Când neamul nu ascultă de biserică, serviciile secrete ajung să ne spună îngrozitorul adevăr, deşi incomplet – restul aici:


Una dintre concluziile ultimei şedinţe a CSAT a fost că scăderea demografică, degradarea coeziunii familiei şi calitatea scăzută a educaţiei, reprezintă vulnerabilităţi ale ţării, alături de dezechilibrele bugetare, cauzate de decizii politice greşite, de campaniile de presă „la comandă”, şi de crima organizată de care mă tot leg aici de ceva vreme.

Iată cum relele deplânse de către Biserică de 2.000 de ani încoace, la noi mai concret vizibile în ultimii 20, au devenit priorităţi pe agenda Consiliului Suprem de Apărare al Ţării. Acesta este poate cel mai bun argument pentru a include cel puţin un ierarh ortodox în sus-numitul consiliu. Astfel ar fi aflat şi Parlamentul demult că ceea ce se întâmplă în România e pur şi simplu genocid.

Frâul liber dat avortului trebuia să ne avertizeze din 1989 cine sunt cei care au pus labele pe ţară şi care le sunt adevăratele sentimente faţă de noi românii. Din păcate, la vremea aceea noi îl consideram pe Iliescu doar ca pe tătucul simpatic cam prea prietenos cu Moscova, pe Roman ca pe un tehnocrat poliglot occidentalizat care va pune la cale cu brio România, iar pe Brucan, ca fiind înţeleptul oracol din Teba. Ce ne-au făcut aceştia şi alţii ca ei, se vede bine azi.

Eram tânăr student pe-atunci, dar îmi amintesc clar greaţa şi spaima care m-au cuprins o săptămâna mai târziu, când am priceput cine erau cu adevărat bestiile astea. Ce important a fost faptul că propaganda comunistă din vremea lui Ceauşescu era întâmpinată din start cu frondă sau măcar cu scepticism! Crudă cum era, nici nu se putea altfel.
Între timp, comuniştii-deveniţi-democraţi au adoptat metodele perfecţionate de coreligionarii lor de peste ocean, care au înţeles că luminile colorate ale teveului şi frigiderul plin cu chimicale, fac mult mai rău, mult mai uşor, decât constrângerea greoiaelor congrese ale partidului comunist, cuplată cu lipsurile generalizate.

Aşa am ajuns astăzi să considerăm uciderea copiilor noştri şi părăsirea ţării pentru munca în străinătate, ca fiind „drepturi fundamentale” într-o societate „democratică”. În realitate am ajuns sclavii altora, dispuşi să ne sacrificăm mlădiţele de bună-voie, în schimbul „dreptului” de a sluji la alţii, contra „favorului” unui împrumut pe 30 de ani tot către băncile lor. Avem în schimb plasme şi maşini străine, nu ?

Toate relele enumerate de CSAT sunt rezultatul direct al politicilor criminale duse împotriva neamului nostru de către puii de năpârci care au năpădit statul român după ’89 şi a colaboratorilor lor:

Scăderea demografică am lămurit-o sper, degradarea coeziunii familale, o consecinţă a plecatului la lucru în străinătate (da, foamea te împinge să faci nebunii!), iar căderea învăţământului şi ea un lucru programat prin loje întunecate şi aduse la statut de lege de către nişte parveniţi ajunşi miniştri. Pentru aceştia, lecţia obligatorie de holocaust şi aventurile lui Esca, sunt mai importante decât istoria României, geografia sau cultura artistică.

Tinerii noştrii supra-îndopaţi cu matematică şi programare, nu au decât să ajungă sclavi de lux pe plantaţii străine, de unde să ne trimită din când în când poze, ca dovezi ale bunăstării lor gajate. Românul bine educat, posesor de cultură generală este înlocuit de dronele super-specializate înrolate în angrenajul dezumanizant al multi-naţionalelor.

S-ar putea bate apa-n piuă mult şi bine, dar esenţa e următoarea: românii nu mai sunt stăpâni in ţara lor!
A spus-o Gheorghe Funar, au spus-o şi alţii şi lucrul trebuie repetat, până când vom înţelege să ieşim în stradă pentru asta şi nu pentru pensii şi salarii!
România este a noastră, a românilor şi o vrem înapoi!
La de-abia douăzeci de ani de atunci, e clar ca lumina zilei că ceea ce trebuia să fie un prilej de enormă bucurie, a fost doar preludiul marşului funerar pe care nişte maeştri de ceremonii buhăiţi de atâta bine, îl cântă ţării noastre acum târându-şi paşii în calea către cimitir.

Ce ar fi să ne smulgem măcar în al 12-lea ceas din letargie, apucând lopeţile din mâinile groparilor, pentru ca apoi cu o icneală bună să le pocnim pe spatele umflat al maleficelor personaje, trimiţându-le cu faţa înainte în groapa pe care ne-au gătit-o ele nouă?

Deşteaptă-te odată române !

46 răspunsuri

 1. Iata si comentariul fratilor de la RAZBOI INTRU CUVANT legat de CSAT:

  1. Daca referirile la amenintarile reprezentate de trupele rusesti din Transnistria sunt amanuntite si insistente, pericolul reprezentat de noua orientare a guvernului unguresc si de agitatiile autonomiste din Tinutul Secuiesc sunt aproape total ignorate, fiind mentionate in treacat si indeajuns de vag ca sa intelegem ca pentru CSAT aceste fenomene nu sunt, de fapt, riscuri reale.

  2. Un alt risc definit clar si precis este presa. In schimb, nu se spune nimic despre riscul pauperizarii populatiei Romaniei, despre riscurile pe care categoriile sociale ale pensionarilor si bugetarilor le vor reprezenta pentru starea economica si sociala a tarii. Probabil, implicit, se considera ca pensionarii traiesc bine si bugetarii idem, de vreme ce efectul masurilor de austeritate nu este luat in niciun fel in considerare – nici la riscuri, nici la vulnerabilitati. Este mentionata, in schimb, realizarea bugetului, dar intr-o forma atat de generala si plata (realizarea bugetului in functie de realizari) incat nu se intelege care e vulnerabilitatea: faptul ca lipsesc rezultatele (ale cui?) sau ca guvernantii nu sunt in stare sa faca un buget ca lumea?

  3. Foarte bizara este mentionarea, printre primele, la categoria riscuri, a terorismului, radicalismului religios si propagandei in mediul virtual. Pare pur si simplu un copy-paste dupa vreun document al Pentagonului sau al NATO-UE. Acum, sa ne gandim la realitate: unde, cand si cum s-a manifestat la noi in tara terorismul, radicalismul religios si propaganda (ce fel de propaganda?!) pe internet? Si daca nu s-au manifestat, dupa cum stim din observarea informatiilor provenite din surse deschise, atunci de ce sunt enumerate printre primele amenintari? Sa intelegem de aici ca opiniile exprimate in mediul virtual care nu convin “sistemului” vor fi interzise pe motiv de “siguranta nationala”?

  4. Foarte periculoasa este definirea pandemiei drept risc. Dupa imensul scandal legat de frauda recenta a pandemiei gripei porcine, frauda vadita de Comisia de sanatate a Adunarii Parlamentare a Consiliului European, ar fi trebuit ca guvernantii nostri sa identifice, mai degraba, drept risc al sanatatii publice campaniile Big Pharma si matrapalzacurile diferitilor Streini care se joaca cu vaccinuri netestate si cu interesele marilor concerne farmaceutice. Au trecut, in schimb, pandemiile la riscuri si tare ne temem ca a te opune manipularilor viitoare legate de cine stie ce alta gripa porcina va deveni, practic, act ilegal? In fine, trebuie sa observam ca nu au spus nimic despre starea sistemului sanitar de la noi, de exodul medicilor si de riscurile legate de sistemul de medicamente compensate.

  Concluzii: Accentul pus pe riscurile externe arata ca, de fapt, CSAT-ul Romaniei vegheaza la riscurile altor entitati si puteri internationale si nu la riscurile ce ameninta real tara noastra. Lucru nu foarte de mirare, ci mai degraba inca o confirmare a arondarii stricte, fara cracnet si preget, a Romaniei in lesa Washingtonului si a Bruxelles-ului.

  Cat priveste definirea riscurilor interne, singura obsesie a CSAT este presa, ca institutie in care inca se mai pot exprima opinii critice fata de putere si fata de masurile acesteia. Problema sociala a celor afectati de taierile de salarii si pensii, de scumpirea medicamentelor si a incalzirii, pur si simplu nu exista pentru putere. La ce ne putem astepta? In conditiile in care aplicarea masurilor respective s-a luat prin invocarea art. 53 din Constitutie, ce prevede stari exceptionale in care guvernul isi aroga decizii extraordinare, si in conditiile in care exprimarea opiniilor critice fata de putere a devenit risc la adresa tarii, ne putem astepta sa asistam la o restrangere progresiva a libertatilor civice in Romania. Care e pe cale sa devina un fel de regim de tip Pinochet in Balcani sau, poate, un fel de regim tip Lucașenko arondat, de aceasta data, marilor puteri vestice.

 2. AMIN!

 3. Superb si dureros de adevarat acest articol.
  De astfel de oameni, ca tine, are nevoie Romania.
  Dumnezeu sa te ocroteasca.

  Multumesc, Doamne ajuta! – Eufrosin

 4. Eufrosine eu am mai zis-o, in tara asta nu se va face dreptate pana cand un grup de oameni hotarati (armata, SRI, politicieni) vor pune mana pe putere si vor ucide cel putin 1000 de vanzatori de tara, apoi sa stabileasca niste legi aspre care sa fie aplicate cu strictete. Lumea e prea indobitocita de TV si as putea zice chiar nepasatoare daca nici acum cand se rascoleste cutitul puterii in osul sarmanilor nu iese nimeni in strada sa protesteze. E vina celor care tac si rabda, rabdarea e un lucru mare dar atunci cand e facuta cu rost, in post si rugaciune nu uitandu-te la tv si vaietandu-te cat iti e de greu.

  • Haiduc, a-i ucide nu ajută la nimic. vei face din ei martiri. mai bine îi bagi la ocna de sare, cu vrei treizeci de sărmani cu pistoale cu şocuri electrice: mişcă în front? comentează? fă-l să pârâie…
   şi doar 1.000, ci toţi cei care au furat şi amanetat ţara în toţi anii de după llovitura de stat din ’89.
   dacă nu ai citit, te invit la discuţii. atât pe tine cât şi pe oricine este dornic să re-aşeze ţara asta la locul ei: http://razvratit.wordpress.com/ce-vrem-noi-razvratitii/

   • razvratit, nu ai sa vezi niciodata un tradator de tara sa devina martir. O mie ar trebui omorati doar ca sa bagi spaima in restul, iar ceielalti sa fie bagati pentru ani grei la puscarie, confiscate averile lor si a famililor lor si pusi la munca pentru a reconstrui tara. Au ajuns sa faca hotiile fara nici o teama de nimeni, au legea in mana, asa ca doar glontul ii mai poate speria.
    Doamne ajuta.

    • Haiduc, se pare că nu ai citit ce te-am invitat să citeşti. – vor deveni martiri pentru idioţii şi idioatele care îi susţin acum, nu pentnru oamenii adevăraţi.
     – puşcăria e un fel de vacanţă pentru răufăcători, aşa că soluţia mea e ocna pentru toate neamurile bandiţilor, de ambele sexe. nu ai de ce să îi pui să reconstruiască ţara pentru că vor încerca să o saboteze şi nu cred că e nevoie de supraveghetori în plus pentru a-i descuraja. ocna e metoda cea mai bună şi sigură.
     – nimeni nu are dreptul de a omorî pe nimeni. ar trebui să ştii asta mai ales că te dai creştin.
     aşa că eu, ne-credincios, nu sunt de acord nici măcar cu uciderea acestora.
     numai bine!

     Despre pedeapsa cu moartea – Eufrosin:

     „Pedeapsa cu moartea e o avertizare, ca şi a farului ce îşi trimite razele peste mare. Auzim despre naufragii, dar niciodată despre vapoarele ghidate în siguranţă în calea lor. Nu avem dovezi asupra numărului vapoarelor astfel salvate, dar nici nu ne repezim să dărâmăm farul.”

     Hyman Barshay – poet

     • pedeapsa cu moartea este o avertizare atâta timp cât rămâne la stadiul acesta. în momentul în care ajunge în mâna oamenilor, avertizarea se transformă în faptă.
      de aceea, pedeapsa cu moartea nu este bună. îţi recomand să citeşti ce înseamnă a ucide aici: http://biserica.org/Publicatii/1992/NoIV/33_index.html.
      numai bine!

      Nu in mana „oamenilor” la modul generic, ci in mana statului, care apara interesele cetatenilor. Asta ca sa nu ajunga fiecare tata un potential Drasyus Kedis. – Eufrosin

 5. Adevaratul DUMNEZEU,nu incape in MICIMEA „GRANDOMANIEI UMANE”,adica nu se poate inchide intr-un loc,nu se poate descrie cu mintile noastre limitate si NICI NU SE POATE CONFUNDA RELIGIA CU CREDINTA.Cind vad ce fac popii cind cu banii se pot educa copii,se pot trata bolnavii,MA APUCA JALEA DE PUS MINA PE BARDA. ( editat pentru irelevanta – poate nu te-ai prins, dar aici nu-i locul unde se ataca Biserica Ortodoxa – Eufrosin ). PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE !!! E un punct de vedere,liber gindit,liber exprimat.Nu merg cu „turma” !!!

  • @Armand
   Inainte de a huli, cerceteaza, nu cade in acelasi pacat in care am cazut si eu. Vezi bine ca tara asta doar Dumnezeu o mai tine. Citeste Marturii din Tara Fagarasului, Margaritare Duhovnicesti sa vezi sfintenie contemporana si DUH SFANT, Parintele Arsenie Boca. Am fost caldicel si sunt cel mai mare pacatos deci vorbesc in cunostinta de cauza, daca nu ne vom intoarce catre Dumnezeu in cadrul Bisericii Ortodoxe prin POST, SPOVEDANIE, RUGACIUNE SI POCAINTA (Taina a Ortodoxiei) e bestelita treaba, asa macar avem nadejde. S-a intamplat sa am cunostinte si in domeniul economic, media, IT si oricum as intoarce-o NUMAI DUMNEZEU NE MAI POATE SALVA… CUM? ATI FACUT VREUN PAS SINCER CATRE DUMNEZEU PENTRU A AFLA CUM?!? ASTA VA IMPLOR SA FACEM IMPREUNA CAT MAI MULTI CEI BOTEZATI : Spovedanie (pentru a pune inceput bun), POST (pentru a ne feri de pacate, vedea pacatele si a ne fi auzite rugaciunile) RUGACIUNE (cine e firesc sa se roage Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu) si POCAINTA (pentru a ne spala pacatele trecute si feri de cele viitoare). Nu as afirma cu atata tarie si TRISTETE acestea daca nu ar fi scrise NEGRU PE ALB in cartea Cararea Imparatiei a Parintelui Arsenie Boca, daca nu le-as vedea toate acestea petrecandu-se, daca nu am avea tot acolo si Scanteia de Nadejde pentru Lumea aceasta cat si pentru cea viitoare: Iisus Hristos. Cei nebotezati sa cerceteze si sa se boteze ORTODOX. Cine are minte sa ia aminte!

   Doamne Ajuta!

  • Armand, cauta pe youtube sa vezi ce a facut un preot cu banii la Valea Plopilor inainte sa hulesti Biserica.

 6. @Ciprian : Cine nu are convingerile tale crezi ca e impotrica ta?! Cine te poate ajuta,omul simplu,cu grija zilei de maine sau PREOTUL cu grija de a inmulti banii. REPET,NU CONFUNDA RELIGIA CU CREDINTA.

  Grija unui preot vrednic este mantuirea sufletelor pe care le pastoreste. Pe ce baza afirmi ca grija lui ar fi „inmultirea banilor” ? Eufrosin

  • @Armand
   De unde ai dedus tu ca as fi impotriva ta? Din nefericire IN MOD CONTROLAT bisericile sunt supuse DE LA CENTRU unor TAXE, informatia a aparut pe mai multe site-uri despre BIRURILE Patriarhului si inraurirea acestuia cu spurcatii planetei. Asta nu inseamna ca Preotii respectivi nu au Har. Asta nu inseamna ca nu exista si Preoti care gresesc cumparandu-si masini mai putin „smerite” dar padure fara uscaturi nu exista si NU SUNTEM NOI CEI IN MASURA SA JUDECAM. Cerceteaza Ortodoxia si biserica Ortodoxa si vei intelege de ce e asa atacata. Uite in zilele de sarbatoare se face senin, demonizatii urla la slujbe (cunosc un caz) sunt SEMNE. In timp ce Preotii ortodocsi au pacate lumesti(bautura,bani), papistasii(catolicii) au pacate strigatoare la cer (peste 1000 de cazuri de pedofilie). Unde crezi ca e Harul? Si ca sa iti raspund la intrebare sunt un mare pacatos dar cine nu are comvingerile mele e impotriva lui insusi, comvingeri strict luate dupa Sfintii Parinti, eu sunt prea prost sa am asemenea comvingeri inalte dar am Liberul Arbitru sa imi dau seama ca au dreptate. Ceea ce spui tu e New Age, spurcaciunea globalista pe parte religioasa… Doamne Ajuta!

  • tocmai la asta se referă Armand, că nu orice popă din sistemul bisericesc actual este pentru religie. mulţi (poate că prea mulţi) suunt doar pentru afacerea în sine pe care o reprezintă popia. nu au nimic cu religia creştină. iar asta ţi-o şi vi-o spune unul care a simţit ce înseamnă ca un părinte să aibă har, cum îi ziceţi voi.

 7. Dar ce este „relevant” :500 de milioane de euro pentru o catedrala ( multi din imprumuturi-vezi 200.000 $ de la Opus Dei in perioada Radu Vasile );salarii „indecente”pentru cler,de oricare „orientare”; PENSII TAIATE,SALARII INJUMATATITE pentru cei care au platit dari la stat ani intregi.Batrini cu frunte-a in pamint si priviri golite de orice sentimente.Adolescenti analfabeti,viitori „cetateni” fara perspectiva vietii viitoare.Scandaluri-dovedite cu preoti homosexuali.UNDE SUNT REALIZARILE BISERICII,IN ACEST SENS ???Patriarhul,nu am auzit,vazut, sa IA O ATITUDINE FERMA IN PRIVINTA CIP-arii.NU SI-A PUS NICI UN PREOT „CENUSA IN CAP” SI NICI NU A RENUNTAT LA „TAIN”;te casatoresc cu tarif;ramai cu mortu’ pe masa daca nu dai o „atentie”.CE EXEMPLE MORALE DAU ???Nu atac Biserica Ortodoxa,ci PUTREGAIUL DIN EA. NU CRED,CERCETEZ,IMI EXPRIM O OPINIE,ASA CUM SE POATE,NU PRETIND SA O IMPART CU NIMENI.”M-am prins bine” dar trec des pe site,avem ACELEASI ( din anumite puncte de vedere ) CONVINGERI-N.O.M,globalizare,chem trails,dar in ceea ce priveste doctrina… Sanatate si succes.

 8. Vezi in curtea Spitalului judetean din Botosani si vezi si starea financiara a sistemului sanitar.in rest ramine cum .Cu aceleasi urari si STIMA PENTRU MUNCA CE O FACI.

 9. @ Ciprian. SANATATE SI NUMAI BINE.

 10. „Numai Sfanta Liturghie mai tine lumea ” asa zicea parintele Arsenie Boca si parintele Paisie Aghioritul . Armand , cauta si citeste Marturii din Tara Fagarasului si o sa intelegi multe care-ti sunt ascunse scum . Frumos povesteste un detinut politic Dan Lucinescu intalnirea ce a avut-o cu parintele Arsenie Boca la manastirea Brancoveanu . Tanar student fiind nu intelegea de ce foarte multa lume , studenti si tinere studente , erau atrasi de parintele Arsenie ; intr-o zi a fost si el prezent acolo dar statea retras si rezemat de un pom si gandea ca parintele ori este un impostor ori este cu adevarat omul lui Dumnezeu ; deodata parintele si-a incheiat discursul si a zis ca are o teaba mergand spre Dan l-a luat de gat si l-a intrebat : „Spune tu Dane sunt impostor sau nu ?” . Acesta a incremenit caci nu vorbise niciodata cu parintele si s-a scuzat pentru gandul necurat .
  Ciprian are dreptate : „Cine are minte sa ia aminte ! ” zicea parintele Arsenie Boca .

 11. Foarte bine punctat Eufrosine, cum ne-ai obisnuit! 😀 Felicitari!
  Insa, permite-mi sa nu fiu de acord cu una din afirmatii: „Frâul liber dat avortului trebuia să ne avertizeze din 1989 cine sunt cei care au pus labele pe ţară şi care le sunt adevăratele sentimente faţă de noi românii”. Din punctul meu de vedere mai bine un avort decat un copil nedorit care ajunge orfan sau se chinuie in foame si mizerie. Cat despre pedeapsa cu moartea poate este exagerata (nu e normal ca noi sa decidem cine traieste si cine moare)…dar ar trebui sa fie pedepse mai aspre si cu ore de munca silnica in folosul tarii… iar violatorii castrati chimic ca in Polonia. E doar o parere…nu trebuie sa fiti de-acord cu mine.

  Deci sa-i omoram pe cei nevinovati si sa-i crutam pe vinovati ? Eufrosin

  • nazy, poţi dovedi cu exactitate că cineva a violat pe altcineva? (cunosc o sumedenie de cazuri în care jegoasa a acuzat bărbatul după ce s-a culcat cu el de bună voie, doar pentu a-i face rău sau a face rost de ceva bani fără să muncească).
   ce te faci cu femeile violatoare (despre care se vorbeşte prea puţin pentru femeia trebuie să fie victimă, nu cea care face nelegiuri, aşa este corect politic), pentru că soluţia chimică funcţionează numai pentru bărbaţi? pe ele cum le vei castra?
   şi încă un lucru, mai bine educi copiii decât să dai frâu liber omorului, pe care tocmai tu îl refuzi, de prunci.

   • Eu vorbesc despre fapte dovedite… la orice proces exista anumite circumstante. Cazurile femeilor violatoare sunt intr-un procent categoric mai mic, sa fim realisti. Ar putea fi gasita o solutie similara si pentru ele. Si inca un lucru… eu nu il consider omor atat timp cat nu se trec de cele 2-3 luni in care se dezvolta embrionul uman. Te sfatuiesc sa nu te mai obosesti sa aduci tot felul de argumente contra…le cunosc…dar nu imi schimba parerea. Dupa cum am mai spus… este doar o parere personala si nu am pretentia sa fie toata lumea de-acord cu ea. Toate cele bune!

    • dacă mi-aş aduce aminte exact adresele de internet ale paginilor respective, ţi-aş recomanda să citeşti mărturiile băărbaţilor care au fost violaţi de mame, surori, verişoare, etc. când erau mici.
     îţi recomand, în schimb, să laşi propaganda din presă. cazurile sunt atât de multe încât ţi-ar veni să leşini. doar că societatea modernă consideră că femeia nu violează, cu atât mai mult când este vorba despre un bărbat matur.
     circumstanţe? poate mă faci să înţeleg la ce te refereai.
     numai bine.

    • încearcă pe wiseup journal. ai să rămâi uimit.

     • Am zis ca sunt in numar mai mic nu inexistente… si e realitatea… e si o chestie hormonala. Dar, repet…se pot gasi solutii si pentru „ele”. Crede-ma ca presa ma lasa rece…altfel n-as citi acest blog. 🙂

     • Pentru „chestia hormonala” antidotul e postul, infranarea de la bucate. Spor

     • amice, realitatea e diferita de ceea ce ştii tu.
      cât despre chestia hormonală, ai dat-o în bară cu mare graţie. îţi recomand să mai citeşti ceva anatomie reală.

     • comentariul era adresat lui nazy

     • Cu parerea de rau…aceea e realitatea pe care o percepi tu Razvratit. V-am rugat sa nu ma luati cu argumente teologice….dar se pare ca nu se poate… consideram altfel gandirea unora de pe aici. Numai bine!

     • şi unde ai văzut la mine argumente teologice??? hai că cu asta chiar m-ai lăsat mască…
      am impresia că te ascunzi în spatele unor ochelari de cal pe care refuzi să îi dai deoparte.
      numai bine.

  • Nu ma intelege gresit….mi-ar fi indiferent daca ar exista si la noi pedeapsa capitala…dar parca o viata in inchisoare e o pedeapsa mai crunta. Nu-i vorba de a-i omori pe cei nevinovati…dar eu asa vad lucrurile…dar ca un copil sa duca o viata mizerabila din cauza inconstientei unui adult nu mi se pare firesc.

   • fara avort … si fara condamnare la moarte … munca silnica … iar antiavort … se pot face informari cum sa fie evitate sarcinile … etc. in loc de sex haotic sa se faca sport sau agricultura … tinerii din ziua de azi fac sex haotic din cauza TAMPIRII in mod PROGRAMAT …

    • antiignorantule, este exact ceea ce am scris la http://razvratit.wordpress.com/ce-vrem-noi-razvratitii/.
     numai bine.

    • Nu incerca sa imi induci ceva ce tu consideri a fi corect in incercarea dec a-mi schimba parerea…cum am spus…este parerea mea si e neclintita. Ar fi multe de spus…despre multe probleme dar nu e locul. Eu sunt un tip putin extremist, am devenit asa pentru ca ceea ce vad in viata de zi cu zi m-a invatat sa nu vad doar binele care il pot face oamenii (si acest blog imi deschide si mai mult ochii). E imposibil sa eviti 100% sarcinile nedorite prin informare…asta e o utopie…oamenii sunt creati sa gandeasca diferit, sa actioneze diferit si sa cantareasca diferit lucrurile. Eu nu privesc binele unei tari si functionarea societatii prin prisma religioasa nefiind un tip extrem de bisericos…dar care are credinta. Eu consider ca binele general necesita anumite sacrificii. Numai bine!

     Nu e voie nici sa te feresti de la a naste copii – exact pentru pacatul asta a fost pedepsit Onan (isi varsa samanta, inafara femeii). Copiii nu sunt o povara, ci o imensa bucurie. Odata ce ii ai poti intelege asta. – Eufrosin

     • @nazy
      Citeste Marturii din Tara Fagarasului de Parintele Arsenie Boca, o dovada de sfintenie contemporana si putere a Sfintei Biserici Ortodoxe

      Despre sexualizare uite un documentar http://www.trilulilu.ro/mihaioana/e26efb3d2efc04 care iti dovedeste stiintific efectele desfranarii … deci NO COMMENT

      Bucuria de a aveea copii e intr-adevar ceva… si Dumnezeu chiar vrea sa facem copii sanatosi despre asta poti citi Ridicarea Casatoriei la Inaltimea de taina tot de Parintele Arsenie Boca

      Si eu am fost caldicel si aveam „credinta mea” dar nu e asa cum vrem noi sa credem …de aceea exista dogme, Sfintele Taine etc

      Doamne Ajuta!

     • E fix asa cum vreau eu sa cred…nu ma poti schimba tu!

      Dar cine vrea sa te schimbe ? Ai avut totusi noroc cu parintii tai, caci nu au gandut ca si tine, ori n-ai mai fi existat ca sa iti dai cu parerea despre „planificarea familiala” ! – Eufrosin

 12. mai este ceva de precizat … barbatii in RO deja sunt condusi si manipulati de catre femei … va dati seama ce fel de femei … de aceea am ajuns in halul asta …

 13. Romanii pot VOTA ZILNIC , prin refuzul de a mai cumpara asa des PRODUSE din alte tari … VA SINUCIDETI ZILNIC prin aceste ACTIUNI NESABUITE !!! SUCCES !!!

 14. 10 % din averi ptr . clanuri … sa vedeti ce vor pati copiii politistilor si magistratilor ptr. aceste acte de FRICA si la unii de injosire ….http://www.mediafax.ro/social/exclusiv-membri-ai-clanului-lui-sile-pietroi-au-spart-o-cafenea-din-sectorul-3-al-capitalei-6445013#comments

 15. se fac experimente pe ROMANIA … URGENT parlamentul sa fie desfiintat … sindicatele pot inlocui parlamentul … prin actiunile lui parlamentul aduce paguba in buget in jur de 3 milioane euro ZILNIC !!!

 16. 2009 razboi civil 04:51 | 4 Februarie – aici si pe alte FORUMURI , cu nick antiignorant spuneam de ceea ce va urma daca nu se iau masuri din timp ! unii nu se GANDESC la FAMILIILE LOR si la ROMANIA ! http://www.romanialibera.ro/actualitate/mapamond/criza-slabeste-democratiile-est-europene-144608.html

 17. ptr. ca guvernul si parlamentul intind coarda prea tare si deja multi romani vor muri sau vor fi torturati de sistem trebuie sa iau masuri , doar sunt roman nu extraterestru ca alti politicieni si DROGATI care distrug ROMANIA psihologic chimic biologic si fizic !!! ptr. aceasta vor vedea politicienii ca ei nu sunt genii de neinlocuit … unii chiar pot fi numiti TERORISTI – ptr . aflarea celor care sunt TERORISTII ROMANIEI va dau niste indicii SUBTILE : 27/4/10 23:54 Anonim spunea… Cum gasesc legile FEMOSAN, de cine tin? Au o legatura cu cele zece porunci? De ce e rau sa depasesti viteza legala? Care e legatura dintre zahar si energii (stiu ca nu e sanatos) dar cum o legam cu cutremurele? Dar uleiul? Ma poti introduce si pe mine in tainele acestea te rog? – RASPUNS – ANONIM studiaza postarile si comentariile de pe blog si vei fi LUMINAT cu legile FEMOSAN daca ai RABDARE si CONSTIINTA , fara a medita la unele aspecte nu vei intelege MULTE , SUCCES !!!

 18. Toti romanii care locuiesc in conditii mizere sunt deja pe FRONT in casele lor – ia MEDITATI la SOLDATII care au LUPTAT pe FRONT in CONDITII INUMANE !!!

 19. Boc si Basescu sunt santajati de masoneria si mafia din RO. asta este clar , deci sunt victime sigure orice ar fi …

 20. Planul intitulat “Israel în România” s-a făcut cu concursul guvernelor de după 1990 şi al principalelor mijloace de informare în massă (ziare, posturi Radio-TV), care cenzurează toate ştirile şi informaţiile tangente acestui subiect. Scopul final al planului “Israel în România” este instituirea unui control deplin asupra ţării noastre şi deposedarea, în fapt, a românilor de teritoriul lor naţional. http://bisericasecreta.wordpress.com/2010/07/07/un-plan-diabolic-ocuparea-romaniei-de-catre-evrei/

 21. deja suntem ocupati de cateva tari numai prin DECLARATII si SARACIREA STRUCTURILOR deocamdata … Familiile care au AVERI MARI si nu le folosesc ptr. dezvoltarea AGRICULTURII ECO vor CLACA !!! * Cei cu averi de peste 500 000 euro trebuie sa VADA cum SUGRUMA POPORUL ROMAN prin MANIPULARE si IGNORANTA !!!

 22. normal ca romanii sunt de vina ca nu folosesc medicina ISIHASTA si imbogatesc FIRMELE de MEDICAMENTE luand ZAHAR rafinat care este DROG – POPOR DE DROGATI si ROBOTI !!! PARLAMENTUL si GUVERNUL DEZINFORMATORII POPORULUI nu se mai satura de TAMPIREA POPORULUI !!! http://www.realitatea.net/basescu–nu-ma-simt-singur-responsabil-de-soarta-tarii–toti-cei-22-milioane-suntem-responsabili_722280.html

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: