Jaful (privatizarea) continuă:


Consiliul Concurentei a aprobat preluarea de catre Eurocopter Romania a activelor IAR Ghimbav aferente serviciilor de mentenanta, reparatii si revizie generala pentru elicoptere militare, se arata intr-un comunicat al autoritatii. Autoritatea de concurenta precizeaza ca operatiunea nu ridica obstacole in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte a acesteia si, ca urmare, nu are ca efect inlaturarea, denaturarea sau restrangerea semnificativa a concurentei.

Activele IAR achizitionate sunt reprezentate de cladiri, terenuri, instalatii, utilaje si masini-unelte, precum si documentatia tehnica aferenta si pregatirea pentru productia de elicoptere care corespunde serviciilor de mentenanta, reparatii si revizie generala pentru programele de elicoptere militare SA 330, IAR 330, SA 316 si IAR 316.

Eurocopter Romania face parte din structura grupului European Aeronautic Defence and Space Company EADS N.V. Olanda (EADS). Grupul EADS este activ la nivel mondial in domenii precum productia si marketingul aeronavelor comerciale si militare, echipamentelor de telecomunicatii, sistemelor de aparare si securitate, satelitilor, lansatoarelor si infrastructurilor orbitale.

sursa Hotnews

Mai are statul român voie să deţină ceva cu adevărat important, sau îi sunt îndeajuns felicitările primite din partea FMI ?

În 20 de ani am reuşit să devenim chiriaşi în propria noastră ţară, iar curentul încă nu dă semne de slăbire.  Ăştia ne vând nu numai prezentul, ci şi viitorul care nu-i al lor! Un cititor comenta ieri parcă pe portalul Hotnews:

„ciudăţenie greu de explicat: socialismul predicat de Ceauşescu era, vizavi de naţiune, nociv în formă şi folositor în conţinut; capitalismul românesc este folositor în formă şi nociv în conţinut. Forma capitalismului 2010 zburdă în drepturi cetăţeneşti; socialismul ceauşist exulta dictatura proletariatului; la rădăcini, însă, sădea cultul învăţăturii; şcoala românească era una de frunte în lume. La temelia viitorului, capitalismul sădeşte puterea banului indiferent de provenienţa lui; şcoala românească este, practic, antişcoală. Şi iată, dar, faţa necunoscută a tragediei acestui neam: nu creşte copii sănătoşi, ci alienaţi. O generaţie cu ochii pe tâmple, ca peştii; ca să vadă în stânga şi-n dreapta speculaţiile, escrocheriile aducătoare de bani fără muncă. Ce altceva fac înaintaşii lor de succes: Gabriel Oprea, Cristian Diaconescu şi compania în Parlamentul României? Fac bani şi averi din vânzarea a ceea ce nu le aparţine. Ce altceva sunt magistraţii Curţii Constituţionale? Votând politic, invariabil cu 5 la 4, ei indică summumul schizofreniei din societatea românească alienată. Încotro bate viitorul României?”

5 răspunsuri

  1. Ciudat! Din pricina astora epoca lui Ceausescu va deveni de aur si manie-poimaine vor cere si dictator !

  2. iar au gresit sindicatele , nu stiu ce sa ceara … vor sa dea jos pe cineva si aduc altceva dar situatia cu miliardele de euro nu se schimba … chiar va trebuie niste noi sefi de sindicate ! toate partidele din parlament nu vor sa lupte … se prefac ca lupta … ptr. aceasta nu exista cale de intoarcere … ori cer impozitarea unor averi ori sa paraseasca ROMANIA , romanii adevarati nu sprijina partidele pline cu oameni care se catara pe cadavrele altora ca si in 89 ptr. AVERI si FUNCTII !!! – partidele politice trebuie sa faca cheta si sa finanteze Armata si Politia ptr. a putea fi aparati politicienii … oamenii de rand abia isi apara viata lor de mizerie creata de catre Gruparile Politice din Toate Partidele care au directionat sute de Miliarde de Euro in directii gresite timp de 20 de ani – GENOCID!

  3. Armata si Politia sa-si instruiasca copiii sa se apere de invazia de politicieni care nu stiu sa apere Copiii si batranii acestei tari care au luptat pana au ajuns bolnavi si unii EROI ai NEAMULUI ROMANESC !!!

  4. acum politicienii sant aparati si de piepturile copiilor din scoli care cad victime teroristilor psihopati de pe strazi formati in 20 de ani de politica haotica …

  5. Este Necesar Total Energizarea Resurselor in Romania
    Resursele Romaniei vor fi pazite si ferite de privatizarile catre Companiile Straine , Internautii sa Informeze Romanii despre cum sant folosti Copiii Romaniei ca si masa de Manevra ptr. Clasa Politica de orice Culoare – Fiecare la locul de munca sa evite Ordinele Companiilor Straine care deja sant date de gol de catre Conturile de miliarde din alte colturi ale lumii . Cine actioneaza altfel va fi raspunzator ptr. toate catastrofele si Genocidul care se mai poate amplifica in Romania si tineti minte ca Istoria Romaniei in 2010 se va scrie mai apasat iar in anii urmatori va urma judecata celor care nu se opresc din vanzarea Romanilor si Resurselor pe Pietele Straine de TRAFIC INTERNATIONAL !!!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: