Demolări planificate: amatori versus profesionişti!


Asta-i ce se întâmplă atunci când nu angajezi experţii în demolări care au făcut o treabă atât de bună la 11 Septembrie 2001, încât până şi clădirea WTC 7 care nu fusese lovită de vre-o aeronavă, s-a prăbuşit în exact aceeaşi manieră cu turnurile gemene:

Comparaţi asta cu expertiza militară combinată în părţi egale cu decepţia profesionistă a serviciilor secrete implicate şi cu ticăloşia politicianistă care a girat întreaga operaţiune:

Când e nevoie de un pretext pentru un nou război sau două, apelaţi numai la profesionişti! Numai noi putem elimina 3.000 de oameni într-o dimineaţă, asigurând astfel doza necesară de indignare publică menită să susţină răspunsul planificat! Pentru ca efectul să fie cât mai spectaculos, vom avea echipe de filmare prezente la faţa locului ca din întâmplare, pentru a surprinde carnajul şi a-l mediatiza!

Experţii noştri vă stau la dispoziţie gratuit – doar apelaţi: 1-800-mossad, iar dacă numărul sună ocupat căci suntem foarte solicitaţi, nu ezitaţi să folosiţi subsidiarele noastre, apelabile la : 1-800-cia, sau 1-800-mi6

Rezultate garantate!!!

9 răspunsuri

 1. Bietii de ei! Au gresit-o rau cu demolarea din prima secventa. Cine face asa ceva stie ca poate plati daune. Si la noi s-a gresit in Timisoara o demolare a unei cladiri care a ajuns pana in statia troleului. In ce priveste demolarea fratilor din usa (frati ii numea bulgaroaica baba Vanga!), acolo s-au bagat bani la greu, in sensul ca nu avea de a face cu un bloc de beton sau caramida si lemn cu mortar asa cum sunt destule inca in Bucuresti. Turnurile WTC erau o structura de otel din cel mai scump si mai mult cu putinta. Se spune ca ar fi putut „gara” vreo 7 avioane de linie fara sa se poata pune problema caderii. Mai scabros e aceea ca macaronarul primar al N.Y, R Giulianni (parca), a semnat inca din martie contractul de ridicare a resturilor provenite de la demolare. S-a utilizat un material termogen montat in cam toate punctele responsabile de sustinerea cladirii, pentru a topi otelul, stiind ca banalul kerosen, nu arde la 2800C, ci abia pe la vreo 1200-1400C, total insuficient pt topirea otelului. Pe langa materialul generator de temperaturi uriase (termita, dupa unii), s-au folosit explozibili care au fost detonati secvential, pt a nu se rasturna vreun turn, ci, pt a cadea simetric, pe amprenta. Cel mai dezgustator in afacerea WTC mi se pare ca pana si in fumul exploziei s-ar fi vazut chipul necuratului, asta daca nu avem de a face cu vreo procesare video a norilor de fum si ma tem ca… imaginea a fost pe bune. Deraind, -aparent-, de la subiectul articolului, am sa spun ca demolare-destructurare e mai tot ce ni se intampla, individual si colectiv. Ca si cum nu am fi banuit, pana azi, citesc azi ca, vaticanul ar fi aranjat tentativa de asasinare a papei din 1981. Pe cerul New Yorkului s-a vazut o lumina rosie miscatoare, neobisnuita. Luni o racheta barosana din California, azi spectacularul se muta la N.Y. Ne tin in priza baietii stiind ca noi trebuie sa stim ca ni se pregateste ceva. Orice ar fi, e doar spre binele si indreptarea acestei lumi. Doamne ajuta!

 2. Scenariu distrugerii celor doua turnuri se aseamana cu acceptarea distrugerii flotei de la Pearl Harbor , in al doilea razboi mondial. Stiau ca vin japonezii, au ascuns informatia si au asteptata ca distrugerile sa produca un efect psihologic cat mai radical in mintile americanilor. Perversa politichia ! Insa japonezii nu-s nevinovati.
  La fel si cu extremistii islamici..Li s-a oferit un scenariu de atac si partie libera sa-si duca la indeplinire pofta. Au facut-o si nu-s nevinovati, iar conducerea americana a obtinut efectul psihologic scontat in mintile propriilor cetateni. Avem de aface cu doi rechini…

  • Pai tocmai asta-i schepsisul: musulmanii s-au ales doar cu vina, pe cand actiunea a fost planificata si executata de catre altii. Li s–au furat identitatile celor 19.

   • Nu-i exclus, insa samanta de scandal lasata de Mahomed acum 14 secole va fi cea care ii va stigmatiza si implica in cele mai belicoase situatii politice din lume.

 3. Mercurie, nu esti ca un bun crestin. Te referi la ce nu ai trait acum 14 secole, prefacandu-te a uita ca istoria ca istoria e scrisa si mai ales publicata DOAR de catre invingatori. Asta e ce speri tu, ca musulmanii sa fie stigmatizati. Ei nu sunt implicati; sunt atacati direct, pe fata, in cel mai bestial chip inimaginabil de catre o minte relativ normala, -nu spun de crestin-. E evident ca arabii nu au avut nimic a face cu povestea 911, decat aia ca, au fost tinta crimei si a jafului jidovilor satanici, blestemata sa le fie spita extraterestra sau corcita cu extraterestri, tot satanici.

 4. Daca nu eram crestin, cumva preocupat de teologie, nu as fi fost ostil musulmanilor. Le sunt ostil tocmai ca, prin Coran, au o dogma religioasa satanica. Aceasta le-a creat institutii si un mod de gandire profund nesanatos, ceea ce ii face sa fie profund belicosi si usor de exploatat de cei ce le seamana…
  Mie imi place ceea ce a spus Parintele Arsenie Boca ,, referindu-se la situatii de genul acesta , cand crestinul se confrunta cu oameni demonizati: „Iubitii, insa nu cu cele lumesti ale lor”

  • A anatemiza 2 miliarde de oameni nu e cea mai crestineasca atitudine. Daca pe tine te vezi „sanatos”, e alegerea ta de a spune asta.

   • Eu nu iau partea americanilor. Pur si simplu studiind islamismul asta am inteles despre msulmani…Este un punct de vedere sincer, nu partinitor.
    Nici azi nu pot sa uit cum ne-au demolat fabrica ARO , insa adevarul ……

 5. Nu toata lumea pretinde ca tine ca islamul e religia crimei. Punctul de vedere oricat de sincer ar fi, nu are cum sa excluda partizanatul aprioric, dimpotriva! Nu am timp sa studiez religia arabilor, iar daca as avea timp, m-as apleca mai degraba asupra religiei mele, Crestin-Ortodoxe, dar, fiecare dispune de timpul pe care il are in viata asta, asa cum considera.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: