Pe a cui muzică joacă România Liberă?


Un ziar naţional de largă circulaţie este credibil în ochii naţiunii prin însuşi tirajul său, precum şi prin calitatea articolelor şi a tehnoredactării sale.  Cu toate astea, atunci când scrisul măiestru şi imaginile pline de semificaţie se bat cap în cap cu pilonii naţiunii noastre, e timpul să ne întrebăm: „de când a devenit profesionalismul doar un pretext pentru a avansa o agendă străină nouă? ”
Astfel, ziarul care de regulă îmi publică comentariile folosind şiretlicul întârzierii lor până când cei mai mulţi cititori îl vor fi perindat pe ziua respectivă (exprimarea e liberă, doar că niţel tardivă!), a fost prins în flagrant delict pe prima pagină – comentariile celor mai alerţi cititori ai săi, spun totul:

Ce ironie! Am deschis site-ul „Romaniei libere” si, chiar pe prima pagina, una in stanga si una in dreapta, doua stiri.
Cea din stanga: „Cum a facut Teodosie rost de un milioan de euro”, adica articolul de fata.
Cea din dreapta: „Prima beatificare a unui episcop martir catolic”.
Orotdocsi cu goana dupa bani, catolicii cu martirii!

Ii e ciuda…ciudateniei mediopate

Articlerului, evident, ii este ciuda ca parintii crestini-ortodocsi Misieni au platit angaralele IMPUSE de staulul bashitlerist. Ar trebui ca gaze-tarul sa’si verse…icrele in alte ape. Romania Libera trebuie sa fie libera si frumoasa, nu uratzita de nerozi!
Eu, unul, ma bucur nespus ca Inalt Prea Sfintia Sa Arhiepiscopul Misienilor i’a platit pe Bok si Bashitler, si nu invers. …

Biserica-i – a NOASTRA

Multumim I.P.S. TEODOSIE PETRESCU, ca a gasit solutia potrivita, pentru inlaturarea litigiului. Foarte multi de rea credinta, gasesc prilej de a arunca cu noroi,in biserica. Sectele cat si oameni fara frica de Dumnezeu, se manifesta cu cuvinte de ocara , ne stiind ca vor da socoteala candva, cuiva. Multumesc preotilor care au contribuit la achitarea datoriilor. DOAMNE AJUTA.

În urma unei anchete, se pare că au fost descoperiţi cei pe a căror muzică dansează RL, cotidianul pe vremuri cunoscut ca România Liberă – aflaţi-i!

12 răspunsuri

 1. Te-ai pus urat pe ei, eufrosine:P

 2. Eufrosine esti tare oare cati ca tine ar fi in Romanica noastra am si eu o obsesie nu pot inca s-o divulg cam in tot ce spui nu dai gherle.
  Esti bine informat si asta imi place ca nu bati inca campii ca alti blog-geri.

 3. foarte interesant Eufrosin, eu unul sunt un fan a lui eminem si nu credeam ca trece printr-o depresie atata de mare desi stiam ce spune in unele melodii ale lui nu m-am gandit nicodata ca e atat de grav.

  • Ce ai vazut acolo e cat se poate de adevarat. Toate stelele momentului sunt controlate de catre baieti in scopurile lor rele.

 4. salut,
  Pentru cei care cunosc bine lb. enleza: intrati pe „youtube.com” si cautati „they sold their soul for rock and roll”.Deasemenea gasiti un alt film in lb. greaca cu traducere romana care se cheama „sirenele”
  ps:ASA(PRIN MUZICA ASTA SI HALUCINOGENE) AU DISTRUS PAPU$ASII AMERICA DE NORD SI EUROPA DE VEST !

  • Exact la asta m-am gandit si eu citindu-le. Cica „crestinii cred ca satana e directorul companiei care a inventat codul de bare…”

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: