Topul imbecilităţii mondiale


Următoarea noutate indică gradul de imbecilizare la care cei care s-au auto-erijat în elite controloare ale societăţii, au reuşit să aducă o populaţie ale cărei interese dovedesc clar că şi-a făcut dumnezei falşi încă din cele mai tembele lucruri;  Le vom enumera mai jos, urmate de comentariile mele în paranteză:

Compania Yahoo a dat publicitatii topul cuvintelor cautate pe Internet in 2010 cu ajutorul motorului detinut de gigantul american, numarul doi pe piata mondiala, dupa Google

Astfel, oamenii din intreaga lume au cautat cel mai des pe Yahoo referiri la scurgerea de petrol din Golful Mexic, Cupa Mondiala de Fotbal sau vedetele din showbizul American, scrie Yearinreview.Yahoo.com .

Asa arata lista completa a celor mai importante cautari din 2010:

1. BP Oil Spill ( ăştia sunt americanii săracii, propaganda imensă le-a dat impresia ca e sfârşitul lumii ! )
2. World Cup ( europeni si sud-americani, cu siguranţă – sport, sport si iarăşi sport, taman ca-n „Brave New World”! )
3. Miley Cyrus  (  adolescenţi ai caror părinţi le-ar putea dedica mai mult timp )
4. Kim Kardashian ( „yuppies”, adică tineri profesionali urbani, care gasesc sexul virtual mai uşor pe net )
5. Lady Gaga (  adolescenţii târzii cărora tonurile sacadate şi isterice le sunt adresatecine mai bun să îi termine pe aceştia, decât una care e gata terminată ? )
6. iPhone ( din nou „yuppies”, plus cei mai avansaţi în vârstă, a căror pasiune e un nenorocit de telefon mobil – vorba americanilor: „get a life!” )
7. Megan Fox ( cine este ? )
8. Justin Bieber ( bănuiesc că vre-un idol adolescentin, adică un alt fals dumnezeu – Păziţi-vă copiii părinţi români şi în mămăliga lui de Justin Bieber! )
9. American Idol ( mai e nevoie de vre-un comentariu – nu e clar cum sunt batjocoriţi în însăşi credinţa lor americanii – apropos, la noi au adus cumva băeţii  „Idolul României” ? )
10. Britney Spears (  a început relativ nevinovat şi manevrata asta, pentru ca mai apoi să se transforme într-o curviştină vulgară „Oops, I did it again” – ce se mai chinuiau pe scenă în sala socială a bisericii din America la karaoke adolescentele românce, sub privirile încântate ale părinţilor lor! )

 

Model de emulat ?

Yahoo a facut si un top al obsesiilor din cautari, adica unul referitor la persoane, gadgeturi, emisiuni sau miscari politice:

1. iPhone
2. Lindsay Lohan
3. iPad
4. „Glee”
5. „Jersey Shore”
6. Facebook
7. Bedbugs
8. Tea Party
9. Silly Bandz
10. Stieg Larsson’s The Girl

In alte 15 tari, cautarile cu ajutorul motorului Yahoo arata asa:

Argentina: Bicentenario, Ley de Matrimonio Homosexual si Mineros chilenos ( dovadă că pe argentinieni ii mai intereseaza si chestiunile serioase )
Brazilia: Adriano, Vagner Love si Neymar (fotbalisti) ( iremediabili )
Canada: Vancouver Olympics, World Cup si American Idol  ( idem )
Coreea de Sud: World Cup, The Warship ‘Chunan’ si Smart Phone  ( ăstia sunt dintre orientalii mai destepti, dar …)
Filipine: NBA, Elections Results si Manny Pacquiao ( mai bine nu va ocupau americanii! )
Franta: Secret Story (reality show), Olympique de Marseille si La ferme celebrites (reality show) ( de la Napoleon Bonaparte, la asta…)
Germania: Routenplaner (harti), wetter (vremea) si telefonbuch (carte de telefon)  ( tehnici, seci si practici, ca de-obicei! )
Hong Kong: Manila hostage incident, World Cup si Shanghai World Expo ( mai informati si pusi pe afaceri, decat chinezii din „mainland” cu siguranta )
India: IPL 3 (eveniment), Katrina Kaif (actrita) si Swami Nithyanada (lider spiritual) ( sper să nu am vre-un sef indian vre-odată ! )
Indonezia: Luna Maya, Gempa Bumi siong Racun ( WTF ??)
Italia: Facebook, jocuri si horoscop ( am fost acolo, trust me on this ! )
Marea Britanie: Lottery, Job Centre si Weather ( again, Brave New World anyone ? )
Mexic: Caso Paulette, Narco y Violencia (violenta si droguri), si Mexico inundaciones y huracanes (inundatii si uragane) ( bietii mexicani, ar avea potential daca ar scăpa de mafia drogurilor si mai ales de cea politicianistă! )
Spania: Big Brother 12, World Cup si Shakira ( gata terminati! )
Taiwan: Earthquake, Cram school sex scandal si iPad & iPhone4 ( si ăstia fac parte dintre chinezii mai destepti, dupa cum se vede )

sursa Ziare.com

Nu pot să nu mă întreb ce reflectă căutările românilor – mai este cineva care să nu fie ahtiat după pornografie ? E cât se poate de clar că se urmăreşte preocuparea oamenilor din indiferent ce naţie ar face parte ( dar mai cu seamă cele creştine! ), cu trivialităţi şi falsităţi al căror final ne-glorios este o viaţă agitată, nemulţumită şi schizofrenică, urmată de pierederea celui mai de preţ dar dat nouă gratis de către Dumnezeu, sufletul.

37 răspunsuri

 1. Vai de cei smintiti, dar mai vai de cei prin care vin smintelile!

 2. Interesanta statistica, si eu sunt curios cum arata cea a Romaniei.
  E clara folosirea Internetului in primul rand pentru divertisment, dar asta e de asteptat. Pana la urma, e normal ca oamenii sa caute in momentele libere sa se destinda dupa munca, iar nivelul intelectual mediu al omenirii cam asta e. Tu Eufrosin ce-ai vrea sa caute oamenii pe Internet?

  • Intai informatii, apoi stiri, abia apoi „enterntainment”, cel putin asta e ceea ce fac eu.

   • Corect, dar tu nu esti reprezentativ. Majoritatea oamenilor au interese mult mai simple si in plus nici intelectul nu-i ajuta. Tu esti peste medie, nu trebuie sa te astepti ca unul care vine acasa de la camp sau de pe santier sa se intereseze de problemele lumii. Majoritatea va fi intotdeauna interesata de rezultatele de fotbal sau de ultima barfa mondena. Asa a fost intotdeauna.

  • Cred ca am ghicit-o:
   Ro – facebook; horoscop; manele; filme gratis; jocuri…
   🙂 🙂 🙂

 3. Cram school sex scandal

 4. Cristian

  Normal, foarte normal pentru un om indiferent de formatie e sa fie preocupat de binele familiei sale. Daca nu are sa isi facă una. Daca nu vrea… sa se calugareasca. Spre asemenea mentalitate trebuie sa tindem. Asta e menirea noastra. Pentru asta suntem chemati. Pervertirea vine de la prea multa minte. Prea multele curiozitati, pacatele dau in cercuri vicioase care se trag unele pe altele spre afundarea tot mai mare a omului.

  Pervertirea vine mai ales prin televizor. Aceasta profetie parca e desprinsa din viata de zi cu zi. PE MINE ACEASTĂ PROFETIE M-A TREZIT… sunt unul dintre oamenii cu numere care au vazut ca munca si eforturile lor nu valoreaza un singur ban… din cauza păcatelor firește, la Dumnezeu nu există nedreptate… nu intelegeti ca sunt bun sau intelept doar … mi-am lăsat viața ghidată de numere…

  “Parintele meu drag, cand dupa cel de-al doilea Mare Razboi, lumea va incepe sa traiasca in pace si belsug, dar toate acestea vor fi doar o mare si amara amagire, pentru ca multi il vor uita pe Dumnezeu si vor preamari doar omeneasca lor desteptaciune desarta… Si stii bine, parinte, ce este desteptaciunea omeneasca fata de Dumenzeu? Nici macar o singura picatura in ocean…

  Oamenii vor plasmui o cutie, un fel de masinarie cu imagini miscatoare, insa ei nu vor fi in stare sa vorbeasca cu mine care voi fi mort pe atunci, chiar daca aceste masinarie cu poze va fi mai aproape de cealalta lume. Cu asa masinarie, omul va putea sa vada tot ce se intampla oriunde in lume.

  Oamenii vor gauri pamantul in adancuri ca sa scoata aur negru, care le va da lumina, iuteala si putere, iar pamantul va plange ca a fost secatuit. Cu toate acestea adevarata putere se va afla pretutindeni in jurul oamenilor. « Vino sa ma iei! Nu vezi ca ma aflu aici in jurul tau?» va striga puterea, dar oamenii nu o vor auzi. Numai dupa multe veri, oamenii isi vor aminti de marea putere, si atunci isi vor da seama ce prosti au fost sa sape mine in pamant. Acesta putere se afla si inlauntrul oamenilor, dar va trece multa vreme pana cand ei o vor descoperi si o vor folosi.”

  FAPTE ISTORICE:

  * Tarabic profeteste Planul Marshall, materialismul si ateismul secolului XX, aparitia televizorului si a calculatorului, criza petrolului si ecosolutiile de energie alternativa – turbinele eoliene si panourile solare.

  Profetii uluitoare despre viitorul omenirii

  “Atunci oamenii vor fi in stare se traiasca mult fara sa se cunoasca pre sine. Vor fi multi oameni invatati care vor crede ca toate cartile lor le vor da voie sa stie si sa faca totul. Astia va fi un mare obstacol pentru adevarata cunoastere. Cand oamenii vor ajunge la adevarata cunoastere, isi vor da seama in ce minciuna i-au dus asa-zisii lor invatati, iar cand se va intampla asta, oamenii vor fi tristi ca nu si-au dat seama mai devreme, deoarece cunoasterea este atat de simpla…

  Sufletele oamenilor nu vor fi posedate de Satana, ci de ceva mult mai rau. Ei vor crede ca vedeniile si minciunile lor sunt adevarul adevarat. In capetele lor nu va mai fi loc pentru adevar. Oamenii vor incepe sa urasca aerul curat si frumusetea Dumnezeiasca a naturii si se vor ascunde in orase urate cu aer otravitor. Nimeni nu-i va forta sa aleaga asta, ci o vor face din proprie vointa.

  Va fi imposibil sa-i deosebesti pe barbati de femei. Toti se vor imbraca la fel, femeile vor avea pantaloni preecum barbatii. Acesta nenorocire va veni din alte tari si va sta mult la noi. Un mire isi va lua mireasa fara sa fie sigur ca e femeie din nastere. Se vor naste din ce in ce mai multi copii care nu vor sti cine le sunt tatii.

  Intreaga lume va fi potopita de o boala nemaivazuta si nimeni nu va fi instare sa-i gaseasca leacul. Toti doctorii vor striga ca ei stiu, ca sunt destepti si invatati, dar nu vor fi in stare de nimic. Adevaratul leac il vor gasi cu ajutorul lui Dumnezeu, inlauntrul lor si peste tot in jurul lor…

  Oamenii vor calatori in alte lumi, dar vor gasi acolo doar deserturi fara de viata, si vor gandi in trufia lor ca ei cunosc mai multe decat Domnul insusi. Oamenii vor calatori in jurul stelelor si Lunii, dar nu vor gasi viata la fel de frumoasa ca cea de aici. Vor gasi alte feluri de viata, dar ei nu vor fi in stare se le inteleaga.

  Cu cat oamenii vor cunoaste mai multe, cu atat va fi mai putina dragoste intre ei. Ura dintre ei va fi atat de mare incat le va pasa mai mult de micile lor masinarii, decat de rudele si prietenii lor iubiti. Omenilor vor avea mai multa incredere in micile lor masinarii care le vor fura libertatea, decat in fratii si vecinii cu care se inconjoara.

  Cei care vor citi si invata carti cu numere, se vor crede mai invatati si mai intelepti decat restul oamenilor. Acesti asa-zisi oameni intelepti isi vor lasa vietile conduse de calcule si socoteli, si vor trai doar dupa cum le spun numerele. Printre invatatii acestia vor fi deopotriva oameni buni si oameni rai. Acesti invatati rai vor face lucruri rele si groaznice, vor otravi aerul si apa si vor imprastia mizerii peste mari, rauri si pamanturi, iar multi oameni nevinovati vor muri de felurite boli necunoscute. Oamenii buni si intelepti vor vedea ca munca si eforturile lor nu valoreaza un singur ban si vor privi neputinciosi la distrugerea lumii. In loc sa caute intelepciunea in masini, numere si socoteli, oamenii buni se vor indrepta spre rugaciune si meditatie.

  Cand cei multi se vor apuca sa mediteze, vor fi mai aproape de intelepciunea lui Dumnezeu, dar va fi prea tarziu, pentru ca cei rai vor otravi lumea, iar oamenii vor pieri pe capete. Atunci, oamenii vor fugi cu miile din orase inapoi la tara. Vor cauta muntii cu trei cruci, si acolo inlauntrul lor, vor putea, in sfarsit, sa bea apa si sa respire aer curat. Cei care se vor salva pe ei si pe familiile lor, vor avea de suferit, deoarece o mare foamete va apare. Va fi mancare si bautura cu nemiluita in orase, dar va fi toata otravita. Multi o vor manca, fiindca foamea le va lua mintile, dar vor muri pe loc.

  Cei care vor posti pana la sfarsit vor scapa cu viata, deoarece Domnul se va uita dupa ei si ei vor fi aproape de Domnul. Numai o singura tara, aflata la capatul Pamantului si inconjurata de mare si la fel de intinsa ca Europa, va trai in pace si fara de necazuri. Cei care vor fugi si se vor ascunde in muntii cu trei cruci, se vor afla la adapost si vor scapa cu viata, care mai apoi, va fi plina de fericire, bunastare si dragoste, pentru ca nu vor mai fi nicicand razboaie.”

  Tot aceasta profetie m-a facut sa renunt de tot la televizor (ma uitam la Badea si Carcotasi) iar dupa aceasta… minune, am reusit sa slabesc, sa renunt la vicii, sa ma apropii de Dumnezeu (prin Ortodoxie)… filmul Imagine de ansamblu pe la o ora spune ceva despre TV… este intr-adevar un utilaj periculos pentru suflet iar daca e pentru suflet e si pentru corp si in primul rand pentru MANTUIRE.

  • Parerea mea e ca dai verdicte prea extreme. Nimeni nu poate impune altcuiva sa se casatoreasca daca nu vrea sau sa se retraga intr-o manastire. O astfel de mentalitate nu a existat niciodata, nici macar in Evul Mediu. Cred ca fiecare om are dreptul sa traiasca asa cum doreste, fara impunerea nici unui curs obligatoriu in viata, asa cum spui tu.
   Daca cineva face alegeri de viata gresite, atunci sa suporte consecintele. In privinta asta se greseste azi, fiind acoperite toate prostiile si din cauza asta multi ajung la concluzia ca se poate face orice fara nici o consecinta negativa.. De exemplu, nu vad de ce ar trebui ajutati de catre stat cei care sunt dependenti de droguri; a fost alegerea lor sa se auto-distruga, nu e nimeni dator sa le sustina viciul, poate doar familia.

   • EU AM SPUS PENTRU CE E OMUL PE PĂMÂNT DUPĂ SPUSELE SFINTILOR… CĂ CINE SUNT EU … scuze de caps… fiecare e liber dar libertatea asta duce numai durere, libertatea fara Dumnezeu si poruncile sale. Atat.

  • Ciprian, perfect adevărat ce ai scris aici.
   Doamne ajută

  • oamenii vin la oraş pentru simplul motiv că aici, cred ei, e mai puţină muncă şi mai mulţi bani.

   banul e cel care îi conduce pe marea majoritate a oamenilor actuali. mulţi ar pleca din oraşe, dar „ce să facă la ţară?“ este răspunsul lor. iar asta vine din frica de eşec, din frica faţă de „gura lumii“ şi din alte multe frici.

   de aceea omul actual este incapabil (indiferent de sex) să pună mâna pe par şi să dea jos bandiţii cocoţaţi pe scaunul puterii.

   • PARUL NU E SOLUTIA … tocmai asta se vrea, scoaterea oamenilor in strada pentru a ne macelari in tre noi ca mai apoi sa vina „fortele de pace” care sa stea si sa stea si sa stea… „la ordine prin haos” iti spune ceva?

    • parul este şi nu este soluţia.

     poate că glonţul, săgeata sau suliţa ar fi soluţiile cele mai bune.

     însă rămân la părerea mea: dacă puricele te pişcă, zdrobeşte-l; dacă gândacul se plmbă ţanţoş prin faţa ta, calcă-l; dacă viermele îşi plimbă grăsimea pe pereţii bucătăriei tale, dă-i cu ziarul peste ceafă; şi, la sfârşit: dacă şoarecele s-a gândit să doarmă la tine-n pat, ia papucul şi învaţă-l unde-i locul.

     asta s-ar traduce pentru oameni în: dacă e vreunul sau vreuna care îşi depăşeşte atribuţiile, pune-l sau pune-o la muncă silnică pe viaţă, şi alături de el sau ea pe toţi şi toate care îl/o susţin şi vei vedea că nimeni nu se va mai încumeta să facă ceea ce fac ploşniţele aflate acum în fruntea ţării.

     cunosc teoria multora ca tine. şi am spus de atâtea ori: dacă strămoşii noştri ar fi luat aceeaşi poziţie a struţului sau a ghiocelului ca voi, am fi vorbit altă limbă acum, am fi avut alte obiceiuri şi ne-am fi numit oricum altcumva, numai români nu.

     • Stramosii au iesit la luptă pentru apărarea credintei. Acum problema e muult mai complexa si muult mai greu de dovedit ca este atacata credinta. Ceea ce spun eu nu e o teorie desprinsa de niciunde, am vazut cum „lucreaza” păcatul si cum ajută Dumnezeu de aceea am comvingerea fermă ca dacă am merge cât mai multi la Sfanta Spovedanie (după indreptar) Dumnezeu nu ar îngădui asemenea lucruri rele asupra noastra. E vorba de cele 7 surle care le văd la fiecare pas (vezi Cararea Impăratiei a Părintelui Arsenie Boca)

      • strămoşii noştri au ieşit la luptă pentru a-şi apăra glia şi nevoile şi neamul. asta este şi dorinţa unora, de a pune orice război pe spinarea unei credinţe sau alteia.

       dacă s-ar fi luptat pentru credinţe, s-ar fi luptat cu cărţile în mâini, nu cu armele.

       teoria ta şi a celor care tine este frumoasă, dar altoită din condei pentru a servi anumite interese.

      • Pai cand veneau turcii cata frunza si iarba inarmati pana in dinti si poftind la femei, copii si inaltarea de moscher, tu vrei sa fii fost intampinati cu carti ? Credinta, ca si tara, a trebuit aparata cu sabia.

      • Ai incercat sa trăiesti ortodox, sa intelegi ortodoxia sau critici pur si simplu fara sa stii ce inseamna ceea ce spun eu. Interesul meu este legat de binele familiei mele iar familiei mele nu cred ca ii va fi bine daca tarii mele nu ii va fi bine. ATAT.

     • Deci precis ne-am fi inchinat in alt fel deasemenea, nu ?

      • nu înţeleg. dezvoltă, te rog.

      • Ai spus chiar tu ca :

       „dacă puricele te pişcă, zdrobeşte-l; dacă gândacul se plmbă ţanţoş prin faţa ta, calcă-l; dacă viermele îşi plimbă grăsimea pe pereţii bucătăriei tale, dă-i cu ziarul peste ceafă; şi, la sfârşit: dacă şoarecele s-a gândit să doarmă la tine-n pat, ia papucul şi învaţă-l unde-i locul.”

       Ai nostri s-au luptat pentru tot ceea ce merita aparat: credinta, neamul si familia. Noi de ce am face altceva ?

 5. dati o parere despre clipul acesta…

  http://www.spirit.ro/

 6. si pentru ca suntem in post putina cainta nu strica

 7. Poate nu ar strica sa punem la indoiala unele statistici.
  Sociologia este stiinta mistificarii.
  Politica media este creata de geniile malefice numite, sociologi.Toti sociologii care au absolvit facultatea inainte de ’89 sunt si angajati ai Ministerului de Interne.
  Dupa cum vedem, toate statisticile pun in evidenta doar trasaturile negative ale romanilor. Tot uratul este scos in evidenţa, toata mizeria este trambiţata de pe toate inalţimile, promiscuitatea catorva degeneraţi este latrata pulsatil prin toate mijloacele cunoscute.
  Generaţia 1977 ( pe asta o cunosc foooarte bine) a creat modelele de rotaţie a populaţiei rurale in scopul destabilizarii regionale.
  Sociologii sunt autorii transformarii ţaranului in muncitor itinerant. Ei au propus instalarea ţiganilor in satele saseşti, distrugerea colectivitaţilor sedentare in Banat si Moldova.
  Ei au posturile cele mai bine platite la Cotroceni, in intreaga Media privata sau de Stat.
  Romanii, cu sprijinul tenace al sociologilor, au fost uraţiţi pe ici pe colo, dar NU in parţile esenţiale.
  Cel putin un ceas pe zi, intru pe bloguri, la intamplare. Daca veti face si domniile voastre acest lucru, veţi constata ca un numar incredibil de oameni au bloguri frumoase, imaginative, senine. De aceşti oameni nu ţin cont manipulatorii de opinie si imagine.
  Noi insa, trebuie sa ţinem cont.
  Ma gandesc chiar sa fac o contrastatistica a blogurilor nationale si europene care au ca tematica gradinaritul, ratetele culinare, educarea sau sanatatea copiilor, poezia, turismul cultural, istoria, politica..
  Ceea ce ma deranjeaza cu adevarat este faptul ca pe unele situri creştine gasim trimiteri spre Facebook alaturi de acatistele oneline!!! Asta da, sminteala.

  • ce e ala acatist onelian?

   • Scuze Ciprian, la pomelnic m-am gandit.
    Despre pomelnice este voraba.
    Nu crezi ca un crestin „traditionalist” ca mine, poate fi socat cand vede pe situl unui asezamant bisericesc un numar de cont, codul fiscal nr XXX precizat pentru pomelnice?
    Crezi ca exagerez?

    • imi este foarte greu sa imi dau seama… daca nu facem nici macar efortul sa mergem pana in casa Domnului pentru a pune un pomelnic…

     de la ce vine „onelian”?

     • Onelian vine de la dislexie sau de la „graba strica treaba” iar despre moda pomelnicelor online se poate lamuri orice crestin intrand pe situl manastirii Dervent.
      Daca nu esti caustic esti simpatic. Prefer varianta simpatica.

      • Cei de la Dervent sunt mici copii… http://www.crestinortodox.ro/ vezi acolo…agenda pentru de toate online, pomelnice etc…

      • nu imi dau seama daca e neaparat un lucru rau… cati din cei care scriu pomelnice online nu mai merg la biserica din cauza ca scriu online pomelnicele si cati din cei care scriu pomelnice online nu ar mai face-o daca nu ar avea aceasta posibilitate… a judeca este a Lui Dumnezeu

 8. Invatatura Sf. Apostol Pavel : „Toate imi sint permise in lumea aceasta, dar nu toate imi sint de folos.” Ciprian, dupa proorocirea aceasta, se pare ca sintem la inceputul durerilor. Doamne ajuta, si ne pazeste!

 9. Propun sa facem o campanie de cautari pe google si yahoo dupa cateva cuvinte cheie usturatoare pentru ei:
  „Ortodoxie”; „anti ue”; „occidentali imperialisti”; „anti nwo”; conspiratie; masonerie…
  Sa le trecem in revista cate 5-10 minute pe zi pentru a le rasturna statisticile 🙂 .

 10. Si acest fals la ce ar folosi?

  • In primul rand ne-ar folosi noua deoarece in fiecare zi apar noutati legat de tematica propusa, apoi le mai dereglam un pic „jucariile” licuricilor. 🙂 . Daca popularizam anumite cuvinte cheie vor incerca si altii tot asa cum unii dintre noi au fost probabil tentati sa caute dupa cuvintele cheie sugerate de statistica din articol.

 11. Ceva demn de vazut:
  http://stirileprotv.ro/stiri/1-decembrie/1-decembrie-
  povestea-parintelui-tanase-tata-pentru-328-de-copii.html

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: