La toate s-au gândit!


Astăzi ambasadorul SUA la Bucureşti Mark Gitenstein, a pozat la turnatul betonului pentru noul sediu din Băneasa, al bunker ..eee, ambasadei imperiului. Va fi o construcţie imensă şi fortificată împotriva celor care scuipă coji de seminţe prin gard şi-a  celor care fură garduri, de fapt cam unii şi aceiasi, ceea ce pare a fi principalul pericol în unele zone ale ţării. Nu i-am putut cumva încuraja pe toţi să plece-n UE ?

Mai sunt nemulţumiţii care nu au primit viza, nedându-şi seama că e de fapt o binecuvântare deghizată ca blestem, dar chiar şi-aceştia nu sunt violenţi. De ce se teme oare farul democraţiei dacă politicile sale sunt atât de bune pentru cei care au neşansa să le cadă victime? Doar bâtaia sa e lungă, după cum dovedeşte Tupolevul prăbuşit recent lângă Smolensk! Să nu mai zic de alţii a căror popularitate nu ajunge nicăieri lângă cea a preşedintelui unei ţări mari europene, ce nu-şi dorea un „scut protector” pe teritoriul ei!

Să nu divagăm, deşi e-atât de uşor cu cei care oferă atâtea subiecte interesante pentru Lumea după Eufrosin! Nu degeaba mă citeşte The US State Dept. cu regularitate:

Ce-i demn de remarcat e felul în care au amplasat steagurile pentru sesiunea de fotografii: cel american e pus în faţă, frumos desfăşurat în plină bătaia vântului, pe când al nostru se ascunde atârnând trist după colţul cuirasatului din beton.   😦

foto Mediafax

Când trebuie să recurgi la asemena tertipuri pentru a-ţi dovedi supremaţia, poate că nu este mare lucru de dovedit. Era frumos din partea lor să lase şi steagul României să fluture, dar haideţi să încercăm să-i înţelegem:

Cei care se dau rotunzi la noi, au mari probleme chiar la ei acasă. Indiferent cine e la putere, steagul SUA e minimalizat, pe când cel al mai-marilor lor, frumos desfăşurat, astfel încât să nu existe dubii asupra ierarhiei:

Mai sunt şi altele, îmi amintesc de ele clar, dar nu le am la îndemână. Aţi prins idea. În ziua de azi, simbolistica e rege, iar substanţa e paria. Cât de binevenită ar fi revenirea la normalitate!

14 răspunsuri

 1. foarte bun articol….. deci http://www.realitatea.net/cea-mai-mare-restrictie-aeriana-a-tuturor-timpurilor–peste-4000-de-curse-anulate–printre-care-cateva-din-romania–vezi-video_709171.html spuneam ceva de FEMOSAN …. si avioane pe blogul meu …. de unde crezi ca intuiesc???

  Mersi! NU stiu, de unde ? Eufrosin

 2. Ce parere aveti despre teoria unui capitalism moral. La linkul urmator gasiti recenzia unei carti care vorbeste tocmai despre un astfel de capitalism.

  http://danpatrascu.eu/2010/04/14/capitalismul-dintr-o-alta-perspectiva-recenzie/

  Cred ca aceasta este o problematica ce trebuie dezbatuta in mediile crestine.

 3. din experienta si analiza cauzei , efectului plus trebuie sa stii despre legile naturii ….

 4. Eu vreau sa am informatii mai ample in legatura cu vizita in Romania a adjunctului primului ministru al Israelului.
  Astatzi va avea discutii cu Boc si Basescu.Avand in vedere ca nu schimba retete culinare intre ei, este in mod sigur, legitim ca si romanii sa afle subiectele discutiilor.
  Ieri, vicele a fost la scoala Lauder.Mare bucurie mare. 300 de copilasi au parinti ce pot plati mii de euro pentru educatia acestora! Frumoasa dovada a prosperitatii comunitatii evreiesti. Slava Domnului ca nu se mai simt discriminati!
  Mi s-a umplut inima de bucurie vazand ca Radu Moraru statea cuminte printre parintii emotionati.

  N-am auzit de scoala Lauder, se afla in Bucuresti – e pentru toti copiii, sau numai pentru a evreilor? Eufrosin

 5. Scoala Lauder se afla in Bucuresti si este accesibila copiilor evrei. Studiile se fac in ebraica, engleza si romana. si in clasele mari exista o optiune pentru viitoarele elite.Taxele anuale pornesc de la 4000 de euro si urca pana la 8000. Asta era situatia pana de curand.
  Cunosc familii care si-au inscris toti copiii scolarizabili. Nu are rost sa va insir nume. Imi amintesc doar ca Andrei Gheorghe si-a pus telespectatorii la curent cu faptul ca urmasul(a?) sau isi facea studiile in acesta exceptionala scoala privata.
  Interesant este faptul ca „cererea” este mai mare decat” oferta”.
  Lauder este insul cu PRO TVul.
  Mai departe, cautarea-i simpla. In fond, nu-i nimic de ascuns, dovada interesul manifest…si filmat al guvernului Israelului.

  • Sa ne pazeasca Dumnezeu de „elitele” iesite de acolo! Baietii gandesc pe termen lung dar planurile le vor fi stricate.

 6. AVERTISMENT !!! Cine doreste sa nu plece din ROMANIA si sa traiasca in ARMONIE si PACE poate sa PARTICIPE la REVOLUTIA bunului simt ASTFEL : sa nu mai intre DES in MAGAZINE dupa SUCURILE si Alimentele pline cu EURI Si Zahar rafinat , sa nu incalce viteza LEGALA mai ales in zonele foarte populate sau unde exista pericole de ACCIDENTE , sa nu mai vorbeasca ca un PSIHOPAT , HOMOSEXUAL , POSEDAT ETC. sa nu mai deranjeze cu tot felul de ABUZURI oamenii care doresc SANATATEA FIZICA si MENTALA a celor din jurul LOR ! va doresc SUCCES si RELAXARE placuta !!!

 7. nimic nu este INTAMPLATOR 🙂 deci CREDINTA in DUMNEZEU si INTELEPCIUNE ! ca multi vor dori sa va ARUNCE IN HAOSUL NECREDINTEI INVIDIEI si URII ….

 8. Băsescu merge cu elicopterul şi maşina la funeraliile lui Lech Kaczynski – in locul lui as sta in RO pazit bine si cu proiecte ALTRUISTE …..

 9. TACEREA UCIDE !!! CITEZ – Aţi ajuns să vă fie milă de cei care ucid şi nu de cei care sunt ucişi. Aţi ajuns să luptaţi împotriva unori oameni cărora voi sau ţara voastră n-are nimic a le reproşa. Aţi devenit rasişti şi xenofobi, fără a căuta şi găsi adevărate motive, doar privind ştirile de la televizor. Aţi devenit partizani ai unor politici pe care nu le înţelegeţi şi pe care nici măcar n-aţi căutat să le înţelegeţi sau să vedeţi ce se ascunde în spatele lor.
  Mila şi compasiunea, cu care cândva poporul român se mândrea, au dispărut cu desăvârşire. Adevăratul Popor român n-a atacat niciodată pe nimeni şi a luptat doar împotriva celor care îi ameninţa teritoriul şi existenţa. Astăzi, însă, luptăm în războaie care nu ne aparţin, uitând să luptăm împotriva propriilor noştri duşmani.
  Am făcut din duşmanii noştri, conducătorii noştri şi nici măcar nu realizăm acest lucru. Suntem partizanii unui partid sau altuia, ai unui grup sau persoane, fără să ne gândim că de fapt aceştia nu ne reprezintă pe noi, ci interesele duşmanilor noştri, care deşi nu se mai obosesc să se ascundă, totuşi nu sunt văzuţi, pentru că patima şi partizanatul au pus stăpânire pe gândurile noastre. Suntem în stare să ucidem pe cineva doar pentru o idee, care nici măcar nu este a noastră dar plecăm capul când adevaratele drepturi ale noastre ne sunt încălcate, de aceiaşi oameni pentru care am fost în stare să ucidem. V-aţi gândit vreodată câţi oameni ucideţi zilnic prin tăcerea voastră? Veţi spune că n-aţi ucis pe nimeni dar nu e aşa. Tăcând înseamnă că v-aţi dat acordul şi astfel aţi devenit complici la faptele despre care aţi ştiut dar nu aţi luat nici o atitudine.Complicitatea, chiar şi morală, se pedepseşte. După părerea mea ar trebui pedepsită mai aspru decât celelalte forme de complicitate, pentru că întâi gândeşti şi pe urmă faci, deşi unii procedează exact invers. sursa – http://www.gandul.info/news/boc-spune-ca-ia-in-calcul-modificarea-legii-ani-prin-ordonanta-de-urgenta-5914146 la comentarii !!!

 10. atentie PATRIOTI ROMANI ! ceva nu este in regula … se coace ceva… am si eu INTUITIE buna CATEODATA – sfatuiesc patriotii ROMANI sa fie foarte PRUDENTI incepand din PARLAMENT GUVERN si pana la cei mai de JOS – sa umble prin locuri foarte SIGURE si PAZITE ca vor fi VANATI de catre TRADATORII TARII !

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: