim, sa-i contemplam cu tot cu aerele de exhibitinisti , cu….; le permitem prea usor sa ne asupreasca, sa ne ucida, sa ne arunce dispret si minciuna, sa ne schilodeasca mintile si trupurile , ….

 8. Atacul la adresa d-lui Mugur Isarescu este o porcarie!

 9. Britain: the Euro could not last
  UK Treasury ministers have confirmed that the coalition government is dealing with potential plans for a Greek bankruptcy after warnings by Jack Straw that the euro could not last.
  Straw, the former Labour foreign secretary, warned that the euro “is going to collapse,” and said, “Is it not better that this happens quickly rather than a slow death?”
  Straw’s message came after the International Monetary Fund (IMF) said the world economy would be destroyed if IMF members did not aid the Greeks.
  Speaking at the parliament, Straw said, “What the Government should do instead of sheltering behind the complacent language, weasel words that ‘it is not appropriate, we should not speculate’ is recognize that this eurozone cannot last
  http://www.presstv.com/detail/185652.html

 10. Documentarul crizei economice, facut de greci. Ideea preluata de pe „mucenicul”. Merita sa ne vedem viitorul

 11. Băncile nu produc bogăţie şi nu furnizează locuri de muncă, şi totuşi, în sistemul actual, au dreptul la un venit nemeritat şi nemuncit. Este un nonsens să împrumuţi de la o instituţie care nu are bani, ci doar deţine un monopol al puterii pe care noi i l-am conferit. Este încă şi mai absurd să plătim şi dobândă pentru această datorie. Un astfel de sistem este menit să declanşeze colapsuri economice periodice şi îi împuterniceşte pe cei care provoacă aceste falimente să şantajeze practic statul pentru a-i „salva“ printr-o infuzie generoasă de bani din buzunarul public. Banii – şi economia – nu sunt o ştiinţă „neutră“; o concepţie greşită sub aspect moral conduce la un sistem economic greşit. Cămătăria şi monopolul reflectă principiile greşite care stau la baza unui sistem economic defectuos

 12. Eufrosine, prietene, arunca o privire la clipul aista, e material bun.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: