Playboy Party la Snagov, sau cum e coruptă România


Cu un amestec de stupoare şi lehamite aflăm că  la Palatul Snagov va fi organizată o orgie oficială cu numele de Playboy Party, la care vor participa femei neruşinate mai mult goale la care foamea-i mare, libidinoşi bătrâni şi plini de bani, precum şi „lupii tineri” ai politicii şi media, mulţi cu copii înscrişi la şcoala Lauder din Bucureşti. Care alţii să fie suficient de imbecili şi decăzuţi, încât să plătească 700 euro pentru a participa la curvăsăreală?

Invitata de onoare e târfuliţa trecută din Statele Unite pe nume Pamela Anderson, care după ce a fost selectată în tinereţe de către mogulii ne-americani care controlează atât Hollywoodul, cât şi industria pornografiei ( cifra de afaceri fiind de câteva miliarde de dolari/an )  pentru a sminti o generaţie întreagă de bărbaţi cu nurii ei, a ajuns să trăiască într-un „trailer park”, adică într-o rulotă parcată într-un parc plin cu rulote. Dacă nu aţi văzut niciodată aşa ceva, e greu să vă imaginaţi factura caracterelor ce hălăduiesc acolo – să spunem doar că sunt clasa de jos, din toate punctele de vedere.

După ce neamul prost a vrut vilă cu dale de aur în jurul piscinei, a primit în sfârşit ceea ce merita:

Aşa – cine organizează orgia asta denumită în mod politicos „petrecere elitistă pentru bărbaţi” ?  Nimeni alta decât nepoata unui bolşevic pe nume Neulander, care împuşca români atunci când nu îi tortura prin închisorile comuniste şi fata tatei cu numele românizat ca Petre Roman:

„Este minunat că o asemenea petrecere are loc şi în România. Va fi cu siguranţă un eveniment deosebit şi sunt sigură că va căpăta o regularitate în peisajul entertainment-ului românesc, pentru a deveni, într-o perioadă relativ scurtă de timp, cea mai anticipată petrecere a anului“, a declarat Oana Roman, Event Ambassador al Playboy Mansion by Mansion Events.


Curvă ordinară…

Dealtfel Dumnezeu nu doarme şi nici nu-i lasă nepedepsiţi pe ticăloşi, ci îi procopseşte cu odrasle pe măsură, chiar dacă sus-numitul Roman era în vremurile FSN-iste, un fel de sex-simbol fără gât al unor gospodine ceva mai slabe de cuget.

Oricât machiaj ai pune pe miss piggy , efectul este tot acelaş: brrr…

Vorbind serios acum, când un neam permite ca dezmăţul şi destrăbălarea să devină norma acceptată în sânul lui, Dumnezeu îşi ridică harul Său de la acel neam. Corupţia a tot ce-i sfânt, bun şi de valoare la noi românii, a venit întotdeauna de sus în jos, după cum bine remarca un cititor. Iar noi ce păzim?

De la atacarea credinţei noastre strămoşeşti din sălile de clasă şi până în mass-media, la înstrăinarea averilor noastre, la distrugerea ştiinţifică a industriei şi agriculturii, la sabotarea deliberată a învăţământului şi a sistemului medical, la încurajarea emigrării românilor în orice chip, totul este planificat şi executat de către aceleaşi personaje cărora le repugnă sărbătorirea Maicii Domnului sau a vre-unui Sfânt de către poporul creştin, dar care se înghesuie în schimb la desfrâu şi destrăbălare, mai ceva decât porcii la troacă.

Evident le place ţara, evident le plac femeile şi fetele noastre pe care vor să şi le păstreze pentru ei, evident nu le plac bărbaţii români adevăraţi care li se opun şi îi demască. Evident că ne vor puţini, bolnavi, corupţi, vicioşi şi proşti pentru a ne putea călări fără probleme. Nu degeaba şi-au tocmit lepre atât din sistem cât şi din haznaua societăţii ca să le fie badigarzi…

Urâciunea e programată să aibă loc Vineri (zi de post!) 17 Septembrie, la Palatul Snagov. Ştiu, timpul este scurt dar visez totuşi că barem o duzină de români adevăraţi vor face ce trebuie, adică să protesteze public în faţa degenerării ăsteia programate. Deocamdată nu îi putem împiedica de la a-şi face hatârurile, dar le putem măcar arăta că nu am devenit cu toţii după placul lor. Dacă-l rugăm pe bunul Dumnezeu cum trebuie, cine ştie, poate se va milostivi de noi şi va trimite fulgere din cer peste capetele lor.

Aş da repede fuga la magazin pentru a cumpăra cea mai mare şampanie posibilă pentru a doua zi!

PS: L-am anunţat pe Cristi Dimitriu, conducătorul Noii Drepte din Bucureşti şi nu numai, despre eveniment în speranţa că vor pune de un protest, ca forţa care sunt în România. Timpul e scurt o ştiu, dar cauza aceasta merită mobilizare imediată.

Răul învinge atunci când oamenii buni nu iau atitudine.

31 răspunsuri

 1. Vaiiii… tara arde si…

 2. Desfiintadu-se practic toate intreprinderile in care femeile munceau si se simteau respectate, fie ca aveau studii superioare sau opt clase, s-a gandit tanara amatoare de baieti golasi sa dea o paine de mancat celor 300 de fete care vor participa in calitate de Candy Girls, la orgie.
  Intreprinderile alea sunt listate pe „miscarea de rezistenta” si nu sunt toate. Mi-au cam sarit ochii citind pomelnicul pe care nu am gasit, de pilda, Institutele de cercetari.In institutiile acestea peste 45 la suta din personal era constituit din femei care nu trecusera prin scoli precum gastele prin apa.
  Se pare ca de femeia asta in discutie nu s-a lipit cartea, ca de tatana-sau.

 3. Noua Dreapta ar putea organiza protestul, ceva organizatii bisericesti, ..Poate nu au aflat !

  • Pai transmiteti si domniile voastre mai departe ca noi, de peste garla, am ragusit sa tot strigam ca-i vai si amar! Gasiti ca este firesc ca aceasta stire sa ajunga la urechile romanilor de la mii de km?
   Eu personal am facut bataturi la degete de cate proteste am trimis la CE si cate marsuri am facut si pentru ologii, la propriu, de acasa.
   Nu imi pare rau dar ma gandesc ca a venit vremea sa se dezmorteasca si tinerii, daca vor sa aiba un maine NORMAL.

 4. pamela cu laptaria ei ,vine ea insasi sa manince o piine, ca i s-alipit burta de spate, si a facut pajanjeni la fund, de atita foame. se pare ca tarite sunt pe masura numarului porcilor, si troaca de la snagav, e incapatoare. imi vine in minte invatatura sf.Apostol Pavel care ne atrage atentia mai ales in zilele acestea. „cine propovaduieste, sa propovaduiasca mai departe, cine e sfint, sa se sfinteasca mai departe, cine curveste sa curveasca mai departe, cine pacatuieste sa pacatuiasca mai departe,” cam asa ceva. deci , fiecare va primi plata dupa faptele lui. si altceva foarte infricosator ,cuvintele Domnului nostru Iisus Hristos ” Vai de cei smintiti, dar mai vai de cei prin care vin
  smintelile” .Doamne fereste de mai rau, si Doamne ajuta-ne , sa mergem pe calea cea strimta!

 5. Care e marea tragedie cu aceasta asa-zisa petrecere? Oricum e numai pentru ei, se vor intalni acolo smecherii de Dorobanti si cei din lumea lor, ei fac din astea saptamanal. Poate avem noroc si ia vreunul vreo supradoza, ca tot consuma aerul degeaba.

  • Raul este ca pervertesc fete romance pentru bani, apoi ca tin ritualuri satanice pe pamant crestin. Ai vizionat cumva „Eyes wide shut”, filmul dupa care Stanley Kubrick a murit imediat? Cred ca e aceeasi chestie.

   • Da, am vazut filmul. Cam ciudat. Stie cineva, e adevarat cumva ca ceea ce se canta in timpul ritualului in film e de fapt o slujba religioasa din Romania redata invers?
    „Pervertirea” cum o numesti tu a existat intotdeauna si va exista in continuare, indiferent de tara sau epoca. Mereu vor exista femei foarte dispuse sa faca orice pentru indivizi cu bani, asta e un lucru ce nu se poate schimba. Ca tin ritualuri ma indoiesc, si chiar daca le tin, ce ne intereseaza pe noi cum se prostesc niste oameni de o calitate complet inferioara?

    • Raul intra pe poarta pe care cineva i-o deschide. Mai rar sa sara gardul.

    • Da, e adevarat ce spui: era inregistrarea redata invers a unei Sfinte Liturghii din Catedrala Ortodoxa a Bistritei.

     Perversiunile de tot felul au loc mai abitir (pe fatza), atunci cand societatea nu se ridica impotriva lor. Trebuieste creeat un teren suficient de neprielnic pentru diversele jigodii care vor sa isi satisfaca viciile in Romania, atragand astfel mania Lui Dumnezeu peste neamul nostru.

     • Tot filmul este codat. Mesa satanica este tinuta de un individ care poarta vesminte ce fac referire la un inalt grad in catolicism.Si lor le-a sarit tandara si au scris in toata lumea ca-i sacrilegiu pana s-au prins ca filmul nu facea o apologie a orgiilor satanice ci era un strigat de atentionare privind puterea acestora.
      Kubrik, care a facut filmele anti militariste care i-au atras amenintari de ajunsese sa isi ascunda copilul, de data aceasta atragea atentia asupre faptului ca familia este in primejdie, ca Lumea Puterii este egala cu viciul dus pana la crima.
      la scurt timp dupa aparitia filmului Kubrik a murit, protagonistii au divortat si arhiva secreta a regizorului a fost ridicata de armata si depozitata in Anglia.

  • Este inceputul turismului sexual, pe care multi vor sa-l introduca in Romania..Ies bani la greu .. Lasa ca fetele noastre sa se reorienteze catre intemeirea unei familii, iar libidinosii lumii sa-si caute intr-alta parte ….

   • Turismul sexual a fost introdus in tara asta inca din perioada interbelica si a continuat tare in anii 70-90-2000. Au fost turistii germani, greci, italieni, turci englezi, suedezi si de alte nationalitati (vba lui Ceausescu), dar si studenti arabi, negri cu ceva chiag de rang iar dupa lovitura de stat, Romania a devenit raiul leprelor de aiurea si de peste tot, sub varii pretexte intru civilizarea poporului, cu yoga, kama sutra, Neuro-Linguistic-Programming, inclusiv faimosii „descendenti” ai davidienilor prin acel sistem de cursuri cunoscut ca Landmark Education la care a luat parte si Dana Razboiu si nu numai ea. Ce se vrea acum e aducerea in strada a orgiei, la vedere, fara jena, precum porcaria aia de parada a homosexualilor. Unde sunt preotii luptatori ai neamului sa se aseze in calea acestei satanizari? Unde sunt reperele? Au murit sau au fost ucise. Natia e in deriva.

 6. Vai de el, Kubrick. Superba Nicole, frumos jocul tuturor, dar, faza cu ritual satanic pe pamant crestin nu o prevedeam. E posibili, din pacate, orice. Despre moralitatea si castitatea fetelor de pe la noi… Educatia conteaza, cred. Daca o mama e capabila a spune fiicei, „ai grija sa nu cumva sa fie vreun amarat vreun sarantoc cu ochi frumosi, caci saracia nu tine de foame iar azi se traieste si mai greu ca pe timpurile comuniste”, pe cine sa condamnam mai repede. Uite asa, incepe sa fie ca in teoria in care se spunea ca oamenii vor fi tot mai adesea, fiecare pt sine. Vom vedea tot mai multi lupi singuratici in cautarea a, ei stiu ce. Doamne, iarta-ma!

  • Marian, casatoriile din motive economice au existat dintotdeauna, ba chiar ele erau regula. La orice nivel social, casatoriile se faceau in mare parte pe baza zestrei femeii, averii ambelor familii, clasa sociala din care faceau parte, si asta de multe ori inainte ca cei in cauza sa se cunoasca. Nu e absolut nimic neobisnuit in asta, cum situatia de astazi e incomparabil mai deschisa decat in trecut.

 7. Baietii care anima seara si sunt adusi din State, sunt cumparati pentru o suma tinuta secreta. Toata daravela cine o plateste?
  Profitul de pe urma vanzarii merelor otravite culese „La mosie” intra in chilotii baietilor si invers?
  Trebuie musai sa afle si romanul care nu o scoate la capat vanzand patrunjel, cum se poate el imbogatii, cum sa isi investeasca profitul pentru a-si putea permite ca de Craciun sa o invite macar pe Leontina Vaduva la Centrul Cultural din comuna.
  Or avea un secret financiar descreeratii astia care s-au uitat la Kubrik fara sa priceapa nimic?
  Si sa nu uit, ce coeficient intelectual trebuie sa ai pentru a spune ca pomilor li se pun conservanti? Tampenia asta intra in aceiasi categorie cu perlele ebei.
  Domnule, astia or avea copii normali?

  • Tot e bine daca nu confunda prezervativul cu conservantul, donsoara eba. Cat despre Kubrick, nu stiu daca se stie si filmul Lolita(!) facut cu multe zeci de ani in urma. Prin Eyes Wide Shut cred ca „a platit” pentru ceva ce mi-a parut a fi aproape o propaganda adusa pedofiliei. Sper sa ma insel in aceasta perceptie si sa nu ofensez pe nimeni.

 8. http://www.vedeta.ro/Inna___fac_orice_pentru_cariera_mea-17150.html

  „Nu stiu daca o sa apara sau nu o sedinta foto topless cu mine, ideea e ca fac orice pentru cariera mea, iar daca la un moment dat sint nevoita sa fac asta pentru ca lumea sa ma placa mai mult, am sa o fac. Tin la cariera mea mai mult decit la persoana Alexandra”, a spus cantareata la ProFM.

 9. Cine e cioara asta perversa si la ce foloseste?

 10. E buna un pic de alfabetizare. Citesti si te dumiresti.
  La Mosie este livada lui Nelu Iordache( 44 de ani)de la Adunatii Copaceni.Livada se intinde pe 20 de hectare si este alcatuita din superbi pomi fructiferi adusi din Olanda despre care zice Adrian van der Heide ca sunt buni pentru ca sunt foarte productivi!
  Pomii dau roade modificate genetic.
  Complexul din care face parte Mosia are arondate terenuri pe care se vor cultiva si legume si plante pentru industria farmaceutica si cosmetica. Acareturile baietilor care chivernisesc livada, cuprind si spatiile de ambalare si etichetare, tot dichisul.
  Adunatii Copaceni, localitate al carui primar este Ion Tache, este ca o mireasa printre comunele cersetoare din Romania. Este o localitate norocoasa, caci a pus ochii pe nurii ei, cine trebuie.
  Au Adunatii, Hipodrom ( unde calaresc si se zbenguie cu saniuta, copilele Roman) si vor avea Aeroport pentru particulari, Hoteluri si un Stadion,
  Omul investit cu imense responsabilitati este Directorul printre Directori, Gheorghe Racaru. Competentele sale guverneaza operatorul Aerian Blue Air, cogeamite ferma La Mosie si compania Romstrade. Unii spun ca cifra de afaceri in 2009 a fost de 320 milioane euro, altii , 500 de milioane.In fond, ce mai conteaza, important este faptul ca Statul este in castig.
  Nelu si Gigi sunt foarte interesati ca Romstrade sa patrunda in Irak si in acest sens, domniile lor au facut demersurile necesare pe langa Ministerul de Externe pentru a se deschide un Consulat in regiunea Kurdistanului, unde sunt interesati sa faca investitii si prrrrofit, spre mandria romanilor;
  De unde a rasarit Nelu, Neluţu, pentru fani?
  Eiiii, tot de acolo. In plus, l-a promovat Mitrea, suflet generos de sindicalist, care i l-a plasat lui Bercovici, adica lui Berceanu.
  Securisti, comunisti, liberali, masoni, ovrei -romani de-ai nostri.

  Respirati profund, meditati un pic la cati insi sunt angrenati in mecanismul acesta, puneti nume pe reteaua cu ramificatii in intreaga europa, ganditi-va la pensionarii care cersesc mut in fata farmaciilor si dati un pomelnic la prima manastire ne infiltrata.

 11. Poate e un viitor Bohemian Groove,dar la alta scara si cu alti BOLNAVI.

 12. Nu compara cele doua ordine de marime. In California e traditie in ce priveste ritualurile satanice pe cand la Snagov, e o garla nenorocita la care vin trepadusii si cu baietasii mai colorati sau mai spalatei prin urechi. La noi nu o sa vezi curand pe presedintele SUA in ritual satanic, nici macar la Peris, dar la Snagov. Sa ne fereasca Dumnezeu!

 13. La Snagov,mda,pe linga Biserica lui Vlad Tepes,Dracula lui Bram Stoker – membru in Ordinul Golden Dawn.Interesant de vazut evolutia,participanti,cine a avut ideea,cine e cu „pitacii”-paralele,cine…,cine… .Vorba ta SA NE FEREASCA DUMNEZEU.

 14. „Scoala Lauder”.Este acelasi Leonard Lauder,”tartorul din fruntea Pro-Tv”,proprietar si la Israeli-Tv,fiul lui Estee Lauder,membru al Legiunii Franceze de Onoare in 2002,membru in Institutul Aspen-din care face parte si Geoana,”partas” in Consiliul de Relatii Externe -CFR. Saracu’…

 15. Habar nu aveam de toate numele astea. Le putem veni in vreun fel de hac? Lauder nu imi suna strain. Mi-a mai zgariat candva auzul, poate, pe vremea cand aveam cablu TV.

 16. Totul a fost OK. Si-au pus pozele peste tot. Daca nu credeti ca va poate ingretosa scarbosenia imaginilor cu ei, ii gasiti in toata presa scrisa.
  Aceste adunari sunt manifestari finantate de INDUSTRIA PORNOGRAFICA, care aduce profituri de miliarde in intreaga lume.
  Ieri, pe canalul de televiziune France1, se dezbatea cazul actorului Jean Paul Belmondo care este practic expoliat de o prostituata belgiana. Impreuna cu sotul ei, proxenet, apartin unui „Trust al placerilor”,cu ramificatii in Emirate si cam peste tot in lume…
  @armand
  Da, despre acea scoala este vorba.
  Credeti ca suntem departe de astfel de situatii? Ati citit increngaturile securisto-financiaro-politice din spatele dejectiilor care s-au dat in stamba la Snagov..
  A protestat societatea civila, au iesit in stada baritonii Asociatiilor care pretind ca sunt preocupate de grija fata de copii si familie? Stiti cumva ca o faţa bisericeasca s-a asezat la intrarea in Stabiliment sa se roage pur si simplu? Ati vazut-o cumva pe Andreea Marin, reprezentanta UNICEF si mama , exprimandu-si dezaprobarea fata de aceste agresiuni indecente? suportate direct si indirect de societatea romaneasca, majoritar ortodoxa?
  Stam, cinci tauni, cum se zice la tara, si ne perpelim de grija moralitatii romanilor…
  Numai Dumnezeu mai poate sa ne scape de acesti bolnavi.

 17. va fi cutremur mai mare in acea zona cred ….

 18. Cîinii latră,caravana trece.
  Trece şi ursul,şi iar latră cîinii.
  Aşa facem şi noi.Noi între noi,că ceilalţi îşi povestesc unul altuia ce au văzut la televizor.

 19. Bine zicea par. Arsenie Boca de Bucuresti ca al treilea cutremur va fi nimicitor, dupa cate pacate sunt acolo.

 20. Pamela Anderson este din Canada nu Statele Unite.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: