Cine dă buzna la noi, în vreme ce românii sunt îndemnaţi să-şi părăsească ţara ?


În vreme ce presa duce campanii numite „De ce vrei să pleci din ţara”, iar Preşedintele îi îndeamnă pe românii dinafară să rămână acolo unde sunt, dar ne-uitând să trimită bani, iată cine profită de o nou introdusă portiţă în Legea emigrării. Transformarea României într-o oază primitoare de oricine, merge din plin înainte:

Un grup mai gălăgios se remarcă pe holul mare al clădirii. Fiecare cu certificatul galben, de cetăţenie română, în mână. Unii abia s-au cunoscut cu ocazia asta şi îşi strâng mâinile. Sunt din Irak şi Iran. „Ne place România, oamenii sunt mai prietenoşi. De-acum, şi noi suntem români”, iese în evidenţă un glas baritonal, într-o română perfectă.

Cu toată criza economică prin care trece, România se dovedeşte un magnet pentru cei care vor să devină cetăţeni cu drepturi depline ai ţării noastre. Dovada e faptul că, de la începutul acestui an, 53.000 de persoane au depus cereri pentru dobândirea sau redobândirea statutului de cetăţean român. O cifră care eclipsează categoric statistica Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie din primele şase luni ale anului 2009, când numai 5.000 de oameni şi-au depus dosarele în acelaşi scop. Creşterea bruscă a solicitărilor vine după modificările juridice în acest domeniu – în speţă Legea 354 din 2009. Nu mai e nevoie să fii căsătorit cu un cetăţean român şi nici nu se mai pune la socoteală o anumită perioadă în care ai locuit între Carpaţi şi Dunăre, pentru a revendica dreptul la identitatea românească.

sursa RL online

Mai are cineva vre-o îndoială că împotriva României şi a românilor se poartă un război de anvergură prin cele mai perfide mijloace? Când cineva urmăreşte să de-populeze ţara de români în toate felurile – politic, economic, psihologic (citiţi titlurile din ziare, se întâmplă ceva bun vre-odată pe plaiurile noastre?) şi să aducă străini în locul nostru, acela nu ne este prieten, ci duşman. Evident, România este destul de bună pentru ca cei din Orientul Mijlociu să dea năvală, pe când nouă ni se repetă obsesiv să emigrăm. Avem o mare problemă, oameni buni! Să o conştientizăm, apoi să contracarăm atacul.

Acesta este un moment de cumpănă în istoria noastră. Sună banal vor spune poate unii, dar cred că niciodată n-am fost mai ameninţaţi cu dizolvarea, decât acum. Pe vremuri când ne atacau hoardele din stepele Asiei, era simplu: tot bărbatul punea mâna pe sabie şi îşi apăra glia şi neamul. Mureau grămadă, dar şi făceau copii grămadă.

Astăzi, sămânţa distrugerii noastre, e implantată chiar în noi: în căutarea unui trai mai bun, suntem dispusi să ne părăsim ţara, fără să realizăm că facem de fapt jocul duşmanilor noştri, care ne vor mai puţini, mai proşti, mai buni de jug, mai buni de plată.. Totul fără ca un singur foc de armă să fi fost tras!

Eu zic să le stricăm planurile: mai fiecare cunoaştem pe cineva care-i plecat din ţară. Vorbiţi cu ei, faceţi-i să devină nostalgici după ce au lăsat în spate, numai când ei simt astfel, se vor gândi serios la întoarcere. Îşi vor aduce cu ei experienţa şi economiile, pornind afaceri serioase, căci cele făcute până acum din jaf oricum nu sunt bune de nimic. În zece ani, faţa României poate fi alta, dacă lucrăm atât în plan politic, cât şi economic şi social.

Cei care ne îndeamnă la supunere şi pasivitate căci oricum „sfârşitul e aproape”, fie că ştiu sau nu, se află în slujba vrăjmaşilor noştri. Sfârşitul a fost aproape de multe ori în decursul istoriei şi totuşi, am rezistat, am luptat, am scrâşnit din dinţi, am făcut foame, închisoare, am sângerat, am şi murit chiar, dar niciodată nu ne-am dat bătuţi!
Să fie oare mai uşor să cucereşti o ţară cu televizorul decât cu sabia ? Eu trag nădejde că odată cu schimbarea armelor folosite, vom dezvolta şi noi răspunsul necesar. Anticorpii îi avem deja…

Se poate şi chiar va fi mai bine, numai să nu devenim complacenţi acum. În loc de a lăsa occidentul să ne de-românizeze, să-l folosim noi pe el pentru lucrurile sale bune: civilizaţia, respectul pentru lege, seriozitatea în muncă. Acestea combinate cu bunătatea, sufletul deschis şi înclinarea către haz a romanului, vor face din România, vorba unui american căruia îi pusesem astfel problema în avion: „heaven on earth”.

55 răspunsuri

 1. Cred ca nu pe romani vor ei sa-i „dizolve” ci credinta crestina a romanilor. Cei mai perfizi dusmani ai nostri tocmai datorita religiei noastre ne sunt dusmani (unii deghizati in „prieteni” si „aliati”!!!). Dupa un anumit pasaj din Biblie s-ar zice ca crestinii nu ar avea aceeasi putere daca n-ar fi „la un loc”, impreuna, in numale Lui Iisus. Interpretarea data acelui pasaj este discutabila d.p.d.v. dogmatic dar dusmanii Ortodoxiei vor sa-si incerce „norocul” si pe aceasta „nisa”. De observat faptul ca majoritatea pretendentilor la cetatenia romana sunt musulmani si mozaicani. Eu i-as primi pe cei mai onesti dintre ei dar cu o singura conditie: increstinarea.

  • E normal – cei care vin in tara noastra sunt niste amarati, in cautare de trai mai bun, cei care sunt deja afara, au bani si se descurca ei.De ce sa investim in cei de afara cand oricum, banii lor tot in tara vor ajunge.

 2. Eu imi doresc sa plec din tara. Am citit cu amar acest articol si nu mai gasesc puterea de a lupta. Cand a fost scandalul cu pasapoartele cu cip, m-am dus la usi sa le zic sa nu accepte si sa semneze contra. Aproape ca era sa fiu saltat de Politie ca sa nu mai zic de injuraturi si priviri suspicioase. Si acum sunt privit ca un ciudat pentru ca gaseam nasoale acele pasapoarte.
  Repet chiar cu riscul de a fi cenzurat, in Romania facerea de bine e ..(editat-nb). Nici nu exista o maxima mai buna ca asta, care sa reliefeze realitatea din Romania.
  Eu personal nu mai lupt pentru tara asta. Sa se duca pe pustii ca nu merita. Oameni rai si dependenti de bani. Ici colo cate unul cu o cruce in mana si atat.
  Crezi tu Eufrosine ca ma mai duc acum sa le zic de buletine si de WW3? Nuuuuu! Sa se duca si sa crape pe frontul nu stiu cui ca asta isi doresc.
  Antonescu a avut dreptate, acesta este un popor ingrat!

  Pe de alta parte, nici Romania nu e facuta sa dainuie la nesfarsit. Tot ce are inceput, are si sfarsit, mai putin dragostea si Dumnezeu.

  • Nu trebuie sa le zici de nici un WW III si nici de buletine, doar stai in tara. Trebuie in schimb activat pentru alegerea nationalistilor in Parlament. Sa studiem un pic Partidul Pentru Patrie, precum a sugerat cineva. Ma tem ca atitudinea ta e rodul ascultarii apocalipticilor si nu a propriei tale judecati.
   Putem infrange bestia, numai sa ne organizam un pic.

   • eu l-aş numi Partidul Pentru Popor. Patrie îmi dă ceva fiori recii pe spinare…

   • M-am uitat pe site-ul celor de la PPP (www.pentrupatrie.ro). Pare interesant din punct de vedere al obiectivelor; din nefericire la capitolul doctrina nu au foarte multa informatie pe pagina web. In comparatie m-am uitat si pe site-ul celor de la Noua Dreapta (www.nouadreapta.org). Ca si obiective sunt relativ asemanatori cu cei de la PPP (probabil din cauza ascendentei comune legionare). Doctrina este mai detaliata si poate prea filosofica, dar defineste destul de bine aspiratiile organizatiei.
    Cred ca ar trebui sa aprofundam dicutiile pe aceasta tema si poate ar trebui facuta intr-un cadru mai restrans. Cu siguranta ca Dv. cunoasteti mai multe persoane in blogosfera ce simt nevoia de schimbare si care ar putea participa la aceste discutii. Odata stabilite detaliile vor putea fi facute publice.

    Doamne ajuta!

  • Nu pleca, mai rabda putin si vei vedea schimbari mari in Romania, Romania cea vesnica. In curand se va canta un cantec nou care se termina asa (atat imi mai aduc aminte):
   (…)
   „Lumineaza, scanteiaza, un vechi popor!”

   Despre facerea de bine e bine… demonii nu o suporta si iti vor intoarce raul pentru binele facut. Oricum vei fi rasplatit aici sau dincolo.

   Doamne ajuta!

   • Rabd de 38 de ani. Sunt satul de generatia de sacrificiu sau de alte vrajeli din astea. M-am saturat de mizeria asta. Pana la urma Romania nu e buricul pamantului.
    Atata timp cat umblu liber si viu pe acest pamant sunt sub soare. Romania nu e intre granite ci acolo unde vrea romanul.

    • ai să afli, din păcate, tocmai contrariul, şi anume că România este doar între graniţe. odată ajuns între graniţele altui stat va trebui să uiţi obiceiurile, limba şi mentalitatea românească. la început ţi se va spune cu frumosul, apoi vei fi forţat să o faci, iar dacă vei fi în continuare încăpăţânat, ca mine, vor căuta în mod şi chip să scape de tine.

     nu îşi doresc să aibă de a face cu români adevăraţi, ci doar cu farfurişti schimbabili pe care îi pot manipula cum doresc ei.

     aşa că, dacă eşti cu adevărat român şi vrei neapărat să pleci, nu te gândi că o vei face pentru mult timp. măcar vizitează lumea pe banii lor. cu alte cuvinte, bate-ţi joc de ei şi revină în ţară fericit.

 3. stai sa vezi ce vor pati copiii tradatorilor … va fi ceva de nedescris ….

 4. Mucenicia e solutia finala! SA LUAM CRUCEA IN MANA SI NICIDECUM SABIA! NU VIOLENTEI

  • Asa spuneam si noi in ’90 in Piata Universitatii dar am gresit si istoria a demonstrat ca am gresit. O vorba inteleapta din poopr spune ca „daca nu tai raul de la radacina cand ai ocazia s-o faci mai tarziu va fi mult mai greu iar pierderile mult mai mari”. Acum suntem deja martorii situatiei de mai tarziu, aproape prea tarziu… Pe de alta parte sunt convins ca ocultii aveau si planuri de rezerva pentru orice situatie cum au fost si planurile cu „fronturile salvarii…” Ei au pregatit cu meticulozitate cu mult timp inainte rasturnarile de regimuri politice si mai ales ECONOMICE, singurii nepregatiti si luati prin surprindere am fost noi, cetatenii tarilor afectate. In cazul Romaniei, o rasturnare era cu adevarat necesara, dar o rasturnare catre spiritual, catre religie. Aveam nevoie de o revolutie culturala si religioasa nu de una politica de aceea spuneam ca „revolutia a fost furata” sau deturnata catre o alta forma de materialism la fel de daunatoare – consumismul. Aceasta deturnare a ucis din punct de vedere cultural si d.p.d.v. national un popor care incepuse sa se trezeasca la viata iar unui hoit vulturii ii mai lipseau si n-au intarziat sa apara.
   Trebuie sa ne rugam pentru acest popor cum s-a rugat Iisus pentru Lazar. Atat de grava e situatia in care se afla dar trebuie sa credem in puterea Lui Dumnezeu.

 5. eufrosin: „Eu zic să le stricăm planurile: mai fiecare cunoaştem pe cineva care-i plecat din ţară. Vorbiţi cu ei, faceţi-i să devină nostalgici după ce au lăsat în spate, numai când ei simt astfel, se vor gândi serios la întoarcere.”

  Eufrosine, nostalgie putem avea, in primul rand pentru locuri, dar oameni!??? Cu oamenii ce facem?

  Unde sa te intorci, printre indivizi ca tine, pentru care daca cineva e de o alta etnie / rasa e din start dubios? Si nu poate fi un bun român sau un bun cetatean?

  Sa revina intr-o tara in ruina, despre care BBC-ul anunta saptamana trecuta ca are un sistem de sanatate in colaps! Si pe care statisticile internationale arata ca are un sistem de educatie la pamânt, MULT mai rau decat ala lasat de fostul regim! Ati lasat scolile in paragina, dar ati construit biserici! Destepti, ce sa zic… In mileniul trei de biserici are România nevoie, intr-adevar!

  Am plecat din România de scarba comunistilor si a românilor care îi preferau; acum nu m-as intoarce nici deportat, n-as admite sa stau intr-o astfel de tara decat sub amenintarea cu moartea, si asta de scarba românilor, care sunt si acum necivilizati, intoleranti si cel mai ingrijorator, au picat din fascinatia ptr. comunism in fascinatia infinit mai pernicioasa ptr. religie…

  Cine dracu crezi tu ca e nebun sa stea intr-o tara in care, dupa cei 20 de ani brucanieni trecuti, majoritatea covarsitoare a populatiei prefera inca armata si biserica parlamentului!!!!?

  Esti naiv, omule…

  • Mai bine naiv, decat ateu indobitocit in vest, care-si dispretuieste propria tara… „Stiinta invinge”, tovarasi!

   • Idealizarea absurda si ignorarea lipsurilor propriului popor si ale propriei tari nu este nationalism adevarat, dupa parerea mea. Vorbaria despre maretia tarii si calitatile poporului roman nu aduce nimic bun, dimpotriva, poate duce la respingerea progresului si ingroparea mai adanca in subdezvoltare.
    A spune adevarul nu inseamna dispret, Eufrosin. Cat timp cei carora le pasa cu adevarat de Romania, asa cum cred ca e cazul tau, se complac intr-o viziune total nerealista si arhaica pentru aceasta tara, nu se va realiza nici o imbunatatire a situatiei. Cei din elita politica/economica a tarii chiar asta si vor, ca nationalismul sa ramana cantonat in idei invechite si modele de viata medievale, pentru ca astfel nu reprezinta nici un pericol la adresa dominatiei lor. Cand au ajuns la putere, Mussolini sau Hitler nu se prezentau ca reprezentand exclusiv trecutul presupus idilic, ci erau perceputi de oameni ca oferind modele noi, de viitor, in contrast cu lumea politica democratica incremenita in coruptie si vicii de tot felul.

    • Tocmai ca aici sunt expuse si tarele, nu numai calitatile neamului nostru. Apoi sunt trasate si caile pentru mantuirea noastra, in felul in care le vede un pacatos nevrednic ca si mine.

 6. Frate , te salut !
  Ce e cu partidul pentru patrie?
  Exista asa ceva ? Luminati-ma in privinta asta si daca e argumentata, crestineste vorbind, o asemenea initiativa politica.

 7. acum 20 de ani , cu un copil bolnav , suspect de talazemie, cu hemoglobina 7,8 umblind prin spitale si farmacii ca nebunul, si dupa cum stiti, dupa „revolutie ” veneau sau au venit din toata lumea sute de tone de medicamente, si nu gaseam nimic, si cind am gasit , mi-au propus sa intru in fsn , sa devin si eu un emanat. Si atunci am luat hotarirea sa plec cu familie cu tot ( seful meu apucase sa-mi spuna ca aici, adica in tara , nu va fi mult timp liniste). Poate unii ma considera tradator, e parerea lor, nu-i condamn. Vreau sa va spun totusi , ca departe fiind de locurile natale, acest dor creste , nu cu fiecare zi, ci cu fiecare clipa, si nu poate nimeni masura , cit DOR s-a adunat in 20 de ani ! Departe fiind, imi iubesc poporul , nu imi este rusine ca sunt romin, iubesc fiecare loc din acest colt de lume, numit Romania, iubire amestecata cu mila, cu deznadejde, cu lehamite, cu ura, cind astepti in fiecare zi sa vezi un semn de indreptare, o lege facuta cu cap , o investitie unde trebuie si cind trebuie, sa vezi oameni potriviti la locul potrivit, sa vezi programe decente la tv, sa vezi pe cineva din „elita politica si financiara” de pe Dimbovita, ca se lupta ptr omul de rind, ptr bunastarea tarii si a poporului, si asteptarea-ti este rasplatita cu lupte ptr putere, ptr interese particulare, cu vinzare de tara, cu sabotarea economiei, cu distrugerea sistematica a valorilor. Ce ne-a tinut, in viata, si intregi la minte, a fost credinta ortodoxa, dragostea de tara,si de semenii nostri, ptr ca spun si eu ca sf. VASILE cel MARE; „tot pamintul este al lui DUMNEZEU; si asa cum am plecat, de nevoie, tot asa nadajduiesc sa ma intorc, ptr ca vreau sa mor in tara mea, si apoi ,cu cit omul inainteaza in virsta, se mai intelepteste un pic, si nu totul se rezuma numai la bani, ci un trai decent, un minimum de respect, din partea semenilor, si credinta.Imi cer iertare daca v-am plictisit.

  • Nu ati plictisit pe nimeni sunt sigur. Ma bucur ca anii traiti departe de tara, nu v-au putut instraina de ea, dar pe de alta parte degeaba asteptati sa vedeti ceva bun venind de sus in jos. Schimbarea se va produce eventual, dar de la firul ierbii in sus. Asta e si motivul pentru care e atat de important ca romanii care-au trait afara, sa se intoarca in tara.

   Doamne ajuta!

 8. ” Fara de mine nu puteti face nimic”! Nu astept degeaba, stiu ca nu se poate obtine nimic ,fara un pic de suferinta, fara o mica jertfa, asa pacatos cum sunt, ma rog si eu ptr poporul meu ptr tara mea , ptr cei care ne conduc sa le lumineze DOMNUL mintea si sa le limpezeasca gindurile, ma rog sa daruiasca poporului nostru conducatori smeriti si intelepti, dar se pare ca paharul pe care trebuie sa- l bea acest popor ,inca nu este plin. Poate inca nu este ceasul.

 9. Cred ca e gresit sa il amestecam pe Dumnezeu si mucenicia cu starea de jale din tara. Cu toata intelegerea, Dumnezeu NU va cobori din cer sa ne scoata din mizerie. Consider ca cine se ascunde in spatele „credintei” si a lui Dumnezeu sau e las, sau nu gandeste. Criza e acuta si in toate planurile. Daca ne dezarmam noi insine ateptand un semn divin, ne meritam soarta, ca ciobanasul din Miorita. La ce bun sa vin in tara, ma intreaba toate cunostintele. Ubi bene ibi patria. Sarmisegetuza nu imi hraneste copilul. De pe Ceahlau nu ploua cu bani. Conceptul de patrie e ceva abstract si fortat… simt suflteul locurilor natale, pentru ca ma leaga amintiride ele, dar atat… amintirile mi le pot face si in strainatate cu familia mea. Familia e patria mea.

  • Fara tara asta, nu ati fi avut o familie.

  • Vezi Brancoveanu, Stefan cel Mare. Au fost ei lasi?

   • MaSca, Stefan cel Mare a luptat si cu ARMA IN MANA, nu a stat doar sa se roage. Mare diferenta.
    iar eufrosin, cu mare respect, familia e un dat biologic. Granitele-s ceva artificial. Dragostea de patrie e un concept tare fain pentru manipulare , e ceva ce se invata.

    • dreamwind55 (oare ai 55 de ani, sau te-ai născut în 55? sau nici una, nici alta?), ţi-am citit comentariile şi chiar am rămas surprins. plăcut.
     însă acum ai făcut o mică-mare greşeală: dacă familia, care este într-un cadru artificial, este un dat biologic, atunci şi patria, ţara, graniţele sunt un dat biologic. pentru simplul motiv că apari în lume aici (sper că observi diferenţa între a te naşte şi a ieşi în lume). dragostea de patrie este un concept nu pentru manipulare, ci pentru educaţie. un/o român/română care nu îşi iubeşte patria, nu merită să trăiască aici, sau, în cel mai bun caz, să abă cetăţenie română.

     da, aşa cum am spus de multe ori şi eu, dar „s-a trecut cu vederea“ marii voievozi pe care ortodoxia îi laudă în ultima vreme, deşi îaninte nici nu vroia să îi pomenească, nu au stat doar să se roage şi să aştepte, ci au făcut ceea ce trebuia făcut. Eufrosin nu este dintre cei care aşteaptă coborârea vreunui mmântuitor, deşi nu ar refuza aşa ceva, ci este unul dintre noi, cei care înţelegem că fără luptă nu vei avea rezultate. este o vorbă printre cei care cred în Dumnezeu: „Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă şi-n traistă“. a sta doar şi a te ruga pentru mântuirea propriului suflet, denotă ipocrizie, micism şi durere în … de ceilalţi. a pune mâna pe armă (figurativ vorbind, sau nu…) şi a lupta pentru cauza neamului reprezintă altruism, curaj şi bunătate.

    • Imi pare rau daca ai inteles gresit exemplificarea mea. Ma asteptam ca este de la sine inteles ca cele doua personaje sunt reprezentative pentru poporul roman pentru nationalismul si verticalitatea lor, intarite de trairea lor crestina. Daca as fi dorit sa transmit mesajul pe care l-ai inteles tu, ti-as fi pomenit de un duhovnic.
     Pe de alta parte ma bucur ca exista comunicare si poate mai devreme sau mai tarziu (poate nu prea tarziu) vom reusi sa ne miscam.
     Permite-mi sa raspund si pentru partea a doua a mesajului, desi nu imi este adresata: Familia in forma ei actuala nu este deloc un ‘dat biologic’. A fost consfintita de Hristos in Cana Galilee. Daca era un dat biologic am fi procreat poate mai eficient daca am fi trait in societati matriarhale sau poligamiste,dar nu este asa. Granitele… da; poate sunt ceva artificial, dar de obicei delimiteaza o natiune ceea ce in cazul nostru nu mai este total adevarat. Cat despre dragostea de Patrie e un sentiment pe care incepi sa-l simti infinit mai tare ataunci cand o pierzi. E adevarat ca nu toti cei care pleaca din tara ajung sa constientizeze acest sentiment, putini fiind acei norocosi. Iar cei cu adevarat deosebiti sunt cand constientizeaza acest lucru cat timp sunt in tara si refuza sa o paraseasca asemeni sobolanilor ce fug din corabia pe cale sa se scufunde.
     Dar toate acestea sunt chestiuni legate de perceptia individuala. Eu doar sper sa se trezeasca constiinta in cat mai multi romani si sa ne ridicam ca o natiune demna cu putere de autodeterminare.

     Doamne ajuta.

 10. offtopic

  In Timisoara de ieri sunt chemtrails en-gross, parca o lasasera mai moale in ultima vreme. Cum e in restul tarii?

  La Cluj e destul de bine zilele astea. S-au mai rasfirat baietii. – Eufrosin

 11. Nam inteles astai de bine sau de rau.

 12. Ce tara mai ofera cetatenia atat de usor? (serios, nu retoric).

 13. Vedeti ca au cedat si in fata chinezilor, dispusi sa-si construiasca oriunde in lume noi colonii..Aici nu este vorba de ceva inertial, ci de un program al guvernului chinez ! Daca nu-i inlocuim cu nationalisti pe actualii potentati ne ducem de rapa !

 14. Incercati http://www.pentrupatrie.ro .
  Merita vorbit si studiat !
  Sunt oameni de treaba si descuiati la minte !
  Subscriu Mercurie : nu mai e nici o varianta politica si curata care poate pune tara pe picioare !
  Inapoi la traditii , Biserica si stramosi !
  Ne pierdem neamul si asa debusolat !
  Curaj si gand curat tuturor !

 15. Alogenii sa-si ia „uneltele” prin care ne-au condus de douajde’ ani si sa mearga la ei acasa. Noi avem treburi mai importante,cum ar fi reconstructia tarii,pe care au adus-o la sapa de lemn,mai rau ca dupa un razboi.
  Daca ei cred ca prin programele de exterminare,precise,cinice, ne vor dobori s-au inselat.Geniul romanesc nu poate fi „terminat” de aceste „lacuste” lacome de sange romanesc.Noi avem inteligenta in genetica noastra,un dar de la Dumnezeu pentru credinta noastra in El.
  Viclenia este exprimarea satanei din om,iar la ei se vede din plin. „Lojele” vor fi destructurate de catre ofiteri loiali poporului.Deja lucrurile se pun in miscare, o mana de patrioti curajosi au intrat deja in lupta: http://www.exploziv-news.ro/
  Pe cand vor intra in lupta pentru apararea tarii si alti patrioti care acum stau in expectativa?

 16. Aicea sunt 2 aspecte care trebuie avute in vedere care in fapt sunt doua fete ale aceluiasi lucru.

  Datorita indepartarii omului/neamului de Dumnezeu are loc imprastierea neamului, este una din cele 7 surle ale Lui Dumnezeu cu care cheama la El pe oameni (vezi Cararea Imparatiei a Parintelui Arsenie Boca).

  In cadrul acestei surle sunt permise aceste „inlesniri” menite sa duca la pierzarea noastra daca nu ne trezim, trezire care tot numai cu ajutorul Lui Dumnezeu se poate face dar sa nu ne incapatanam noi prea tare in necredinta. Uneori am senzatia ca sunt 2 lumi cei care cred si cei care nu cred iar trecerea dintr-o parte in cealalta (de la necredinta la credinta) numai Dumnezeu ca urmare a rugaciunilor noastre o poate realiza catre altii.

  Acu vine partea „tehnica”. Daca legam faptul ca in Brasov s-au facut 4.500.000 cartele alimente iar incetatenirea „instant” a fost votata, iar in zona Brasov e centru pentru tot felul de experimente concluzia e una singura: „niste baieti au de gand sa se aciueze la noi in tara ca urmare a razboiului care va fi la ei in tara si sa se si incetateneasca de drept ca de cumparat ne-au cumparat in urma cu vreo 2 ani dupa cum arata Peresu lor…” Sa dea Domnu sa nu fie asa dar prea e cusut cu ata alba tot ce se intampla in ultima vreme, plus noua inregimentare electronica plus recensamant, e clar ca astia vor sa ne puna in ordine cu forta dupa ce tot ei au generat haosul in care suntem. La fel si fondurile UE cu care se construeste tara care de fapt sunt o teapa fara margini ca noi contribuim mai mult dacat luam. Deci vechea poveste: creearea unei probleme pentru a veni cu „solutia”. Dar meritam toate acestea si multe altele. Pana nu va trece 90% din populatie pe la Duhovnic sabia sta deasupra poporuului acesta, avem 25.000.000 de avorturi si mai asteptam sa ne fie bine?!?!? Constientizarea pacatoseniei si viata in Hristos dupa dogmele Ortodoxe trebuie sa ne fie piatra de temelie a oricarui nou inceput!

  Doamne Ajuta!

 17. …continuare

  cele 4.500.000 de cartele pentru alimente sunt familiale. Deci putem considera ca e vorba undeva la 10.000.000 de fericiti utilizatori, dar unde vor sta acestia?!? Pai ia ganditi-va si dvs. sunt 4.500.000(coincidenta?!) de persoane active(intretinatori de familie) care au credite care din ce in ce mai putine pot sa si le plateasca(ca urmare a crizei declansate de poporul „ales”). Acestea chiar daca au girat sau nu cu locuinta vor fi urmarite catre proprietatile lor si vor aparea ca din senin „investitorii”, cum altfel credeti ca Peres si gloata lui „au cumparat” Romania?!? Si creditele „providente” care se dau oricui tot aceeasi menire au, in ziua de azi cand si un milion e uneori greu sa faci rost. Piata fiind jos si banii deja disparuti vom avea un popor roman scos din propriile case si un popor „ales” care va gasi ocrotirea in ele iar noi va trebui sa fim solidari deoarece bietii oameni au fugit din calea razboiului, razboi declansat tot de ei, fireste…. Si astfel poporul roman va ajunge pe semnatura lui sa stea in corturi iar cand se va trezi va urma marea revolta de care vorbesc Sfintii Parinti pentru 2011… Sirul alegoric de mai sus are ca inspiratie informatia disponibila pana la ora actuala care se leaga. NUMA DUMNEZEU NE MAI POATE SCOATE DIN ACEST TAVALUG DAR PENTRU ASTA TREBUIE SA IL ASCULTAM PENTRU CA „ATAT CAT ASCULTI TU DE DUMNEZEU, ATAT ASCULTA SI EL DE TINE” Pr. Arsenie Boca

  Ar mai fi o versiune, din ce se vorbeste sunt niste cavitati sub Sfinx, iar elicopterul cu pricina avea niste scanere iar cei de pe urma vor supravietui cei „din crapaturile pamantului” poate se cauta o crapatura pentru tot Israelu… Dumnezeu stie… noi sa ne vedem de pacatele noastre ca nu-i a buna si mai apoi sa nu ne fie frica, frica-i de la diavol.

  † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul

 18. PS

  Am remarcat ca in ciuda faptului ca nu se fac dezvoltari imobiliare, vechile cladiri ale fabricilor ceausiste sunt demolate pentru a face loc … terenului liber si drept…. pentru corturi?!? pentru ce oare? Cunosc mai multe cazuri in care vaste fabrici sunt puse la pamant in asteptarea a nimic clar… ma gandesc ca vor sa comaseze acolo „refugiatii” din propriile case. Ati remarcat in orase omniprezenta bodiguarzilor aceste armate private, de vreun an sunt peste tot… e chiar necesar?!? oare ce se urmareste?!?

 19. Ei au un plan, DUMNEZEU altul. Important este ca noi sa fim pe frecventa cu EL, deci ” FACA-SE VOIA TA PRECUM IN CER ASA SI PRE PAMANT”. In 89 ce fel de libertate ne-am dorit ? Libertatea pe care si-au dorit-o evreii in pustie de a-si face si ei necurateniile lor ca toate neamurile? Aveau mana cereasca si iata ce-si doreau !!!! Foarte ciudat, unii se impiedica de bisericile construite din banul saracului, ca si cum asta ar fi ruinat Romania si nu vad caracatita care sufoca tara cu ajutorul iudelor neamului. Oare nu intelegeti cei care va tot impiedicati de Biserica Ortodoxa a neamului [ cei de alta credinta, puteti fi de orice neam, dar nu romanesc, fara suparare] ca mai intai trebuie sa cautam IMPARATIA LUI DUMNEZEU si toate celelalte le vom primii pe deasupra?

 20. amestecarea tuturor popoarelor si desfiintarea statelor nationale …

  pare imposibil dar ce se intampla in franta sau anglia ar trebui sa ne demonstreze ca e posibil ….

  toate statele sa devina un fel de SUA, in care doar ei, elita sa poata pretinde ca reprezinta legitim poporul …

  nici o etnie sa nu mai fie majoritara ca sa nu mai poata pretinde ca ea are dreptul, prin forta majoritatii, de a-si decide in mod pasnic si suveran destinul …

  iar in momentul in care amestecul atinge un anumit nivel statul national dispare .. pur si simplu majoritarii devin minoritari si oricum exclusi de la centrele de decizie, de la butoanele puterii … nu e nevoie de nici un razboi pentru asta … doar de manipularea de catre caracatita prin soldatii ei credinciosi, tentaculele ei puternice, bancile, singurele care dau banul cui trebuie pe criterii gen „potentialul afacerii” si cotatiile actiunilor la bursa …

  pakistanezul sau indianul ala au potential si perspective in tara noastra … nu vin aiurea, AU FOST ALUNGATI LA RANDUL LOR DIN PROPRIA TARA … la fel ca la noi … pur si simplu, DIN INTAMPLARE, au gasit un loc de munca mai bun la noi nu la ei … la fel ca o turma de vite, cu biciul razboiului, a saraciei, a coruptiei, au fost alungati din propria tara si manati pe meleagurile noastre

  aici, dintr-o data se gaseste cineva sa le dea de lucru … o afacere … un biznis … o maslina … ceva …

  ASTA SE INTAMPLA ACUM SUB OCHII NOSTRI!

 21. iar daca unii mai slabi de inger vor trage degraba concluzia ca da, asta e, trebuie sa trecem la actiune, sa nu ne lasam invinsi, sa ii alungam pe evrei, tigani, bozgori, pakistanezi, indieni samd ca ne cuceresc tara …

  ii recomand sa mai citeasca o data biblia … cap coada …

  in problema asta Iisus e extrem de radical, LUCRARILE DOMNULUI NU SE VOR AMESTECA NICIODATA CU CELE ALE DUSMANULUI OMENIRII!

  binele si raul nu vor fi niciodata impreuna, nu se vor putea amesteca niciodata nu vor avea niciodata acelasi scop si nu vor lucra niciodata pentru acelasi tel …

  unde naiba e citatul exact din biblie ca l-am uitat …

  ;-D

 22. Luni, 13 septembrie 2010, un număr de 445 de persoane vor depune jurământul de credinţă pentru dobândirea cetăţeniei române, în prezenţa preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie (ANC), Nicoleta Ecaterina Eucarie, potrivit unui comunicat remis redacţiei.
  Conform legii, cetăţenia română se dobândeşte la data depunerii jurământului de credinţă. După depunerea jurământului, se eliberează certificatul de cetăţenie română, document care atestă calitatea de cetăţean român.
  Statisticile ANC şi MAE relevă că în perioada 2008 – 2010 au depus jurământul de credinţă faţă de ţară 29.818 persoane, peste 70% dintre acestea obţinând cetăţenia română la misiunile diplomatice ale României în străinătate.

  F. A. (ck u)

  DECI ATENTIE 70% DIN ACESTIA DOBINDESC CETATENIA ROMANA LA AMBASEDELE DIN STRAINATATE!
  CUM?
  O CUMPARA!

 23. […] 3. Demararea în trombă a unui program de aducere în ţară a străinilor, având ca rezultat doar anul acesta, încetăţenirea a peste 53.000 de indivizi din Orientul Mijloc…. […]

 24. […] Demararea în trombă a unui program de aducere în ţară a străinilor, având ca rezultat doar anul acesta, încetăţenirea a peste 53.000 de indivizi din Orientul Mijloc…. […]

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: