Cum sunt prinşi românii care vor schimbarea – Atenţie cu cine te însoţeşti!


Mare senzaţie a mai creeat saitul „Exploziv-News” pe parcursul ultimilor 2-3 ani –  dezvăluirile celor din spatele său erau de-a dreptul incendiare, stilul incisiv, curajul, cinstea şi verticalitatea apărând a fii caracteristicele lor de bază, iar stârpirea corupţiei şi binele României, ţelurile lor de căpetenie.

Creeat şi operat de către unii care nu au ascuns niciodată faptul că erau direct implicaţi cu serviciile secrete române,  Exploziv-News a fost o oază de speranţă, o strălucire de lumină la capătul tunelului dacă vreţi, pentru cei care încă mai credeau, în naivitatea lor, că schimbarea cea bună poate veni din interiorul sistemului şi că în serviciile secrete ar mai exista cumva printr-o minune şi altceva înafară de carierişti.

De câteva zile încoace, „Explozia” s-a dovedit a fii nimic altceva decât o fâsâială şi încă una dintre cele mai urâte…  De unde până nu demult revelaţiile cutremurătoare despre mafia trans-partinică dar mai cu seamă cea portocalie, care a prins în  tentaculele sale România, electrizau minţile oamenilor, dezvăluirile incredibile ale corupţiei, imoralităţii şi ale imbecilităţii marionetelor „US approved” dar absolut toxice-pentru-România, dâdeau românilor  licărirea de speranţă cum că în sistem ar mai exista într-adevăr si unii care să pună interesele ţării înainte de orice altceva, acum operaţiunea s-a arătat lumii în toată sple…, ăă, putoarea ei.

„Patrioţii”  puseseră până şi de-un serviciu de informaţii paralel cu structurile statului, aşa-zisul GIS-SSR care pentru multă vreme a lăsat naivii ce credeau că din instalatori devin spioni peste noapte, să vină la ei.  O adevărată mană cerească pentru adevăratele servicii secrete române, aflate solid în mâinile vrăjmaşilor nostri, la cele mai înalte nivele.

Mii de cetăţeni de bună credinţă, gata să treacă la acţiune, s-au predat singuri cu familiile lor cu tot, drept  în ghearele lupilor. Acum sunt luaţi în evidenţă şi filaţi pe viaţă şi nu măi îndoiesc, unii dintre ei hărţuiţi îngrozitor.

Pentru ca decepţia să fie completă, băieţii înfiinţaseră până şi-un blog foarte defăimător la adresa „explozivilor”, după bine cunoscuta reţetă: noi suntem şi poziţia şi opoziţia…

De unde până nu demult saitul denunţa traficul ilegal de armament cu implicaţii până la vârful puterii politice, vânzarea ţării, precum şi distrugerea programată a serviciilor secrete române prin căpuşarea lor cu tot felul de yes-men a căror carieră a avansat fulgerător, acum s-a ajuns la asta:  închideţi difuzoarele, aruncaţi o privire dacă doriţi, veţi clătina din capete în dezgust…

Câţiva prieteni mă întrebaseră mai demult ce cred, „n-ar merita oare să ne înrolăm şi noi..?” I-am sfătuit atunci să aştepte şi să mai vadă, căci prea pare frumos totul. Cum să permită sistemul  satanist aşa ceva?

În fond, mai văzusem schema aplicată cu deplin succes în America anilor  ’90, când luau amploare militiile de patrioţi care se antrenau pe bune, pregătindu-se să facă curăţenie în ţară. Zeci, chiar sute de mii de cetăţeni se îmbulzeau să se înscrie dupa adunari populare in care lichelele autohtone erau denunţate cu multa vervă..

Arizona Citizen Militia

I-au lăsat ce i-au lăsat, apoi chiar cei împotriva cărora actrivau militiile, adică agenţii NOM infiltraţi în guvernul american, au dinamitat clădirea federală Alfred P. Murrah din Oklahoma City, ucigând fără mustrări de conştiinţă câteva zeci de copii  aflaţi la creşa de la parterul clădirii şi aruncând mai apoi vina printr-o înscenare oribilă, pe miliţiile cetăţeneşti. S-a dovedit de-atunci că în clădire erau amplasate şi alte bombe care au explodat, dar unii dintre cei care au investigat pe bune în calitate oficială, au sfârşit-o găuriţi de gloanţe în feluri imposibile- sinucidere fireşte!

 

Bombă cu fertilizator intr-un camion aflat la mare distantă de clădire?

Lumea a căzut în laţ înghiţind momeala cu cârlig si plumb cu tot şi dintr-o dată nu  mai era prea „cool” să fii în Miliţia. Oricum, erau infiltraţi în aşa hal, încât dacă vroiai să vorbeşti cu un agent FBI, cel mai probabil loc pentru a îi găsi, erau întrunirile miliţiilor cetăţeneşti. În final, pe post de concluzie avem un învăţământ:

În loc să aşteptăm trimisul providenţial călăre pe-un cal alb, mai bine să avem grijă de sufletele noastre.  Vorba ceea, mântuieşte-te tu şi mii de alte suflete din jurul tău, se vor mântui privindu-te. În decursul acestui proces şi ţara noastră va deveni în mod inevitabil, una mai bună.

Evident, acesta nu-i un îndemn la apatie, căci un bun creştin nu se sfieşte ca să intervină acolo unde prezenţa lui contează. Vom scăpa eventual de ei, dar nu înainte de a ne schimba noi înşine.

26 răspunsuri

 1. La partea cu hartuirea mentala si manipularea psihica s-a intrecut de multa vreme orice granita – nu mai avem acces nici macar la actul nostru natural de vointa- cat poate sa mai dureze „zombificarea” asta?! – aici se incalca principii fundamentale de existenta si interactiune -Cum se vad toate astea in ochii Creatorului?

  • Ca pacate strigatoare la cer, adica cele facand parte din categoria care obliga victimele sa-i ceara Lui Dumnezeu moartea celor care ii prigonesc. De aceea se numesc pacate strigatoare la cer.

 2. Retelele GSM sunt extrem de suspecte – ganditi-va ca sunt cel mai la indemana datorita ariei de acoperire, semnalele sunt controlate digital-deci purtatoarea poate imprastia in eter orice fel de informatie codata…..

 3. Anul asta va fi unul plin de experimente si manipulari pe toate planurile – ma tot gandesc la relatarea sihastrului de pe Rarau pentru 2011 facuta in 2001. Se urmaresc „obiective” importante la nivel planetar – razboiul geoclimatic si electromagnetic a facut ravagii pe tot parcursul lui2010 si continua si acum – moartea in masa a vietuitoarelor ,incendii de paduri si recolte, furtuni, inundatii si alunecari de teren , cutremure – toate tre’ sa produca penurie de hrana si cat mai mult genocid….

 4. în același șablon se înscrie și „revoluția feisbuc“ din țările africane.

  gândiți-vă doar la atât: dacă ăia nu au nici apă, nici mâncare, nici sticlă la geamuri, ca să nu vorbesc de salariile de maxim 20-30 de dolari pe lună…, de unde să aibă ei bani de calculatoare, de internet de mare viteză, etc……???

  cum zice englezul: use your fucking brain!!!

 5. Am convingerea ca la noi in tara au fost reactivate si retelele de informatori la turatie maxima.Aveti grija cu cine stati de vorba.

 6. Nu e chiar asa. In majoritatea statelor din Europa procentul celor care au locuinta proprietate personala este destul de mare. Din ce stiu, in Spania sau Italia procentul de de aproape 80%, iar in Anglia de vreo 75%. In SUA e de cam 2/3, dar la albi e mare, iar la negri e sub 50%. In Germania cred ca e mai putin.
  Daca te referi la suprafete de pamant, atunci cred ca ai dreptate, dar ma indoiesc ca exista vreo tara in care majoritatea populatiei sa detina pamant.

 7. V-ati gandit si la proaspata dotare a jandarmeriei cu arsenal mult peste nevoile curente… – Populatia e inglodata in nevoi si datorii,preturile la alimente sunt insuportabile -si e doar inceputul anului-,iar mafiile politice au cam dat de fundul sacului – psd-ii clantane dupa turtoi, alegerile se apropie si vor cauta sa profite si ei de pe urma infometarii prostimii…

 8. De cateva zile avem peste un milion de tineri consumatori de etnobotanice! – iata cum se indobitoceste o natiune cu girul si directa contributie a guvernului- asa nu va exista niciodata o masa critica de revolta si dorinta de schimbare… Un milion de sclavi ingalati si ametiti sunt mai usor de controlat decat un milion de creiere limpezi care s-ar putea inrola in structuri nationaliste

  • Așa e.

   Putem spune că e vina părinților care nu au știut sau reușit să îi educe? Putem. În proporție de peste 75% părinții nu știu să educe un copil, încercând (și reușind cu prețul propriilor libertăți) să le ofere ceea ce le-a lipsit lor. Adică totul, fără să ceară nimic, fără să le explice ce e bine și ce e rău, etc.

  • Doar că aceștia nu sunt doar de câteva zile, ci doar acum s-a făcut un „recensământ“…

   Scopul acestui recensământ este cu bătaie lungă. De aici și până la a decreta că macul, de exemplu, este un aliment periculos, nu mai e decât un pas de furnică.

   • Spui tu ceva!

   • Poate sa fie si o diversiune pentru instituirea unui control satanic asupra remediilor naturiste – in ultimii ani ramura medicinii traditionale a luat avant in detrimentul producatorilor de medicamente – in afara profitului aici avem „scopuri” cu bataie lunga -Se doreste alterarea genetica a urmatoarelor generatii si sterilizarea chimica in masa( Tentative asemanatoare au esuat o data cu programele de vaccinare pt gripele inginerite in laboratoare).
    In afara de de aceste „minunatii” ,totusi, structurile care traiesc pe spatele poporului stau mai linistite cand „tineretul bovin” umbla ametit si uita de foame…..

   • Poate sa fie si o diversiune pentru instituirea unui control satanic asupra remediilor naturiste – in ultimii ani ramura medicinii traditionale a luat avant in detrimentul producatorilor de medicamente – in afara profitului aici avem “scopuri” cu bataie lunga -Se doreste alterarea genetica a urmatoarelor generatii si sterilizarea chimica in masa( Tentative asemanatoare au esuat o data cu programele de vaccinare pt gripele inginerite in laboratoare).
    In afara de de aceste “minunatii” ,totusi, structurile care traiesc pe spatele poporului stau mai linistite cand “tineretul bovin” umbla ametit si uita de foame

    • Stef, am primit răspunsul. E ceva aiurea cu blogul lui Eufrosin. Dacă nu a schimbat ceva Eufrosin din greșeală, poate băieții care s-au distrat pe tema asta vor reface hiba…

     • Uite un „fenomen” bun de studiat pt toata lumea – Poate se poate incropi un articol pe bloguri pt ca la noi nu prea am gasit discutii despre cea mai sinistra „deprindere” posibila -deiciul kabbalei corporatist sataniste-
      http://www.abovetopsecret.com/forum/thread663612/pg1
      Se gasesc multe marturii despre aceste orori – zeci de mii de copii sfarsesc in ritualuri si experimente – e o lucratura fara precedent – cica se inregistreaza undele cerebrale ale groazei si apoi dupe niscaiva prelucrari sunt transmise in eter si in capul prostimii ….
      Am gasit ceva uluitor – o baza din Australia cu antenele de emisie dispuse in forma de „cub metatron” geometrie sacra -acces la corpurile noastre energetice – Cautati imagini si analize pe tema asta-
      Harold E. Holt Naval Communication Station
      -21° 48′ 59.00″, +114° 9′ 56.00″
      Ce „rost” are o astfel de structura?

     • N-am schimbat nimic – dupa cum si „maimuta” aceea care apare pe fondul gri in dreapta atesteaza, cineva isi baga ratul jegos in blogul meu. Nu sunt prietenii nostri, asta-i sigur!

 9. Eufrosin cred ca este o pb la control panel: Am postat raspuns pt Razvratit si vad ca apare tot in stanga

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: