Ştiri din Moscova: eşti homosexual? Fugi mâncând pământul, sau…


Pentru a evita bătăile primite în luna Mai la Moscova cu ocazia Concursului Eurovision, când homosexualii, lesbienele şi transvestitii,  fie ei „stele pop” sau nu, au ales să-şi etaleze devierea în văzul întregului oraş , la ultima adunare degenerată trâmbiţată de către confraţii lor vestici întru perversiune, poponarii ruşi au ales o tactică diferită:

Deândată de poliţia îi zărea, organiza o barieră stradală, la care curistii se dispersau rapid. În felul acesta nici poliţia, nici oamenii normali nu au avut ocazia să îşi manifestele adevăratele sentimente faţă de ei-ele-sau-ce-naiba-or-fi-ăştia.

Ambele locaţii au fost ţinute în secret, pentru a evita luatul pe coajă ce are loc în mod tradiţional în Rusia unde împingătorii lutului la deal nu prea apucă să o încaseze de la civili, căci chiar cordonul de poliţişti îi „protejează” aşa cum trebuie: cu bulanele. Ce alt tratament merită nişte bulangii care se etalează-n halul ăsta?

"Fetitele"

"Iepurasii"

Din păcate greţoseniile de mai sus, s-au petrecut la Bucureşti. Dacă niscai’ poliţişti ruşi nu putem aduce, propun totusi trimiterea alor noştri la antrenament în Rusia.  De când farul democraţiei dikteaza ce şi cum la noi in ţară, până şi bravii noştri  jandarmi, au devenit un pic prea „gay”.

Pană atunci, sa invătăm sa distingem semnele activitatii pedofile pentru a ne proteja vlăstarele.

27 răspunsuri

 1. Citesc de ceva vreme blogul tau…foarte interesant si adevarat…din pacate mor de frustrare ca noi, oamenii obisnuiti nu putem face ceva sa oprim asta… si „dragii” nostri conducatori pe langa faptul ca au furat ca in codru, mai nou au devenit si prostituatele FMI si UE. Cat despre parada gay… nici nu ar trebui aprobata in veci! Daca face figuri UE sa ii ia pe toti impreuna cu tiganii pe care ii apara. Daca vrem sa avem o lume mai buna si mai cinstita trebuie sa scapam de scursuri si de elite. Cum? (editat pentru binele tuturora, te rog nu mi-o lua in nume de rau – Eufrosin). Si unii inca cred ca germanii au fost cruzi si prosti cand au sustinut rasa lor.
  Felicitari pentru site!

  Multumesc! E cat se poate de clar ca alta era fata Europei crestine daca nu bolsevicii castigau razboiul. Nu accept insa idea ca nu putem face nimic – putem face tot ce vrem, numai sa ne dam mana unii cu altii. Unii ofera sprijinul moral, altii se organizeaza, dar nimeni sa nu petreaca in deznadejde! – Eufrosin

  • E ok, inteleg. Asa sunt eu, mai direct…sper ca nu am deranjat. 🙂 Cand am spus ca nu putem face nimic m-am referit la faptul ca momentat nu putem face ceva care sa conteze cu adevarat….doar diseminarea informatiei. Cu organizarea e putin mai greu, dar va veni timpul si pentru alte masuri….doar sper ca nu va fi prea tarziu cand vom primi sustinerea celor cu influenta si atitudine mai puternica decat a noastra. Toate bune!

   N-ai deranjat cu nimic, dimpotriva! Da, vine vremea… – Eufrosin

 2. Draga Eufrosin, decat poza aia cu cei 2 homalai cu urechi de iepuas, mai bine puneai o piesa de pe albumul The Wall al trupei Pink Floyd. Am vaga banuiala ca Pink Floyd nu au nimic a face cu satanismul descris in muzica Rock. Desi in versurile lor nu se pronunta explicit numele Dumnezeului nostru, nu cred ca ii face obligatoriu satanici. Ascultand cum vorbeau publicului din concertul The Wall, inclin sa spun ca Pink Floyd au fost explicit anti-sistem, anti-satanism. E pura parere personala si imi cer oertare daca am ocupat timp si spatiu divagand de la tema degenerarii exhitioniste, condamnabile, anticrestine.

  • Mda…”We don’t need more education, we don’t need no post control” cum iti suna? Nu cumva este chiar ceea ce sistemul vrea in legatura cu sclavii lui?

 3. pe mine, unul, cel mai mult ma ingrijoreaza faptul ca ierarhii nostri nu se mai tin de predania Sf Parinti si nu condamna expres homosexualitatea. se va ajunge sa se foloseasca doar de argumente medicale in loc de cele teologice (principale) in combaterea perversiunilor sexuale…

  Pestele de la cap se impute.. – Eufrosin

 4. Nu ajung toate magariile sataniste pe care le cunoastem…deja…dar despre aceasta (noua?!?) porcarie,chiar nu stiam…Cititi aici si va minunati: http://www.infolegal.ro/casatoria-in-trei-lupta-sa-intre-cu-drepturi-depline-in-randul-lumii/2009 /05/18/ In ultimul moment am descoperit si asta: http://ro.altermedia.info/minoritati/parada-gay-dezmatul-organelor_19749.html Apara Doamne Iisuse Hristoase Romania si poporul roman!

 5. Hei, ca tot ai pomenit de articolul cu detectarea pedofililor. Ce zici de logo-ul ProVita?
  http://ro.altermedia.info/cultura-vietii/de-1-iunie-vino-la-marsul-tacerii-cu-pro-vita_19779.html

  Cred ca e numai o alegere nefericita, caci ProVita face lucruri extraordinare. Surprinde un pic, totusi…Eufrosin

  • logoul nu ii mare branza. pana la urma nu e chiar atat de interpretabil mai ales de cand cu mania asta de a interpreta totul, manie prezenta din ce in ce mai mult printre bloguri.

   insa pe mine ma mira citatul din Maica Tereza de la finele articolului…adica, totusi, nu s-a gasit chiar nimeni din aproprierea ortodoxiei care sa fie citat?

   „Mania” e bazata pe experiente practice dupa cum se vede. E bine sa cunoastem aceste lucruri, dar nu-i sanatos sa ne preocupam excesiv de ele. Eufrosin

 6. off topic…

  Am stat de vorbă cu rude și cunoștințe care au grădini și pomi fructiferi…. nu se fac… legumele se ofilesc iar florile de la pomi s-au scuturat astă primăvară. Potrivit observației lor, ploile sunt cauza… parcă ar ploua cu otravă… ar fi utilă strângerea de informații asemănătoare din toată țara… soluția ar fi serele și/sau solariile.
  Din toamnă am 24 de zboruri..deh, călătoresc mai des… vreau să dezvălui faptul că spray-erea cea mai „eficientă” se face deasupra plafonului de nori… în timpul unui zbor deasupra unui strat gros de nori, astă iarnă, am fost atât de uimit de mulțimea de „brazde” și de amploarea acestei activități criminale, încât am uitat să filmez/fotografiez….

 7. De la sodomie la pedofilie e doar un pas. Din cate am inteles deja, in noul cod penal a coborat varsta consimtamantului sexual la 13 ani. Pasi mici catre un scop bine stabilit.

  Asa e. In NOM, sexul cu copiii trebuie sa devina subanteles – greu de crezut ce ticalosii sunt astia in stare sa faca, daca societatea le permite. Inca un motiv pentru care trebuie sa ii rezistam noii ordini mondiale! – Eufrosin

  • Din cate am citit pe undeva, in Germania se incurajeaza pedofilia prin educatie sexuala promovata prin intermediul unor institutii de stat…in speta, tatii sunt invatati sa isi ajute fetitele (pe grupele de varsta 1-6 ani) sa isi descopere sexualitatea, masandu-le in zonele intime.
   La asa ceva, am ramas fara replica dar cu o senzatie puternica de scarba…imaginati-va pana unde ii poate duce mintea bolnava.

   Nu surprinde faptul ca dusmanii de moarte ai germanilor fac tot ce pot pentru a-i perverti si distruge, dar asta nu inseamna automat ca le si merge. Daca asa ceva s-ar da si la noi, cati parinti s-ar preta la mizeriile astea ? Nu-i vorba orice societate isi are degeneratii ei, dar de aici si pana la un fenomen de masa mai e mult. – Eufrosin

 8. (3) Actul sexual de orice natură săvârşit de un major în prezenţa unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

  (4) Determinarea de către un major a unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani să asiste la comiterea unor acte cu caracter exhibiţionist ori la spectacole sau reprezentaţii în cadrul cărora se comit acte sexuale de orice natură, precum şi punerea la dispoziţia acestuia de materiale cu caracter pornografic se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.La prima vedere, textul e mai amplu, mai elaborat decât cel vechi, deci teoretic ar trebui să fie mai folositor. Însă impresia este doar superficială, deoarece se poate observa cu uşurinţă că noul text apără împotriva pedofililor numai minorii care nu au împlinit 13 ani.Prin urmare, dacă minorul a împlinit 13 ani este lăsat pradă pedofililor.

  Apoi mai observăm că fapta prevăzută în ultimul alineat al articolului 202 din codul penal actual, adică ademenirea unor pedofili amatori de prospătură, spre a li se oferi minori pentru acte sexuale, nu mai este incriminată de noul cod penal.

  Cu articolul 220 din proiect, sub denumirea de racolare a minorilor în scopuri sexuale iniţiatorul crede că aduce o mare noutate în direcţia protecţiei minorilor, prevăzând că:

  ”Propunerea făcută de către un major, prin intermediul tehnologiilor de comunicare şi informare, pentru a întâlni minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, în scopul comiterii unui act din cele prevăzute la art. 218 sau 219, dacă propunerea a fost acceptată de către minor, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.”

  În realitate, efectul acestei noi incriminări va fi mai curând unul de reclamă adresată pedofililor de pretutindeni: puteţi petrece o vacanţă de neuitat în România, puteţi racola minori din România prin internet, că e voie, dar aveţi grijă să fi împlinit 13 ani!

 9. bai incredibil…nu inteleg care e problema voastra daca esti sunt gay sau nu…atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni direct,nu vad care e problema…

  • Problema e cand astia incep sa-si etaleze perversiunea in public de parca-ar fi normalitate. Numai prin acceptarea anormalului se face primul pas spre recrutare. Cum astia nu se inmultesc, au nevoie sa racoleze.

   • Ce aberatii spui „eufrosin”, crezi ca un barbat str8 sau o femeie ar fi racolat/a intr-o comunitate gay impotriva vointei lui/ei ? Gandeste-te la propria persoana ,tu ai putea sa fii gay ? Cum crezi ca poate cineva sa te faca sa fii gay?
    Nu gandesti logic , am impresia ca iti este doar frica…

    • Nu cu forta (inca), ci cu snobismul si cu ceea ce in vest se numeste peer pressure, adica spiritul de turma. E considerat „cool” ca sa fi avut experiente de ac. sex in colegiu, adica sa fii „bi-curious”. Iar industria pornografica este absolut imensa. Vesticii devin pervertiti (si impotenti) de la varste foarte tinere. Pe langa degradarea morala a societatii, duce si la reducerea populatiei.

 10. Esti un tampit ! Nu toti gay-ii,bisexualii sunt asa cum ai aratat tu. Si mie imi provoaca scarba cei „impopotonati” dar nu trebuie sa generalizam si sa instigam la violenta. Daca sunt pedofili,se va afla si vor fi condamnati (vezi cazul din Brasov).

  • Hmmm.. dar ceilalti bisexuali „buni” cum sunt ? Desi imi e greata sa aflu… V-o trageti in toate locurile scarboase, purtati boli groaznice, muriti tineri… ce mai este de aparat ?

  • Cum zice englezu:
   „AIDS is not a disease, it is a cure!”
   Teme-te de mania lui Dumnezeu, adu-ti aminte de Sodoma si Gomorra!
   Nu instiga nimeni la violenta, doar sfaturi binevoitoare.

 11. Ultimul mare scandal care bantuie capitala Europei este legat de scrisoarea adresata parlamentarilor belgieni si Presei de catre deputatul Lorent Louis, prin care se face publica lista „personalitatilor” implicate in acte de pedofilie, trafic de copii (este amintit cazul unui baietel moldovean vandut „pe noapte”), tortura in urma practicarii ritualurilor satanice, ucidere.Pe lista se afla nume din sefia CE, nobili, oameni de afaceri, masoni, juristi, medici,preoti.
  Cititi cu atentie lista, caci veti gasi numele unor indivizi foarte prezenti in ograda politicii romanesti.
  Homosexualitatea nu este doar o boala ci si un viciu cu deviatii comportamentale. Societatea este datoare sa se protejeze si sa isi protejeze tinerii, prin toate mijloacele.
  Ofensiva legislativa, politica si mediatica a homosexualilor, puterea pe care o detin in mediile de afaceri, dovedesc faptul ca acestia urmaresc un plan de corupere si distrugere a umanitatii, in numele satanei.
  http://www.laurent-louis.be/blog/?p=843

 12. Lista a fost scoasa de pe blogul tipului, in cursul noptii trecute.
  La inceputul anilor ’90, societatea belgiana a fost ingrozita descoperind ca retele de pedo criminalitate functionau, practic nestanjenite, in regatul democratiei federale catolice.
  Copii, adolescenti dispareau fara urma. Asta pana pe 15 august cand o maicuta, a avut inspiratia de a nota numarul unei camionete ce dadea tarcoale unei scoli. Asa s-a declansat”cazul Dutrou” care a condus la descoperirea corpurilor copiilor rapiti, violati si ingropati in curtea familiei,a carei mame era invatatoare.
  Interventia Maicii Domnului, caci numai Ea a oprit oroarea, a salvat doua fetiţe, primele martore datorita carora s-au deschis dosarele de crima in retea organizata.
  Zeci de mii de persoane au iesit in strada si s-a organizat primul Mars Alb, transmis in intreaga lume, pentru comemorarea victimelor, cerandu-se pedepsirea vinovatilor indiferent de pozitia lor sociala.
  Primii procurori au fost destituiti, politisti si inculpati au inceput sa dispara, jurnalisti au fost asasinati iar recent, unul din avocatii victimelor a fost acuzat cu probe, de propriul fiu, de pedofilie (fiul a fost inchis si avocatul cu toata radierea din barou, pledeaza inca).Gruparea satanista abrasax a fost inculpata, dar nu a primit nicio condamnare.
  Reusind sa ajunga la probele si marturiile din dosar, deputatul a corelat informatiile avute cu materialul publicat de Anonymous si a facut publica lista pe care o mai puteti citi, pana la litera D, pe „presselibreinternationale.com”

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: