Planul de falimentare a României şi ce putem face noi – metodele expuse pas-cu-pas!


Vreţi să aflaţi unde au sfârşit-o miliardele de euro luaţi împrumut de la FMI şi care este scopul real al împrumutului? Mesajul merită citit până la capăt – sunt aduse in discutie rezervele de mâncare, aditivii alimentari, vaccinurile si cum sunt toate acestea folosite impotriva noastra, de către asa-zisele „elite”. Nu am încredere deloc în petiţiile „online”, care doar ne dau impresia că facem ceva în vreme ce lucrurile rămân ne-schimbate şi deci nu recomand semnarea lor. Şi împotriva actelor cipate au existat peste 1 milion de semnături, dar „domnii” parlamentari au făcut efectiv ceva pe voinţa noastră.

Conştientizaţi mai bine informaţia şi adunaţi în Dvs. hotărârea de ne-clintit de a schimba ţara în bine. Anul acesta e unul crucial pentru România căci oamenii vor ieşi în stradă cauzând probabil căderea guvernului, iar mânia maselor trebuie canalizată în ceva bun, constructiv şi nu în felul pe care trepăduşii din spatele puterii îl coc deja (violenţe de stradă, acte de vandalism sau extremiste, în mod clar provocări menite să discrediteze o mişcare populară – gen Târgu Mureş, 1990, când trezirea românilor periclita puterea comuniştilor constituiţi în FSN). De data asta realizăm că numai uniţi vom câstiga, nu?

Apoi să ne asigurăm cu ghearele şi dinţii că nici unii dintre cei vechi sau din garda a II-a, (tinerii lupi gen Victor Ponta şi atâţia alţii ca şi el), nu se vor ridica la putere pe spatele poporului. Avem 1989 ca învăţăminte atât pentru ceea ce trebuie făcut, cât mai ales pentru greşeli. Deocamdată, să lucrăm la conştientizare şi la trezirea altora. Apoi, să ne rugăm pentru ţară în fiecare zi. Dacă suficienţi dintre noi facem asta, restul va decurge în mod firesc. Si-acum planurile:

In Romania, bancile austriece au amenintat ca vor falimenta piata bancara europeana daca nu primesc fonduri de la statul roman. In consecinta politicienii autohtoni, au fost chemati la Bruxelles, unde li s-a cerut ca Romania sa angajeze acest imprumut. Acesti politicieni corupti, multi fiind pe statele de plata ale masoneriei mondiale, au elaborat rapid un plan de aservire a Romaniei printr-un imprumut debilitant, CEL MAI MARE IMPRUMUT FACUT DE ROMANIA VREODATA!

Ca sa va fie foarte clar ca e o conspiratie:

1. SECRETISM (aflam din UE, prima oare, ce bani luam noi)

2. GRABA (repede, repede, au si venit sacalii FMI)

3. NU SE DAU JUSTIFICARI CLARE PENTRU UTILIZAREA SUMEI

4. Nu s-au organizat intruniri mediatizate, cu participarea cremei economistilor romani, unde sa se dezbata clar, pe fata, daca avem sau nu, nevoie de imprumut

5. Se evita declararea sumei totale! Asta va permite marirea ulterioara a sumei, la oridecit e “nevoie”. Unii afirma, 20 miliarde, dar e putin probabil, deoarece o tara, mai mica, ca UNGARIA, imprumuta 25 MLRD, iar noi numai 20?

6. Nu s-a indicat un organism clar de control, un sistem de indicatori de verificare a sumelor date.

7. Dat fiind marimea sumei si conditiile globale deosebit de grave, precum si faptul ca in final, poporul roman va returna imprumutul, ar fi trebuit sa fie tratat cu o transparenta TOTALA, in mass media; de asemenea, sa se publice o lista cu ce bani se dau si cui?

Deci, acestea sint definitorii unei FRAUDE DE PROPORTII, care i se pregateste poporului roman.

In Ungaria, au argumentat inca de anul trecut ca au nevoie de 25 Miliarde. Au imprumutat si tot nu au putut evita recesiunea.

Sa vedem, in continuare, ce se va face in mod real cu banii. Banii vor intra „virtual” in BNR, iar de aici vor fi dati in proportie de 80%, bancilor straine. Acesti bani, impreuna cu banii strinsi de la populatie, prin dobanzile mari oferite (atentie romani!) vor fi transferati in strainatate, la bancile mama. Dupa care vor declara falimentul aici, local. Intre timp se vor stradui sa reduca si limita minima de siguranta in BNR, ca impactul sa fie si mai devastator (cum a fost si facut, de curind, cu o variatie mica, e drept, dar s-a facut ca sa se testeze reactia publicului).
Cu restul de bani, dupa cum era de asteptat: avem campanii electorale, politicieni care nu au prea avut de furat in ultimul timp. Vor fi abonati la borcanul cu miere!

Deci romanii, se vor alege cu PLATA IMPRUMUTULUI + DOBINZI.

Nu numai aceasta, caci imprumutul e conditionat de acceptarea de catre
guvern a urmatoarelor conditii:

– banii trebuie sa “AJUTE” bancile austrice in dificultate in Romania

-cresterea taxelor, TVA, impozit profit

-reducearea bugetlui sanatatii si invatamintului

-obligativitatea CHIP-arii (la inceput pasaport, dupa aceea buletine si permise auto, gradual, si in final in corpul uman)

– obligativitatea montarii camerelor de luat vederi peste tot

– implementarea statului politienesc absolut, cum a fost arat in romanul orwelian “1984″ si in care romanii au trait timp de 50 de ani

obligativitatea vaccinurilor. Vedeti HPV si acum vedeti contaminarea cu Gripa aviara si porcina in Cehia, Austria si Germania. ( deocamdata romanii au facut fata cu bine amenintarii, ambele vaccinuri fiind refuzate in proportie de peste 90% – Eufrosin )

Ca urmare, va rezulta imediat o devalorizare accentuata a leului, la cca 7…8 RON/EURO, se vor mari de cca 8 ori a impozitelor pe proprietati, se va mari TVA si in general toate taxele, cu scopul de a plati datoria. In urma procedurii de Asasinat Economic, tara va fi la dispozitia “firmelor prietene” FMI, care vor veni ca hienele sa se infrupte din ce a mai ramas din tara noastra. Vedeti aici cum actioneaza FMI:
Daca nu credeti, aduceti-va aminte de anii ‘90, ce s-a intimplat in Romania.

Cine sustine cel mai vehement acest imprumut? Dl. Guvernator Mugur Isarescu, care face parte din Comitetul executiv al Comisiei Trilaterale, unul din organele importante ale conspiratiei mondiale:

Daca domnia sa a afirmat acum doua luni ca totul e OK, ca avem suficiente rezerve, cum s-a schimbat atit de radical situatia, incit va fi nevoie sa imprumutam asa o suma mare, CEA MAI MARE DIN ISTORIA ROMANIEI?

Ideea este ca acesti tradatori, vor aduce diverse date, diverse calcule si statistici contrafacute, sa-si ascunda hotia. Trebuie ca poporul roman sa fie ferm: daca actualul guvernator nu se pricepe sa administreze Banca Nationala, cu ce avem in acele conturi, sa plece!

Guvernatorul Bancii din Islanda care A FALIMENTAT VOIT ISLANDA a fost
fortat de popor sa plece:

http://news.xinhuanet.com/english/2009-02/27/content_10915777.htm

Trebuie sa ne trezim inainte ca sa ne falimenteze!

Atentie foarte mare romani. Situatia nu e similara cu a anilor ‘90. Acum lumea se afla intr-o acuta recesiune. TOATA LUMEA! Exista un indicator real (nu poate fi manipulat), Baltic Dry Index, care arata cite tone marfa, se transporta intre porturi in lume. Acest indice a
scazut de la 10,000 la 700, acum cu criza. Asta inseamna ca nu se mai transporta marfa de la producatori inspre consumatori. Se va consuma ce este in depozitele en-gros si dupa aceea , gata.

Presedintele Agrostar, dl. Stefan Niculae ne avertizeaza ca, datorita legilor votate de politicieni, anul acesta productia agricola va fi insuficienta si va trebui sa depindem in totalitate de importuri:

Ca sa va faceti o idee, ca in toata lumea, in 2009 productia agricola s-a redus la 15% din cauza secetei:

In SUA, in California (grinarul american) elitele nu dau apa pentru irigatii, in Australia a fost un incendiu devastator, in majoritatea tarilor e o seceta extinsa:

Deci, sintem complet expusi, securitatea nationala va fi complet compromisa cu acest imprumut si datoria noastra e sa-i oprim pe politicieni sa ia acest imprumut.
Desi noi banuiam asta inca de anul trecut, Adrian Nastase arunca si el bomba: “Sunt presiuni externe pentru ca Romania sa ia imprumutul de la FMI”

Toata lumea se afla la acest moment, intr-o criza diabolic orchestrata de inalta elita mondiala, in special, familiile Rotschild si Rockefeller, cu scopul de a spolia toate popoarele lumii de bogatiile pe care le au si de a-si indeplini visul secular, acela de a conduce, pe fata, nu din umbra ca si pina acum,intreaga planeta.

Aflindu-se pe ultima suta de metri, elitele au conceput aceasta criza, adica lovitura finala, acum 16 ani, prin conceperea bulei imobiliare din Statele Unite (Fannie si Freddy) si mai ales a bulei derivativelor. Au reusit prin coruptie si prin folosirea mass-mediei, care e 100% in mina lor, ca guvernele sa inchida ochii la escrocheriile unor escroci mai mici sau mai mari, gen Maddoff, sau la devalizarea a 125 Miliarde de dolari in Iraq, etc.
Astfel ca la momentul pertinent, au denunutat chiar ei, escrocheriile ce se desfasurau, amplificind efectele prin presa si televiziune, declansind astfel criza.

Criza au declansat-o cu scopul distrugerii tuturor sistemelor bancare ale statelor lumii, bazindu-se pe cea mai mare escrocherie si bataie de joc: BAILOUTUL BANCILOR FALIMENTARE IN SUA si UK; sa se dea din banii contribuabilor fonduri bancilor, fara nici un control din partea
statului, fara sa le ceara actiuni in schimb, sau sa li le impuna conditii in favoarea cetatenilor. De altfel, primind acesti bani fara nici un control sau sistem de a fi verificati, bancherii imediat si-au permis sa-si acorde niste bonusuri nesimtite, dupa ce ca tot ei au adus bancile in pragul colapsului.

Semnarea acestui bailout de 780 Miliarde $, a fost posibil prin fortarea politicienilor sa semneze un document de 1600 pagini, numit Stimulus Bill, fara nici o prezentare prealabila a continutului, ci doar cu o ora inainte de semnare. Politicienilor li s-a spus ca daca nu semneaza, guvernul va declansa legea martiala. Justificarea semnarii acestui act a fost, pasamite, sa ajute economia americana (indirect, cea globala ce ar fi fost afectata de caderea
firmelor de asigurari), prin crearea de noi locuri de munca si prin impulsionarea sistemului economic. De fapt banii au ajuns cca 80% la banci si nu s-au creat locuri de munca. Restul au fost canalizati spre diverse firme `’prietene`’ a celor din sistem.

Ce este socant e, ca nici pin azi, Banca Rezervei Federale, nu vrea sa spuna unde s-au dus, la ce banci, cele 2,2 TRILIOANE de dolari din banii contribuabililor.

Banca Mondiala, pentru cine nu stie, este organic legata de Banca Rezervei Federale a SUA, care este o BANCA STRICT PRIVATA, nu se afla sub controlul guvernului SUA si unde actionari sint familia Rotschild 80% si Rockefeller, 20%. De asemenea FMI este un organ foarte “eficient” al acestor elite.

Ca sa nu mai existe nici un dubiu, ca actuala stare este cauzate de conspiratie: Banca Rezervei Federala a stopat din 23 Martie 2006, publicarea cantitatii totale de dolari in circulatie, pentru a se pregati pentru viitorul de acum. Astfel se tiparesc bani fara acoperire, in nestire si nu se stie exact valoarea inflatiei:

Comisia de verificare a bursei americane, SEC, a fost informata acum 10 ani, ca escrocul evreu Madoff desfasoara un joc piramidal tip schema Ponzi (Caritas), dar nu au luat nici o masura sa investigheze.

Cu banii FURATI de la oameni, elitele si-au permis sa ruineze piata petrolului. De ce? Ne-a spus Soros de ce: Pentru ca mai exista tari rebele, cum e Iran, Rusia sau Venezuela care nu vor sa joace cum le cinta Noua Ordine Mondiala. Si chiar el, spune cu satisfactie, ca Chavez nu poate finanta o revolutie bolivara cu 40$/baril si ca lui Ahmadinejad nu-i da mai mult de un an ca presedinte.

Cu banii furati, elitele mentin pretul scazut la aur, si il cumpara in cantitati industriale. Intre timp se tiparesc cantitati necontrolate de bancnote care vor prabusi in viitorul apropiat moneda SUA. Elitele cumpara cele mai valoroase proprietati, firme si bunuri pe nimica toata. Cu o parte din acesti bani furati, isi angajeaza ARMATE PRIVATE, deoarece se asteapta ca in momentul cind oamenii vor afla de marea tradare, sa protesteze cu violenta. In SUA platesc firma Blackwater, actual Xe (ce a actionat in Iraq), iar in Europa este constituita o armata NATO secreta, de elita.
Armatele secrete ale NATO. Operatiunea Gladio si terorismul in Europa de Vest

De asemenea ei isi construiesc BUNKERE SUBTERANE, (20 MILIARDE $ per bucata), unde se pregatesc sa se retraga in caz ca nu mai pot controla masele dezlantuite.
In aceste bunkere stocheaza provizii pe termen indelungat, cumparate tot din banii oamenilor.

Pentru eventualitatea unei razmerite extinse, ei si-au pregatit intr-un bunker unde au stocat toate tipurile de semintele de pe pamint, in Svalbard Norvegia, ca sa fie asigurati, ca dupa ce vor declansa la suprafata arme nucleare neutronice de mica putere, care distrug oamenii si viata, dar lasa neatinse cladirile si infrastructura, vor putea sa recreeze pe pamint plantele.

Aceste micro-nukes sint arme nucleare de putere foarte mica, cu timp de injumatatire foarte scurt, cum s-au folosit si in Bali.

Unul din scopurile lor declarate este ca sa reduca populatia Terei la un minim de 500 milioane, usor controlabili, declaratie cioplita in 8 limbi pe Pietrele ghid din Georgia, SUA.

Ei platesc miliarde pentru a studia in laboratoare cum sa faca Virusul Gripei Aviare cit mai letal; iata ca ce s-a intimplat anul trecut in Cehia.

Produc niste arme biologice ingrozitoare, pe care le vor prezenta ca aparute ca rezistenta la antibiotice, dar de fapt obtinute prin militarizarea si modificarea genetica, in laboratoare, a unor
stafilococi, printre care necrosis fasciis si stafilococul pyogenes, precum si variante super rezistente al stafilococului aureus. Ele vor “aparea” in lume ca o ciudatenie la inceput, insa fac ca antraxul sau ciuma bubonica sa para ca o plimbare prin parc:

Au introdus in toate produsele alimentare, in sucurile racoritoare, batoanele energetice, etc. sirop de porumb, HFCS (High Fructose Corn Syrup) care prin tehnica de fabricatie contine doze mari de mercur, care produce diabet si alte afectiuni grave:
SUA au amenintat India, dupa ce aceasta a interzis comercializarea Coca Cola şi Pepsi Cola, datorita concentratiei mult peste limita admisa de pesticide.

Lista produselor in care se gaseste sirop de porumb (HFCS). Veti fi socati de ceea ce aflati.

De asemenea nelipsitul Glutamat de sodiu – MSG, sau E621, ce se foloseste ca potentiator de aroma, in mai toate supele la plic si adaosurile de mincare tip Vegeta.

Vedeti in acest clip, ce afectiuni grave produce acest aditiv alimentar. Ne-au introdus in circuitul alimentar aluminiul, un metal care s-a demonstrat clar ca produce boala Alzeheimer.

Au introdus in vaccinuri, pe care ne obliga copilasii si pe noi sa le luam, diferite substante, saruri de aluminiu, mercur (Thimerosal) , celule prelevate de la fetusi umani, care destabilizeaza sistemul imunitar al organismului si produc cancer, SIDA si deseori chiar
moarte.

Despre celulele de fetusi umani din vaccinuri, s-au descoperit lucruri terifiante.

Vaccinuri contaminate cu virusul HIV, descoperite in SUA, au fost retrase si vindute apoi in EUROPA, infectind mii de hemofili.

In apa de baut a oamenilor se adauga fluor (in SUA si alte tari). Fluorul afecteaza nivelul general de inteligenta; aviz numarul mare de copii retardati care se nasc.

DAR SI IN ORICE PASTA DE DINTI DIN LUME.
Vedeti si: http://www.fluoridealert.org/health/brain/

In Europa si la noi se introduce clor, care produce cancer, eczeme si boli grave de inima.

In sarea de bucate, sarea de masa, se introduce CIANURA! Verificati chiar dvs, pe pachetul de sare, ce contine E535 (ferocianura de sodiu) sau E536 (ferocianura de potasiu), ca agenti anticoagulare. In stomac sau lichide, ferocianura disociaza in mai multi compusi, dintre care
SI CIANURA. Cu fiecare lingurita de sare, introducem in noi CIANURA.
Cine are nevoie sa consumam in orice mincare, cianura? Verificati chiar dvs.!

Toate medicamentele care se prescriu, de fapt trateaza efectele si nu cauzele bolii. Aceasta permite mentinearea oamenilor bolnavi in continuare si beneficii de zeci de miliarde, pentru companiile farmaceutice.

Ca sa ne omoare si mai eficient vor sa voteze in Europa si SUA, Codex Alimentarius, prin care vor sa priveze oamenii de vitamine, aminoacizi esentiali, sa introduca numai hrana modificata genetic (GMO). Adica de exemplu, vor sa declare vitamina C, medicament cu distributie
controlata, ca si heroina, pe care sa o poti lua numai pe reteta. Spre norocul nostru, niste oameni curajosi au oprit aceast abominabil atentat in Europa (pe moment). In SUA, e in stadiul final de aprobare.

Sterilizarea barbatilor, prin introducerea in alimentatie a unui soi de porumb modificat genetic, care contine o gena a sterilitatii, precum si sterilizarea prin vaccinare, a femeilor.

Tot pentru reducerea numarului de familii, si deci a copiilor, se voteaza in toata lumea, legi care dau drepturi “excesive” femeilor si copiilor, cum este acum si in Romania, care de fapt vor descuraja oamenii sa-si mai intemeieze familii si sa apeleze la “servicii” platite. In acest fel, statul poate incasa impozit pe prostitutie si e sigur ca nu se mai nasc atiti copii, exact cum s-a trasat calea de scoala eugenica britanica, la inceputul secolului, prin Bertrand Rusell. Prin aceste legi, vor face ca oamenii sa fie si mai insingurati, deci mai expusi la manipularea psihologica. Sa nu uitam ca miscarea feminista, nu a avut decit scopul ca femeile sa mearga si
ele la servici, si sa creasca masa persoanelor impozitate, concomitent cu scaderea numarului de copii.

De asemenea, elitele vor sa chip-eze toti oamenii, cu scopul de control complet. Si la noi, doresc introducerea peste noapte a buletinelor, permiselor auto si pasapoartelor cu CHIP, sub motivul ca asa e modern, dar de fapt e etapa pregatitoare pentru implantarea CHIP-ului RFID, in mina (RFID=Radio Frequency Identifying Document).

Astfel au timp sa realizeze reteaua utilizata la citirea chip-urilor, de la distanta si creaza o obisnuinta in a accepta aceste chipuri. Vedeti aici ce-i spune Nick Rockefeller lui Aaron Russo (pentru ca a spus lumii acest secret, Arron a fost ucis, desi amandoi sunt evrei!).
Chip-urile au o mica baterie de litiu, care doar la o mica fisura, se scurge in fluxul sanguin. Acest litiu e o otrava puternica, care produce moartea in niste chinuri groaznice.

Deoarece, schimbul liber de informatii intre oameni, pe internet, este foarte deranjant pentru aceste elite, care fac eforturi enorme sa blocheze orice informatii in mass media controlata de ei, au inceput sa ia masuri de a desfiinta forma actuala de internet. Astfel ei preconizeaza implemetarea accesului pe baza biometrica la furnizor si siteurile vor trebui “aprobate” . Acestea au fost deja implementate si testate in China, unde functioneaza perfect. Vor incepe de la interzicerea site-urilor pentru adulti, de jocuri si in final vor interzice site-urile “deranjante”. De altfel, politicienii corupti din Romania, au si votat pe ascuns, in perioada summitului NATO la Bucuresti, ascultarea telefonului, interceptarea mailului si inregistrarea siteurilor pe care navigam. Deci impreuna cu chip-area, se doreste un control absolut, a ceea ce facem, unde ne aflam, citi bani avem, ceea ce cumparam, ce mincam, la ce filme ne uitam, ce ziare citim. ELITELE VOR UN CONTROL COMPLET.

Si daca noi ne razvratim, vor da comanda de blocare a CHIP-ului. Din acel moment, omul inceteaza sa mai “existe” social. Acesta e genul de control pe care il doresc.

DE ALTFEL SCOPUL FINAL AL CRIZEI, va fi ca dupa distrugerea completa a economiilor si sistemelor bancare, oamenii sa fie atit de ingroziti si de terifiati de lipsuri de tot felul, incit vor cere guvernelor sa faca ceva. Atunci, elitele, care asta de fapt si asteptau, vor aduce in prim plan, BANCA MONDIALA, cu O SINGURA MONEDA, VIRTUALA, care va fi introdusa electronic pe chip-ul din mina. Ca urmare a foametei si a lipsurilor, oamenii vor ACCEPTA DE BUNA VOIE ACESTE CHIP-uri.

Dupa consultarea acestor materiale, cred ca nu mai aveti nici un singur dubiu, ca este o monstruoasa conspiratie antihristica, impotriva sanatatii, libertatii si in final, a existentei umane. A fost prezentata global, o situatie ce se prezinta extrem de grava si periculoasa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri.

Va rog sa transmiteti aceste informatii tuturor prietenilor si cunoscutilor, situatia este atit de grava incit nu permite nici o intirziere. Daca nu va ginditi la voi, ginditi-va la copiii dvs. si la
cei dragi, care vor avea de suferit daca nu luam masuri acum imediat.

ACEST IMPRUMUT TREBUIE ( trebuia! – nb ) SA FIE APROBAT SAU DEZAPROBAT DOAR PRIN
CONSULTAREA POPULATIEI PRIN REFERENDUM.

Nu ne putem baza ca altii sa gindeasca si sa actioneze pentru noi. Nu ne putem baza pe politicieni, sau pe guvernanti. Ei sint “informati deja”, lucreaza puternic la indeplinirea agendei elitelor si oricum si-au luat mijloacele lor de protectie. Dar ceea ce nu stiu ei, saracii, este ca si ei vor sfirsi ca noi, poate chiar mai rau, pentru ca in final, dupa ce-si vor fi sfirsit misiunea, stapinii lor, or sa se descotoroseasca de ei, ca stiu deja prea multe, cum au facut tot timpul cu tradatorii, in istorie. De aceea va rog, sa spuneti asta tuturor oamenilor si cei care mai simtiti ceva pentru tara si poporul acesta.

http://www.petitieonline.ro/petitie/fara_imprumut_la_fmi_si_banca_mondiala-p67703048.html

sursa e-mail

Precum s-a dovedit între timp, petițiile noastre nu fac doi bani in fața voinței falselor elite – asta nu neagă însa restul informației, care corespunde întru totul cunoștințelor mele asupra situației reale. Soluțiile le-am indicat în comentariul meu de la început. – Eufrosin

113 răspunsuri

 1. Hmm, incepe cu Nu am încredere deloc în petiţiile “online”, care doar ne dau impresia că facem ceva în vreme ce lucrurile rămân ne-schimbate şi deci nu recomand semnarea lor. Şi împotriva actelor cipate au existat peste 1 milion de semnături, dar “domnii” parlamentari au făcut efectiv ceva pe voinţa noastra.

  si sfarseste cu:

  http://www.petitieonline.ro/petitie/fara_imprumut_la_fmi_si_banca_mondiala-p67703048.html

  Articolele de genul acesta trebuie scrise cu foarte mare atentie, structurate foarte bine, cu precizarea exacta a surselor, datelor si asa mai departe…altfel, scrise sub presiunea asta temporala subita, in stilul alarmisto-pompieristic al mediei mainstream si fara o structura care sa permita digerarea lor asa cum trebuie, ei bine, fara acestea, ma tem ca in cel mai bun caz nu vor avea nici un efect; iar in cel mai rau, vor avea un efect negativ. vor sfarsi prin a pune intr-o lumina nefavorabila atat pe cei care le produc cat si pe cei care le preiau. in ochiul cititoriului. care cititor va sfarsi nu mai treaz ca ieri sau cu o clipa mai informat ci mult mai confuz si mai indiferent.

  sad, but true.

  La inceput erau recomandarile mele. Articolul nu e al meu, dupa cum am indicat la „sursa”, chiar la sfarsit. Omul l-a scris cu intentia sincera de a face ceva pentru tara, fara a-si da seama de capcana petitiilor online, pe care am expus-o insa eu. Asta nu discrediteaza cu nimic mesajul, dupa cate cunosc, toate cele enumerate in articol, sunt adevarate. – Eufrosin

  • problema e ca e foarte lung si alambicat. daca vrei sa il citeasca cineva cu atentie trebuie structurat, formatat cum se cuvine, introduse titluri, subtitluri, inserturi explicative, evidentiate sursele, puse nnote de subsol unde e necesar si asa mai departe…e mai mult un serial de facut din asa ceva.

   fara o abordare structurata si bine realizata, efortul ma tem ca e in van.

   Si-asa am petrecut aproape 2 ore pentru a-l face mai ligibil, n-am timp de seriale, desi m-am gandit la asta. Eu unul l-am priceput din prima, poate pentru ca am cunostinte de prima mana asupra subiectelor respective, dar sunt convins ca oricare dintre cititorii regulari ai Lumii dupa Eufrosin, vor intelege la fel de repede despre ce este vorba. Indemnul meu era sa-i constientizam pe altii, daca vrei, in seriale. – Eufrosin

 2. 5 milioane de romani vor Pune ordine in RO … listele cu tradatorii care nu cedeaza sunt facute … si imprastiate prin tara , internet ETC. deci FORTELE se vor canaliza … acum depinde sa nu pice alti romani in ultimele clipe in CAPCANE … PRUDENTA !!!

 3. căteva adăugări:
  – noile carnete de conducere au cip-uri (am văzut recent un carnet nou)
  – mişcarea aşa-zisă feministă are ca scop şi scăderea salariilor datorită numărului mare de persoane disponibile
  – sterilizarea bărbaţilor a început de foarte mult timp prin introducerea bisfenolului A (BPA) şi a ftalaţilor în produsele plastice, produse de înfrumuseţare, parfumuri, produse de curăţenie, etc.
  dacă îmi mai vine ceva în cap, voi scrie şi aici

 4. lol! să nu uităm esențialul, abc-ul economiei de piață … o bancă, indiferent care, câștigă și face profit în momentul în care dă bani, când împrumută … pierde cât timp ține banii în buzunar …

  so, explicația a ce sa întâmplat anul trecut, în 2009, cu ciudata bunăvoință a FMI care ne-a dat bani câți am vrut noi, chiar și mai mulți dacă ceream e extrem de simplă … anul trecut ne-a dat banii … acum colectează profitul …

  iar pentru cei mai slabi de înger și care tot nu au priceput despre ce e vorba o bancă câștigă cel mai mult când cei pe care îi împrumută … DAU FALIMENT … și nu mai pot returna împrumutul …

  cât timp banii împrumutați se întorc înapoi pe alte căi, beneficii plătite în natură, în carne de tun trimisă în războaie aiurea, fabrici, uzine, păduri vândute la prețuri de criză, țări întregi scufundate în rahat așa cum o face boc acum cu românia, pentru sistemul bancar GLOBAL e totul ok ….

  apropo … e criză … ce naiba mai căutăm prin afganistan? suntem cumva pe acolo la cules de maci? nu știu afganii cum să culeagă macii și trebuie să îi învătăm noi!? ciudat cum nu se suflă nimic, nici o boare de idee, ca să ne retragem naibii de acolo că e aiurea de tot … și se toacă bani degeaba … nici la noi … și la amerloci … nimeni nu sa ițit cu propunerea de a ieși din efganistan, de a opri hemoragia de bani care se toacă acolo aiurea, sume imense pentru … nimic … în schimb se fac și la ei economii … în sistemul de învătământ …

  acum vin unii și se miră … păi cum o bancă poate ieși în profit când dacă îi mor clienții moare și ea!? dă si ea faliment!

  hahaha … fraierii tot nu pricep …. oare chiar sunt mai multe bănci? sau doar una singură nu mai multe tentacule, folosite pentru a strânge cât mai mult din bogăția planetei? se pierde un tentacul al caracatiței … crește altul în loc … important e ca sistemul, creierul, federal reserve & comp să supraviețuiască … și să își colecteze binemeritata dobândă … care repet din nou, aduce cele mai mari beneficii când se plătește în natură, în chestii tangibile, nu în curpapirul numit fiat money …

  în altă ordine de idei că văd cum se repetă aiurea la nesfârșit aiureala cu ciparea populației și celebrul/maleficul număr 666 …

  test rapid pentru creștinul lupător … scoate cardul de salariu! acum! bagă-l în bancomat … scoate banii cu ultima leafă primită, pe merit nu? … uită-te mai bine la cardul ăla nefericitule … numerele alea pe care le vezi pe el și care ție nu îți spun nimic = 666

  așa că stați blând și nu vă mai agitați … suntem deja aproape toți cipați/incluși în sistem … pe la țară o mai fi câteva babe care nu interesează pe nimeni fără carduri, pentru restul această profeție a apocalipsei e deja împlinită … va veni o vreme în care nimeni nu va putea vinde sau cumpăra nimic decât cu carduri, electronic … asta e ce a văzut profetul cu ochii lui în viitor, faptul că se cumpăra și se plătea … cu carduri … eu așa interpretez această parte a apocalipsei

  banii fizici vor dispare … vor fi inutili, o cheltuială în plus de care nu va mai fi nevoie … deja 90% din masa monetară teoretică a umanității nu sunt altceva decât simpli biți stocați într-un calculator …

  so, să văd eu cum se ridică popii, iau foarfeca și încep să își taie cardurile de credit și/sau de debit de prin buzunare … bănuiala mea e că leafa și primesc tot într-un cont … pe care o scot de la pos-uri cu … carduri …

  și mai clar & simplu spus:

  card de credit = 666
  card de debit = 666

  și aproape toți avem așa ceva … restul sunt variații minore, cu pașaport electronic, carnete de conducere, buletine cipate blablabla … aiureli … în teorie, cine știe poate chiar pe bune deja, cine știe ce informații sunt stocate pe un card!? dar în înregistrarea în oglindă, corespunzătoare acelui card din banca care ți la emis? toate pot fi adunate pe o singură bucată de plastic … iar cele mai importante, esențiale pentru funcționarea mecanismului de supraveghere global sunt cardurile de credit și de debit … restul sunt pentru bizoni să aibe și ei ce împunge cu coarnele …

  capisci?

  Ai expus bine problema, dar ai trecut pe langa esenta: bancile sa-si faca profitul cu banii celor pe care-i crediteaza, nu cu ai romanilor care nu au cerut niciodata un imprumut lor! Altfel e jaf pe fata si nu capitalism de piata libera. De fapt, in Romania cei care nu au nimic de-a face cu bancile, reprezinta cam jumatate din populatie (multi traiesc inca la tara). Tare ar vrea baietii ca sa schimbe asta, dar asa suntem noi romanii, mai refractari din fire! – Eufrosin

  • ba l-am cerut! am țipat ca din gură de șarpe că avem nevoie de el … ciudat, cum se apropia data alegerilor cum țipam mai tare, cum aveam nevoie de mai mulți bani de la FMI … cu banii ăia pe care încă mă mir sunt oameni care nu pricep la ce a fost folosit/de ce s-au împrumutat sa mai dres un pic busuiocul pe ici pe colo, prin părțile esențiale, ca să îl mai voteze fraierii o dată pe marinel …

   tot anul 2009 a fost un an pierdut pentru ieșirea din criză din cauza … alegerilor prezidențiale … marinelul știe el bine de ce …

   l-au votat aproape 50% din români … acum nu au decât SĂ TRĂIASCĂ BINE!

   A cersit guvernul la FMI, nu romanii. Majoritatea s-au impotrivit, chiar daca l-au votat pe Basescu, dar inteleg si punctul tau „l-ati votat, suportati”. Oricum am pune-o, e jaful romanilor facut posibil de hahalerele astea. – Eufrosin

   • Din cate imi amintesc eu la momentul alegerilor Basescu a fost votat de circa 5 milioane de romani……au fost circa 18 milioane de romani cu drept de vot,circa 60% s-au prezentat la urne (10,8 milioane)….asa ca Basescu este presedintele a putin peste 5 milioane de romani…..Restul,sper sa se trezeasca din adormire!

    Imi asum vina complet! La vremea aceea am crezut ca trebuie facut orice pentru a nu re-aduce vechea clica de jefuitori PSD-isti la putere. Acum realizez ca chiar de as fi stat acasa in ziua votului, soarta Romaniei tot ar fi fost scrisa pentru acesti 5 ani. Cu mila Domnului insa, totul se poate schimba radical anul acesta – Eufrosin

  • totedati,
   1. românii nu au cerut niciun împrumut. au făcut-o unii în numele tutulor. (or mai fi fost şi unii care au mâncat rahat alăîturi de „şefi”).
   2. din afganistan a vrut să se retragă baracka, dar nu îl strânge un ciorap…. Băsexu, nost’ e doar o sperietoare de paie umplută cu căcat care face ce i se dictează!

   • Bravo,mai razvratitule! Exact asa iaste cum ai grait,cestiunea iaste ca,nu este numai vina basexului,parlamentul de (scuze!) merdè,nu a votat in favoarea imprumutului,cel spre sclavizarea bietului „crocodil care nu pricepe pe ce lume traieste” (si nu numai…)?!? Acelasi lucru se intampla peste tot in lume…aproape ca nici nu se mai ascund…ne cam au in pumn…Dea Domnul sa fie vre-o speranta,asa cum ne spune mai sus fratele antiignorantul,dar in Sfintele Scripturi nu am vazut vre-o referire la asa ceva… Doamne ajuta! Daca e ceva,anuntati-ma si pe mine,ma voi prezenta la datorie,daca PATRIA ne cheama! Doamne ajuta!

 5. Pe cand si la noi o contrapozitie in ceea ce priveste biometria?
  http://apologeticum.wordpress.com/2010/05/29/marea-britanie-va-renunta-la-cartile-de-identitate-biometrice-deoarece-sunt-foarte-scumpe-si-incalca-libertatea-cetatenilor/

  Au contraire, ai „nostri” se gandesc cum sa ne restranga libertatile! (vezi neaparat linkul). Numai un alt guvern, unul cu totul nou ar putea face ceva bun. – Eufrosin

  • @ Eufrosin
   Total de acord cu dvs. Cand spuneti ” un guvern cu totul nou” la cine va referiti mai precis? Mai avem inca resurse nepoluate si neimparentate? Ar fi minunat…

   Fireste ca avem, dar aceia nu fac politica chiar acum, ci stau scarbiti pe margine. Un guvern nou trebuie facut cu oameni care nu au mai fost inrolati in partidele existente. – Eufrosin

 6. LE:
  ca să sprijin cu cu date concrete, tangibile, afirmația mea, pentru unii șocantă, a faptului că o bancă, dacă reușești să îi dai banii înapoi tot într-o grămadă de curpapir, adică fiat money, devine un pic cam … tristă …

  probabil mulți încă se miră de ce băncile protestează vehement ori de câte ori apare ideea de a ușura povara datornicilor, prin legi care să permită refinanțarea împrumuturilor și lor plata anticipată

  EXPLICAȚIA E EXACT ASTA! pentru că e cel mai puțin profitabil pentru o bancă să îi dai banii împrumutați înapoi MAI REPEDE! câștigă ceva .. dar mai puțin decât ce urmărea ea de fapt când ți-a dat banii împrumut …

  a spus-o cu gurița lui un bancher celebru deja pe la noi pentru sinceritate, mie îmi place individul și îl respect, chiar dacă e bancher, e vorba de Bogdan Baltazar …

  a durat ceva timp până să pricep DE CE … după ce am priceput, mi-am făcut repede un inventar al finanțelor personale și am dat fuga la bancă cât mai repede ca să iau și eu un credit … CÂT MAI MARE … dar pe care să îl pot returna băncii în aproape orice condiții, chiar dacă voi ajunge șomer, în aceeași cantitate de curpapir … plus o moviliță suplimentară de curpapir pe post de dobândă …

  era să pierd fereastra de adunat fraieri/ dat credite, adică anii 2006-2008 … norocul meu că până la urmă am prins și eu un credit … mic de tot … am încercat și anul trecut, gata, sa terminat cu jmecheria, acum e perioada de colectat beneficiile … repet din nou, în natură e cel mai profitabil, la fel ca la curve … tu dai, ca bancă, banul … curva face mumu …. fatisfacție maximă pentru bancă …

  mie mi-a dat banca banul … eu m-am mai gândit dacă să îi dau mumu, am strâns din buci proporțional cu mărimea creditului, m-am răzgândit, și am returnat banii …

  nu m-a mirat de loc refuzul de a primi credit în 2009 deși am salariu mai mare ca în 2008 și toate ratele plătite la timp la vechiul credit … la aceeași bancă … am întrebat-o pe lucrătoare de la ghișeu de ce nu mai pot primi credit dacă îndeplinesc condițiile … a ridicat din umeri a zis că nu știe de ce dar așa îi spune sistemul, că nu mi se poate acorda creditul cerut …

  explicația e simplă … am fost un client cu toate ratele plătite la zi … oricum era doar un test ca să verific dacă am priceput cum funcționează sistemul, caracatița noii ordini mondiale …

  ACUM AȚI PRICEPUT?

  explicația scabroasă cu mumu e absolut necesară … descrie în termeni clari despre ce e vorba … îi las pe restul cititorilor să își imagineze cum vor face mumu când vor fi în aceeași situație ca cei care acum își pun capăt zilelor din cauză că nu mai pot returna banii pe care îi datorează băncilor … o parte nu rezistă … încep să priceapă despre ce e vorba … și decât să facă mumu tot restul vieții lor mai bine se spânzură …

 7. apropo de bac si licee … BACUL poate fi amanat ptr. INTERESUL NATIONAL si oprirea GENOCIDULUI …

 8. am mai spus, si o repet: ce se intampla in ultima perioada in RO, este un ASASINAT ECONOMIC tipic, realizat prin intermediul FMI, dupa tipicul celor realizate in alte tari in curs de dezvoltare din America de Sud , Asia, etc..
  vezi dezvaluirile unui asasin economic-John Perkins, inserate si in blogul meu:
  http://rideandtrip.blogspot.com/2010/01/john-perkins-ex-asasinul-economic.html
  Ahh, si ca fapt divers, RO este cel mai bun debitor al FMI..ce mirare, nu? priviti linkul oficial:
  http://www.imf.org/external/np/fin/tad/extarr11.aspx?memberKey1=ZZZZ&date1key=2020-02-28
  Mda, nici nu realizam cat de grava este situatia…
  Dar, suntem co-creatori in acest Univers, asa ca prin atitudinea noastra si schimbarea perceptiei, prin educarea si abordarea informatiilor in mod corect, putem sa schimbam sensul in care se doreste sa fim impinsi…

 9. ne aparam prin metode speciale … incredere… apropo tocmai am zis de fulgere si in Moldova undeva deja au aparut… PRUDENTA ! http://nicoletasavin.wordpress.com/2010/05/29/ofensiva-rusa-in-romania-i

 10. asasinii economici ….. SUA si RUSIA daca se mai leaga de RO aiurea vor avea MULTE PIERDERI pe toate PLANURILE … legile femosan , care multi nu le inteleg dar au o forta IMPRESIONABILA … SUCCES ROMANI !!!

 11. nu ar fi bine sa cerem si noi in continuare referendum pt actele biometrice? ca sunt 1000000 de semnaturi.englezii vor sa renunte la ele ( vezi articolul lui saccsiv). ar trebui si noi sa mai facem ceva in privinta asta, nu doar sa comentam pe bloguri!
  in rest, e bine ca ai postat acest mail, pe care l-am primit si eu mai demult . e f actual, mai putin chestia cu imprumutul ( ca am luat pana acum mai multe transe deja). dar planul functioneaza pana acum. eu n-am fost de acord, cand am citit mesajul, cu partea cu extraterestrii, ceea ce imi da impresia ca cel carfe l-a scris e un fals luptator antisistem sau e doar atat si nu un crestin adevarat.cred ca nu te poti opune cu adevarat daca nu c rezi in Hristos. Doamne-ajuta!

 12. Parlamentul mai vrea DOVEZI ca SISTEMUL este la PAMANT si INEFICIENT ? CERETI INCHIDEREA lui ptr. a mai fi RESURSE in TARA asta unde mor romani din cauza SARACIEI , LUXULUI si IGNORANTEI celor care isi aseaza trupurile pe scaune in PARLAMENT si GUVERN !!! o tara fara PARLAMENT se poate RIDICA dar fara un GUVERN SOLIDAR si ALTRUIST NICIODATA !!! http://www.realitatea.net/caz-socant-la-slatina–un-baiat-de-9-ani-a-murit-dupa-o-banala-fractura-la-mana_715996.html

 13. mesajele romanilor vor inconjura toata planeta … sistemele se vor schimba … PRUDENTA !

 14. Romania se va APARA cu RACHETE INFORMATIONALE COMPLEMENTARE – TRIADA RIC !!!

 15. PARLAMENTARII RADEAU cu GUVERNANTII ,PATRONII , SACALII DE LUX , PRIMARII si GENERALII ETC. … inca din 2007 anuntam pe diferite forumuri si internet despre GENOCID si SALARII , PENSII . Anunturile erau facute cu nick antiignorant antiignorantul si altele … unul din ele mai scurt – Sâmbătă, 27 Decembrie 2008 03:37 antiignorant a spus: Acest guvern nu va rezista daca nu se maresc pensiile si salariile .de unde? sa se micsoreze cu procente intre 15-1 la suta salariile de peste 50 milioane si pensiile de peste 30 milioane !!! restul le gasiti cu google …

 16. 5 milioane de romani vor prelua informtiile UTILE si se vor aplica masuri cu VIZIUNE ptr. minim 5 ani !!!

 17. antiignorantu,

  Explica-ne te rugam frumos care-i treaba cu legile femosan!
  „fidelitate extaz masaj omenie sfintenie altruism natural”
  extaz, masaj??????????? http://antiignorantu.blogspot.com/2010_01_13_archive.html

  Esti ortodox?

  • am mai explicat pe blog la mine…. invata sa cauti pe blog…. da sunt ortodox .

   • sunteti sigur, draga domnule? nu vreti sa va mai verificati inca o data?

    • scoala nu va invata tot ……

    • Unele coduri din FEMOSAN – FEMOSAN este format din 7 litere
     http://originar.blogspot.com/2011/06/noi-aparitii-de-cercuri-in-lanuri.html – daca va uitati atent la figura se ved urmatoarele : – de 3 ori 7 simboluri , 3 cercuri si 21 de figuri geometrice in interior … in numerologie 2+1 = 3 deci avem de 3 ori cifra 3 care adunate dau 9 care are o semnificatie mare in spiritualitate la numerologie , asta inseamna ca vor fi foarte mari schimbari in plan spiritual , cercuri mai inseamna bunatate , triunghiuri dragoste si acele 7 linii sant 7 directii , lipsesc patratele care inseamna inteligenta , deocamdata repet vor fi foarte mari schimbari mai ales in planul dragostei si bunatatii inglobate acestea 2 intr-un mare plan spiritual – trebuie sa meditati foarte bine la aceste aspecte ale bunatatii , dragostei si directiilor .

  • ma faci sa pierd timp pretios…. uite scurt . unde nu exista respect intervin legile FEMOSAN …. extaz masaj omenie sfintenie altruism natural – Dumnezeu nu doarme … Lumea a aflat despre fenomenele oculte legate de magia voodoo din cartea “Haiti or the black republic” (“Haiti sau republica neagra”) – DECI , invata sa fii fidel … in medicina sa se foloseasca masajul…. invata sa intri in extaz cand te rogi sau esti singur prin ganduri…meditatie…. , omenia…. sfintenia … aici intra si respectul…. altruism… atentie cei care au averi…. natural… adica respecta natura si consuma alimente cat mai naturale… de la tarani….

 18. UN POPOR nu POATE SUPRAVIETUI fara SANATATE PSIHICA si FIZICA !!! * prima URGENTA sunt VENITURILE si ALTRUISMUL nu DIPLOMELE de ORICE FEL !!!

 19. pana nu este BLOCAT PARLAMENTUL de la RESURSE RO. nu va iesi din CRIZA ! au fost facute CALCULE !!!
  * Parlamentul secunda de secunda SABOTEAZA AGRICULTURA SANATATEA si EDUCATIA

 20. Parlamentul si Guvernul se afla pe alta PLANETA … INTELEGETI o data ca actualul SISTEM nu va REZISTA !!! CATI ROMANI TREBUIE SA MAI MOARA ? MEDITATI IN CASE ! cine are PUTERE SA MEDITEZE ?! LUX , APARENTE , CORUPTIE , SUBIECTIVISM , NEREALISM , LIPSA DE VIZIUNE , EGOISM , PIERDERE DE TIMP , EFICIENTA ,GENOCID !!!

 21. ptr. EVITAREA imbolnavirilor PSIHICE si FIZICE a COPIILOR si BATRANILOR pensia MAXIMA : 3000 RON ! maxim 1 milion de romani pot SUPRAVIETUI cu o pensie de 3000 ron ca sa nu DISPARA ROMANIA ca POPOR !!! EVITATI GENOCIDUL !

 22. EXISTA 5 MILIOANE de ROMANI CONTRA 2 MILIOANE de TRADATORI ,SANTAJATI si HIPNOTIZATI , TREZIREA !!! NU VA LASATI DECIMATI VOI , BATRANII SI COPIII VOSTRI !!! PASNIC si cu , CONSTIINTA !!! vreti in LAGAR ?

 23. asta e devenit mai nou blogul lui antiignorantu ? 🙂
  p.s. . scorul la comentarii este 17 – 12 in favoarea lui, contra restului lumii :)))

 24. romanii care sunt impotriva DESFIINTRII PRLAMENTULUI pe timp de criza , isi semneaza condamnarea la SCLAVIE PE VIATA !!! TREZIREA !!!

 25. asa va fi si la noi daca nu va fi eliminat PARLAMENTUL de la CHELTUIELI !!! http://www.realitatea.net/portugalia-va-inchide-aproximativ-900-de-scoli_716431.html

 26. exact ce trebuia … presedintele trebuie sa CEDEZE – sa ceara anularea acelor masuri cu 25 si 15 – in locul lor sa NU existe LEFURI GRASE IN ROMANIA DE PESTE 6000 ron si pensii GRASE de peste 3000 RON !!! si suplimentar Eliminarea Parlamentului – inca EXISTA SINDICATE – PARLAMENTUL care CONSUMA peste 3 milioane euro ZILNIC prin diverse ACTIUNI … !!! si sindicatele sa CEARA aceste MASURI ptr. SIGURANTA NATIONALA !!! dati mesaje in toate judetele – SUCCES !!!

 27. …cum sa ceri desfiintarea parlamentului? Asta-i dictatură pe faţă…si regimul comunist pastra aparentele si avea un simulacru de parlament. Tu ce vrei @antiignorantu? Poate vrei pe Basescu un nou Cezar-Imperator, heh.

 28. @antiignorantul: omule, atunci cand vorbesti cu cineva – oricine ar fi acel cineva – oare tipi la acela tot timpul? te mai opresti, iti mai tragi sufletul, doua cuvinte in soapta, trei fraze tipate, ochii iesiti din cap, suierete, idei fara legatura una cu alta…

  cam asa s-ar traduce exprimarea ta in cadrul comentariilor de aici si din alte parti ale Internetului. CAPS, puncte de suspensie peste tot…opreste-te oleaca, pun’te in ordine si exprima-te coerent daca vrei sa inteleaga lumea ce vrei sa comunici.

  desi ma indoiesc ca asta este scopul tau de vreme ce tot ii dai cu „legile FERMONSAN” in sus si in jos.

  nu exista nici un fel de „legi” sau „concepte” salvatoare, salvarea e una singura: Hristos. desi ni’i greu sa o acceptam asa cum trebuie…

  • @Alin ei au venit peste noi si ne-au jefuit prin metode speciale …. acum romanii se impotrivesc prin metode speciale … ai inteles ceva ? daca nu ? mediteaza , studiaza , asimileaza , citeste , etc. pana cand vei intelege … internetul si librariile sunt pline de informatii utile … + CONTEAZA ce ai VAZUT si TRAIT in VIATA ETC. ….

 29. ma refeream la dictatura bunului simt …. fara crime si fara abuzuri … nu la o dictatura de tip fascist sau comunist….

 30. @Alin nu te baga unde nu stii ….. ….in maxim CATIVA ani , luni , zile … o sa vedeti ce am SCRIS si ce se va indeplini … daca multi nu vad si nu inteleg atunci se vor sinucide incet in masa mergand pe ACTUALA STRUCTURA care este MINATA de actualii consilieri si asa zisi politicieni romani VIZIONARI …. imi este chiar mila de cei sub HIPNOZA DEZASTRULUI … si culmea … romanii sunt oameni foarte inteligenti dar usor de momit cu zaharelul si APARENTE … nu va mai LUATI dupa APARENTE si veti vedea ce multi NU VAD …. mlastina este MARE si va agitati in directii gresite…..

 31. vor pica parlamentul guvernul si unele partide politice … adevarul SUPARA dar trebuie ca romanii sa stie ce se va intampla cu VIATA LOR !

 32. legile femosan …. mafia diplomelor si UE … capcane … nu va bazati pe banii de la UE , nu vor salva RO ! … este un plan subtil ptr. Interese superMESCHINE … LUX si DISTRUGERE ! oamenii bine INFORMATI stiu … !

 33. legile femosn … deci si cu aparentele …. daca va uitati la ultimele stiri veti vedea ca ce am spus mai demult … ptr. cine INTELEGE …

 34. in loc sa comentati cine ce si cum propuneti solutii si strategii ptr. minim 5 ani … pe toate blogurile si forumurile … veti vedea atunci cum se vor mobiliza ROMANII …

 35. alo CSAT …. legile femosan … ajung inca numai 5 avioane bune ptr. a ne apara de UNGARIA in caz de HAOS …

 36. sa vedem cine mai scapa … Parlamentul si Guvernul TINTESC cu RACHETE PSIHOLOGICE, ECONOMICE etc. peste 7 milioane de ROMANI

 37. legile femosan … 800 salariul minim si maxim 6000 pensia minima 400 si maxima 3000 – exemplu director – 6000 – adjunct 5900 si tot asa … altfel POLITIA ARMATA si SERVICIILE vor intra in alt FALIMENT de tip PSIHOLOGIC care va duce la SUPERHAOS ! STIU ce SPUN … ! parlamentul si guvernul inca se joaca cu VIETILE ROMANILOR !

 38. […] care scriu din suflet… pentru minte și spirit!… Andrei; Baricada;  AIM1; AIM2; AIM3; Eufrosin; Bucovina profundă;  Ioan Usca; Ana Usca; Și la vară cald; Atitudini; Ioan Sorin Usca; […]

 39. Daca este asa,inseamna ca acest popor are o mare PEDEAPSA DIVINA ! Cand o mana de nesimtiti isi bate joc de o tara intreaga…
  Trebuie sa constientizam greselile noastre,ca natie,si sa ne intoarcem la Dumnezeu ! Sa ne reamintim ca fiecare singur,nu poate face nimic ! Ci numai impreuna !
  Iar aceasta clasa politica va plati scump ptr ce a facut ! Veti vedea !

 40. avertizari pe forumuri … in privinta celor 12 morti de la Tuzla ce sa mai spunem …..am facut avertizari generale … sâmbătă, 8 mai 2010
  Politicieni si Consilieri din toate STRUCTURILE ATENTIE MARITA !
  Guvernul TREBUIE pe timp de CRIZA sa anuleze toate FESTIVITATILE de 9 mai ETC. ptr. ca se consuma foarte multe RESURSE din BUGETUL POPORULUI INGENUCHEAT de JAF FRICA si sau IGNORANTA ! STIU CE SPUN ! fiecare ROMAN care mai moare de saracie si sau din cauza IGNORANTEI unor POLITICIENI si CONSILIERI va fi ca o MARE POVARA pe VIITOR ptr. FAMILIILE actualilor si fostilor POLITICIENI si CONSILIERI din toate STRUCTURILE TARII !!! IGNORANTA DISTRUGE si UCIDE !!! AVERTISMENTELE au fost DATE !

 41. SE STIE CA POPORUL CARE VA INDRAZNI SA TRIMITA RACHETA NUCLEARA PE ROMANIA VA FI RAS DE PE TERRA !* ROMANII ESTE BINE SA MAI REZISTE IN ROMANIA PANA SE LINISTESC CEI CU RACHETE NUCLEARE …

 42. legile FEMOSAN si MASINILE – pe timp de criza folositi MASINILE numai in caz de EXTREMA URGENTA !!! ACCIDENT cu UN DECES -NEBUNIA VITEZEI -Ofiţerul care a provocat accidentul lucrează la Corpul de Audit al Ministerului de Interne şi urma să fie transferat la Academia de Poliţie. legile FEMOSAN sunt ascunse IGNORANTILOR … APARENTELE INSEALA – veti avea multe SURPRIZE IGNORANTII !!! http://www.realitatea.net/un-angajat-al-mai-a-provocat-un-accident-rutier-soldat-cu-un-deces-video_723720.html

 43. M-am hotarat ma mut pe Marte.

 44. CUM mai POT FI BLOCATE CLANURILE DIN PARLAMENT – NU MAI FACETI AFACERI CU ELE – VOR DA FALIMENT
  * FACETI AFACERI CU TARANII , AGRICULTORII – CONSUMATI PRODUSE FABRICATE IN ROMANIA

 45. SA URMARITI LA STIRI SAPTAMANAL CE SE VA INTAMPLA SI CU FAMILIILE CLANURILOR DIN PARLAMENT !!!* CLANURILE DIN PARLAMENT AU INCEPUT SA SABOTEZE MAI DUR ROMANIA !!!

 46. CU 5 miliarde euro din REZERVA nationala bagate in AGRICULTURA si in pensiile salariile medii – mici , putem deveni cea mai Puternica tara din EUROPA raportata la cap de locuitor !!! dar investitiile sa fie FOARTE TRANSPARENTE si CONDAMNATI la puscarie pe viata cei prinsi ca baga mana unde nu trebuie !!!

 47. CEI din TELEVIZIUNI stiu ce-i ASTEAPTA ptr. ca nu SPUN PE POST ADEVARUL despre ZAHARUL RAFINAT ??? SOCURI PSIHOLOGICE , DEZLANTUIRI ale FORTELOR NATURII in unele zone cu , care au LEGATURI mai MARI , ETC. – nu este de GLUMA ! SUBESTIMATI NATURA si LEGILE UNIVERSULUI . aveti pe internet si bloguri toate datele despre zaharul RAFINAT care este DROG si duce printre multe altele la SUPERVIOLENTA !!! stim ca , clanurile naziste din PARLAMENT vor prin violenta controlul ABSOLUT , etc. !!!

 48. primul pas a fost realizat partial … al 2 – lea pas este sa – i lasi sa vorbeasca singuri pe cei cu averi imense …

 49. vom avea TURISM puternic cand veti vedea 3 sferturi din parlamentari CERCETATI ptr. diverse MOTIVE … cand se vor „DONA” de catre NAZISTII din BOR fonduri ptr. pensiile mici si medii ETC . – acestia sunt MONSTRII SACRI ai ROMANIEI care vor fi facuti CUNOSCUTI pe toata PLANETA prin intermediul TELEVIZIUNILOR si PRESEI … CONSTIINTA si DISCIPLINA CONSTIENTA va scoate din SCLAVIE !!!

 50. alt PLAN SECRET in RO al NAZISTILOR din PARLAMENT si BISERICA este EXTERMINAREA URGENTA a inca O TREIME din POPULATIA ROMANIEI !!!

 51. nu UITATI cat TRAITI – UNII din BOR au TRIMIS COPII si FEMEI la PROSTITUTIE si CERSIT in toata LUMEA – se numeste TRAFIC de PERSOANE … cum au facut asta ? PRIN FAPTELE LOR de ZI cu ZI !!!

 52. daca guvernul mai trimite sa dea amenzi la taranii cu marfa din strada va avea mult de suferit in viitor ptr. acest GENOCID !!!

 53. anulati toate aplicatiile si PARADELE din MAPN si veti avea bani ptr niste AVIOANE … vai de legile care le da PARLAMENTUL NAZIST … http://www.realitatea.net/mapn-si-finantele-joaca-ping-pong-cu-un-contract-de-achizitionare-a-24-de-avioane-second-hand_725939.html

 54. cei care mai primesc amenzi de la actualul guvern sa le pastreze ca in viitor sa poata fi depagubiti dupa caz … vor pica toti criminalii din GUVERN … cei nevinovati sa nu mai dea ordin ptr. amenzi la AGRICULTORII SARACI !!!

 55. Solutie ptr. pagube minime la CUTREMURE si ALTELE – SIMPLU – AVERILE fiind facute prin SANGELE POPORULUI ROMAN trebuie alocat din toate averile de exemplu 1% si consolidate RENOVATE intai cele cu risc seismic RIDICAT … la fel si in celelalte domenii … cate 1% ptr. fiecare DOMENIU !

 56. impozit de 10 ori mai mare pe masinile si casele MAGISTRATILOR din cauza caror au fost platite despagubiri prin CEDO …

 57. Oamenii lui VADIM , DIACONESCU si PAVELESCU vor PRELUA PUTEREA in GUVERN – PREDOIU sa fie si el PREGATIT ptr. inca niste SCHIMBARI in JUSTITIE – BOC sa fie PREGATIT de alte RESTRUCTURARI in SISTEM ! Fiecare a facut dupa PUTEREA SA MENTALA si FIZICA !!!

 58. Disciplinati FEMEILE care va VAND si TRADUC zi de zi , consumati alimente de la tarani cat mai naturale si fara zahar rafinat , folositi masinile , telegondola si avioanele numai in caz de urgenta , nu mai dati bani la preotii de LUX si va asigur ca INCET si SIGUR se va PRABUSI MAFIA din POLITICA si RELIGIE !!!

 59. sant BLOCATE toate Sistemele de APARARE ECONOMICA ale ROMANIEI – asta inseamna NATIONALIZARE !!!

 60. voi faceti planuri dar ati ales POZITIA ptr. LUPTA ? cunoasteti TERENUL ? aveti pregatirea psihologica necesara ?? stiti sa va antrenati ??? cunoasteti metodele INAMICULUI ??? daca nu cititi unde TREBUIE nu INVINGETI … !!! STUDIU PLACUT !!! ARSENALUL INAMICULUI este descris si pe BLOG … etc.

 61. Natiunile si Clanurile care ATACA ROMANII si ROMANIA se AUTOCONDAMNA la AUTODISTRUGERE SPIRITUALA si STATALA !

 62. priviti aici si NU VA MINUNATI – daca este adevarat oricum se stie ca exista echipe de hartuire in toate partidele de la putere …. ce s-a mai stie PSD-ul cand PDL-istii instigati de udrea Elena ameninta cu moartea pew cei ce reprezinta un eventual „pericol”pentru hotziile savrasite de PDL-BASESCU -UDREA:

  „Uitati aici cum pe ziare.com se accepta amenintarile cu moartea ale sustinatorilor PDL-isti::

  Cleo4

  02.08.2010, 22:38

  ai grija pe unde mergi

  ai grija pe unde traversezi,
  ai grija ce mananci,
  ai grija ce bei.

  ti-am aflat cele 2 ip-uri de la care postezi
  ti-am aflat obiceiurile,
  ti-am aflat drumurile zilnice.

  iti stim mersul,
  iti stim aratarea.

  ai mare grija, echipa face totul.
  tu esti singura si nu ai pe nimeni ”

  Cleo4

  02.08.2010, 22:41

  ar fi pacat de parintii care te-au crescut pna la 38 de ani sa te planga

  la ei te gandesti? ”

  http://www.ziare.com/radu-berceanu/ministrul-transporturilor/berceanu-fmi-sprijina-privatizarea-cfr-marfa-1032867

 63. PARINTII din ROMANIA care nu LUPTA ptr. scumpirea ZAHARULUI RAFINAT care de fapt este DROG , de 100 de ori VOR VEDEA MULT SANGE in TARA , acesta DUCE si la BOLI DE NERVI , VIOLENTA , chiar SINUCIDERI la FETE si IMPOTENTA la BARBATI !!!

 64. patriciu vrea privatizarea apei in RO …. vrea sa fim soarecii lui de laborator … acum mafia din bor vede unde a adus Romania ? sau vrea GENOCID ???

 65. Mai multi Romani doresc sa vada cum Copiii si Nepotii celor din Armata , Magistratura , BOR , Politicieni si Parlament , a se include si pensionarii din aceste CATEGORII , deci sa vada cum isi Apara ei tara in TEATRELE de OPERATII din Afganistan unde se intampla din mai multe Informatii Lucruri nu tocmai Placute – cei din Armata sunt vazuti de sus ca niste NUMERE , CIFRE puse la GRAMADA , CARNE de TUN ptr. MENTINEREA LUXULUI si PRIVILEGIILOR celor mai de SUS , deci LEGILE in ROMANIA este clar nu sunt PTR. TOTI VALABILE , unii se mai DAU si PATRIOTI !!!

 66. Se poate face asa ceva pentru Romania :

  http://zalmoxa.11.forumer.com/index.php

  adi

 67. se vede de ce trebuie scumpit zaharul rafinat de 10 ori … ii face pe oameni sa se sinucida , ataca neuronii … parlamentari de 2 lei care ucid poporul prin legi date cu ignoranta … veti ramane numai cu DROGATI si sinucigasi in armata http://www.realitatea.net/un-subofiter-din-barlad-s-a-sinucis-cu-arma-din-dotare_733618.html

 68. Romania nu este condusa de TB ci de Rusia , SUA si Israel … cine nu crede e problema lui … ce vedeti la tv este TACTICA …

  • problema mare este că mulţi cred că Rusia este condusă de ruşi, care ar fi la cuţite cu americacanii. aceia reprezintă partea din prostime care place cel mai mult sistemului, pentru că aceia sunt cel mai uşor de manipulat.

 69. ce simplu este … intai somatia de vigoare catre parlamentari sa dea o lege ptr. impozitarea temporara a averilor cu 10 % , altfel copiii lor nu vor mai avea loc in Romania decat acolo unde se milogesc unii in genunchi la Straini ptr. o bucatica de PAINE … dupa somatie urmeaza faptele … ii ignori pe parlamentari pana ii faci sa plece din Romania si alte metode sunt descrise ….

 70. – Eliberarea Romaniei se face si prin REFUZAREA Alimentelor CANCERIGENE ,afacerilor imobiliare ale MAFIEI fostei SECURITATI si prin Economia de carburanti cat sunt JEFUITORI la PUTERE in PARLAMENT si alte STRUCTURI !!!

 71. Ce faci cand te ataca un sarpe un caine etc. ??? il prinzi de gat cica de dupa cap ! cine este gatul la inamici ??? femeile care ii ajuta … cine sunt acestea ??? este strada plina de ele , cele care iti da Ordin ce sa mananci ce sa bei ( vezi alimente cu euri din UE si zahar rafinat care va baga femeile IGNORANTE pe gat ) ca sa fii cat mai Drogat sau Cancerizat cu putinta !!! deci femeile sa plece din politica daca nu au Intelepciune si nu stiu sa Salveze Romania !!! Barbatii Drogati nu pot apara Romania deci Femeile din politica si din strada stiu ce fac , ma refer la cele DRESATE !!!

 72. Se stie ca oamenii de afaceri mai ales cei cu averi de peste 500 000 euro sunt aparati de Masonerie , Interlopi , grupuri din SUA , Rusia si Israel , de aceea au Distrus Siguranta Nationala cei din Parlament cu legile lor prin care se inchina la SATAN !!!

 73. eu zic sa se pregateasca romanii de supravietuire cum am mai spus … prea mult asteptam de la altii … incepeti si educati tinerii …

 74. Multi vor citi ,dar fiind stresati de altele,vor uita ,dar va fi prea tirziu.

 75. a mai fost facuta propunerea cu egalizarea sumelor ce se aloca MILITARILOR ptr. chirie , este normal ca un general sa ia peste 15 milioane vechi chirie si un soldat 3 milioane ??? – studiati putin sumele sa vedeti ce ABUZURI – parlamentari mana in mana cu OFITERI si SUBOFITERI … !!!

 76. Ei au serviciile de informatii, noi ce avem, in conditiile in care nu suntem in stare sa ne organizam? Daca eu maine ma voi grupa cu alti 2 , cel putin 1 va trada in timpul cat ii trebuie sa ajunga de la prima intanire la sediu SRI. Si aici nu vorbim de incalcarea legii !

 77. – Succesul unui popor sta in Echilibru si Intelepciune Creatoare – C.E.I. mai BUNI in gand , cuvant si fapta , fiecare dupa puterea lui psihica si fizica !

 78. Va pot spune eu o firma „prietena” BEHTEL care mananca bani pe banda 😉 Si pentru cei care „sar” cu niste chestii de genul : acuzatii nefondate sau de genul Nu stii sa scrii sau asa ceva, 1 actiunile sunt oarecum nefondate pentru ca baietii astia care prostesc o lume intreaga cred ca sunt in stare sa-si ascunda urmele in mare parte in special prin ignoranta voastra si prin faptul ca va uitati la filme cu barbie care-l omoara pe ken cu sabia laser si voi zicetzi ca nu se poate asa ceva in viata reala desi in acest context este prea posibil si realizabil si 2 Inainte sa comentati ca niste „fasaitzi” ca ala nu a scris corect mai bine taci si incearca sa intelegi faptul ca omul ala a facut o greseala minora in timp ce scria pentru ca e om ca si voi toti, si incearca mai intai sa intelegi ce anume a vrut sa spuna omul ala,esenta si daca pe tine nu te intereseaza e problema ta,ne resemnam cu gandul ca sunt multi ca tine care procedeaza in felul asta si suntem constienti ca daca nu erau multi ca tine lumea nu ar mai fi fost manipulata in felul in care este manipulata de multi ani incoace.

  P.S acest comentariu raspunde la comentariile celor care au ceva impotriva textului expus mai sus de eufrosin. 😉

 79. […] cultura, sănătatea şi chiar vitalitatea poporului grav afectate, ca să ne dăm seama că tot ceea ce a început în acel decembrie nefericit pentru poporul român n-a fost nimic altceva dec…şi care nu are alt scop decît să ne piardă ca neam, pentru ca aceste teritorii şi cine or mai […]

 80. […] nu joacă chiar în aceeaşi ligă, dar tacticile şi metodele lor sunt aceleaşi: cum altfel sa fi fost falimentată România, sistematic, după plan, prin metode care continuă neabătut chiar sub nasul […]

 81. […] cultura, sănătatea şi chiar vitalitatea poporului grav afectate, ca să ne dăm seama că tot ceea ce a început în acel decembrie nefericit pentru poporul român n-a fost nimic altceva dec…şi care nu are alt scop decît să ne piardă ca neam, pentru ca aceste teritorii şi cine or mai […]

 82. […] cultura, sănătatea şi chiar vitalitatea poporului grav afectate, ca să ne dăm seama că tot ceea ce a început în acel decembrie nefericit pentru poporul român n-a fost nimic altceva dec…şi care nu are alt scop decît să ne piardă ca neam, pentru ca aceste teritorii şi cine or mai […]

 83. […] cultura, sănătatea şi chiar vitalitatea poporului grav afectate, ca să ne dăm seama că tot ceea ce a început în acel decembrie nefericit pentru poporul român n-a fost nimic altceva dec…şi care nu are alt scop decît să ne piardă ca neam, pentru ca aceste teritorii şi cine or mai […]

 84. sounds familiar?
  but wait, it gets better

  I particularly enjoyed the currency printing detail starting at 35:50

  but wait, there’s more!

  ‘njoy!

  • Mă bucur că după 12 ani de la publicare, se mai găsește și un cititor care să facă comentarii pertinente. Te mai aștept, chiar dacă te afli „în trecere”.

   • hey man, facts are everlasting and so is the truth!
    Adevarul e nemuritor!
    Multam de invitatie, o sa incerc sa mai trec dar nu promit!
    Keep up the good work! Intre timp, enjoy the history!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: