Adio anonimitate cetăţene! Serviciile secrete, în slujba cui ?


Normal era ca după 1989 să scăpam de temuta şi omniprezenta securitate nu doar cu numele ci şi cu mentalităţile, precum şi cu faptele şi politicile la care dau naştere acestea. Celor care dau atenţie însă, le-a devenit clar încă demult că aceasta nu a fost să fie… Ultima confirmare a faptului că trăim într-un stat securisto-poliţienesc a oferit-o însuşi şeful SRI, George Maior mai ieri când afirma în stilul său tipic îmbârligat, la TVR următoarele:

„Romania are o problema pe care am semnalat-o mai demult, dar care, datorita unui context indus privind interceptarile de telefoane, nu a fost adoptata la nivel de Guvern – context indus privind alte aspecte care sunt firesti in activitatea serviciilor de informatii, folosirea interceptarilor pentru prevenirea unor asemenea evenimente – si ma refer la cartelele telefonice preplatite care la noi sunt anonimizate, in alte state europene, in toate, de fapt, exista obligativitatea inregistrarii lor, ca sa se cunoasca foarte clar numele persoanei ce poseda o asemenea cartela preplatita, astfel incat din punctul acesta de vedere noi avem o vulnerabilitate. Noi am ridicat problema si in CSAT si la nivel de Guvern, din pacate nu a fost rezolvata. Dar trag un semnal de alarma in perspectiva in legatura cu acest lucru,”

Mie unuia îmi miroase urât afirmaţia asta, care descâlcită înseamnă că nu vom mai putea cumpăra un telefon mobil cu cartelă pre-plătită, fără a ne dovedi identitatea. Ea denotă că mentalităţile securiste nu au fost depăşite încă tocmai la vârful instituţiei, de unde curg ordinele, în ciuda spoielii de democraţie dată din bidineaua mult prea lata a NATO şi-a diplomelor oferite de către agenţiile de securitate şi spionaj americane, către numitul personaj. Apropo, acceptarea unui premiu sau a unei diplome „de excelenţă” din partea cuiva, nu constituie acceptul implicit al superiorităţii ierarhice a celui care oferă decoraţia ? Unde aţi auzit ca elevii să îşi premieze profesorii ?

Continua el:

Din pacate exista o lipsa de cultura de securitate la nivelul opiniei publice in general, noi incercam sa realizam niste actiuni in acest sens, dar sunt destul de sceptic, vazand cum se desfasoara dezbaterea pe serviciile de informatii in Romania.

Ei stimabile, problema e că într-o ţară liberă, prosperă şi prielnică cetăţenilor ei, precum poate fii România, nu este nevoie ca cetăţeanul să aibă o „cultură a securităţii”, ci e nevoie de agenţii ale statului care să-şi facă treaba numai şi numai în folosul cetăţenilor care le plătesc salariile şi nu într-a unor trepăduşii occidentali cu sorţuleţe, străini de neam şi ţară! Când guvernul face ce trebuie pentru popor, nu e nevoie de un spion la fiecare 100 de locuitori!

Ginitorul

 

Fireşte şi de bun-simţ, idioţenia asta nu este necesară – să enumerăm motivele:

1. Nu e adevărat! In SUA se pot cumpăra liniştit cartele anonime cu numerar. Urmărirea unui anume telefon mobil a trecut demult de stadiul în care un agent parcat afară, asculta cu un „scanner” telefonul omului. Astăzi există sisteme care în timp ce sunt portabile, pot recepţiona telefoanele ţintă oriunde în ţară s-ar iniţia o convorbire prin ele, pentru că acestea urmăresc celulele şi nu telefonul individual. Ele captează numărul unic IMEI al mobilului urmărit, oriunde ar fi folosit acesta. Schimbarea cartelei nu înseamnă nimic pentru un astfel de sistem.

2. Telefoanele se pot pierde, fura etc. Au fost dezvoltate însă programe de calculator care urmărind întregul trafic telefonic fix şi mobil al ţării, continentului etc., detectează numai timbrul vocal al persoanei urmărite. Indiferent dacă aceasta iniţiază o convorbire prin cartelă anonimă de la un telefon public, ea va fi localizată şi monitorizată în câteva secunde.

3. Sateliţii: aici povestea e şi mai specială, căci nu degeaba se plângeau public Vântu sau politicieni foşti la putere că sunt urmăriţi prin satelit. Sateliţii au o rezoluţie atât de bună, încât pot penetra nori, ploaie, ceaţă cu radarele lor, pentru a oferi imaginea perfectă a orice are omul în buzunar prin acoperişul casei sale! A asculta astfel un telefon devine redundant deşi nu imposibil, căci senzorii ultra performanţi ai satelitului detectează cu uşurinţă temperatura corpului, pulsul omului, ba chiar şi starea lui fizică şi psihică. Cei fără faima şi banii lui Vântu au parte de un tratament care cuprinde întregul arsenal al sateliţilor, nu numai funcţiunile lor de monitorizare.

4. Scopul unui serviciu intern de securitate ar trebui să fie detectarea şi anihilarea ameninţărilor la adresa securităţii naţiunii, deci şi a politicului care conduce naţiunea, în nici un chip monitorizarea totală a poporului în beneficiul unui politic autohton corupt şi a controlorilor săi străini. Urmărirea gen pătură, 24/7 a întregii populaţii nu e un model bun de securitate, decât atunci când politicul foloseşte serviciile pentru a-şi detecta şi controla oponenţii mai mult sau mai puţin viabili, dar a avea oponenţi este perfect normal într-o democraţie!

Din rândurile cui să se ridice următorii conducători ai naţiunii, dacă nu din sănul ei ? Ori folosirea serviciilor pentru a preveni şi anihila ridicarea adevăratelor elite, este una criminală, satanică ca sorginte şi profund anti-românească. Dacă serviciile ar fi cu adevărat în slujba neamului, aşa ceva nu ar avea loc!

Din păcate nu cred că pot numi o singură ţară pe glob în care această situaţie să nu existe mai mult sau mai puţin, ajungându-se astfel ca o caracatiţă transfrontalieră criminală compusă din agenţi şi militari corupţi, traficanţi de droguri şi de arme, politicieni pedofili, mai toţi membri ai unei loji sau alteia să controleze mersul democraţiilor ai căror lideri văzuţi se schimbă tot la câţiva ani. Aceştia toţi îi slujesc pe cei cu banul, avându-l ca tată al lor al tuturor pe însuşi tatăl minciunii şi ducătorul la pierzanie diavol.

În consecinţă devine evident că bietul George Maior ca produs al unui sistem îndreptat împotriva elitelor naţiunii, nu poate face altceva decât ceea ce-a fost programat temeinic din copilărie să facă. Am ştii sigur că ne aflăm la începutul unei ere extraordinare de renaştere a României, atunci când în fruntea serviciilor ei de securitate s-ar găsi cei astăzi suprimaţi de către ele.

O Românie nouă, timpul ei a venit!

40 răspunsuri

 1. pentru portarea unui nr de tel diontr-o retea, de pe abonament..pe alta, trebuie sa reziliezi primul contract
  ok…numarul,..liber ..teoretic.. mergi sa-l transferi in alta retea.. in prepay.. si surpriza…se cere tot tacamul de acte..
  asta am patit-o eu acum doi ani, cand am intrebat ce ii intereseaza identitatea mea.. la o portare de numar.. „pentru ca asa trebuie”

  • Groaznic. Astia nu se opresc cu una, cu doua..

   • Primul telefon mobil l-am cumparat cca.12-14 ani in urma…in italia niciodata nu am putut sa cumpar o cartela telefonica fara sa imi faca copie dupa documentul de identitate si cod fiscal…Chiar ma intrebam cum se poate ca in Romania sa poti cumpara o astfel de cartela…”anonima”…Acum inteleg…dar ma gandescca,unora le foloseste…eventual cand se anunta plasarea unei bombe,desigur,nu se gasea NICIODATA „faptuitorul”…Sper ca va aduceti aminte,acum cativa ani,cand abia se instalase Basescu…dar si mai tarziu…si,NICIODATA nu se intampla nimica(din fericire…).Asta este,au nevoie de jucarii „baietii”…

  • Se poate sa iti cumperi un telefon dintr-un magazin in care nu exista camere video sau, din targ, sau cu riscuri de la orice sursa similara. Iti poti cumara o cartela pre-pay iar in ce priveste distortul vocal, presupun ca exista o varietate de softuri care sa modifice atat de brutal si de ireversibil totul incat nici mamica CIA combinata cu mamica Mossad plus MI5, FSB si STS-ul de la garla (ala cu subsolul inundat si cu piscina la ultimul etaj) sa nu isi dea seama cine vorbeste. E banc povestea cu restaurarea sunetului. Nicio sansa de asa ceva. Cine vrea, isi poate cripta mesajul pe 256 de biti si aleluia crcak password, gargara. Apropo: China are cel mai barosan computer al lumii, la vreo 0,2mld$, fabricat integral in China, functionand in camera frigorifera. Cine zice ca restaurarea sunetului, fie nu intelege ce e ala sunaet, fie crede ca suntem toti naivi si ca ne sperie puterea procesoarelor. Or fi ele tari ca tractoarele, dar le lipseste si le va mai lipsi algoritmul de lucru, sau, softul, pt simplul motiv ca, oricat de tare se straduie cineva, niciodata nu va reda in digital, indiferent de rezolutie semnalul natural, analogic. Poza mai merge sa fie trucata dar sunetul… e infinit mai greu. E parerea mea si nu doar a mea.

 2. Problema cred ca ar trebui vazuta si din alta perspectiva. Gandeste-te ce usor este sa declansezi orice dispozitiv cu ajutorul unui telefon mobil, si asta fara sa posezi cunostinte avansate de electronica. Parerea mea este ca acesta este principalul motiv de ingrijorare al serviciilor secrete. In afara de asta cred ca si celelalte fraude prin telefon (premii fake, reincarcari de cartele, etc) ar fi mult mai usor de tinut sub control. Din cate am mai citit, toate tarile occidentale au o politica destul de restrictiva cu privire la cartele prepay.

  • Daca acesta ar fi cazul, intreb eu cand ai vazut ultima oara un act terorist in Romania ? Vrei sa scapi de frauda prin telefon ? Fraudatorii pot fii identificati chiar acum, dar nu asta e scopul. Politicile astea sunt numai pentru controlul populatiei. Daca nu ai de ce te teme, de ce nu oferi macar o adresa de e-mail valida aici la comentarii – vezi ?

   • Ma gandesc ca tehnica este atat de avansata incat coroborand informatiile se poate determina cu o precizie mai mare sau mai mica cine foloseste o anumita cartela. Numai luand in calcul cativa parametri cum ar fi: IMEI-ul telefonului, cartelele utilizare pe acel telefon, extrasul apelurilor, continutul SMS-urilor (ce pot fi procesate foarte usor), pozitia aproximativa (din triangulare), utilizare de carduri bancare, etc. se poate crea un algoritm ce reduce numarul de utilizatori posibili la cativa oameni.
    Dar… iata raspunsurile la intrebarile tale:
    1. Nu am vazut nici un act terorist in Romania. A fost doar nefericitul ala din zona Timisoarei care a fost acuzat ca dorea sa arunce niste butelii in aer in centrul orasului. A… si grenada aia aruncata in Bucuresti la un liceu. Sa dea Dumnezeu nici sa nu vedem vreodata un atac terorist serios. Cred ca s-ar dori sa se previna decat sa se trateze!
    2. Fraudele prin telefon de ce nu sunt tinute sub control? Probabil resursele necesare nu sunt justificate de amplitudinea fraudelor.
    3. De temut sigur ca am de ce. Stiu ca blog-ul tau este monitorizat si continutul a ceea ce scriu ar putea fi deranjant pentru cei ce te ‘privesc’. Nu e vorba de lipsa curajului in asumarea responsabilitatii ci doar de fapul ca riscul trebuie sa merite. Crede-ma ca voi fi unde trebuie cand va fi nevoie de mine.
    Poate ai dreptate cand spui ca totul este doar o parte din politica de control a populatiei insa nu vreau sa devin un paranoic care vede in orice elemente ale marii conspiratii.

    • Poate e mai bine sa ramai inocent si visator in progresul omenirii si cu ideea ca exista natiuni, si nu turme populationale, debarasate de oricare element conex constiintei, tipic-umane, asa cum am invatat noi candva. Culmea: am facut prostia de a mai si crede.

     • Mariane! Ceea ce spui tu este cam filosofic si putin desprins din context. Nu vreau sa intru in polemica cu tine, intrucat nu sunt un om al vorbelor ci mai mult al faptelor si probabil ca nu as avea argumentele cu care sa-ti fac fata. Poate continuam discutia cand va fi deschis un topic potrivit. Cred totusi ca romanii sunt o NATIUNE.

      • Fireste ca suntem o natiune, Marian vorbea din prisma celor care controland politicul, ne considera o biata turma. Omul nu-i cinic, ci numai realist. Mariane, stiu ca nu te superi ca am raspuns in numele tau.

     • Eufrosine; cred ca atunci cand vine vorba de poporul nostru trebuie sa lasam deoparte totul: cinismul, realismul ironic sau ideile filosofice. Noi trebuie sa gasim calea de a ne trezi si de a trezi pe cei din jurul nostru. Aceasta discutie arata una din hibele ce le avem noi si anume spiritul de divagatie. Am pornit de la cartelele pre-pay si am ajuns la „turme populationale, debarasate de oricare element conex constiintei”. Nu crezi ca in felul asta, in loc sa ne urmarim tinta ne pierdem pe traseu? Se spune ca americanii stau 60% din timp la serviciu in sedinte unde se discuta de ce nu sunt eficienti in sarcinile pe care le au!
      Cred ca si noi incepem sa ne apropiem de ei cu stilul asta.
      Daca incepem sa discutam despre mere, hai sa discutam despre ele, nu conteaza de care: ionatane, melba, starkrimson, dar mere sa fie. Daca incepem sa discutam de portocale si de influenta lor in cultura marului deja suntem departe de scopul discutiei si o sa ne moara pomii in gradina.
      Inca vad in blogul tau un element de referinta pentru cei ce doresc o Romanie independenta si autodeterminata.

      • Haide inapoi la subiect atunci: orice ar face serviciile secrete pentru a stii totul despre utilizatorul unui telefon, un terorist care are cat de cat minte, va fura un telefon, in loc de-a merge cu actele ca sa-si cumpere unul. La mintea cocosului, nu ? Masura este astfel una abuziva si neavenita, menita sa controleze populatia ca nu cumva sa se ridice vre-unul nestiut, care sa ameninte status-quo ul acesta imposibil. Astora le e frica de patriotii adevarati ca dracului de tamaie. Uite cum denigreaza inca la cati ani de la disparitia liderului ei, miscarea legionara. Se tem pana si de umbra lui Corneliu Zelea Codreanu!

    • Au americanii o vorba mare: „just because you’re paranoid, doesn’t mean they’re not out to get you” !

     • Sincer, prima data am auzit fraza in cantecul lui Kurt Cobain. Nu am inteles mare lucru din mesajul pe care a dorit el sa-l transmita prin catecul ala dar suna bine (credeam eu la vremea aia). Mai mult, in topica romaneasca eu as fi spus: just because you’re NOT paranoid, doesn’t mean they’re not out to get you!”, pentru ca un paranoic intotdeauna va crede ca e cineva acolo.

      • Dar isi pierde tot hazul si insemnatatea. Mi-au spus unii dintre cei urmariti, ca o buna perioada de vreme inainte ca iadul sa se dezlantuie asupra lor, au avut un simtamant inexplicabil dealtfel prin logica si evidenta, ca cineva ii urmareste. Au avut din pacate, dreptate.

     • @ MaSca si Eufrosin: va multumesc amandoura pentru cuvintele si gandurile voastre prea frumoase pe care nu le merit nicidecum. Daca eram o natiune, ne lasam calcati in picioare cand s-a pus problema scoaterii TANCURILOR contra marsului minerilor catre Bucuresti? Era Radu Vasile la guvernare si se punea problema ca demniatatea ortacilor Vaii Jiului risca sa fie exportata in lagarul fost socialist, recte, in Polonia, tara care a zis ca face o statuie a Mantuitorului, dupa care, doua garnituri s-au ciocnit 17 vagoane de carburant explodate, STRICT INTAMPLATOR. Daca eram o natiune, asa cum cred eu ca ar trebui sa arate o natiune, sigur eram morti de mult. Ne bagau astia in tabara cu Irakul si cu Iranul si cu Serbia si ne radeau de pe harta, fara complexe, motivand ca suntem niste degenerati scapati din experimente eugenice din perioada stalinista, dand vina pe tot pe noi si pe parintii nostri. Nu stiu daca mai exista natiuni pe fata pamantului. Poate in Islanda? Poate grecii? Poate… nu stiu… Au facut praf demnitatea conditiei umane sataneii astia. Deh, ei au rabdare veche de mii de ani, din ce se spune pe la colturi si ca nici eu, nici altii nu ii vom impiedica in derularea planului lor criminal, anticrestin. E vremea pentru meditatie la fiecare, cu ce am facut si cum sa facem penitenta, cum sa fim sinceri cu Dumnezeu si implicit si cu noi. Kurt Cobain? Hmmm… Nu l-am inteles decat dupa albumul unplugged, dar niciodata suficient. Hendrix ramane reperul meu. Ascult chiar acum. Ma puteti executa pt pesimism. Doamne iarta!

  • MaSca, nu suntem mama teroristi…doar ceva oameni simpli, ce avem pretentia la putina intimitate.Si mai mult decat ce am spus mai sus, daca sun la seviciu clienti, sa cer nush ce informatie banala, nu le e de ajuns prenumele, vor tot numele, am avut un „discurs” cu ton ridicat de un sfert de ora cu operatorul, ca mai apoi sa ma lipsesc de informatia pe care o doream.. un simplu „cod” de transfer credit de pe contul meu, pe contul fetitei mele..cod care e scris pe toate „gardurile”, numai ca nu era nici un „gard” in preajma mea in mom respectiv :))

   • Delilah! Sunt si eu un om simplu si cu frica de Dumnezeu si stiu ce inseamna dreptul la intimitate. Dar hai sa luam un exemplu. Poate e putin fortat insa sper sa sublinieze punctul meu de vedere:
    Sa consideram cazul in care la aeroportul X s-au instalat scanere corporale. Multi s-au crizat spunand ca este atac la intimitate si au cerut insistent scoaterea dispozitivelor respective. Cine are dreptate? TSA sau crizatii? Sunt o persoana pudica, poate putin exagerata din punctul asta de vedere. Insa in acest caz sunt intru totul de acord cu scanerele respective si asta numai pentru siguranta mea. De aceea cred ca intimitatea are anumite limite pe care trebuie sa ni le asumam. Vreau sa circul cu avionul imi asum riscul sa ma vada un Gigel gol pusca. Vreau sa utilizez telefonul mobil, spun cine sunt.
    Trebuie sa realizam ca peste tot exista un ‘Big Brother’ . Ne folosim cardul de credit/debit? Cineva poate sti unde am fost la ora X. Ne scanam badge-ul cand deschidem usa la servici? Sefii stiu cand am intrat/iesit din birou. Dam un telefon (de pe fix)? Compania la care sunt abonat stie acest lucru. Cu cat un lucru este mai complex, presupune mai mult control. Din nefericire sunt putini oameni care sa-si impuna disciplina de a urma regulile. Cei ce nu urmeaza regulile trebuie disciplinati. Probabil par cel putin ciudat, dar cred ca intr-o societate haotica cum este cea prezenta trebuie sa existe o forma de control. Ganditi-va (obiectiv si impartial) ce s-ar intampla daca nu ar exista politie? Cati ar incepe sa-si faca de cap? Am mai putea merge pe strada fara sa ne fie frica ca nu dam prioritate smecherului care trece prin intersectie si nu ii pasa de semnele de circulatie?

    • Uh, oh, pentru un om atat de destept dealtfel, e de-a dreptul surprinzator cand afli ca mai crede in gogorita necesitatii controlului la piele – suntem oameni sau vite ?

     • Din articolul tau (pe care l-am citit chiar de cand a fost publicat) nu reiese ca la aeroportul unde s-a imbarcat pentru Detroit ar fi existat acele scanere corporale. Daca ar fi fost nu crezi ca poate tanarul nigerian nu ar fi ajuns la bordul avionului? Ai foarte mare dreptate: ca noi ca si fiinte umane avem dreptul la ceva demnitate. Dar aceasta este valabila in cazurile ideale cand asemenea controale s-ar face in mod abuziv. Te rog sa te gandesti (din nou obiectiv) ca te-ai fi aflat in acel avion stand la 2 scaune distanta de tinarul implicat in incident. Cand a fost detonata acea incarcatura de PETN nu te-ai fi gandit la sotie si copii si nu ti-ai fi dorit din toata inima ca acea incarcatura exploziva sa fi fost gasita la controlul de securitate? Nu ti-ai fi reprosat ca ai fost impotriva scanerelor corporale? Sau mai rau: daca votul tau de a opri instalarea scanerelor in aeroporturi ar crea oportunitatea introducerii unor substante explozive la bordul unor avioane care ar exploda in aer. Ce crezi? Te-ar mustra constiinta un pic pentru cei care si-au pierdut viata?

      • M-ar mustra constiina daca as cadea in plasa jigodiilor astora… chestiunea e veche cat lumea: criza-reactie-solutie. Aceleasi personaje au creeat problema, au adus criza, acum iti ofera „solutia”. Terorismul este afacerea serviciilor secrete occidentale – suntem in clar ?

     • Problem, reaction, solution, sau triada satanica. David Icke a facut o prezentare extinsa pe aceasta tema. Ei genereaza problema (criza monetara, morala, militara), tot ei sugereaza si maniera de reactie a strazii (vezi ce a fost azi la Londra) iar nenorocirea e cand tot EI vin cu SOLUTIA. Se spune sibilin inclusiv la Pro TV ca… NI SE PREGATESTE O SURPRIZA!… Putem intelege orice, de la devalorizarea totala a banilor de pe tot pamantul, pana la cataclisme induse cu sau si razboi mondial. Fitilul conflagratiei se poate aprinde fie la Seoul, fie la Istanbul, fie la Beirut sau in Pakistan, India, Kashmir, etc.

 3. si d-l maior este de origine…???

 4. Legat de citirea de la distanta a gandurilor, de posibilitatea teleportarii in spatiu si in timp, atat in trecut cat si in viitor, ma tem ca s-au facut pasi mari in urma cu vreo 50-100 de ani, cu precizarea necesara ca, acestea sunt jucarii pentru adulti, nicidecum pentru alte base, sau mai stiu eu ce neica nimeni de pe harta lumii. Am intrebat si eu aiurea pe diversi absolventi de poli de pe la noi ce e cu undele scalare si mi-au zis ca nu se invata mare lucru despre ele, desi, dupa unii, domeniul e cel putin important. Intrebare: inaintea cutremurului de la 4 Martie 1977, vremea era tot la fel de calda ca acum, pt ca, la lovitura de stat, stiu ca se putea iesi pe strada in camasa si cu o flanea.

  • Uh draga Marian, daca ai vedea mutrele infecte ale carcterelor slabe pe mana carora sunt date unele dintre chestiile aste in schimbul sufletelor lor, te-ai minuna! Cunoscand cateva dintre victimele sobolanilor astora, am avut ocazia sa ii cunosc oarecum si pe ei.. Nu este grav, ci critic sa fie scoasa Romania din labele clicii de sub-mediocritati care au prins-o in stransoarea lor!

  • LAS-O MOALE CU ZVONURILE MESTERE CA SI LA SOFIA SUNT ACELEASI CONDITII METEO IN ACESTE ZILE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. in Spania nu se poate cumpara nici o cartela indiferent de operador, daca nu iti oferi datele tale . Se spune ca din motive de securitate, cauza fiind atentatele care au avut loc in urma cu cativa ani. pace tuturor

  • Ai dreptate.Eu mi-am luat cartela in Spania in urma cu 6 ani.Usor si fara date si alte magarii.Dar anul trecut mi-au trimis o instintare cei de la Vodafone ca trebuie sa ma prezit la orice centru de vanzare a telefoniei mobile pt a-mi da datele caci altfel i-mi vor intrerupe NR-ul.

 6. Trebuie sa gandesti: io iti fur tie telefonul cu cartela cu datele tale si ma gandesc sa detonez o bomba si o detonez cu ajutorul telfonului tau si gata. Sunt anonim postez cu adresa de e-mail inexistenta,folosesc sistem de operare Linux nu inseamna ca sunt anonim..?? nu dar o solutie si poate singura solutie de a scapa si de teama ca cineva ma urmareste sau este interesat de mine este urmatoarea: rugaciune rostita de cat mai multi daca se poate in acelasi timp…un exemplu cum functioneaza: te urci pe un varf de munte de unde vezi un oras sau o asezare…ce frumoase sunt becurile noaptea vazute de sus…exact asa am fi si noi cu cat mai multe becuri cu atat mai bine …lumina e frumoasa din intuneric iar cand va fi doar lumina si intuneric nimic atunci am ajuns in Rai…ca tot scria cineva de tot felu de aparate care cica ar exista de interceptie…io cumpar daca are cineva aparat pentru interceptarea rugaciunii …sa vedem au astia de la securitate asa ceva sau nu?…

  • Mai nimic din ce e in opozitie cu Dumnezeu nu a scapat neinventat. E deja banala povestea cu forma-gand, cu fiara dezlantuita la Montauk, dar si cu posibilitatea sugestionarii de la distanta a cuiva pt a face ceva nefiresc, de tipul crima si suicid. Se cunoaste sintagma „E cineva in mintea mea, dar, nu sunt eu”, -there’s someone in my head, but its not me-. Poti auzi destul de clar sunete care nu sunt auzite de catre ceilalti, fiind destinate special, doar tie. Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu pe toti de asa ceva!

 7. Evident ca serviciile nu-s in slujba neamului romanesc.
  Hai sa analizam profetua lui Arsenie Boca despre zilel noastre: În ce priveşte viitorul, a spus odată: „Zdreanţa roşie, secera şi ciocanul, steaua cu cinci colţuri va dispare , dar va veni steaua cu şase colţuri, anarhia, şi va fi vai şi amar de lume“.
  Este o anarhie gandita si gestionata, controlata..Oamenii sunt luptati cu fenomenul infractional..Este aici multa psihologie..
  In lumea infractionalitatii, a clanurilor tiganesti, sunt vehiculate fel de fel de scenarii, doctrine,…Sa v-o spun pe cea mai populara: „Averile acumulate dupa 90 vor incape pe mainile lor” Ghiciti cum? Prin anarhia controlata ! Apropo de 2011 !

  • De 20 de ani mass-media ridica drojdia societatii in capul celorlalti, mediul politic leaga in fel si chip institutiile ce tin de siguranta nationala, exista ONG-ri care chipurile militeaza pt drepturile omului si care de fapt militeaza pt promiscuitate si anarhie,……Mai ramane ca pe fondul acestei crize economice masele de oameni sa fie scoase in strada..

 8. Dupa 1989 conducerea societatii se afla in mina acerorasi tov. ca pina atunci. In cei 20 de ani am fost manipulati si controlati cit pentru 100 de ani. Avem si un dusman comun: terorismul. Daca nu era acesta se gasea altcava. Inainte de WW2 dusmanul comunerau erreii ( o parte a lor ) care a oferit o tinta celor care din suspiciune si control traiau bine. Momentul cristalizarii, orientarii, atentiei a fost cel ac caderii „Gemenilpr”. QED cine este dusmanul comun si pentru infringerea caruia se pot cheltui si sute de miliarde de $. Din pacate puneti carul inaintea boilor. De ce exista terorismul? Este expresia dispoerata a luptei lui David contra lui Goliath, a celui care nu mai are nimic de pierdut. Sven Hasel spunea: „Sa nu aduci omul in starea in care nu mai are nimic de pierdut”.
  De ce? Acest om nu mai poate fi controlat! Rezolvare problemei se poate face altfel, ELIMININD CAUZELE! Daca nu se elimina, mai ramin doar bolnavii mintali care vor continua s-o faca indiferent daca urmaresc sau nu ceva. Daca tel. mobila nu oferea o supraveghere totala si completa, tel=microfon pt. inregistrari ambientale, nu am fi ajuns niciodata sa avem asa ceva,. Se continua doar cu „vecinii” si „prietenii” binevoitori dar care pot deforma realitatea gen „telef fara fir”, or in epoca supercomputerelor lipsa de precizie nu este admisibila. Urmariti va rog telef. pe timpul noptii si veti vedea ca periodic, la acelesi ore sau nu sunt activate, probabil verificate. Am pus tel. intr-o cutie de tabla (aproape) ermetica si l-am apelet. A functionat. Concluzie: cusca lui Faraday este doar o vorba ( in cazul telef). Acele „servicii” chemate sa ne asigure linistea (somnul) isi creaza singure „jucarii” ca apoi tot ei sa rezolve problema platiti din banii nostrii. O alta parte a supravegherii: 1. Solicitarea nr. de telef. la crearea unui con Yahoo sau Gmail. 2. Verificarea „antivirus” al e-mailurilor, care de fapt este o verificarea a cuv. cheie care intereseaza anumite servicii. Apropo de „oferirea” unor temperaturi propice pentru anumite evenimente, 4 mar 1977, Olimpiada de la Moscova 1980,dec. 1989, ce s-ar fi intimplat daca in dec ’89 era un frig de 25 grade se reprograma „revolutia”?. Cindva in anii ’90 in zona Timisoara au avut loc citeva cutremure. Zona este absolut sedimentara, deci stabila, de unde falii si alunecari de placi tectonice? A fost cumva o atentionare?
  Eminescu a trebuit sa moara pentru ca a deranjat prin patriotismul sau! Este cumva desuet sa tii la familie sau pamintul unde ne-am nascut? E mai bun spiritul de turma? Este o noua experienta a lui Pavlov? E clar ca aceasta criza a fost indusa, pentru a lega de miini si picioare marea masa a populatiei care altfel s-ar pute gindi la cine stie ce.
  Sunt zorii NOII ERE SCLAVAGISTE. Stapinul de SCLAVI este BANCA. BANCA a cui este? La noi cel pupin, mai ramine o portita. Agricultura de subzistenta (gospodaria da linga casa) ne poate asigura cele necesare traiului cu pretul intoarcerii in timp de circa 100-200 de ani. Asta ar rezolva dependenta de cei care ne-au „momit” cu un „trai civilizat” si ar fi o varianta extrema de supravietuire.

  • Bine, bine, dar cine sunt teroristii astia si cine se afla in spatele lor daca zgandari putin ? Pleaca de-acolo Ioane cat mai poti, caci bine nu va fii.

 9. Mai baieti …
  CEI MORCOVITI VA CAM SIMTITI…
  CEI LINISTITI NU VA PRIPITI
  DAR CU TOTII FOLOSITI
  LIBERTATEA, DREPT CHIRPICI !!!

  P.S. gurita mica caci vorbiti prostii mai mari ca voi, bucurati-va ca e liniste si libertate in tara asta, garantata poate, chiar de cei pe care-i tot injurati ca va incalca nu stiu ce … cred ca prostia voastra fara limite de bun simt si logica

  • Mai baiatu’…tu ai probleme cu intelegerea, sau esti de-al lor? „libertate si liniste” , auzi colea! Mai lipsea sa spui si „prosperitate”…

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: