Păianjen rar, versus nudist: 1-0


Un turist canadian e norocos să fie în viaţă, după ce un păianjen rar şi-a înfipt chelicerele pline cu venin mortal, tocmai în …bărbăţia omului, care sfidând bunul simţ, a ales să se expună în pielea goală pe o plajă din Noua Zeelandă.

În timp ce înota, păianjenul kalipo s-a ascuns în slipul lăsat pe plajă. Când neruşinatul  turist s-a întors, şi-a tras slipul de baie pentru a adormi puţin. În locul unui somn dulce însă, el a simţit o muşcătura înţepătoare tocmai în porţiunea anatomică pe care şi-o etalase în văzul tuturor.

Paianjenul Kalipo

În scurtă vreme, a fost cuprins de dureri agonizante de piept, tahicardie, febră, vărsături, hipertensiune şi o umflătura de toată frumuseţea la locul faptei. Transportat de urgenţă la spital, a fost salvat, rămânând însă internat pentru 16 zile înainte de a fi eliberat. Nu a lipsit mult ca sa i-o taie jos!

Sunt convins că suficent de mulţi dintre Dvs. cititorii acestui blog, aţi fost cel puţin odată ne-plăcut surprinşi, poate chiar oripilaţi, de către neruşinaţii care se expun în văzul copiilor, pe litoralul românesc.

Vrând să mă apropiu cu copiii de epava de la Costineşti, a trebuit să trecem printr-o lungă porţiune de plajă, în care de la bătrâni la tineri (dar curios, mai ales adulţi trecuţi de 50 de ani), îşi etalau scârbavnicia, unii într-o stare de semi-erecţie. Absolut dezgustător.

A trebuit să mă plasez la stânga copiilor, intrând puţin în mare şi să-i îndemn să privească către epavă, în locul plăjii. Idem la întoarcere. Cu toate astea, micuţii m-au întrebat „Tată, de ce oamenii ăştia nu au nimic pe ei?” Vai lor, celor care-i smintesc pe cei nevinovaţi!

Întrebarea mea este acum, nu ştie vre-unul dintre Dvs. pe cineva în Noua Zeelandă, capabil să ne trimită şi nouă cel puţin câteva perechi de păianjeni kalipo?
Se vor reproduce rapid în clima Mării Negre, iar presa va face restul: unul sau doi perverşi muşcaţi şi cred că plaga va dispare cu repeziciune!

E de-a dreptul extraordinar cum natura ia măsuri pentru a redresa dezechilibrele şi intolerabilul creeate de omul care şi-a pierdut balanţa!

sursa Fox News

7 răspunsuri

 1. Esti tare Eufrosine;am ras pe cinste.
  Toate articolele sint „meseriase”.
  In ce zona locuiesti daca nu sint indiscret?

  Multumesc pentru aprecieri si pentru ca citesti! Sunt clujean – Eufrosin

 2. Foarte bun articolul,l-am pus si pe facebook.

  Mersi! – Eufrosin

 3. Eu sunt de acord cu nudismul in scop medical, in spatii restranse si rezervate acestui scop.
  Tata merge an de an la Techirghiol si face bai de namol la nudisti caci ii fac bine. Intr-adevar e un spatiu inchis, unde se intra cu plata si sunt separati, femeile de barbati.
  Am fost o data la el acolo sa ii duc niste chei si era nitel ca nasol sa vezi o gramada de barbati batrani dezbracati, cu namol pe ei intinsi la soare.
  Dar e un scop medical si sunt separati pe sexe. Copiii nu au ce cauta acolo. Stiu insa si cazuri de copii care fac tratamente cu namol dar acolo nu erau copii.
  E un pacat daca nuditatea este afisata ostentativ pentru a sminti dar nu cred ca e un pacat cand e afisata rusinos doar in scopuri medicale. Rusinea este pavaza crestinului si nu haina. Ca stiu eu multi care scaneaza si prin fusta. 😉

 4. Va rugam sa promovati site-ul nostru. Detalii aici: http://codexalimentarius.info/?page_id=263

 5. Tu chiar vorbesti serios ??? Am ras cu lacrimi aproape sa vad cat de incuiat poate sa fie un om.

  Ce problema ai cu nudistii? Daca stii foarte bine ca in partea aia de Costinesti se practica nudismul, de ce te-ai dus acolo cu copii?
  Mergi la Mamaia si stai pe plaje private, cu chaise-longue si umbrelute, si lasa Costinestiul, Vama, 2 Mai pentru cei care vor sa simta altfel soarele si marea.

  Soarele si marea pe la partile intime, ei? Perversiune deghizata ca si ce, „distractie”? Nu stiam ca acolo atarna exhibitionistii, vroiam numai sa le arat copiilor epava mai indeaproape si cand colo, ne-am trezit cu totii taman in mijlocul epavelor! – Eufrosin

  • Nu e vorba de perversiune deghizata, de ce trebuie sa interpretezi lucrurile ca fiind bune sau rele? Daca alegi sa faci plaja nud nu inseamna ca esti pervers, ci pur si simplu ca lasi deoparte constrangerile si inhibitiile.

   Nu zic ca e ok sa faci plaja nud in mijlocul Bucurestiului de exemplu dar nici sa nu poti face asta la mare in spatiile pt nudisti.

   Tocmai ca nu era un spatiu pentru nudisti, ingradit si afisat ca atare, ci plaja publica, unde oricine ii poate vedea fara a-i putea evita. E exhibitionism, oricum ai pune-o. – Eufrosin

 6. Draga Andra,
  Daca tu nu ai nici macar un pic de rusine in tine si ai fi in stare sa te expui in toata splendoarea in fata altor oameni si in fata poate a unor copii care frecventeaza zona, atunci scuza-ma ca iti zic, dar ai avea nevoie de niste bun simt si cum adica sa nu mergi la costinesti, vama si 2 mai din cauza unor nesimtiti care nu stiu sa aprecieze niste valori morale si de bun simt???
  In concluzie te rog daca tu vrei sa iti expui „nuditatea”, du-te tu intr-un spatiu privat pt ca voi sunteti cei minoritari!!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: