O tragedie canadiană elucidată


Primită de la faţa locului::

O casă cu cinci etaje în Montreal a ars, accident soldat cu mulţi morţi.
– Familia de musulmani de la etajul întîi, toţi decedaţi
– Familia de ţigani de la etajul ÎI decedaţi
– familia de negri de la etajul III idem decedaţi
– familia de pakistanezi de 8 persoane de la etajul IV la fel.
– Perechea de albi de la etajul V a scăpat

Comunitatea de musulmani a pretins anchetă, că din ce cauză au scăpat albii din incediu, pretenţii solicitate şi de comunitatea de ţigani , de negri şi de pakistanezi.
A fost cerută şi declaraţia şefului pompierilor.

Răspuns :

” Păi dimineaţa albii s-au dus la lucru . „

110 răspunsuri

 1. E o gluma?

 2. Au uitat de evreii de la parter!!!!

 3. și pe urmă au putut să de-a foc casei… sună cunoscut???

 4. Asta e nimic fata de ce fac satanistii in Orientul Mijlociu!
  Dumnezeu sa odihneasca pe cei care mor de mana moarta a satanei!

 5. Egiptenii incep sa scape de sindromul lasitatii colective in care fiecare lupta exclusiv pt sine. Azi au iesit 2-3 milioane pe strazi in Cairo si in Alexandria, desi, li s-au MARIT SALARIILE CU 15%!
  Asta i-a infuriat si mai mult!

  • Marian, este o mare diferență între ei și noi. La noi încă predomină sindromul de care vorbești.

   În plus, și asta e mult mai importantă, armata, poliția, jandarmeria, serviciile secrete, etc., sunt de partea celor care dau numerele în bănci.

   La noi, o asemenea demonstrație s-ar sfârși cu mult mai rău decât la livoluția din 89.

   Deși sunt un adept al manifestării oricărei nemulțumiri și a puterii pe care o are poporul în raport cu leprele care își bat joc de el, nu cred că este cazul ca mai ales acum când bășexu a atras atenția că jandarmeria (constituită în special din mercenari) este super-pregătită și înarmată.

   La ora actuală, singura variantă viabilă de a mai face ceva, este BOICOTUL TOTAL.

 6. @Razvratit, violenta nu e o solutie in cazul multora. Cred ca singura varianta viabila ramane iesirea in rugaciune

 7. Raspuns scurt si la obiect.Preferau un raspuns sofisticat si cu termeni pomposi? 🙂
  @razvratit : „livotutie” ce inseamna?in dex nu-l gasesc.
  @razvratit : boicot total dar si atunci cand ai 1-2-3 milioane de oameni in strada,ce pot face cateva mii de soldati/politisti/jandarmi??Problema e ca oamenii nu sunt uniti si nu stiu cati sunt dispusi sa isi riste viata.
  Acum nu cred ca le-a ajuns cutitul la os egiptenilor si au iesit cu mic cu mare,cate unul,apoi 2 si tot asa (un fel de efect al bulgarelui de zapata pe plan orizontal si nu inclinat) si uite asa s-a format o multime de „revolutionare”.
  Acolo,ca peste tot pe glob,eu existat interese si oameni care au orchestrat din umbra toate miscarile de mase.Omul de capul lui nu face nimic si asta ma dispera.
  Dar daca turma se cere condusa si nu e capabila sa faca ceva pe cont propriu…..

 8. Iată un film documentar-eseu din 2009
  despre conditia omului modern ca sclav în societatea dictaturii de piață.

  Filmul a fost realizat de Jean-François Brient si Victor L. Fuentes.
  http://www.delaservitudemoderne.org/video-ro.html

 9. Astazi am aflat ceva terifiant.As vrea sa nu fie aceasta ipoteza de lucru,dar concluziile infioratoare apar nedorite.Totul a plecat de la citirea unui articol: “ Baze si bunkere subterane pentru elite

  luni, 2 august 2010
  O scrisoare de la un politician Norvegian
  Persoana care a scris acest mesaj ne-a divulgat numele real (pe care l-am verificat), impreuna cu o serie de fotografii cu Primul ministru al Norvegiei si separat cu Benazir Bhutto. Suntem convinsi de veridicitatea lor, dar veti intelege ca nu putem sa le dezvaluim numele lor real sau sa publicam fotografiile fara consimtamant.
  Continutul acestui mesaj, daca este adevarat, poate fi de o importanta majora.
  [Editat gramatical si de erori de ortografie acolo unde a fost necesar pentru a asigura o deplina claritate. Ca o prefata a mesajului, scriitorul isi cere scuze pentru engleza folosita, aceasta nefiind limba lor natala].
  Sunt un politician Norvegian. As dori sa spun ca vremuri grele vor fi, incepand cu anul 2008 pana in anul 2012.
  Guvernul Norvegian contruieste tot mai multe baze subterane si bunkere. Cand sunt intrebati, acestia raspund ca sunt pentru protectia populatiei din Norvegia. Cand am intrebat : cand vor termina ?, mi-au raspuns ca „inainte de 2011”.
  Israelul face la fel, precum multe alte tari.
  Dovada mea ca ceea ce spun este adevarat, sunt fotografiile trimise de mine si toti acei Prim-ministrii si ministrii cu care ma voi intalni si pe care am sa-i cunosc. Ei stiu totul despre asta, dar nu vor sa produca panica in randul populatiei.
  Planeta X se apropie (al treilea razboi mondial, etc ), iar Norvegia a inceput sa depoziteze hrana si seminte in Svabald si in zona arctica de N, cu ajutorul SUA si EU si in jurul intregii tari. Ei ai vor salva doar pe aceia din elita societatii si pe cei cu care pot reconstrui: doctori, oameni de stiinta, etc.
  Cat despre mine, pot spune ca stiu ca o sa plec pana in anul 2012, in zona Mosjoen, unde avem o mare baza subterana militara. Acolo suntem impartiti in sectoare, rosu, albastru si verde. Ordine militare au fost deja date in acest sens, iar campusurile au fost construite cu mult timp in urma.
  Oamenii care vor fi lasati la suprafata, vor muri alaturi unul de celalalt si nu vor primi nici un fel de ajutor. Planul este ca 2 000 000 (mil) de norvegieni vor fi salvati, iar ceilalti vor muri. Aceasta inseamna ca 2 600 000 vor disparea in noapte, nestiind ce sa faca.
  Toate sectoarele si arcile sunt conectate prin tuneluri si au trenuri, care fac legatura intre acestea. Aceasta este pentru a se putea mentine legatura intre ele. Doar niste usi mari le separa, astfel incat sectoarele nu pot fi compromise vreodata.
  Sunt foarte trist. De multe ori plang alaturi de altii care stiu, ca atata de multi vor afla prea tarziu si atunci totul va fi terminat pentru ei. Guvernul a mintit populatia inca din 1983 si pana acum. Toti politicienii importanti din Norvegia cunosc acest lucru, dar putini vor recunoaste public acest lucru – deoarece le este teama ca in cazul in care o fac, vor pierde trenul NOAH 12 care ai va duce catre arka, unde se vor afla in siguranta.
  Daca spun cuiva acest lucru, cu siguranta ca vor muri. Dar mie nu mai imi pasa de mine insumi. Omenirea trebuie sa supravietuiasca, specia umana trebuie sa supravietuiasca. Oamenii trebuie sa cunoasca acest lucru.
  Toate guvernele lumii sunt constiente de acest lucru si toti spun ca se va intampla. Pentru oamenii care vor reusi sa se salveze, pot sa le sugerez sa caute locuri mai inalte, pesteri, in munti unde pot sa isi tina hrana, pentru cel putin 5 ani, hrana la conserva si apa pentru o perioada. Pastile contra radiatiilor si costume antiradiatii, sunt de asemenea recomandate, daca bugetul va permite.
  Pentru ultima data spun „Dumnezeu sa ne ajute pe toti”…dar Dumnezeu nu ne va ajuta, stiu eu. Numai individual, fiecare persoana poate face diferenta. Treziti-va, va rog…!
  As fi putut sa va scriu sub alt nume, dar nu imi mai este frica de nimic. Cand cunosti anumite lucruri, devii invincibil si nici un rau nu te mai poate atinge, cand stii ca sfarsitul este aproape.
  Va asigur 100% ca aceste lucruri se vor intampla. Acestia sunt ultimii 4 ani pentru a ne pregati. Luati-va arme si organizati-va in grupuri de supravietuire, si gasiti un loc in care sa puteti fi in siguranta pentru o vreme.
  Intrebati-ma ce vreti si am sa va raspund atat cat stiu despre implicarile Norvegiei in toate acestea. Uitati-va imprejur: construiesc baze subterane si bunkere pretutindeni. Deschideti-va ochii. Intrebati guvernele ce construiesc, si ei vor spune ” Ah, e doar un depozit pentru hrana” si asa mai departe. Ei va orbesc, cu atatea minciuni.
  Semne ale prezentei extraterestrilor antichristi , sunt si ele prezente si observ, destul de des, politicienii importanti din Norvegia ca nu sunt ceea ce spun ei ca ar fi. E ca si cum acestia ar fi controlati mental, si tot ceea ce spun este de fapt ce li s-a spus sa zica. Puteti sa observati aceasta in ochii lor si in mintea lor.
  Amintiti-va ca aceia care se vor gasi in sau pe langa orasele mari, in 2012, vor fi primii afectati si vor muri primii. Mai tarziu armata va face curatenie printre supravietuitori, avand ordin sa ai impuste pe toti aceia care opun rezistenta, avand ordin sa ai aduca pe toti in campusuri, unde fiecare va fi marcat cu un numar si etichetat.
  De asemenea am observat ca Benazir Bhutto a vorbit pe site-ul dvs. Moartea ei a fost una tragica. Am cunoscut-o pe Benazir, dupa cum puteti observa. Din fotografii veti observa ca m-am intalnit cu multi politicieni notabili si lideri mondiali.
  Publicul nu va sti ce se intampla pana la sfarsit, deoarece guvernul nu doreste sa creeze panica. Totul se va intampla in tacere deplina, iar guvernul va disparea pur si simplu.
  Dar, eu va spun acest lucru: nu umblati linistiti prin noapte. Luati masuri pentru a fi in siguranta impreuna cu familia. Uniti-va cu altii. Lucrati impreuna pentru a rezolva numeroasele probleme pe care le veti intalni.
  Cu tot respectul
  [Numele si dovada identitatii au fost furnizate]
  Ca o continuare imediata a corespondentei, si ca raspuns la intrebarile noastre specifice, putem adauga urmatoarele clarificari, spuse de catre sursa noastra, cu propriile sale cuvinte:
  Am vizitat mai multe baze subterane [numarul a fost specificat]. Am folosit „trenuri” ca sa ne deplasam. Doar cateva persoane speciale au fost selectate pentru a le vizita. Doar cei din elita cunosc aceste lucruri.
  Detin dovezi cu privire la lucrurile pe care le sustin. Am incredere in sursele mele 100%, dar lor le este frica sa spuna ceea ce stiu. Oamenii se tem pentru viata lor, iar asta este adevarul. De asemenea, am dorit sa spun publicului ce se intampla. Nu imi este frica de moarte, sau de alte lucruri.
  Toata elita de politicieni din Norvegia cunosc lucrul acesta. Ei stiu, de asemenea, ca daca vor spune ceva vor fi eliberati din functie si li se va refuza accesul la diferitele baze subterane, cand va sosi momentul.
  Trenurile NOAH 12, sunt mijloace de transport intre diferite baze subterane. Au sisteme de acest fel, implementate de la baza la alta. Acestea sunt in principal utilizate de armata, acesta detinand in totalitate controlul lor. Exista simboluri, in forma de triunghiuri portocalii, in fiecare baza, iar verificarea la intrare se face prin trecerea, prin niste campuri de energie.
  Viitorul copiilor mei inseamna totul pentru mine acuma – si al tuturor celorlalti copii care cresc in noua lume. Trebuie sa facem diferenta, pentru ca ei sa stie ceea ce au facut parintii lor pentru ei, cum ar fi aceste informatii pe care vi le-am dat unor oameni ca voi.
  In 2009 guvernul FRP va prelua puterea si Siv Jensen va fi ales Prim Ministru. Acest lucru este deja cunoscut. Este important sa intelegeti acest lucru. Alegerile sunt toate false si aceleasi persoane, din elita puterii, sunt alese de fiecare data, pe rand. Cautati in istoria politica a Norvegiei si comparati cu oamenii care conduc tara acuma.
  Va rog sa faceti publice aceste informatii pe internet. Atunci cand vine momentul, oamenii vor supravietui datorita informatiilor pe care le-au invatat de la diferite siteuri de pe internet.
  Voi avea probleme datorita acestor postari, si de aceea nu vreau sa induc in eroare pe nimeni. Fac asta doar ca sa dau in vileag ceea ce se petrece in tara mea, si poate ca unii oameni vor reusi sa supravietuiasca vremurilor care vor urma”. sursa/http://info.po9t.com/content/o-scrisoare-de-la-un-politician-norvegian

  http://ide4ortodox.blogspot.com/2010/08/baze-si-bunkere-subterane-pentru-elite.html

  Citind acest articol,mi-am adus aminte despre sapaturile febrile de bunkere ce au loc peste tot pe aceasta planeta.Mi-am zis ca probabil guvernele lumii se pregatesc pentru supravietuirea dupa cel de-al treilea razboi mondial,ca pe undeva prin Norvegia s-a construit un bunker pentru seminte:”Arca lui Noe a plantelor a fost construita la Longyearbyen…” link-ul : http://www.scribd.com/doc/48267815/Seif-pentru-sfar%C5%9Fitul-lumii-Mi-4-1
  Sau tastezi pe Google:”Seif pentru sfarsitul lumii” .
  In fine,daca veti cauta informatii in acest sens,internetul va va oferi o multime de informatii despre constructiile febrile de bunkere post… Dar de ce i-a apucat aceasta graba teribila pentru a avea aceste bunkere? Am vizionat filmul “2012” : http://www.cinemagia.ro/filme/2012-19075/ pe care l-ati vazut probabil mai toti.Filmul:
  “ Regia
  Roland Emmerich
  Cu
  Chiwetel Ejiofor, John Cusack, are urmatoarea actiune: “Un scriitor de romane SF află ceea ce guvernul Statelor Unite ştie de câţiva ani de zile: că scoarţa terestră va fi distrusă din cauza unor colosale explozii solare, lucru prevestit de calendarul mayaş, care considera că lumea se va sfârşi în anul 2012. Pentru scriitor şi familia lui începe o cursă pe viaţă şi pe moarte pentru a ajunge pe una din navele construite de guvern, singura şansă de supravieţuire într-o lume în pragul colapsului.Ne aflam in anul 2012. Jackson Curtis este un tata divortat, a carui fosta sotie s-a mutat impreuna cu cei 2 copii ai lor la noul ei iubit. Angajat ca sofer de limuzina, dar aspirand la o cariera de scriitor, acesta isi ia copiii intr-un week-end pentru o mini-excursie la parcul National Yellowstone. Aici cei 3 descopera ca mai multe sectiuni ale parcului sunt inchise de catre armata si oameni de stiinta ai guvernului. Dupa ce il intalneste pe Charlie, un angajat la radio, care crede ca toate aceste semne indica o catastrofa majora ce va duce la sfarsitul lumii, Jackson devine suspicios. Pamantul incepe sa aiba fisuri ingrijoratoare in zona Los Angeles-ului,iar catastrofele naturale progreseaza mai repede decat ar fi anticipat cineva. Jackson se intoarce in L.A. pentru a o salva pe fosta sotie si pe iubitul acestuia, inainte ca Los Angeles-ul sa se scufunde in Oceanul Pacific. In timp ce milioane de oameni mor peste tot in lume din cauza cutremurelor ce pareau sa nu se mai opreasca, Jackson se intoarce iar la parcul Yellowstone, unde il cauta si il gaseste pe Charlie, tipul care i-a spus ca sfarsitul e aproape pentru a afla mai multe raspunsuri. Profetia care spunea ca sfarsitul lumii va fi pe 21 decembrie 2012, data ce marcheaza sfarsitul calendarului mayas se dovedeste pana la urma a fi adevarata, iar Jackson incearca tot posibilul sa-si salveze familia si sa asigure ca umanitatea nu va fi complet stearsa de pe fata pamantului”. Si in acest film se pune accent pe Arca de salvare,sinonima cu idea de bunker,unde anumiti oameni sunt selectati pe anumite criterii,pentru a continua civilizatia dupa…,etc. Aceeasi tema obsesiva de civilizatie post-conflict…
  Citind profetia Pr.Ilarion Argatu,deja lucrurile mi-au devenit din ce in ce mai clare:
  “Profetiile parintelui Ilarion Argatu,despre vremurile de pe urma.Fratilor,sa ne ajute bunul Dumnezeu,sa trecem cu bine prin toate.Sa nu uitam sfatul parintelui Justin Parvu:’Este vremea muceniciei…’
  Va fi pustiu peste tot şi jumătate din Bucureşti va fi sub dărâmături
  Am văzut o jumătate de Bucureşti sub dărâmături şi jumătate în picioare, dar pustiu şi gol, fără oameni. Pe străzi erau maşini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fără oameni. Puteai să-ţi alegi pe care voiai. Nimeni nu era şi nimănui nu-i trebuiau. Am văzut oraşe şi sate pustii, câmpii verzi dar pustii. Am intrat într-o casă, să mă dumiresc, dacă este cineva acasă. Nimeni. Pe aragaz, încă mai fierbea ceaunul cu mămăliguţă, masa era aranjată. Jos lângă aragaz un şorţ şi haine femeieşti, semn că a prins-o moartea pe gospodină făcând mâncare, iar pe scaune şi spătar haine bărbăteşti şi femeieşti, semn că stăteau la masă. M-am mirat şi eram stupefiat de acea linişte ca de mormânt şi de acel pustiu. Începând de la Galaţi şi până în nordul Moldovei, nu ştiu dacă am întâlnit vreo şapte oameni de toţi, aşa de rari şi de departe erau unii de alţii, poate la sute de kilometrii. Toţi erau îmbrăcaţi în haine albe, semn că numai atâţi drepţi s-au mai găsit printre oameni când s-a produs cataclismul. Am văzut până în Rusia. Până la Moscova, nu ştiu dacă or fi fost 7 oameni pe care i-am întâlnit şi aceia erau îmbrăcaţi în haine albe. Pe aici locurile erau arse, de parcă ar fi dat cineva foc la munţi şi la câmpii şi clădiri dărâmate ca la cutremur.
  Ce va fi mai încolo !?
  De la revoluţie încoace s-a întors totul pe dos. Nu mai este ruşine, nu mai este milă, dragostea s-a împuţinat şi va fi şi mai rău. Dacă această revoluţie pornea de la lumină, reuşeam noi, dar aşa, a pornit de la întuneric, de la reformatul acela şi ca să fie bine trebuie o contra revoluţie. Tot răul l-a adus libertatea avorturilor, dată de acel Petre Roman, suntem pe primul loc în lume cu uciderea de prunci.
  Goliciunile pe care le vedeţi peste tot: în ziare, reviste, la televizor, sunt puse special ca omul văzându-le să-i strici mintea, iar violenţa pe care o arată ei în film sau la ştiri, e pusă special ca să-i strice omului inima şi odată câştigate acestea poţi să-l conduci pe om cum vrei. Toate relele se arată special, ca din lipsă de credinţă să intre diavolul. Ce-a ajuns ţara mea de râsul întregii lumi. Noi, trebuia să fim ca o floare în faţa tuturor, pentru că avem credinţa cea adevărată, nu ceea ce suntem acum.
  Vă mai aduceţi aminte de Ştefan cel Mare, de Constantin Brâncoveanu, un creştin adevărat, ca să nu ne calce turcii în picioare credinţa noastră ortodoxă şi-a sacrificat proprii lui copii. Credeţi că i-a fost uşor ca tată, să vadă cum sunt martirizaţi copiii lui? Aţi văzut ce cuvinte frumoase spunea fiului celui mare: „ decât să trăieşti ca un păgân, mai bine mori ca un creştin”.
  Azi ţara noastră e condusă de atei, prieteni cu turcii, cu arabii, chinezii – toţi păgâni. Fetele noastre sunt vândute de te miri cine, la turci pentru desfrânare. Nu mai este ruşine, nu mai este bunul simţ, respect, milă, iar dragostea s-a împuţinat.
  Ce va fi mai încolo? Va fi mai rău! Va fi vremea de apoi. Se vor întâmpla următoarele:
  1.-„ Viaţa de familie va fi la pământ”, soţii se înşeală, nu se mai respectă, copiii nu mai ascultă şi nu-şi mai respectă părinţii.
  2.-„ La vremea de apoi: ne vom ţine cu mâna de burtă şi ne vom uita la cer”, au sosit timpurile acelea. Câţi n-au ce mânca sau cu ce să-şi crească copiii !?
  3.-„La vremea de apoi, curvia va fi la drumul mare, în ziua mare fără nici un fel de ruşine” Vedeţi dumneavoastră singuri, la tot pasul, tinerii făcând tot felul de gesturi, cuvinte ruşinoase, fetele pe jumătate goale, nu se respectă între ei, se jignesc, nu mai e dragostea acea frumoasă dintre bărbat şi femeie cu respect, milă şi simţul sacrificiului unul pentru altul. Din cauza aceasta căsniciile, ori nu se mai fac, ori se strică foarte repede. Divorţurile care pe vremea mea nu prea auzeai de ele, azi sunt la modă, toată lumea divorţează.
  4.- „La vremea de apoi, vor fi lacrimi în toate casele şi griji în servici”. Vedeţi câte nenorociri sunt în toate familiile: sărăcie, boli, copii fără servici, fac şcoli şi nu au unde să lucreze, şi griji în servici cu frica cu care stă omul zilnic m-o da afară sau nu m-o da.
  5.- „La vremea de apoi, se vor sili dracii să ia la ei şi pe cei care sunt scrişi în cartea vieţii”, adică aceia care încă de la naştere au ţinut rânduiala lui Dumnezeu: botezaţi, spovediţi, împărtăşiţi, feciori, fecioare până la căsătorie, ţin posturile de peste an, merg regulat la biserică, fac fapte bune şi pe-aceia se sileşte diavolul să-i ia la el.
  6.-„La vremea de apoi, urlă diavolul ca un lup căutând pe cine să apuce”
  7.- „La vremea de apoi, copiii vor avea chipul balaurului”, adică un trup cu mai multe nume. Omul este dintr-un trup şi suflet. Balaurii au un trup şi mai multe capete.
  Au ajuns părinţii din zilele noastre, când îşi botează copii să le dea mai multe nume 2-3-4 şi când îl strigă, îl strigă numai pe unul singur. Nu-şi mai pun nume de sfinţi la copiii lor, pun nume de actori, cîntăreţi..
  Pe vremea mea era un obicei şi aşa este de fapt bine, să pui numele copilului tău, după numele sfântului în ziua în care s-a născut, ca sfântul să-l ocrotească de-a lungul vieţii, sau a sfinţilor cu cruce roşie care urmează: Sf Gheorghe, Sf. Nicolae, Maica Domnului este înaintea tuturor sfinţilor.
  8.- „ La vremea de apoi, fetele vor avea servicii de-şi vor ridica poalele pentru şefii lor.
  Vin vremuri grele
  Vin vremuri grele pentru că s-a împuţinat credinţa. Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, va dispare dragostea şi mila dintre oameni. Se vor contopi preoţii cu mirenii şi nu va mai fi cine să conducă pe credincioşi. Credincioşii vor rătăci, că nu vor mai găsi nici păstorul şi nici calea. Va conduce banul şi interesul de a câştiga averi. Nu va mai avea milă şi grijă de sufletele credincioşilor, nimeni. Totul se va reduce la o simplă afacere. Nu vor mai pune preţ pe mântuire, credinţă, frică de Dumnezeu, datorie, obligaţie, răspundere şi conştiinţă ci pe bani. Se vor vinde unii pe alţii. Răutatea în lume va fi de nesuportat. Frica de Dumnezeu se va împuţina. Vom trăi timpurile cele de pe urmă. Habar nu avem ce greutate vor avea. Habar nu avem ce ne aşteaptă pe noi şi pe copiii noştri. Pe copiii noştri, aceste timpuri îi vor prinde nepregătiţi să le înfrunte, pentru că părinţii din ziua de astăzi nu-şi mai educă copiii în frica de Dumnezeu şi ruşinea de oameni. Din cauza aceasta vor cădea victime multor răutăţi. Mamelor nu vă lăsaţi copiii în voia lor şi să-i ia valul acestui desfrânat veac. Veţi plânge veşnic, că nu v-aţi mântuit copiii şi ia-ţi făcut fii ai gheenei. Dacă lumea s-ar întoarce de la răutate, de la păcat şi necredinţă, aceste timpuri nu ar veni acum şi nu am fi noi cei care le-am trăi.

  Pecetea lui Antihrist
  Când va veni acel timp, timpul lui Antihrist, cei trei ani şi jumătate pe care-i va petrece pe pământ, timp în care toţi cei credincioşi lui Antihrist vor fi pecetluiţi, nu va fi după cum credem noi acum şi după cum scriu unii şi alţii prin cărţi. În primul rând, pecetea lui Antihrist nu va fi pusă de om ca o ştampilă sau după cum mai spun unii cu laser. Nu va fi pusă prin constrângere şi şantaj. Nu va fi pusă numai celor care acceptă s-o poarte şi celor ce nu acceptă li se va îngădui să n-o poarte în schimbul unei taxe. Nu va fi pusă sub formă de cip, sau altfel. Nimic din toate acestea nu vor fi. Bineînţeles că se pregăteşte calea venirii lui Antihrist de supuşii şi slujitorii lui, aşa cum a fost pregătită şi calea venirii Mântuitorului de către profeţi şi de către Înaintemergătorul şi Botezătorul Ioan. Aceşti pregătitori şi„înaintemergătorii” venirii lui Antihrist vor pregăti omenirea folosindu-se de: viclenii, năluciri, înşelătorii, de care se scrie astăzi prin cărţi, apoi cu frica, cu înfricoşetoare şi diabolice metode de care nu ne putem închipui. Mai întâi se vor împânzi şi vor lua amploare organizaţii şi curente satanice, de se va îngrozi lumea. Crima şi desfrâul va fi la drumul mare. Nici în munţi, nici în păduri nu vei găsi locul curat din cauza desfrâului şi a barbariilor care se vor face. Femeile vor umbla ziua în amiaza mare pe stradă goale. Şi în biserici vor intra despoiate şi neruşinate. Ce vezi că fac pe străzi haitele de câini umblând în călduri aşa vor face oamenii. Respectul şi mila faţă de om va dispărea. De Dumnezeu foarte puţini şi pentru puţin timp îşi vor aduce aminte. Cei ce vor vorbi de Dumnezeu, vor suferi de la cei necredincioşi: ocări, bătăi, prigoană, nedreptate, vor fi scoşi din serviciu, din case, alungaţi din comunitate ca pe un rău. Aceştia vor suferi atât de mult încât se vor duce la morminte şi vor striga: „ieşiţi voi din mormânt ca să intrăm noi, că nu mai putem suferi!” se vor duce la munţi şi vor implora ca muntele să-i acopere că nu mai pot răbda. Semnele apocaliptice trebuie să se împlinească. Cei mulţi vor fi fiii lui Antihrist şi cei foarte puţini vor rămâne fiii lui Dumnezeu.
  Atât fiii lui Antihrist cât şi fiii lui Dumnezeu vor fi însemnaţi cu o pecete pentru a se deosebi de la distanţă. Fiii lui Antihrist vor fi însemnaţi cu semnul lui satana „666”- număr omenesc (Apoc.13,18), iar fiii lui Dumnezeu vor fi însemnaţi cu Semnul lui Dumnezeu „+”: „Nu vătămaţi pământul, nici marea, nici copacii, până ce vom pecetlui, pe frunţile lor, pe robii Dumnezeului nostru” (Apoc.7,3).
  Când vor fi pecetluiţi, se va întâmpla în felul următor: cei ce au lucrat cu mintea, cu intelectul, cu propaganda, cu gura, împotriva lui Dumnezeu le va apărea pe frunte pecetea lui antihrist „666”; cei ce au lucrat cu braţele şi au alergat cu picioarele împotriva lui Dumnezeu le va apărea şi pe mâini pecetea lui antihrist „666”. Deci, nimeni nu le pune nici o ştampilă sau, să le facă cu laser, ci va apărea pur si simplu pe mâini şi pe frunte. Unii se vor îngrozi, când semnul de pe mâini şi frunte le va confirma că sunt însemnaţi ca fii a lui Antihrist şi vor încerca să scape de acest semn făcând operaţie, extrăgând bucata de piele cu pecetea, dar vor vedea că pecetea este imprimată şi pe os, iar prin pielea nouă cu care vor acoperi pecetea de pe os va pătrunde din nou pecetea şi nu vor putea să scape de ea. Aceştia se vor îngrozi şi mai tare încât vor căuta să-şi pună capăt zilelor şi nu vor putea. Dumnezeu va lua moartea de pe pământ în aceste clipe grozave. Se vor arunca în lama cuţitul şi vor vedea că lama cuţitului se îndoaie, funia se va rupe, glonţul va fi ca de mămăligă, piatra şi fundul prăpastiilor ca de ceară moale, muşcătura fiarelor şi a târâtoarelor din adâncuri va fi usturătoare ca de moarte şi nu vor putea scăpa de chinul ce va fi. Acesta va fi un „vai”.
  Sa luam aminte sa nu fim inselati,sa ramanem in ortodoxie,sa ne rugam mai mult la Dumnezeu,sa aiba mila de pacatele noastre.
  Mântuitorul însuşi ne-a avertizat: „Atunci de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi… Deci de vă vor zice vouă: Iată în pustie este, nu ieşiţi; Iată în cămări, nu credeţi. Că precum iese fulgerul de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi Venirea Fiului Omului” (Matei 24, 23-27).
  Sfântul Apostolul Pavel spune: „Venirea lui este prin lucrarea Satanei, însoţită de tot felul de puteri şi de semne şi de minuni ale minciunii” (2 Tesaloniceni 2, 9). Iar Sfântul Chiril al Ierusalimului adaugă: „Fiind «tatăl minciunii» (Ioan 8, 44), va înşela închipuirea prin lucrări amăgitoare, aşa încât mulţimile să creadă că văd înviat un mort care nu e înviat şi şchiopi umblând sau orbi văzând, câtă vreme nu s-a săvârşit nicio tămăduire”.
  In cartea Apocalipsei este scris: „Şi voi da putere celor doi martori ai Mei şi vor prooroci o mie două sute şaizeci de zile, îmbrăcaţi în sac. Aceştia sunt cei doi măslini şi cele două sfeşnice care stau înaintea Dumnezeului pământului. Şi de va vrea cineva să-i vatăme, foc iese din gura lor şi-i mistuie pe vrăjmaşii lor; şi de va vrea cineva să-i vatăme, acela trebuie tot aşa să fie omorât. Aceştia au stăpânire să închidă cerul, ca să nu plouă ploaie în zilele proorociei lor, şi stă¬pânire au peste ape să le schimbe în sânge şi să bată pământul cu orice fel de urgie, ori de câte ori vor voi. Şi dacă vor sfârşi mărturia lor, fiara care se ridică din adânc va face război cu ei si-i va birui si-i va omorî” (Apocalipsa 11, 3-7).
  In cartea Proorocului Maleahi, unul dintre martori este numit în chip limpede: „Iată că Eu vă trimit pe Ilie Proorocul, înainte de a veni ziua Domnului cea mare şi înfricoşătoare” (3, 23).
  Sfinţii Părinţi Efrem Siru şi Ioan Damaschin învaţă lămurit că acei „doi martori” (Apocalipsa 11,3) care vor veni înainte de sfarşitul lumii, sunt Sfinţii Prooroci Ilie şi Enoh.
  Cuvântul lui Dumnezeu zugrăveşte în chipul următor venirea lui Antihrist la puterea lumii: pe faţa pământului, zdruncinată şi pustiită de război, „se vor ridica zece regi” (Daniil 7, 24). Şapte dintre ei vor fi de un cuget cu Antihrist şi îi vor supune lui toată puterea şi autoritatea. Ceilalţi trei cârmuitori vor încerca să-şi păstreze independenţa, însă Antihrist îi va înfrânge prin puterea armelor (Daniil 7, 8, 20, 24).
  „Pentru Sfinţii lui Dumnezeu încercarea va fi cum¬plită: răutatea, făţăria şi minunile prigonitorului vor spo¬ri ca să-i înşele şi să-i amăgească. Prigoanele şi împiedi¬cările meşteşugit scornite, cumpănite şi învăluite cu vicleană ingeniozitate, precum şi puterea nemăsurată a chinuitorului îi vor pune în situaţia cea mai grea, iar numărul lor mic va părea cu totul neînsemnat în faţa în¬tregii omeniri… dispreţul tuturor, ura generală, cleve¬tirea, asuprirea, moartea silnică vor fi soarta lor… Vrăjmaşii lui Antihrist vor fi socotiţi drept răzvrătiţi, drept duşmani ai binelui şi ordinii sociale [„terorişti”], vor suferi atât prigoane ascunse, cât şi făţişe, vor fi supuşi caznelor şi uciderilor…”
  Cele dintâi ucideri le va săvârşi Antihrist asupra acuzatorilor săi – Sfinţii Prooroci Enoh şi Ilie. „Şi dacă vor sfârşi mărturia lor, fiara care se ridică din adânc va face război cu ei şi-i va birui şi-i va omorî. Şi stârvurile lor vor zăcea în uliţa cetăţii celei mari, care duhovniceşte se cheamă Sodoma şi Egipt, unde a fost răstignit şi Domnul lor [Ierusalim]. Şi din popoare, din seminţii, din limbi şi din neamuri, vor privi la stârvurile lor zile trei şi jumătate, şi nu vor îngădui ca ele să fie puse în mormânt. Şi cei ce locuiesc pe pământ se vor bucura de ei şi se vor veseli, şi vor trimite daruri unul altuia, pentru că aceşti doi Prooroci i-au chinuit pe cei ce locuiesc pe pământ. Şi după cele trei zile şi jumătate, duh de viaţă de la Dumnezeu a intrat întru ei şi au stat pe picioarele lor şi frică mare a căzut peste cei ce-i vedeau pe ei. Şi au auzit glas mare din Cer zicându-le: Suiţi-vă aici! Şi s-au suit la Cer pe un nor, şi au privit la ei vrăjmaşii lor. Şi întru acel ceas s-a făcut cutremur mare şi a zecea parte din cetate a căzut şi au pierit în cutremur şapte mii de oameni, iar ceilalţi s-au înfricoşat şi au dat slavă Dumnezeului Cerului” (Apocalipsa 11, 7-13).
  Răspunsuri
  1. pe 04/01/2011 la 2:12 | Răspunde un_mare_pacatos
  Este incredibila profetia Parintelui Ilarion Argatul. Pana la ora 12 ,adica pana cand am citit aceasta profetie nu credeam ca este posibil ca o bomba cu neutroni ,nu numai ca ucide instant oamenii ,ci si pulverizeaza pe loc tot ce este viu in jur. Dupa ce am citit aceasta profetie ,m-am pus pe documentat pana la aceasta ora 4 dimineata despre “bomba cu neutroni” In engleza puteti gasi o gramada de informatii despre aceasta bomba .
  Inca o data,stiam ca aceasta bomba distruge orice este viu in jurul locului in care a fost bombardat cu aceasta arma, dar nu credeam ca aceasta arma va pulveriza orice este viu in asa fel incat sa para ca nimeni nu a murit desi in loc de om au ramas doar hainele de pe el.
  Am incercat sa caut niste imagini cu aceasta arma asa cum au fost filmate primele bombe nucleare din lume. Nu am gasit acele imagini dar in schimb am gasit niste imagini dintr-un film serial . Acele imagini sunt incredibile desi ele provin dintr-un serial aparut in anii 1998-2001. Serialul se numeste Seven Days.
  Va dau cateva imagini incredibile dintr-un episod din acel serial.
  Prima parte,tastati pe you tube : Seven Days S03 E10- Adam & Eve & Adam (pt. 1)
  Incepeti de la minutul 8:30 pana la minutul 9:20.
  Urmeaza partea a doua : Seven Days S03 E10- Adam & Eve & Adam (pt. 2)
  Incepeti de la minutul 1:40 pana la minutul 2:45.
  Dupa ce ati vazut acele secvente ,nu-i asa ca ele seamana cu cele prezise de parintele Ilarion Argatul?”
  http://garduldefier.wordpress.com/2011/01/03/profetiile-parintelui-ilarion-argatudespre-vremurile-de-pe-urma-fratilorsa-ne-ajute-bunul-dumnezeusa-trecem-cum-bine-prin-toate-sa-nu-uitam-sfatul-parintelui-justin-parvueste-vremea-muceniciei/
  Aici Pr.Ilarion Argatu vorbeste despre un atac cu bomba de neutroni,unde toate raman neatinse,ca bunuri materiale ,insa disparand cu totul toate oranismele biologice vii.Acum vine intrebarea de un million: Daca la “ora zero” elitele masonice de pe intreaga planeta se pun la adapost in bunkere si lanseaza bombe cu neutroni pentru a-i rade pe cei de la suprafata? Dupa care revin inapoi sus pe scoarta terestra si repopuleaza pamantul cu organismele biologice conservate in bunkerele speciale amenajate in acest sens?
  Oare mesajul “fratilor masoni iluminati(intunecati)” de pe “pietrele indrumatoare din Georgia”,care “profetesc” reducerea populatiei globului la cca.max.500 mil.de locuitori,se doresc a fi o marturie pentru cei ce vor repopula planeta,ca “ei” sunt zeii si puterea pentru noua umanitate? : http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/18/pietrele-indrumatoare-din-georgia-georgia-guidestones-si-directiva-unui-maxim-de-500-milioane-de-locuitori-pe-planeta/

  http://mdzr.blogspot.com/2008/06/noua-ordine-mondiala-gravata-in-piatra.html

  http://www.rufon.org/forum/index.php?topic=2274.0
  Altfel de ce era necesar acest monument-manifest in piatra? Sa dainuie pentru cine? Si cand?
  Orice ar fi in viitorul apropiat, nu va pierdeti nadejdea in Domnul nostru Iisus Hristos cel Ortodox: Doamne Iisuse Hristoase te rog sa ma miluiesti.

  • Daca e profetit de catre sfinti, va fii, dar nu acum in 2012. Suntem indusi in eroare si isterizati degeaba, sa nu cadem in capcana lor. M-am saturat de falsii profeti virtuali care s-au dat de ceasul mortii ca sa convinga lumea ca cipul din buletin e pecetea antihrstului.

   • Daca va fi pe mana sau pe frunte, da, va fi fara indoiala semnul fiarei. Deocamdata se aplica pe tot ce cumparam si pe tot ce atingem, pe motiv ca cea mai vizibila cifra din binar transpusa-n cod de bare e blestematul sase, sau G, sau… ce le-o mai umbla lor prin tigvele lor de draci.
    13:16 Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
    13:17 Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
    13:18 Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

  • Daca ne-ar omora cu bombe cu neutroni nu are nici un rost…ei trebuie sa faca voia fiarei pentru a vedea cine recunoaste pe Dumnezeu…spusele celor batrani de multe ori se adeveresc dar nu stiu cum sa le explice…sau cei care citesc nu inteleg…bombele se vor folosi dupa aparitia celui rau deoarece multi se vor impotrivi si vor zice nu este acesta Dumnezeu…cand fiara va vedea ca sunt si potrivnici va porni razboi impotriva lor…dupa cum scrie…razvoi impotriva sfintilor…aici sfintii pot fi tarile ortodoxe….din cate am vazut eu multi nu sunt deacord cu metoda asta de conducere..altii din motive religioase,altii din motive de libertate…dar cum se vor desfasura lucrurile nu stim doar ne putem da seama ca o persoana de pe pamant se va autointitula Dumnezeu si va impune o lege a lui…si vor exista popoare sau dintre popoare oameni care se vor opune deoarece isi vor da seama…si scrie ca vor aparea doi martori ai Lui Dumnezeu care vor marturisi impotriva fiarei..de ce vin acestea doi?…primul motiv se pare ca ar fi intoarcerea evreilor..iar apoi un fel de incredere pentru cei credinciosi..cu mesajul mai aveti rabdare Dumnezeu este o forta supranaturala nu una pamanteasca.

 10. @Qubit: satanic filmul, il stiu de mult

 11. e evident un banc…dar un banc sinistru si f rasist 😀

  • apropos, daca chiar am vrea sa completam bancul, si sa fim rai pana la capat, ar trebui sa mai zicem ca la subsol statea o familie de ev**i, care erau si proprietartii cladirii, care au scapat si aia, dar nu pt ca s-au dus la lucru, ci pt ca ei stiau ce se va inatampla pt ca ei au declansat incendiul ca sa incaseze asigurarea si ca sa poata da vina pe Al-Qaida ca a provocat dezastrul si sa ii culpabilizeze tot pe musulmani pt intamplare 😀
   p.s. ca fapt divers, stiati ca victimele atentatelor musulmane sinucigase, statistic, sunt mult mai multe din religia musulmana decat ne-musulmanii? si ca musulmanii chiar se urasc sincer intre ei, ma refer la diferitele ramuri ale acestei religii, de ex sunnitii si siitii se urasc de moarte, si mai sunt si alte ramuri care nu se inghit intre ei…

  • Vrei sa spui foarte realist?

   • In masura in care satanismul e o realitate, da, dar, atat. Nu inteleg cum sa plangi de mila celor care au Dumnezeu si se supun Lui. Independenta asta fata de Dumnezeu, a ce iti suna? Mie, a Aleister Crowley si a cohorte de satanisti ferventi adepti ai gandirii pure, intelepte, izvorate din ratiune instinctuala, cumulata cu cele mai noi descoperiri ale stiintei si ale tehnicii, incluzand, cu voia cui o vrea, si stiinta manipularii mentale, pt ca, -nu-i asa?-, religia zicea un iluminat cum ca-i OPIUMUL MASELOR… Ce trist si ce urat a ajuns omenirea. Ne meritam cu totii soarta, oricat de cumplita va fi, inevitabil, pt noi cei multi

    • @Eufrosin, am facut referire la „perla” aia de tampenie de documentar frantzuzesc in care se spune ca suntem sclavi ai ideologiilor, incluzandu-L si pe Dumnezeu in aceeasi „paradigma”, asta ca sa ma exprim ca in secolul XXI, in care s-au scos pe piata inclusiv jocuri de PC marca Paradigm,,,,, and shit

  • Daca a fi anti-jidan / anti-satan = rasist, atunci, e OK pt noi!

 12. Ceea ce este curios la Soroș este că a lui ”Open Society” are ceva legături și cu ”Liga împotriva islamofobiei”, o încrengătură de organizații care doar consumă și nu fac nimic concret.Pentru că nu se vrea.E foarte ciudat cum încep toate, ca la comandă: Tunisia-nordul Africii, Egipt-în coasta ”kibuților”,Libia-încă o ține Gadafi, Maroc-parcă, parcă.Și mai sunt și posturile ”de bine” care ”cobesc” mișcări în toată lumea arabă. Dar lumea arabă se întinde și în Europa-comunități culturale, economice, religioase.Era,mai demult un ”scandal” privitor la moscheile în Europa.Poate că în Africa e doar începutul și ”va urma destinația…”.Punctul terminus al acestor evenimente e unul singur, dar drumurile și procedeele de desfășurare sunt ascunse.Și încă un lucru de pe site-ul Institutului ASPEN: aici. cot la cot sunt amici LAUDER – Liga Anti Defăimare, GEOANA, REGINA IORDANIEI inclusiv câteva ”demoazele” cu minți nu prea ”koșer” care fac apologia ”necuratului”. Nu am dorit să aduc ofensă opiniei nimănui,e doar un punct de vedere personal, dintru-un alt unghi.

 13. E pe bune intamplarea aceasta?

 14. Nebunul care se joacă de-a Dumnezeu cu poporul egiptean vrea să rămână la putere. Milioane au ieşit seara asta să celebreze aşteptata necesară demisie. De la optimism şi sărbătoare lumea a virat în un minut către furie şi frustrare. Vinerea asta vom vedea reacţia armatei egiptene, fie cu, fie contra satanei mubarak. Cel mai negru scenariu: război civil, din cauza slugii jidanilor.

  • E destul de clar ca Mubarak incearca sa se asigure de pastrarea puterii de catre „factiunea” lui, daca pot sa spun asa. Daca chiar are de gand sa nu candideze, pana in septembrie are timp destul sa aranjeze preluarea puterii de cine vrea el (si, bineinteles, cu aprobarea SUA si Israelului).
   Intr-un fel e mai bine asa, decat sa se ajunga la preluarea puterii de catre islamisti sau la razboi civil.

 15. Oricare ar fi căile pe care o va apuca istoria, egiptenii au dat deja o imensă lecţie celor care îşi închipuie că ar fi civilizaţi şi nu sunt. Jidănimea scrie la protocoale, egiptenii scriu în inima umanităţii, iar Dumnezeu vede

 16. Alogenii doresc ca sporul natalitatii sa dispara in Romania.Femeile noastre sunt lasate fara serviciu daca fac copii:
  “Tot mai multe mămici rămân fără slujbă, după concediul de maternitate”

  http://www.realitatea.net/tot-mai-multe-mamici-sunt-date-afara-dupa-concediul-de-crestere-a-copilului_802286.html

 17. Multumim Lui Dumnezeu ca a plecat tartorul de pe tronul amenajat de jidani si de americani! Daca tot Pamantul ar fi fost ca in Egypt, poate ca altfel arata lumea de azi. Nu jidanii l-au dat jos, ci, PLEBEA, aia dispretuita caci e ne-educata si ne-rafinata. Au coplesit prin numar, ambitie, suflet si credinta in Dumnezeu! Sa le ajute Dumnezeu, iar noi sa tragem invatamintele necesare.

  • Frate tin sa te anunt ca in Egypt populatia majoritara respecta asta: „Religia vechilor egipteni era politeistă, iar numărul zeităților de ordinul sutelor.” si asta „Ritualurile se făceau sub conducere preoților sau vracilor” si:”În Cairo există peste 500 de moschei.” luate dupa wiki….au coplesit prin numar,ambitie,suflet si credinta in Dumnezeu defapt credinta in Alah 🙂 dar trecem peste…sa ajute Dumnezeu sa creada si ei in El si o paranteza..comunitatea crestin ortodoxa este asezata in suburbiile oraselor si se ocupa cu selectarea gunoiului provenit din oras..asa isi castiga existenta..dar cum scriam nu conteaza materialul..ci sufletul…poate sunt curati sufleteste si le e de ajuns 🙂 marian fii atent 11 Februarie adica 02 2011 ora 21:22 ai 5 de 1 si 5 de 2 🙂 poate iti da de gandit

   • Egipt, nu Egypt…

    • Asa e, cu I, nu cu Y, dar, obisnuinta neatentiei… Mea culpa!

     • Marian, pe tine te-am înțeles. Ești plin de furie bună, nu ai timp să verifici ce scrii în viteză, deși e distanță de vreo două taste între i și y.

      Doar că prea mulți/multe au început să scrie cu y după ce se uită la știrile scrise în limba engleză…

   • @Omule, chmod: Sunt multe de contrazis in cele ce zici, dar ma limitez doar la a te linisti doar intr-o singura privinta: crestinii nu sunt DELOC marginalizati in Egipt. Am intrat in 2-3 biserici care numai periferice nu erau, la Hurgada (orasel-comuna de cateva mii de suflete), Aswan (oras de marime medie) si in Cairo (conurbatie de 7-20milioane de locuitori, depind cum vrei sa socotesti). Au crestini, baieti si fete neasemuit de frumosi pe care sa stii ca musulmanii nu ii atataca si nici nu ii linseaza pt ca merg pe trotuare si in mijloace de transport public. Daca ai avut curiozitatea de a te fi uitat la Al Jazeera la manifestatia din Piata Tahrir ai fi vazut cum manifestau alaturi unii de altii musulmanii majoritari alaturi de crestinii coptici. Cat despre politeism si alte basme, ramai la cartea de istorie, esti liber sa crezi in ceea ce vrei si simti ca te reprezinta.

    • de ortodoxi scriam..nu de catolici..catolicii au alta soarta din ce cauza..poate iti dai seama 🙂 si numesc crestini pe ortodoxi deoarece restu nu-i pot numi..nu din rautate dar deoarece daca vedem legea veche si cea noua…credinta ortodoxa(crestina) este cea mai aproape de adevar…fiecare are opinia lui dar eu asa cred daca ma insel voi plati pentru credinta mea stramba..nu am nimic cu alte religii..treaba lor,in relatiile cu indivizii din alte religii ma comport normal…dar cand vine vorba de credinta eu nu renunt la crezul meu..cine ma asculta sa-i fie de folos cine nu e liber sa creada ce vrea…

     • Nu cred ca un crestin ADEVARAT minte, asta era ideea. Copticii sunt si ei crestini, au biserici, merg la slujbe, musulmanii ii respecta si impreuna, daca e nevoie, mai fac si cate o revolutie. Ce o fi asa de inacceptabil in a accepta evidenta? Un crestin nu va intoarce spatele unui musulman cazut in strada si nici invers. Amandoi sunt fiinte vii, OAMENI, lasati de Dumnezeu pe acelasi pamant. Ne mancam noi intre noi aici, in tara noastra, nu zic ba, dar, Puterea Lui Dumnezeu e mai mare decat orice dihonie. Crezi ca daca nu au internet acasa, egiptenii nu simt si nu stiu ca totul e o lucratura a jidanilor? Ba da, dar, nu le mai prea pasa de vietile lor indelung si nedrept chinuite. O tara bogata cu oameni saraci, parca ar fi Romania?

    • Bisericile ortodoxe nu stiu daca sunt periferice eu am vazut un reportaj despre egipteni de credinta ortodoxa care traiau la marginea orasului si se ocupau cu selectarea gunuiului…reportajul era in engleza dar am inteles…cred ca era adevarat reportajul…si oricum rivalitatea dintre musulmani si ortodoxi este mare dar nu se arata…

     • Dragul meu, iti arat eu poze semnate de mine in care copticii nu arata a vidanjori, deloc. Sunt mandri si frumosi si luminosi la chip. Fiecare bezmetic de regizoras de documentare are o sarcina de indeplinit: sa reiasa aia,, sau, dupa caz, ailalta, depinde de vrerea SEFULUI care da banul. Avem talentul rastalmacirii si facem ce vrem din orice culoare. Eu am doar pozele mele facute in timpul Slujbei, acolo. Sunt frumosi de-ti vine sa plangi tinerii care umplu Biserica.

 18. 1. Gasiti o oarecare asemanare cu ce a fost la noi in Decembrie ’89 ?
  2. Valul de schimbari declansat de Gorbaciov in TOATE tarile din Europa de est, de ce oare nu a fost un ,,exemplu” de schimbare la fata a lumii ?
  3. „Plebea aia dispretuita si ne rafinata ” , de ce nu si-a facut treaba si in Iraq,pe vremea lu’ Sadam ?
  4. Atitudine fata de munca la romani : exista vre-o asemanare cu ,,amanuntul” pri care Newton a descoperit chestia cu gravitatia ?
  5 Scuze , noi avem o zicala,ca de obicei,mult mai buna : cazi para malaiata …..
  6. Cati dintre noi nu-si permit sa vorbesaca de Tatal Ceresc, fara sa aibe habar de Cartea Sfanta?
  7. Plebea ?! Dar noi ce suntem ? Vre-o elita fina, detasata de cotidian ? Suntem undeva deasupra ,,lor” si -i intelegem cu condescendenta intelectualului rasat, care declanseaza razboaie in …pahare de apa ? Ne dam dreptate si luam atitudine ,,,pe net,cu tigara si cafeluta langa mouse,culcandu-ne fericiti ca putul gandirii noastre a mai inecat un subiect de talie …modiala.
  8. Poate sunt putin nedrept, dar nu se poate sa asistam la cancerul asta numit APATIE, pe considerentul de bon-ton ,,ce sa ma bag eu”.
  Noi nu mai avem curajul sa spunem unuia in fata ca minte;sefului ca te tine peste program, ori duminica , fara salar’, etc.,etc.
  Dar reactionam(ne dam cu parerea), de regula noaptea , pe …net.
  Foarte tare !!!

  • „Noi nu mai avem curajul sa spunem unuia in fata ca minte;sefului ca te tine peste program, ori duminica , fara salar’, etc.,etc.“ – cu siguranță vorbești despre tine…

 19. Cate se scriu pe aici…:) si se zice iubeste pe vrajmas…ce sa-l iubim 🙂 va faceti voi dusmani virtuali..cum basescu isi face cu mogulii…acum e la putere de ce nu-i judeca sau sa-i inchida? pentru ca sunt pe aceeasi mana 🙂 da …am impresia ca e un teatru…azi se uneste udmr cu pdl maine udmr cu psd poimaine psd cu pdl ..baietii astia nu tin manie si scapa usor de ura…deoarece lucrul care-i uneste este banu 🙂 deci renunt la teoria cu teatrul si cu scenariile lui Cornel… Vandam..Vadim Tudor…nu scriu in nume de rau dar „baietii” astia apeleaza latura spirituala a individului…nu am nicio parere de rau fata de ei…dar oare care e cel mai important motiv in viata: puterea sau mantuirea? da poate Dumnezeu isi realizeaza planul cu ei…poate si cu Basescu..dar trebuie sa stie un lucru..oamenii injura,blestema daca vad ca ceva nu e cum trebuie…si acestea se „prind” cum se zice…atat de ei cat si de familiile lor…nu scriu sa-le creez frica..nu doar sa se gandeasca linistiti la ce li se poate intampla…tot aud degiaba ar veni altii ca nu pot face nimic…ei si atunci ei de ce stau la putere daca nu se poate face nimic?…pai lasa puterea du-te frate si lucreaza la particular sau la straini…multi vin la tv si zic:politistii sunt betivi…pai si tu din banii cui iti traiesti viata? nu tot din banii acelor betivi…am vazut azi la tv o emisiune si lua unu interviu oamenilor obisnuiti de pe strada..ii intreba daca au vicii si foarte multi raspundeau avem vici primar 🙂 deci sa nu ne mire faptul ca a ajuns Basescu presedinte si restu ai lui in functii de decizie…nu ma mira nimic…acum ne-am plans destul…dar defapt partea materiala si politica nu conteaza in menirea noastra pe Pamant…si evreii L-au rastignit pe Iisus cam din aceleasi motive…ei se asteptau ca Dumnezeu sa trimita un conducator lumesc sa-i scape de ocuparea romana…dar defapt le-a trimit unul care sa-i scape de pacate…iata de ce multi gresim,furatii fiind de lumea materiala…justificarea: nu e corect ce se intampla…da nu e corect dar Dumnezeu nu vrea de la noi sa ne desavarsim material si sa uitam de suflet ci invers…de aceea multi nu inteleg sensul parcursului acestei vieti…de multe ori scriam ca viata materiala nu este una cu cea spirituala…de multe ori ni se pare ca suntem pedepsiti…nu,noi facem pasi gresiti si pentru indreptarea noastra se produc multe in viata noastra,multi nu se gandesc la Dumnezeu dar credinta cu sila nu e bine…de multe ori Dumnezeu ne ajuta si in viata materiala…si ne bucuram dar repede uitam sau de multe ori uitam chiar sa multumim…citesc mai sus”multumim Lui Dumnezeu ca a plecat tartorul de pe tronul amenajat de jidani si de americani” supra scriem greseli gramaticale..si ne gandim oare ce e in mintea acestuia care a scris ??..mai scrie”Daca tot Pamantul ar fi fost ca in Egypt” in Egypt au fost faraonii 🙂

 20. marian,
  „Daca tot Pamantul ar fi fost ca in Egypt, poate ca altfel arata lumea de azi. ”
  -Pai tocmai asta se si doreste, catre acolo ne indreptam. Tot Pamantul e planificat sa ajunga un imens Egipt. O mare de forfota, revolutii, razboaie, disperare. Iar atunci cand vor culmina nemultumirile si razboaiele, oculta il va prezenta pe El lider maximo-Antihrist and the NWO.
  Iar „Plebea”, nu-ti mai fa iluzii, e doar masa de manevra.

  chm0d,
  Egiptenii lui Alah sunt niste barbari. In Egipt, discriminarea religioasa este la ea acasa.
  Comunitatea crestina din Egipt e cea mai prigonita.
  Crimele si atentatele sun la ordinea zilei.
  Sunt niste monstri…E plin internetul de crimele lor…
  http://jesuschrististheway.wordpress.com/2010/01/07/%D8%B5%D9%88%D8%B1-%D8%B4%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%A1-%D9%86%D8%AC%D8%B9-%D8%AD%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%8A-%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B4%D8%B1%D8%AD%D8%A9/
  http://english.freecopts.net/english//index.php?option=com_content&task=view&id=1215&Itemid=1
  http://news.bbc.co.uk/2/hi/8445838.stm
  http://barenakedislam.wordpress.com/2010/01/20/stop-the-killing-of-coptic-christians-by-muslims-in-egypt/

  • @Cosmin, tu te iei dupa agentiile de presa cand spui ca musulmanii sunt niste barbari sau asa visezi? Au biserici vechi de secole dar si mai noi de cativa ani. Ai vazut cu ochii tai, la fata locului vreo crima? Eu am vazut cu ochii mei, la fata locului dar si in transmisiuni LIVE, opusul, aceea ca fiecare respecta credinta ceuilalt. Cred ca, depinde de ce iti convine sa vezi, depinde f mult de ce vrei sa sustii, depinde unde vrei sa impingi concluzia. E admirabil faptul ca LUMEA, POPULATIA e aceea care A DECIS! La noi… sa nu m vorbim de ce si cum e la noi caci nu stam in frunte la capitolul demnitate, din pacate, inca… Poate in viitor?

   • Eu, unul, mă îndoiesc că populația a decis ce se va face în Egipt.

    • Populatia a decis ca e dispusa sa MOARA pentru a-l vedea pe slugoiul satanei DUS DIN POST. Au iesit cati nu vor iesi vreodata in tara asta nici macar in urmatorii 30 de ani; dau scris.

     • îi spuneai și lui Cosmin că tu nu crezi că populația a servit drept masă de manevră. părerea mea e că așa a fost.

      de fapt a fost masă de acoperire, pentru ca lumea să nu i-a seama la aranjamentele pe care aceiași care l-au pus pe Mubarak în jilț le fac acum pentru „trecerea la democrație“.

      sunt sute de articole, în toate ziarele lumii, trebuie doar să ai timp să le citești și să înțelegi ce scrie printre rânduri.

      și apoi, gândește-te și la ceea ce îi răspundeai nu mai știu cui, și la ceea ce am scris și eu, că nu are cum să fie revoluție Twitter, când oamenii nu au nici bani de mâncare, darmite de calculatoare. nici nu există internet, darmite de mare viteză.

      da, există varianta masei critice și a acelei situații în care nu mai ai nimic de pierdut, dar nu se pune problema aici.

      vei vedea ce gen de libertate vor primi și bieții egipteni, după ce au pus botul la manipularea cazară.

      • Nu e nimeni naiv, nici eu si nici tu sa credem ca se rescrie istoria lumii de aici in viitor si poate crezi ca egiptenii sunt copii, dar, nu sunt nici ei. S-au saturat si au facut ce au vrut, indiferenti fiind la ce si cum va urma. E important sa se inteleaga aceea ca, oamenii cand vor, ceva se poate schimba, nefiind peste tot ca in satul numit Romania in care niciodata nimic nu se intampla, dandu-se vina circumstantial fie pe destinul balcanic, fie pe istoria noastra de duplicitari la rascruce de drumuri etc. Oricine e vinovat, dar niciodata noi. E aproape mantrica repetitia asta! Ba jidanii, ba lucifer, ba horus, ba hitler-stalin-ceausescu, oricine dar NU NOI! Noi suntem ingeri! My ass! Egiptenii si-au facut matzele presh sub rotile care ii calcau iar peste cateva zile iesea deja toata tzara in pe strazi si isi pusesera in cap sa atace baza militara din Alexandria ca sa aiba cu ce lupta. Am face noi asta? Nici peste o mie de ani de umilintze, nu, nu am face asta pt ca ne iubim vietzile de servitori pe care ni se pare ca le traim. Suntem incapabili sa ne aruncam in foc pentru altul, suntem morti sufleteste ceea ce e cu atat mai grav, cu cat ne dam drept Crestini apartinand Singurei Biserici Drept-Maritoare de Dumnezeu. Teoria saccsiviana cu: stai tu binisor si nu te baga pt ca lumea nu e aici, ci, dincolo, nu stiu daca place Bunului Dumnezeu. Iertare! Cum ramane cu a iubi aproapele, precum te uiti la Mantuitorul de pe Golgota fara sa sari in apararea Lui?

      • In ce priveste asa-numita masa de manevra cum se obisnuieste a se numi prezenta populara in spatiul media, raman la certitudinea ca niciunuia care a iesit in urlete pe strazi nu ii statea mintea la Kabbalah, la Skull and Bones la Templieri la Babilon sau la clubul bilderberg. Putin le pasa ca Shimon Peres poate trimite 2 escadrile de avioane si in 30′ sa ucida milioane pe strazi, putin le pasa ca Mubarak a luptat in nu mai stiu care razboi din secolul trecut si ca a luat si el glontz odata cu anwar el sadat. A fost o rascoala memorabila profund anti-americana, anti-israeliana, anti-occident, iar cel facut raspunzator de supusenia Egiptului in fata vestului, era cine altul, daca nu insusi mubarak… Media, analistii, noi, eu, oricine, putem scrie vorbe. Egiptenii au scris cu sange si nu se va uita ca atunci cand se doreste, se poate. Vestul a primit pumn in plina figura, orice s-ar spune. Vestul a dat o mie de goluri, dar le-a dat cu santaj si cu arme grele. Egiptenii au dat un singur gol, dar e de aur, caci, e al demnitatii UMANE.

      • Marian, nu contest faptul că dacă se dorește, se poate. Și nici eu nu sunt adeptul statului la căldurică acasă, de dragul propriei mântuiri (atitudine extrem de egoistă, care nu are nimic a face cu ceea ce știu eu despre creștinism).

       Este foarte posibil să mă înșel, crezând că totul a fost orchestrat cu un nou gen de măiestrie și că mulțimea a fost scoasă în stradă prin manipulare. Doar sunt și eu om.
       Însă părerea mea e că Egiptul se dorește a fi un moment de cotitură extrem de important în viitorul omenirii, așa cum îl știm noi.

       Este foarte posibil ca tu să ai dreptate, iar leprelor să le fi fost teamă de puterea mulțimii, deoarece au avut, să zicem, proasta inspirație să îi lase puțin frâu liber.

       Însă tare mi-e teamă că toată minciuna cu revoluția internetaută se va răsfrânge asupra noastră, a celor care avem acces la internet. Ne vom trezi cu noi legi care ne vor îngrădi libertatea consființită prin Constituție de a ne întâlni liber. Ceva asemănător cu ce s-a întâmplat în zilele premergătoare puciului din 1989.

       Dacă ai citi ce scriu pe la mine ai fi văzut că m-ar fi bucurat enorm de mult ca românii să mai aibă ceva sânge de dac în instalații, dar se pare că acesta a fost înlocuit cu Coca-cola și Pepsi-cola…

      • @Razvratit: Da, asa e in cele ce spui ca Egiptul va insemna un punct important in istorie. Sunt multi de tot acolo. Sunt rupti, daca i-ai vedea cum umbla, ti s-ar face mila de ei. Alearga pe canicula fiecare cum poate dupa banutul necesar traiului. Nu le pasa lor de internet si de ce zice nu stiu ce analist de pe la PressTV sau Al Jazeera, chiar daca unele comentarii sunt interesante. A urlat solidaritatea dupa modelul Intifadei din Palestina. Daca fratele sau daca propriul copil a murit ieri, eu mai am voie sa stau in casa asteptand, ce, ca doar nu astept democratia americana. La PressTV povestea un fost mahar de prin Egipt, -pripasit prin Londra-, cum ca, avea, -pe vremea cand facea serviciu in Egipt-, masina cu sofer care il ducea de la resedinta catre misiunea in care lucra zilnic. Ce crezi ca facea soferul securist egiptean in dreptul ambasadei jidanesti? Lasa geamul si tragea o flegma in fiecare zi cand trecea pe acolo. Si noi eram plimbati tot cu cate 2 securisti egipteni: unul era soferul celalalt era ghidul. Asa era regula: nu se mergea neinsotit intre localitati in Egipt. Cine era prins, o incurca, desi, nu inteleg nici azi de ce, pentru ca oamenii sunt mult prea chinuiti sa isi mai bata capetele cu povesti teroriste. La tara, de pilda, pusca era legata c sfoara si scoasa in afara turnului de control, cat sa se creada ca acolo e cineva de straja, dar tragatorul, plecase undeva la umbra. Ce va fi, stie doar Dumnezeu. Jidanii sigur au ceva pe masa, ceva ce vom afla, daca mai apucam. Jidanii nu iarta niciodata. Stiu ca se vor razbuna crunt ca de fiecare data. Cel mai tare ar fi sa aflam ca au fost nationalizate hotelurile jidanilor! Unele sunt sfidator de luxoase, iar la nici 10metri de ele se afla maidane de gunoaie, care sfideaza orice luxura. Am surprins asa ceva intr-o statiune de la Marea Rosie. Mi s-a explicat ca urma sa se faca o alee frumoasa si sa se igienizeze zona…

      • Marian, uite câteva materiale de pe Haaretz:
       http://www.haaretz.com/print-edition/news/mubarak-s-departure-thwarted-israeli-strike-on-iran-1.343012
       http://www.haaretz.com/print-edition/news/israeli-arabs-call-for-a-democratic-mideast-in-wake-of-mubarak-ouster-1.343018
       http://www.haaretz.com/jewish-world/u-s-jewish-groups-congratulate-egyptians-on-ousting-mubarak-1.342853
       http://www.haaretz.com/print-edition/opinion/when-will-obama-start-talking-to-hamas-and-hezbollah-1.343040
       http://www.haaretz.com/print-edition/opinion/a-new-era-has-dawned-in-the-middle-east-1.343038
       http://www.haaretz.com/print-edition/opinion/israel-must-congratulate-egypt-1.343039
       http://english.themarker.com/israeli-businessmen-hold-breath-as-egypt-army-takes-reins-1.343036

       Dacă nu ai citit încă, poți găsi o grămadă de materiale pe Washington Times despre atitudinea SUA față de „noul“ Egipt. Precum și despre „temerile“ cazarilor față de același „nou Egipt“.

       Și mai sunt câteva zice, dacă nu sute pe Al Jazeera, Pe Guardian și alte ziare electronice mai mult sau mai puțin pupătoare…

       Au creat un joc teribil de încâlcit, din care nu văd cum va ieși ceva bun. Gândește-te doar la „originile evreiești“ și se va ivi o soluție…

       Numai bine.

      • De pe site-ul PressTV:
       Egyptian protesters are still out on the streets as the new military rulers insist they will stay in power for six months or until elections.
       The developments come two days after Mubarak handed over power to Egypt’s Supreme Council of the Armed Forces, which is headed by Defense Minister Gen. Mohammed Tantawi.
       Meanwhile, protesters want all their demands met, including the transition of power from the military to a civilian, democratic government.
       Clashes have erupted between the army and the protesters as troops tried to disperse thousands of demonstrators out in Cairo’s Liberation Square, a Press TV correspondent reported.
       The wave of demonstrations in and around the square is showing no signs of stopping. Hundreds of thousands of protesters continue to rally in Liberation Square.
       Meanwhile, the military has announced that it has dissolved the parliament and suspended the country’s constitution. It also said a committee would be formed to draft a new constitution.
       Also, Egyptian Prime Minister Ahmed Shafiq has said all government miniseries are up and running. He added that restoring security to the country is a top priority.

 21. @Cosmin:Asa-zisa ta masa de manevra, nu e masa de manevra. Nu a venit presedintele israelului sa ii scoata pe milioanele de egipteni din case in piata si nici obama nu i-a pus sa strige sloganuri anti-americane si anti-occident, anti-israel, -ceea ce e groaznic dpdv al imaginii-. Nici macar presedintele Iranului, sau liderul spiritual al iranienilor nu era mentionat in scandarile celor din Piata Tahrir pe 11.02.2011.
  Fierberea cea mare de acum rezida din rezolvarea dilemei: cine va stapani Egiptul, cine va lua cascavalul din exportul de hidrocarburi (au rezerve modeste fata de Iran), cine si cum va exploata hotelurile jidanilor de la Mediterana, de la Marea Rosie. Cat despre Canalul de Suez, apartine cumva, Chinei?

 22. marian,
  „Nu a venit presedintele israelului sa ii scoata pe milioanele de egipteni din case…”
  -Asa este, dar i-a scos din case wcleacks si google(vezi si revolutia tweeter din Moldova).

  „@Cosmin, tu te iei dupa agentiile de presa cand spui ca musulmanii sunt niste barbari sau asa visezi?”

  -Tocmai ca nu, nu ma iau dupa presa…Am cunoscut un crestin din Egipt si mi-a explicat exact cum stau lucrurile.
  Au si un site al lor „freecopts”, un site al ortodocsilor copti din Egipt.
  http://english.freecopts.net/english//index.php?option=com_content&task=view&id=1215&Itemid=1

 23. Mai, Cosmin, omule. Nu stiu daca tu chiar ai cunoscut un crestin din Egipt, sau, din alta parte sau… de alta credinta, insa eu I-AM VAZUT de la un metru distanta, nu stiu daca intelegi cat valoreaza diferenta intre relatarea ta si ce am eu pe format foto si video. Te rog sa nu mai spui crestini copti pt ca ei nu sunt cartofi bagati la cuptor. Coptici, da, e corect, asta pt ca tot te dai baiat cu carte:))

 24. Cosmine, habar nu ai ca in Egipt soferii de autobuz care au facut si ei revolutia, mai ieri, nici macar nu pot visa la a avea un computer personal, iar tu o dai cu Wikileaks si alte cele de socializare, hahaha!… Pace tie!

 25. Din discutia cu voi trag mai multe concluzii…se cauta indivizi care au credinta…se pun de partea lor acesti luptatori in credinta pe internet…:) pentru a lua la cald pareri etc…este o metoda de santaj…apoi alta concluzie: se foloseste metoda prin frica…adica iti baga baietii aici subiecte care sa te infrice…ei bine cel care crede in Dumnezeu nu are frica,nu are semne de indoiala..se pare ca si inducerea fricii este un mod de operare psihologic…deci nu stie nimeni pe nimeni ..fiecare trage unde crede el dar trebuie sa te gandesti ca odata se termina 🙂 si vine recompensa…stiu nu e bine sa judeci…dar e bine sa mustri pe cineva care vezi ca vrea sa invete…credinta nu se face cu frica..adica prind pe unu si il leg de maini si ii pun toporu la gat si ii zic: trebuie sa crezi in Dumnezeu…nu..nu e asa..frumusetea este ca fiecare individ vine de unu singur..cu cate cunostinte are el si este dispus sa invete si sa se purifice…de multe ori ma intalnesc cu multi oameni si parca se simte sufletul omului…iti da o senzatie foarte placuta ..nu stiu de ce..parca plutesti…cand vorbesti cu o astfel de persoana..foarte putine dar exista…

 26. marian,
  e clar ca nu pricepi ce se intampla…

 27. @marian Cine cu cine se mananca?..am scris ca am vazut un reportaj…daca acei egipteni sunt ortodoxi si se ocupa cu selectarea gunoaielor care o fi problema?…io cred ca nu conteaza cu ce te ocupi atat timp cat nu incalci legea….ca or fi egipteni ortodoxi si in alte locuri sau cartiere rezidentiale e altceva…daca tu faci poze in biserica in timpu slujbei 🙂 nu stiu ce sa cred…ori asa gandesc majoritatea romanilor ori astia sunt agenti slab pregatiti…adica nu sunt capabili pentru a scoate ceva de la cineva…cand vrei ca ceva sa fie vizionat si sa prezinte interes trebuie sa fie real…nu poti doar sa intri sa vari niste subiecte colaterale care sa creeze cearta…discursurile gen vadim prind foarte bine…individul dintr-o data se afla ca il ataca ungurii,jidanii si tiganii…si hai sa-i batem sa-i spanzuram….daca maine un roman din italia ucide o fetita de 12,13 ani si se pun toti italienii sa-i omoare pe romanii ce s-ar intampla?…caragios fapt ca de multe ori luptatorii cica se ascund sa nu-i prinda sistemu 🙂 alta gaselnita…pai daca asa de mult te intereseaza marian de credinta,vreau sa ne propui o metoda de a scapa de sistem de jidani si de tigani…si cu siguranta se vor rezolva problemele poporului roman

  • Reteta prescrisa (RP), vrei? Traieste si tu vreo 5 ani cu 20-90$/luna in Cairo sau in Bucuresti si ai sa vezi miracolul. Preturile sunt asemanatoare, mai putin la benzina si la curent; in rest, chirii, case, mancare, condimente, cam aceleasi tarife cu cele de aici. Merita efortul pt a intelege de ce din Tunisia, apoi in Egipt, urmeaza poate Algeria, Yemen, Iordania… Lasand gluma, iti reamintesc o vorba a arabilor adresata albilor euro-americani: „-Nu puteti voi sa va iubiti vietile voastre, asa cum ne dorim noi moartea!”. De ce oare? O zice Quranul, sau, urla INTIFADA in lumea araba?

   • Sa traiesc cu 20-90 de dolari pe luna…de ce nu?! sau credeai ca sunt ceva milionar :)) pentru tine e mai simplu…90 plus 900 cat primesti pentru propaganda..fac o mie deci indeajuns pentru a traii mai multe persoane..poti sa-ti tii 2,3 prietene 🙂 salariile sunt asa mici deoarece daca toti ar zice nu patronii nu ar avea ce face…asa nimeni nu zice nimic iar daca unu pleaca vine altu gata sa-i ia locul…nu le plang de mila…nu-ti convine du-te in alt loc..alegeti alt domeniu…

    • nu va mai luati de patroni, cunosc cazuri in care angajatii castigau mai mult decat patronii si tot nu erau multumiti, salariul minim de la 300 de USD… si acu sa fim seriosi cu 90 de usd daca nu stai cu parintii nu ajung nici de cheltuieli curente darmite si de mancare… asta cu „patronii” si „clasa muncioare” a fost folosita si la instaurarea comunismului…nici acum nu suntem departe… inseamna invrajbirea claselor sociale…patroni cu muncitorime, romani contra rromi (nu sunt rrom), banateni contra moldoveni (cum ca Banatul da mai mult la buget dar primeste mai putin – treaba vadit ocultata pentru regionalizare/dezbinare).

     Vorbesti romana, scrie cetatean roman in buletin? Atunci mai mult decat oricand trebuie sa fim solidari, uniti si asta fara de Hristos, fara ca El sa ne ajute nu vom putea. Fara sa urmam Calea lasata de El nu vom putea nimic iar Calea e Cele Zece Porunci si Cele Sapte Sfinte Taine. Ce lipseste? Indraznirea, Hotararea, Jertfa…. Vom merita o viata vesnica alaturi de El fara acestea? mi-e teama ca nu…

 28. Da, stiu ca nu iti convine ca fac poze in biserica in timpul slujbei, dar, asta e! Stiam ca unuia ca tine mai necredincios, nu are rost sa ii spui ca sare la carteala, asa ca, vezi, de aceea si pozele. Daca vrei, ti le trimit. Sunt super! Retine: fiecare documentar are o tinta, ghici care?

  • Poze poti sa faci eventual dupa ce se termina slujba…recunosc nici eu nu sunt atent tot timpu…dar parca e ciudat unii sa se roage si altii sa pozeze 🙂

 29. Foarte multi tari in tastatura plus luptatorii anti-sistem 🙂 asa suna bine…din cate stiu eu rasismul se pedepseste…va zice cineva ca nu respecta legea omeneasca..bine si ura? nu se pedepseste?…io imi mentin parerile mele:toate au fost dinainte gandite…si fiecare e liber sa aleaga…daca la sfarsitul acestor incercari cineva va rezista si i se va gasi sufletul curat..acela sa fie mandru ca va ajunge in rai…se incearca sa se sperie oamenii ca vor veni razboaie,chip-uri,rele…nasoale…acestea sunt doar elemente psihologice de raspandire a fricii…multi se arunca de la 10..altii isi taie venele,altii fug in munti…altii fug in Rusia…altii se izoleaza de restul lumii…si tot asa…deoarece doar cei cu un sambure de credinta pleaca urechea la acesti luptatori…si din pacate multi se pierd pe drum 🙂 sigur cei care le pun pe repede inainte au in mintea lor altceva..nu cred ca o persoana constienta ca acel circuit integrat implantat sub piele crede ca o sa-i aduca mantuire…nu cred ca marii banckeri si oamenii care urmaresc puterea si au dat smerenia pe avarie…constientizeaza ce fac…in primul rand daca asezam logic toate acestea vom vedea ceva…petrolul este in mainile arabilor si a rusilor…nu tot timpul ii poti controla..resursele sunt pe sfarsite…pentru a controla trebuie sa pornesti razboaie…si daca pierzi razboiul ai pierdut si controlul…si atunci singura metoda este taxarea tuturor tranzactiilor finaciare…pai daca sistemul ajunge global…va ganditi cate mii de miliarde se tranzactioneaza zilnic in lume?…multe 🙂 si ce e mai simplu decat sa stai cu 10 servere si sa controlezi toate tranzactiile si cel mai important fiecare sa-ti aduca bani pentru ca face tranzctia…nefacand nimic…in comert nu conteaza cat profit faci la un client ci conteaza cati clienti ai..de exemplu: am un magazin…cu 10 clienti zilnic si unul cu 1 milion zilnic…cel cu magazinul mai mic face profit la o sticla de bere…:) 50 de bani…iar cel cu magazin mare face 5 bani….si sa calculam…primul 50 de bani profit..10 clienti zilnic profit per total 500 de bani…cel de-al doilea 5 bani profit..1 milion de clienti zilnic..profit per total 5 milioane de bani…

  • Dar Alaska oare nu are deloc petrol? Am auzit ca permafrostul se cam topeste si ia cu el la vale sosele, case dar mai ales PIPE-LINES. niste conducte prin care trece aurul negru. Sa crezi tu ca numai arabii si rusii au asa ceva. Pana si jidanii au anuntat ca au in largul coastelor zacaminte care merita…

   • Din cunostintele mele petrolul e de doua feluri..unul usor de extras,costuri mici si altu greu si costuri mari…cel cu costuri mari mai exista si prin alte tari dar filonul principal e la arabi si la rusi…

   • I Marea Mediterana nu cred ca exista asa mult petrol…:) sa ajunga la toti…vreau sa te intreb tu ai vazut vreodata pe harta cat de mare e Israelul? 🙂 nu de alta da poate l-ai vazut mai mare 🙂

  • La ce te referi cand spui „rasism”, vezi cumva cruci arzand in fata ochilor ? Asta e acceptiunea gandita si de catre cei care au elaborat asemenea legi criminale. La ei acasa, apropos, se practica cel mai infiorator rasism si sovinism. Cat ne priveste pe noi, legile astea sunt doar unelte pentru a ne tine cuminti, in vreme ce milioane de straini isi fac casa lor din tarile Europene.

   Te rog sa nu imi spui ca nu intelegi.

 30. Cine nu a inteles?…adica sa incepi un razboi impotriva arabilor este o prostie acum..sa incepi un razboi impotriva rusilor…e cea mai mare greseala…asa ca resursa care poate fi exploatata este banul…dupa ce in toata lumea va fi implementat sistemul de plata electronica…atunci toata lumea va plati comision sa vanda sau sa cumpere…la nivel global se tranzactioneaza mii de miliarde pe zi…deci un cominion de 1 procent ar fi un castig imens…si in plus posibilitatea de a controla pe toti…razboiul va veni atunci cand una sau mai multe tari nu vor mai fi deacord cu sistemul….dar odata acesta implementat se va putea si globalizarea credintei…va fi mult mai usor de impus ceva…oamenii vad in folosirea online-ului usurinta…nu mai vor sa stea la coada…vor ca si taxele sa se plateasca online,vor vrea ca totul sa se plateasca online…acestia sunt cei care vad in aceasta modalitate o modernizare si o comoditate…doar ca noi stim ca odata implementat global sistemul…acesta poate crea si erori..si ingradirea libertatii…acesti oameni care vor online nu se gandesc la Dumnezeu…ei vor pentru ei mai bine din punct de vedere material…io nu zic ca sistemul e in totalitate rau dar da posibilitatea la abuzuri atat din partea celor care il administreaza cat si din partea celor care participa la el…sa dau un exemplu bun…un individ lucreaza in domeniul software…avand site vizibil in toata lumea…sa zicem este vizitat de un patron dintr-o tara la 5000 de kilometri distanta care ar fi interesat de un produs software…si il cumpara…patronul multumit…cel care a facut softul multumit…banii se trimit repede..totul ok…exemplu rau: in parlament apare o lege controversata…un politician se opune ei…cei care administreaza sistemul global ii inchid contul sau il suspenda pana cand parlamentarul va fi deacord cu legea controversata…alta: un hacker fura banii de la salariatii unei firme….nu este prins…si daca banii sunt garantati nu este corect ca prin intermediul unui sistem global altii sa se imbogateasca si altii sa fie furati…alt rau:am un produs si vreau sa-l vand..cumparatorul imi da teapa cum se zice…am pierdut si produsul si valoarea acestuia…si multe altele..

 31. Apocalipsa nu ne vorbeste de hack si nici de crack-uri pt pornit softurile piratate, nici de trecerea gainii neplatite prin autobuzul contravenient! Drept e ca, am baut ceva dar tu te-ai imbatat mai tare! Vezi ca se spune foarte clar in Apocalipsa: pe mana dreapta, sau, pe frunte! Mai bine mort decat asa timpuri, dar, Dumnezeu ne ia cand Vrea El. Spunea un preot ca suntem „de mamaliga” si vad ca ne-o iau arabii inaintea tuturor. Ei darama guverne si sefi de stat, iar noi, facem bancuri de care tot noi radem. Noapte buna!

  • ne-o iau arabii inaintea tuturor…te intreb io ce vicii ai?…vicii primar…prostii…tie poate sa ti-l puna pe mana stanga 🙂

 32. Cand iti iai viata cum se numeste?

 33. Google, caci deja vezi alt film

 34. Ce scrie marian e din categoria nu incercati singuri acasa…pai Apocalipsa fratioare e ceva criptat deci are legatura cu hack-ul…si daca reusesti sa o si crack-uiesti inseamna ca esti un om credincios…lasand gluma…nu oricine se pricepe sa faca hacking…la fel cum nu oricine pricepe ce scrie acolo…daca mei mai sunt cateva ore pana dimineata cand mergi la biserica…si bautura nu se duce pana atunci..deci reiese ca mergi baut la biserica…si ce intelegi tu de pe acolo..sau poate nu esti atent ca faci poze …sa nu le pui pe facebook ca platforma este a unui jidan si ma gandesc ca la astia nu le plac pozele din biserici…

 35. @marian eu daca fac un produs software il testez..de ce apare la multe SO varianta beta? 🙂 hai ca te-ai prins…deci daca sistemul tau electronic nu e sigur..si nu e sigur deloc io ma joc cu el cum vreau si tu ramai fara bani…deoarece nu-ti place hacking-ul…ne-am contrat dar tine minte eu ura nu-ti port doar ca imi vine sa rad cand aud tot aceleasi probleme: nu putem tata de jidani,de tigani…sa facem nimic…gasim o scuza…tu daca te uiti la presedintele tari te oglindesti in el…la fel si omu asta a incercat tot timpu sa faca ceva si nu a reusit…da ce a reusit a fost sa faca discoteca din monumente de cultura…si manele din cantece populare…nu te intrista mai ai unu ca tine…si daca el a ajuns presedinte si tu poti…

 36. Punctele de vedere pocnesc ecranele media mai ceva ca floricelele de porumb, indeosebi cu ocazia tranzitiilor, sau, a revolutiilor. Cel mai negru scenariu la care ma pot gandi e declansarea unui razboi de anvergura de catre Israel pentru a tine in frau noile guverne arabe, ocazie prin care si-ar putea extinde prin cucerire militara blestematul lor teritoriu furat. Cu totii am auzit de ambitia realizarii unui mare stat israel. In fapt, lumea din Tunisia si din Egipt s-a revoltat tocmai impotriva neo-coloniasmului americano-euro-israelian, -daca pot spune asa-. Bascalia mizera a momentului actual provine din aia ca, tarfa reptiliana de mme clinton vrea democratie in tarile arabe. Daca vreun sinucigas zice ca vrea democratie in america, e in cel mai bun caz internat, daca nu, chiar arestat pt terorism si subminarea statului american prin delict de opinie. Vorba nebunului de Marilyn Manson, iar o repet: The Golden Age of Grotesque.

 37. Am ajuns sa nu mai pot asculta nici macar Beethoven si nici Roger Waters de cand am inteles ca tot ce ni se ofera nu e altceva decat argument intru satanism. Da, erau o trupa desteapta Timpuri Noi cand ii ascultam prin 1985. Convert de Beethoven la Bohemian Grove? Mi s-a facut rau. Fie-mea invata despre Hegel (asa s-o fi scriind?), Kant si Marx. Ma imbolnavesc! Parinti ai satanismului dus la universitate. Cu bine, maine o alta zi de rabota nash zavoda.

  • Vroiai să spui 1995…

   Să nu îmi spui că aveai și un prieten cu mulți ani mai mic decât tine pe care îl chema Mihai…

   Da, mâine e altă zi de munci pentru mațul altora…

 38. Mulțumesc pentru explicații. Nu știu ce este aventura asta Totuși.

  Despre ce a declarat Artanu’, iarăși nu am cunoștințe. L-am văzut acum câteva zile în sala unde trebuia să aibă loc un concert după expozeurile și documentarele de după marșul pentru Roșia Montană. Același om simplu… și, ceea ce mi s-a părut ieșit din comun pentru prostimea care se crede cântăreață la noi, ne-a salutat el primul… Deși nu ne cunoștea, eram doar niște oameni de pe stradă.

  Mie nu prea mi-a plăcut stilul lor (ca un tot), doar ceea ce transmiteau versurile.

  Se pare că te-am confundat. Se mai întâmplă. Iertare.

  • Nu e nicio problema.
   Totusi, e numele trupei facuta pt ambitia copilasilor lui Paunescu. Fiica respectiva avea pe atunci vreo 14 ani si tinea sa fie nici mai mult nici mai putin, decat, iubita lui Minculescu iar acesta trebuia sa ii invete pe infanti sa cante Rock. Cristi fiind mai mare decat ea, avand deja o alta… a refuzat, ceea ce se zice ca l-a costat. L-am vazut revenit de la Totusi. Indiferent de ce a fost, sau, NU, vedeta Iris era vizibil marcata: Cristi nu mai era acelasi Cristi. Era neobisnuit de trist fata de cum era pana sa ajunga prin ordin de partid la Totusi. Stie Dumnezeu ce o fi indurat in apropierea copilasilor rasfatati peste masura. Istorii vechi. Pacat ca nu exista vreo inregistrare buna cu Iris in concert din perioada 1984-1986, ani de maxima expresie a trupei, mult diferita fata de ce fac ei azi. Deh…

   • Cristi nu mai e demult ceea ce era odată.

    Măcar acum, mulțumită ție, am aflat buba. Păcat. Una dintre vocile cele mai bune ale muzicii noastre.

    Păunescu e defunctul scriitor, bănuiesc.

    • Da, Adrian Paunescu si copilasii cei prea-iubiti, prea rasfatati au intrat in viata lui Cristi. Toti stiam ca ceva naspa s-a intamplat acolo, cat a stat la Totusi. Nu avea voie sa mai cante cu Iris. In locului lui Minculescu, a aparut la un moment dat in Iris si evreul Bitman, un neica nimeni care nu avea nicio treaba cu Rockul. Il fluiera lumea, era oribil ce se intampla! Azi Bitman e mare cant-autor pt duduitze si domnitze cu partituri penibile, cu inele date si cu alte tampenii asemanatoare. Vorba jidancei mele profe de istorie: „-Eroilor, asa se scrie istoria!”. Unde e Manson sa puna punctul pe I.

     • :)))))

      Când îmi aduc aminte de ce jale de lălăituri scoate Bitman ăla, mă apucă râsul… Avea o melodie teribil de hazoasă, care avea un refren ce suna cam așa: ți-am dat un inel, Mare cât inima ta… Îți dai seama la ce te duce mintea când îl auzi pe jalnicul de Bitman plângând după inel…

      Femeile oricum se dau în vânt, marea lor majoritate, după surogate și dulcegării. Așa că un Bitman are priză mare la ele, mai ales că nici nu punem în discuție vreo cultură muzicală a fanelor.

      Cred că dacă ar zdrăngăni o dată Manson din chitară lângă Bitman, ar crede ăla că a început al treilea război mondial și s-ar pitula printre fustele susținătoarelor, de s-a umple podeaua de cojile de semințe pe care i le-a pus Manson în chică…

   • Foarte tare… Vrei să răspunzi unui anumit comentariu, dar wordpress-ul nu te lasă…

  • Leader of the Islamic Revolution Ayatollah Seyyed Ali Khamenei has warned against the interference of foreign powers in Egypt, saying the Egyptian nation should make decisions about the country.
   “The US seeks to hijack the great movement of the Egyptians. The Islamic Republic of Iran is against the interference of foreign sides in Egypt and believes that this is the Egyptian nation that should be the main decision-maker,” said Ayatollah Khamenei in a meeting with Turkish President Abdullah Gul in the Iranian capital city of Tehran on Tuesday.
   Pe aceeasi pagina cu noutati am aflat ca Arabia Saudita e pregatita pt trimiterea trupelor de politie militara in tarile arabe mai mici in care apar tulburari.
   Ce ne facem daca scapa insasi Arabia Saudita de controlul occidental, ar fi o alta tema.

   • Cică și Turcia e la un pas de revoltă.

    • Ieri a fost scandal si in Iran cu vreo cateva sute de protestatari si cateva gaze si zeci de arestari. Razboi civil in lumea araba e tot ce ar mai lipsi blestematilor de jidani si masoni. Ce nu le-a mers in europa, incearca in lumea araba unde foamea e mai mare ca aici. Dar, Dumnezeu vede si plateste, cand stie El.

     • Am citit. Iranul e peștele cel mare pentru cazari și americacani. Dacă reușesc să destabilizeze Iranul or să facă așa cum au făcut romanii după ce l-au ucis pe Decebal și au ocupat doar 14% din Dacia…. :)))))

      Enervantă treaba asta cu răspunsurile. Dar se pare că e doar pe blogultău, Eufrosine. Vezi să nu fi bifat ceva pe undeva din greșeală.

      • Somerii egipteni care urla dupa dreptate sociala azi sunt fostii ofiteri M.I. ramasi fara job. Stupefiant, dar, azi s-au adunat in fata ministerului lor sa ceara de munca! Surprinzator, nu i-a linsat nimeni si nici nu au luat borduri in cap aruncate de pe vreo terasa. Nici macar o inofensiva sticla incendiara. Chiar nu-i inteleg pe egipteniii care nu s-au repezit la militieni sa le sfarme capetele. Or fi oameni si ei. In Iran s-a cerut in parlament spanzurarea liderului sustinut de washington, mousawi si a prietenului sau intru revolta anti-Ahmadinejad. Ahma a scos zilele trecute cateva milioane pe strazi in favoarea revoltei egiptene. Presedintele turc declara in fata camerelor de luat vederi ca in tara lui doar ofiterii de armata pot hotara daca NATO pleaca sau nu la atac impotriva unei alte tari. Asadar, mucles NATO! Suna nasol si relatia cu jidanii.

      • Dacă ceea ce spui e adevărat, atunci este o mare lecție predată celor care se pretind creștini.

       Nu cred că îi vor ucide pe liderii (că e vorba de mai mulți din câte am citit) opoziției, pentru că ar însemna declanșarea războiului cu Izdrael. Deși e câteodată contradictoriu, Ahmadinejad nu se aruncă aiurea cu capul în gura șarpelui.

       Dacă e agent cazar deghizat, joacă foarte bine rolul.

      • Nu pot sa imi imaginez consecintele unei eventuale atacari a Iranului de catre jidani in perioada actuala si cu atat m putin peste cateva luni. Ar arunca in aer toata populatia araba din lume nu doar din Orientul mijlociu. Jidanii se cainau ca ce se vor face ei daca in Egipt va veni un regim neprieten care sa fie contra atacarii Iranului. Ma tem de cosmarul numit israelul cel mare. Poate e doar un vis urat.

      • Izdraelul cel mare e Americaca. Dar vor să îl mărească atât de mult, încât să fie siguri de„superioritate“. Pentru asta au nevoie de Ioropa. Care va deveni marea Ioropă. Și care se va uni cu Americaca. AStfel Izdraelul poate impune oricui, orice.

       Iată că ai găsit și explicația pentru care Frăția Musulmană nu a pus mâna pe putere. Se pare că și la aceștia coloana vertebrală e formată din verzișori… (și de aici decurg enorm de multe considerate actualmente de omul de rând ca fiind lucruri adevărate.)

      • Părerea mea e că ar însemna declanșarea unui război, mai mare sau mai mic, depinde cum se dorește…

 39. Oameni buni,mi-au căzut privirile peste un articol dintr-un supliment al ziarului italian ”Corriere della sera” din 26 noiembrie 2009.În respectivul articol se face cunoscut că în cursa pentru achiziționarea totalității de 50% a rețelei ”Al-Jazeera” erau,la vremea respectivă,două persoane:emirul Qatarului și … Haim Saban,un ”evreu născut în Egipt,cu pașaport al statului Israel,acționar de control la Compania de Telecomunicații BEZEQ,dar și cu multe afaceri,consistente în Statele Unite.”Mister 3 miliarde”,sponsor al lui Hilary Clinton…”. Titlul original al articolului este :”AL-JAZEERA ISRAELIANĂ – Haim Saban în cursa pentru 50% din cea mai mare rețea tv arabă.Cabaretul musulman/american debarcă la Cairo,Amman și Beirut.Tel-Aviv lansează Reality Gay.Gaza cere libertatea presei.Iată un alt Orient-Mijlociu”.Concluziile sunt la latitudinea cititorilor.

  • Al Jazeera e un post bun din pctul meu de vedere. Simt ca miroase extrem de tare a cnn, dar vad ca sunt de cateva ori mai buni decat aia din atlanta. Prin programele lor incearca sa loveasca in mod aparent egal atat in americani cat si in islamici si extrem de discret se leaga de jidani. Doar tangential, aducand vorba despre relatia sensibila a jidanilor cu lumea araba in gral si cu Egiptul in particular. Al Jazeera pute a bani si a opulenta capitalista. Au reporteri la 4 ace, femeile arata ca niste modele, iar studiourile arata ca in SFuri.

 40. Ma tem ca absolut toti sefii de guvern sunt agenti. Unii ca al nostru, basescu, altii mai altfel, ca Ahmadinejad, cel care a dat vina pe teroristii MKO antrenati in baze de la granita cu Irakul, sponsorizati cu sume meschine de catre Washington pt a rasturna puterea popualara de la Teheran si a da petrolul GRATIS catre B.P.
  Am vazut un interviu cu unul din MKO arestat, care, pt 20.000$ a ucis cativa dintr-o familie. Victimele -s-a aflat ulterior-, erau rude colaterale(!). Au fost puse rudele victimelor cu faptuitorul in aceeasi camera. Greu de descris scena. Luase banii si nu avea de ales. A pus bomba si gata. A fost insa vazut de cineva etc.

  • Replica satanei ar fi de forma: pierderi colaterale inerente, sau, pe vremuri era, la razboi ca la razboi. Au furat-o si caraliii dar infinit mai subtire decat cei anti-mubarak. Barak… baraca, obama, osama, satana… prea multe consonante iar eu nu cred in coincidente. Stiu ca pana si numele si data nasterii leprelor sunt atent planuite. Balamucul incepe si in Libia pt ca nu era destul ce e in Yemen, Bahrain, Iran, Egipt, Turcia, Liban, Siria, Tunisia, asta ca sa nu mai zic de Irak, Afganistan si Pakistan, Kashmir, Nordul Marii Negre. Astia sigur au ceva in gusha, dar inca nu imi e clar unde vor sa impinga nenorocirea. Australia e iar atinsa de ploi si mai si decat cele de acum 2 saptamani.

 41. @Meleon Între tăcerea inteligentă şi o exprimare aproximativă, imperfectă, preferi tăcerea? Şi în cimitire există aceeaşi respectuoasă tăcere. Admiraţie şi respect pentru popoarele care dau întregii lumi o lecţie memorabilă

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: