Din peripeţiile unui papă vândut


Nu degeaba a devenit catolicismul bătaia de joc a vrăjmaşilor Lui Hristos: în fruntea Vaticanului sunt puşi de la Ioan Paul II încoace inclusiv, numai oi în piei de lup.  După ce creştinătatea a fost uluită de declaraţiile incredibile a celor care au făcut din apărarea credinţei o glumă sinistră cu declaraţii aberante precum „teoria evoluţiei e compatibilă cu dogma creştină”, sau „existenţa extratereştrilor nu este exclusă”, ba’ chiar a reabilitat memoria criminalului posedat pe numele lui Karl Marx, iată mai cade o bombă absolut letală:

Cei care au strigat turbaţi de ură către Pilat din Pont,  într-o voce: „rastigneste-L, rastigneste-L, se găsesc acum basma curată, după ce papa Benedict XVI, i-a absolvit de orice vină pentru moartea Mântuitorului, în ultima sa carte „Jesus of Nazareth-Part II”.

 

Papa, sau doar un papa-lapte ?

În ea, papa explică cu argumente despicate-n limbă, dar „teologice” şi „biblice”,  cum că evreii nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase. De-a dreptul comic, dacă nu ar fi tragic, nu ?  Dacă aş fi catolic, nu s-ar găsi nimic pe lume mai rapid decât aş putea eu să fug înspre Biserica Ortodoxă!

Evident, în accepţiunea mass-mediei posedată de către urmaşii ucigaşilor Lui Hristos, interpretările contrare, adică cele cu adevărat Scripturistice, „au fost folosite pentru a-i persecuta pe evrei”. Măi băieţi măi…

Ni se spune să ne rugăm pentru vrăjmaşi, dar sunt convins că îndemnul se referă numai la vrăjmaşii personali. Când este vorba însă de cei ai Lui Hristos şi deci ai Bisericii adevărate, se cade să ne aducem pe buze stihurile unui mare evreu iubitor de Dumnezeu, nimeni altul decât Sfântul Prooroc şi rege al iudeilor, David:

„Să vină moartea peste ei şi să se coboare în iad de vii, că vicleşug este în locaşurile lor, în mijlocul lor”.

Psalmul 54

Reclame

11 răspunsuri

 1. Face si el meseria de papa.Adica face politica si bani.Sau se teme sa nu fie acuzat de antisemitism si sa faca inchisoare pentru asta?Ceva stie el,ca si noi de altfel!

 2. Are cineva idee daca romanii au fost pusi la curent cu faptul ca, pe 31 ianuarie CE a aprobat transferul datelor personale ale cetatenilor tarilor membre, catre Israel ?
  Comisarii nostri au fost de acord cu aceasta decizie? Cum se justifica hotararea? Creştinul Becali, patriotul Vadim, IPS Iosif (reprezentantul BOR pe langa Institutiile Europene) v-au spus ceva domniilor voastre sau doar proştii de pe uliţa mea n-au habar ca Strulica va fi informat prompt in legatura cu starea hemoroizilor ţaţei Lenuţa?
  „Date personale „inseamna numerele de telefoane,conturile bancare,datele de sanatate,familia, deplasarile.. TOATE datele pe care guvernele statelor membre le colecteaza despre noi.
  Toate Statele trebuie sa puna in aplicare directiva 95/46 in termen de trei luni.
  Nu am gasit nicaieri reciprocitatea acestei masuri.
  Isi mai pune cineva intrebari legate de stapanii acestei Lumi?
  http://eur-lex.europa.eu/fr/index.htm
  Mi s-a parut corect sa va transmit ceea ce am aflat abia ieri, pentru ca fiecare sa se gandeasca daca mai spune si scrie ce ii trece prin cap privitor la Brucan si Caiafa.
  In legatura cu Papa Benedict, volumul in chestiune, al doilea, urmeaza sa fie prezentat de catre Cardinalul Marc Quellet si scriitorul Claudio Magria pe 10 martie, la ora 17.
  Primul volum al studiului teologic are 345 de pagini si nu l-am citit. Volumul al doilea incepe cu intrarea Domnului Iisus Hristos in Jerusalem. Capitolul 3 analizeaza „misterul tradarii”, capitolul 5 – Cina cea de taina, 6- Ghetsimani, 7- Procesul .
  Capitolul 7 cuprinde doua parti, prima se refera la Sinedriu.
  Ieri, directia de presa a Vaticanului a simtit nevoia sa prezinte anticipativ ( probabil in ideea ca pana pe 10 martie catolicii sa aiba timp sa cumpere oua si tomate spaniole) trei fragmente din volum.
  Fragmentul care „pune capat o data pentru totdeauna anti iudaismului crestin, sursa unui anumit antisemitism”-cf.La Croix, se refera la Evanghelia dupa Ioan.
  Cuvantul”Evreii”, precizeaza Papa Benedict „nu indica in niciun fel poporul lui Israel in sine si nu are un caracter rasist. Ioan, care era el insusi un israelit, desemneaza prin acest cuvant, aristocratii poporului”.
  Este posibil ca semnatara articolului din La Croix sa nu aiba corecte notiuni de limba italiana atunci cand scrie despre Sfantul Apostol Ioan ca era israelit. Cuvantul „israelit „desemneaza un membru al comunitatii si religiei iudaice. Cat despre „aristocratii poporului”…, ce se mai poate spune?
  Primul volum se vinde cu 21 de euro. Cand se va face o reducere de pret si pentru volumul doi, il cumpar ca sa citesc „cu ochii mei” cum e cu aristocraţii si sa nu pacatuiesc din pricina baietilor de la” haaretz „si fetelor de la „La Croix”.

 3. foarte interesant.. chiar cu mai puțin de 24 ore în urmă, citisem despre asemenea plan al acelor absolviți de vină, într-o carte scrisă cu vreo 30 ani în urmă, în care se menționa ce a povestit cineva prin anii 50 ai secolului trecut.

  cartea e foarte interesantă. o recomand tuturor:

  (http://) tinyurl.com/4mlswfq

 4. Oi în piei de lup, sau invers, lupi în piei de oi?

  • Am scris intentionat asa: un ierarh al bisericii trebuie sa fie istet, agil si vigilent ca un lup in apararea turmei sale.. ma rog, poate „caine ciobanesc” era mai potrivit.

 5. Cu tot respectul, domnule Clement, singura directiva 95/46 pe care am putut-o gasi este emisa in 1995 si se refera la protectia datelor personale. De unde ati dedus ca aceste date vor fi puse la dispozitia Israelului?
  Din ce vad eu aici: http://searchsecurity.techtarget.co.uk/sDefinition/0,,sid180_gci1293055,00.html,
  principiile utilizarii acestor date sunt ok, cu exceptia, poate, a referirii la alti operatori de date personale decat cei apartinatori Uniunii….

 6. Eufrosin
  cred ca ai vrut sa scrii „lupi in piei de oaie” la randul 2

 7. Domnule Adrian, adresa pe care am dat-o (puteti schimba limba, deci pe ro) da toate detaliile.
  Decizia adoptata pe 31 ianuarie 2011 prin care se prevede transferul datelor personale ale cetatenilor CE catre Israel explica faptul ca acest Stat raspunde directivei 95/46 privind protectia datelor. Justificarea deciziei nu apare in text.
  Imi cer scuze daca m-am exprimat confuz in primul comentariu.
  Lamuriri mai multe gasiti pe http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2011:027:0039:01:RO:HTML
  Nici macar nu este nevoie de ochiul ager al unui jurist pentru a intelege sensul si rostul deciziei CE.

 8. Apropo de cei ce vor sa puna capac Papei si Romei: http://www.youtube.com/watch?v=QUVxxjuK-JI
  Insa nu va faceti iluzii! Nu-s prietenii nostri !

 9. Si uite un alt lider islamic vorbind despre o profetie privind cucerirea Romaniei. In traducere este scris Roma, insa pronuntia nu inseala. In araba Roma este Roma, iar Romania este exact asa cum pronunta:

  Treziti-va fratilor ! Singurul prieten al nostru este doar Dumnezeu !

 10. Sfantul Scaun a tinut sa precizeze recent ca Papa nu isi mai doneaza organele, cum prevazuse notarial, in vremea cand era doar cardinal.
  Nu imi dau seama daca fidelii sunt mai linistiti dupa ce au aflat stirea aceasta.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: