Sistemul corupt la vârf face victime între cei mai buni cetăţeni: relatarea unui militar


Un militar onest ne-aliniat politic vede nereguli şi le raportează, în aşteptarea firească că lucrurile se vor îndrepta. Ce a urmat în schimb: dosar de acoperire fals întocmit pentru a justifica acţiunile ilegale ulterioare, trădare, abuzuri fizice şi psihice incredibile aplicate de la distanţă, pierderea serviciului şi a oricărui statut social, pe scurt, distrugerea vieţii omului. Mesajul nu este menit să îi descurajeze pe alţii să vorbească, ci din contră pentru a-i încuraja să furnizeze date concrete despre aceste tehnici de tortură, modul de organizare şi acţiune a bandelor de torţionari (majoritatea lor fiind simpli infractori civili), precum şi nume, fotografii etc. ale nenorociţilor care se pretează la asemenea abjecţii. Am să-i demasc aici în timp.

Treaba e atât de gravă încât numai prin expunerea şobolanilor se mai poate face ceva. Legea nu va fi aplicată cu toate că există, iar pe politicieni poţi practic conta că vor ignora problema. Dacă vrem o copilărie fericită pentru copiii României şi un trai relativ normal pentru noi înşine, e necesar să scoatem capul din găoace chiar acum şi să îi informăm şi pe alţii despre acest fenomen. Vorbesc la modul general fireşte, căci sunt conştient de calitatea celor care citesc şi comentează aici pe Lumea după Eufrosin. Pe mine unul mă sperie gândul că cele descrise mai jos sunt deja crunta realitate. În ce hal de dictatură demonico-tehnologică vor creşte copiii şi nepoţii noştri, dacă noi înşine nu facem ceva pentru a o preveni şi a o stopa ?

Nu am absolut nici un beneficiu de pe urma întreţinerii acestui blog şi nici nu sunt orgolios pentru faptul că audienţa sa crescut spectaculos de când l-am înfiinţat. 60.000 de vizite/lună nu înseamnă mai nimica într-o ţară ai cărei cetăţeni chiar vor să afle ce se întâmplă şi să îşi ia în mâini propriile lor destine. Cuvântul trebuie deci să meargă mai departe şi chiar dacă aş înceta a scrie pentru o vreme, ceea ce nu intenţionez să fac, există suficient material aici pentru a-i trezi pe cei care încă se informează de la Realitatea şi îşi modelează concepţiile asupra lumii dintr-un portal de internet sau altul. Ori asta nu e ceva ce pot face eu, datorită limitărilor existente.

Fac deci apel la Dvs., cei care mă vizitaţi în mod regulat să daţi cuvântul mai departe.  Pentru ca ceva bun să se cristalizeze, e nevoie de o masă critică, la care se ajunge numai atunci când un număr suficient de mare de oameni, conştientizează datele problemei.

O Românie nouă – timpul ei a venit!


Fragment de dosar penal      11:14:02, 11 Sep 2010
Mircea : Brigada nu este subordonată operațional DGIA, ci DIM. DGIA nu are nici măcar un om sau o structură capabile să controleze și să conducă această brigadă, așa a fost ea constituită și sabotată permanent, să nu se bage în treaba direcțiilor subordonate, încadrată aproape exclusiv cu oameni fără o zi lucrată în domeniul informațiilor pentru apărare, incompetență și sabotaj direct, dovedit și răsdovedit, al unor direcții care nu au vrut niciodată să cedeze personal calificat pentru ca DGIA să își exercite atribuțiile de structură centrală în domeniul informațiilor pentru apărare. Generalul Savu este unul dintre continuatorii politicii Medar, de izolare totală a celorlalte componente ale DGIA, în favoarea DIM și de monopol total aproape, ani de zile, total, pe relația singulară de putere, cea cu SUA, apoi s-a adăugat și monopolul pe NATO.

Au ajuns cei de la DIM să trimită oameni cu specialitatea CI, în secret aproape, în teatre, când ei nu au făcut niciodată CI, nu sunt autoritate în domeniu, deci ilegal, să țină Medar în fișet ascuns un standard NATO care era destinat altei direcții din DGIA și câte și mai câte țigănii. Țigănii, rețineți. Minciuni cu tonele livrate până la cel mai înalt nivel. Extrem de grave și probabile în justiție, sunt altele. Refuzul de a aplica standarde NATO, refuz explicit, cu încălcarea legislației în vigoare. Găști de putere, nu generali. Lăcomie nemaivăzută pentru a beneficia numai ei, DIM, Savu, Medar, de filonul SUA, NATO și UE. Erori de abc nemaivăzute.

Ca și cu Gabriel Grecu și Pistolea, alții la fel, acesta e nivelul real, nu declarațiile oficiale care nu pot fi controlate de public. Cel mai grav este faptul că HUMINT-ul este folosit în operații interne ilegale și că folosește tehnici și echipamente de control mental, satana curat, ceva care va aduce lumea în colaps. Și asta de la nivelul unui Radici care se pretindea creștin, a unui Savu care e și el  ocult, băgat în acest joc de control mental. Căci da, ocultul folosit este nu numai tehnologic, ci și mistico-religios. Manolea și flacăra violet este numai o făcătură de acoperire a adevăratului sistem, o ocultizare prin cod violet și fel de fel de povești care iau mințile credulilor, a unui sistem de control mental înspăimântător, cu torționari în toată regula, la butoane. Nici nu vă închipuiți ce e, de fapt.

De mult HUMINT-ul DIM practică controlul mental pasiv, apoi activ, în Afganistan, ca și SRI în România, ca și DCiSM în România. Nu aveți nici cea mai mică idee de ce se întâmplă, de fapt. Este crimă împotriva umanității, au existat oameni morți, vor mai fi, experimente pe oameni, plus o rețea absolut diabolică cu interese politice naționale și regionale. Cine se opune, este distrus. În mod rutinier structuri ale statului român au executat operații de terorism de stat contra propriilor cetățeni. Dovedibile în justiție, potrivit definiției ONU și legislației în vigoare.

Brigada, apropos, exista de fapt, îi trebuia numai comanda, statul major, căci batalioanele existau deja. Cu toate acestea, decizia a fost amânată cu 11 luni datorită scandalurilor, s-a așteptat să se depășească alegerile, să se regrupeze falangele de interese, să se poarte negocieri, să se refacă alianțe, ici un șantaj, colo mai mult decât șantaj, și câinii să latre, caravana să treacă, ca în toată istoria clasică românească. ioc lege, ioc bun simț, ioc rațiune, numai furt, minciună, abuz. Nu aveți nici cea mai mică idee de ceea ce există și se întâmplă aici. Că La Piovra e stil de viață, asta e cunoscut, dar cu sistemul hibrid de control mental, introdus și în guvern, inclusiv neurofonul, fără liberul acord și cunoștința subiecților țintă, asta a adus aici demonismul în formă brută.

Nu vă bazați pe comunciate oficiale, în fond, SRI de exemplu comunică așa de standard și sec, că poți să cunoști cu 24 de ore înainte ce va comunica. E o mimare a funcțiunii de comunicare și o mimare a democrației, darmite a statului de drept. DGIA nici nu vrea să comunice, ea a avut și are acoperiții săi în presă. Mă și distrează cât de fanfaroni sunt unii ziariști spunând ,,pe surse”. Alo, mergeți la DGIA la curs ca să învățați ce e o sursă, ce are parte ziaristul este canal intenționat de scurgere prin care el, ziaristul, devine trompetă oficială a structurii de informații, ce i se dă, înghite și dă mai departe, mândru că are surse. Ioc, e trompetă. Asta nu e sursă, ci agent de dezinformare. Așa e definiția, eu nu am ce-i face.

Eu scriu toate astea conștient că am nu numai un însoțitor permanent, ci și că IP-ul meu e veșnic sub control. E dosar voluminos pe numele meu, care în nici un caz nu e cel pe care vi l-am lăsat. Acum, de ce e dosar? Eeeei, va fi cel mai celebru proces din istorie, numai să fiu lăsat neincapacitat, în viață. Un proces cu atâta prostie și abuz, că va arăta exact de ce România este unde este în clasamente. De ce suntem în acest hal. Noi toți, nu numai ei, ci și voi, și eu. Viclenia din acest caz depășește capacitatea omului normal de a admite că există așa ceva. De 10 luni există o solicitare de anchetă penală, înregistrată, datată, și nimic, nimeni nu a făcut nimic, absolut nimic, nu a dat un răspuns dintr-o sprânceană măcar, toți s-au comportat ca și cum nu ar exista, ori eu acuzam acolo inclusiv de tentativă de asasinat, de tentaivă de fraudare a alegerilor, de tortură. Numai abuzuri și tortură. Au ajuns atât de departe încât au adus aici ceva ce va duce probabil, la război și nu glumesc.

Numai și numai ei au ridicat mereu și mereu miza unei confruntări nevăzute incredibile. Recent, mi-au transmis veșnica scuză și apel la strategie, deși eu cred că am simț strategic mai bun decât al lor, doar Savu i-a propus, după post la Londra, să se ocupe DGIA de SDR/QDR, așa de cunoscător și competent este. A aprobat contraargumentația scrisă, dar el făcuse deja propunerea pompoasă și dăduse ordin de materializare. Deci mesajul lor a fost și este ciclul persoană-grup-națiune-regiune-planetă-galaxie-Univers. Adică, nu te gândești la grup, ce consecințe, chiar dacă ai dreptate? Când îi demonstrezi că și la grup e la fel de nociv, vine altul, dar nu te gândești la națiune, chiar dacă ai dreptate, ce consecințe? Și tot așa, până la Univers.

La ăștia a ținut mereu, dar este numai manipulare pură pentru creduli și incompetenți. Din păcate, în afara abuzurilor și torturii, am suferit și trădări din partea bisericii, implicată și ea, de la Radici începând sau dinainte, în asta. Trădare de țară, corupție, ocultism, complot contra securității naționale, asociere cu alte grupuri oculte, imoralitate, minciună cât pentru 7 vieți, criminalitate înrăită, famiglii meschine, apoi peste toate, sistemul de control mental, hibrid. Cine crede că violetul sau altceva relaționat cu asta e o întâmplare, habar nu are ce vorbește. Dovezi o mulțime. Nimic nu mai este ce a fost. Și toate pentru că au refuzat cu obstinație să urmeze neabătut ceva banal, legea. Au încălcat-o cu obstinație.

Mare, mare păcat etern pe obrazul României au aruncat acești indivizi. Și nu s-a terminat deloc, Cutia Pandorei nu se va mai închide vreodată, iar eu știu exact ce vorbesc. Lași ca aici, colaboraționiști cu ilegalitatea și întunericul ca aici, mincinoși ca aici, nu o să mai întâlniți în alte locuri. O adevărată demență. Vă precizez că nu a existar nici un motiv pentru ca eu să ajung în bătaia lor, eram un om liniștit, cuminte, la locul meu, moral, cu un CV impecabil, cu experiență NATO la cel mai înalt nivel de reprezentare națională, care nu voiam decât să muncesc. Dar ce am găsit aici și mai ales în DGIA când m-am întors, nici în cărțile lui David Brown nu găsiți. Practic, în DGIA s-a experimentat pe cobai umani ceea ce ulterior s-a aplicat în viața politică, publică. Este un sistem de control mental terorist și satanic, iar asta o spun cu DEX-ul în față, cu definițiile legale și recunoscute, nu după capul meu. Atenție la oportuniști. Cine a știut sau practicat și nu a denunțat, se cheamă oportunist sadea.

Viitorul, dincolo de blocajul totalitar pe acest caz, abuzul nemăsurat, dincolo de făcăturile nesfârșite care au dus războiul masonic la cel mai înalt nivel, au practicat tortura mentală cu urmări fiziologice în mod curent asupra oponenților, au făcut din ‘n’ oameni simpli zombie, deci acest viitor va confirma total dosarul. Și atunci, atenție elită, nimeni nu va ierta România, nimeni,

Tot acest popor va răspunde pentru abuzurile uluitoare și prostia ocultă fără egal, practicate cu picioarele pe lege, pe bun simț, pe morală și pe nevinovați, numai pentru interesele personale și de grup ale unora. Această responsabilitate vă revine integral și memorați avertismentul, căci nu e al meu, ci al faptelor comise, care au urmări, ele nu dispar, ci se transformă cerându-și plata la un moment dat, dacă procesul firesc nu se derulează. Ce e firesc? Aplicarea legilor, regulamentelor, procedurilor, cu obstinație. Ce e nefiresc?

Masacrarea lor și interpretarea după bunul plac. Viitorul va confirma total ceea ce autoritățile statului, în mod conștient, au refuzat abuziv să documenteze, ancheteze și să aplice neabătut, prevederile legii. Grotescă situație, tone de minciuni, o țigănie uriașă ascunsă deseori sub fireturi de aur, iar viitorul va confirma deplin, dacă azi, elita, statul, au acționat așa.

Raspunsuri ulterioare:

un fost spion : Draga Mircea, Intaresc si sustin tot ceea ce ai scris. Am traversat (oare?) in mare masura, la randul meu, ceea ce ti se intampla tie acum. Nu ne crede nimeni, ptr ca nu au cultura acestor lucruri. Ba Pardon, ne inteleg doar cei care ne-au „expulzat” si de aceea aceste demersuri ale noastre au ramas si vor ramane in neant. Fii tare! Concentreaza-te pe familia ta. Ai mare grija la prieteni si cam tot ce va misca in jurul tau de acum incolo. Iti doresc sa treci „cu bine” peste acest impas.

crazy wolf
: Pot confirma ca serviciile armatei utilizeaza controlul mental asupra incomozilor .Stiu ca pare scenariu SF dar nu este deloc asa.

ada : Am facut parte dintr-o structura militara si de aceea inteleg ce spuneti. Va felicit domnule Mircea pentru curaj si caracter. Banuiam ca folosesc tehnici de control mental pentru ca au transformat poporul acesta intr-o turma dezorientata si lipsita de reactie sau minima judecata. Niste criminali si niste tradatori! cu ifose de mari guvernanti Cand nu se vor mai supune vor fi inlocuiti discret sau violent. Eu mai cred ca toti sunt SATANISTI! Felicitari inca o data domnule, le meriti!

13 răspunsuri

 1. Faceti un rezumat pentru cei care nu au habar de numele citate.
  Autorul pare a suferi de o frica concentrata si disipata in acelasi timp.
  Toate informatiile acestea nu sunt in fapt informatii ci propagatoare de panica.
  Chestia cu „militarul onest” pierde din credibilitate prin lipsa de precizie, regretabila in armata. Crestineste, cea mai redutabila arma este ADEVARUL,asa incat, La arme, soldati!
  Sunt curios daca specialistul in radiolocatie ortodoxa care intervine din timp in timp impaciuitor pe blog, isi va da cu parerea in chestiune.
  Cotangent la subiect, astazi s-a mers in pelerinaj pe Muntele Mic. S-a slujit Sfanta Liturghie in fata unei enorme cruci ridicate la peste 1600 de metri. Stirea privitoare la acest absolut laudabil eveniment a fost relatata si pe Trinitas.Tin sa spun ca in zona Semenic au murit peste 500 de romani care s-au impotrivit instalarii comunistilor.Nimeni nu a facut referire la acei eroi.Posibil din nestiinta. Grupurile de rezistenta erau dirijate de militari care abia se intorsesera din razboi.
  Ca fapt divers, o pensie de urmas de veteran este de 50 de lei, o pensie de tablagiu SRI de 700 euro.
  Amara paine, grea cruce.

 2. Interesant…dar cum spunea si Clement mai sus, un „dictionar” pentru toate acele „neologisme” ar fi binevenit…

  • Aveti dreptate. Iata si traducerea, s-ar putea sa gresesc pe ici-colo, nu am facut parte din sistemul de informatii romanesc si nici de altundeva:

   DIM = Directia de Informatii Militare

   DGIA = Directia Generala de Informatii ale Armatei

   SRI = Serviciul Roman de Informatii

   HUMINT = „Human intelligence” (informatii obtinute prin oameni si nu prin aparatura)

   CI = contrainformatii (contra-spionaj).

   SDR/QDR = ?

   SUA/NATO/UE din pacate nu mai au nevoie de traducere.

 3. Situatia este cu adevarat dificila dar nu…imposibila.Am avut si eu de furca cu „paranormalii” din servicii si mai mult cu „agentii” infiltrati in BOR,specializati in …cabala (agenti ce stau bine mersi cu sezutul pe scaune de …ierarhi). Mosadul si-a implantat lichelele in structurile de varf ale „eminentelor” cu carja de ierarh in maini si cu un bogat CV incarcat cu „adanci” studii si „doctorate”in universitatile apusene.Nu am nimic sa le reprosez din faptul ca in ascuns sunt „frati” in lojele masonice si ca isi experimenteaza capacitatile „paranormale” de cele mai multe ori pe nevinovati total inofensivi (si fara nici o aparare) in fata atacurilor orchestrate de magie neagra…
  La inceput m-am panicat,credeam ca sunt singur in fata violentelor atacuri „psi” ale „comandourilor iluminatilor” (suna pompos,nu?),dar am primit un ajutor nesperat de la … insusi Iisus Hristos,exact in momentul „zero”.
  Cunosc din experienta intruziunea malefica a acestor indivizi in propriul mental, modul lor de actiune perfid si insiduos.Credeti sau nu dar si echipamentele electronice care interfereaza cu mintea umana exista! Iar la „manete” sunt „ei”.

  O neaga ignorantii si cei care cred ca lumea este doar „limita perceptiei lor senzoriale”,ceea ce evident este o perceptie eronata.

  Nu pot fi explicate in cuvinte traumele unor astfel de experiente invazive,dar…toate sunt bune cand le permite Dumnezeu, pentru o calire a luptatorului ortodox tocmai in transee,pe front.Nu mai este un secret pentru practicantii ortodocsi: dupa moarte unii dintre noi se vor transforma in ingeri ,iar ceilalti in demoni.Alegerea se cerne din insasi actiunile noastre de zi cu zi.Sfintii Parinti spun ca lumea se va sfarsi cand numarul ingerilor cazuti va fi completat in final cu sufletele celor drepti. Ori credeti ca ingerii lui Dumnezeu sunt mamaligi? Deci sunt momente cand INEVITABIL cautatorii de Dumnezeu se vor lovi de „ceilalti” din tabara adversa. Planeta pare mare, dar ciocnirile sunt mai frecvente decat ati crede.
  Inchei cu o mica marturisire: NU VA TEMETI DE ei! Sunt pigmei fata de ajutorul nostru care ne vine din cer in permanenta pe „canalele ortodoxe”. Crestinii ortodocsi sunt aparati de insusi Iisus Hristos(cel ortodox).
  Va recomand sa cautati a viziona pe you tube pe pustnicul Proclu Nicau – unul dintre putinii traitori in duh ai Ortodoxiei. Este un om simplu,cu doua clase primare, dar bogat in ceea ce lipseste „licentiatilor” din zilele noastre : onestitate si caracter. Acest om vine din ancestralul poporului roman ortodox, este icoana vie a taranului roman ortodox.Am fost in luna iulie 2010 in vizita la el in Mitocul Balan si pot sa va confirm faptul ca experienta intalnirii a fost unica.Acest om nu vorbeste dupa capul lui ci este insuflat de Duhul Sfant. Sfantul Siluan din Muntele Athos ia spus unui pustnic caucazian -Stratonic,ca „omul duhovnicesc nu vorbeste dintru ale sale,ci doar ceea ce-i spune Duhul Sfant”. Ori pustnicul Proclu nu mi-a parut a vorbi de capul sau.
  O seara buna va doresc in continuare ( si cand te gandesti ca la aceasta ora :24-04 ,crestinii ortodocsi se roaga cu Rugaciunea lui Iisus iar noi ne tinem de poliloghii) si fiti mereu in alerta duhovniceasca.Dusmanul e dupa colt!

 4. In momentul in care vor mai iesi la rampa si altii dintre noi care au ceva de spus in legatura cu aceste „dedesubturi tenebroase” abia atunci s-ar putea aprofunda subiectul.
  In cartea „Marii initiati ai Indiei si Parintele Paisie” se gasesc relatari cu privire la aceste fenomene.Mai este si Danion Vasile care a scris o carte in acest sens si multi altii.
  Ascultandu-l cu foarte mare atentie pe pustnicul Proclu Nicau (pe format mp3 si video), el spune undeva ca „vorbeste din cele traite de el insusi”,deci experienta sa duhovniceasca este reala,vie,traita secunda de secunda.

 5. Au pus laba pe noi in 89, i-au dat afara pe nationalisti din servicii, au permis infintarea unui servicu de informatii tiganesc, bande de …haladuiesc dupa romani ostracizandu-i, …., maghiarii ne ameninta cu autonomia sub obladuirea celor mai „iubiti” si sus-pusi oameni in stat,…, economia a incaput pe mana lor, banii imprumutati se vor duce tot in buzunarele lor,..Noua ne-a mai ramas Dumnezeu si rugaciunea ! Ce sa mai zic ?! Mai avem o sansa: sa umplem parlamentul cu nationalisti. Vorbiti cu neamurile si votati nationalisti !

  • Domnule eu asi vota cu Eminescu si Codreanu dar ei stau la Sfat in Ceruri si privesc ispravile romanilor.
   Nationalist s-a vrut si istoricul colonel doctor Mircea Dogaru. Se batea in argumente pro Patria cu „eterul” pana a venit vorba despre pensia sa…Cand cu comemorarile bozgorilor din Harghita, l-a vazut sau auzit cineva?
   Zilele astea am descoperit si ca este mason.
   Daca sunt cumva victima dezinformarii media, imi retrag cuvintele de patriot deceptionat.
   Cu cine zici sa votam?

 6. Sigur ca da 🙂 un partid mare nationalist, ce fain ar fi… si BOR sa nu fie ….(editat-nb) iar poporul asta imbecil sa nu se mai inchine cand trece pe langa biserici + sa nu se mai construiasca atatea biserici inutile …(editat-nb) niste mizerii

  ================================================

  Ptiu’ satano, ce te-ai mai straduit sa pari un bun roman ingrijorat de soarta tarii sale, pentru ca apoi sa-ti dai arama pe fata atat de repede! Simteam eu un duh necurat inca de la primul tau mesaj, dar am spus, haide totusi sa-ti dau o sansa.. Oi fi si tu un tortionar nenorocit din banda de infractori oligofreni care se inchipuie agenti secreti. Mars in vagauna ta potaie scarboasa!

 7. A mai punctat odata mafia securista in Romania si au mai ucis-o odata pe procuroarea Luminita Sega.
  L-au eliberat din nou pe Vantu.
  Puzderie de ganduri necrestinesti trebuie ca trec prin mintea romanilor..

 8. deci se vede clar ca Romania este in Razboi fara gloante prea multe …

 9. Secretele Puterii dupa Moartea Fizica
  De ce credeti ca ofiterii din politie armata si servicii secrete sunt indemnati subtil sa umble cu prostituate si fetitele din sistem care fac orice in pat cu cei insurati … ca sa fie slabiti si santajati !!! se stie ca o prostituata sau o femeie care se culca cu barbati insurati nimicesc psihicul si deseori fizicul barbatilor NEINSTRUITI CORESPUNZATOR – vor incerca UCIDEREA Spiritului dupa care eliminarea FIZICA a celor cu un suflet si spirit SLABIT – de aceea trebuie sa nu ramai sclav si sa fii in fata mortii de neclintit … SATANISTII se sperie de astfel de oameni ptr. ca EI STIU ca sufletele celor care nu se lasa in sclavie AU O MARE PUTERE si dupa MOARTEA FIZICA ! SUCCES celor care au INTELES ce am scris AICI !!!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: