Al cui „business” a devenit contul Dvs. la CEC si care sunt adevaratele motive!


UE a aprobat joi un acord care autorizeaza transferul datelor bancare ale cetatenilor sai catre SUA, in cadrul luptei impotriva finantarii activitatilor teroriste. Putin stiam eu ca nea’ Vasile care vinde lumanari la biserica ar putea finanta in ascuns terorismul!

Textul, aprobat cu o larga majoritate de Parlamentul European reunit la Strasbourg, va permite Trezoreriei americane sa aiba acces, incepand cu 1 august, la datele financiare a aproximativ 8.000 de banci din peste 200 de tari, gestionate de societatea Swift, al carei sediu se afla la Bruxelles.
Vedeti cat va iubeste si va protejeaza UE dragi romani? E pentru propria noastra siguranta fireste si oricum daca n-avem nimic de-ascuns, de ce-avem a ne teme ?

Iata deci cum tocmai cei ale caror servicii secrete nu sunt tocmai straine de declansarea fenomenului terorismului, se folosesc acum de el pentru a sti si controla totul despre toata lumea!

Mai crede cineva ca intre SUA si UE a existat vre-odata competitie reala?
Eu (nu Ue) avansez ipoteza (de fapt sunt sigur de asta), ca a doua nu e nimic decat creatia artificiala a celei dintai entitati, in scopul de a pune biciul pe o Europa bine strunita de catre marionetele anti-nationale reunite la Strasbourg. E ca si cum iti lasi casa in grija trupei de circ care viziteaza orasul. De fapt masoneii care trag sforile UE sunt mult mai caraghiosi decat circarii, cu ritualurile satanice si cu sortuletele lor!

In felul asta este asigurata suprematia mafiei care conduce din umbra SUA, avand Europa inregimentata intr-un socialism atat de debilitant si de bine organizat, incat face de ras teoriile pseudo-stiintifice ale lui Marx, Lenin, Trotki si a altor degenerati cu barbi murdare, parul valvoi si ochii lucind a nebunie. De fapt astialalti sunt exact nepotii lor, mai spilcuiti si parfumati, dar exact la fel de urati si dusi cu pluta. Ce-i scris in gene nu se sterge peste noapte, in ciuda a 2,000 de ani de civilizatie crestina!

3 răspunsuri

  1. Sub pretextul combaterii terorismului, suntem toti niste „animale de sacrificiu”, fiindca orice drept al omului poate fi incalcat doar daca pronunti cuvantul terorism. Uite-te si la etimologia cuvantului, cu siguranta este folosit ca sa insipre teroare, fiindca „teroristii” isi spun: „luptatorii pentru libertate, eliberatorii palestinei, raboinici sfinti” nu teroristi 🙂 – dar un joc de cuvinte, a intors balanta in directia opusa, cei care sunt responsabili cu teroarea sunt exact cei care, chipurile, o combat. America este in frunte, dar e posibil ca Uniunea Europeana sa nu-i fie chiar aliat in toate cele (sunt ca niste parteneri, dar atat).

    Singurul lucru care ma deranjeaza e ca ai bagat Masoneria in toata povestea asta, si in plus ai asimilat-o cu satanismul. Sa fim seriosi, un criteriu adevarat ar fi „oamenii de afaceri grasi conduc lumea” ca toti au burtile pana in podea, si indiferent de cat de prost stau cu management-ul sau matematica, sunt oameni de succes. Toti sunt oameni de succes, asa peste noapte.

  2. Sunt pentru opinia ca exista un singur stapan ocult, o singura vointa si ca acum 70 de ani acesta a hotarat impartirea Europei in doua: pe noi ne-a bagat intr-un chibut fara de Dumnezeu, iar pe cei din vest intr-un libertinaj la fel de demonic, pe care de altfel il traim si noi de 20 de ani…Parintele Iustin Parvu are dreptate: „nu mai exista tara libera in Europa”

  3. …..OFF TOPIC…
    Eufrosine daca iti era dor de :…
    http://www.peopleofwalmart.com/

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: