În ciuda evidenţei


Un elicopter militar israelian având la bord 7 militari, s-a prăbuşit astăzi lângă comuna braşoveană Fundata. Militarii participau la exerciţiul comun aerian româno-israelian Blue Sky 2010. Toţi şapte au pierit. Din nefericire, unul dintre ei era român – Dumnezeu să-l ierte!
Este al doilea elicopter care se prăbuşeşte de când a început acest exerciţiu, deşi întâiul incident nu a fost nici pe departe atât de grav.

Nu ne prea prieşte această colaborare nici nouă, nici israelienilor. O fi ceva cu spiritul locului, care nu acomodează darea mâinii impusă de dragul politicii şi în ciuda chestiunilor ireconciliabile care ne despart.
Nu poţi amesteca ouăle cu nisip şi-apoi să te aştepţi să iasă omleta bună..

4 răspunsuri

  1. Amin!

  2. Bravii soldati israelieni vor fi vaduviti de compasiunea romanilor.Mi-e mila de pasarelele speriate. Israelienii se antreneaza pe deasupra satelor noaste.
    Da ce, Askalonulne nu le pria?

  3. „Să nu luați arma în mână și să apărați alte teritorii decât acelea care ne aparțin și pe care sunt clădite urme de credință românească (…). Iubiți-i pe preoți acum când îi mai aveți, căci va veni o vreme când nu îi veți mai avea.” Pr. Arsenie Boca mai actual decât oricând… „Cine are minte să ia aminte”
    Doamne Ajută!

  4. E dureroasa TREZIREA. Dar trebuie sa aflam. Dati mai departe! Oamenii trebuie sa stie!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: