Un ofițer vorbește: Fragment de jurnal-SIE


După ce am aflat ieri care sunt efectele concrete ale corupţiei prin infiltrare masonică la cele mai înalte nivele ale serviciilor secrete ale armatei, azi punem reflectorul pe Serviciul de Informaţii Externe (SIE). Nu implic deloc că întreg serviciul ar fi corupt cum ar putea pricepe cititorul în grabă, dar consider că expunerea unor astfel de practici va servi tuturora: nouă prin informare asupra cauzelor care au dus la dezastrul socio-economic actual în ciuda eforturilor pline de abnegaţie ale unor ofiţeri SIE integri, iar instituţiei prin primenirea de elementele care nu îi fac cinste.

Regula de bază cu care trebuie început e foarte simplă: este mason ? Atunci afară cu el!

Aplicarea acestei singure reguli ar debarasa enorm de mult putregai dintr-o instituţie atât de vitală României.

Şi mărturia promisă:

Un piculeț din capitolul SIE. Se făcea că acum niște ani, un ofițer SIE de la post transmitea centralei o telegramă prin care anunța ceva foarte important. Spunea el că România este în pericol să piardă piața dintr-un stat african, în domeniul cimentului, o piață care, de foarte mult timp, ținea în viață o fabrică de ciment din România. De foarte mult timp. Păi, statul african era mulțumit, raportul preț/calitate îl satisfăcea, sacul avea inscripționată greutatea de 50 de kg +/- un procentaj și exact atât cântărea, relația partenerială era bătătorită, conținând ingredientul de bază, încrederea reciprocă.

Ofițerul transmitea că firma GSKI6345TY din statul vest european X dorește să înlăture de pe piață România, a găsit coruptul din guvernul local care primește șpaga, dar că acesta a spus că nu are putere suficientă atâta vreme cât contractul este respectat de părți. Ofițerul nu se limitase la asta, ci cu efort operativ propriu, aflase ceva cu care acum avertiza centrala absolut concret, în următoarele săptămâni directorul fabricii de ciment din România urmează să se întâlnească în Poiana Brașov cu un reprezentant al firmei încâlcite de mai sus, care, contra sumei de 100 000 USD îi va propune să cedeze contractul și o să îi explice și ce să facă.

Întâlnirea, a avut loc. La scurt timp, sacii de ciment românesc au început să ajungă în statul african cu greutate neconformă și cu ciment întărit, depreciat, cu o calitate inferioară. Statul african, a denunțat contractul, firma încâlcită l-a preluat și fabrica românească a cam murit. Dacă centrala SIE a transmis cui trebuie informația, este ce e și azi, adică nimeni nu răspunde de acțiunea ilegală sau inacțiunea pe baza informațiilor furnizate. Dacă centrala SIE nu a transmis informația e ca și peste ani, când unei surse de-a urâtului Dragomir/SIE, i s-a cerut imperios să piardă o licitație, că va fi ea mulțumită, altfel.

După câteva contacte personale cu lumea SIE, vine anul 2003, când mă aflu cu un alt coleg la Bruxelles. Pe seară, ieșim din hotel la o plimbare iar la întoarcere, suntem interpelați de o persoană pe la 50 de ani, în română. Ne spune omul că ne-a auzit vorbind românește, iar el e român de origine, din Timișoara și că a plecat de la 7 ani, cu părinții, în SUA. Omul ne spune că este cu patroana lui, proprietară de fabrică, care arată bine și vrea în fiecare zi să ofere sex oral (asta e terminologie culturală, de director al ICR, până la Patapievici, nu cunoșteam terminologia), contra sumei de 1000 USD pe noapte. Domne’, am martor, în viață. Rămânem stupefiați.

Omul continuă spunând că e păcat ca banii ăștia să se ducă la alții, el vrea să aibă parte de ei niște români, că sunt amărâți, așa spunea că făcuse și cu o zi în urmă, în Bruges, găsise un român, și insistă, hai, care vrea? Îi spunem că nu e cazul, să își vadă de treabă. El, chipurile, era însărcinat de patroana sa americancă, să găsească băiatul doritor. Plecăm, dar eu la 15 secunde mă întorc și privesc după colț, pe bulevardul Anspach. Și, ce văd? Mașina misiunii noastre de la NATO la 15 m distanță, parcată lângă trotuar și pe administratorul de la misiune, cum urcă rapid în mașină și demarează. Omul americano-român, nicăieri, dispărut. Nu vă spun schema organizatorică a SIE de acolo, că e secret.

Ajungem acasă, și eu, ca de obicei, disciplinat și legalist, mă prezint la locțiitor și îi povestesc incidentul, raportez. Daaaar, îi precizez explicit că omul româno-american, deși afirmase că e din Timișoara, nu avea nici urmă accent bănățean, și deși afirmase că de la 7 ani e plecat în SUA, nu avea nici o urmă de accent american, vorbea o limbă română perfectă, nestâlcită. Adică, fără echivoc. Se întâmplase că, pentru prima dată în istoria SIE, cineva le-a spus, cu mâna pe lege, că spațiul lor de responsabilitate și acces se oprește la ușa armatei. Că de acolo, potrivit legii, sunt alți responsabili, nu ei. Nu intru în amănunte, există rapoarte oficiale și așa s-a și făcut.

Îi călcasem pe bătături în cultura lor care nu pomenise așa ceva, să fie deranjați, și cel cu care discutasem, ca și peste ani, s-a enervat peste măsură, a aplicat forța. Clandestin. Mare, mare poveste cu acest om, culpe o mulțime. Se vor cunoaște. Acum, care este stilul SIE? Păi, dacă unul dintre noi ar fi mușcat din momeală, dacă am fi acceptat așa ceva, să presupunem că nu toți ofițerii sunt curvari și lacomi, ori suficient de echilibrați psihologic și moral, la șeful meu de direcție ar fi venit în secret unul de la ei cu plicul și i-ar fi spus că noi am căzut din întâmplare pe o sursă de a lor și, nu e așa, fiind sursă externă, e așa de secret, e atât de incomensurabil de secret, încât să facă bine să ne-o tragă la carieră fără să știm de unde ne vine.

Aceasta este cutuma. Domnilor, martorul trăiește. Nu îi dau numele, căci eu am raportat, se cunoaște. … Mojicie curată. Da, se va publica întreg capitolul. Fără așa ceva, nu se va termina niciodată. Căci justiție, nu există aici. Aceasta este mafia. Dacă îndrăznești să o deranjezi, o viață întreagă trebuie să sufli și în iaurt și degeaba, nu te iartă. Mă doare în pantof.
Judecați dv. ce este preferabil pentru societate, să te lași cointeresat în mafie, sau să lupți cu ea? Sigur, răspunsul e banal, dar realitatea e inversă. Redarea unui fragmențel despre SIE, are rostul său. Mai e mult, mult, mult. Nici un secret, doar infracțiuni și mafia, inclusiv mafia contra NATO, parșivă, perversă. Și ocultul din SIE.

sursa comentarii Cotidianul

7 răspunsuri

 1. Serviciul de informaţii al Ministerului de Interne nu este prea functional ! De fapt sunt partasi cam la toate … Nu de mult am trimis la mai multi politicieni din comisia SRI o atentionare, cu trimitere la niste articole postate pe net, in care erau descrise abuzuri savarsite de servicii de informatii..La scurt timp eram urmarit de serviciul de informatii al M.I. Morala ? Nu exista institutie in Romania care sa gestioneze abuzurile !

 2. păi dacă aplicam aceeași regulă și la unirea principatelor nu mai pupam românia mare și dodoloață …

  alexandru ioan cuza era mason … îl dăm afară și pe el?

  • Fireste. Masoneria doar s-a folosit de bunele sentimente nationaliste de atunci, pentru a distruge regalitatea pe care o ura la ordin, ca shabbats goy ce sunt.

  • La vremea respectiva majoritatea masonilor romani erau nationalisti..Nu stiu ca la vremea respectiva ei sa fi facut parte din planul de subminare a monarhiilor din sanul popoarelor crestine. Nu constient, pt ca au facut unirea si au ales un rege dupa Cuza..

   • Initial s-a dorit distrugerea marilor imperii. Asta a urmarit masoneria dublata de marile „institutii” financiare care bineinteles sustineau ambele tabere (cum fac si acum). Astazi se doreste unificarea sub tutela unor organizatii suprastatale. Nu trebuie sa ne uitam mai departe de SUA ca sa vedem la ce se va ajunge. Fosta lume noua este modelul noii ordini.

  • Mihai s-a dat afara, singur. Si el este mason.
   Alegi masoneria, accepti sa fi tratat drept pion.Esti inscaunat si descaunat dupa cum vor aia de te-au ales si folosit.
   Culmea este ca toti complexatii astia care tin mortis sa devina masoni au iluzia ca au merite morale, ca vor asigura prosperitatea urmasilor, ca l-au apucat pe Dumnezeu de un picior. Unii se prind la un momet dat ca l-au apucat de fapt, pe dracu de coada.

 3. De ce e musai ca Televiziunea Romana Nationala sa aiba un Presedinte mason? Eu l-am gasit intotdeauna pe Alexandru Lazescu anxios si ezitant psihic.Ne doare in cot faptul ca a avut el nota 10 pe linie la scoala daca moral, Sandu are nevoie de ditamai şandramaua in ceafa.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: