Când umorul te omoară


Producătorul acestui scurt video clip a murit într-un accident de maşină. Se pare că adevărul arde rău şleahta bastarzillor care are în gheare America. Accidentele auto se pot întâmpla, dar cumva am impresia că umorul şi cântecul sunt o armă extraordinar de periculoasă împotriva celor puşi pe distrugerea omenirii şi că aceştia se apără cum pot ei: chinuind şi asasinând.

Urmăriţi versurile scrise la baza filmuleţului:

„America, locul unde te poţi duce la Disneyland sau la statuia libertatiii ( ştiţi ce scrie pe inscripţia de la baza ei şi de către cine şi cui a fost făcut acest spurcat cadou ? ), ţara în care sunt sunt liber să aleg între Pepsi-Cola şi Coca-Cola în închisoarea casei mele dotată cu televizor color…”

Vedere din aer

Simbol al libertăţii şi al democraţiei, sau cadoul otrăvit al unor evrei masoni din Franţa, către confraţii lor din America ? În fine, haideţi să mai şi râdem de idioţi:

9 răspunsuri

 1. Buna ziua Eufrosin si cititorilor blogului tau! Vazand titlul articolului, mi-am amintit inca odata de titlul acela de album Roger Waters, Amused to Death.
  Timpurile se misca pe toate planurile, informatii de presa, informatii pretinse a fi subterane, unele mai ingrijoaratoare ca altele. De la renuntarea la moneda € pana la iminenta izbucnirii unui aparent inevitabil razboi de proportii fara precedent, intru implinirea dezideratului de depopulare a planetei sub un pretext, sau, sub altele. La rubrica bizarerii animate, adaug si eu un ceva. Vorba nemernicului Florin Calinescu: „In batjocura am trait anul asta, in batjocura sa il incheiem!”.
  Iata:

  si un altul cu o coloana sonora bine lucrata, cel putin tehnic:

  • haioase filmuleţele, mai ales cel pus aici pe blog.
   îmi aduce aminte de un joc vechi, am şi uitat cum se chema, Panzer, parcă. foarte haios jocul…
   dacă nu ar fi avut tremuratul ăla nevrotic (filmul ultim) ar fi fost chiar foarte reuşit. se vede clar cât de plini de HFCS sunt tinerii din ziua de azi…

 2. umor ca mor! 🙂 felicitari!
  de-acu ma duc la culcare ceva mai fericit…

 3. Referitor la linkul legat de conditia copiilor care studiaza „afara”, nu pt toti e la fel. De pilda, fiica mea a spus ca nu vrea sa mai ceara bani din tara pentru a se plimba sau pentru a manca o masa buna la restaurant, asadar, si-a cautat si si-a gasit vreo 3 joburi in regim part-time. In Anglia se poate ca student sa te angajezi 3 ore pe saptamana in universitate, se poate sa lucrezi pentru o companie de recrutare din Romania, sau in baruri, in fast food sau in hotel. Cel mai bine se castiga daca lucrezi pt compania romaneasca al carei obiect e recrutarea de viitori studenti din Romania. Raman la convingerea ca nimic nu se vinde mai tare decat iluzia unui trai mai bun. Costa enorm afacerea decolarii unui copil din Romania, la studii in Anglia Olanda Franta etc. Pentru a lucra pe plan local in afara mediului universitar, cel mai bine platesc barurile mici in care plata se face cash money in hand, nu la corporatii pe card unde te fura cat vor ei si te exploateaza in regim de sclavie, neavand voie sa se vada ca stai vreo clipa fara sa faci nimic. Se mai poate gasi de munca in domenii surprinzatoare, cum ar fi domeniul cultural, unde banii sunt veniti de la stat sau de pe la cine stie ce sponsori. In mai toata lumea painea a devenit tot mai greu de gasit dar exista si locuri in care s-a redus varsta de pensionare de la 65 la 58, la fel cum sunt tari in care benzina e mai ieftina ca apa minerala. E o lume tot mai tulbure, din pacate.

 4. God save us from american peace and liberty! Wah! Multumesc, Eufrosin, foarte reusit clipul!

 5. „God save us from american peace and liberty”

  de acord:)

 6. Haz de necaz! Fain clipul!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: