Vrei nu vrei, nu mai scăpam odată de ştirile cu ei ?


Nu a fost şi nu este intenţia mea să dedic Lumea după Eufrosin evreilor, dar cumva, subiectul tinde să re-apară în actualitate cu o frecvenţă deranjantă şi asta nu datorită nouă a celor care doar vrem să ne trăim viaţa în linişte şi pace.

Priviţi ştirile: Israel vânează terorişti, Israel se pregăteşte de război, Israel deplânge anti-semitism, Israel atacă convoi umanitar, Israel cade cu elicopterul, Israel mai cade-o dată cu elicopterul – nu vi se pare că s-a ajuns la supra-saturaţie în privinţa lor?

Când să te odihneşti puţin după toate astea, ne trezim admonestaţi de peste ocean, de unde aflat la adăpostul flamurii imperiale, directorul muzeului holocaustului din Washington D.C., Radu Ioanid ( născut printre noi, dar ajuns departe ), face spume pentru că BNR a bătut monezi cu Patriarhii Bisericii Ortodoxe Române.

Pe un ton stern, opinează dânsul  că PF Miron Cristea trebuia exclus, deoarece nu corespunde şabloanelor kosher care impun cărei personalităţi istorice îi putem ridica statui şi cărora le este interzisă până şi pomenirea.

Iată-mă deci în postura de a apăra poate unica decizie corectă a evreului Isărescu aflat la şefia BNR, în faţa atacului verilor săi din America şi asta tocmai când mă pregăteam să dau drumul unui articol tare despre aurul ţării!

Pentru a nu scăpa ocazia de a câştiga steluţe cu şefii dânsei, gurista de serviciu de la Realitatea, Laura Cernahoschi, a preluat iniţiativa de a lovi în biserica neamului cu expresii izvorâte nu din ignoranţă, ci evident dintr-o cu totul altă cloacă :

” O iniţiativă aparent benignă a Băncii Naţionale a României ne pune faţă în faţă cu o realitate neplăcută pentru poporul român: istoria plină de excese şi trădări a înaltului cler ortodox român. Prea plină de evenimente negative, pentru o istorie atât de scurtă.”

Găsindu-le cusur şi celorlalţi trei Patriarhi, continuă ea: „Din seria de cinci monede comemorative bătute de BNR, doar una este fără de reproş….BNR a reuşit, astfel, să ne pună în faţă oglinda conducerii bisericii autocefale ortodoxe române. În cea mai mare parte, bilanţul nu este unul pozitiv.”

Ca de-obice, noroc cu cititorii, ale căror comentarii o pun la zidul ruşinii, sau poate cel al plângerii, pe SRI-ista devenită jurnalistă –  până la sfârşit, sunt delicioase:

“Îţi vine să plângi de milă bietului popor român, căruia evreul îi stoarce şi măduva din oase. A nu reacţiona împotriva evreilor, înseamnă a ne duce de vii la pieire….A ne apăra este o datoria naţională şi patriotică, iar nu “anti-Semitism”….[A]veţi destule calităţi şi posibilităţi, ca să vă căutaţi şi găsiţi şi câştigaţi undeva un loc, un pământ, o ţară, o patrie încă nelocuită de alţii….Trăiţi, ajutaţi-vă, apăraţi-vă, şi exploataţi-vă unii pe alţii; dar nu pe noi şi pe alte popoare, cărora cu rafinaţiile etnice şi talmudice le duceţi şi acaparaţi tot belşugul”.
Era importanta si continuarea citatului din Miron Cristea scris în 1937 si aparut in publicaţia “Apararea Nationala. Daca trunchiem, nu mai intelegem nimic si tindem sa repetam istoria in cele mai negrele ei episoade. Isi doreste cineva asa ceva?”

„Laura Cernahoschi,

Subiectul vă depăşeşte, pentru că aici nu mai e vorba de vreo dumă de-a lui Vadim sau gafă de-a lui Băsescu, ci de istoria interbelică a României. Istoria aia pe bune, nu ce-aţi citit în manuale.

Ceea ce scria patriarhul acum 70-80 de ani, (“îţi vine să plângi de milă bietului popor român, căruia evreul îi stoarce şi măduva din oase. A nu reacţiona împotriva evreilor, înseamnă a ne duce de vii la pieire….A ne apăra este o datoria naţională şi patriotică, iar nu “anti-Semitism”.”) era perfect adevăraT şi nu avea nimic de-a face cu antisemitismul. Citiţi-i memoriile, jurnalul publicat al lui Miron Cristea. Aminteşte undeva despre împotrivirea sa ca premier la legile antisemite, spunînd: Nu vreau să rămân în istoria ca patriarhul antisemit.

Ceea ce scria el atunci ţinea de realitatea epocii sale. De pildă, din 100 de studenţi la drept la Iaşi, 92 erau evrei. Desigur, asta nu justifica represiunea lor, nu de asta era vorba, ci de faptul că românii aveau O PROBLEMĂ. Degeaba vă strîmbaţi. Doar nu vă închipuiţi că Eliade, Nae Ionescu şi alţii erau nişte imbecili antisemiţi în sensul în care este astăzi de pildă Vadim. Nu confundaţi planurile istoriei. Măcar jurnalul lui Sebastian l-aţi citit?”

„Campania contra antisemitismului are ca scop chiar intretinerea manifestarilor de aceasta natura pentru mentinerea unei cai de santaj contra statelor care au indrazneala de a-si afirma o independenta prea mare in raport cu relatia paradisiaca dintre americani si evrei. Nu sintem departe de stabilirea unei legaturi directe intre antisemitism si terorism. Noroc ca inca nu se pot citi gindurile !”

„“Cernahoschi” aduce asa un pic a nume evreiesco-rusesc asa ca nu ma surprinde reactia.
…Din pacate pentru voi, romanii sunt popor crestin de mii de ani asa ca dejectiile voastre impotriva bisericii au priza doar la cei cu credinta slaba (care conform sondajelor nu sunt mai mult de 3% din totalul populatiei).
O sa va primiti amandoi rasplata, Dumnezeu nu doarme!”

„Aşa, ca exerciţiu amuzant de imaginaţie, ca poantă: vă puteţi închipui ca la Universitatea din Tel Aviv să fie 90 la sută studenţi arabi?? Sau în avocatură? Sau în armată? Băi, cum dracu’ numai noi românii suntem naţionalişti, rasişti, etc?”

„Articolul nu are nicio logica, exact ca initiativa Muzeului Holocaustului.

a) Declaratii antisemite gasesti la foarte multe personaje istorice. Insa, asa cum e normal, rareori acele declaratii sunt definitorii pentru viata si activitatea lor. Vorbea parca Plesu de obsesia citatelor trunchiate, atunci cand poti sa dovedesti ca Einstein era religios doar prin valorificarea unei fraze spuse de el.

b) In aceeasi ordine de idei, trebuie sa faci diferenta intre declaratii antisemite si actiuni antisemite. Primele intra sub incidenta dreptului la libera exprimare, chiar si pentru cei care s-au nascut inainte de revolutia drepturilor universale. Mi se pare de bun-simt sa-i permiti lui Cristea sa-si defineasca pozitia fata de evrei fara sa-i bagi pumnul in gura, la 100 de ani de la evenimente. Actiunile antisemite sunt altceva… nu poti sa-l celebrezi pe Hitler facand apel la acelasi rationament folosit in cazul patriarhului.

c) Cu tot respectul dar Muzeul Holocaustului nu detine adevarul suprem in privinta antisemitismului. Ba chiar as spune ca exagereaza de multe ori. Nu e doar boala lui, din pacate. Acelasi rationament care-l face pe Eminescu antisemit e folosit de neolegionari pentru a-l numi pe Eminescu antisemit… cand omul nu e nici antisemit-bun, nici antisemit-rau… doar un individ ce-si exprima niste pareri insa niciodata nu le pune in practica.

d) In fapt, antisemitismul, ca orice ideologie, functioneaza doar daca se comporta precum o miscare unificatoare, coerenta si omogena. Astfel, un functionar poate tolerant din al Treilea Reich e antisemit doar pentru ca functioneaza in cadrul unui sistem ce-si asuma antisemitismul ca politica oficiala; asta in timp ce un antisemit blocat intr-o tara extraordinar de toleranta e doar un om ce are dreptul sa vorbeasca despre orice.

e) E Biserica Ortodoxa antisemita in timpul lui Miron Cristea? Asta e intrebarea la care trebuie sa raspundem, nu daca un anumit cleric ii iubea sau nu pe evrei. Raspunsul mi se pare evident: nu. Nu exista nicio actiune concertata impotriva evreilor asumata ca atare de Biserica Ortodoxa. Pana si legionarii sunt sustinuti de anumiti clerici, fara ca pozitia oficiala a institutiei sa se schimbe in vreun mod radical.”

„Povestea cu HOlocaustul evreesc din Romania.Cica(o aberatie) 800000 morti.Victimele: evrei,populatie pasnica,inocenta.

Sa va spun ce inocenta: In Iasi au aruncat cu fecale in Armata Romana.Au tras cu mitraliera in armata romana si germana. Au semnalizat avioanelor sovietice locul de bombardare.

Au spionat prin radio,NKVD-ului,lui Stalin si URSS ului.

Nu mai continui. Adevarul istoric NU il detin ei!”

„Unde sunt dovada gropilor comune cu sutele de mii de evrei ucisi in Holocaust,de catre romani,din Podu Iloaiei,Iasi-pana dupa Transnistria? La Katin de ce s-a descoperit groapa,iar la evrei nu?

…Conservatorii nu au nici o legatura cu Miscarea Legionara.Ia s-a nascut ca o reactie anti-comunista,avand mentor pe AC Cuza,Codreanu.

A fost anti iudeo-comunista,pentru evenimentele provocate de evrei in Basarabia la Tatar Bunar si a spionului evreu NKVD ist care a pus bombe in Parlamentul Romaniei in anii 20. Exemplele continua.

Apogeul e atins in ,,Experimentul Pitesti,, de torturare stalinista,care a fost de sorginte evreeasca: Papusarii au fost Ana Pauker,Beria,Boris Grunberg,aplicata de Fux si altii.”

„@Laura Cernahoschi: Pentru o pseudojurnalista,fost ofiter sri si ofiter acoperit in redactia ziarului Cotidianul si ulterior “formator de opinie” pe VP,este singura modalitate de a se baga singura in seama.Puii de securisti, ca aceasta agramata abjecta cu nume de familie alogen, supravietuiesc inca printre noi.Atacati BOR si ierarhia bisericeasca fara pic de scrupule, dar veti da seama la DREAPTA JUDECATA!Crestinii ortodocsi pot lua atitudine si citind aceasta rugaciune Pentru vrăjmaşii noştri si ai Bisericii:

“Doamne Iisuse Hristoase, Fiul şi Cuvântul lui Dumnezeu: Miluieşte, smereşte şi adă la cunoştinţa adevărului, pe cei ce caută să ne facă nouă rău şi Sfintei Tale Biserici, crezând că aduc jertfă lui Dumnezeu şi pe cei care hulesc Sfânt Numele Tău, Sfânta Ta Biserică, aşezămintele ei, zilele cele cu prăznuire canonizate în cinstea Sfinţilor proslăviţi şi pe noi cei ce-Ţi slujim Ţie; aducându-se jertfă oamenilor: Surpă-i cu puterea Crucei Tale, pe care Tu Te-ai jertfit pentru noi tot omul ca să cunoască puterea şi isbânda Credinţei celei adevărate şi pe Tine că eşti protectorul, apărătorul, biruitorul şi Mântuitorul nostru şi noi suntem robii Tăi, care Bine Te Cuvântăm, zi şi noapte Ţie ne rugăm şi-Ţi strigăm: Iisuse, cel târziu la mânie şi grabnic la ajutor, nu ne lăsa pe noi.”

Iar pentru aceasta iuda blonda in fusta si mustind a ura, sa ia aminte la explicatia parintelui Dumitru Paduraru la textul Evanghelei citit la SFANTA LITURGHIE pe 2 august:”Evanghelia: Făţărnicia, o meserie bună
pr. Dumitru PĂDURARU

Credeţi că doar în vremea Mântuitorului erau farisei sau cărturari făţarnici? Nu! Găsim şi astăzi nenumărate exemple. Ceva însă s-a schimbat: fariseii făţarnici de astăzi sunt mai stilaţi, au gulere scrobite şi limbaj elevat; plâng pe umărul celui ce plăteşte mai bine şi luptă pentru orice cauză indiferent de consecinţe; afirmă că sunt creştini şi că-L iubesc pe Dumnezeu, dar nu fac nimic din care să reiasă acestea. Ei au înţeles că făţărnicia poate fi o bună meserie. Ei bine, acestora Mântuitorul Hristos le spune: “Pui de vipere, cum veţi scăpa de osânda gheenei?””

„uff,,enervant, sincer sunt satul de “evreisme”a trecut holocaustul, au trecut toate, acum ce tot plangem, evreii nu pot sa mearga mai departe? Au un stat al lor, deja ma inebuneste astia, nu-i mai baga lumea in seama si din cand in cand explodeaza sa arate ca mai exista si ei, au ramas blocati in istorie, daca ii criticam avem parte de reprosuri, daca ii ignoram suntem antisemiti, ce mai vor astia de la lumea asta?  vor sa fie tot timpul pe primul loc sa fie bagati in seama?

Sincer sunt satul si eu mananc aceasi paine imi iau acelasi salar dar nu ma plang ca la nesfarsit pt. faptul ca bunici au pierit la canalele comuniste si statul roman condamna comunimul si nu fosti comunisti care sunt inca bine mersi protejati,deci evrei sa ne lase in pace,ridicam statui cui vrem noi nu cui vor ei,sa ne lase in dureriile noastre,holocaustul a trecut,comunismul a trecut,hai sa fim oameni,istoria nu ne hraneste.”

„Stiti ca motivul izbucnirii revoltelor din 1907 au fost arendasii evrei din nordul Moldovei care jupuiau taranii?
Ati vazut la crematoriul de la Cutitul de Argint ca majoritatea ilegalistilor comunisti din perioada interbelica erau evrei unguri, scoliti in Rusia lui Stalin si Lenin? Toti astia erau pe drum dinspre Rusia, Polonia si Ucraina spre Tara Sfanta dar n-au mai gasit granita din sud si s-au stabilit in Romania din cauza “antisemitismului” poporului roman.”

„Pana la urma fiecare dintre cei condamnati mai sus de catre niste vremelnici contestatari ai ortodoxismului, si-au dovedit cu prisosinta niste merite in inaintarea prin secole a acestui popor, pe care nu le poate sterge cineva atat de usor, mai ales ca se vede de la o posta care-i adevaratul substrat !
Pana la urma si sovinismul unora ar cam trebui sa dea de gandit, intr-o tara ce-si uita trecutul si-si falsifica cu buna stiinta, nu numai trecutul, dar si viitorul !

Daca astazi am ajuns ca sa se regrete pe fata ca nu s-au nascut evrei, dar ca gandul si fapta se indreapta tot mai mult spre Israel, decat spre Romania natala, inseamna ca se lucreaza intens la cumpararea de constiinte, iar evreii sunt vestiti pentru abilitatile lor de a face comert, acum si cu suflete !

Ce fel de tara este aceea care admite asemenea amestec in treburile ei interne, asteptand girul unor straini de a-si scrie propria istorie inca nescapata complet de sub influentele nefaste ale falsificatorilor, ba mai mult este dispusa sa se faca pres in fata celor care aparent conduc lumea ( de fapt doar banii) ,dar si asta doar in acest colt al ei !”

30 răspunsuri

 1. Sunt cele 7 Surle ale Lui Dumnezeu cu care cheama la El pe oameni. Scrie acolo de imprastierea neamului, de vanzarea lui ca urmare a pacatelor, cu citate din Biblie. Cititi Cararea Imparatiei a Parintelui Arsenie Boca si veti intelege ceea ce se intampla acum, veti citi vremurile si veti intelege ca singura cale e Pocainta (taina Ortodoxa) si intoarcerea grabnica inspre Ortodoxie si Tainele Ei. Doamne Ajuta!

 2. Cine mai priveste Realitatea?
  Subiectul a intaratat spiritele astfel incat pe Evenimentu Zilei caftul a scapat de sub control. Argumentele beligerantilor sunt fie sfios docte, fie vulgar isteroide. Intre timp, kazharii isi vad de treaburile lor obisnuite, mint, inseala, ucid, isi pun toate talentele in slujba celui caruia ii sunt fideli.

 3. nu trebuie batuta nici o moneda … astea sunt diversiuni ptr. A SE JUCA CU MINTILE VOASTRE …. PUTEREA NU STA IN MONEZI !!!

  • Pentru cateva monezi a fost tradat Iisus. Puterea sta in monezi!
   De ce? desi se spune ca banu’ e ochiu dracului, cum a fost posibil sa vinzi credinta? (mergi prin piata, talcioc, e imposibil sa nu intalnesti si o maicuta ceva care vinde cruciulite, iconite etc), NU SUNT UN CREDINCIOS FANATIC, de 3-4 ori pe an, nu cred in biserica sau in cei ce o slujesc. se fac mult prea multe greseli ce contravin dogmei crestine. Cred in Dumnezeu cu toata inima, nu in biserica, nu in popi si sunt crestin ortodox.
   Am raspuns lui antiignorantul dar am si generalizat putin, deviind de la subiect.

   • Prin vanzarea obiectelor de cult pe care tot omul le vrea in casa, masina etc., maicile strang bani pentru obste, caci si manastirile au de platit intretinerea, ca si noi toti.

    Ma intreb, cum poti sa fii ortodox, fara sa mergi la biserica, fara sa te spovedesti si impartasesti, lucruri imposibil de facut fara preoti ? Orice ortodox bun le face pe toate acestea. Ei?

   • NU exista mantuire inafara Bisericii. Vorbele astea ca fiecare are credinta in suflet si nu are nevoie sa mearga la biserica sau la preot sunt doar vorbe scoase de cei care nu au nimic de-a face cu credinta ortodoxa. Daca nu ajungi sa traiesti Taina Spovedaniei, sau a Sfintei Liturghi, a Impartasaniei sau celelalte taine, atunci nu ai facut nimic.

    http://patermihail.wordpress.com/2010/02/17/unitatea-%C8%99i-unicitatea-bisericii-unicitatea-caii-spre-mantuire/

    • In puterea Domnului exista totul !
     Sa vii si sa sustii ca „NU exista mantuire inafara Bisericii.” este o vanitate lumeasca , o infatuare . Nu mai coborati Absolutul divin in teluricul semidoct !
     Pai ce diferenta este intre voi si Papa , are Biserica monopolul adevarului , lasati-L pe Domnul sa hotarasca unde si cum se face mantuirea ! ! Calea , Viata si Adevarul nu se gasesc in Biserica , ele sunt Isus Hristos . Unde sunt trei crestini , acolo este o Biserica ! N-o mai intoarceti cum va convine ! Biserica Domnului nu este o institutie ! 🙂

 4. E adevarat, se pare ca evreii revin zilnic in actualitate, fie ca, sau mai mult, nu vrem. Stie cineva daca Cons.Jud. Brasov a imprimat cartele de rationalizare a hranei? Ne pregatim cumva de razboi si poporul e tinut in nestiinta?

 5. Eufrosin,
  vedeti reactia pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=_UHWfs3eZDw
  sau pe sit-ul Altermedia.

 6. „Iată-ne deci în postura de a apăra poate unica decizie corectă a evreului Isărescu aflat la şefia BNR………..”

  Hahaha, Eufrosin, eu cred ca special a batut isarescu asta moneda cu patriarhu. Ca sa sara evrei in sus iara noi sa nu mai zicem nimic de belicicopterele alea de se zbenguie pe aici pe la noi.

 7. Sionistii nu fac nimic pe gratis sau cu ganduri bune, ceva e ascuns si in spatele acestor monede tocmai cu gandul de a ne insela vigilenta si a-l lauda pe Itzarescu. Cu siguranta se pregateste ceva, Banca Nationala are prea mult aur adunat acolo pe spinarea noastra, intr-o zi sionistii vor pune mana pe el exact cum au facut cu tezaurul Romanieiacum aproape un secol.
  Dumnezeu si Maica Sfanta sa ne aiba in paza.

 8. bine ca va dati seama … totul este o diversiune…

 9. Nici o zi fara evrei sau holocaust…Sunt atatea zile pe an cand aud de comemorarea holocaustului de zici ca in fiecare zi a fost cate un holocaust…Si cu antisemitismul la romani sa o lase mai moale evreii…

  Bunicul meu a trait vremurile celui de-al doilea razboi mondial si ne povestea cum era atunci, cati evrei a ascuns el de nemti in casa lui, riscandu-si propria viata si totodata sa isi lase copiii fara tata…Bunicul meu a salvat multi evrei si era roman 100%…Dupa ce ca nu le sunt recunoscatori celor care i-au salvat de nemti, mai sunt si mincinosi pe deasupra…In satul unde a trait bunicul meu, mai erau care ascundeau evreii de furia nemtilor, deci bunicul meu nu era singurul care isi risca viata pentru ei…Pentru ce? Ca sa minta ei acuma????….

  Daca mai traia, bunicul meu s-ar fi suparat pe ce gogosi cu antisemitism la romani ne baga in fata acuma…

  Bunicul meu a trait istoria acelor vremuri pe viu si stiu de la el ca romanii i-au aparat pe evrei, nicidecum sa le faca ceva rau…Tot de la bunicul meu stiu ca Antonescu, atat de hulit de evrei, ii trecea peste granita pe evrei ca sa ii scape de nemti nicidecum sa ii trimita in lagare asa cum ne mint acum evreii…Deci i-a ajutat si acum mint cu nerusinare…Ce tupeisti mai sunt!!!

  Toti avem dreptul la libera exprimare, conform drepturilor omului, ce nu le convine? Ca o sa se afle adevarul? Ca multi nu se lasa intimidati cu acuzatia de antisemitism si spun lucrurilor pe nume? Acum le da cineva in cap evreilor? Nu…in schimb ei arunca cu bombe toata ziua in palestinieni si tot ei sunt suparati ca palestinienii indraznesc sa se apere…

 10. Copiii celor din Parlament si Guvern acum participa la scrierea ISTORIEI SATANICE a ROMANIEI !!!

 11. Provocarile evreilor au atins absurdul la modul absolut.
  Ultima idee pe care au pus-o in aplicare pentru a scoate din tatani oamenii normali sunt pietroaiele de caldaram poleite pe care este inscris numele unei victime a holocaustului. Ideea a fost a unui neamt care are probabil cosmare deoarece nimeni nu a atentat la oribilitatea aia de Muzeu in aer liber din Berlin.
  Pietroaiele vor fii infipte in asfalt in toata Europa. Ieri, aratau pe un Jurnal TV francofon, cum doamne scandalizate, le cereau socoteala muncitorilor care implantau „simbolurile”, considerand ca este o necuviinta ceea ce fac. Va imaginati ca exista riscul ca niscai caini analfabeti sa profaneze „simbolurile” si nu mai pun la socoteala tiganii care vor crede ca pietrele sunt aurite, cat despre musulmani, nici nu vreau sa ma gandesc ce le-ar putea trece prin cap…
  Au gasit un nou motiv de jeluit si condamnat.
  Eu am chef sa cumpar moneda asta.
  Din categoria absurdului fara granite religioase face parte si faptul ca Papa a nuntat ca pariciparea la slujbele sale in septembrie,in Anglia se va face contra cost, cu bilete de intrare, oameni buni!

 12. astia au capul plin de vedenii si le pun in aplicare …

 13. Comunitatile de SPAGARI si HIPNOTIZATI trebuiesc tratate ca atare … PARLAMENTARII si GUVERNANTII trebuiesc PAZITI si TRATATI de cei care au DIPLOME pe SPAGA si HIPNOZA ETC.si asta prin lege data sa fie tratati numai in ROMANIA ca orice om SARAC – NUMAI ASA VOM IESI din CRIZA ce duce la GENOCID !!! nu uitati cei din anumite functii … la asa ceva se va ajunge si va fi si vai de COPIII VOSTRI URMARITI DEJA DE COMUNITATI …

 14. This must be the pro-Miron Cristea …… Shame on you.

  Scrie in romana si mai ales scrie coerent, daca vrei sa fi publicat in intregrime, ori te-ai trezit cumva mai „american” decat bastinasii… – Eufrosin

 15. ROMANIA A FOST VANDUTA JIDANILOR DUPA REVOLUTIE, CAND AU VENIT LA PUTERE JIDANII: PETRE ROMAN, ILIESCU, VOICULESCU, IAR ACUM PRIN TARICEANU, ISARESCU, NASTASE, TOTI MASONI, SLUGI ALE SATANEI !!!! … (editat – nb).

 16. Miron Cristea a reprezentat un reper istoric pt perioada interbelica. Eu cred ca-i vorba de o tactica in sprijinul ideii de holocaust in Romania: BNR scoate monezi cu toti patrirahii , un baietas isi informeza repede amicii de peste ocean ca este timpul sa protesteze vis-a-vis de dusmanul lor, si-n moarte, Miron Cristea…si gata. Astia vor infiera si demoniza toata generatia interbelica, mici sau mari..I-au vrut morti, i-au omorat, dar ii vor si demonizati in memoria umanitatii…

 17. Mi-asi fi dorit sa avem si noi români nitica vâna precum o au ovreii… Stiu, sunt cei mai schmeceri , te cumpara si te vinde mintenasi, cu tot cu tara daca li se scoala. Tovaraselul Ioanid isi face numarul, daca nu tipa il uita lumea. sa ocupi o tara precum USA pe care sa o joci pe degete mi se pare un suces fenomenal al acestei nati. Mie mi-ar fi placut sa ocupam si noi români maica Rusie, dar ptr asta daravea este nevoie de un popor nu populatie manelizata incapabila a face istorie.

  Eu cred ca interesele pe termen lung ale României, o obliga pune de partea Israelului ci nu contra. Partea proasta este ca nu am avut oameni cu ovule puternice trata cu ei, asa ne-a bagat pe gât pretentile lor. Eu nu as fi incheiat nici un tratat cu Israelul cât timp nu rezolvam litigile , faceam lumina in punctele sensibile. Israelul avea si are tot interesul avea si Ro in ograda sa ci nu a dusmanilor Israelului, astfel tov Ioanid nu cred ca mai guita

  Mai cred ca generatia tânara din Israel se deosebeste ca noaptea de ziua de garnitura politica de azi a Israelului, când aceasta generatie va prelua puterea in Israel cred ca foarte multe lucuri se vor schimba in bine.

 18. http://www.romanianjewish.org/ro/antisemitism_in_romania_01.html
  A zis cineva odata ca astia se intind ca o pelagra peste tot in lume!..t…A avut dreptate!(nu mai tin minte cine a spus….Eminescu?)…Am sa fac rost de toate cartile scrise de romani si de khazari si despre traiul acestora pe aceste pamanturi.(mai dureaza) si am sa le postez pe aici daca se poate.O parte dintre ele le-am citit.Dupa ce am apucat sa citesc si talmudul evreiesc,am ajuns la concluzia (este concluzia mea!)ca in neamul evreiesc(ca se numesc askenazi sau sefarzi,desi,religios,astia din urma imi par cei mai periculosi si extremisti) avem un mare pericol pentru noi,romanii,ca neam.Doua aspecte imi revin in minte din anul 1985,cineva care mi-a spus ce inseamna mossad si ca era activ pe teritoriul tarii si vaicareala unui student israelian de la politehnica cum ca a venit in Romania sa studieze pentru a nu fi incorporat in armata israeliana(de fapt,in cei 5 ani de facultate,se familiariza cu limba romana,cu obiceiurile,etc,etc,dupa lovitura de stat a disparut de la facultate!)Asa ca presiunile care se fac acum asupra Romaniei,cu acordul goym-ilor(nici macar guvernati sau politicieni nu le pot zice atata timp cat fac politica si interesele altora!)de fapt sunt incepute mult mai demult.Odata ce a fost data o hotarare de guvern (31/2002)nu poti sa le spui nimic ca imediat esti facut antisemit si mai suporti si consecinte legale.Citesc in presa de diferite sume acordate ca despagubiri urmasilor khazari,masonilor,etc,etc.Milioanelor de romani,care au suferit prigoana comunista,cei care s-au opus colectivizarii si au platit cu viata,cei deportati cine ii mai despagubeste de actiunile instaurarii comunismului in Romania de catre……stim noi bine ca doar cel putin 80% erau de…….. alta nationalitate?……De radu ioanid,ala da-i shef la muzeu’ mortii-masii din noua sodoma sau gomora,il stiu de sionist extrem si antiroman notoriu…..n-am nimic cu el,da’ are tupeu nemernicu’.in banca lu’itzarescu mai sunt vreo 100 de tone,in’44,pe vremea lu’Antonescu aveam 200 de tone,asa ca,cine este cel mai tare din parcare?…..am urmarit recent un documentar al lu’bbc(da parca si asta este infectat cu khazarism),de fapt,eu spun ce mi-a convenit mie,Garda de Fier nu a fost mentionata la procesu’ da la nuremberg,in comparatie cu celelalte miscari similare asociate fascismului.nazismului,hitlerismului,si parca l-a cam laudat nitzel pe Antonescu in problema evreilor(si m-am simtit roman mandru,cu portofel cam gol,recunosc) si parca nu a zis de 6 milioane da evrei care au afumat cerul Poloniei.(sac!sa moara radu ioanid da ciuda!)Cand o sa mai am exemple concrete cu prietenia dintre romani si evrei,va mai dau de stire!

  • sunt de acord în mare măsură cu ceea ce ai scris, cu două obiecţii:
   – în limba română se spune cazar. khazar e denumirea englezească-
   – bbc-ul este cumpărat de cazari. şi nu de acum.

   numai bine.

 19. daca ar fi sa ne bazam ratiunea in monezi , o sa ma rog sa vina mai repede epoca glaciara.ce naiba??

 20. Am o nedumerire: daca Patriarhul Miron Cristea nu este „kosher”, de ce il mananca?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: