Cine vrea să distrugă Grecia şi ce avem noi românii de învăţat din asta.


Compozitorul si fostul Ministru guvernamental grec Mikis Theodorakis, nu crede ca tara lui e responsabila pentru dezastrul financiar care a cuprins-o. El miroase mana Washingtonului in spatele crizei si denunta rolul jucat de FMI.

Míkis Theodorákis

Bunul simt imi spune ca nimic din toate astea nu fac sens! Nu pot sa explic si cu atat mai putin sa justific colapsul vertiginos al tarii noastre din 2009, pana am apelat la FMI predanadu-ne astfel suveranitatea si afllandu-ne sub tutela straina. Sunt uluit ca nimeni nu s-a deranjat pana acum sa cerceteze aspectul cel mai elementar al istoriei noastre financiare cu date si numere, sa ne ajute pe noi cei ignoranti sa intelegem adevaratele motive din spatele acestui colaps fara precedent gen „cadere libera”, care a rezultat in pierderea identitatii noastre, cuplata cu umilirea internationala.

Aud vorbindu-se de o datorie de 360 de miliarde euro, in timp ce datorii similare sau chiar mai mari exista in alte tari. Astfel, acesta nu poate fi motivul principal al nefericirii noastre. Ce ma deranjeaza deasemenea, sunt atacurile exagerate impotriva tarii noastre, atacuri orchestrate de catre comunitatea internationala si livrate cu coordinare aproape perfecta impotriva unei tari cu o economie nesemnificativa, incat devine suspect in final.

Am ajuns deci la concluzia ca sunt niste oameni care ne-au facut sa ne simtim vinovati,  alarmandu-ne cu scopul de a ne ghida catre FMI, care este un stalp al politicii expansioniste a Statelor Unite si ca toata vorbaraia despre „solidaritatea Europeana”, e doar un subterfugiu pentru a ascunde ca intreaga afacere e strict o initiativa a Statelor Unite pentru a ne scufunda intr-o criza economica artificiala care sa indoaie oamenii si sa ii sperie in a renunta la posesiunile lor pretioase pentru a-i ingenunchea in final acceptand dominarea straina. Dar de ce? Ale cui planuri si obiective vor fi servite?

In vreme ce am fost si raman un proponent al prieteniei Eleno-Turce, sunt totusi suspicios asupra rapiditatii cu care relatiile inter-guvernamentale s-au intarit si asupra grabei cu care contactele dintre ministere si alte parti au fost indeplinite, asupra recentelor vizite in Cipru si a vizitei pe care Erdogan (PM-ul turc – nt) urmeaza sa o intreprinda. Suspectez ca in spatele tuturor acestora, se ascunde politica Washingtonului si proiectele sale de rau augur concentrate pe spatiul nostru geografic, existenta depozitelor de mare adancime sub mare, chestiunea Ciprului, a Marii Egee, vecinii nostri de la nord si atitudinea aroganta a Turciei… singura piedica fiind lipsa de incredere si opozitia poporului grec.

Literalmente toate tarile care ne inconjoara au sarit la bordul trenului american. Noi suntem ciudatii care luam lovituri fara macar sa ne dam seama, din timpul dictaturii juntei militare cu pierderea a 40% din Cipru, pana la mortifianta controversa cu Skopje (fosta Republica Iugoslava a Macedoniei) si pana la ultra-nationalistii albanezi.

Exista un plan de distrugere a noastra ca si neam, ceea ce e exact ce se intampla astazi. Ii sfidez pe economisti, politicieni si analisti sa dovedeasca ca gresesc. Nu cred ca poate exista o alta explicatie logica in fata conspiratiei internationale implicand europeni pro-SUA ca si Merkel (PM-ul Germaniei), Banca Europeana, reactionara media internationala (in mainile cui se afla aceasta nu mai spune, dar se stie bine – nt); acestia impreuna au luat parte in acest grand-coup de a transforma niste oameni liberi intr-unii subjugati. Cel putin eu nu pot sa ofer o alta explicatie. Admit ca nu am cunostinte sau informatii specifice, dar ce spun eu e bazat pe bunul simt.

In orice caz, vreau sa alertez opinia publica si sa precizez ca daca analiza mea e corecta, atunci criza economica care precum am amintit, ne-a fost impusa, e numai prima inghitura din pranzul Lucullan ce va urma, implicand peste timp chestiuni nationale cheie si nu indraznesc sa imi imaginez unde va conduce.

Sper numai sa gresesc.

sursa Voltairnet

Cei care au distrus America sunt aceiaşi cu cei care au provocat actuala criză economică mondială, bandiţii marii finanţe internaţionale şi distrugătorii neamurilor creştine. Să nu urăm ţara prin care ei lucrează, cocoţându-se în toate poziţiile ei cheie. Nici noi n-am fost mai breji în a păstra România pentru urmaşii noştri.  După cum sper că totuşi americanii se vor scutura de jugul iudeo-masoneriei, tot astfel trag nădejde că noi cei care existăm de 2.000 de ani ca şi popor, vom rezista chiar mai bine asaltului bestiei dezlănţuite. Pe noi nu ne apără armele pe care nu le-avem ci însăşi Maica Domnului şi Sfinţii Lui Dumnezeu. Să îi rugăm, dar să şi acţionăm!

19 răspunsuri

 1. un fapt ciudat, în primul rând. mi-a apărut în e-mail că ai fi pus acest articolaş undeva pe la amiază. abia acum am putut să îl citesc. de asemenea, motivul pentru care am intrat aici este un alt mesaj de articol de pe blogul tău („Patriotism-Naţionalism-antisemtism: clarificări esenţiale, de ce e bine pentru România, fim naţionalişt!”, care, apropos, are greseli în titlu), dar văd că nu există… poate îmi explici şi mie faza asta, că pe mine nu mă ajută creierul!
  legat de articolaşul ăsta, deşi e bun ca semnal de alarmă, e destul de disproporţionat.
  – este vorba de maxim 130 de miliarde de euro (dacă o fi mai mult, poate reuşim şi vedem o legătură undeva).
  – nu este vorba de comunitatea internaţională ci de anumite elemente ale comunităţii. generalizarea nu duce la nimic bun niciodată. cât despre economia grecească, acela care se miră de dezastrul în care a ajuns Grecia se contrazice: spune la început că aveau o economie bună, sigură, durabilă, sănătoasă (iar lumea ştie că grecii o duceau destul de bine dpdv financiar) iar apoi spune că era nesemnificativă.
  – se bagă mereu SUA în faţă chiar şi în aceste momente, lumii fiindu-i teamă de a spune adevărul verde în faţă. atâta timp cât nu vor avea curajul de a recunoaşte (identifica) viermele care i-a adus în starea asta, nu vor reuşi niciodată să iasă din ea. aşa cum ai zis la urmă Eufrosine, cazarii sunt de vină (deşi nu le-ai zis cazari, ci evrei).
  – partea cu Turcia şi cu Erdogan m-a făcut de fapt să scriu acest comentariu destul de lunguţ. chair nu văd cum ar face Erdogan jocurile SUA, sau, de fapt, ale celor din spatele lor, cazarii. dacă ar face jocurile lor nu ar fi făcut atâta tam-tam cu atacul terorist al cazarilor asupra flotilei de ajutoare umane. deci, personajul nostru este şi prost informat (deşi recunoaşte, nu pune întâi mâna pe o carte, un calculator, ceva, să înveţe).
  – se pare că nici ştirile din ultimul an nu le-a citit musiul în discuţie, pentru că are impresia (ştim că grecii sunt şi foarte mândri) proastă că, vezi măria ta, ei sunt sărmanii singuri împotriva tîvîlugului trenului americacan. să îmi fie cu pardon, dar până acum nu am auzit absolut deloc pe cineva din acea ţară să afirme asemenea monstruozitate. brusc, aşa cum e obiceiul pe la greci (de unde l-am captat noi rapid, cu ajutorul ţiganilor), s-au trezit că ei sunt singurii care ţineau piept comuniştilor americacani. ha ha ha! (aşa, cu două degete în colţurile gurii…)
  – Merkel, din nou, nu face jocurile SUA, ci pe ale noii oridini mondiale. mai rău, mândria ariană nemţească se apre că are o nouă faţă. e suficient să citiţi articolele apărute cu ocazia întâlnirilor pentru „salvarea” Greciei şi veţi vedea atitudinea nemţilor şi a austriecilor (acelaşi neam dispersat în două ţări, ar f fost prea pe faţă o ţară uriaşă vorbitoare de limba germană), precum şi scopurile lor, cel puţin în ceea ce priveşte amărâta de Grecia. spun „amărâta” pentru că a fost aleasă ca măgăruş.

  din păcate, adevărul spus în ultima parte este… adevărat! şi nu se referă doar la Grecia. gândiţi-vă la faptul că acum se vehiculează apariţia unui al doilea val. iar dacă nici acesta nu va îngenunchia oamenii (care încă mai sunt oameni, că restul sunt deja în stadiul de animale care halesc orice aberaţie a
  „elitelor”), va urma şi al treilea val. şi pe urmă şi al patrulea.
  însă aşa cum spune şi antiignorantul de multe ori, dacă mai lăsăm păpuşarii la cârmă, vom ajunge să cerem să fim marcaţi cu fierul înroşit pent a putea căpăta o zeamă de spălător de trei săptămâni şi vom zice bogdaproste. gândiţi-vă că oamenii fac maproape orice pentru mâncare şi apă, mai ales când e vorba de cei dragi.â
  mă opresc aici, că ajung să fiu mai lung decât articolul de mai sus. :)) :)) :))

 2. scuze pentru greşelile de ortografie, graba, bat-o vina!

 3. Problema e mult mai profunda decit pare la prima vedere.Am anexat un link pentru a vedea si un alt punct de vedere.Avea dreptate Eminescu :”joace unu’ si pe patru / Totusi tu ghici-ve-i chipul ! „. http://www.realzionistnews.com/?p=482 . Destul de intrigant.

 4. cum spuneam … profitul maxim pentru bancă, e când dai faliment și începi să plătești … în natură, în lucruri concrete, nu curpapirus …

  grecia e deja în faliment … a dat deja faliment … acum plătește în natură …

  aștept cu nerăbdare rezolvarea problemei kosovo … că pentru 1 miliard de curpapir ce mai contează că renunți la principii și recunoști independența kosovo … printre altele ..

 5. PARLAMENTUL si GUVERNUL – EFECTE ASUPRA CONSTIINTEI COPIILOR SI TINERILOR – DRESAJUL SUBTIL PSIHO – TERORISMUL PSIHOLOGIC si URMARILE LUI – ROBOTII UMANI PSI CARE INDEPLINESC ORDINELE CLARE de GENOCID – PUTEREA din SPATELE APARENTELOR !!!

 6. legile femosan … guvernul si parlamentul se BAZEAZA pe MARILE MAGAZINE de HAINE si ALIMENTE din IMPORT !!! FARA ELE ACESTEA DOUA NU AU PUTERE sa JEFUIASCA si sa produca GENOCID ! – mecanismul este cunoscut … alimente – EURI – BOLI … haine import – SOMAJ mare la noi … DECI SABOTAREA ECONOMIEI prin EDUCATIA si LEGILE date de GUVERN si PARLAMENT !!! SUCCES ROMANI !!!

 7. legile FEMOSAN … vizualizati urmatorul scenariu … lumea sa cumpere alimente numai din PIETE si in general produse romanesti … haine si masini la fel mai mult romanesti … atunci veti vedea cum VOR PLECA din TARA TRADATORII si JEFUITORII pe rand … STIU CE SPUN ! CAUZA si EFECT !!!

 8. DEZINFORMAREA UCIDE POPOARE INTREGI prin DIFERITE METODE SPECIALE !!! atentie la accidentele de MASINI AVIOANE ELICOPTERE MOTOCICLETE etc. – CONEXIUNI – STIINTA INFORMATIILOR si ANALIZEI etc….

 9. avertisment … legile femosan … sa va tineti copiii departe mai ales de avioane si elicoptere … stiu ce spun … cine nu ia in seama avertismentul sa se astepte la ce este mai rau ptr. copiii lor in viitor … consecinte psihologice si / sau fizice …

 10. daca BANII stau in BANCI normal ca in ROMANIA se vor BLOCA INSTITUTIILE STATULUI si ROMANII CRAPA ! Pamanturile nu produc DESTUL ca banii STAU in BANCI ! cine vrea asta ? PARLAMENTUL si GUVERNUL sub HIPNOZA !!!

 11. e clar cine vrea distrugerea greciei
  cine vrea si distrugerea ortodoxiei
  cine vrea si distrugerea romaniei
  si grecia si romania trebuie sa intoarca spatele anticristilor si sa revina alaturi de fratii nostri ortodocsi,rusii
  altfel mi-e frica ca blestemul Domnului ne va lovi greu
  intr-o lupta cu occidentul anticrist doar sub flamura pravoslavnica a rusiei ne putem si noi gasi locul
  Doamne ajuta

  Impreuna ca fratii ca si neamuri ortodoxe ce suntem ar fi frumos, dar numai si numai sub propria noastra flamura. – Eufrosin

  • si eu cred la fel,anume ca trebuie sa intarim prietenia si colaborarea cu grecii si rusii,fratii nostrii intru credinta cea dreapta si vecinii nostri apoi va fi usor sa ii atragem si pe bulgari si pe sarbi ,ucrainieni si moldoveni spre a crea un bloc de rezistenta crestineasca in balcanii stravechi,ehehehehe ce vise frumoase………..

  • propria noastra flamura,adica steagul rosu-galben-albastru este inventie masonica
   flamura noastra trebuie sa fie vulturul bicefal ortodox bizantin pe care acum il duc inainte rusii
   eu asa cred
   Doamne ajuta

   E minunat steagul acela despre care vorbesti, dar tricolorul nostru nu poate si nu va fi abandonat. Ar trebui insa sa punem din nou stema tarii pe el. Doamne ajuta! – Eufrosin

 12. acum serios vorbind … orice presedinte ar avea ROMANIA , fara ajutorul POPORULUI care face multe GAFE , consumand BOMBELE CHIMICE din alimentatie TRIMISE de ANUMITI STRAINI , cumparand haine din import ca innecatii si la COPII acestia devenind RASFATATI si NERVOSI , FITZOSI ETC. … ia sa se comporte POPORUL ALTFEL … exemplu sa nu mai intre in marile MAGAZINE cu PORCARII si CHIMICALE … sa nu mai cumpere toate chestiile din IMPORT decat in cazuri EXCEPTIONALE ETC. … sa vedeti ca vor PICA toate partidele POLITICE NESANATOASE pe rand … MEDITATI putin la ce am spus si restul vine de la SINE .

 13. SATANIZAREA si TERORIZAREA ROMANIEI prin FOAMETE INTIMIDARI PENSII si SALARII de LUX – Boc, despre atacarea la CCR a tăierii pensiilor speciale: Iartă-i Doamne, că nu ştiu ce fac – Boc l-a acuzat pe liderul PSD, Victor Ponta, de demagogie , deoarece atacă la Curtea Constituţională legea privind eliminarea pensiilor de lux, dar plânge „cu ardoare” pe umerii pensionarilor şi s-a adresat social-democraţilor cu vorbele biblice „Iartă-i Doamne, că nu ştiu ce fac”.

 14. 2 Cronici 7:14  dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul, şi-i voi tămădui ţara.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: