I-auzi neică, iarăşi terorizmu’!


SUA: Un complot terorist viza otrăvirea mâncării servite în hoteluri şi restaurante

Autorităţile americane au descoperit un complot terorist care urmărea comiterea de atacuri simultane în hoteluri şi restaurante din Statele Unite, prin introducerea în mâncarea servită a unor substanţe otrăvitoare, relatează CBS în pagina electronică.

În cadrul acestui complot, s-ar fi urmărit folosirea a două substanţe otrăvitoare – ricina şi cianida – care urmau să fie introduse în mâncare.

Suspecţii ar avea legături cu aceeaşi grupare care a încercat să arunce în aer avioane-cargo deasupra coastei de est a Statelor Unite în luna octombrie, Al-Qaida din Peninsula Arabică. Potrivit unui mesaj de propagandă al organizaţiei, este importantă „atacarea inamicului prin operaţiuni de mai mică anvergură, dar mai frecvente”, pentru a „împovăra şi mai mult o economie deja aflată în declin”.

sursa Mediafax

Interesant! Între timp otrăvirea pe scară largă a populaţiei cu aditivi carcinogeni adăugaţi in tot ce cumpărăm din „supermarket” si cu vaccinuri distrugătoare continuă neabătută ca politică oficială a organismelor supranaţionale ca UE şi evident a statelor membre prin Codex Alimentarius. Dacă o fac globaliştii e-n regulă, iar dacă o fac islamiştii se cheamă terorism. Cine să mai priceapă ceva din lumea în care trăim?

15 răspunsuri

 1. lol…panica..ce lege vor sa mai promulge de au nevioe de inca o inscenare?

  • legea prin care să îţi fie controlată fiecare îmbucătură de mâncare pe care o bagi în gură. crezi că degeaba se duc lupte crunte pentru laptele curd, pentru grâne, pentru apă şi pentru atâtea şi atâtea în ţara americăcănească?

   or fi oamenii prostiţi şi îndobitociţi (majoritatea sunt aşa din start, altfel nu ar rămâne acolo), dar încep să se trezească. la noi încă se doarme în papucii calzi şi confortabili de sufragerie…

  • Au mai multe legi decat orica om normal isi poate imagina, mai ales din cele rele… Dar pana cand tot omul nu va fii 100% supravegheat cu-n raportor sub fiecare pat, astia nu se potolesc.

 2. păi, Eufrosine, pe cine ai vrea să dea vina? pe ţigani? pe africani? ăştia sunt uşor de ocupat.

  cazarii au treaba cea mai mare cu arabii, de aia sunt ăştia „teroriştii lumii“.

  dacă românii ar fi fost aşa cum au fost strămoşii noştri, şi noi, sau, poate, doar noi, am fi fost teroriştii cei periculoşi…

 3. Isi inchipuie vreunul de pe aici ca nu suntem monitorizati pas cu pas? Astia vor totul.

 4. Alimentele în SUA sunt mult mai otrăvite decât ştie populaţia. De aceea se duc la doctor tot timpul şi umblă cu un pumn de pastile dupa ei zilnic.

  • Se poate manca sanatos si acolo, dar e ilegal (nu glumesc, fermierul se asigura de 5 ani de puscarie daca e prins vanzand lapte crud, cel putin in majoritatea statelor), cu conditia sa eviti complet supermarketurile. De paine din comert nici nu poate fii vorba, e obligatoriu sa o faci acasa.

   • Ştiu Eufrosine, am locuit şi eu acolo peste 10 ani, plus că am văzut şi câteva filme despre ce păţesc fermierii care nu cultivă seminţele de la Monsanto sau cei care îndrăznesc să crească animalele în mod natural. Fructe şi legume cumpăram de la Farmer’s Market la preţuri astronomice că doar acestea se asemănau la gust cu cele de acasă. Dar acum, de când m-am întors acasă îmi cultiv cam tot ce am nevoie în gradină. Făină îmi aduc de la moară iar pâinea o fac în casă. Iar ca un fapt divers, de când sunt acasă şi mănânc ceapă, usturoi şi beau moare de varză şi bineînţeles câte un păhărel de ţuică de prune, nu am fost răcit, nici măcar nu am strănutat.
    Crăciun Fericit.

 5. Aceasta nu este decat un „false flag” inscenare a CIA/FBI pentru ca sa se arate ca noua lege draconiana in legatura cu agrigultura domestica a micilor fermieri este legitima.

  Practic nu mai au voie sa produca in gradinile proprii nimic. Daca insa se insista se va face gradinarit dupa cum dicteaza o agentie guvernamentala. Obligatoriu se vor folosi Modificate Genetic. Daca iti pui tu roshia ta din semite de la tata ai un milion de dolari amenda.

  In fine asta impreuna cu interzicerea dreptului de a nu acumula apa de ploaie de pe proprietatea ta, de a nu avea voie sa-ti faci put de apa si altele au menirea de a face populatia absolut dependenta de elitele mondiale.

  De fapt, s-a scris despre asta, incepand kiar cu apocalipsa, este si tinta finala: sclavie totala a antihristului. Nu ai semnul shi nu il adori pe „anti” mori de foame si de sete.

 6. Ma iertati: CRACIUN FERICIT popor roman!

 7. Mie mi se pare suspecta strategia de otravire a oamenilor. In conditiile in care China si India fac jumatate din populatia Terrei, ei au ales sa otraveasca si oameni unde demografia este in cadere libera de cateva decenii bune, cum este Europa crestina !

  • Teama nu este fata de cei multi si prosti, acolo da guvernul linistit legi anti-familie (vezi politica unicului copil in China) fara sa pateasca nimic., cu europenii insa treaba este alta.

 8. Tinta suprema a sistemului terorist al planetei e ruperea omului de Dumnezeu, singurul ADEVAR al acestei trecatoare vieti. Tot ce e in afara atributului Dumnezeiesc, e minciuna, inselare si alte asemenea murdarii. Caile de a ne teroriza sunt multe, dar, ceea ce se uita, e valoarea credintei oamenilor. Coreea e departe de a se fi linistit. Aparent, acolo va fi prima explozie de proportii, dupa un scenariu cel putin diabolic, al celui bogat care il sfideaza si il intarata pe cel sarac, uitand ca cel sarac are ghioaga nucleara la degetul mic, Oricum, viata si suferinta de aici tin doar o clipa fata de nemarginirea eternitatii. Vom vedea grozavii si ma mari.

 9. Ricin? Io stiam ca de asta te taie kkrea, nu ca se moare. Nici macar nu se mai screm, ca sa creasca tensiunea…

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: