La noi, gunoaiele se reciclează în loc să fie arse


Citind aşa ceva e musai să te întrebi în limba strămoşilor noştri „Quis custodiet ipsos custodes?”, adică: cine îi păzeşte pe păzitorii noştri ? În orice ţară normală, agenţii corupţi ai serviciilor secrete odată detectaţi, în cel mai bun caz îşi pierd slujba, iar în cel mai rău, îngroaşă populaţia penitenciarelor. La noi se pare că odată parte din sistem, eşti posesorul unei garanţii magice pe viaţă că nu vei suferi nimic din neplăcerile mai sus numite, ci chiar mai mult, că vei fi ascuns, protejat şi reciclat într-o altă instituţie a statului român, unde atât noii şefi cât şi cetăţenii, îţi vor pierde urma.

Nu îmi dau seama de ce asemenea dezvăluiri incredibile nu au nici un efect înafara cel mult a înjurării maleficelor personaje, de către contribuabilul care le plăteşte salariile evident insuficiente, deoarece numiţii ofiţeri se implică în contrabandă de tot felul ( ar fi minunat dacă ar fi vorba numai despre ţigări!), precum şi de alte chestii atât de oribile, încât le veţi găsi expuse numai pe bloguri ca şi acesta. Ar trebui să învăţam odată, că fără a ne uni vocile în protest în loc de a pleca docil capetele, nu vom avea niciodată o Românie mai bună. Fiara care o conduce, nu se lasă intimidată decât de ameninţarea unei bâte peste bot. Putem expune mult şi bine corupţia, dacă nu-i nimeni să ridice mâna sau barem vocea! Ne mai mirăm apoi că ţara întreagă-i de vânzare pentru 1 dolar, în vreme ce lacheii ăştia îi îngrăşa pe stăpânii lor, în schimbul căpătuirii progeniturilor…. Haideţi să aflăm ce mânării comit agenţii SIPI de la Cluj:

Mai mulţi ofiţeri ai Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI) Cluj (fostul „Doi şi un sfert”) s-au mutat subit în diferite departamente din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj.

Nu au fost comunicate oficial motivele acestor mutări, dar surse confidenţiale din cadrul Serviciului susţin că acestea au legătură cu cele patru controale care au vizat, în acest an, activitatea SIPI Cluj.

Ultimul astfel de control a avut loc la sfârşitul lunii iunie – începutul lunii iulie. La scurt timp după aceea, cel puţin patru ofiţeri au plecat din SIPI în structurile IPJ Cluj. Şeful IPJ Cluj, chestor de poliţie Ioan Pacurar, evită să comenteze încurcăturile în care au intrat noii lui sub ordonaţi. „Angajaţii SIPI nu se află în subordinea mea şi nu ştiu ce se întâmplă acolo”, ne-a declarat chestorul Ioan Păcurar.

Surse din cadrul instituţiei spun că printre cei care au părăsit fostul „Doi ş’un sfert” s-ar afla însuşi şeful Serviciului Filaj, Eugen Golban, care a trecut la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Economico Financiare.Aparent, Golban nu are nicio legătură cu problemele legate de traficul cu ţigări. El ar fi fost acuzat de favorizarea unor agenţi din subordine în defavoarea altora, cei din urmă semnând un memoriu împotriva propriului şef.

Comisarul-şef Marcel Brănduşan, şeful Serviciului de Protecţie Internă, care se află în concediu de odihnă, a părăsit şi el SIPI. Brănduşan a lucrat înainte de 1989 în cadrul Inspectoratului Judeţean de Securitate Cluj, având gradul de locotenent. Răspundea de studenţii din campusul Has deu.

Cu câteva zile înainte de Revo luţie, Brănduşan a fost premiat cu 3.000 de lei pentru modul în care a gestionat „problema studenţească”. La vremea respectivă, niciun student nu s-a răsculat împotriva regimului securist. Petru Ghib şi Călin Cotârlă, foşti subordonaţi ai lui Brănduşan, sunt alţi doi ofiţeri care au trecut de la SIPI la Direcţia Generală Antico rupţie Cluj.

Contrabandă în piaţa centrală din Dej

În realitate, susţin sursele noastre, celor patru ofiţeri li se reproşează că n-au furnizat informaţii despre traficul cu ţigări de contrabandă aduse din Ucraina, efectuat chiar de membrii de familie ai unor poliţişti. Este, de exemplu, cazul fiicei unui poliţist din Dej care făcea contrabandă cu ţigări chiar în piaţa centrală a oraşului.

Un alt exemplu este cel al unei eleve de la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Cluj-Napoca. Aceasta a fost filată în timp ce vindea ţigări fără timbru.

Şeful SIPI: „E doar o jumătate de adevăr”

Şeful SIPI Cluj, comisarulşef Vasile Morar, a refuzat să comenteze situaţia. „E doar o jumătate de adevăr, dar lucrurile nu stau chiar aşa. Nu pot comenta pe marginea acestui subiect”, ne-a declarat comisarul-şef.

În acest an, IPJ Cluj şi Garda Financiară Cluj au reuşit să oprească doar un transport mai important, 1.990 de pachete de ţigări de contrabandă, restul capturilor fiind trecute la capitolul „firimituri”.

1 singur transport
important de pachete de ţigări de contrabandă au reuşit să intercepteze IPJ Cluj şi Garda Financiară Cluj

sursa EVZ

11 răspunsuri

 1. acum se satanizeaza copilasii … asta e planul lor dar nu le va merge ….

 2. spuneam cam din 2004 de satanistii din Romania … vai de copiii si de natia lor de tradatori si escroci nemernici …

 3. – exista un sistem complex bine pus la punct prin care se lucreaza prin emisiuni tv si filme etc. mai ales dupa orele 21 00 prin care se slabeste puterea naturala a Subconstientului si va face sa actionati la anumite comenzi subtile TELEPATICE exact ca niste ZOMBI , atentie mai ales la volan !!!

 4. Era odata ca niciodata,ca de n-ar fi nu s-ar povesti…
  Undeva,era o tara condusa de o mana de asasini economici(mai bine zis hoti,banditi,etc,straini de acea tara,un fel de cameleoni) care si-au bazat puterea pe structura piramidala(cei din esalonul superior il puteau elimina usor pe cei din esalonul inferior-daca ridicau capul! ),unde toate institutiile acelei tari functionau pe acest sistem infiorator.
  Acolo,in acea nefericita tara,cei multi si saraci sufereau de pe urma birurilor (de ordinul sutelor),dar banditilor din „etajele superioare” nu le pasa,caci erau aparati de un aparat represiv,obedient, format pe criterii clientelare.Aveau cei mai multi „spioni” decat celelate tari,tocmai pentru a-i identifica si lichida pe cei ce ar fi „atentat”(chiar si verbal) la „integritatea morala” a conducatorilor imaculati!
  Nu stiu ce s-a intamplat cu acea nefericita tara, cu oameni tristi si copii ce privesc in gol spre un viitor inexistent pentru ei, deoarece filele acestei povesti au fost rupte.
  Am ramas cu un gol in suflet.Oare ce mai fac nefericitii cetateni ai acele tari? Oare si-au acceptat destinul impus de „cei de sus”,de cameleoni? Oare si-au acceptat „extinctia in masa” pentru ei si copii lor? Sau au iesit in strada sa-i alunge din tara pe tiranii cameleoni?

 5. http://www.realitatea.net/motociclistii-sfideaza-politia-in-timisoara-vezi-video_735954.html asa au inteles cei din parlament sa faca legile … ca satanele de pe strazi sa faca politistii sa cheltuie banii de combustibil din BUGETUL ROMANILOR pe urmariri … astia ar trebui sa aiba motocicletele confiscate ptr. a se dota cu ele politia Romana !!! – la cati oameni are SRI si SIE + politia astia ar trebui prinsi in 5 minute si amenda de 5000 euro de persoana – sa vedem ce mai fac serviciile secrete in strada ca SIE papa bani cam multi !!! http://www.realitatea.net/doi-barbati-au-fost-impuscati-in-trafic-la-galati_735948.html

 6. faceti o lista si cu toti copiii parlamentarilor si sa vedeti peste 1 an unde lucreaza si cum muncesc … veti avea mari surprize … deci 90 % din parlamentari daca nu parasesc Parlamentul vor fi pusi la munca silnica sau vor avea o meserie de muncitor necalificat … stiu ce spun !

 7. Eu am un caz concret …Cunosc pe cineva careia nu i-a placut cartea , dar impinsa de complexe a terminat o facultatea privata. Modul ei de gandire era si este: „Fara relatii nu poti face nimic! La ce este bun efortul corect !”. Dupa ce a terminat „privata” si-a facut rost de loc de munca la Guvern, in plina criza , iar in cateva luni a ajuns directoare..M-am speriat ! Ma gandeam la tinerii care fac cate ceva in strainatate si intorsi acasa nu gasesc loc de munca sa ridice Romania !
  Doamne , tembeli sunt cei ce promoveaza nulitatile !

 8. Evitati Relatiile cu Copiii, Rudele si Cunostintele Politicienilor si Sefilor care sunt SATANIZATI de Egoism si Sadism Schizofrenic !!! – atentie ca si Soselele sunt pline de ei , deja unii mai actioneaza ca niste KAMIKAZE !!!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: