E Sâmbătă! Ultimul banc politic care circulă în America:


Pe când trăiam în SUA, la servici exista un obicei, ca Vineri să ne trimitem bancuri pe un forum comun al celor care lucram într-un anumit domeniu. Pentru ca să ştie tot omul că mesajul e o glumă, în câmpul Subiect, începeam întotdeauna cu „It’s Friday!”.

Astăzi e Sâmbătă, nu sunt în State, nici la servici, dar poftă să vă împărtăşesc ultimul banc politic care circulă dincolo, tot am – „It’s Saturday”, iată-l:

„Un doctor israelian se lăuda: „Medicina e atât de avansată în ţara mea, încât putem scoate un rinichi dintr-un om, să-l punem înlăuntrul altuia şi-acela să-şi caute de lucru în şase săptămâni”.

La asta, doctorul German ridică ştacheta: „Asta-i nimic; noi putem preleva un plămân dintr-o persoană, îl transplantăm în alta şi aceasta îşi va căuta de lucru în patru săptămâni”.

Rusul nevoind să fie mai prejos decât colegii lui de breaslă, spune: „În ţara mea medicina e atât de avansată, încât putem scoate jumătate din inima cuiva, s-o punem în altcineva, apoi ambii să-şi caute de lucru în două săptămâni”.

La asta, doctorul american din Illinois, spune plictisit: „Voi sunteţi cu toţii mult înapoia noastră : am luat recent un tip fără creier din Illinois, l-am pus în Casa Albă şi în şase luni JUMĂTATE DIN ŢARĂ îşi căuta de lucru!”.

17 răspunsuri

 1. da, da, tare; dar cred că se referă la toţi/toate idioţii/idioatele pe care i-au avut şi pe care îi vor mai avea. baracka e unul dintre cei mai mici dintre ei.

 2. Eufrosine, ceea ce se intampla acum in America este efectul politicii de ruinare a economiei americane orchestrat in perioada Bush. Crede-ma ca Obama este poate chiar mai bun decat Clinton si aici ma refer la influenta negativa care a avut-o Hillary asupra lui.

  • Despre Bush & Co. se poate spune ca au fost sfiosi fata de ce se intampla acum.
   Scuze ca „datorita lui Bush” sau „ce, pa vremea lui Bush” au fost folosite o perioada ori de agenti (ca sarcina de serviciu) or de „idiotii utili” (spre propria linistire sau ca raspuns celor care ii batjocoreau ca au votat pentru acest Barack) cum ii numea Lenin.
   „Hope against hope” cu Barack, dar merge numai pana la o vreme.
   Odata cu acest Barack a inceput distrugerea fara retinere a Americii. Promovarea fatisa a perversiunilor, ruinarea tarii prin cheltuieli (pe datorie) care nu aduc beneficii, subminarea moralei americanilor, distrugerea economiei intr-un ritm extrem de rapid, vanzarea (sau mai bine spus donarea) celor mai importante obiective econonomice catre China, promovarea in pozitii cheie nu numai a nulitatilor dar chiar si a vrajmasilor declarati ai Americii, ruinarea sistemului medical, anti-crestinismul militant – doar cateva din aspectele activitatilor nefaste care au afectat absolut toate domeniile vietii din America.
   Pentru romani insa nu ar trebui sa fie o surpriza.
   Aceleasi metode, le putem numi „pre-Barack” au fost aplicate Romaniei imediat dupa 22 decembrie 1989. Cel putin la acest capitol am luat-o inaintea Americii.
   Vorba vestitului „Nichita Sergheievici” Hrusciov in 1956:
   „America este pe marginea prapastiei! O vom ajunge din urma si o vom depasi!”
   O analiza incompleta dar lucida o gasiti in cele cinci capitole ale jurnalului:
   http://blog.patermihail.ro/arhive/1241

   • Baietii lucreaza in mod complementar: ce nu apuca sa distruga democratii, desavarsesc republicanii. Sau invers, e totuna. In spatele lor se gasesc aceleasi personaje.

   • @un_crestin: vara-mea cica a dat mana cu Bush fiul si mi-a zis ca parea extraterestru, parca era transparent. Imi spunea cu maxima convingere ca cert e extraterestru sau, daca nu, sigur nu e om. Parea o jucarie telecomandata de cineva, de undeva, nu parea a fi om care actioneaza pe baza liberei decizii. Pt o strangere de mana, a facut 3 saptamani de pregatire la Sinaia intr-o taba a S.R.I. Nu mi-a zis ce a invatat acolo. Doamne ajuta!

 3. nu este nici unul bun. a fost jfk… poate

 4. daca tot vreti sa va descretiti un pic fruntea, va spun si eu una, sa-r putea sa o stiti ; presidintii Rusiei si Finlandei dupa o intilnire oficiala, au mai discutat una si alta, cel rus zice, ” ce-ar fi sa ne unim, sa unim tarile noastre ,voi sunteti putini , ce rost mai are granita” ,la care cel finlandez ,raspunde ” ooo, asa ceva nu , nu se poate, eu nu sunt in stare sa conduc o tara atit de mare”!

 5. si una care poate fi adoptata si la noi; presedintele Kekkonen al Finlandei, dupa sauna , a intrat i sala de masaj, maseorul , si.a inceput treaba si la un momendat zice , „ce corp e asta?” la care presedintele intreaba , „tu stii cine sunt eu?” , „nu ” , vine raspunsul, „eu sunt presedintele Finlandei , Kekkonen”, la care maseorul zice, ” de asta nu gasesc coloana vertebrala”!

 6. 2) Inca din 2006 se poate vorbi gratuit de la telefon la telefon insa exista grupurile obscure de interese care au incercat sa impiedice o desvoltare rapid a unui astfel de proces si au facut tot ce au putut ca astfel de informatia sa nu ajung la un numar cit mai mare de oameni Din pacate au fost invins pentru ca deja in Romania foarte multe lume vorbeste gratuit de la telefon la telefon si nu doar de la calculator la calculator Aceasta este o informatia pe care o consideram de interes national si de acea cu permisiune dvs am dori sa facem acest lucru sa fie cunoscut pe blogul dvs iar in cazul in care se doreste aflare mai multe amanunte despre acest va stam la dispozitia http://www.partyboom.net

 7. 😀 😀 😀
  Mcar e un banc care circula sau doar asa pe la colturi?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: