Săptămana genocidului animalelor şi semnificaţia ei spirituală


Săptămâna care a trecut, a fost un adevărat dezastru pentru necuvântătoare, mai ales pentru peşti şi păsări, ambele cu conotaţii biblice, precum excelent observa un cititor.  În Brazilia, au fost aduse la malul oceanului 100 de tone de somn şi sardine, lăsând pescarii muţi de uimire, ne-maiîndrăznind să îşi arunce plasele în apele parcă blestemate. Să aruncăm o privire la harta care ne va ajuta să înţelegem ceva:

Observaţi distribuţia interesantă a acestor evenimente: practic toate au avut loc în zone controlate dpv militar de către SUA.  Nu s-a raportat un singur peşte mort sau pasăre căzută din cer în Rusia, China şi slavă Domnului, nici în ţările ortodoxe, unde sunt convins că firea apelor şi a tăriilor sfinţite de Bobotează, nu a permis asemenea abominaţii.

E clar că  catastrofe de anvergura asta nu pot avea loc doar aşa, în ciuda explicaţiilor menite să ne insulte inteligenţa, oferite de către „oameni de ştiinţă”: s-au speriat de tunet, a dat grindina peste ele… Ptiu’ trăzni-v-ar !

Mai este clar deasemena că nişte sceleraţi se joacă cu „jucăriile” lor:

arme scalare, chimice şi probabil bacteriologice, într-o adevărată orgie satanică îndreptată cu toată ura tatălui lor spurcat împotriva creeaţiei Lui Dumnezeu.  De ce au ales să îşi consume ura tocmai în săptămâna care a trecut? Simplu: a fost o săptămână plină de sărbători creştine de cea mai mare importanţă, întâia fiind Tăierea împrejur a Domnului şi Sfântul Vasile cel Mare, apoi praznicul împărătesc al Bobotezei, urmat de sărbătorirea celui mai mare om născut vre-odată din femeie, Sfântul Prooroc Ioan Botezătorul.

Ca regulă, cei mânaţi de necuratul îşi revarsă ura lor diabolică tocmai de sărbătorile Creştine, cu scopul de a a le întuneca. În SUA de exemplu, valurile masive de concedieri au întotdeauna loc în preajma Crăciunului.  Cum să reziste unii ca aceştia ispitei de a face rău pe scară atât de largă tocmai atunci când sufletul omului se uşurează şi se luminează cu strălucire pogorâtă chiar din ceruri ?

Minunea e însă că tot răul este limitat şi că trecerea sa îi apropie pe oameni mai mult de Dumnezeu, lucru care nu ar fii avut loc în absenţa unor circumstanţe adverse.  Apoi, cu genialitatea şi atotputernicia Lui, Dumnezeu face să treacă relele lăsând în urmă oameni mai curaţi, cu sufletele întărite, oameni ce realizează că în faţa unor asemenea duhuri  întunecate nu pot aştepta şi nici primi vre-un ajutor de la oameni, ci numai de la El.

Cei care au văzut răul şi s-au luat de piept cu el, sunt biruitorii pe care nici întregul iad dezlănţuit nu îi va mai clinti.  Ei sunt armata echipată nu cu arme de distrugere în masă, ci cu sabia credinţei, armura dreptăţii, coiful minţii curate şi scutul rugăciunii.

Obişnuiam să cred demult că trebuie să fii pregătit fizic şi cu pivniţa plină de provizii, pentru a face faţă vremurilor grele.  Acum se vădeşte că fără un spirit tare ca oţelul, primele nu mai prea contează.  Important e să fim noi cei biruitori, lăsându-i pe alţii să îşi lucreze migălos şi cu obstinaţie propria lor pierzanie.

Nu super-tehnologiile ne vor salva atât viaţa aceasta cât mai ales cea veşnică, ci alegerea bună a celui care să ne umple inimile şi minţile.  A fii indiferent faţă de credinţă, nici măcar nu e o opţiune, când răul ne asaltează din toate părţile. În plus,  unde nu intră lumina, e întuneric beznă.

143 răspunsuri

 1. NU VA FIE FRICA, FRICA E DE LA DIAVOL – PR. ARSENIE BOCA

  Fratii mei, daca vreti sa razbim prin aceste vremuri de mare incercare „Trebuie să ne întărim spiritualiceşte, că altfel viaţa noastră este moartă, chiar dacă ne merge numele că trăim. Luaţi exemplu de la Ştefan cel Mare, care cu o mână de oameni întăriţi spiritualiceşte, ţinea pe tătari la Nistru şi pe turci la Dunăre” A.B. CUM SA NE INTARIM? SPOVEDANIE DUPA INDREPTAR (BAGAT LA CAP CA TOATE RELELE SUNT DE PE URMA PACATELOR NOASTRE, NU VA AMAGITI NU E NEDREPTATE LA DUMNEZEU!!!!), PARTICIPAT LA SANTA LITURGHIE SI SFANTUL MASLU.

  Aproape ca nu e zi sa nu vad minuni ale Lui Dumnezeu. Spre bucuria voastra indraznesc a va prezenta doua care macina pe mai multi. Am fost de anul nou la o manastire din Ardeal, in ziua de 31 dec cerul a fost paclos brazdat de clasicele chemtrails…. pana la Vecernie in cadrul careia au fost citite si Moliftvele Sfantului Vasile… ca prin minune s-a facut senin ca lacrima si asa a tinut de vineri seara pana duminica seara desi traficul aerian, fara sa exagerez era de genul ca in fiecare clipa cand ridicai ochii spre cer erau minim doua avioane…. am fotografii in acest sens, este incredibil cata „abnegatie” din partea papusarilor dar si cum ne arata Bunul Dumnezeu taria Sfintilor Lui si a Marilor Sarbatori….

  A doua minune, de Boboteaza deasupra bisericii s-au crapat norii compacti ca la orice Sfanta Liturghie de Duminica (uneori se insenineaza complet cerul). In momentul cand am iesit afara pentru slujba de sfintire a apei in maxim jumatate de ora au disparut ca prin minune toti norii!!! Si as putea spune ca prin deplasarea lor ci pur si simplu prin disiparea lor… (am foto si de la acest eveniment)

  Vedeti voi Sfintele Slujbe Ortodoxe sunt puternice de aceea se doreste cu atata ardoare si viclenie Ecomenismul, nu pot face ei ce vor in lumea asta si ii arde…., prin schimbarea Sfintei Liturghii ei vor sa ia aceasta putere de sfintire de la noi…. Stim doar ca Sfanta Liturghie mai tine lumea – Pr. Arsenie Boca

  Poate va intrebati cum deosebesti un avion cu chemtrails de unul fara pai cel cu chemtrails atunci cand nu reuseste DATORITA SFINTELOR LITURGHII sa isi lase darele mizerabile reuseste sa aiba la un avion cu 2 motoare …. 4 DARE!!!! care doua sunt de la condensare (normale) si doua sunt de la chemtrails. Atunci cand nu sunt zile de sarbatoare darele de chemtrails acopera darele normale si par una dar asa sunt cu totul diferite, chiar si disiparea lor e diferita…. IN ZILELE DE SARBATOARE CAND E MAI MULTA LUME IN BISERICA INTOTDEAUNA E SENIN IN TIMPUL SFINTEI LITURGHII, OBSERV FENOMENUL DE UN AN SI… IN ZILELE CAND NU E SARBATOARE SI SE TINE SFANTA LITURGHIE SI SUNT MAI PUTINI OAMENI IN BISERICA ACEST FENOMEN NU SE INTAMPLA INTOTDEAUNA…

 2. hai măi Eufrosine… „au fost spălate la malul oceanului“…

  harta omite Japonia, unde a fost o ploaie de … mormoloci: http://razvratit.wordpress.com/2011/01/07/noutati-mai-mult-sau-mai-putin-interesante/ (în partea cu ceea ce am găsit pe descoperă.ro)

 3. Fratilor,

  Recent am avut ocazia sa ma conving si eu (inca odata) ca exista intradevar avioane normale, de pasageri si avioane care se tin de prostii ca sa zic asa.

  Am fost plecat aproximativ o luna in Sharjah, langa Dubai. Pentru cine nu stie fac precizarea: Dubai e un nod aerian important pentru traficul de pasageri iar langa el Sharjah unul la fel de important pentru avioanele cargo.

  Vrea sa spun ca zona e una cu un trafic aerian extrem de intens. Timp de 3 saptamani nu am vazut o singura dara de chemtrials desi avioanele acolo decoleaza zi aterizeaza intr-un ritm infernal.

  Acum eram convins. In plus … pe la sfarsitul perioadei mele am vazut si acolo cum, aliniate, echidistant, avioane chemtrials spray-au urmarind niste dare negre lasate pe cer. Au umplut cerul acela atat de albastru si de frumos de acolo cu darele lor …

  E mai mult decat clar ptr mine acum …

  • Asa-i frate, ma intreb cum sunt creeate dungile alea’ negre pe care le urmeaza avioanele „tanker” ale NATO, pentru a-si imprastia otravurile – probabil prin sateliti, sau cu ajutorul asa-ziselor OZN-uri, tehnologie aflata de peste 50 de ani in folosinta serviciilor secrete, nu numai a celor occidentale. Am prins cateva imagini aici, tocmai peste Clujul meu iubit:

   https://eufrosin.wordpress.com/2009/11/14/vreti-sa-nu-va-mai-imbolnaviti-niciodata-de-gripa/

   Vorba psalmistului David :”Sa vina moartea peste ei si sa se coboare in iad de vii, ca viclesug este in locasurile lor, in mijlocul lor”.

   • acele dungi negre sunt umbra lasata de avion in aerul deja dens ca urmare a chemtrails, e o chestiune de cadere a luminii cand soarele e in spatele avionului…
    http://picasaweb.google.com/101618155570098177989/20100320ManastireaFrasinei#

    • Nu cred sa fie cazul, fara suparare… E clar ca avioanele urmeaza dungile acelea negre de pe cer, le-am vazut chiar si in zile perfect senine, cand erau chiar la inceputul actiunii de deversare a aerosolilor. Dungile sunt un fel de ghid de urmat pentru ei.

     • Cum zici tu, eu zic sa luam ce zic eu pentru a nu cadea in partea cealalta, nu sunt o autoriate in chemtrails dar am experienta in foto/lumini si am vazut ca de acolo vie dara neagra…

   • Nu am idee de modul cum sunt create darele acelea … se spune ca odata Parintele Arsenie Boca se ruga pentru cei din America … sa ii ierte Dumnezeu sa nu ii prapadeasca … nu stiu cum s-a facut ca a ajuns acolo si cand a vazut ce pacate mari fac a zis „da Doamne sunt vrednici de judecata” … poate nu sunt atat de exact … ideea e ca totusi sa ne rugam pentru mantuirea lor, a calailor nostri … salvarea noastra … modelul nostru e Hristos, rastignit pe cruce rugandu-se pentru ca se se ierte pacatele calailor … „iarta=I Doamne ca nu stiu ce fac” … deci … sa ii iertam si sa ne rugam pentru ei … asta scaparea noastra …

    • Da, Mariane draga, sa ne fie Mila si sa iertam aceste suflete crunt chinuite de diavol si tinute in intunericul rautatii si al urii ! Va dati seama ca ele sunt in pregustarea iadului inca de aici de pe Pamint ?!

     Vedeti voi ca Stapinul nostru, Dumnezeu Dragostea caruia noi am ales ca sa-I slujim, prin Mila Lui, este Cel care odihneste sufletele ! El ne iubeste pe noi, slujitorii Lui !

     stapinul caruia stapinitorii acestei lumi au ales ca sa-i slujeasca, satana cel minat de ura si rautate, este cel care chinuie sufletele ! el uraste pe slujitorii lui !

     DOAMNE IARTA-I PE EI CA NU STIU CE FAC !

     Mircea

  • :))))))))))))))))))))

   • Nu te supara, dar nu am vazut nimic de ras aici – mie mi s-a facut parul maciuca. Sceleratii astia chiar fac „cross-breeding” intre specii!

    Cele ce cunoastem noi despre oita clonata Dolly, sunt doar lucrurile pe care vor baietii sa le cunoastem. Dupa cum se vede in film, realitatea e absolut sinistra.

    Sa ne pazeasca bunul Dumenzeu de ce au planuit maniacii astia pentru noi!

    • Eufrosin, poate ca e doar un trucaj facut sa oripileze privitorii, o farsa, caci tot s-a creat un adevarat respect pentru cei care fac farse, fiind considerati destepti si ageri. Cat despre marcaje negre pt pilotii avioanelor de imprastiat otrava, ma intreb la ce le-ar putea trebui, cand pana si pe un telefon mobil stim daca ne-am deplasat 2m sau daca stam pe loc. Presupun ca in avioanele rezervor de otrava exista sisteme precise de identificare a pozitiei si de programare a rutei vitezei si altitudinii de zbor, incat, dupa procedura de decolare si atingerea unei altitudini de siguranta, pilotul sa isi ia mana de pe comanda, relaxandu-se pana aproape de destinatie cand trebuie sa redevina atent, asta daca nu survin situatii neprevazute. Vazand despre mormolocii din Japonia, mi-am amintit odata in plus ca am vazut si am filmul Magnolia, acela in care ploua cu broaste intr-o noapte de pomina pentru eroii filmului. O broasca patrunsa prin plafonul transparent il salveaza pe un sinucigas indepartandu-i pistolul de la tampla. Cand Dumnezeu nu vrea, NU SE INTAMPLA NIMIC. Pana si firul de iarba sau miscarea unui fulg de pasare ii sunt cunoscute Lui Dumnezeu. Asistam acum la sarabanda satanistilor care stiu ca au ingrozit tot omul. Dar tot ei, satanistii, stiu ca vor pierde. Intrebam recent un mason ce zice de chemtrails. Raspuns corect politic: „-Nu stiu despre ce vb, nu am vazut niciodata asa ceva!”. In Puerto Rico, pe linia care merge la Gakona si mai departe catre Estul Braziliei au fost vreo 4 mici cutremure. Minune mare ar fi sa scape Romania cat mai neatinsa de teroarea care se face zilele astea. Nu pot uita determinarea lui Bush-tatal care se vaita la ONU ca ce pacat ca omenirea nu are o criza majora, comuna, astfel incat, toate popoarele sa vrea sa se uneasca intre ele, sub o singura conducere. Repet iar obsesia lor: la probleme globale (pseudo/terorism/incalzire globala/poluare/etc) se doreste un raspuns global. Brrrrr!!! Uraciunea uraciunilor vrea sa ne inhate. Uite adresa unui site maghiar despre urgente dezastre: EDIS

     http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php

     • La ce servesc dungile negre nu stiu exact, dar banuiala este ca ele constituie un culoar prelucrat cumva, cu proprietati speciale, in care trebuiesc deversate otravurile „chemtrrails”. Nu de ghidajul propriu-zis al avionului era vorba, ci de imprastierea chimicalelor pe culoarul respectiv, probabil pentru o eficacitate sporita a spreierii.

      Si caroiajul ala ce il vedem uneori pe cer, este atat de perfect uneori, incat pare tras cu liniarul, chiar tu mi-ai trimis niste fotografii cu ele. Asa ceva se obtine numai cu energie dirijata.

      • Da, energie dirijata, e o formula care cred ca le face multa placere, a controla, a manevra dupa bunul plac. A transpirat si stirea ca, radarul meteo american a surprins o imagine a ceva ce se interpreteaza de catre utilizatorii You Tube, drept atac HAARP (au prajit) la vreo 500m inaltime in zona in care au cazut multe pasari:

    • Nu am de ce să mă supăr; consider că suntem oameni suficient de mari să nu ne supărăm pentru orice părere neidentică cu cea personală. Mi s-a părut haioasă încercarea celor care au realizat filmul…

     Nu neg faptul că există încrucișări între specii, dar se vede clar că nu e cazul aici. Așa cum zicea și Marian, doar o încercare gângavă de a îngrozi pe cei care sunt un picuț mai slăbuți de înger.

     • Nu sunt tocmai slab de inger, dar daca ai stii unele lucruri pe care am ajuns sa le cunosc, ai ramane fara grai. E greu de imaginat pana unde merge rautatea micilor satane puse pe controlul omenirii – stii ce fac astia cu copii mici in centrele lor de experimentare si antrenare secrete din America si cum sunt deghizate aceste centre, pentru a insela suspiciunile publicului – stii cum sunt recrutati copii mici in programele lor diabolice ? Nu vorbin de minti normale aici, de aceea unei minti normale ii vine extrem de greu sa creada aceste lucruri.

      • Înțeleg că mințile lor scornesc tot soiul de tâmpenii și că fac multe lucruri care ar înnebuni un om normal, deși nu știu dedesubturile.

       Copiii sunt foarte ușor de manipulat din extrem de multe motive. Ceea ce fac ei e doar să le arunce „bombonica“ pe care mințile lor necoapte o înghit în două secunde și trei mișcări.

       Totuși, nu cred că e normal să credem orice filmuleț de doi bani, în care este evident că nu este vorba despre ceea ce se spune în titlu. Consider că suntem destul de trăiți pentru a face deosebirea între ceva real și ceva contrafăcut.

       Și nu cred că aș rămâne fără grai, ci, mai degrabă, aș fi foarte, foarte indignat. Cam cum fac de fiecare dată când citesc sau aud despre o asemenea măgărie.

 4. A „aparut” pasaret mort si in Constanta, banuiesc ca ati observat deja, „prin ” stiri.
  S-a anuntat si febra aftoasa…sa tinem aproape, ca urmeaza noi vaccinuri in curand, se pregateste terenul

 5. Nu ai mentionat miile de porumbei morti dintr-o localitate italiana.

 6. Dupa parerea mea, bietele pasari au fost atacate masiv si prin surprindere in primul rand la nivelul sistemului lor de navigatie, care desi le permite sa indure si ploaia si arsita soarelui si vantul si gerul, totusi, nu au fost pregatite sa faca fata unui atac pe baza de unde de energie mare. Practic, nu au avut timp de reactie si au cazut la pamant. Ceva asemanator s-a intamplat si pestilor. Nu ma pot retine sa nu ma intreb cu voce tare: ce se intampla daca atacul avea loc in Bebee-Arkansas nu la altitudinea de 500m, ci, la suprafata solului. Ce ar fi patit cei care erau pe strada, neprotejati de vreo cusca Farady. Am aflat intr-un film despre atacarea creierelor de la distanta cu microunde informatia ca, se pot ataca selectiv anumite formatiuni din creierul uman. De pilda, expunerea hipotalamusului la 43C, are ca efect moartea subiectului, iar la necropsie e aproape imposibil de pus un diagnostic de certitudine. Practic, asasinul nu poate fi incriminat decat pe baza de martori. Sa ne apere Dumnezeu de ceea ce ne-au pregatit astia! Doamne ajuta!

 7. E o diversiune ceea ce spui Eufrosin.
  Pasari si pesti morti (si nu numai pesti) s-au gasit peste tot, chiar si in Romania, in Constanta.
  Aceste fenomene se vor intensifica foarte mult.
  Nimeni nu dispune de tehnica necesara sa atace asa pe tot globul specii de zburatoare si pesti, atat de precis.

  Tehnica nu este atat de avansata pe cat vor ei sa credem noi. Rusii si chinezii nu fac exceptie. E stiut ca informatiile de la ei sunt „filtrate”.
  Dar aici aveam de-a face cu altceva. Ceva ce ii depaseste cu mult si pe ei.

  Chestia asta cu panica e o vrajeala care nu se prinde. Panica pentru ce?
  Am vazut interviuri la televizor in care oamenii spuneau ca nu cred sa fie acestea semne apocaliptice. (Antena1)
  Si un preot care spunea ca numai Tatal cunoaste ceasul. De parca pe noi ne intereseaza ceasul. Domnul ne spune clar cum sa recunoastem semnele si sa luam aminte la aceasta perioada. Ceasul e ceva precis si acel minut vine.

  Reportajul Observatorului de la Antena1 era facut ca sa linisteasca, nu sa nelinisteasca. Asta incearca si in alte parti, sa linisteasca oamenii spunand ca nu e nimic divin in asta. Si culmea e ca oamenii sunt linistiti. Beau, mananca, isi cresc copiii si isi cumpara plasme.

  Nu stiu de unde vedeti voi panica, ca nu e nicio panica. Oamenii isi doresc ca viata sa continue tot asa.
  Daca sare in aer Etna parca vad ca o spuneti ca au detonat intentionat subsolul cu o nucleara ca sa… si motive sunt asa de multe.
  La fel si in cazul Campi Flegrei. Elitele pornesc sa elimine viata pe continentul european.

  Cautati explicatii unde intervine Dumnezeu si nu ajuta asta cu nimic. O lege spune ca explicatia cea mai simpla e de obicei si cea adevarata.
  Apocalipsa a inceput, semnele se vor inteti si Dumnezeu n-a devenit mai iertator intre timp.
  Dreptatea si razbunarea Ii apartin.

  Eufrosine trebuie sa ai mare grija cand scrii. Faptul ca scrii articole regulat de ceva timp nu inseamna ca ideile tale sunt si adevarate. Problema e ca atunci cand tu te inseli, cu tine se inseala si altii. Cam cum face si televiziunea.
  Esti om si ai neimpliniri, ganduri si frustrari cu privire la anumiti oameni sau actiuni. Tot ce spui este influentat in mod discret de acestea. Si influenta se transmite.

  Nu-ti spun sa nu mai scrii. Apreciez ca faci asta si sunt mandru sa vorbesc aceeasi limba ca tine.
  Insa hai sa nu ne prefacem ca nu este Dumnezeu aici. L-am vazut in inundatiile din Australia, ultimul genocid al britanicilor. Sau si acolo e haarp?
  Noi stam cu sabia lui Damocles deasupra capului. Vrancea poate oricand sa niveleze Bucurestiul. Are o putere foarte mare si poate genera cutremure peste 8 grade. Noi avem cele mai multe avorturi din toata imputita de Europa.
  Daca ne bate Dumnezeu, vom spune ca Vrancea a fost detonata? Poate nitel haarp?

  Nu stim cum lucreaza Dumnezeu dar stiu ca daca ii suntem dragi ne va salva si de am fi legati de atomice care sunt detonate.
  El ne-a oferit onoarea de a trai aceste timpuri. O vorba din batrani spune ca atunci cand tuna si fulgera sa pui fruntea in pamant si sa te rogi la Cel mai Sfant.

  • Eu nu spun nicidecum ca Dumnezeu doarme sau ca ar provoca moartea pe scara larga a unor animale pe care tot El le-a creeat si nu are motive ca sa le urasca. In epoca armelor scalare, mult mai periculoase decat cele atomice prin faptul ca pot fii folosite in limitele negatiei plauzibile, avand insa efecte la fel de distrugatoare, este naiv sa credem ca cei care le detin, nu le si folosesc.

   Tu crezi ce doresti, dar in primul rand, ar fii bine sa te documentezi putin in privinta tehnologiei militare existente azi. Cine detine mijloacele de a provoca un cutremur sau de a aduce seceta sau inundatii, crede-ma, o va face.

   Departe deci de a colporta diversiuni, eu relatez ceea ce cunosc, coroborand cunoasterea aceasta cu evenimentele actuale. Pentru diversiuni, dezinformari si manipulari pregatite pe gustul nostru al ortodocsilor, exista altii care nu pregeta nici un efort pentru a ne face sa credem ca acestea sunt vremurile de pe urma si deci am face bine sa dam de pomana tot ce avem si sa fugim in munti cu sau fara ei.

   Aici se cumpara si vinde realismul, fara de care nu putem ajunge la adevar. Apropos, cu satelitii poti vedea perfect timbrul de pe o scrisoare, ba chiar mai mult, sa-i perforezi o gaura parlita la margini daca doresti. Nu de mijloace de precizie duce sistemul lipsa.

  • Bondeville nu-l poti acuza degeaba pe Eufrosin de vre-o diversiune – Nu are sens – Iar despre tehnica necesara ca sa produca astfel de efecte ar trebui sa te documentezi mai mult – Oricum fenomenele de sapt asta au niste particularitati, s-au intamplat in zone Nato, radarele au inregistrat niste descarcari de energie exact unde au murit pasari – o sa vedem ce se mai intampla

 8. Oameni de stiinta „FEDERALI”, a caror „AUTORITATE” e acceptata si recunoscuta de catre statul american au prezentat concluzia unui laborator din Wisconsin, ca, pasarile din Arkansas au murit din cauza unei TRAUME DIRECTE si nu a vreunei boli infectioase sau provocate de vreun pesticid sau alt toxic. Sa inteleg de aici ca cineva s-a urcat intr-un balon, cu ciocanul si cu batul in cer, la altitudinea de 500m, in noaptea de Anul nou, la cateva minute inaintea orei 12 si a inceput sa dea in bietele pasari dragi noua, iar acestea au stat pe loc spre a fi lovite cu bata pe spinare si in capsoare. Are mult sens, multa logica „DE FIER”, asa cum sunt capetele celor din media, alde AntenaX ProTV TVR OTV B1TV CNN Euronews etc etc. Potrivit laboratorului pasarile prezentau vanatai. Pentru Bunul Dumnezeu mai oameni buni: au cazut de la 500m altitudine, acolo unde au fost LOVITE DE FORMATIUNEA PRODUSA DE HAARP, fapt admis si prezentat public de catre cei de la supravegherea METEO, cei care au recunoscut ca au vazut ceva pe radar la 500m inaltime iar acel ceva nu era vreun fenomen meteo, ci ceva asemanator unei flacari care se descompunea pe ecran de la Nord catre Sud. Pentru cine nu stie, Gakona e la Nord de Arkansas si se cam poate observa pe orice harta. Imaginea arata ca si cu am avea pe masa o punga cu apa si o lovim cu o scandura iar apa se imprastie in directia opusa celui care tine in mana scandura spre a lovi punga cu apa. Eu asta am vazut pe radar, iar imaginea s-a imprastiat rapid, odata cu trecerea efectului maxim al HAARP, dupa care lumea s-a trezit cu pasari care cadeau din cer. Nu au fost lovite de petarde, nici de artificii, pentru ca pasarile nu stau unde se face zgomot, ca doar am vazut asta si la lovitura de stat, cand se trageau salve de avertisment, ce faceau porumbeii de pe Magheru? Zburau! iata adresa cu stirea legata de ce zice laboratorul Wisconsin:
  http://www.physorg.com/news/2011-01-wisconsin-lab-blackbird-die-off.html

 9. Revin cu o precizare necesara celor care cred in teoria oficiala a campului magnetic al pamantului, camp al carui Nord s-ar deplasa catre Rusia, poate ceva mai accentuat in perioada asta. Nordul magnetic al Pamantului e departe de a fi tot acela cu Nordul geografic. Faptul ca s-a inchis aeroportul Tampa din Florida, asa cum am scris si pe blogul lui Saccsiv, nu se datoreaza vreunei perturbari planetare, ci, doar unei perturbari LOCALE a campului magnetic, perturbare, produsa, -ati ghicit!-, tot de instalatii asemanatoare HAARP, asta ca sa nu arat iar pe harta, Gakona. Pe pamant nu e doar in singur aeroport, ci, mai multe, dar niciunul nu s-a inchis din cauza ca se invarte aiurea busola in carlinga pilotilor. Sa stam linistiti la locurile noastre, tovarasi si sa privim cu incredere MAXIMA(!) emisiunile de stiri care ne vor imbarbata si ne vor da speranta intr-un viitor luminos al omenirii, condusa de satanisti, homosexuali, promotori de prin parlamentul european ai pedofiliei, bucurandu-ne ca avem hrana mizerabila si razand fericiti de nebunii care sunt adepti ai teoriei conspiratiei si care isi bat capul ca 2 avioane au daramat 3 blocuri la 911 si ca americanii ingroapa in Arkansas fosgenul adanc in pamant producand cutremure locale, zicand ca o concluzie, acea perla de intelepciune americana: „WHO GIVE A SHIT ON THAT?”.

 10. Pentru rigoare (my ass): GIVES

 11. au cazut pasari si in romania,tocmai la constanta,fir-ar sa fie,unde e baza americana si instalatiile de la corbu,ce coincidente ….

  • Vintila Corbu era cumva jidan homo? In afara acestor 2 nefiresti trasaturi, a imprumutat pana si numele unei frumoase pasari. Astia nu se satura pana nu iau si sufletul. Deh, nu numai ei au ochi, mai suntem si altii, nu-i asa?

 12. Globalizarea se pare ca se construieste prin aplicarea sustinuta, de linia clar-vazatoare a partidului puterii planetare, prin triada satanistilor: PROBLEMA, REACTIE URMATA DE SOLUTIE. Tavalugul puterii se rostogoleste in lungul si in latul lumii semanand groaza in sufletele celor care nu cauta decat chinuita lor zi de maine. In Mexic masacrele au intrat deja in rubrica faptului divers, iar nevoia asa-zisului comert liber din america de N face sa se pronunte tot mai des cuvantul AMERO. Degradarea speciilor si impuscaturile randomizate prin magazine alimentare si de semi-fitze nu mai mira pe nimeni. Cu totii privim impasibili si ne spunem, deja clasicul: CE BINE CA E LA EI SI NU LA NOI, de parca noi am fi vreun model de perfectiune. Fiecare parca ar vrea sa spuna propria poveste a viziunii pe care o are asupra directiei pe care a apucat lumea de azi. Unii inca mai au vagi retineri de a vorbi raspicat, dar nu se arata f deranjati daca altii o fac in apropierea lor, fiind un fel de a spune: vorbeste tu si pentru mine, ca, mie mi-e jena sau frica, sau, am fost educat in spiritul retinerii, dupa principiul vorbei de argint si al tacerii de aur. Dincolo de monstruozitatea cifrelor si mai ales a nepasarii complice, fiecare se intreaba, ce urmeaza dupa urmatorul colt? Sa fie asta ca o complicitate perversa dintre victima si tortionar? Vrem sa ne aflam noi insine prin experienta directa, la fel de directa precum a fost traumatizarea energetica a acelor pasari? Vrem sa aflam momentul si ce vom simti atunci cand ochii vor incepe sa ne sangereze, sau, poate inca mai credem ca 5000 sau de 100 de ori mai multe pasari, nu au cum sa insemne ceva vital, intrucat, nu-i asa, pamantul are si crescatorii in care se sacrifica zilnic sute de mii de pasari fara ca presa si blogurile sa spuna ceva. Tacerea noastra a speciei noastre, e cumva tacerea mieilor? Unde esti Doamne? Iertati-ma!

 13. Acum 19:05 la PRO TV stire – zeci de ciori moarte intr-un parc din Constanta -culese astazi – cautati stirea pe site

 14. Uneltele sistemului lovesc fara crutare tot ce inseamna viata. Imagini din Australia difuzate de francezi:

  • Cititi Cele Sate Surle din Cararea Imparatiei, asta se intampla si e cu voia Lui Dumnezeu fie ca e sau nu cu participarea directa a oamenilor…

   • @razvratit: multumesc pentru Sterian, odihneasca-l Dumnezeu! Cuvinte ca: intifada, Ialta, Malta, dar, mai ales, acel „VIN-O DOAMNE!”, nu se iarta daca sunt spuse in media. Ca a murit in conditii „aparte”, nu ma mira. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca! A fost unul din putinii care nu a fost lepra lacoma de faima impletita cu bani falsi. Multumesc!

    • VINO!

    • iertare. și acel Vino Doamne! unul dintre cântecele care îți mișcă și ultima fărâmă de carne pe tine… (păcat că nu a mai trăit să înțeleagă și el care a fost mișcarea din decembrie și ce minciuni a lansat Ioropa Liberă)

     SĂ-I FIE ȚĂRÂNA UȘOARĂ ȘI SUFLETUL LINIȘTIT (încă mai există români în România, chiar dacă ar fi vorba doar de unul singur…)!!!

     • Malta, cea de dupa Ialta imi spune ca era baiat istet si poate ca mai informat ca mine, cel putin la vremea la care imi propuneam sa imi spun ca eu as fi de vina cum ca nu pricep ce era cu oranduiala capitalista. Se zicea ca romanii-s „bulversati” de comunism si ca prea mult soare capitalist obosea, placut, dupa scribii de atunci. Cel mai hidos ziar, Romania Tare, Prostitutia, Politia si alte abjectii de prin pasaj la Universitate, unde se facea „politica”, printre mutre de ciori extrem de recidiviste ciorditori si niste revolutionare in slapi si treining mulati si rupti, dar erau agitatorii, iar eu, credeam ca va iesi ceva bun, candva! Hahahahahaha!!! Niciodata in asa decor din asa ceva nu va rasari decat o Romanie ca acum, cea din 2011, amar de noi!

     • Ceva imi spune ca nu putini artisti au harul intuirii evenimentelor. Cred ca acest artist intelesese dimensiunea inselarii acelei „revolutii” si nu avea mari retineri in a arata asta, ceea ce, tare ma tem ca i-a fost fatal. Ne amintim poate de mortii din lumea „buna”, din lumea artistilor. Lista ar fi oricum prea lunga si nedrept de incompleta ca sa o expun aici. Lady Diana, Hendrix, Joplin, cateva nume trecute prin minte, la intamplare. Ce au toti in comun cu Sterian? Opozitia fata de sistem si violenta mortii. Sa fie intamplare? Nu exista asa ceva; doar coordonare. Acestei liste, se adauga si pasarile si pestii, care, desi nu au urlat impotriva satanismului, au deranjat prin aceea ca, traiau si erau simbol al lucrarii Lui Dumnezeu, spre bucuria oamenilor. Erau o parte din frumusetea care trebuia ucisa, pentru ca, exista.

      • Din păcate, acei artiști o sfârșesc rău tocmai pentru că au curajul să și declare ceea ce cred. Iar acest lucru deranjează pe sforari.

       Aș fi adăugat la acea listă rapidă și un Morrison și un Cobain, precum și, foarte posibil în lumina ultimelor noutăți, și un Sterian. Ca să nu uităm de o Runceanu…

   • Ar mai fi de folosit si caacitatea iscoditoare a mintii celor care, cel putin, INCEARCA sa gaseasca metode de contracarare a ceea ce ni se face, in mediul in care traim. Cand spun mediu, spun in primul rand eter. Nu e de dat la spate un Nikola Tesla si nici vreun Wilhelm Reich. Daca nu vom face nici eu si nici tu ceva, un dispozitiv in masura sa protejeze omenirea de asaltul energetic, macar sa dam imbold ALTORA, MAI TINERI SI POATE, MAI REGATITI SA INCERCE. Cred ca Dumnezeu s-ar bucura, nu-i asa?

    • Dumnezeu cu siguranta s-ar bucura daca am face pocainta si am participa la Sfanta Liturghie si Sfantul Maslu care VADIT au efecte, studiez fenomenul de un an si…in rest stiu ca nu are o parere prea buna despre stiinta oamenilor… era in Biblie ceva de genul veni-voi eu si toata stiinta oamenilor o voi spulbera… Sunt solutii energetice chembusters dar nu cred ca sunt ortodoxe deci nici pe placu Lui Dumnzeu…

     • Nu am reusit sa citesc destul si poate ca nu voi mai apuca niciodata, dar, stau si ma intreb: daca atatia oameni publici merg inconjurati de scuturi de protectie oare au sarit oare multi crestini sa Il apere pe Mantuitorul cu propriul lor trup? Ceva imi spune ca, nu destui, desi erau intelegeau si vedeau. A te ruga, da e o foarte buna cale, dar ruga fara fapta… hmmm

      • Rugaciunea este cea mai buna fapta (pentru ceilalti, lume etc) dar si cea mai puternica arma. Mult poate rugaciunea staruitoare a dreptului iar pentru a fi drept trebuie spovedanie sincera dupa indreptar si stradanie zilnica de vietuire ortodoxa.

   • Importanta nu mi se pare in primul rand o eventuala reusita, destul de greu de asteptat, ci, mai ales stradania, truda, ravna, in speranta ca cel rau, va fi pus la colt si prin noi, cei multi si poate nu mereu perfecti in cuget, atitudine, abordare si multe multe altele, sa le zic asa, lumesti scapari… Doamne ajuta!

    • Un sfant parinte, Arsenie Boca spunea ceva de genul mantuieste-te tu si mii de oameni in jurul tau se vor mantui… nu cred ca avem idee ce inseamna intr-adevar puterea pe care o are trairea Ortodoxa. La un moment dat Constantinopolul a cazut pentru ca ii lipseau 5 oameni cu traire Ortodoxa, pastrand proportiile Romaniei i-ar trebui 2000. Asta inseamna rugaciune, post, fara TV (pe aici vin 90% din pacate, subconstientul fiind lipsit de apararea mintii)… si cat mai multa nevointa. Daca nu as vedea pe viu fapte de traire Ortodoxa poate ca nu as fi asa de entuziasmat da rcand vezi la Sfanta Liturghie cum demonizatii fac ca din gura iadului incepi sa realizezi de fapt ce Sfinte Taine avem… Si asta e doar o mica „dovada” in caz ca mai era nevie…

     • Cu toate astea, internetul, e si el un alt fel de TV, fie ca acceptam fie ca ne credem atat de buni incat grijile sa nu ne mai apese. Cifrele, sau regula de 3 simpla, nu cred ca ar putea cuprinde maretia Ortodoxiei; ar fi ca o bagatelizare. Nu am TV dar spun ca TVul poate fi si bun si util unora si mai putin mie. Nu simt ca Nikola Tesla era vreun demonizat insuflat de cel rau atunci cand a dorit tuturor acces gratis la curent electric. Mai stiu ca Tesla, -al carui nume se gaseste inclusiv ca unitate de masura pt intensitatea campului magnetic masurat fie si pe pagina HAARP-, a avut sansa unei frumoase educatii intr-o familie Crestina. Oricat mi s-ar sufla ca stiinta e de la diavol, nu cred. Depinde pentru cine canti atunci cand imaginezi ceva. Evident lumea e educata pe baza modelelor teoretice care ulterior ajung sa se verifice cu un grad de aproximare mai mic sau, deloc. Importanta ramane lupta de partea buna a vietii care nu poate fi decat Insusi Bunul Dumnezeu. Nu pot impune cuiva credinta mea si nici nu cutez a incerca. Pot doar povesti, atunci cand mi se cere, sau, daca mi se pare ca mi se poate ingadui. Poate ca si maine, cu Voia Domnului va mai fi o zi, o sansa in plus acordata mie si nu doar.

     • TV=scula de hipnoza si ocolire a ratiunii vezi filmul Imagine de Ansamblu pe la o ora si cartile lui Virgiliu Gheorghe…

      • Cred ca exagerezi destul de copios. Putina retinere nu poate strica prea mult, crestineste vorbind. A condamna si a suspecta e cela mai la indemana, nu-i asa? Generalizarile sunt riscante. Repet, nu am TV si nu ma prea intereseaza, dar a generaliza mi se pare la fel de contraproductiv ca si urmarirea asidua a emisiunilor de joasa speta. In fond, fiecare lucru pe care il cumparam are acel triplu 6 iar pagina internet incepe cu un fatidic triplu w, sau hypertext transfer „protocol”. Mancam din folie, avem tehnologie digitala, o folosim, desi exista si creion si timbru si hartie de desen sau aparat foto cu film, etc. Stiinta dezvoltata de Teslami se pare un cadou facut lumii, dar nu la fel spun despre NLP. Cum spuneam, ai armele dar, trebuie avuta grija in ce priveste folosirea. Nalucirile sunt si vor fi tot mai mari, inclusiv pentru noi. Expectativa nu e cea mai buna cale, adesea.

      • Marian, foarte adevărat, MAI ALE SULTIMA PROPOZIȚIE.

       Te invit să asculți ceva ce nu cred că ai putea refuza (și nici Eufrosin nu ar refuza): http://razvratit.wordpress.com/2011/01/14/cantece-intelepte/

       a, și îți mai „dedic“ un cântecel: Ruga, de același cantautor.

      • vă, vă „dedic“.

      • Mai, dupa ce m-am lasat de uitat cate 1 ora pe zi la TV am avut capacitatea sufleteasca de a putea sa ma las de anumite vicii, mi-am pus anumit intrebari si am gasit raspunsuri care sunt la indemana tuturor, nu sunt eu mai filosof ca altii. Repet ca trebuie sa citesti cartile lui Virgiliu Gheorghe si vei fi destul de lamurit… si mai sunt mult mai multe locuri de informare… poti doar sa stai sa meditezi. La TV aproape la fiecare minut e un mesaj subliminal… depinde de post, adica nu ti se spune pe fata da ti s inoculeaza… iar lucrul acesta e vizibil la tot ce se intampla acum in popor… hipnoza dupa bani dupa functii dupa toate cele ce Biblia le condamna…

      • Cine ne pune sa ne uitam la familia Becali sau nevasta-n fermier fara chiloti pe scena, big brother. Uite, am cunoscut pe cineva care a stat 35 de ani la pat. Imi spunea ca fiecare are un drum pe lumea asta, dar nu si resectiva persoana. Ochii slabesc prin trecerea timpului, cititul, nu prea mai merge de la un punct. Ce mai avea, era doar televizorul si imi sunea ca daca ar fi putut, l-ar fi pupat, pentru ca, ii alunga cumva trista singuratate. Gandeste-te cati batrani stau prin case cu lumina stinsa privind Discovery sau Animal Planet sau Trinitas. Nu judeca, pentru ca, stii de ce. Ca tie ti-o fi facut bine ca mie nu-mi trebuie, e treaba noastra, dar, sa nu ne impaunam cu asta, caci, NU PLACE, nu-i asa? Ce mare lucru sa desfiintezi abonamentul la cablu si sa ai bani de tigari pt o zi?

      • @marian
       Cum zici tu…
       1 Discovery, Animal Planet = evolutionism
       2 Trinitas = Agenda UE, NATO, spalare pe creier

       3. exista radio

      • „1 Discovery, Animal Planet = evolutionism
       2 Trinitas = Agenda UE, NATO, spalare pe creier”

       He, he, asa e !

      • @Ciprian, crezi ce poti, dar nu uita ce ti-am mai spus: depinde cui canti in acel moment. Da, si Radio, dar, mai ales, internet din ce se vede. Asociezi usor si poate prea obtuz, ca si cum daca vezi o pata spui ca totul e negru, ceea ce e inselator, fals. Frumusetea animalelor nu are a face cu ce spui tu, ci, cu splendoarea data de Dumnezeu, acestei lumi, dar asta poate ca nu slujeste argumentatiei tale, asadar, o treci sub tacere, ca si cum nu ar fi, ceea ce, mi se pare a fi la fel de pacatos, fiind o alta inselare, poate, mai grava?

      • @marian
       spune-mi tu daca intr-o mancare pui o picatura de otrava mai e buna acea mancare? Ai incercat unui indoctrinat de TV cum ca lumea e altfel decat o vede la TV? Stii ce metoda subversiva si draconica se ascunde in spatele TV, de fapt in spatele tuturor media comerciale in general? Au fost scrise carti si poti vedea si pe fiecare din noi daca stai sa meditezi putin. In general se dezvolta tendinte de-a dreptul antihristce (suprasexualizare, dragoste de bani, dragoste de functii, evulotionism, idolatrie, judecata aproapelui, frica, ura, supunere, extraterestri=draci, antipatriotism, dezradacinare, ura de tara etc) Le poti vedea pe fiecare post fara prea mult efort. Bineinteles ca nu ti se spune explicit ca te-ai prinde. Prefer sa vad animalele in natura sau la Zoo (ceea ce si fac deseori), sa ma rog la Dumnezeu in Biserica (nu pe Trinitas). Imi doresc o tara cu oameni treji asa cum probabil isi doreste si Eufrosin, de aceea incerc sa mai trezesc pe unii altii in masura in care mai pot fi treziti. Doamne Ajuta!

      • E nedreapta judecarea celui care sta in fata ecranului TV cautand uitarea durerii singuratatii. Poate e un batran, poate nu mai are nici picioare si nici bani sa ia un autobuz dar un tren sau un avion sau un vapor. Intre a se uita toata ziua la perete sau la obiectele din casa si a privi TV-ul, recomand calduros televiziunea. Acel batran are suficienta experienta a vietii si nu trebuie sa vin eu sa ii spun ca asta e eugenie, ca asta e concept satanic, pt ca va sti mai bine decat mine, iar diferenta de varsta si de experienta, ar trebui sa ma faca sa am o retinere, daca nu din respect, macar din ratiune. Cu masura ca care masuram, cu aceeasi ni se va masura, caci, Dumnezeu e dreptate si atotcuprindere de suflet. Sa ne ajute Dumnezeu!

      • @marian
       Cine a judecat pe cineva? E mai bine sa trecem sub tacere raul decat sa prevenim? Stii tu cum e cu batranii? Oare ce le face mai bine unor batrani sa isi otraveasca sufletele cu alde Basascu-Udrea_Boc judecandu-i si sperand ba una ba alta sau mai bine le-ar fi sa citeasca la Psaltire? Cine ii vrea pe batrani mai repede la TV dacat la rugaciune … oare nu necuratul?Am o bunica care pana sa aiba TV nu se simtea singura si la 80 de ani arata ca de 60 sau mai bine. Dupa ce a primit TV de vreo 3 ani (primea mai repede dar nu era posibil tehnic din fericire) starea ei sufleteasca si vizibil si fizica a inceput sa se inrautateasca… De ce? Pentru ca inainte deretica tot timpul si citea rugaciuni acu au aparut in viata ei tot felul de probleme „de la tv” pe care desi nu le poate influenta in vreun fel totusi sta la TV si isi otraveste sufletul cu ele. Este demoralizant ce face televizorul din batrani, ca si cum nu ajunge ca le taie pensiile mai isi bat joc si de sufletele lor. Si pe batrani cel mai repede ii prinde pentru ca sunt ca si niste copii…

       Poate ar trebui sa ne intrebam de ce pe canalele stiintifice sunt aproape idolatrizate mumiile egiptene care prin procedee chimice au fost conservate iar despre Sfintele Moaste care s-au pastrat fara nici un procedeu chimic si au Buna Mireasma nu se pomeneste nimic…. poate pentru ca ar face lumea sa se gandeasca la Dumnezeu si la Calea urmata de acei sfinti (Ortodoxia) ?!? http://laurentiudumitru.ro/blog/2008/02/01/sfantul-alexandru-din-svir/

      • In tara in care Biserica se incuie imi spui ca… Sa fim seriosi. Omul vrea sa isi bucure ochiul si sufletul si nu are rost sa deraiezi catre madamme udrea, e jos sa faci asta, observi? Sunt fantastic de frumoase peisajele si imaginile animalelor, pasarilor, mijloacelor tehnice descrise pe Discovery. Inveti multe si afli ca nu traiesti chiar sub pamant. Ma repet: filtrarea perceptiilor dar si directionarea actiunilor si atitudinilor se constiutuie in felul in care canti. Poate esti ferm convins ca adevarul e la tine. Afla ca ne scapa imensitatea lumii, in primul rand mie si evident, tie

      • Cu siguranta imi scapa intensitatea lumii, de aceea o iubesc atat de mult… persoanele enumerate reprezinta o anumita categorie, nu am nimic cu ele personal, daca am fi noi mai breji ar fi altii mai breji asa ca lamentatia in sine nu are neaparat un rost. Cu siguranta e mai bine sa afli de peisajele americanilor decat sa vezi peisajele romanesti, astfel iti vei iubi mai mult tara si vei fi cat mai obiectiv cand o vei parasi. Spor Marian!

      • Nu poti conditiona credinta omului masurand-o in ruga, nefiind Dumnezeu. Dreptul de a dori sa cunosti despre locurile prin care delegatiile de serviciu nu te-au dus, e un lucru bun, chiar de nu are a face cu clanurile care fac stirile zilei scumpei noastre Romanii. Daca ma intreaba cine e udrea zic: o prostituata, ca si fata lui basescu si sper ca nu gresesc mult. In schimb, a vedea cum mama unui urs isi salveaza puiul de la moarte sigura, acesta fiind amenintat de un leopard, da, asta face parte din ceea ce Lui Dumnezeu place. E superba America, desi nu am atins-o cu mana, dar Nord America nu e doar sua ci si Mexic si Guatemala unde, o sa razi, dar exista oameni care fac semnul Sfintei Cruci. Cu ce ar fi ei mai jos decat mine si prin ce ar urma ei calea anatemei, nu stiu. Imagini de splendoare data de INSUSI DUMNEZEU, noua, vedem aproape gratis la TV, dincolo de orice manipulari. Pe Trinitas, post politic si new-age-ist, se vad imagini ale Sfintei Liturghii la care poate ca boala nu te lasa sa ajungi. Se vad manastiri si se povestesc lucruri extrem de folositioare, doar sa vrei sa le vezi. Daca insa vei fi atent doar la simboluri satanice, cum ar fi arhitectura, sau nu stiu ce tinere a degetelor, cine e de vina ca gasesti ceea ce cauti. Important e sa avem rabdare cu altii si cu noi si sa asteptam momentul in care ne impreunam palmele pentru RUGACIUNE. A te ruga continuu, e dincolo de omul obisnuit. A dori ca seara de la 7 cand e deja noapte sa vrei sa vezi o ora sau doua de imagini si povestiri frumoase, nu e nicio crima, te asigur, va sigur. Ai grija de tine si de cei dragi.

      • @marian
       Fix cum e cu romanii care merg prin tara si sunt tot timpul nemultumiti pentru ca gasesc ceea ce cred ca vor gasi desi nu e deloc asa ci e o iluzie creeata tot prin media… nu sunt atent la simboluri, pur si simplu nu mai am TV, e mult mai bine plus ca am facut bani din vanzarea plasmei 🙂 la unii care prefera sa vada ursii la TV decat fata in fata … Frate, nu de mine imi este desi traind intr-un popor te doare sa il vezi reeducat. Nu pricepi ca calupurile de publicitate sunt pline de mesaje subliminale plus ca sunt difuzate de 2 ori mai tare ca tot timpul stateam stresat pe telecomanda „sa dau mai incet”…. mai bine ma lipsesc si incerc sa imi vad de viata mai simplist cu ajutorul Lui Dumnezeu sper in curand sa termin treaba si cu net-ul mai ales ca dauneaza si acesta memoriei pe termen scurt… totusi nu iti intra cu perversitate in subconstient si e ceva mai controlabil… eu unsubscribui la subiectul asta ca dam in vorbarie fara rost …

      • @Cipriane, nu mai citesc ceea ce scrii,…. Succes in comedia dezinformarii, da-i cu sulrele si cu povestea norilor d-tale dar vezi ca Dumnezeu e mare si a-i lua numele in desert … Saccsiv 2 lol

       Haideti fratilor sa incetam ca e pacat sa ne certam intre noi! Rade diavolul cand doi sau mai multi crestini se cearta! Tragem linie si facem pace deci, da ? Va pretuiesc prea mult pe amandoi ca sa sufar una ca asta. Eufrosin

      • @marian
       Tu esti Marian ex. Norvegia?

 15. Eufrosin, tu spui pe aici o multime de lucruri, rezonez cu acestea, invat din ele, precum si din posturile altora.
  Felicitari pentru munca ta de a lumina si pe altii, fiecare intelege ce vrea si fiecare va raspunde pentru propriile fapte. Insa cand respingi adevarul de atatea ori inseamna ca raul s-a cuibarit adanc in sufletele unora.

 16. Nu mai beti apa de la reteaua curenta !!!! MARE ATENTIE! Pulverizarea cu CHEMTRAILS care s-a facut pe tot cuprinsul Romaniei din 2007 a contaminat cu substante necunoscute si lacurile de acumulare! Incercati sa faceti o analiza, in prealabil la un laborator medical a apei de la robinet. In sfarsit se discuta pe un post tv aceasta problema – otv – Tudor Barbu . Se va discuta si in urmatoarele zile incepand cu 16:30

   • Suntem avertizati de ani de multi ani ca tot ceea ce mancam si tot ceea ce bem e facut sa fie spre a ne curma zilele, dar, mai ales, spre a ne distruge necesara legatura cu Bunul Dumnezeu. Faptul de a mai supravietui inca o zi, se datoreaza DOAR PUTERII LUI DUMNEZEU, CEL PE CARE NIMENI NU ARE CUM SA IL PUNA LA INDOIALA. Se spune ca au baut unii apa din santuri murdare si nu s-au imolnavit, iar altii, au baut apa special filtrata, imbuteliata si analizata dar au mers in grup la spital dupa ce au baut respectiva apa. Ce faceau aceia din urma: participau la un congres al producatorilor de arme; din filmul documentar rusesc, ‘APA’. Sa nu mancam aia si nici ailalta, sunt optiuni sanatoase, cel putin aparent, dar, nimeni nu garanteaza ca asta e destul. Dupa mine, felul in care VEDE DUMNEZEU SUFLETUL SI CE ARE DE GAND SA FACA, REPREZINTA ADEVARATA CHEIE A VIETUIRII CUIVA, ORICINE AR FI OMUL IN CAUZA. Cati nu au trait cumpatat si au murit de boli crunte si cati nu sunt cei care mananca si beau te miri ce si cu toate astea, Dumnezeu ii lasa printre cei vii.
    Sa ne ajute Dumnezeu!

    • Am nadejde ca Dumnezeu ne va apara de lucratura satanei. Am vazut si eu documentarul rusesc – informatii importante despre structurarea si „memoria” apei – intradevar otravirea cercetatorilor s-a produs prin informatia transmisa de libera circulatie a luminii intre recipientele cu otrava si cele cu apa potabila – straniu.
     Pe blog la saccsiv m-a acostat, cred eu, „un baiat cu ochi albastri” – bineintentionat totusi, care a tinut sa ma asigure ca treaba cu apa nu e chiar asa de grava.

     • In mod asemanator un tip destept, fiu al unuia din primii care au pornit candva HAARPul din Gakona (respectivul tata fiind decedat azi), spunea ca in materie de control pe cale energetica, s-a aplicat asupra omului sanatos acea frecventa pe care o emite omul bolnav de tiroida. Surprinzator sau, nu, rezonanta a functionat, subiectul sanatos initial, dupa expunere la atac energetic, a inceput sa dezvolte simptomatologia bolnavului caruia i s-a indus pe cale chimica boala prin administrarea excesiva a iodului.

      • i s-a indus pe cale chimica boala prin administrarea excesiva a iodului. – LA NOI SAREA ARE IOD SI CIANURA DE MAI BINE DE 10 ANI…

      • Mai conteaza si nivelul absorbtiei iodului. Una e sa il iei si sa il elimini si alta e sa il iei, sa il elimini dar sa faci si depozit.

  • Analiza apei potabile se face din oră în oră, deci e mai sănătoasă ca şi apa ambalată în sticle de plastic care stă acolo cu săptămânile.

   • Da, in sensul ca, inca nu a scapat nimeni un sac de cianura de potasiu in rezervoare, in rest, doar Dumnezeu stie ce se pune in apa pe care o beau zilnic din cana asa-zis filtranta. Costa enorm filtrele destepte cu osmoza si alte povesti in care oricum nu mai cred. Cred doar in Dumnezeu, care daca vrea, apara pe om, daca nu, il ia de aici. E simplu!

   • Felicitari pt tracking! …cred ca nu ma insel . Mai are cineva grija de tara asta?

    • TRACKING? te trasuie careva? la ce te referi?

     • Cine pe cine si de ce ar face?

      • Asa am avut impresia -si cred ca nu m-am inselat. Ma refer la faptul ca tot ce se posteaza pe blog-urile astea este urmarit de servicii – si daca apare un comment mai alarmist considerat periculos ,acesta trebuie imediat atenuat,combatut,etc. Aseara la saccsiv pe blog la topic :
       http://saccsiv.wordpress.com/2011/01/12/e-bine-sa-pedepsim-cu-moartea/#comments
       ” Ioana” s-a tinut scai de mine sa ma lamureasca cum e treaba cu apa.
       Acum pe „haiduc ” de aici nu-l cunosc dupa ce comenteaza – nici nu prea vad comentarii… dar ma asigura omul ca apa de la robinet e mai buna ca aia imbutelita de la mare adancime :))).
       E nu sufar de schizofrenie sau scenarita, iar baietii astia au si ei o datorie… asta e.

      • Stef
       de ce crezi ca majoritatea covarsitoare a fabricilor de imbuteliere a apelor sunt ale americanilor sau probabil a amicilor lor cu sortuletz. Dorna e coca cola, Borsec cred ca e pepsi, altele sunt altii si tot asa… Vei remarca ca in benzinariii sunt doar produsele cola si pepsi implicit apele lor… vei remarca ca una din ultimile ape romanesti a intrat in insolventa (nu mai stiu acum status) e vorba de Biborteni… Am facut cercetari legate de apa de ploaie si … au iesit bune, probabil ca nu am prins „lotul” chimizat, Am intrebat de apa de la robinet si ea e cea mai buna… chimic…. dar structural, ca si cea imbuteliata este dezarmonizata iar omul e 70% apa si creierul 90%… Atacul asupra apei s-a facut imediat dupa revolutie prin schimbarea filtrelor de apa desi in vremea lui Ceausescu nu a murit nimeni din cauza apei… http://www.armonianaturii.ro/Conspiratia-fluorurii.html*articleID_446-articol http://www.copilul.ro/stiri-copii/sanatate/Apa_de_la_robinet_dusmanul_gravidei-a1072.html Semnul Sfintei cruci e cel mai la indemana. Exista si filtre care restructureaza apa http://www.apa-vie-romania.ro/ vezi filmuletele din dreapta (din pacate unele comferinte organizate de misa…)

      • adevărul e că și pe mine m-a surprins afirmația Haiducului… probabil i-au spart cutia poștală electronică.

      • păi, după ce a scris acolo și aici pare a fi aceeași persoană.

      • Haiduc are dreptate, cea imbuteliata are 666 pe ea… codurile de bare vedeti cercetarile lui Masaru Emoto cum se transmit scrierile si simbolurile catre structura apei si veti intelege… plus ca mai putem avea incredere in fabricile lor?!?

      • Este inutil sa acuz pe cineva. Problema chemtrails e cea mai grava… – am senzatia ca suntem exact in c..ul gol in fata aceste agresiuni. Cred ca serviciile au ceva informatii despre ce se intampla dar se danseaza dupa melodia „licuriciului” – daca tot s-a intrat in hora cu dracul si asta fara ca Romania sa aiba o dotare militara macar de bun simt- ce respect impunem noi in fata mastodontului criminal nato. De ce nu se da o explicatie clara – se arunca in semn de dispret numai cretinisme fara acoperire stiintifica….

      • Fireste ca serviciile cunosc problema chemtrail, ma rog, fiecare la nivelul sau. Unui SRI-st care doar se intreaba ce sunt astea, i se va spune ca sunt pentru „binele omenirii, pentru a preveni incalzirea globala” sau alt rahat ca asta.

       Sugerez urmatorarea tactica: scrieti armatei, in special fortelor aeriene romane despre problema dispersarii de aerosoli continand agenti chimico-bacteriologici, peste Romania. Revista „Cer senin„, disponibila tuturor pe internet, asteapta comentariile cititorilor sai. Oferiti-le atat articolele de la eticheta „Chemtrails” de pe Lumea dupa Eufrosin, cat oricare alte materiale pertinenete la subiect.

       Vedeti aici colectivul redactional in dreapta paginii, deasmenea pe Lt. col. Adrian-Dan PÎRVU – Ofiţer de Relaţii Publice , ofiter responsabil de relatii cu publicul , precum mai ales pe greii fortelor armate, usor de gasit aici:

       CONSILIUL EDITORIAL
       AL REVISTEI
       “CER SENIN”
       Presedinte
       Membri
       e-mail: vristea@roaf.ro
       general-maior
       VIRGIL RISTEA

       UNEORI, PRETUL UNUI VIS ESTE SACRIFICIUL SUPREM (citat din revista, cat de adevarat – Eufrosin!)

       general de brigada
       Haralambie OPREA
       e-mail: hoprea@roaf.ro

       general de flotila aeriana
       dr. Victor Strimbeanu
       e-mail: vstrimbeanu@roaf.ro

       e-mail: agalusca@roaf.ro
       general de flotia aeriana
       dr. Alexandru-Petru Galusca

      • @stef
       Exista o arma impotriva chemtrails, am mai spus-o au observat-o si altii, Sfanta Liturghie cu participare mai mare (in sarbatori si Duminica e evident)… nu mai folosi „cretin” sau derivate ale acestuia, din cate stiu e un periorativ la adresa cuvantului „crestin” …

 17. Eufrosin o sa fac niste mail-uri bine inchegate pt adresele de mai sus. In problema asta ar fi eficient sa ajunga macar vreo 50 de atfel de sesizari la nivel de tara. Nu stiu ce li s-a servit celor responsabili din MAPN si FAR – in cadrul parteneriatului nato tre sa lase aeronavele militare sau cu misiuni speciale sa circule liber in spatiul nostru aerian – nu stiu daca sunt culoare specializate sau e cum se nimereste – oricum deasupra oraselor e „hora mare” – multe avioane de pasageri au compartimente speciale si nu pot fi suspectate de nimic – cine ar fi capabil in tara asta sa faca macar o fotografie de aproape a unui astfel de de avion cand varsa pulberea? dar sa mai faca si o analiza de laborator?

 18. http://contrailscience.com/contrail-or-chemtrail/

  Unde gasesc fotografii bine facute?Si nici la rezolutii mici.Asa se poate vedea usor ce avion este.Inainte de a face fotografia,avionul poate fi verificat usor folosind un binoclu(incercati sa priviti noaptea, o stea,cu un binoclu),nu va bazati pe aparatele de fotografiat.Spun asta pentru ca pina acum nu am vazut decit fotografii in care avioanele pareau normale,acolo unde rezolutia mi-a permis sa maresc,sau fotografii prost facute,din care poti sa intelegi orice.

  • Site-ul furnizat de dvs este diversionist , construit si administrat la comanda – Multe explicatii si justificari aberante care pot fi combatute.

   • Bun,bun si unde gasesc pina la urma fotografii mai bune,unde se poate vede ceva?Orice explicatie poate fi combatuta.Logica ar spune sa nu trimiti un astfel de avion peste ocean,B777 de exemplu ci sa folosesti rezervoarele din aripi pe distante scurte.Astfel butoaiele respective nu isi au rostul.Oricum nu cred ca zboara la altitudinea unde sint rutele comerciale,e mare aglomeratie acolo sus.De aici si multe confuzii.Deasupra Europei de vest este trafic mare,deci se pot face greseli, dar se si pot ascunde.Apoi mai tine si de un pic de amatorism aici.Oricum e complicat.

    • Pe adresa asta au o serie de imagini corect explicate – avioane echipate pentru testari de zbor, senzori exteriori si nu conducte , deversare de apa si nu altceva, avioane echipate cu instalatie de pulverizat iodura de argint pentru produs ploaia,etc. Punctul slab intoata treaba asta frumos pieptanata este explicatia pentru aspectul si densitatea darelor – cum ca cele care persista sunt la altitudine mai mare sau diferita(aici nu e clar) -eu stiu clar ca acum 3-4 ani nu observam pe cer decat darele subtiri cu dispersie rapida de max 15-20 minute. De 2 ani cel putin ,sunt zile in care cerul deasupra orasului in care locuiesc devine o pacla persistenta de dare care se tot largesc si dureaza in jur de 4 ore….
     Oricum astia au explicati pentru orice, oricat de ridicole ar parea.

  • Au realizat foarte bine aceste masinarii, singura dovada e ca la un bimotor raman 4 urme 2 condens 2 chimice, in acelasi timp sunt avioane care nu lasa nici o urma sau una foarte mica, deci nu tne d conditiile atmosferice…

 19. Către stef, razvratit şi alţii:
  Un angajat al LAREX a afirmat ca apa potabilă de la robinet este verificată din oră în oră şi tot el a afirmat că apa îmbuteliată în flacoane de plastic este aceaşi apă cu cea de la robinet, eventual trecută prin nişte filtre dar care îşi pierde din proprietăţi pentru că plasticul este nociv pentru alimente. Cea mai sănătoasă apă este cea de izvor.

  • e, ceea ce spui acum nu este acelai lucru cu ceea ce ai spsu mai sus.

   dacă un angajat al LAREX declară că apa din sticle are cine știe ce, va trebui să-l/ să o credem? angajații, din câte știu eu, fac ceea ce li se spune, iar atunci când apa de la robinet este galbenă, roșiatică, are impurități vizibile cu ochiul liber, miroase a petrol, etc., nu dau nici doi bani găuriți pe ceea ce declară orice angajat al oricărei instituții.

   trecând peste „izvoarele“ pe care le invocă mulți îmbuteliatori, care, așa cum ai spus și tu, sunt multe doar robinete ale conductelor normale de apă (vezi cele produse de coca-cola și pepsi-cola), precum și puțuri săpate în cine știe ce curți, fundături, etc., unele dintre ele chiar în locuri improprii consumului de apă, cum ar fi pe terenuri construite peste foste cimitire…, apa de izvor este cea mai sănătoasă la ora actuală.

   dar să nu ne amăgim prostește și să credem că este și perfect curată. chimicalele se vor curăța foarte greu, dacă se vor curăța, și într-un timp din ce în ce mai îndelungat ținând seama de faptul că în loc să se elimine se adaugă din ce în ce mai multe.

 20. Domnilor, citesc de mai multa vreme articolele de pe acest blog, insa acum simt nevoia sa va arat un link:
  http://www.ziare.com/stiri/morti/pasari-moarte-gasite-si-in-bucuresti-autoritatile-le-strang-de-pe-strada-1068666

  In articol se vorbeste de masini ale politiei militare in misiune pe strazile bucurestiului! lucrurile par foarte grave.

  • Slava Domnului ca au scazut MULT in intensitate semnalele inregistrate de sistemele de monitorizare HAARP din Alaska. De 24 de ore e aproape „liniste”. Cat e adevar si cat e fals in ce se publica pe net, ramane sa aflam. Incercand sa observ aspectul spectrogramei intensitatii frecventelor inductiei magnetice de pe pagina HAARP din perioada unor mari cutremure (cel din China 2008), observ ca in ziua sinistrului, era aroape liniste perfecta, prin comparatie cu zilele precedente. Exista o parere care spune ca pamantul se poate comporta asemeni unui urias condensator sau cristal piezoelectric in care energia se poate stoca in timp, pentru ca aceasta sa fie eliberata brutal, din scoarta planetei, fie sub forma de cutremure, fie sub forma activarii vulcanilor, fie prin perturbari ale campului magnetic, observabile prin devirea indicarii Nordului in anumite locatii, cum ar fi Tampa Intl Airport. O privire retrospectiva a ultimilor ani ne arata ca, ei, sistemul, nu se ascund perfect, lasand sa se vada de catre cine are ochi si curiozitate, un con de lumina indreptata asupra actiunilor lor (vezi 911 -3 blocuri date jos cu doar 2 avioane!-). E un alt fel de a-si bate joc de omenire. Nu mai stiu care din marimile sistemului a emis la un moment dat o incremenitoare afirmatie in public, ceva la modul: „Nu va credeam capabili de o asemenea naivitate!”. Distingerea adevarului de minciuna nu e cel mai usor lucru cu putinta, dar, e departe de a fi imposibil. Cat despre pasarile din Bucuresti si cauza pentru care au murit, evident ca nu e vorba de etilism si nici de petarde. Arealul in care se afirma ca au fost gasite cadavre ale pasarilor e aproape de stadionul Steaua de strada Antiaeriana si de cimitirul Ghencea. Pe Antiaeriana erau candva unitati militare, dar, de fapt, in cam toata zona aceea exista unitati militare care beneficiaza inclusiv de comunicatii radio. Despre utilizarea echipamentelor radio, ca arma indreptata impotriva colectivitatilor si a faunei, nu ni se spune nimic in main-stream-ul media, la fel cum nici despre adevarul 911 si nici despre afacerea Smolensk sau despre masacrul din India, nu s-a vorbit sincer. Tacerea lor e ostentativa, dispretuitoare, provocatoare. Se vrea scoaterea lumii la lupta bezmetica in strada, ca in Tunisia, -o tara extrem de chinuita in care apa potabila, e o problema nerezolvata si tot mai acuta, de decenii-.

 21. Pesti cu ochii scosi! Si nu au trecut decat primele 2 saptamani din 2011.
  Vino Doamne!

  • Marian tre sa se intample ceva pe pamantul asta pentru nelegiuirile care se tot savarsesc – http://freedompressnews.com/SatanicChildAbuse.aspx
   Aproximativ 700.000 de copii dispar fara urma anual in sua – numarul a crescut vertiginos de la aprox 150.000 in 1981 – concluzia e ca acestia sunt abuzati sexual si mor in ritualuri sataniste practicate de o intreaga retea cu tentacule in guvern , CIA ,elita economica ,bancara, etc

   • Pe planeta, nu doar ca trebuie sa se intample, dar deja se intampla, chiar si in clipa asta. China are in vedere eventualitatea trimiterii de soldati in Coreea de Nord, pentru a proteja mai bine granita dintre Coreea si China, pentru a proteja instalatiile nucleare in cazul in care pica regimul, dar, de fapt, se vrea ca sua si cu nato sa vada pumnul ridicat al Chinei contra super-simbolului american. In vreme ce obama (satana) avea ceea ce presa denumea drept „INTALNIRE INFORMALA”, deloc protocolara cu un inalt oficial pakistanez, in Pakistan 20 de cisterne nato erau atacate si incendiate intr-o parcare, pentru a infuria si mai tare pe americani. Pe de alta parte americanii atentioneaza restul omenirii sa nu cada in plasa de a-i subestima. China, nu doar ca ii sfideaza, dar, arata si cu ce: un nou avion militar de toata frumusetea isi face debutul sub titlul de „stealth”, alaturi de noi rachete chinezesti concepute special pentru scufundarea portavioanelor nato. Pentru noi cei multi, ramane amenintarea cu infometarea si intrarea in insolventa a INDIVIDULUI. obama se pregateste pt o primavara de revolte ale celor saraci si nemancati iar in Tunisia oamenii striga de foame si ca vor ZAHAR. Interviul lui David Icke e cel putin socant, cum socanta e si informatia ca aceeasi mana de bancher a hranit ambele tabere din WW2.
    Transcriptul interviului existent si in format video exista inclusiv in romana.

   • Interviul luat celei prezentate ca Arizona Wilder, o fosta preoteasa implicata adanc in desavarsirea ritualurilor satanice prin invocarea unora din alte lumi. Nasterea si cresterea acesteia, se spune ca a fost programata cu minutiozitate iar povestirile sunt greu de suportat, raul fiind cu mult dincolo de orice orizont imaginar al omului simplu. Lady Diana ar fi platit cu viata opozitia fata de aceste nenorociri ritualice. Termeni de referinta: Templul din Peris (Romania), Bohemian Grove, Balmoral, Skull and Bones si deja nu mai pot scrie. Iertare!

    • Eu ma documentez ce-i drept de putina vreme – e infricosator ce se intampla -toate aceste cluburi si organizatii sinstre de adoratori ai satanei.Mai era un film tradus in romaneste – „Conspiritus remake”

     • E inspaimantator dar nu trebuie sa ne fie frica, frica este de la diavol, trebuie sa ne rugam si sa avem nadejde asa cum ne invata credinta Ortodoxa. Intelegeti dragi oameni si frati intru ortodoxie ca aceasta conspiratie e atat de mare ca e fara cu putiinta ca solutiile sa mai vina numai de la oameni. Intelegeti ca e atat de groasa treaba ca frica nu isi mai are nici un sens?!? Frica e de la diavol…si asa este! Ganditi-va numai, de cate ori ati trecut pe langa moarte iar Dumnezeu a avut grija de voi… veti gasi curajul daca veti fi sinceri … Sa avem curaj, hotarare si credinta, luati aminte la scrierea unui frate ortodox: „Nici un fir de par din capul tau nu se va clinti fara voia Mea!” Îndrazniti, fiti curajosi în lupta asta cu fiara, caci razboaiele nu sunt pentru cei lasi, ci pentru eroi, si de veti îndrazni, veti învinge. „Îndrazniti, Eu am biruit lumea!” Deci, fiind invitati si încurajati de Însusi Hristos Domnul, înseamna ca se poate, dar nu singuri, ci numai cu El împreuna, caci „fara Mine nu puteti face nimic!” si nu uitati : „Daca veti avea credinta cat un graunte de mustar, veti zice muntelui acestuia: Muta-te de aici dincolo! si se va muta; si nimic nu va va fi voua cu neputinta!”.

     • Fariseismul falsilor predicatori constituie si el o piedica in calea informarii. Dar, de aceea avem minte si multiple canale de informare, spre a discerne otrava minciunii de adevar. De la o ora la alta deja lumea e tot mai tulburata. Slava Domnului ca emisia HAARP, cel putin cea receptata in Alaska, s-a mai potolit. Pana acum 4 ore era la cote ridicate in gama de 1,8-2,5Hz. Sper sa fie liniste desi, ma tem ca suntem abia la inceputurile chinurilor.

     • Unul din cele mai incarcate de informatie documentare ramane pentru mine, acel, Esoteric Agenda. Dificultatea, asa cum am receptat, a fost supra-incarcarea in foarte mic spatiu, in cateva zeci de minute se ofera privitorului extrem de multe nume din istoria celor ascunsi impreuna cu abominabilele lor fapte. Concluzia filmului era una fortata, a unei venerari a naturii si a unui bun simt planetar. Asemanator, nu toti cei care pronunta Numele Domnului sunt adevarati crestini, chiar daca vin cu citate si cu sfaturi. Un film ortodox excelent prin valoarea educationala, -in cazul in care nu l-ai vazut pana azi-, e filmul OSTROV. In acel film se vad multe din virtutile Ortodoxiei, inclusiv smerenia, umilinta in fata propriei nimicnicii a individului. Cel rau e mandru de sine trufas si face pe inteleptul. Am fost avertizati din vechime, ca, multi vor fi aceia care vor predica in Numele Domnului. Ma tem ca adevaratii predicatori valorosi s-au cam ascuns deja in post si in rugaciune, departe de drumul mare, in locuri tainice, de ei stiute, lasandu-ne pe noi sa aflam calea, asa cum putem.

      • Ostrov -l-am vazut – e facut de rusi si surprinde foarte bine valoare smereniei si transformarile de care are parte un om care se pocaieste cu tot sufletul

      • Numai ca in conformitate cu stereotipul dorit, germanii sunt ca de-obicei, „the bad guys”. Iar regizorul are un nume asa, mai ne-rusesc..

     • 200 de vaci sigur au un proprietar si nu sunt lasate pe camp daca prezinta semne de infectie virala. Nu cred sa existe vreun virus dintre cei studiati in masura sa ucida in decurs de cateva ceasuri un efectiv atat de important. Ceva se intampla, dar cum se face si pe cine si cum sa responsabilizam, e o alta discutie. 30grame de tulpina selectionata din banala bacterie Escherichia Coli, pot ucide intreaga populatie umana a planetei, fiind imuna la antibioticele cunoscute. Nu e nevoie de bombe atomice pentru a scapa de noi. E destul un cutremur o inundatie un vulcan ici altul mai departe, ceva criza alimentara, ceva insolvabilitate la utilitati si e deja game over. La astea daca adaugam si degradarea relatiilor dintre oameni, rezulta imaginea a ceea ce deja traim.

     • Am vazut si Tzar, de acelasi regizor. Foarte frumos indeosebi prin final, mi s-a parut si filmul „Capela Ingerului”, tot rusesc. S-a facut si pe vremea comunistilor „Gara Pentru Doi”, dar, ca in toate productiile sistemului, Dumnezeu, e „uitat”.

     • @Eufrosin Pe pagina oficiala(!) a HAARP (Alaska.edu), mergi la butonul „On-Line Data”, click pe poza „Induction Magnetometer”. E asemanator aspectul cu cel pe care il avem in programe de editare sunet sub denumirea de sonograma, adica, vedem si valoare in Hz si intensitatea frecventelor desfasurate in timp. Nu ne putem plange ca baietii rai s-ar ascunde chiar 100%. Tocmai de aici mi se pare ca rezida o culme a cinismului, a lipsei de suflet, a rautatii care sunt total necrestine. Mila si dragostea fata de viata, fata de Creatia Lui Dumnezeu, cred ca sunt IMPLICITE oricarui crestin. Imi cer iertare pentru ca am vorbit prea mult si poate prea prost.

      • „Nici o dreptate nu dă dreptul de a-l osândi pe fratele care greşeşte, căruia Domnul poate foarte uşor să-i dăruiască dreptatea cea adevărată, neasemuit mai mare decât cea pe care socotim a o afla în noi înşine. Putem fi drepţi numai prin dreptatea dumnezeiască, iar când îl osândim pe aproapele înlocuim această dreptate cu dreptatea noastră sau, mai bine zis, cu boala fariseismului. Cel ce osândeşte pe aproapele răpeşte cinul lui Dumnezeu, Singurul Căruia se cuvine judecata asupra făpturilor Sale, răpeşte cinul lui Hristos, Ce va să judece viii şi morţii în ziua cea de apoi.”

       http://www.razbointrucuvant.ro/2011/01/07/fariseul-ii/
       http://www.razbointrucuvant.ro/2011/01/04/fariseul/

  • http://www.voxfux.com/features/cia_child_sex.html
   http://www.voxfux.com/

   Cateva link-uri care merita vazute – Nu uitati ca cia are un birou si in cadrul sri …..

   • Chiar daca nu am vreo incredere in „persoana” celor care sufla din fluier, sau, cheama politia, cum zicem noi romanii, nu pot sa nu deschid ochii asupra noutatilor pe care acestia le aduc. Sunt deja multi cei pe sistemul Julian Assange, binefacatori ai omenirii, asa-zisi dusmani ai sistemului. Alex Jones ar fi mers prin anul 2000 cu niste colaboratori ai BBC(!) sa filmeze o sedinta ritualica a Bohemian Club, in Bohemian Grove. Un opozant al sistemului e monitorizat milimetric din prima clipa in care pare sa fi deranjat cu vreo asertiune in vreo pagina de ziar sau in vreo emisiune TV. Nu cred nici macar in ruptul capului in teoria ca, cineva mai ager poate sa expuna public date, inregistrari cu caracter confidential fara ca sistemul sa fi permis asta in prealabil. Pentru mine, atat Alex Jones, cat si altii ca el, sunt TOT oameni ai sistemului, meniti a juca sceneta protestatarului iubitor de dreptate si cu mare drag de omenire. Aceasta stratagema din domeniul comunicarii imaginii sistemului catre supusi, se regaseste in chiar „Protocoalele Inteleptilor Sionului”, acolo unde se exprima fara echivoc, dorinta suprema de a tine toata omenirea sub controlul lor, al satanistilor. Se spune ca vor avea si au deja oameni infiltrati peste tot, iar publicatiile de opozitie vor fi controlate tot de catre ei, de sistem. Astfel, sistemul controleaza tot ce se scrie, tot ce se enunta. Singurul domeniu in care le este si le va mai fi greu sa patrunda, e acela al relatiei dintre om si Dumnezeu, Tatal. Niste urlete ca de moarte razbat la un moment dat in timpul acelui ritual, probabil o inregistrare, sau, Doamne fereste, altceva. Urletele din piesele Pink Floyd suna ca niste mieunaturi de pisica in comparatie cu ce se auzea acolo in timpul ritualului. Imi place Beethoven, dar cand am auzit ca si lor le place, ma tem ca nu voi mai putea asculta nici macar Beethoven.

    • Cu Assange e clara diversiunea, iar la Alex Jones mi se pare si mie destul de suspect modul in care rezista in mainstream- daca pana acum nu a fost „utilizat” de establishment poate au pregatit si pentru el ceva – oricum cate un trambitas de asta e chiar necesar pentru a da ,asa cum spui , impresia de echilibru. Pe Alex Jones inca nu-l vad rau intentionat – cred ca e doar un „tolerat” – Establishment-ul vrea sa demonstreze ca nu se teme de nimic si cel mai grav -ca poporul american este atat de ignorant si incapabil de a vedea adevarul.
     Ce ma tulbura pe mine de multa vreme este acest statut fundamental al omului de fiinta cazuta,neputincioasa, aflat permanent la confluenta dintre lumile spirituale – Ne nastem si ne chinuim intr-un spatiu conflictual,supusi unor reguli impuse, interactionam intr-un perimetru foarte ingust de cunoastere si existenta atat in spatiu cat si in timp ,cateodata am senzatia ca traiesc intr-o „civilizatie experiment” care a esuat. Cunoastem destul de putin despre organizarea lumilor spirituale si despre conflictele care par a se desfasura intre aceste forte – din toata schema asta noi ,oamenii, am fi principala miza – acum constat ca aceste entitati demonice au acces in spatiul nostru ,pot interactiona,influenta ,ne urasc de moarte… Am citit undeva pot sa se pocaiasca si sa revina la starea initiala dar traiesc un fel de „prezent continuu” al starii cazute. Cum de pot exista vesnic in starea asta de minciuna si vrajmasie si de ce sunt lasati sa-si faca de cap ?- Toate astea se petrec de dragul „libertatii de vointa”?

     • Una din „invataturile” lor ar fi fost exprimata si de Crowley, prin „Do what thou wilt shall be the whole of the Law”. Marilyn Manson nu s-a lasat nici el si a emis acel titlu de album, „The Golden Age of Grotesque”. Ma tem ca piatra fundamentala a satanistilor nu se refera la venerarea unei zeitati aprinzand lumini din spectrul bleu-basescian, nici la citirea nu stiu caror texte expuse in respectiva lumina, ci, la ceva mult mai modest. In orice biserica si in orice manastire se vorbeste despre ASCULTARE. Ei, puterea, nu vor ca noi sa ascultam de Dumnezeu. Decat de Dumnezeu, mai bine de instincte si de diversi promotori ai independentei gandirii. Orice varianta e suportabila pentru sistem, dar, nu Ortodoxia. De ce? I-au deranjat calugarii prin ceva? Daca in state citesti cu voce tare Biblia pe trotuar, risti sa ajungi in cel mai bun caz in arest, daca nu intr-o institutie specializata in reformarea personalitatii. Ei au HAARP, au Know-How-ul, logistica, personal abilitat si agreeat, avand si toti banii, toate minereurile si toate armele si tehnologiile publice si mai putin publice, totusi se simt deranjati teribil de tare de religiile monoteiste. Islamul ii infurie pt ca ar avea 2mld de adepti, iar Ortodoxia ii turbeaza de-a binelea, desi, Ortodoxia nu propovaduieste razboaie sfinte si nici ceva asemanator. E batator la ochi ceea ce se face lumii in aceste zile. Explicatiile oscileaza intre ironie imbecila si ridicare din umeri, asezonand cu amenintarea printre dinti, cum ca, am face bine sa ne pregatim sa relationam cu extraterestrii, iar cateodata, ni se arata cum ca a mai intrat un meteorit cu vreo 55.000KM/h in atmosfera si ca, daca ar fi lovit scoarta… Mai pe intelesul meu, mi se sugereaza ca nu sunt singur in Univers si ca vor veni unii din cer. Ce dresura vor sa faca astia cu noi!

 22. „Acela ce cutează a se revolta faţă ca această stare de lucruri, acela care îndrăzneşte să arate că formele poleite învelesc un trup putred, că progresul nostru ne duce la pierzare, că elementele sănătoase trebuie să se conjure şi să facă o luptă supremă pentru mîntuirea acestei ţări este denunţat opiniei publice de către negustorii de principii liberale umanitare are ca barbar, ca antinaţional, ca reacţionar.”

  DESTUL DE ACTUAL SE PARE…
  http://www.razbointrucuvant.ro/2010/01/15/mihai-eminescu-160-de-ani-de-la-nastere-cand-toates-vechi-si-noua-toate/

 23. Dead birds in Alabama fuel more Bible prophecy queries
  January 14th, 2011 12:10 am ET.
  More birds are dead as 300 grackles fell out of the sky near Huntsville, Ala., and slammed into a rash of objects Thursday, Jan. 13.

  According witnesses, drivers watched as birds fell dead and flew into trees, poles and cars.

  The incidents continue to baffle scientists while theories such as secret government testing, unreported earthquake activity, magnetic field shifts and the Great Tribulation are being mulled.

  Each theory has its merits, officials say.

  Earthquakes have been recorded in record number near the New Madrid Zone and a number of experts say the Magnetic North Pole is shifting, disrupting flight and migration patterns of birds.

  The jury will likely be out for awhile on whether the government is conducting secret testing, unless Alex Jones suddenly produces evidence worth scientific juxtaposition.

  As expected, many Christians around the world believe the dead birds, whether killed by earthquakes, magnetic shifts-even testing, is the work of God of the Bible, who may be thrusting the world into the End Times, the chaotic precursor to the return of Jesus Christ.

  Meantime, in Alabama, the black birds, grackles, seemed to have died from some form of trauma. Like birds tested in Arkansas, Louisiana, Kentucky, Tennessee–even Sweden and Italy, the recent kill included birds with broken bones and contusions.

  Wildlife biologist Bill Gates said Thursday that the birds will be sent to a lab in Wisconsin for testing. So far, no diseases have been found in any of the birds killed in the United States or Sweden.

  In Italy, thousands of turtle doves with strange blue streaks on their beaks fell from the sky. Scientists there said the discoloration may have been caused by poisoning or lack of oxygen. Dead birds in Romania likey died from drinking water containing alcohol residue.

  Witnesses in California, where a recent earthquake was reported, said about 100 birds looked as though they committed suicide by flying into a semi truck last weekend.

  As birds continue to die, fish kills seemed to have calmed. Last week, millions of dead fish and crabs were found in the U.S., Brazil, New Zealand and England.

  “Get ready,” an Illinois Christian named Floyd said Thursday. “These are the birth pangs–warnings that things are going to get worse before they get better. If you haven’t accepted Jesus Christ for who the Bible says he is, you will likely wish you had. God have mercy on each an every one of us.”

  According to the Bible, a three-and-a-half-year period, known as the Great Tribulation, will include rash of death, famine, war and political confusion led by the Antichrist.

  Before the Great Tribulation, according to Bible prophecy, there is predicted to be an increase in animal deaths, natural disasters, earthquakes, floods, which are currently raging through parts of Brazil and Australia, and strife.

  What do you think?

  Copiat de pe „Examiner.com”, cultural oditties

  In largul coastelor Australiene la Est si la Vest sunt doua formatiuni de tip furtuna tropicala de cateva zile. Cea de la Esta, botezata Zelia are deja vantul cu viteza de peste 150KM/ora iar rafale de peste 190. Interesant e ca, desi viteza vantului creste, totusi furtuna nici nu se apropie, nici nu se departeaza de Queensland, ramanand la circa 80-1000Km de tarm

  • Am gasit aici niste informatii despre ce se intampla in Australia – se apre ca au si acesttia un emitator asemanator cu haarp -JP 2025 – Jindalee Operational Radar Network (JORN)

   abovetopsecret.com/forum/thread651248/pg1#pid10335715

   Mai apar la pagina 4 informatii despre tipul de semnal prespus a fi utilizat – „Metatron Cube” – are o structura fractalica – acelasi aranjament al antenelor si la baza Harold E. Holt Naval Communication Station
   -21° 48′ 59.00″, +114° 9′ 56.00″
   Cred ca sunt utilizate si alte campuri de antene -mult mai specializarte pe geometria spatiului si principiile cuantice care asigura stabilitatea universului in care existam

 24. Salut,

  Detin cateva poze care arata activitatea foarte intensa ce se desfasoara deasupra orasului universitar Leuven, din Belgia in ceea ce priveste chemtrails.

  Este incredibil. Astazi cerul a fost asa de senin si frumos. La ora 8 dimineata erau deja in plina activitatea. La ora 10 cerul devenise din albastru ALB.

  La ora 3 dupa amiaza deja nu mai putem vorbi de culoarea albastra. O palca alba a acoperit albastrul senin.

  Am facut diferite poze atat dimineata cat si dupa amiaza. Daca intereseaza as dori sa stiu cum pot sa ti le trimit!

  Doamne ajuta si ne intareste!

  P.S. De cand am luat la cunostinta despre marea sprayere, am tot tinut sub observatie activitatea lor. In fiecare zi pulverizeaza in prostie. Asta e a nu stiu cata ora cand cerul din albastru senin a fost trasnforamt in PALCA ALBA 😦

  • Si in Romania a fost azi ceata…. si este inca…

   Poti sa le pui pe transfer.ro sau similar sa ne „bucuram” si noi…

   • sau pe Picasa album online…

    • Pe sectiune asta a site-ului nu pot fi puse poze? Ce vedeti pe youtube legat de chemtrails se intampla in Leuven, dar astazi a fost mai rau ca niciodata. O fi din cauza ca astazi a fost soare si atmosfera mai uscata?

     La ora 17.00 desi afara era teoretic lumina, cerul era cenusiu spre negru dar, ei tot la datorie erau.

     Luni si astazi am facut poze cu telefonul, de maine imi iau aparatul foto cu mine sa fie imaginile si mai clare.

     Zboara la asa mica altitudine!!!! Chiar m-au speriat astazi, Cerul nu se mai vedea la ora 17.00 :(. Imi era frica sa mai respir iar cand ma uitam la tinerii care alergau pe pista de atletism iar deasupra lor para se pregatea de furtuna….m-am ingrozit 😦

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: