Ce nu a putut Moscova atunci, face axa Washington-Londra-Tel Aviv, acum:


La începutul lunii decembrie 1989, preşedintele României socialiste, Nicolae Ceauşescu, a primit, din partea lui Iulian Vlad, un raport despre discuţiile din Malta dintre celor două mari super-puteri de la acea vreme, Statele Unite şi URSS. Raportul vorbeşte despre „un nou echilibru pe continentul european”, respectiv „redefinirea sferelor de influenţă”. Documentul a fost făcut public şi nu insistăm asupra lui. Ceea ce nu se ştie este faptul că, alături de informaţiile mai sus amintite, spionii români care s-au ocupat de operaţiunea „Malta” au mai adus şi o hartă.

Coincidente, ei ?

Acest document a produs, pe plan intern, în timp, demisia unui şef de Mare Stat Major al Armatei Române şi o catastrofă aeronautică: cea de la Baloteşti, din 1995. Pe plan extern, tot ceea ce conţinea la acel moment harta s-a produs sau este pe cale să se producă. Vă prezentam o reproducere a documentului, care se află la Biblioteca din Bucureşti a Mişcării Legionare.

Pe 31 octombrie 2000, generalul de corp de armată Mircea Chelaru, la vremea respectivă şef al Marelui Stat Major al Armatei, a anunţat o Conferinţă de Presă ad-hoc, seara tîrziu. El a declarat, spre uluirea asistenţei, că structuri de tip mafiot încearcă să destabilizeze România şi să enclavizeze sudul Olteniei. Adică să constituie o veritabilă „Republică a Olteniei”. Generalul nu a dat alte amanunte. La cîteva ore, în replică, a venit răspunsul Ministerului de Interne, prin generalul Mircea Mureşan, care a spus că „se poate vorbi de elemente de crimă organizată, generate de nivelul scăzut de trai, de sărăcie. Este vorba despre recuperatori, traficanţi de droguri şi de cei implicaţi în fenomenul prostituţiei. Dacă nu ţinem sub control fenomenul, în timp, e posibil să devină un pericol”. ( Gen. Chelaru incerca sa demaste clica care a pus stapanire prin proxy peste Romania, cu ajutorul bandelor infractionale civile gen „zona” si „garda” – veti afla lucruri putin cunoscute in ambele articole )

A doua zi, pe 1 noiembrie 2000, Mircea Chelaru şi-a dat demisia din funcţia de şef al Marelui Stat Major al Armatei. Despre ce era vorba? În 1992, William B. Wood, geograf-şef al Departamentului de Stat american (fost ambasador al SUA în Afganistan), dădea publicităţii o hartă cu noile graniţe ale statelor Europei, care ar fi trebuit modificate în virtutea intereselor strategice de după căderea blocului comunist. Adică înţelegerea de la Malta . Pe scurt, se preconiza că: Scoţia devine independentă; o parte a Irlandei de Nord se uneşte cu Republica Irlanda; Bretania se desprinde de Franţa; Ţara Bascilor şi Catalunia se desprind de Spania; Italia se divide în zona de nord şi zona de sud; Belgia se divide în Flandra şi Wallonia; Cehoslovacia se rupe în două; Kaliningrad va fi o zonă autonomă în cadrul Rusiei; Kosovo se alipeşte Albaniei; Transilvania devine parte a Ungariei; actualele judeţe Dolj, Caraş-Severin şi Timiş se desprind de România şi devin o ţară a ţiganilor; partea vestică a Basarabiei revine României; partea estică a Basarabiei, inclusiv Transnistria, devin zona autonomă „Dniester” în cadrul Ucrainei.

Publicaţia franceză „L’evenement de Jeudi” arată harta mai sus menţionată, în octombrie 1992. Peste România de sud-vest scrie „Ţigani”. Un asemenea document primise Ceauşescu şi despre el vorbea şi generalul Chelaru.

Ce spune harta şi ce s-a întîmplat

Iată paralele dintre datele hărţii mai sus amintite şi evenimentele de pe bătrînul continent, din 1990 pînă astăzi:

– În 1993 Cehoslovacia a dispărut de pe harta lumii şi au apărut Cehia şi Slovacia. Paşnic.
– Divizarea Iugoslaviei, aşa cum vorbea documentul, a fost efectul unui şir de conflicte armate începînd cu 1990, cînd Germania recunoaşte prima independenţa Sloveniei şi Croaţiei. În 1991 începe războiul dintre sîrbi şi croaţi, iar în 1992 cel dintre sîrbi şi bosniaci.
– În 1996 mafia albaneză preia controlul traficului de droguri din Balcani.
– În 1999 au loc bombardamentele NATO din Serbia.
-În februarie 2008 Kosovo îşi declara independenţa faţă de Serbia, cu recunoaşterea UE şi SUA. Este foarte posibil să se unească cu Albania în următoarea perioadă.
– În noiembrie 2007, premierul regional scoţian Alex Salmond, şeful Partidului Naţional Scoţian (SNP), a vorbit pentru prima oară despre un calendar de separare de Marea Britanie şi a prezis că Scoţia va fi independentă peste 10 ani, respectiv în 2017. Salmond a promis organizarea unui referendum asupra independenţei Scoţiei înainte de alegerile regionale din 2011.
– În noiembrie 2007, flamanzii din Belgia au aprins scînteia scindării – deputaţii flamanzi au votat o lege care vizează reducerea drepturilor de vot ale francofonilor. Acest lucru s-a întîmplat pentru prima oară de la independenţa Belgiei, în 1830.
– În vara anului 2009, guvernul Berlusconi a fost zguduit de un scandal care a readus în actualitate ideea secesiunii dintre sudul şi nordul Italiei.
– „Eliberarea” bretonilor, consideraţi urmaşi ai celţilor veniţi din insulele britanice, de sub „opresiunea franceză”, este susţinută de Armata Revoluţionară Bretonă, care şi-a început activitatea încă de la începutul anilor 1970. Născută ca o copie fidelă a Armatei Republicane Irlandeze (IRA), organizaţia bretonă aparţine aripii extremiste a mişcării naţionaliste Emgann, mişcare al cărei obiectiv este independenţa Bretaniei faţă de Franţa.
– În anul 2009, locuitorii din mai multe zone ale Cataloniei au participat la un referendum „simbolic” privind independenţa acestei regiuni faţă de Guvernul de la Madrid.
– „Situaţia din Craiova a scăpat de sub control şi cred că nu mai poate fi stăpînită. Nu mai ai curaj să ieşi seara pe stradă”. Afirmaţia aparţinea preşedintelui Consiliului Judeţean Dolj, Ion Preoteasa, şi era legată de escaladarea luptelor de stradă între clanurile mafiote din Bănie în ultimele luni ale anului 2007. Au urmat anii 2008 şi 2009, cînd războaiele dintre clanurile de ţigani din Craiova s-au derulat chiar în centrul oraşului, lîngă Tribunalul Judeţean, în plină zi.

Chelaru: ” Oltenia urma să se desprindă de România în decembrie 2000″

Generalul Mircea Chelaru: „La vremea respectivă (octombrie 2000) aveam informaţii precise despre enclavizarea sudului Olteniei, şi nu numai, de comunităţi compacte de tigani, cu implicarea unor structuri de tip mafiot. Pe vreme de pace, rolul armatei e acela de a produce starea de descurajare a unor potenţiali agresori. Tocmai în acest sens am convocat acea Conferinţă de Presă, pentru a descuraja, pentru a atrage atenţia acelor structuri că se ştie despre ele şi că există modalităţi de anihilare a lor. Demisia mea a fost legată de acea declaraţie. Regret că am avut dreptate. Fenomenul enclavizării e real. Oltenia urma să se desprindă oficial de România în decembrie 2000, iar Strehaia urma să devină capitala enclavei. Din cîte ştiu, nu s-a renunţat încă la acest plan. În România s-au făcut şi se fac greşeli politice ce intră în categoria erorilor istorice, care, tare mă tem, nu se vor putea spăla decît cu sînge”.

Generalul Mircea Chelaru, născut în 1949, este doctor în ştiinţe militare şi a absolvit – pe lîngă Şcoala Superioară de Ofiţeri şi Academia Militară din România – Colegiul de Studii Strategice şi Economice de Apărare din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate „George C. Marshall” din Germania, precum şi cursuri internaţionale de drept militar. În anul 1990 a fost director al Diviziunii III de contraspionaj la Serviciul Român de Informaţii. A fost şeful Marelui Stat Major al Amatei în anul 2000. Din anul 2008 este general cu 4 stele, în rezervă.

De ce a dispărut Dosarul Baloteşti?

Din informaţiile pe care le deţinem, spionul român care i-a adus lui Iulian Vlad şi, prin acesta, lui Ceuşescu, acele date de la Malta, în 1989, a decedat în catastrofa aeronautică de la Baloteşti. Cităm declaraţia unei persoane care cunoaşte detalii din interiorul sistemului: „Omul care a adus informaţiile de la Malta în 1989 se afla în Airbusul care s-a prăbuşit la Baloteşti în 1995. Nu a fost un accident aviatic, a fost un act terorist, o execuţie, era vizată chiar persoana care era implicată în acţiunea românească de spionaj de la Malta”. O aeronavă cu destinaţia Bruxelles s-a prăbuşit, la 31 martie 1995, în jurul orelor 9, în apropierea Aeroportului Internaţional Bucureşti – Otopeni, după aproximativ două minute de la decolare. În accident şi-au pierdut viaţa toţi membrii echipajului, cei 49 de pasageri, majoritatea belgieni, inclusiv consulul Ambasadei Belgiei la Bucureşti, dar şi funcţionari ai Comisiei Europene. Aeronava, fabricată în 1987, aparţinea Companiei TAROM şi efectua zboruri regulate pe ruta Bucureşti – Bruxelles.

Desigur, este greu de crezut că în România am putea asista la o asemenea desfăşurare complexă de forţe, ca în filmele de spionaj, dar… Ce scria presa în 20 mai 2008: „Dosarul celei mai mari catastrofe aviatice din România, accidentul de la Baloteşti, este de negăsit. Consiliul Superior al Magistraturii încearcă să afle cum au dispărut documentele, înainte ca procurorii să se pronunţe asupra cauzelor care au dus la catastrofa aviatică”. Timp de mai multe luni au fost luate la puricat arhivele Parchetelor Tribunalului şi Curţii de Apel Bucureşti, dar şi cele ale Parchetului Curţii Supreme. Verificările au dus la concluzia că dosarul accidentului aviatic nu a fost soluţionat de nici unul din aceste parchete. Cît despre dosarul în sine, acesta s-a evaporat din arhivele celor trei unităţi de Parchet, care au preluat, pe rînd, frîiele investigaţiei. Ulterior, Consiliul Superior al Magistraturii a decis ca procurorii să reconstituie documentele care lipsesc. Nu s-a specificat cum să le reconstituie…

România a scăpat, deocamdată, de liniile noii ordini europene trasate pe această hartă blestemată. Reamintim, însă, o idee aristotelică, conform căreia o comunitate în care dispare Justiţia este pe cale de disoluţie, în contextul în care România este în acest moment cel mai corupt stat din Uniunea Europeană, iar nivelul de trai este în prăbuşire.

De ce ne urăsc fiii celor care au bolşevizat România?

Imediat după evenimentele din decembrie 1989, în peisajul mediatic au apărut voci care au început să ne răstălmăcească istoria, minimalizînd şi denaturînd faptele de glorie ale înaintaşilor, să ne defăimeze personalităţile devenite simboluri şi valori ale spiritualităţii româneşti şi, în general, să-i prezinte pe români ca un popor necivilizat, fără cultură, fără demnitate. La început, mai timide, aceste atacuri au crescut, treptat, în agresivitate, ajungîndu-se ca, astăzi, ele să devină un fapt obişnuit, de care nu se mai simt deranjaţi nici măcar cei direct vizaţi, adică românii. Constrînşi să se îngrijească de propria existenţă, sub presiunea unui individualism impus aproape cu brutalitate de activiştii neoliberalismului postdecembrist, mulţi dintre ei nu şi-au mai dat seama că în România se instaura, cu ficare acţiune politică sau aşa-zisă reformă administrativă, economică, culturală etc., un regim de ocupaţie.

N-au sesizat, deşi s-au străduit unii să le deschidă ochii, că atacurile din ce în ce mai virulente asupra valorilor noastre culturale au fost gîndite tocmai să înlesnească realizarea acestui obiectiv. În acest scop, trebuiau demolaţi stîlpii de rezistenţă ai unităţii şi coeziunii poporului, ai credinţei sale strămoşeşti, ai dorinţei sale de a trăi într-o ţară liberă şi independentă, în care să se simtă stăpîn pe munca şi bogăţiile sale, valori pentru care şi-au dat viaţa generaţii întregi de înaintaşi.

Mulţi au fost duşi în eroare de aceste atacuri perfide, ajungînd chiar să creadă că trecutul istoric al poporului român, în spiritul căruia au fost educate atîtea şi atîtea generaţii de români, ar fi fost glorificat, artificial, de propaganda comunistă. Campania furibundă de condamnare a fostului regim, ce a reprezentat, practic, suportul ideologic al acţiunilor de demolare a structurilor instituţionale ale statului, s-a dovedit a fi extrem de benefică şi pentru propaganda denigratoare îndreptată împotriva valorilor definitorii ale neamului românesc.

A trebuit, însă, să treacă 20 de ani, să vedem ţara prăbuşită, cu economia devastată, cu bogăţiile ei în mîna a tot felul de aventurieri străini, cu valorile noastre spirituale defăimate, cu învăţămîntul, cultura, sănătatea şi chiar vitalitatea poporului grav afectate, ca să ne dăm seama că tot ceea ce a început în acel decembrie nefericit pentru poporul român n-a fost nimic altceva decît o agresiune de mari proporţii, care continuă şi în prezent şi care nu are alt scop decît să ne piardă ca neam, pentru ca aceste teritorii şi cine or mai rămîne pe ele să ajungă pentru totdeauna sub stăpînire străină.

Dacă mai sînt unii care se îndoiesc de această perspectivă şi nu înţeleg că tot dezastrul ce s-a produs în ultimii 20 de ani este rezultatul unor acţiuni premeditate, le supun atenţiei, ca un argument suplimentar, o scurtă analiză asupra unora dintre cei mai aprigi detractori şi defăimători ai neamului românesc.

În primul rînd, cred că nu-i o simplă coincidenţă că, în marea lor majoritate, aceştia sînt fiii celor care, tot într-un moment greu pentru ţară, respectiv spre sfîrşitul celui de-al II-lea război mondial, au impus, de asemenea, României un regim de stăpînire străină, făcîndu-se cunoscuţi prin zelul lor nemăsurat faţă de ocupantul sovietic. Activişti ai bolşevizării ţării şi duşmani ai poporului român, aceştia ne-au rămas în amintire prin cunoscutele fapte criminale din anii ’50, ce au urmărit anihilarea fizică a intelectualităţii, considerată, pe bună dreptate, stîlpul rezistenţei naţionale. A se constata că analizele şi rechizitoriile asupra acestor grave evenimente i-au ocolit, cu premeditare, pe adevăraţii vinovaţi. Au fost supuşi, însă, oprobriului public tot românii, care, din ignoranţă, au devenit victime ale manipulării şi au fost folosiţi în asemenea acţiuni barbare.

Adevăraţii criminali de atunci şi-au dus traiul tihnit pînă la adînci bătrîneţe şi şi-au lăsat urmaşi de nădejde, care le continuă „opera” şi în vremurile noastre. Iată, doar, patru dintre aceste nume: Leonte Tismăneanu, născut Leonid Tismineţki, Walter Roman, născut Neuländer, Dionis Patapievici, născut Denys Patapiewicz, şi Mihai Oişteanu, născut Mihail Oigenstein. Ce au ei în comun? În primul rînd, faptul că toţi sînt evrei, proveniţi din teritoriile unde sovieticii şi-au pregătit acţiunile împotriva României, toţi, după 1964, şi-au românizat numele pentru a-şi ascunde originea, dar, mai ales, crimele săvîrşite în perioada de bolşevizare a României, toţi au ajuns, cu sprijinul Moscovei şi al NKVD-ului, pe trepte înalte ale ierarhiei de partid, toţi şi-au lăsat cel puţin cîte un urmaş cărora le-a transmis atitudinea lor ostilă faţă de români şi misiunea de a continua să-i duşmănească.

Anul 1964 a marcat începutul unei perioade de dezgheţ în politica statului comunist. Românii din nomenclatura de partid şi-au întărit poziţiile şi au început să imprime propagandei şi ideologiei de partid un caracter naţional din ce în ce mai pronunţat. S-au recunoscut şi au fost condamnate chiar şi o parte din greşelile şi crimele trecutului. România se distanţa tot mai mult de Moscova şi stabilea relaţii cu lumea occidentală. Concomitent, aparatul de partid şi instituţiile statului au fost curăţate de elemente alogene, barîndu-se, totodată, prin subtile pîrghii administrative, accesul etnicilor minoritari în funcţii importante. În aceste condiţii, indivizi ca aceia nominalizaţi mai sus şi-au pierdut poziţiile dominante în partid şi, o dată cu ele, privilegiile importante de care beneficiau. Desigur, n-au fost aruncaţi în stradă din locuinţele luxoase pe care le ocupau, aşa cum au făcut odraslele lor cu românii după 1990, dar nici nu li s-a mai permis desfrîul şi opulenţa cu care se obişnuiseră şi, mai ales, favoarea pe care le-o dădea puterea.

Cei care le-au făcut această „neplăcere” erau tocmai românii, pe care ei îi urau genetic şi lucru acesta n-aveau cum să-l uite. Unii au mai apucat momentul răzbunării din decembrie 1989, aşa cum a fost Silviu Brucan, alt evreu cu nume schimbat, alţii au lăsat pe seama urmaşilor duşmănia împotriva românilor şi, din cîte se constată, aceştia se dovedesc extrem de zeloşi în a-şi executa aceste obligaţii testamentare. Îi recunoaştem, prin ostilitatea ce o manifestă faţă de români, prin înverşunarea cu care încearcă să ne înstrăineze de valorile naţionale şi, în general, prin răul imens făcut ţării în aceşti 20 de ani, pe indivizi ca Vladimir Tismăneanu, Petre Roman, Horia Roman Patapievici sau Andrei Oişteanu. Sînt binecunoscute blasfemiile lor împotriva personalităţilor istorice, culturale, teologice etc. care ne-au marcat istoria şi ne-au ridicat spiritualitatea naţională ce ne dă identitate, legitimitate şi ne plasează în rîndul naţiunilor civilizate etc.

Şi ei, ca şi bolşevicii din care, biologic, se trag, tot de pe funcţii de autoritate îi duşmănesc pe români. Puterea ce le-o conferă aceste funcţii le permit să acţioneze cu mai multă eficienţă şi, totodată, să beneficieze de privilegii şi să ducă un trai opulent pe seama poporului pe care-l batjocoresc prin cele mai infame expresii. Dacă părinţii lor i-au duşmănit pe români în numele comunismului, iată că ei o fac de pe poziţie de anticomunişti. Numai vectorul s-a schimbat, scopul a rămas însă acelaşi, adică să-i menţină pe români într-o stare de înapoiere culturală pentru a-i putea domina.

Pentru români se pun, însă, nişte întrebări: de ce tocmai Patapievici, cel care s-a afirmat deschis ca denigrator al neamului românesc, a fost numit şi reinvestit în funcţia de preşedinte al Institutului Cultural Român, organism care ar trebui să ne promoveze cultura şi valorile în lume şi de care el, de fapt, se foloseşte pentru a ne batjocori şi a ne expune în ipostaze umilitoare? De ce o altă odraslă de bolşevic, în speţă Tismăneanu, a ajuns „inchizitorul” comunismului, folosindu-se de această ocazie, autoritate şi, bineînţeles, fonduri substanţiale, pentru a-i ataca, de fapt, tot pe români? De ce şi celelalte odrasle de bolşevici se situează bine în zona privilegiaţilor postdecembrişti, nimeni nu-i deranjează cu nimic, ocupă funcţii importante, duc un trai opulent pe seama românilor pe care continuă să-i umilească cu abjecţiile lor antiromânesşti? Sunt întrebări la care ar trebui să răspundă cel care le-a încredinţat aceste funcţii şi continuă să-i încurajeze în acţiunile lor, deşi acestea oripilează tot mai multă lume. Sînt, detsigur, întrebări retorice pentru că şi individul numit Băsescu Traian, prin tot ceea ce face, se poziţionează împotriva intereselor poporului român. În aceste condiţii ar trebui să-i întrebăm pe cei care l-au votat pe acest individ dacă nu cumva prestaţia lui începe să-i dezamăgească, dacă nu cumva încearcă un sentiment de culpabilitate faţă de răul ce s-a abătut asupra ţării.

ALEXANDRU AMITITELOAIE

50 răspunsuri

 1. legat de acei nemernici enumeraţi mai sus, nu trebuie să-l uităm, zic eu, în primul rând, pe ţiganul Pleşu, cel care a fabricat şi impus schimbarea denumirii de ţigan în rrom.

  • Am aparut cam tarziu. Fost-am plecat !
   In 2011 va fi scandal in Romania, va curge sange pe strazile oraselor. Asa spun marii duhovnici ai Romaniei. Este evident ca nu se va mai putea trai si oamenii vor iesi in strada..
   Aceiasi mari dhovnici spun ca se doreste scoaterea romanilor in strada si se actioneaza ca atare.
   Zic eu ca romanii ar trebui sa fie mai bine organizati ca in 89 !

   • nu-i bai. bine te-ai întors.

    cum zice poezia:

    „de-o fi una, de-o fi alta… ce e scris şi pentru noi,
    bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război“

    şi, mai apoi:

    „Eu? Îmi apăr sărăcia şi nevoile şi neamul…
    Şi de-aceea tot ce mişcă-n ţara asta, râul, ramul,
    Mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman este,
    Duşmănit vei fi de toate, făr-a prinde chiar de veste;
    N-avem oşti, dară iubirea de moşie e un zid…“

    care nu se-nfiorează de-animănui faimă.

    a sta şi a aştepta cuminţi vreun sfârşit imaginat ar duce exact la ceea ce îşi doresc aceşti hulpavi. scopul lor este tocmai adormirea maselor (un alt motiv pentru care spuneam mai demult că, credincioşii, de orice rit, sunt cel mai uşor de manipulat dacă înveţi să le joci jocul) tocmai prin acest tip de „avertismente“.

    chiar dacă tu, şi alţii ca tine, consideră că singura soluţie e să moară pentru Isus, atunci luptă şi mori şi pentru patrie. a avea grijă doar de sufletul propriu nu are nimic în comun cu creştinismul. cel puţin cu ăla de l-am învăţat eu când eram tânăr.

    mai citeşte o dată strofgele de mai sus şi vei înţelege. 😉

    • Cica stratagema este comuna cu o terapie din domeniul posologiei staniliste: pornesti revolta, cotonogesti masele, o reprimi…Masele stau cuminti vreo 15-20 de ani, timp in care vor fura de vor stinge.
     Inca nu-mi dau seama ce scenariu ar fi cel mai bun pt noi.
     Cel mai optimist scenariu este de genul: masele ies in strada, cer demisia presedintelui si a guvernului, alegeri anticipate si……chiar daca se intampla camarila se intoarce electoral si „legal” in capul nostru.

     • grija fata de Presedinte
      Foarte Multi parlamentari nu stiu cum trebuie sa aiba grija de cap adica de presedinte – cand capul are prea multe probleme si dureri trebuie TRATAT nu Schimbat … cum se face tratamentul – se aduna fonduri din AVERI cu ajutorul parlamentarilor care SE cred PATRIOTI , dupa care trebuie angajat cineva care face masaj la picioare adica la OAMENII DE JOS – se stimuleaza cu pensii si salarii din acele fonduri adunate … astfel se regleaza anumite circuite energetice din organism care vor duce la disparitia durerilor si problemelor la CAP … aceste metode sant cunoscute de experti din multe tari ale lumii , dar parlamentarii romani nu au timp cred sa citeasca despre medicina si terapie … sant preocupati unii de tarfe , masini , conturi si bani etc. Deocamdata foarte multi parlamentari sant de rasul curcilor la studiu individual … cum sa faca asemenea oameni LEGI ptr. un POPOR ?! au facut legi ptr. un LAGAR !!!

     • noi am propus o formă de conducere a ţării. nu te-am văzut să ai vreo opinie legat de această propunere.

     • razvratit forme exista ideale , intai vedeti ca sunt informatii , in caz de ceva , unele partide folosesc chiar fosti luptatori in legiunea straina … plus alti specialisti in alte domenii … deci intai izolati toti Derbedeii cu aere de patrioti din toate partidele politice sa nu mai poata da comenzi usor , asta ptr. cine intelege … !

   • mercurie
    de acord că ar trebui să fie mai bine organizaţi decît în ’89, mai ales că acum şi jigodiile sînt bine pregătite cu trupe speciale şi de desant, după chipul şi asemănarea, Patriot Act 1 şi 2.
    deşi nu sînt duhovnic tot aşa ceva am calculat şi eu, deşi răbdarea românului care e de oţel poate dărîma calculele. românul are aşa o predispoziţie spre a înghiţi orice, fără limite şi greu de imaginat.
    un alt aspect foarte important e şi lipsa celor peste 3 milioane de români serioşi cu educaţie sau cu pregătire profesională ori înaltă calificare, care acum sînt dizlocaţi la muncă-n occident. fără ei e cam greu să organizezi ceva serios. cred că înţelegi la ce mă refer. o revoltă dezorganizată şi dezlînată va fi învinsă uşor cu aparatura şi forţele pe care acum javrele le deţin.
    deci nu uita că e nevoie de strategii de luptă cu aceste jivine.
    jivinele, javrele şi jigodiile doresc scoaterea românilor la cimitir nu în stradă. mai întîi au furat avutul obştesc care era tot munca românilor, apoi au luat pămînturile ieftin de la ţărani din cauza sărăciei, iar acum vor să cumpere şi ce-a mai rămas: betoanele zis apartamente ale lui ceaşcă la preţuri de nimic, justificînd cu criza mondială, o fantomă care nu există. e doar pură invenţie de cea mai bună ficţiune ştiinţifico-fantastică.
    numa’ bine!

 2. brusc, din cel mai sigur mijloc de transport, avionul a devenit unul dintre cele mai nesigure. aproape în fiecare săptămână cade câte unul aiurea. defecţiuni, neglijenţe, etc., se inventează cu duimul după.

  atitudinea cazarilor faţă de americacani este exemplul cel mai bun pentru a înţelege modul lor de a manevra populaţia ne-educată. este foarte posibil ca fiecare avion care pică ca bolovanul să aibă printre pasageri pe cineva incomod. credeţi că le este jenă de restul?

  • răzvrătit
   eu cred că ţie nu ţie foarte clar termenul de cazar. sau îl foloseşti cu sens figurativ cînd te referi la cu totul altcineva. asta am observat şi la comentariile care le-ai făcut la mine, şi constat şi aici se întîmplă acelaşi lucru. deci nu toţi evreii sînt cazari. evreii sînt două grupe majore iudei şi israeliţi, şi patru grupe religioase diferite: ortodocşi, catolici, protestanţi şi cei care aparţin iudaismului. dacă-i consideri pe toţi doar evrei, faci o mare greşeală mai ales că ei se bat între ei pentru putere şi supremaţie pe glob.
   chiar în america aşchenazii catolici sînt în conflict puternic acum cu sefarzii iudei şi cu evreii protestanţi. deci lucrurile sînt mai complicate. scuză-mă că am intervenit dar am remarcat că opinia ta e de fapt o percepţie greşită despre evrei şi categoriile lor, precum şi grupele politice pe care le reprezintă. ai considera pe evrei toţi o apă şi-un pămînt e cea mai mare greşeală, cît şi faptul de a ignora lupta lor ascunsă pentru putere.
   numa’ bine!

   • Zamolxus, nu, eu îi consider pe toţi cei care se pretind evrei cazari. pentru simplul motiv că aceştia sunt mai cameleoni decât cameleonul.

    nu văd de ce nu ar putea să se prefacă, de ochii lumii, la fel ca mândrii noştri politicieni, că sunt dezbinaţi, că se ceartă, că se urăsc.

    foarte posibil ca tu să nu fi căzut în plasa lor şi chiar să crezi că ei mai există şi sunt diferiţi.

    am observat că ai o teorie destul de bine pusă la punct referitoare la cazari. foarte bine, este dreptul tău să crezi ce vrei. dar înţelege că este şi dreptul meu de a crede ce vreau când vine vorba despre cazarii care se dau drept evrei, oricare ar fi triburile pe care şi le atribuie.

    iar faptul că eu greşesc sau tu este mai puţin important atâta timp cât toţi sunt grămadă pe ţărişoara noastră. dacă vrei, le putem spune altfel, găseşte tu un termen.

    multă sănătate şi numai bine.

    • răzvrătit
     cameleoni sînt toţi evreii. asta e altceva. e foarte important pentru a cunoaşte adversarul. e ca pe terenul de luptă. dacă nu cunoşti adversarul ai pierdut deja lupta dinainte. deci eşti greşit. trebuie să-i cunoşti foarte bine iar apoi să înţelegi ce fac ei exact şi cum fac. nu sînt teoriile mele. e o realitate. de ex al doilea război mondial a fost o luptă între ei pentru putere. atunci aşchenazii catolici s-au coalizat cu sefarzii iudei şi au pîrlit la foc mic israeliţii ortodocşi. pentru asta au plătit nemţii. apoi a urmat zisul război rece, din care au mai murit zeci de milioane pe glob, tot din cauza lor. şi acum se întîmplă la fel.
     acum înţeleg foarte bine ce se petrece cu tine. tu doar ghiceşti inamicul dar nu-l cunoşti. pentru tine ei sînt o apă şi-un pămînt. eşti greşit. şi repet asta nu e teoria mea şi nici măcar nu e o teorie. e o realitate. tu ca şi tinerii din România o cunoaşteţi foarte puţin sau mai bine zis deloc.
     aveţi multe de învăţat. de ce crezi că am insistat cu poza cu băse? simplu pentru vroiam să văd dacă şti sau nu că e evreu la fel ca ilici sau a lu constantin- escu, năstăsică sau dinu păturică. poza aceea e unică. e băse cu cipilică în cap la zidul plîngerii. alte poze elocvente cu el sînt cele de la cristelniţă de la raho, unde e naş la nepotul lui mihăiţă, fostul rege rudă directă cu saveta a doua a briţilor. deci eu cred că mai ai multe de învăţat. şi îţi spun eu că nu sînt teoriile mele.
     numa’ bine!

    • răzvrătit
     mai era un lucru f important despre cazari. teoria care se vehiculează acum cu cazarii e una de diversiune pentru a distrage atenţia de la ei şi ce fac ei. deci tu foloseşti un termen greşit diversionist cu care vrei să desemnezi ceva care există în realitate. nu cred că e în regulă aşa ceva. problema gravă la tine e că tu nu faci distincţie între ei. chiar acum ei se bat sub nasul tău pentru România. vezi circul cu sistemul antirachete pe care moscoviţii (israeliţii ortodocşi) nu-l doresc în rumînica, în timp ce fratisu sefardul insistă la amplasarea lui acolo.
     în plus spionările recente soldate cu schimburi de spioni, iar tu spui că e doar o impresie a mea că ei se bat?!?!?!
     păcat că tratezi lucrurile puţin cam superficial. altfel îmi place de tine de eşti un luptător.
     numa’ bine!

 3. Păcatele noastre atrag mânia Lui dumnezeu asupra noastră, cei enumerați mai sus sunt doar niște unelte de bunăprigonire…. cele 25.000.000 de avorturi își cer prețul… dacă vrem cu adevărat să facem ceva pentru neam și țară trebuie să chemăm la pocăință (taină Ortodoxă) generală, precum Ninivitenii și atunci poate se va îndura Bunul dumnezeu de noi… până atunci sabia mâniei Lui șade deasupra capetelor noastre. Să începem prin Spovedanie curată și respectarea cu strictețe a celor Zece Porunci, participarea la tainele Ortodoxiei. Mai apoi cu renunțarea în masă la produsele de hipnoză fizico-psihică în masă (televiziune, tabloide, reviste de moravuri, telefonie mobila, hrană cu E-uri, modă etc din care unii și-au făcut idoli) care ne transformă în sclavi de bună voie. Trebuie să CONȘTIENTIZĂM că atât cât ascultăm noi de Dumnezeu atât ascultă și El de noi (l-am parafrazat pe Părintele Arsenie Boca). În cartea Cărarea Împărăției (scrisă pe la 1950) este descrisă negru pe alb această situațiune: disoluția neamului, cataclismele (inundații), mâncarea fără de saț, molimile (cancer) etc… sunt Cele Șapte Surle cu care Dumnezeu cheamă la El pe oameni… „Cine are minte, să ia amnite!” Doamne Ajută!

 4. adăugire: SPOVEDANIE DUPĂ ÎNDREPTAR – e datoria ta să îți cunoști păcatele pentru a-ți dezrobi conștiința (glasul Lui dumnezeu în om). Spovedania este al doilea botez.

 5. Sa dezbini un popor, sa imparti teritoriul locuit de aceeasi semintie in mai multe teritorii pe care sa le numesti dupa bunul plac, inseamna ca nu ai nimic omenesc in tine, inseamna ca esti un criminal,care nu poate fi acuzat doar de crime impotriva poporului respectiv, ci chiar impotriva cerului.Ne-au invatat mosii si stramosii nostri, bunatatea, ospitalitatea, ingaduinta, sa iertam de 7 x77 celor ce ne gresesc, dar ne-au invatat ca toate au o limita, si cind dusmanul te calca si mai ALES IN PROPRIA GLIE, esti DATOR SA TE APERI, chiar cu pretul vietii, ptr a asigura urmasilor ragazul de a se reface si de a continua valorile inaintasilor ,de a crea conditii normale de dezvoltare ptr popor. orice individ, crestin sau nu ,ortodox sau de alta confesiune, cind face ceva gresit, are remuscari, se retrage si rumega ce-a facut, daca e nevoie isi cere iertare( acum se numesc scuze) , sau se duce la duhovnic. Dar cine ii conduce pe acesti pui de vipere, cum pot oare sa puna seara capul pe perna si sa doarma linistiti. Pina si cei mai primitivi oameni de prin jungla Amazonului, cred in niste forte supranaturale, nu au mai nimic, dar sint(sau cel putin erau) fericiti . Astia chiar daca au miliarde, stapinesc aproape tot pamintul, dar nu sunt fericiti, si acum au graba mare, ptr ca stiu ca sfirsitul le este aproape. Singurul lor dusman ,chiar daca se cred puternici, este frica.Frica ca , cineva mai TARE ca ei ,le va strica planurile. Mi-a venit in minte marele nostru Brincusi, si a sa Coloana infinitului. Privesc aceasta opera, si vad istoria poporului roman, incepind dupa razboiul de cucerire a DACIEI. A fost strins de boase, a scapat, s-a refacut, iar a fost strins, si tot asa. Oare cind va fi ultima stringere de boase, ca cea actuala tine de aproape 65 de ani.Se pare ca ultima batalie pe care o vom da, va fi cea ptr pastrarea credintei ortodoxe. DOAMNE AJUTA !

 6. Pe romani nu o sa-i desparta nimeni niciodata…e ceva care tine natia….Dumnezeu are planul Lui si pentru noi si oricine ar incerca nu va reusi sa sparga Romania…au stat aici de mii de ani neclintiti romanii,aparand credinta ortodoxa,aparand Europa de turci,neamuri migratoare…nu cred ca Dumnezeu ar vrea sa ne risipeasca…motivul cu avorturile..peste tot se fac avorturi….io nu cred ca evreii vor sa ne rupa teritorii deoarece la ce tara au ei si pe aceea din cate vad la tv sunt fortati sa o imparta cu palestinenii…foarte posibil o politica negativa asupra evreilor..deoarece io cred ca aceasta opozitie trebuie construita din timp pentru a avea motiv de a ataca si cat teritoriu mai exista in Israel..o tara foarte mica,fara bogatii naturale,dar totusi tentanta pentru ce?

  • Am stat de vorba cu un evreu crestinat, dar dedicat neamului sau…A devenit exasperat cand i-am enumerat si neamul romanesc din afara tarii, deznationalizat de slavi in Serbia si Bulgaria, de maghiari, ucraineeni, etc.., de faptul ca genetica ne uneste chiar si peste timp..si ca este forta care ne poate aduce in viitor intr-o mare tara..D.p.d.v. genetic ceea ce ne caracterizeaza sunt dinaricii – rasa europeana, cei care sunt la baza civilizatiei tracice..Testele genetice i-au regasit acolo unde erau evidentiati de hartile din antichitate: sudul Ucrainei, in nord pana la Cracovia ; in sud, in intreaga peninsula balkanica, pana la granita cu Grecia; in vest, in intreaga Serbie si Croatie pana in pensinsula Istrica…Adica tot ce exista populatie in aceste locuri sunt dinarici deznationalizati..sau frati romani…
   Ideea este ca se loveste in tot ceea ce ne-ar uni !

  • chm0d
   evreii nu ne rup teritoriile ci le-au luat deja sub nasul romînului.
   ce să facă cu ele rupte?! asta s-ar fi întîmplat dacă nu reuşeau să pună mîna pe ele şi întîmpinau greutăţi. vezi sîrbia. acolo au avut nevoie de forţă. sîrbii sînt naţionalişti. nu au reuşit altfel. la noi a fost mai simplu. românul a fost furat ziua în amiaza mare. în plus noi am fost un loc de refugiu pentru evrei cînd ura lumii împotriva lor s-a mărit. tot la noi au tras pentru că românul e prost de tolerant ce e pe cheltuiala lui. acum ei se confruntă cu un alt val de ură care-i va aduce din nou pe la noi. asta se întîmplă din antichitate. aşa că primul punct l-au realizat: însuşirea averilor, atît particulare cît şi de stat. aşa cum am mai spus mai sus nu le-a mai rămas decît betoanele lu’ ceaşcă zis apartamente. da le cumpără şi pe alea acum ieftin că vezi doamne acum e „criză”.
   lasă spaţiu după virgule şi puncte, iar dacă ai putea scrie şi cu diacritice ar fi extraordinar.
   de spart n-o să spargă România, da de făcut tot mai mică o s-o facă, deoarece e cea mai mare forţă în zonă, şi poate deveni una împotriva lor.
   numa’ bine!

 7. Cum romanii traiesc in Europa tot asa si evreii traiesc majoritatea in SUA…nu stiu de ce foarte multi se intituleaza romani de origine evreiasca…se trezeste omul pe la 30.40 de ani si isi aminteste ca mama lui a fost evreoica sau tatal…despre politica globala…cred ca SUA poate fi distrusa doar de Dumnezeu prin natura,altfel o sa prapadeasca tot pamantul de resurse…..iar daca va disparea SUA asa cum se prezice in 2012 Israelul ramane singur impotriva tuturor…Europa prin puterea politico-religioasa condusa de papa(singurul candidat la functia de anti…) va avea cativa dusmani…tarile ortodoxe(Serbia,Romania,Grecia,Rusia,Ucraina…) si Israelul…din cate scrie in Biblie,antichrist va face razboi cu sfintii si-i va birui…dar ii va ramane un singur dusman..si anume Israel…impotriva caruia va aduna toti imparatii lumii…pentru batalia finala..

  • Gresit ! Israelul, prin sionismul international, va fi tara prin care se va lucra noua ordine mondiala, noua oprimare, inclusiv crearea acestui mesia, artificial, demonizat…Rezistenta de acolo se va reduce la cativa evrei ortodocsi, care se vor prinde de ……… Vorbesc ca unul ce a realizat o compilatie de profetii: http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=218.0

  • chm0d
   păcat că nu înţelegi diferenţa dintre evrei şi evrei români. evrei români înseamnă că au cetăţenie română, deci au şi dreptul de a avea proprietăţi în România, de teren. ceilalţi nu au dreptul ăsta. au dreptul doar să-l închirieze pe termen fix pentru afaceri. deci că eu că e deja o mare diferenţă. alta ar fi că pe afară din România evreii români pot fi susţinuţi de ambasada română care are obligaţia să-i protejeze, în timp ce pentru ceilalţi această obligaţie nu există deoarece nu sînt cetăţeni români.
   cred că-ţi ajung aceste deosebiri. sau uite îţi mai dau una: dacă ajung în conflict cu statul respectiv unde ei încearcă lucruri împotriva legii, fiind cetăţeni români, acei evrei români sînt expulzaţi în România, în timp ce ceilalţi care nu sînt vor fi trimişi în Israel. totul ar fi cum spui dacă n-ar exista legi în spatele celo spuse de tine, dar din păcate ele există, pentru că tot ei le-au făcut, bată-i să-i bată!
   numa’ bine!

 8. asa si ce s-a intamplat din toate aceste lucruri?
  in momentul asta americanii au baze in dobrogea care pe harta voastra ramane romaniei adica in sfera de influenta rusa
  pana una alta romania nici nu s-a rupt ba mai mult a intrat in sfera de influenta americana
  iar daca la alegerile din toamna asta din rep.moldova castiga partidele pro-americane si basarabia se va integra in U.E. si se va uni practic cu romania
  ati pierdut partida tovarasi fiti cu ochii-n patru in ucraina ca s-ar putea s-o pirdeti si pe aia
  eu va propun tuturor sa ne rugam cu totii ca moscova sa urmeze destinul constantinopolului
  gospodi pomilui

 9. dormiti parlamentari ca romanii nu va mai sprijina pe toti ….

 10. cititi si la comentarii despre agentii straini http://exp loziv-news.ro/abc/650-atenie-se-trage-.html

 11. Cine o pus harta aia cu Romania impartita in ungaria, tara tiganilor si Romania?
  Acela or ii ungur or habar nu are ce face

 12. Cand il aud pe bunicul meu spunand „Ceausescu a daramat biserici”pisamas pe bisericile noastre,Ceausescu a vrut sa faca bomba atomica esti prost la cap,ce ….. sa faci cu .. ( nu te ridica impotriva Celui in numele Caruia esti botezat – Eufrosin )…la revolutie poporul roman a visat ca a scapat din lanturile acelui terifiant numit comunism,dar,a picat in ghearele acestui viclean numit Democratie,imi doresc pentru poporul meu multa suferinta,sa va vad cum va tarati pe jos de durere sa vad lume cum moare de foate,sa se bata pe coji de cartofi,sa vada ce a facut,parafrazandul pe Adolf Hitler „cand se pierde puritatea unei natiuni aceasta devine un corp bolnav,care, cara cu el o povara singurul remediu este exterminarea acestuia!!!Romania nu avea nevoie de UE si nici de PDL care se considera al 2lea NSDAP sa nu uite Traian Prostescu ca sfarsitul este tragic pe „titani” mereu!!!

  Ca Romani, ar trebui sa dorim numai binele tarii si nu pieirea ei – Eufrosin

 13. De unde stii Eufrosin ca LostSkin e roman? Ce te face sa crezi asta? Daca saracul nu ar fi fost ateu declarat si ar mai fi invatat si ceva istorie poate ca ar fi stiut ca AZI se roaga preotii in biserca ptr ca romanii sa fie aparat „impotriva navalitorilor si veneticilor” si ca in trecut Biserica a tinut „puritatea rase” la romani in fata tuturor cotropitorilor, exact asa cum sinagoga o tine aculm la jidani nelasandu-i sa se impuieze decat intre ei.

 14. …Romanii de azi? O populatie si nu un popor, indobitocita de propria-i incultura si lipsa de civilizatie! Romanii adevarati au disparut odata cu instaurarea abominabilului comunism care a modificat irevocabil gena veche a romanismului. Acum suntem o adunatura de frustrati care si-a facut rau cu propria-i mana prin modul imbecil in care a votat timp de 22 de ani. O populatie proasta, apartinatoare pana la ultima fibra dictonului ” sa ne dea, sa ne faca” si care nu a fost in stare sa-si ia in propriile maini soarta si sa aleaga schimbarea adevarata in 1990, votand pe Ion Iliescu, acest nemernic comunist bolsevic care a inceput distrugerea Romaniei. Mi-e sila ca apartin acestei populatii, care isi merita soarta cu varf si-ndesat !

  • Pai, atunci plecati!

  • Scapi din vedere faptul ca suntem un Neam Ortodox de aproape 2000 de ani.
   Asta este sursa necazurilor, nu Iliescu, MRU sau altii asemanatori. Astia sunt numai amanunte.
   Asa cum Hristos a fost urat, suntem si noi, chipurile lui Hristos.
   Cu ajutorullui Dumnezeu, vom scapa si de astia.
   Parintele Ioanichie Balan, Dumnezeu sa-l ierte, marturisitor, otravit, a spus odata celor care cainau Neamul Romanesc si se lamentau de UE:
   „Am mancat coliva la trei imperii – otoman, habsburgic si bolsevic. O sa mancam si coliva astora.”

  • Tovarase, Stoicescu Eugen, ati avea curajul sa imi spuneti in fata toate aceste lucruri pe care le`ati insirat in commentul dvs ? Nu prea cred…Lasitatea este caracteristica frustratilor…

  • Nu am fost in stare sa ne luam in maini soarta, in 1990?!
   Deci, dumneata ai rumegat ideea asta peste doua decenii si nu ti-ai pus capat zilelor? Esti tare, domnule! Sa rezisti atat amar de ani printre prosti si necivilizati…
   Cu toate ca m-ai enervat peste masura, iti voi raspunde cu calm ca te afli in eroare.
   -ALEGERILE DIN 1990 AU FOST TRUCATE. EXISTA IN ARHIVA INALTULUI COMISARIAT PENTRU REFUGIATI POLITIC DOCUMENTE CARE PROBEAZA FAPTUL CA IN ROMANIA, REGIMUL ILIESCU S-A INSTALAT PRIN FRAUDA ELECTORALA.
   -ALTERNATIVA CONSTANTINESCU A FOST IMPUSA TOT DE „SERVICIILE” CARE URMAREAU COMPROMITEREA OPOZITIEI.
   -ACTUALUL PRESEDINTE ESTE REPREZENTANTUL CEL MAI ABIL, EMANATUL CELOR CARE AU CONCEPUT „PLANUL”(cum spune eufrosin) DIN CARE FACI SI DUMNEATA PARTE, CEL CARE DENIGREZI IRESPONSABIL POPORUL NOSTRU, FARA SA FACI O ANALIZA OBIECTIVA A UNEI PERIOADE ISTORICE PE CARE AI TRAIT-O.

  • Cati dintre romani realizeaza ceea ce bine spuneti: suntem nu popor, ci populatie imbecila, necivilizata, cretini, hoti, inca intr-un teritoriu cu numele de tara. Decat asa, mai bine fara. Fara tara. Duca-se… (editat – Eufrosin)

   • Cine isi injura tara, isi injura practic mama.

   • Nu e corect sa generalizati balacarind un neam bazat pe situatia proprie sau familiala.
    Parintele Ioanichie Balan, Dumnezeu sa-l ierte, de la Sf. Manastire Sihastria spunea, citez din memorie:

    „Le-am mancat coliva la toate imperiile – turc, austriac, bolsevic. O sa le mancam coliva si astora de acuma…”

    Mai este si zicerea populara: „Nu mor caii cand vor cainii!”

    Un sfat: Mai treceti pe la o Sf. Biserica.

    • Nu si coliva ungurilor, din pacate

     • Crede-ma ca nu am putut viziona mai mult de 45 sec. M-am ridicat injurand. Dar bucata asta de propaganda cacacioasa, nu inseamna deloc victoria celor care vor sa ne rupa tara. Demografie = geografie. E timpul sa ne punem pe facut Romani mici si dragalasi. Oricum, pamantul este al nostru.

 15. „Sînt, desigur, întrebări retorice pentru că şi individul numit Băsescu Traian, prin tot ceea ce face, se poziţionează împotriva intereselor poporului român.”
  Da, sunt intrebari pertinente. Dar ai mult decat cuvintele sunt faptele dar nu voi intra in detalli. Simplu si concis: cine a dispus demolarea economiei nationele? Cine a dispus dizolvarea economiilor popopulatiei depuse in CEC printr-o inflatie de 1.000.000 %? Nu-l apar pe Basescu dar nu pot accepta in mod voluntar acest praf in ochi. Toate acestea ca si instrainarea resurselor, invadarea tarii de catre corporaliile straine s-au petrecut inainte de Basescu. Toate poarta fizic cate o semnatura, fie ca sunt legi fie ca sunt acorduri sau contracte., alta decat a lui Basescu, putin respect pentru adevar, daca se mai poara.
  Cunoastem bine si acest mod de manipulare, minciuna scurta scaldata intr-un lac de adevar cel putin potential.
  In rest sunt multe intrebari care cauta raspuns macar plauzibil.

  • Bun comentariul! Lumea dupa Eufrosin insa, nu ia prizonieri. Motivul pentru care expun mai mult actuala clasa politica decat pe fosta, este pentru ca pe astia ii stiu mai bine, deoarece ne-am repatriat din SUA in vremea lor.

   Despre Nastase & co, stiu suficient incat sa imi provoace reflexul de emeza. Daca citesti atent, urmasul sau, Poanta, nu e scutit defel, chiar dimpotriva…

   Te mai astept cu pareri.

  • Si uite asa Ioan Ionut, pe principiul cretin ca daca unii au furat sa fure si ceilalti, incepem si il aparam pe Basescu seful retelei de securitate de la Anvers.Cel putin cei care au furat inainte erau tigani de-ai nostri (Nastase, Iliescu) si nu jidani ca Basescu si MRU adusi cu forta la guvernare de alde Gitenstein, Obama si Merkel (alti jidani).

   • Grozava consolare – citez: „Cel putin cei care au furat inainte erau tigani de-ai nostri”. Aici nu sunt aparati banditii de nici o culoare – tind sa imi fac mai multi dusmani decat ar fi nevoie.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: