Alegerea Basarabiei: neutralitate sau pierzanie


„Chisinau-enii au de ales intre PCRM Dodon si ,,liberalul,, Chirtoaca,care si-a angajat camarila pe cat a fost primar.
Basarabenii au de ales: PCRM,raman cu rusii si Moscova,sau si mai rau, aleg ,,europenistii,, (fosti ofiteri KGB ca si Filat),si vor ajunge sclavii Uniunii Europene.
UE va impune Basarabiei ce cantitate de vin sa produca. UE va lua tot tineretul,ci zecile de mii, si ii va trimite la sters pe jos,la azile de batrani,sau si mai grav…….sa lucreze ca sclavi in tarile UE.
Basarabia va avea o populatie imbatranita,iar peste cativa ani vor veni imigrantii musulmani,chinezi, bangladesh-ieni,si altii,si vor ocupa tara. La fel ca si cu Romania.
E mai bine UE-ss?

Biserica Ortodoxa va fi distrusa prin mass-media,iar credinta va disparea in Basarabia ortodoxa. E bine? Nu!

Se poate si mai rau de cat este acum. Lupu,din PCRM si-a reglat ceasul la ora Bruxelles-ului, din ora Moscovei,iar acum din comunist ,s-a facut liberal peste noapte si pro-european.

Basarabia trebuie sa se pastreze neutra, altminteri isi va pierde TOATE valoriile pe care le are. Inclusiv economic, ea nu va mai avea prin lege, voie de la Bruxelles,sa produca lapte,vin, cereale,etc, decat in limitele mici ale UE!
Asa e si cu Romania. Taranul vinde in ROMANIA laptele la un pret de 4 ori mai MIC decat acelasi taran din BASARABIA! Verificati,daca nu stiati!

Asta e UE: O ciorba otravitoare!

Iar legat de Romania, trebuiesc demonstratii cu titlul ,, BECHTEL – out of Romania now!,, (cei care fac autostrazi de 30 de ori mai scumpe decat chinezii),si FREEDOM FOR RATKO MLADICI.”

AMIN!

Adrese utile: www.PaulGoma.info ||| www.PaulGoma.ro ||| http://PaulGoma.com

10 răspunsuri

 1. ceva foarte interesant.

  • Imi amintesc ca atunci cand am aprobat comentariul tau, era si un film inclus. Mi se pare mie, ori s-a topit? Poate e Linuxul meu, poate e altceva. Daca nu-l vezi nici tu, te rog retrimite. A fost chiar interesant.

 2. Nu e ca si cum ar putea merge si mai rau economia fratilor nostri. Asa macar ar putea merge si ei la cules de capsuni legal, nu ascunsi prin rezervoare.
  UE nu ia tineretul, daca observi tendinta e de a face tot posibilul si a trimite acasa tineretul cu pricina… Doar ca intre a fi muncitor la ferma in Spania sau profesor muritor de foame in Romania (sau Moldova) sunt tare multi care aleg varianta 1.

 3. Apreciază imaginea (m-am chinuit 2 ore să o adaptez):

  • Sergiule, sunt 1001 de chestiuni mai utile decat asta pe care le poti face in 2 ore, inclusiv sa stai pe scaun sa nu faci nimic.

   • Vicus, îți mulțumesc că ai găsit timp – acolo pe baricade unde te afli, făcând 1001 chestiuni utile – să scrii un mesaj pentru umila mea persoană.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: