Wenlock and Mandeville, mascotele jocurilor olimpice din Londra, 2012: doi ciclopi „gay” ?


Mascotele jocurilor olimpice de vara care urmeaza sa fie tinute in Londra in 2012, au aparut recent, intr-un scurt film promotional si deja o multime de voci spun ca ceva e extrem de gresit cu ele:

1. Sunt urate foc

2. Sunt ciclopi ( nu puteau alege ceva mai aproape de normalitate?)

3. Sunt caractere „gay” (vedeti mesajul de la inceputul filmului „out of a rainbow”).

Se stie ca impingatorii lutului la deal, au adoptat curcubeul ca simbol al lor. Cand acesta apare in productiile media, putem fi 100% siguri ca-i vorba despre sodomiti.  Pe cer insa fireste, nu se mai discuta. E enervant cum perversii astia isi apropriaza lucrurile facute atat de frumos de Dumnezeu!   In fine, priviti si decideti. Asemanarea dintre ei si „Teletubbies”, un alt set de caractere asexuate si oribile la infatisare, scornite de catre BBC pentru spalarea creierelor copiilor mici din vest, e remarcabila. „Teletubbies” aveau fiecare cate un mic televizor incorporat in burtile lor si erau relativ plictisitori.

Cu „Wenlock and Mandeville”, baietii au invatat lectia si trag acum cu 200km/ora: caracterele sunt stralucitoare de-ti iau ochii si pline de dinamism, nici o actiune de-a lor ne-durand mai mult de cele cateva secunde care vor constitui intervalul de timp pentru care tanarul occidental tipic crescut la televizor, isi poate concentra atentia – priviti:

La ce nivel inalt a ajuns arta distrugerii mintilor copiilor de catre vrajmasii omenirii!

8 răspunsuri

 1. Sincer, nu vad nici o legatura intre filmuletul asta si olimpiada, dar daca asta e trailerul pentru olimpiada si aia mascota lor, inseamna ca totul s-a transformat in marketing si vanzari, evenimentul sportiv in sine e doar momentul oportun pentru unii sa-si mai ingrase conturile cu cateva miliarde. Sportul nu mai este ce era odata. Si nici nu o sa mai fie. De mult timp am renuntat la TV, si la tot ce transmite el. Momentan, singurele informatii pe care le caut, si doar pe internet, este despre ce putem face pentru Romania. Dar ma abat de la subiectul articolului si am sa ma retrag. Toate cele bune

 2. eufrosin,
  dupa ce-am citit postarea, mi-a venit in minte un joc de cuvinte; nu-mi dau seama daca ei s-au gandit la asta sau nu:

  „Wenlock and Mandeville” adica: when lock, man=devil

  Cand omul este inchis dinspre Dumnezeu devine diavol
  Poate aiurez, dar la asta m-am gandit.

  Doamne-ajuta!
  Emanoil

  Splendida observatia, multumesc! – Eufrosin

 3. Da, da. Iar emblema jocurilor olimpice se descifreaza in felul urmator:
  http://whatisthepyramid.com/tag/zion/

  Formidabil! Pagina aceea merita vazuta! -Eufrosin

 4. De curînd, compania EZ Protocols [prescurtare de la Elders of Zion Protocols – Protocoalele Înţelepţilor Sionului] a anunţat lansarea brandului de vodcă „Kabbala (pe bază de prunci creştini)” – cel mai nou etalon al calităţii din acest segment super-premiu al pieţei ruseşti.

  Un gust nobil de grîu.
  Apa îmbogăţită cu ioni de argint, aur şi platină.
  Design laconic şi stilat ne întoarce la cele mai bune tradiţii ale chefurilor ritualice.
  În fiecare sticlă – cîte un prunc unic, lucrat manual din sticlă dură.

  Reţeta acestui tip de vodcă se considera, de multă vreme, pierdută. În anii perestroikăi s-a descoperit că tehnologia fabricării a fost scoasă în mod secret din Rusia în anul 1922 de către Nikolai Berdeaiev, pe aşa numitul „vapor filosofic”. Mai departe, cu ajutorul lui Oswald Spengler şi al „societăţi teosofice a Elenei Blavatskaia”, reţeta vodcăi „Kabbala (pe bază de prunci creştini)” a ajuns la Nikolai Rerih, care pînă la urmă l-a dat spre păzire unui aşram (comunitate de tip budist) din munţii Himalaya, loc în care s-a aflat pînă nu demult.

  Băutura este destinată bărbaţilor încrezuţi şi puternici din păturile superioare ale societăţii, care preferă caracterul public al persoanei lor şi influenţa, care ştiu cu precizie care este natura puterii de stat în Rusia.

  Caracteristic este faptul că campania publicitară a produsului a fost lansată prin răspîndirea unor carduri de club anonime şi a pre-vînzărilor de la licitaţi prin internet, prin care doar în primele zile au fost vîndute circa 13.000 de butelii (de 5 litri) de vodcă „Kabbala (pe bază prunci creştini)” – un record absolut pentru brandurile categoriei respective.

  Figurinele pruncilor se repetă foarte rar – nu mai mult de 3 ori (acest fapt simbolizează mai curînd 3 moduri de permutare kabbalistică a textelor Torei – hematria, notarikon şi temura).

  Luînd în consideraţie volumul producţiei, cantitatea figurinelor este, potenţial, foarte mare.

  Acest fapt a dus deja la apariţia în Rusia a unor colecţii particulare impresionante în domeniul sculpturii de genul respectiv.

  S-a ajuns pînă şi la formarea unui fel de piaţă neagră pentru vînzarea pruncilor din sticlă. În repetate rînduri s-a făcut văzută prin presa galbenă sintagma „kidnapping’ul (răpirea) de sticlă”.

  Multe dintre figurine au intrat în circuitul criticii de artă cu numele lor proprii care sînt deseori destul de ciudate: „Cruciatul sîngeros”, „Puştiul în kimono”, „Nano-baby” ş.a.

  Ca reacţie la zvonurile insistente şi mulţimea proceselor judiciare lansate de organizaţiile de apărare a drepturilor, compania EZ Protocols s-a grăbit deja să declare că în timpul preparării băuturii nici un copil nu a avut de suferit.

  Mai jos vedeţi cum arată acest nou produs. A se observa ce simbol apare sub denumirea vodkăi şi cu cine seamănă mai degrabă figurina ce pluteşte în vodkă…

  De legătură:

  * IERUSALIM: Act de vandalism, barbarism, intoleranţă şi instigare la ură religioasă

  * ISRAEL: Act instigator la ură religioasă

  * Cum şi în ce circumstanţe pot fi omorîţi duşmanii statului Israel

  * Palestenieni morţi – sursă de organe pentru Israel

  * ANTISEMITISM: Piesă în 3 acte cu epilog

  Salutari!

  Bun comentariu! Poza vodkai facuta „cu sange de copil crestin”, apare aici – fotografia ta nu a aparut din oarece motiv:
  Poate „nu a avut de suferit in timpul prepararii” vre-un copil – dar inainte ? Stiuta fiind afinitatea astora pentru despicarea firului in patru, nu ne-ar mira sa acopere faptele, sub cuvinte dulci….

  Salutari si tie! – Eufrosin

  kabbalah vodka

 5. Linkul de mai jos spune adevarul despre ce inseaman londra 2012 . Eufrosin ar fi minunat daca ai traduce carticica asta sa citeasca ci cealalti romani care intra pe blogul tau . Atentie la 2012 . Doamne ajuta , http://www.scribd.com/doc/6078610/London-Zion-2012-Book

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: