Interviu cu şeful SRI – II: dezvăluirile


N-au trecut bine doua saptamani de cand am publicat partea I a analizei interviului acordat de George Maior, seful SRI ziarului Romania libera, ca interviul a disparut de pe saitul RL, linkul ducand la fotografia unui manechin imbracat provocator, gen „Lenina”, personajul feminin din „Brave new world”.

Sigur nu e de vina „amenintarea” mea de a reveni cu partea a II-a, pentru incercarea puerila de-a face disparut materialul sursa, acum ca barbatii sunt responsabili pentru turma. Noroc cu „google cache”, sunt totusi alte vremuri decat cele in care confiscai manuscrisul si gata…

Ramasesem aici:

Cat la suta din informatiile SRI vin de la colaboratori, cat de la agenti?
G.M. Sunt aspecte secrete. Va pot spune totusi ca aproximativ 45% din surse secrete umane, sub 20% din surse tehnice, 10% din cooperare si schimb de informatii cu alte servicii, 25% din analiza si surse deschise.

Procentajele sunt atat de secrete, incat pot fi evident divulgate fara a periclita cu nimic siguranta nationala.  Ce-i alarmant insa, e numarul ridicat de turnatori, caruia i se datoreaza 45% din informatiile primite. As intelege daca ar fi pentru o cauza buna, dar cand cel care aduce pensiile acasa, soferul de livrare marfa cu acces la materialele trimise prin compania la care lucreaza, pana la proful universitar aflat pe linie corecta inca din vechiul regim te spun atunci cand li se pare ca nu ai te-ai conforma intocmai sablonului, nu mai poate fi vorba de interesul tarii, ci de cel al politrucilor care-o tradeaza si distrug.

SRI mai are agenti acoperiti in presa?
G.M. SRI are agenti acoperiti in zonele de interes pentru securitatea nationala, la fel cum procedeaza orice serviciu din zona UE sau NATO.

La ce v-ar folosi astfel de agenti in presa sau in politica?
G.M. Orice agent acoperit are rolul de a culege informatiile necesare exclusiv pentru securitatea nationala, fara conotatii politice sau mediatice.

Pe sleau, orice nefericita tara care se afla in Natoue, are neaparata nevoie sa fie „informata” de catre agenti infiltrati ca si oameni de presa.  Exista vre-o diferenta de mentalitate intre comunistii care cenzurau cu barosul si urmasii lor contemporani care influenteaza mai fin sa nu, opinia publica prin soparle strecurate pe post de stiri, editoriale si distractie ?

Nici una, va asigur. Prin comparatie, propaganda comunista era grosiera, greoaie si ne-veridica, pe cand cea moderna a fost rafinata inca de la aparitia primului exemplar al New York Times. Cum se compara vechiul telejurnal de la 19:30, cu curvasaria sireata si frumos colorata cu care proteveurile alogene isi vara coltii lor otravitori in mintile si sufletele noastre?  Dar fostul oficios al PCR Scanteia, cu portalurile „de stiri fierbinti si realitati” online SC xyz.com SRI?  Nu ca e mai usor sa prostesti lumea dandu-i impresia ca o informezi si distrezi?

Rolul agentilor din presa sau politica nu e deci unul de informare asupra pericolelor care ameninta natiunea, ci unul de  influenta al natiunii si dupa cum se vede, nu intotdeauna la modul pozitiv.  Rolul firesc al SRI include si apararea neamului de influentele culturale nocive, nu numai de pradatorii deghizati ca „businessmeni”, ca doar angajeaza suficienti intelectuali pentru a fi capabil de aceasta.

A stirbi si minimaliza o cultura veche de 2,000 de ani, e mult mai rau decat a fura o fabrica, sau chiar o industrie intreaga – Eufrosin

Exista scurgeri de informatii din SRI?
G.M. Au existat anumite incidente in trecut si consider ca au fost cele mai grave, fiindca ar fi putut afecta  direct capacitatea operationala si credibilitatea serviciului. Exista acum un sistem atat de performant, incat anul trecut, care a fost extrem de complex si dinamic, am putut preintampina orice scurgere de informatii si s-a vazut acest lucru.

Aici probabil dansul se refera la scurgerile de stenograme rezultate din monitorizarile efectuata asupra inamicilor politici, activitate favorita a unor servicii folosite pe post de „reglator de conturi” si nu la actele de tradare si de spionaj efectuate de 20 de ani incoace impotriva unei Romanii aflate aparent fara nici o aparare. Daca era vorba de acestea din urma, Radu Berceanu, Petre Roman si altii ca si ei, ar fi infundat demult puscaria pentru ce au facut tarii noastre.

Cati ofiteri de Securitate mai lucreaza la SRI?
G.M. Foarte putini, in jur de 50 si care, dupa verificari, s-a demonstrat ca nu au avut de-a face cu zona operationala, nu au incalcat drepturile omului, pot sa va garantez acest lucru.

Dar ce faceau?
G.M. Lingvisti, traducatori, tehnicieni etc.

Sa spunem ca-i adevarat si ca cred asta.  Si totusi, cum se face ca in ciuda epurarii de personal efectuate, vechile mentalitati si tactici de terorizare ale incomozilor, se mentin, ba chiar se intetesc, insa in relativa libertate de data asta?  Sa intelegem ca adevaratul scop al serviciului de securitate si informatii intern, nu a fost si nu este decat unul de aparare al oligarhiei aflate la puterea politico-economica, oricare ar fi aceasta, de catre noi, plebeii care le platim salariile?  Vedea-v-om oare cu ochii nostri dezmintirea ? Da Doamne!

Exista fosti ofiteri care au plecat o data cu reformarea serviciului si care acum ar putea face comert cu informatii?
G.M. Exista un transfer al unor relatii vechi legate de securitate in sfera politica si economica, dar nu este neaparat legat de fosta Securitate, iar dezvoltarea tehnologiei a potentat acest lucru.

Presedintele Romaniei a vorbit de mai multe ori despre grupuri de interese ilegitime care au acces la informatii din Guvern. Din ce zona provin aceste grupuri?
G.M. Aceasta problema este in atentie. A fost o realitate in evolutia istorica a Romaniei.

Acum incepem sa ne apropiem de adevarul extrem de incomod, care il face pana si pe seful SRI sa transpire atunci cand e adus pe tapet. Priviti cum iasa balaurul din lac, odata cu urmatoarea intrebare:

Exista societati private care functioneaza ca niste servicii secrete, iar unii politicieni lasa sa se inteleaga ca au fost urmariti si apoi santajati de astfel de profesionisti.
G.M. La nivel societal se pastreaza unele reflexe ale fostei securitati, uneori chiar in contextul legilor extrem de laxe. In plus, progresul tehnologic face ca milioane de romani sa aiba Smartphones-uri, PDA-uri  sau alte aparate care exista pe piata si care pot fi folosite in asemenea scopuri. Nu este atributul SRI sa monitorizeze asemenea fenomene care se intampla pe scara larga. Exista in schimb interceptari cu aparatura ilegala, iar SRI are obligatia de a le detecta si a informa Parchetul.

Intai el recunoaste ca atat fosti ofiteri ai Securitatii, cat si altii, s-au constituit in grupuri de interese ilegitime si de presiune , care au acces nu numai la datele Dvs. personale, bazat pe numarul de inmatriculare al automobilului, sau pe numele de pe cutia postala, cat si la informatii clasificate ca si secrete de stat. Mai departe, el afirma ca aceasta este o problema care se afla in atentia SRI. Asta e bine.

Mai departe, Dl. Maior admite ca nu cetatenii care fac poze cu mobilul sunt in atentia lor, ci altii cu acces la o tehnologie mult mai avansata si ilegala aflata in posesiunea unor civili dinafara structurilor oficiale ale guvernului Romaniei.  Intentia declarata de a depista si starpi aceste grupari infractionale hi-tech, e imbucuratoare pentru toata lumea. Urmeaza in mod firesc si faptele, nu-i asa?

In fond, nu vorbim numai despre monitorizare ilegala aici, cat si despre abominatii care se petrec zilnic, minut-cu-minut, impotriva unor nevinovati sub orice lege pamanteasca, dar care dintr-un motiv sau altul, au devenit tinta acestor criminali civili. Cine ar vrea ca dupa tortura neincetata in propria casa, odata ajuns pe culmea disperarii, sa spuna asa ceva despre propria-i viata?

„Eu sunt urmărită în bandă de cineva care finanţează aşa ceva, are cum şi cu ce să finanţeze aşa ceva. Sunt obiectul cuiva din SRI.
Vreau însă de acum încolo să vorbesc.
În timpul somnului, dacă mă lasă să dorm, îmi ard mâinile, îmi dau cu radiatii în cap; la trezire acum, mi-a ţinut amorţită rău de tot mâna stanga, dar amândouă mâinile sunt într-o suferinţă surdă, cu arsură în profunzime, aproape îmi scapă tel din mâini; în cap din creştet până la ceafă- arsuri usturătoare, mă doare tot capul rău; ca de obicei în orice cameră vreau să dorm, îmi face acelaşi lucru..

.Ăştia vor să nu mă pot îngriji pe mine insumi. M-am trezit şi ca de obicei la trezire, am o stare de rău e ceva ce în cuvinte nu se poate descrie..  Ne vor fără o sursă de trai, cu aparatele electrocasnice mereu în reparaţie, abia să ne putem îngriji singure sau mai bine, să nu ne mai putem îngriji singure, au învestit în toţi vecinii să mă trateze rău, să mă jignească, să mă enerveze, să spună avertizări ce vor filma.
Imaginează-ţi că au venit după mine din cart. Dămăroaia, psihopatul face intervenţii cu un amuzament debordant pe amândouă noi femeile. Nu mai mă pot îngriji pe mine, nici gâştele, nici grădina şi tot cheltuim bani pe ţepe, răutate, făcătură.  Nu cred că se bagă nimeni să ne scape.
Nu pot să răspund la un interviu, mă ustură toate oasele, ochii şi nu trebuie să plâng sau să râd pt că o să îmi fie şi mai rău de oboseală.

data    18 septembrie 2009, 17:32
subiect    E nenorocire, ce au oare de gând?

A oprit pe pod în faţa casei o maşină neagră în care era doar şoferul. S-a îndreptat spre casa moldoveanului cu nişte foi. Din primul moment, moldoveanul a început într-un fel de groază parcă să se dea foarte bine cu omul ăsta puternic, dubios, tucuiriu şi adunându-şi forţele, căci făcea eforturi psihice mari, tot spunea de mine şi repeta: „E bolnavă, e bolnavă, e nebună, e bolnavă, e bolnavă, dar cu gravitate spunea cuvintele. Se plănuieşte ceva. Eu vreau să o duc la azil pe mam mea, pt că nu face nimeni focul şi nu găteşte nimeni iar eu abia mă descurc să mă îngrijesc singură. Îţi dai seama că au interceptat tot ce am vorbit cu tine. Cine ştie ce vor animalele să mai facă de acum încolo cu viaţa mea şi a ei. Te rog nu mă lăsa. Mi-e frică. Au distrus-o ei pe ea, dar ororile au de gând ceva cu mine. Nu mă lăsa.

…Se tranzactionează viaţa mea la un nivel mai înalt decât tot ce am citit eu despre oameni torturaţi din America şi din România. După ce au cheltuit enorm să mă distrugă cine ştie ce au de fapt de gând. Nu mă lăsa. Te rog nu mă lăsa. Ei ştiu ce ai scris tu în ziare. Cine ştie ce ai activat tu, spre binele meu şi i-a deranjat. După cât am fost ţinută în tortură, în suferinţe groaznice fără pauză, cine ştie ce măsuri îşi iau să nu te creadă şi să nu mă creadă nimeni. Cine ştie ce vor de fapt după ce m-au distrus în ultimul hal. Nu mă lăsa.

Cu o asemenea tehnologie nu se poate să nu mă facă praf, mama este distrusă şi ei dau în ea de parcă ar fi din marmură şi nu ar fi om. Sunt atât de sălbatici, încât de azi îmi dau seama că pot să nu mai am mult. Te rog frumos când mai ai ocazia aprinde-mi o lumânare.
Nu prea sunt transportabilă, m-au torturat f. rău şi nici nu vreau în vre-un spital unde tot vor veni după mine şi mă vor chinui.

Dacă poţi, fă public cazul meu, nu te întrista dacă lumea este indiferentă.”

Ecaterina Nicorescu, 37 de ani, fostul domiciliu in:
Mun. Bucureşti  Sec.1
Int. Gheorghe Vîlceanu nr.16
Stabilit resedinta în com. BRĂNIŞCA sat  TÂRNĂVIŢA , str. Principală Nr. 9  jud. Hunedoara.

Daca Ecaterina ar fi singurul roman astfel chinuit, inca ar fi bine. Din nefericire situatia e mult mai grava. Odata ce am deschis subiectul, oamenii mi-au scris, iar marturiile lor similare si coerente nu lasa loc de dubii:  nu ei si-au pierdut mintile, ci cei care ii tortureaza astfel.

Ce ne promite Dl. Maior noua tuturor, e clar: depistarea infractorilor si deferirea lor justitiei. Vedeti, nu este vorba doar de tehnica de interceptare ilegala, ci de ceva cu mult mai rau pentru bietii oameni deveniti subiecti ai bestiilor dezlantuite: arme sofisticate care folosesc energie directionata.  Motivele pentru care ei sunt astfel torturati sunt uneori simplu de inteles desi absolut ne-justificabile (incomozi dpv politic, averi de obtinut prin eliminarea mostenitorului de drept, etc.), iar alteori de-a dreptul imposibil:  de ce este distrusa viata unor femei care nici macar nu au facut politica o zi in viata lor?

Sau dupa cum imi scriu altii, ei au fost pur-si-simplu „preluati”, dupa ce parintii lor au fost astfel hartuiti si chiar omorati intr-un final. Sa fie oare pentru antrenamentul nemernicilor proaspat recrutati in bandele civile?  Un alt raspuns nu pot sa imi imaginez.

Ce pot insa si chiar promit sa ofer SRI, sunt toate cazurile celor care mi-au scris: nume, date, marturii.

Ii asigur ca acestea nu vor putea fi categorisite ca si deranj mintal: de regula, victimele sunt oameni cu un spirit vivace, mai inteligenti decat media, unii a caror marturie logica, credibila, asezata, nu poate fi catalogata ca ceea ce si-ar dori tortionarii lor. De fapt cateva state americane, chiar au legiferat acest gen de crime, pedepsindu-le cu pana la 25 de ani de inchisoare.  Nu suntem in America stiu, dar teroarea e teroare, crima e crima, iar faptasii pot si trebuiesc pedepsiti, intr-un fel sau altul, chiar daca legea noastra nu se ridica inca la nivelul celei americane.

Ma astept ca cineva care vorbeste atat de elocvent despre drepturile omului si care intelege ca serviciul in fruntea caruia se afla trebuie sa serveasca intr-un final cetateanul roman, va intreprinde si demersurile necesare pentru starpirea crimei organizate indreptate intr-un fel atat de ticalos, malevolent si sadic, impotriva cetatenilor Romaniei :

Precum Marea Neagra ne-a incaput pe  ambii, George Maior si cu mine odata , tot asa trebuie ca tot romanul sa aiba loc si tihna in tara lui astazi. Nu-i lucru mai rau decat sa poti face binele si sa ramai pasiv, dar am incredere ca inca aflati in Saptamana Mare, Harul Invierii Domnului il va lumina si pe fostul meu coleg de distractie, pentru a actiona in conformitate cu spusele sale.

Ramaneti pe receptie, Lumea dupa Eufrosin va va tine la curent. Cazuri mai sunt si vor fi expuse lumii largi, pana la indreptarea lucrurilor.  Am insa presimtirea ca nimeni nu va fi dezamagit, inafara celor care perpetueaza raul. Sa aiba ei parte de mult mai mult decat de o dezamagire, de fapt sa fie rasplatiti dupa faptele lor.  E vremea.

Hristos a Inviat!

Daca v-a placut acest articol, veti fi interesati si de:

Un rău imens este perpetuat în România chiar sub nasul nostru – veţi deveni Dvs. următoarea lui victimă ? Ce poate şi TREBUIE să facă Preş. Băsescu:

26 răspunsuri

 1. Se specifica in articol ca 45% din informatiisunt aduse de informatori. Nu se spune cat la suta este reala. Exista o scoala a delatiunii in lumea informatorilor. O stiu din proprie experienta si pot afirma ca urmarind traseul multor informatori am remarcat cum acestia ajung sa „improvizeze„atunci cand simte ca nu va plati pt delatiune. De obicei , dupa un contact minim cu obiectivul, alege sa minta sau sa provoace, depasind masura, sa agreseze …. Am mai observat ca delatiunea este tolerata, chiar sugerata, institutional…

 2. ….ai ochii albastrii @mercurie?
  Intrebare retorică, evident…:x

  • N-am ochi albastri. I-am indurat o buna bucata de timp si i-am cunoscut. Daca nu esti o persoana importanta, cunoscuta media, cu ceva valori intelectuale recunoscute, adica cu un trecut si un profil cunoscut si acceptabil d.p.d.v moral, pt informatori devi consumabila. Sportul lor national este sa te dea de periculos si daca reusesc ti-au facut praf viata. Conform legilor un pericol public trebuie eliminat, stopat, etc. Doar Dumnezeu te mai apara.

   • Doar ca din cate se vede, astia opereaza complet inafara legii. Inteleg totusi ca delatiunea lor indreptata inspre urechile stapanilor lor, favorizeaza perpetuarea torturii asupra nevinovatilor. Mi s-a raportat ca stari psihice de tot felul, pot fi induse de la distanta, facand victima sa injure, ameninte si chiar sa planuiasca incetarea actiunilor ofensive, prin eliminarea nemernicilor care le perpetueaza. Doar ca ei controleaza totul..

    E un caz clasic de fabricare a dusmanului, atunci cand nimeni nu te dusmanea, caci asta le justifica veniturile fara de care ar fi nevoiti fie sa faca foame, fie sa munceasca cinstit. Iar a le cere unor otrepe sa munceasca cinstit, e prea mult

    • Victima poate fi un robotel in mainile lor. Da, poate fi pusa sa graiasca fel de fel de lucruri. Ei te pun sa graiesti, altii sunt pusi sa asculte, se fac rapoarte, esti declarat periculos, deci au acoperire juridica….Experimentul continua.

     • Infiorator, ce parsivi pot fi astia… Acoperire juridica insa tot nu au, ci doar o semi-justificare pentru lichelele care-i platesc, care nu ar tine in fata legii. Inca n-am auzit din pacate ca cineva sa aiba succes in justitie, dar ziua aceea trebuie sa vina. E destul un singur caz, apoi va fi o avalansa…

     • Corect, dar greu de dovedit in justitie ! Toti martorii se fac mici ! Tuturor le este frica ! Si mai este si plamada contemporana: oamenii sunt velsi, vor sa traiasca bine…Pofta bate dreptatea !

    • Din suferintele cobailor:
     -fenomenul de insingurare: ca sa fie insingurat, amicii si rudele sunt invitate, contra cost, sa-l hartuiasca pe cobai;
     -pragul de durere: este mult mai ridicat ca la omul normal. Au grija sa induca permanent o stare de rau, stari depresive, manie…sau stari perverse..Cobaiul nu are o viata sexuala, caci i se interzice apropierea de sexul opus, ceea ce nu inseamna ca lucratorii nu vor fi preocupati sa exploateze instinctul sexual…Agresarea organelor genitale este o preocupare constanta..Agentul PSI este in genere un agresiv sexual.., un pervers..Spre exemplu eu a trebuit sa indur asa ceva, fiind obligat sa ma operez….Le place sa induca impotenta si s-o faca prin durere..
     -monitorizarea gandurilor cobaiului, inlocuirea acestora cu gandurile agentului PSI, cu stari psihice nefiresti , inclusiv in somn, este o alta preocupare..Adica nu stiu cat la % din ganduri mai sunt ale cobaiului …
     -reducerea coeficientului de inteligenta: o fac constant…, in special cand interferezi cu alti oameni, daca ai un loc de munca, etc… Poti fi o persoana geniala, cu un coeficent de inteligenta deoebit, care ar putea produce valori intelectuale inestimabile..Nu conteaza la agentul PSI, din contra…O fac chiar cu placere..Din experienta stiu ca au un mare complex fata de persoanele inteligente cu studii si fac tot posibilul sa atenteze la inteligenta acestora. In special cei tineri..!
     -atentatul la viata spirituala a cobaiului si la siguranta lui: o viata spiritual ridicata a cobaiului inseamna un atentat la viata agentului PSI..Acesta va face tot posibilul sa il impiedice pe cobai sa aibe o legatura cu Dumnezeu… “Tratamentul” classic este o diritamba de ganduri si patimi mizere: ura, pofte trupesti, egoism, invidie, ….Daca acestea nu dau rezultat se atenteaza mai conventional. Se apeleaza la o persoana de sex opus …De obicei o persoana depravata sau cu afectiuni psihice, dar niciodata o persoana noarmala. Daca nu reusesc sa rupa leatura cobaiului cu Dumnezeu ei incep sa aiba necazuri !
     -cobaii intotdeauna sunt dintre romani. Am banuiala ca sunt alesi oamenii care in viitor i-ar deranja…Nu va ganditi la siguranta nationala, ci la siguranta camarilei de la putere. Obiectivee sunt mai totdeauna tinerii romani cu potential. Niciodata n-o sa gasiti cobai dintre minoritari !

     • exista si hipnotizatori care ii incearca pe unii … se uita de la alta masa fix in ochi si incepe … de obicei sant oameni reci si mai in varsta … cu arsurile pe corp si atacurile in zona capului este iar adevarat … problema este ca cei care nu stiu despre aceste metode ordinare pot ajunge sa Ucida la comanda … atentie la persoanele din jurul vostru mai ales la cele foarte NERABDATOARE si NERVOASE permanent !

     • Hipnoza este una din multiplele talente …, dar insignifianta…Nu au nevoie pt ca daca devii obiectiv , intra in mintea ta si se foloseste de perioada de somn sa te lucreze..

     • Te cred pe deplin, dar precum spui, nu se poate ca Domnul sa nu ii loveasca pe ticalosi pana intr-un sfarsit. Adica ii lasa ce-i lasa, apoi le vine si lor rasplata inapoi. Putem conchide deci ca secu’ lucreaza impotriva Romaniei ?

     • La cati romani nevinovati sunt trosniti ce putem crede ? Nu mai este vorba de un experiment de nisa , cu o simpla incalcare a drepturilor omului, este un fenomen de masa…Prea multi tineri, prea multe familii traumatizate,…

     • Daca va trece prin cap ca ati putea scapa in lumea larga, trebuie sa va dezamagesc. Am incercat eu si …., am descoperit ca, odata ajuns in lumea civilizata, am fost gonit il rapido inapoi..Probabil sunt mecanisme care tin de NATO, dar mai probabil aceste mecanisme sunt mult mai vechi…Mai este si povestea cu “vestul portdrapel al drepturlor omului” ! O iluzie.
      Scaparea ar fi mai probabila in lumea necivilizata, dar acolo nu am de gand sa incerc.

      • Am incercat si lumea „necivilizata”. Sau ostila Americii, am crezut: Cuba! Totul s-a intamplat in scenariul anterior. Nu numai tortura, dar haituitul pe strada, toate autobuzele Havana City Tour claxonand violent la vederea mea, etc. Cam aceasi poveste s-a intamplat in Thailanda, cu exceptia faptului ca acolo au incercat sa ma provoace in a face comentarii negative la adresa curtii regale (crima care se pedeseste cu 20 de ani). Nu exista loc pe planeta. Toate serviciile d4e inteligenta au acces la sateliti care ne detecteaza. Nici nu-i nevoie de chip, cred eu. Doar modele de computer cu forma si dimensiuniile tale, rotate in 360 de grade. Am cheltuit ultimul ban incercand sa scap. Nu-i posibil!

      • Ce nu poate banul, poate Domnul, caci la El este adevarata izbavire. Fi linistita, nu te agita, caci asta vrea vrajmasul si mai ales, mergi la Biserica!

    • -problema istorica: la venirea rusilor in tara, in 45, au gasit o scoala a agentului PSI . Una romaneasca! Au inlocuit-o cu una kominternista: o gramada de sovietici si minoritari. La venirea lui Ceausescu balanta s-a mai inclinat in favoarea romanilor. Nu stiu ce s-a intamplat din 89 in coace, dar cert este ca nu in favoarea romanilor. Romanii o iau pe carca rau de tot ! Sa te fereasca Dumnezeu sa ai destin contra lor ,ca te-au mancat !

    • Evident ca ce-a mai mare lipsa a unui cobai este viata de familie…Nu numai ca nu i se da voie sa-si creeze familie, dar si membrii de familie ramasi fideli vor fi trecuti in lumea celor drepti prin adevarate atentate la sanatatea lor..
     Tatal meu a facut brusc cancer pulmonar , dar si acolo unde s-a asezat pe un scaun in interiorul Ministerului de Interne …Se dusese la un general sa ceara eliberarea mea…Fara succes..!
     Nici cei ramasi nu sunt in siguranta…De obicei sunt doborati prin boala !

    • Trebuie sa fiu cinstit si sa recunosc ca m-au lasat sa-mi fac o facultate, nu m-au adus la periferia societii si nu m-au omorat ! Dar nici o intreg nu sunt !
     Nu stiu cum va fi de acum in colo si nici nu stiu cat de bine imi va fi la batranete….Concluziile le trageti voi !

     • De exemplu am pe mine 4 operatii, datorate lor in mod exclusiv ! Dar ce nu se vede si nu se simte ma preocupa ..Iti pot induce boli cu „explozie” intarziata..

 3. articolul nu a disparut nicaieri. trebuia doar sa-l cauti mai bine.
  http://www.romanialibera.ro/opinii/interviuri/directorul-sri-scutul-antiracheta-aduce-spionii-din-est-in-romania-180256.html
  au dezvoltat o versiune beta a siteului si probabil li s-au incurcat linkurile.

  Mersi! Eufrosin

 4. Am mutat comentariul lui Marius la articolul referitor la tragedia aviatica de astazi. – Eufrosin

 5. Câti oameni ai văzut cu ochii tăi chinuiţi şi chiar omorâti prin jocul video interactiv prin care sunt torturată de exemplu eu cu arme cu energie direcţionată şi nu ai avut cu ce să îi ajuţi? …. Dar cazul naţional Ecaterina Nicorescu? Câtă lume ştie de ea şi s-a uitat la ea cum este tinută în tortură fizică şi psihică de la distanţă! Câtă lume tace! Câti oameni sunt chiar cunoscuţi ca fiind victime ale torturii la distanţă fizice sau psihice sau ambele, din ţara noastră?
  Câtă lume ştie cum se stabileste imaginea pe telefoanele mobile cu cartele fabricate de mafioţii acestei afaceri sau cartele Vodafone sau Orange, pt a vedea în direct cum un la noi în ţară Ecaterina N. şi alte victime sunt chinuite şi torturate la distanţă cu o sălbăticie inimaginabilă 24/7?
  Cum e să vezi cum este distrus prin chin, tortură de la distanţă cât de lent posibil pt a îl face să se chinuiască maximum posibil şi să nu îl poţi scăpa pe nefericitul desemnat victimă? Cum se simt oamenii văzând-o pe Ecaterina N. chinuită cu sălbăticie de o bandă criminală stabilită la familia Sandu şi la familia Arghir obligaţi şi ei să o hartuiască, umilească pt a îi mulţumi pe psihopati şi să nu o scape chiar nimeni din mâinile psihopatilor?

 6. […] Ce ar fi fost frumos să putem spera, este că spre deosebire de Statele Unite, guvernul României nu va recurge la terorism climateric împotriva propriilor cetăţeni, dar masca a căzut.. Un guvern care comite asemenea abominaţii împotriva a două femei, mamă şi fiică, lipsite de or… […]

  • In toata lumea civilizata, administrata democratic, s-a inregistrat in ultimii ani o crestere a tolerantei fata de infractionalitate..Se pare ca este o „tendinta” premeditata ! Scopul este de a se creea un crescut sentiment de nesiguranta. Pt informatii mai profunde intrebati un sociolog. Se intampla in Australia, in SUA, Canada si Europa.
   Daca tinem cont si de echipele de tortionari pshici din Romania, caci partea cu infractionalitatea scapata de sub control mai ceva ca in lumea a treia este o stare de fapt, avem un tablou de ansamblu infiorator.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: