Atenţie doctori! Ce aveţi de făcut pentru a câştiga cinstea cuvenită:


Interesantă cum e, Lumea după Eufrosin atrage cititori şi comentatori din toate păturile sociale: de la parlamentari, la militari, la doctori, casnice şi ingineri, muncitori, studenţi sau pensionari, întregul spectru (cel de dorit) al societăţii româneşti se regăseşte pe acest blog (iertaţi lipsa de modestie). Asta pe langă lunga si incredibila listă a guvernelor si organizaţiilor străine prezente aici zilnic (va urma).

Deoarece aici miturile sunt spulberate şi nu perpetuate, am atras şi mânia unor doctori, care antrenaţi fiind să creadă că vaccinurile sunt vitamine absolut necesare sănătăţii, cancerul se „vindecă” prin chimio-operaţii-radiaţii şi că nu există medicament rău ci numai pacienţi prea sensibili, au scos fum pe nas şi urechi la modul la care vor avea neîndoielnic nevoie de atenţia unui specialist ORL.

E timpul să clarificăm nişte lucruri de bază: rolul doctorului este unul de vindecător care mai întâi de toate, nu face rău prin tratamentele sale. Pentru aceasta, un medic adevărat deschide ochii văzând arta medicinei (căci e o artă, nu o ştiinţă) cu mult peste nivelul celui-mai-mic-numitor-comun impus de manualele medicale sponsorizate de Rockefelleri inclusiv în România,, asumându-şi responsabilitatea pentru pacienţii lui în faţa Lui Dumnezeu.
Indiferent de nivelul lor material sau de educaţie, ei nu sunt cu nimic mai prejos decât doctorul.

Cei care „practică” medicina ca pe o meserie, împingând pilule la înţelegere cu firmele producătoare, în schimbul unor mini-vacanţe deghizate ca şi sesiuni ştiinţifice prin locaţii exotice şi-a altor „stimulente”, nu sunt interesaţi în vindecarea omului, ci în căptuşirea buzunarului propriu. De altfel medicina lor rămâne la stadiul de practică pentru lungimea carierei, ori oamenii au nevoie de doctori adevăraţi şi nu de practicanţi care fie nu vor, fie nu pot vedea în spatele paradigmei impuse de cartelul „big-pharma” şi de către eugenişti deghizaţi ca filantropi.

Mâinile Dvs. trebuie să poarte „buna-mireasmă” a remediilor naturale şi nu duhoarea chimică a celor mai multe dintre aşa-zisele medicamente, care fac mai mult rău decât bine.

Arta Dvs. constă şi în „citirea” stării generale a sănătăţii pacientului prin examinarea ochilor, părului , pielii şi a unghiilor sale. Un consult de trei minute cu un necunoscut, urmat de o reţetă, nu va lua niciodată locul unei discuţii intime cu pacientul, pentru a afla totalitatea condiţiilor care au rezultat în boala lui.

Vorbiţi-le despre nutriţie cu convingere, nu doar „nu fuma, nu bea, fă sport”, lucruri de care nici unii medici nu se ţin. Boala nu înseamnă o lipsă de pilule sintetice în organism, ci e cel mai probabil declanşată de nutriţia ne-corespunzătoare, condiţii de mediu ne-prielnice şi da, de păcatele omului. Întregul ansamblu de circumstanţe care a condus la îmbolnăvire trebuie considerat, pentru a se putea reveni la sănătate totală, în locul controlării simptomelor cu medicamente.

Nu e mai bun uleiul de peşte natural pentru a vindeca aritmia, decât un beta-blocant care duce la oboseală şi impotenţă, care duc la stimulente, care duc la epuizarea sistemului nervos, care duce la medicamente psihotrope etc. ?

Doamnelor şi Domnilor doctori, pentru cei adevăraţi dintre Dvs., va fi întotdeauna loc în România, indiferent de nepăsarea şi cinismul blatant cu care sunteţi trataţi de oficialii Ministerului Sănătăţii. Depinde doar de Dvs. ce rol doriţi să asumaţi: eu cred că decât un „practicant” tipic plecat din ţară să „trateze” străini, mai bine vindecător adevărat pentru concetăţenii care au contribuit la plata studiilor Dvs.

Cinstea cuvenită tagmei, va urma fără întârziere.

1.Cinsteste pe doctor cu cinstea ce i se cuvine, ca si pe el l-a facut Domnul.
2.Ca de la Cel Preaînalt este leacul.
3.Stiinta doctorului va inalta capul lui si inaintea celor mari va fi minunat. 4.Domnul a zidit din pamant leacurile, si omul intelept nu se va scarbi de ele.
7.Cu acestea tamaduieste si ridica durerea;
9.Fiule! In boala ta nu fi nebagator de seama; ci te roaga Domnului si El te va tamadui.
10.Departeaza pacatul si intinde mainile spre faptele drepte si de tot pacatul curateste inima ta.
12.Si doctorului da-i loc ca si pe el l-a facut Domnul si sa nu se departeze de la tine, ca si de el ai trebuinta.
13.Ca este vreme cand si in mainile lui este miros de buna mireasma.
14.Ca si el se va ruga Domnului, ca sa dea odihna si sanatate spre viata.(Ecclesiastul,cap.38)

3 răspunsuri

  1. Atentie doctori: Iata modelul!

    http://www.realitatea.net/medic-in-romania–dupa-40-de-ani-de-chirurgie-locuieste-in-podul-spitalului_715577.html

    Nu-i poţi cumpăra mâinile vindecătoare şi nici măcar nu-l poţi plăti după ce bisturiul mânuit de el a salvat o viaţă. Doctorul Mircea Bârsan operează pe cord deschis de mai bine de 40 de ani. În tot acest timp n-a luat niciodată şpagă. Deşi salariul său este după norme româneşti, adică strâmbe. Dar nici nu a vrut să plece din România. Nu şi-a permis să-şi cumpere o casă, aşa că locuieşte într-o fostă cămară din podul spitalului. Străinii i-ar construi vile numai să meargă la ei. Doctorul Bârsan a ales România nerecunoscătoare.

    Astea se vor schimba in urmatorii 5 ani, prin mila Lui Dumnezeu. Batjocorirea tagmei medicale face parte din planul de distrugere al Romaniei. Am temei sa cred ca lucrurile se vor indrepta. – Eufrosin

  2. Am lucrat sub autoritatea medicului specialist Mircea Barsan si stiu ce suflet de reala exceptie avea, fara a fi fost membru al vreunei secte de adventisti sau altceva. Fumam Kent cu gramada de la dr. Barsan si erau alte timpuri, atunci, acolo la Spitalul Fundeni unde parca se transese toata elita medicala romaneasca. Toata lumea si in primul rand EU primeam bani si atentii de la apartinatori, fara a conditiona in vreun fel si cand spun asta, o spun doar din perspectiva mea de subordonat care nu isi putea pune problema vreunei conditionari. Salariile erau cum erau dar ce „se facea” pe langa, depasea ORICE inchipuire. Ajunsesem sa castig mai mult ca tata care era inginer cu vechime in conducere, eu avand 3-4 luni de serviciu si mi se parea revoltator. Am demisionat de acolo pt ca nu mai suportam sa vad atata moarte, indiferent cat castigam, era extrem de traumatizant. Prima lectie din reanimare pt mine, a fost uciderea unui muribund care nu mai avea nicio sansa de revenire. Am facut-o dupa care am simtit ca am ucis o viata de om.
    Am ramas dator cu niste linkuri pe care am incercat fara succes sa le postez, dar probabil ca subiectul nu mai e de actualitate. Multumesc tuturor

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: