Statele Unite sprijină teroarea islamică împotriva Rusiei


Nu cunoastem inca intreaga poveste din spatele celor doua femei sinucigase care s-au auto-detonat, provocand moartea a 38 de oameni si ranirea altor zeci, in Moscova. Cu toate ca afilierea lor este ne-clara, asumptia convenita e ca purtatoarele de bombe erau legate de miscarea rebelilor Ceceni in Caucazul de Nord.

Exista insa ceva incert caruia nu i-am acordat atentia noastra, in ciuda conexiunii sale clare cu teroarea dezlantuita de dimineata asupra moscovitilor.

O intalnire putin cunoscuta a avut loc in Decembrie 2009 in Tbilisi, capitala aliatei SUA, Republica Georgia. In acea luna, Georgia a fost gazda unei conferinte a jihadistilor, pentru a planui „operatiuni” impotriva Rusiei.

Evenimentul nu a fost raportat de catre media, astfel incat a fost nevoie de o reclama platita in Washington Times pentru a-l face public. Cu incapatanare, nici o organizatie de stiri sau blog nu a atins subiectul insa. Asa ca iata-ne.

Mai jos se afla parti relevante ale articolului „Imbarligatura Georgiana – si o alegere pentru Statele Unite”. (textul subliniat in original, a fost pastrat). Autorul este James George Jatras, fost ofiter al U.S. Foreign Service (Serviciul diplomatic strain), precum si analist de politica externa al Comitetului Republican de Politici al Senatului american.

„Americanii trebuiesc constientizati asupra faptului ca Saakashvili acorda refugiu jihadistilor reponsabili de ne-numarate acte de teroare in Rusia de Sud si de efortul extraordinar depus de regimul lui pentru a le permite intetirea atacurilor in zona Caucazilor.

Specific, surse de incredere (legate de doua servicii straine de informatii), in Decembrie 2009 a avut loc o intalnire cu participare secreta in Tbilisi, capitala Georgiei, a reprezentantilor grupurilor jihadiste bazate in varii tari Islamice si Europene, in scopul coordonarii activitatilor in flancul de sud al Rusiei. Intalnirea a fost organizata sub auspiciile unor oficiali de rang inalt al guvernului Georgian; in vreme ce Saakashvili insusi nu a fost prezent, oficiali ai ministerului afacerilor interne (se spune ca G. Lordkipanidze) si altii au actionat ca gazde si coordonatori. Ambasadorul Georgian in Kuweit Mayering-Mikadze, a facilitat calatoria participantilor din Orientul Mijlociu. In plus fata de operatiunile militare, a fost dedicata o atentie speciala razboiului ideologic, de ex. lansarea postului TV de limba rusa „Intai caucazian”.

Sa credem noi ca agentiile de informatii ale SUA nu aveau cunostinta de aceasta intalnire, precum si de alte actiuni similare? Intrebarea devine de ne-evitat atunci: a decis Washingtonul sa nu-i vada – sau mai rau, sa il incurajeze pe „aliatul” nostru Saakashvili sa joace cartea jihadului impotriva Rusiei? Arfi un astfel de lucru posibil intr-o vreme cand media e plina de rapoarte despre atacuri jihadiste in Afghanistan, Iraq, Pakistan, India, Israel, Philippines si alte tari – nu in ultimul rand in SUA, (Fort Hood, Fort Dix) ?  Amenintarea vine din partea aceleiasi ideologii care a motivat atacurile de la 11 Sept. impotriva tarii noastre si care cauta sa creeze prin violenta un califat Islamic guvernat de legea Sharia. ( de fapt atacurile de la 11 Sept. au fost comise de catre sionisti, in cooperare cu elemente corupte din interiorul aparatului de informatii american si cu concursul politicienilor de la cel mai inalt nivel – dar autorul nu o poate spune din pozitia lui  – nb)

In fiecare zi trupele americane se lupta cu jihadistii in Afganistan, unde prospectul cooperarii intre NATO si Rusia devine tot mai promitator. Multi in Vest insa, prefera sa intoarca privirea cand e vorba de atacarea Rusiei, sau cand vre-un politician instabil care se mascareste ca si re-incarnarea georgiana a lui Thomas Jefferson ofera teritoriul tarii sale ca si o baza terorista.

Ar fi trebuit sa invatam lectia aceasta demult. In anii ’80, sprijinul american acordat luptatorilor mujahedini impotriva sovieticilor, parea sa aiba sens – dar in final ne-a dat „invatatii” islamici cunoscuti ca si Taliban, precum si gruparea Al-Qaeda, in fruntea careia se afla cel mai bine protejat al nostru, Osama bin Laden (autorul fie nu stie adevarul despre Al Qaeda, fie il trece cu vederea – nb). Raportul Comisiei 9/11 e plin de referinte la activitatile jihadiste sprijinite de catre Statele Unite in Balcani in anii 90….Ne-invatand nimic din ele, vom repeta acum aceleasi greseli (acte premeditate – nb) in Caucaz – cu costul scufundarii relatiilor imbunatatite cu cea de-a doua mare putere a lumii, care are de-a face cu acelasi inamic ca si noi?

Intr-un scurt interviu cu Dl. Jatras, el a fost intrebat daca e surprins ca o asemena stire de interes, nu a capatat nici o atentie. A raspuns:

„Demna de raportat? De ce ? Intai am sprijinit jihadistii in Bosnia si Kosovo si inca a fost pe buna dreptate, nu? Aceasta intalnire in Tbilisi nu ar fi fost gazduita de Saakashvili fara cunostinta noastra si fara semaforul verde implicit.

Idea e ca e in regula sa folosim jihadisti, impotriva tarilor care nu ne plac. Intai, URSS. Apoi Serbia.  E-n regula sa folosim jihadul impotriva Rusiei daca se poate? Chinei? Iranului? Coreii de Nord? In principiu, daca o putem face, ce ar fi de obiectat?

Dupa cum ar fi trebuit sa invatam, nu-i putem porni si opri ca pe un robinet si monstrul pe care l-am hranit are propria lui minte acum. Tind sa gandesc despre sprijinul acordat jihadistilor ca si despre cel dat gazelor otravitoare sau agentilor biologici: este ceva ce nu faci chiar si cand ti se pare avantajos.

In 23 Martie, Jatras a apelat prin acelasi ziar la Presedintele Obama, indemnandu-l sa nu il primeasca pe Saakashvili cand va vizita SUA in Aprilie, citand ultimele prostii ale Presedintelui georgian:

” Ultima expresie a ostilitatii agresive a lui Saakashvili fata de Rusia, s-a desfasurat in seara de Sambata 13 Martie, cand postul de televiziune georgian Imedi, a transmis ceea ce parea sa fie reportajul „live” a unei invazii ruse asupra Georgiei. Au fost folosite secvente filmate in luptele din August 2008, prezentate ca fiind curente, raportand ca Saakashvili lipseste si ar putea fi chiar ucis. Presedintele Obama e aratat cu o voce in limba georgiana avertizand Rusia sa opreasca actiunea militara.

Negatiile oficiale pretinzand ca Saakashvili nu a avut nimic de-a face cu acest fals reportaj, sunt ne-plauzibile. Imedi, critica pe Saakashvili in trecut, a fost inchisa si re-pusa in aer a ei in 2007, sub influenta puternica a guvernului, daca nu sub controlul sau direct.

Trebuie ca noi americanii sa nu ne lasam atrasi in aventurile prostesti ale lui Saakashvili. E raportat acum ca fosti oficiali ai administratiei lui George W. Bush, favorizasera actiuni militare impotriva Rusiei in August 2008, riscand o confruntare militara directa intre Washington si Moscova, care din fericire a fost evitata in timpul razboiului rece. Nici un interes american nu ar putea justifica un asemenea hazard, precum nu trebuie ca interesul american sa fie servit prin sprijinirea unui Saakashvili a carui reputatie e in declin in randul propriilor lui concetateni. (va amintiti de Humveeurile si echipamentele militare americane confiscate de rusi cu acea ocazie? – nb)

Pentru a indeparta cinismul cu care cei de azi vad incercarea de a infaptui relatii mai bune intre SUA si Rusia post-sovietica, merita sumarizat trecutul D-lui Jatras, pe care i l-am cerut. In timpul tenurii sale la Dept. de Stat in administratia Reagan, Jatras era apropiat de un dizident pe-atunci faimos, numit Vladimir Bukovsky. Spune el mai departe:

„Intr-un fel, noi (Bukovsky, Jatras si prietenii lor), eram inima liniei anti-comuniste a Administratiei si „tatii” National Endowment for Democracy (devenita organizatie front a CIA, intre timp – nb).  In opozitie cu opinia prevalenta de atunci ca comunismul va dura pentru eternitate si ca evem nevoie de o detenta in relatiile cu regimul sovietic, e greu de imaginat cat de adanc inradacinata era acea opinie pe atunci. Niciodata nu ne-am imaginat ca dupa caderea comunismului, SUA va continua sa poarte si chiar sa exacerbeze linia ei anti-rusa., in numele „democratiei”.

Prietenii mei si cu mine (precum cei care lucreaza in Ucraina cu mine), am adoptat pozitia ce sustine ca SUA are nevoie de o atitudine pozitiva si cooperanta cu Rusia impotriva jihadistilor, incepand cu incetarea expansiunii NATO si fara „revolutii colorate”. Civilizatia nordica (America de Nord, Europa, Rusia), trebuie sa se apropie si sa ramana impreuna. Promovarea unui nou razboi rece (in ce scop?) este distructiva si sinucigasa.  (Cine are interesul sa ne dezbine, ca unii care am putea fi ca fratii, prin cultura crestina europeana comuna? – nb).

Am lucrat din greu aici in DC (Washington DC), cu orice sprijin am putut gasi, pentru a incerca sa construim relatii bune intre Washington si Moscova. Aceasta devine tot mai dificil pe masura ce postura imperiala a Statelor Unite devine mai pronuntata. Speram ca o schimbare de curs sa fie posibila cu Obama. Nu poate fi mai rau decat cu Bush, dar avem inca probleme mari in aceasta administratie deasemena: Biden (Vicepresedintele Joe „I am a zionist” Biden), Hillary si in special Richard Holbrooke (evreul american sub a carui supraveghere s-a efectuat distrugerea Serbiei – nb, al carui oameni sunt plantati in pozitii cheie). Insa acum cu Statele Unite aflate aproape de faliment si pierzand doua razboaie, acea postura – speram – nu are unde sa mearga”.

Intr-adevar cei mai multi americani ar fi socati sa afle ca maidegraba decat jihadistii, guvernul American e cel care inca lupta un razboi rece. Folosirea operativilor Al Qaeda si a altor jihadisti continua sa fie modul nostru de operare, precum o bata folosita impotriva puterilor rivale, in speta Rusia. Inca mai credem ca jihadistii „nostri” pot fi controlati, ca si cum ei nu au propria lor agenda. Notiunea este insa contrazisa incontinuu, cel mai recent in Decembrie cand India a adlat ca David Headley, Chicagoanul arestat in Octombrie ca suspect implicat in asaltul terorist din Mumbai si complot impotriva altor tari, ar putea fi un agent dublu al Lashkar e-Taibe din Pakistan si US intelligence.

Suspiciunea pune presiune severa pe relatiile dintre New Delhi si Washington. New Delhi suspecteaza ca CIA ar fi stiut inainte de atacul din Mumbai in care au murit 177 de oameni, alti 500 fiind raniti si erau constienti de legaturile lui Headley cu faptasii din LeT , bratul operational al Al Qaeda in Pakistan, dar au omis sa avertizeze autoritatile indiene de frica unui foc de artificii militar intre India si Pakistan.

Un oficial al ministerului de interne Indian a confirmat Miercuri 16 Dec., ca guvernul sau ancheteaza calitatea de agent dublu a lui David Headley. Sentimentul in India este ca SUA nu e transparenta. Atmosfera dintre cele doua tari nu e ajutata deloc de refuzul FBI-ului de a permite ofiterii anti-tero indieni sa il interogheze pe Headley.

Alte Moscove si Mumbaiuri vor mai urma, curtoazie a Statelor Unite ale Americii.


Traducere si adaptare dupa
 Republican Riot

73 răspunsuri

 1. ai preluat o poveste scrisa pe blogul unei actritze de comedie…

  macar pune in capul paginii…. PAMFLET

  Dupa nickul tau, s-ar spune ca glumesti mereu. Am citat sursa la sfatsit – doar pentru ca respectiva e actrita, nu inseamna ca nu are si dreptate. Interviul cu James George Jatras e valabil, el este cine este, iar datele sunt corecte – ai verificat referintele?. Tu de exemplu ce meserie ai ? Astfel vom avea incredere numai in cuvintele tale scoase in calitate de „xyz”. – Eufrosin

 2. In principiu, daca o putem face, care ar fi obiectivul?

  poate s-ar traduce mai bine prin

  In principiu, daca o putem face, ce e de obiectat?

  Ai dreptate, eram obosit, multumesc. – Eufrosin

 3. http://www.adevarul.ro/international/Lovitura_de_ciocan-_peste_fesul_musulman_0_213579168.html

  Iata cum e o presiune pt pornirea celui de-al III-lea Razboi Mondial pentru rearanjarea sferelor de influenta. Criza dupa criza care sa scoata oamenii din echilibru, sa-i faca sa ceara venirea unui impaciuitor (Antihristul) pe baze umaniste, punand grija fata de om mai presus de orice.

 4. http://voxpublica.realitatea.net/freestyle/sinaxar-sfintii-dreptfacatori-si-mari-martiri-toma-si-silvestru-36750.html#comment-400535
  Sinaxar – Sfinţii dreptfăcători şi mari martiri Toma şi Silvestru ( adica tom si jerry)
  cititi postarea lui virvea si va minunati, cum batjocoreste crestinismul! e absolut revoltator

 5. vin vremuri grele ptr. unii …. Incercati si va Purificati prin a va hrani cat mai natural , prin asigurarea linistii in zona fata de vecini – nu dati muzica tare – prin plimbari PRUDENTE in zone LINISTITE dar nu cu masina prea DES – si nu va lasati influentati de oamenii INDRACITI si RAI care produc POLUARE Fonica Psihica Verbala – vorbe urate – ETC. Incearca sa intelegi ca multi nu stiu sa DEVINA FERICITI nici macar ptr. o ora – aceea trebuiesc EDUCATI prin DISCIPLINA CONSTIENTA si Automotivanta !

 6. […] Statele Unite sprijină teroarea islamică împotriva Rusiei […]

 7. Sa odihneasca Dumnezeu pe cei care au murit azi la Moscova si sa Ii mangaie pe cei care au ramas in viata in urma lor!

  A cata oara din 2008 relatia Rusiei cu Georgia ne face sa ridicam sprancenele? Georgia are tarm la Marea Neagra, Rusia o flota la Sevastopol si antecedente urate sunt destule, inclusiv tragedia de la Smolensk pe care nu am cum sa nu o asociez Georgiei, cea care anunta in martie 2010, prin Imedi TV, ca avionul prezidential polonez a cazut, ca au murit toti capii statului polonez, in frunte cu presedintele care avea sa moara cu vreo 3 saptamani mai tarziu, in acea sambata neagra de 10 Aprilie 2010. A fost asadar, inca o gluma macabra facuta tot de acelasi post Imdei TV, care a ramas cu siguranta consemnata, in evidentele presei dar si ale oamenilor. Si in cazul nenorocirii din seara asta, tare ma tem ca tot israelul e marele sforar, atata doar ca sua pare sa se joace cu cartoful fierbinte al afacerii, spre deliciul jidanilor. Parca saptamana trecuta spuneam ca, sua a vandut georgienilor echipamente sol-aer si rachete anti-tanc de doar 1,6mld $. Fata de cele 60mld$ platite de sauditi, suma de 1,6 pare o gluma nevinovata, dar, Rusia nu a felicitat pe nimeni in urma acestei tranzactii. Unde mai pun ca Rusia, la cererea explicita a israelului, a dat cu tifla lui Ahmadinejad, anuland contractul prin care Iranul trebuia sa fi achizitionattemutele rachete S300 cu scop defensiv. Se zice ca Moscova ar fi cel mai protejat oras din lume pentru atacuri aeriene, avand un supersistem defensiv S400. Stie Dumnezeu ce e adevar in astea. Oameni, civili, mor pentru ca unii vor sa se distreze de pe urma varsarii sangelui. Am vazut prin 2003 un documentar despre lupta dintre palestinieni si jidani, in care era intervievat Shimon Perez. Acesta spunea cu o maxima tristete in glas si in mimica (FOARTE MARE ACTOR jidanu’ asta!), ca, israelul va trebui intr-o buna zi sa cedeze teritorii daca va vrea pace iar pe de alta parte sustinea actiunea de genocid impotriva arabilor. Ei bine, in acel documentar ni se arata cat de facil sunt convinsi sinucigasii pentru a comite un atentat. Pretul la vremea aceea era urias pentru o familie care abia are dupa ce bea apa, fiind pe undeva la 2 sau 20 milioane$. Ce m-a frapat era aceea ca, invariabil, familiile sinucigasilor asasini, isi incasau plata entru cel pe care il ofereau cauzei. Bietii de ei, ei chiar cred ca lumea e bipolara sau multipolara.

  Dumnezeu sa odihneasca si sa ierte pe cei morti azi!

 8. Oficial, se stie ca relatia turco-israeliana e de ani buni incordata, inca de pe vremea cand Erdogan a parasit furios la culme o conferinta internationala la care participa si israelul, lui Erdogan intrerupandu-i-se microfonul, la cererea jidanilor. Parca pe la Davos a fost acel spectacol. Ce urmeaza pentru Turcia, in afara cutremurelor de pamant zilnice, ramane sa aflam. Rusia si Turcia sunt doua tari mai putin prietene israelului, iar despre Iran, deja mi-e teama sa mai continui, la fel si despre Liban, Siria si mai ales, Damasc. Poate ca totul e doar o falsa supozitie, un vis si atat.

 9. avertismente tipice pt. ca îndrăznit să-l răcorească pe khodorkhovsky şi comp. şi a oprit dezastrul din timpul lui Eltin ? ! Căci altfel nu prea au ce le face,pana or reuşi să-i împingă pe galbeni să-i atace!Noi am dansat kosher şi umblam acum cu traista’n bat,pt o coajă prin uie. E mai bine ?

 10. SUA si Rusia sunt frati intru satanism -a se vedea filmul in 12 parti

  Asa ca … mai degraba taika Putin si-a bagat coada.A mai aruncat el in aer niste blocuri prin Moscova,din cate mi-aduc aminte,tu ce crezi?

  • Toate guvernele si toate casele regale sunt manevrate de aceeasi unica elita a puterii satanice. Ceea ce pare a fi opozitie a unora fata de altii, e doar circul cu valoare de argument pentru marea masa a publicului spectator. Argumentul acesta are 2 directii: reducere populationala drastica (cam 92% pe tot Pamantul) si a doua e satanizarea explicita a celor care scapa printre cei vii. Dusmanii ocultei suntem noi, cei multi si umili si mancatori de resurse. Cam asa suntem priviti.

 11. Imaginati-va ca nu exista timpul asa cum il pecepti voi si ca aveti sansa sa traiti, precum prezentul, mai toate timpurile. Imaginati-va ca traiti anii 15000-1600 la fel cum traiti in prezent. Fiece clipa ! Ca traiti fiecare din cele 50 de batalii date de romani de jur imprejurul Carpatilor, cu musulmanii majoritatea, din cand in cand cu altii, crestini fiind, dar imaginati-va ca traiti anatomic fiece urcare in sa , fiece adunare, fiece navalire impotriva dusmanului, fiece sabie data, fiece batalie pierduta sau castigata, intoarcerea in satul natal cu intreaga durere a campului de lupta, fara cei pierduti, mai mult raniti in suflet decat in carne,…….; satele sparcuite, femeile violate si duse in robie, timpul pierdut in lupte neostoite ….. Noi stateam la marginea Europei …,ei construiau burguri, orase, universitati; noi luptam cu osmanlaii – aceleasi neamuri care va starnesc voua astazi compasiune, de parca in tara voastra curge mierea si laptele !
  DACA AVETI SANGE IN “INSTALATII” LUPTATI PT NEAMUL VOSTRU ! CREDETI-MA, DACA VA INCHIPUITI CA NU O SA AIBE CINE SA VA ALEGE VA INSELATI AMARNIC !

  • Si dupa ce se termina carnavalul de 15KANI, ce facem, rumegam veninul urii transmitandu-l genetic? Incitarea la ura intre popoare e doar opera satanica a sionului. Imagineaza-te avand norocul de a te fi nascut in Bagdad sau in Kabul, in urma cu vreo 25 de ani si ca te intalnesti cu un ARO sau DAC T664. Ce iti vine sa faci? Sa ii intrebi daca au vreun Dumnezeu sau, ce? Practica asta subversiva a incremenirii timpului in loc, -dupa dorinta unora ca tine-, e intalnita in culturi ale Extremului Orient. La noi, era unu’, Bivolaru care incerca sa spiralizeze energii lumesti, nu neaparat si pozitive. Dar, fiecare e pe calea propriei martusiri. Unii acced la ura si inversunare, altii ar da din putinul lor unui nemancat, indiferent de limba pe care o vorbeste.

   • Cultura islamica inexistenta si prea multa personalitate…M-am linistit ! Nici un roman normal nu va adera la „gandirea ” ta internationalista si „preteneasca”, fara de radacini.

 12. Iacata ca se facu un atentat si la Moscova…toti „liderii” blogurilor „crestine” au amutit…inainte sustineau ca „iluminatii” jidani din America,astia care controleaza „economia lumii” vor sa faca razboi cu Iranul…ei :)) si citau pe „Vanga” cum ca in 2011 vine potopu de rachete si bombardamente peste iranieni…dar nu veni….Dumnezeu nu va lasa sa va mariti si sa va bucurati…alta gaselnita era ca Iranul are noroc cu Rusia si China care ar sari vezi nevoie mare in ajutor :)) cine tine minte posturile mai vechi o sa-si dea seama ca voi ati citit carti scrise de persoane care se dau drept „sfinti” in numele unor calugari care au aparat credinta ortodoxa prin rugaciune si post….cum lucrurile nu se leaga,cititorii inraiti spre ura vor alta varianta…acum ma intreb io americanii(jidanii) lupta impotriva islamistilor? iar islamisti sunt cu rusii..islamistii produc atentate in Rusia iar americanii(jidanii) sunt prieteni cu rusii…legaturi foarte curioase :))

 13. Sa ma dau si io in preziceri desi nu are rost…:)) „liderii” blogurilor „crestine” spun ca internetul este manipulat prin retele sociale,wikipix sau cum i-o zice ca nu am citit niciodata despre…dar tot acestia detin conturi pe aceste retele de socializare…nu stiu daca o fi un mod mai simplu de spionare dar sigur se intocmesc dosare cu tipuri de caractere,doleante si multe altele…astia au bani sa vina sa vada ce preocupari ai tu?…nu vin tata stau acasa si le citesc din fata calculatorului…asa ar suna varianta cu ura…dar foarte posibil sa faca baietii astia si prostii deastea..varianta comerciala: sunt foarte multi oameni care nu cred in Dumnezeu si daca nu cred se dedica materialului…adica incerca individu sa faca orice doar sa scoata bani,faima,mandrie,respect din partea celorlalti si nu in ultimul rand putere de care multi sufera…bine..acum obsedatii de material uite dezvolta platforme gen wordpress…simplu de utilizat dar care aduc si bani…pentru owneri :)) cine sunt nu ma intereseaza au reusit? daa odata ajuns celebru poti face bani cu butoiu…dar. trebuie sa tina cont de ceva..toate acestea sunt doar cu vointa de la Dumnezeu…pentru orice lucru trebuie sa multumesti Lui …prima data :)) a aparut wordpress a avut succes si inca are…”liderii” au si ei cont si incearca sa isi faca renume pe seama acestor necredinciosi de la wordpress care predau tot ce se scrie „jidanilor” care la randul lor vor sa fure sufletul credinciosilor…pana acum ne-am distrat am glumit dar sa fim seriosi…cei fara credinta vor cauta tot timpu materialul,mandria…placerea si nu isi vor da seama ce fac…doar dupa poate unii vor citi si vor ajunge la concluzia ca foarte inteligenti oameni au ajuns sa scoata si sa descopere ce scrie intr-o singura carte in mod md5 :))

 14. Faptul ca nu sunt cenzurat inseamna ca pot scrie,pot avea pareri total diferite de restul…io o sa raspund pentru ele si nu am interesul ca cineva sa ma creada ci doar sa se convinga singur cum stau lucrurile…poate ca am scris multe lucruri neterminate…fara continuare le-am lasat asa doar maine va vor fi …citeste mai departe si cand deschizi scrie: maine vor fi mnus 10 grade la Miercurea Ciuc…

 15. Nu m-am saturat…io as vrea sa stiu cati vizitatori unici au fiecare din acesti „lideri” din curiozitate…:)) si as mai vrea sa stiu care este cel de-al doilea lor „job” sau mai hai sa fiu mai discret cat castiga la al doilea loc de munca…imi dau eu seama singur cine sponsorizeaza doar sa stiu suma…:)) cum spuneam nu vreau sa traiesc cu senzatia ca tot timpu cineva ma „iubeste” si nu vreau sa cred ca tot internetul este o mare vrajeala…si nu vreau sa cred ca si cartile au fost facute dupa planul oamenilor :)) vreau sa am gramul meu de imprevizibil…

 16. Eufrosin daca count toate post-urile am un sfert de roman :)) mai scriu de prima si subiectul acestui post: cine face atentate?! chiar asa greu e? nuu :)) nu detin adevarul absolut e un punct de vedere: Rusia e o tara in general ortodoxa…asta nu ar conta…foarte mult…zona Caucaz din cate stiu eu se indreapta spre islamism…si promit intr-o zi ca ma documentez despre islam….rusii din grija lor pentru pierderea teritoriilor de influenta s-au mai razvratit impotriva acestor islamisti…care pur si simplu traiesc viata dupa credinta si singura lor metoda de a pune probleme sunt aceste atacuri teroriste..cred deci ca e pur problema de credinta si de incapacitatea islamicilor de a face fata impunsaturilor rusilor…care se zbat pentru influenta…asta ar fi primul punct de pornire…desigur gandul e liber si fiecare crede ce vrea important este sa gandim si sa nu luam sau tradus ceva gata gandit de altcineva…inca un lucru: razboiul impotriva raului nu se face cu 3,4 bloguri…razboiul se face cu rugaciune,post,credinta adevarata…iubirea vrajmasilor…sa nu vorbesc de la mine read psalm 90 ….”sageata ce zboara ziua…” o spun cu zambetul pe buze si cu caldura in suflet fara a fi suparat,fara a obliga pe nimeni sa creada,fara a fi mustrare….lucrurile sunt mult mai serioase decat vrem noi sa credem…incet incet se vor coace strugurii si graul se va secera deci sa fim foarte atenti de la ce idei pornim in intelegerea credintei si de la ce „lideri” ne luam informatiile si modul cum reusim noi sa intelegem ce e rau si ce e bine si modul in care facem…

  • Si totusi, articolul e bazat pe cele raportate de un fost diplomat american de prim rang, un patriot adevarat. Numai de am avea si noi unul ca acesta in locul lui Baconschi…

   • De ce ar fi un „patriot adevarat”? In ciuda retoricii diplomatice, Rusia este si va fi intotdeauna un dusman al lumii occidentale si deci al SUA.
    In paranteza fie spus, Rusia e si dusmanul Romaniei, asa cum a fost practic de-a lungul intregii noastre istorii, asa ca daca mai mor 30-40 de rusi nu poate decat sa ma bucure.

    • Vai de capsorul tau! Caieste-te, cat inca mai ai timp! Ce ai zice daca ai avea tu sau cineva apropiat tie, maine, soarta lor? Sper sa fie ULTIMA ta fraza de acest fel. Vezi ca pana si muntii tremura:

     http://www.quake.utah.edu/helicorder/imw_webi.htm

     chiar la ora asta.

     • Bineinteles ca nu as vrea sa se intample ce spui tu, dar asta nu ma poate face sa ma intereseze de soarta rusilor. Pur si simplu ii consider un popor in mod esential negativ, din punct de vedere istoric. Fara existenta Rusiei foarte multe lucruri de-a lungul istoriei ar fi stat mult mai bine, atat pentru noi, cat si pentru toate celelalte natiuni care au nesansa de a trai in apropierea lor.

    • „De ce ar fi un “patriot adevarat”?”

     Pentru ca a facut si continua sa faca tot ce poate, numai in interesul tarii sale, America. Beligeranta fata de Rusia si alte state, departe de a fii benefica Americii, este incurajata de catre dusmanii ei, pictati ca neoconservatori, zilele astea, democrati, liberali si socialisti, in alte vremuri, dar in fond, aceiasi.

 17. Ultima fraza: oare cei care traiesc in credinta iau in seama politica? sau pot trai si fara politica :)) cum au trait altii fara televizor si inca mai sunt care nu stiu cum se deschide cred ca ….raspunsul este in constiinta fiecaruia…am tot scris…si frica ma bate sa nu am prea multe „files” …deci oameni buni…nu stocati ce scriu io faceti un bine nu produceti CO2 cu pastrarea electronica si nu scoateti la imprimanta mai bine salvati o crenguta a unui copac care va da oxigen si va foloseste ce scoateti pe gura sau pe nas si transformarea se produce total eco…iar daca cineva ia exemplu lumea ar prinde viata ar fi verde,mai curata si mai putin poluata :))

 18. Maica Rusie a ramas singurul bastion impotriva „asimilarii” in Noua Ordine Mondiala.Dupa cum se vede clar,noi,popoarele ortodoxe ce am intrat in UE suntem sistematic destructurati dpdv economic si demografic.Serbia ripostand cu barbatie a fost „corectata” prin razboi,fiind si ea acum la fundul sacului.Se pare ca Antihristului ii sunt indiferente celelalte religii,caci in final il deservesc.Noi ortodocsii tintind catre Dumnezeu,suntem incomozi pe aceasta planeta,pt ca „iesim din tipar”,nu putem fi controlati.

  • Am indoieli serioase…Astia au fost primii asimilati, inca din 1918…….Rolul de partida sustinatoare a lumii islamice este praf in ochi…Spune-mi si mie cand dupa 1918 s-au eliberat ei de alogeni si si-au recastigat statul ?

 19. Firma Israeliana ICTS este responsabila pentru asigurarea securitatii in Aeroportul Domodedovo.
  Cu cateva zile inaintea atentatului, Presedintele Federatiei Ruse afirmase oficial, in vizita din Israel, ca sustine crearea Statului Palestinian, istoric legitim.

  Pe 18 ianuarie, Efraim Halevy , fost patron al Mossadului a afirmat faptul ca serviciile de spionaj israeliene actioneaza in Iran, prin intermediul trupelor numite argotic, barbuzi, fiind responsabile pentru acte de sabotaj si asasinate.”Suntem in razboi impotriva Iranului si cea mai mare parte a acestui razboi este secret si toata lumea are interesul ca acesta sa ramana secret”, a declarat Halevy.
  Un alt ex. al Mossadului, Meir Dagan,a afirmat in fata Parlamentului israelian ca Iranul nu este in masura sa detina o arma nucleara inainte de 2015, dar nu are nimeni interes sa promoveze pacea in regiune.
  O alta informatie interesanta privind mana lunga si murdara a „serviciilor „israeliene subliniaza faptul ca cei trei inalti functionari francezi de la Renault, concediati pentru spionaj in slujba Chinei, erau in fapr, in slujba Israelului.

 20. Nu pot sa cred ca rusii sunt atat de idioti sa-si lase securitatea interna pe mana alogenilor. Sau poate ma insel.Si daca este asa isi vor merita soarta cat de curand.Latul se strange usor,usor, lovitura finala e dupa colt!

  • Intra pe Altermedia.fr
   Ai toate legaturile. Cunosti un stat in care tentaculele Mossadului sa nu actioneze?

  • Toate natiile au in fruntea lor doar pe slugile puterii mondiale, inca ne-oficializate. Asa ca, nici Rusia nu face vreo exceptie, dincolo de baletuldeclaratiilor si de retorica discursurilor, TOT CE VEDEM E CIRCUL LA CARE TREBUIE SA CASCAM GURA, mirandu-ne ca niste tarani care acum vad trenul pentru prima data. Ahmadinejad, Hezbollah, presedintele Hu (China), casele regale din europa, basescu, tooooooti, dar absolut toti, sunt in mana ocultei care are un scenariu pregatit, scenariu destinat EXTINCTIEI speciei umane in procent de 92%! Ce o fi asa greu de acceptat, nu inteleg. Stiu ca pare ilogic, pare strigator la Cer, dar, asta e situatia reala: lumea e UNI-POLARA. Cititi Protocoalele Inteleptilor Sionului, cititi-l pe Nicolae Paulescu si veti vedea odata in plus ca „CEI CE SE ZIC PE SINE EVREI SI NU SUNT, CI, SINAGOGA A SATANEI”, chiar asta fac, sub nasul nostru: ne mint, ne fraieresc, incropesc scenarii catastrofice, provoaca imense crize, nespuse dureri, cu scopul final al intronizarii satanei, antihristice. Ceea ce ei uita e aceea ca, daca ei ne au pe noi in mana, cu ei se va rafui Insusi Bunul Dumnezeu prin Ingerii Lui, prin drept-credinciosii Lui, aceia care vor fi, atunci cand va trebui. Lupta e pierduta pe campul armelor de fier, dar nu si pe cel al credintei. Acolo, NIMENI nu ne poate invinge, neavand cum, daca exista CREDINTA. Oftica satanelor e contra noastra, a ortodocsilor si a musulmanilor. Pe noi au cea mai mare boala. Se tem de chinezi pentru ca sunt multi ca frunza si ca iarba si sunt tenaci si disciplinati mai ceva ca robotii, dar de noi ortodocsii si musulmanii, au chiar groaza!!! Oare de ce? Pentru ca atat noi, cat si arabii, avem credinta, iar, cu credinta, nu te poti lupta cu una cu doua. Vedeti ce salbaticie e in Egit azi unde sunt vanati oameni pe strada cu masina spre a fi calcati si ucisi. Sa ii ierte Dumnezeu, pe toti cei care au murit azi de mana satanei!

  • Si la aeroportul Henri Coanda, tot ei sunt. Am mai scris despre asta.

 21. @ Marian

  Dumnezeu sa-i odihneasca în pace!
  Sa-i pomenim în rugaciunile noastre!

  • Ultima gaselnita e aia de a ne speria cu extraterestrii, u planeta X/Nibiru, care ar fi de vina pentru toate spasmele prin care trece omenirea. Au speriat sute de milioane de chinezi pe postul TV public al Chinei anuntandu-i ca Obama va dezvalui ceva legat de oprirea planetelor, de inversarea mersului acestora (trimitere la predictiile mayase si egiptene, cum ca in 2012 timpul se termina, ceea ce mi se pare o vrajeala murdara). Ca se opreste planeta si ca isi inverseaza sensul mersului, nu e grav, dar, in loc sa se dea timpul inapoi, se produc dezastre nemaiauzite, cutremure, vulcani, valuri tsunami, care cica ar matura pamantul. Am certitudinea ca elita satanica are tehnologia necesara de a face imens rau omenirii, dar, NU UIT aceea ca, ei, satanistii MINT DE INGHEATA oceanul, in dorinta de a ne clatina pe noi din credinta noastra. Amara le va fi pedeapsa pentru ca au facut tot ce au putut pentru a indeparta pe om, de la adevarul curat al Sfintei Treimi. Sa ne ierte Dumnezeu si pe noi, rugatorii!

 22. In urma cu trei saptamani, Egiptul anunta oficial ca Siturile arheologice nu se vor mai vizita. Tipul care a facut anuntul avea o privire nelinistita si mi-am spus ca nu-i a bine. Seara trecuta, pe la 9,30, armata inconjurase Muzeul de Istorie din Cairo, pentru a-l apara de pradalnici.
  Amintiti-va cum au jefuit patrimoniul la Bagdad si cum ni se parea fara sens, oribil, faptul ca in’90 au dat foc Muzeului de Arta si Bibliotecii Nationale, la noi.
  Se urmeaza celasi scenariu sinistru si manuscrisele,lucrarile unice de arta ajung in mainile acelorasi colectionari de arta care vor specula Patrimoniul altor popoare.
  In Romania nu putem spune ca fostii tovarasi nu erau la curent cu ce urma, caci directoarea muzeului de arta fusese tovarasa Borila, care-si chivernisise neamurile troglodite ceausiste, si a mai aruncat, pentru inchiderea gurii, cate un Iser sau Bruegel, noilor hrapareti care stiau ca, mintea lor nu va avea valoare de schimb mondiala, dar ce au furat, da.Vedem limpede ca aceste revolutii, rascoale, au acelasi parcurs, profitabil acelorasi oameni si cum sa nu credem ca este vorba de brucanii universali cand in nicio tara araba in ebulitiune, protestatarii nu scot o vorba despre Palestina si Iran.
  Cine poate crede ca arabii musulmani nu sunt nemultumiti de politica externa a americanilor sionisti, impusa guvernelor lor de peste o jumatate de secol?

 23. In fata cladirii Muzeului Egiptologiei din Cairo erau plasate azi dimineata 2-3 blindate grele. Numai masca faraonului cantareste 32KG de aur masiv de 24 de carate, dincolo de orice alta valoare istorica, oculta, etc. Populatia din Cairo e de ordinul a 8 milioane de suflete, iar daca adunam si suburbiile rezulta cam toata populatia Romaniei grupata in jurul capitalei Egiptului. Sunt extrem de de multi, de frustrati, pe buna dreptate. O tara cu potential urias e tinuta in sclavia unei incredibile saracii. Din exportatori de curent electric, au ajuns sa nu mai aiba curent nici pentru iluminatul public, asta ca sa nu spun ca aprovizionarea cu PAINE e o problema tot mai acuta, intr-o tara care candva se mandrea cu terenuri fertile pe malurile Nilului. Porcii de jidani ii imboldeau pe satanele de la puterea Egiptului sa nu se retina de la utilizarea brutala a fortei contra manifestantilor, la fel si zdreantza aia de clintoneasa, nevasta aluia cu trabucul infipt in jidoafca -ofiter mossad, levinschi-. Foarte interesante timpuri! Daca o ia Egiptul catre guvern islamic, asa cum vrea populatia strazii… nu spun ca vor avea paine de maine pe masa, dar, macar vor avea un guvern care nu se va mai rusina de religia lor nationala, ceea ce, ar fi un prim mare pas catre a da israelului motive de „ingrijorare”, mai ales tinand cont de fasia Gaza si de punctul de trecere dintre Palestina si Egipt. Vom vedea! Deocamdata masini de jandarmerie si transportoare blindate si blocuri fumega in Cairo si nu doar, iar mortii de ieri si de azinoapte, inca nu s-au racit. Sa-i ajute Dumnezeu!

  • Tu chiar nu-ti dai seama ce periculoase sunt guvernele islamiste? Doar ai exemplul Iranului sau al regimului taliban din Afghanistan. Nu cunosc exact care e situatia din Egipt si poate ca oamenii au totala dreptate sa fie revoltati de puterea actuala, dar asta nu inseamna sa se ajunga la un guvern islamist.

   • Este selectiv la capitolul crime impotriva umanitatii…Acum duce politica internationalista si preteneasca a la Ceausescu….Mai are putin si , in spiritul preteniei intre popoare, va oferi cu larghete regiuni intregi din Romania intru colonizare islamica. Si pt ca pretenia LUI sa fie desavarsita, va pune la dispozitia liderilor isalmici cate un harem de romancute…Nu de alta , dar decat sa si le faca singuri si sa ne jigneasca bruma de demnitate ramasa, mai bine le ofera el singur in numele poporului roman..De asemeni in acelasi spirit bisericile ortodoxe din zonele cu pricina vor fi inchise….Totusi va avea o singura doleanta: pe fiecare minaret sa fi inaltat steagul Romaniei cu o semiluna pe centru …
    Am uitat: bauturile alcolice vor fi interzise atat romanilor cat si noilor colonisti, mai putin elitei islamice, care de cateva generatiii se stie ca le bea pe ascuns..

    • Ai baut prea mult azinoapte cu elita patriotitlor invederati? Demniatatea la romani e sublima, dar…

    • Ai avea ce invata de la popoarele arabe amice, dar esti prea „induhovnicit” ca sa mai poti asimila ideea ca te afli in eroare si ca, eroarea, indiferent de vointa, se plateste. Ceea ce inca nu te convinge azi, te va convinge maine. Rabdare, nu-i asa?…

 24. Iranul e o tara aflata cu ani lumina inaintea prapaditei Romanii, desi, in 1978 raporturile erau fix inverse. Pe ce lume traiesti, mai da si tu drumul la un televizor, daca alte surse nu ai si vezi cu ochii TAI unde e Iranul azi si nu uita un lucru esential: in Romania se sinucid oamenii de foame si de disperare iar Iranul a ajuns sa eradicheze problema extremei pauperitati. Uita-te ca Iranul are o idustrie inclusiv de prelucrare a petrolului, (ceea ce nu au avut in trecut), au industrie producatoare de masini (din fosta uzina de asamblare Irannational s-a ajuns la producerea de masini in regie proprie), au universitate cu facultati imprastiate in alte 4 state, unul fiind anglia, au turism medical au cercetare medicala, au armanet la care Romania nici nu viseaza au cultura, au mandrie religioasa si nationala, isi iubesc liderul spiritual si presedintele. Romania e in subsol 14 fata de Iran. Dar, Iranul a avut o revolutie islamica, iar noi ce am avut? L-am ucis de Craciun pe Ceausescu si acum ne prostituam ca niste… nu mai zic, pt ca stii si tu.

  • Despre cat e de dezvoltata economia Iranului am serioase indoieli, desi probabil sunt cateva domenii in care au facut progrese. Insa in nici un caz la nivel occidental. Au resurse naturale si asa se descurca. Multe tari din regiune au investit enorm in armata si industria de armament, dar asta e tipic pentru tari cu regimuri autoritare. Oricum, cand/daca o sa-i atace americanii, o sa vezi ca n-o sa fie in stare sa reziste nici macar cateva ziel.
   Cat despre asa-zisa lor dragoste pentru liderul religios si presedintele Ahmadinejad, ma indoiesc. Dupa alegerile din 2009 (probabil trucate sau in orice caz furate la greu de Ahmadinejad) au fost zile intregi proteste de strada.

   • Ca sa iti iasa din cap aia ca Iranul e rau si altii buni, te invit sa te gandesti ca resursele subsolului iranian au apartinut candva companiei subordonate coroanei angliei, BP. Si Romania a fost candva furnizorul nr1 de mancare in Europa, pe timpul comunistilor si nu doar. Azi, petrolul iranian apartine guvernului si poporului iranian, pe cand agricultura romaneasca apartine istoriei. Mai mare rusinea sa ne visam patrioti si sa aflam ca vin jidanii si arabii sa ne cumpere toata tara la metru patrat sa ne arate ei cum sa semanam. A fost odata o tara Romania, azi, teritoriu bezmetic de care s-a ales praful, cel putin in planul demnitatii.

  • ” prapaditei Romanii” ??? De unde ai scos-o si pe asta ? De ce nu emigrezi in Iran ? Te du acolo si renunta la bruma de identitate pe care o mai ai, la religie, la cultura romaneasca, adica sterge-ti sistemul de operare romanesc de pe hard si trage-ti unul iranian…NIMENI IN ROMANIA NU-TI VA DUCE LIPSA….!
   Ceausescu s-a ucis singur ! S-a sinucis cand a adus Romania in stare de faliment, cand a infometat poporul, cand a darmat biserici, cand si-a instaurat cultul personalitatii pana la a ne spala creierele,….Sper ca nu ma iei cu plata datoriilor , realizarile „monumentale” , nationalismul de proasta factura, ….De atata strategie economica „inteligenta”dictatorul ne mai lasase in conturi doar 2 miliarde de dolari si o economie in pragul falimentului…….
   Parintele Cleopa spunea de „Revolutie”: ” Rascola aceea…! Capul viperei a fost taiat, dar veninul ei s-a imprastiat in toata lumea!” Adica acum suntem condusi de cei din esaonul 2, cei care l-au lichidat pe Ceausescu de Craciun – o gasca de paranoici , procesati chiar de pulpana dictatorului, incompatibili de fel cu poporul roman.

   • Eroare fratioare, eroare, dar nu e nici prima si nici ultima. De aia sunt aici ca sa te corectez si tot de aia nici nu emigrez! Ca daramat biserici, nu spun ca nu a facut dar, asa cum te invata si pe tine cartea, trebuie sa pui in balanta ceea ce a facut, nu-i asa? Faptele care primeaza sunt cele care conteaza! Daca tu ai 2 miliarde de dolari la valoarea din 89 esti om facut, dar iaca, Romania e fata saraca si nu stie nu vede nu poate nu vrea nu simte, nu are demnitate si nici alea 2mld, ok? Daca am azi metrou, lui Ceasescu ii multumesc. Daca azi am strazi care nu arata ca maghernitele regaliste din ani 1935, fara canalizare si cu incalzirea pe carbuni, tot lui Ceausescu ii multumesc. Daca tara asta a stiut sa asambleze o tampenie de avion prost conceput de englezi, tot lui ii multumesc. Multe ne-a lasat, iar prostimea s-a bucurat si a cantat si s-a-mbatat de Craciun 1989, mai ortodoxule, care te crezi a fi.

    • Pt realizarile de atunci sa-i multumesti poporului roman, nu unui dictator…

     • Carui popor? Celui care are un comportament suspect de… duplicitar vanzandu-si demnitatea pt o sticla de PET si un hamburger, simbol al capitalismului promitator? Stii cum spun arabii: HALAL! :))

 25. Din stilul exprimarii deduc nesiguranata ta in cunoasterea realitatilor iraniene de azi. In afara faptului ca au petrol si gaz au o mare deschidere catre invatamant, educare, cercetare, ceea ce… nu multe tari au. In materie de reala lor dragoste fata de lideri, te sfatuiesc sa cauti pe you tube si vei vedea scene in care zeci sau sute de mii fac merg jurul microbuzului Toyota (un model tropicalizat vechi dar fiabil) in care se afla insusi aiatolahul Iranului, fara vreo posibilitate de a se apara in caz de atentat. La noi zdrentele cand ies in trafic de capul lor scrie presa despre ce curaj ar fi avut. In eventual conflict armat, Iranul ar manca 3 Romanii si 2 Bulgarii la micul dejun. Nu ne comparam cu Iranul suntem vai mama noastra si vom fi mult mai rau de atat, ce putin economic. BTW: cu toata criza economica, Iranul nu a fost afectat, pe cand noi…

  • E foarte posibil sa nu fiu informat despre Iran la nivelul la care esti tu, e adevarat.
   Eu cand am vorbit de razboi, nu m-am referit la Romania sau Bulgaria, ci la SUA. In cazul in care americanii ar vrea, ar termina un eventual razboi cu Iranul intr-o zi. Si irakienii se dadeau mari razboinici si se laudau cu ce armata si armament modern au ei si s-a vazut care era de fapt adevarul. Cam asa sta treaba si cu Iranul. Asa-zisa lor putere de fapt nu exista.
   Nu vad nici un merit deosebit in nationalizarile pe care tu le lauzi. Asa procedeaza toate regimurile dictatoriale, e o metoda de control, nu de eficienta economica.

  • Sti ce-mi pare rau ? Imi pare rau ca atunci cand vor tabara pe Iran vor muri multi nevinovati.., in conditiile in care doar religia-i de vina…A lor !
   Cat despre ” Iranul ar manca 3 Romanii si 2 Bulgarii la micul dejun” chiar imi pare rau ca n-o sa fiu acolo sa-ti relatez contrariul !

   • Linisteste-te, exista si posibilitatea ca ei sa fie gazduiti in casa ta…

    • Deci n-ai facut armata ! Sau ai facut-o la ff !

     • Cand nu mai stii ce sa emiti, priveste o harta si vezi cat ar lua iranienilor ca sa iti sune la usa

      • Fiecare cu nasul sau, Eu nu inteleg sa iau apararea celor care au ca deziderat cucerirea lumii si transformarea ei intr-o lume islamica.
       Sub nici o forma n-as fi atat de tampit sa ma bag in beligeranta unor rechini internationali, punand la bataie micul dejun al copiilor din Romania.
       Pentru Dumnezeu , Neam si Tara da; pentru altii BA !

      • Lumea nu e atat de marginita

 26. Ce vorbesti cu „nu exista”? In cazul Irakului a functionat excelent manipularea mentala prin ataca psihotronic asupra garzilor de elita care nu au schitat vreun gest. Vorbind de regimuri dictatoriale, ar trebui sa cauti la elita satanica iudeo-masonica si casele regale din europa, acolo unde e samburele dur al satanismului mondial. Daca tie iti place ca dai un euro pe metrul cub de apa si ca banul asta se duce in buzunarul APANOVA sau cumperi de la Hipermarche, proprietate Hyproma jidani francezi e alegerea ta dar nu mi-o impune.Ca sa te calmez in treaba cu asa-zisa inapoiere tehnologica a Iranului, iti spun doar ca atunci cand americanii s-au dus sa scoata ostaticii inchisi de iranieni in ambasada sua teheran, au constatat ca toata „operatiunea” a fost un sir de gafe, ca s-au facut de rasul lumii, unii neavand nici macar carburant destul in elicoptere. Au murit droaie de americani fara ca Iranul sa fi tras un singur glont, s-u ciocnit cu elicopterele intre ei, a fost haos si caricatura. Se pune intrebarea: cine a actionat asupra mentalului: americanii, rusii, mossadul sau… Iranul?

  • Garda republicana a lui Saddam n-a luptat pentru ca oamenii au inteles ca n-au nici o sansa si n-au vrut sa moara degeaba pentru un dement. N-a fost nici un fel de „manipulare mentala prin atac psihotronic”.
   Gafele facute de americani in 1979 n-au absolut nici o legatura cu decalajul tehnologic dintre cele doua tari, care este foarte real.

 27. Fiecare cu experienta proprie, daca intelegi ce vreau sa spun. Hint: never say never!

 28. Exista multe rele pe Tera, iar unul din ele este islamul – o religie explicit demonica, cu fapte incomensurabile si explict reprobabile – adevarate crime indreptate impotriva umanitatii ! Mi-e indiferent daca azi sunt victime . Ieri, cand ne „calareau” , numa’ sfintii si Dumnezeu ne ajutau !

  • Nu am sa iti spun ca ai o gandire alcoolic-reziduala, care amesteca ce i se pare ca ii convine ca sa iasa la vopsea, dupa tipicul national romanesc: da-i cu negru peste verde, ca boieru-i chior, nu vede. Tot romanii de care pretinzi ca esti atasat zor-nevoie-mare, ceea ce, evident, nu e adevarat, te invata ca iti e mai aproape camasa decat haina. Demonica e doar gandirea ta, paradoxal-pretins-crestina, dar nu esti unicat, mai sunt cazuri ca tine, care propovaduiesc ura deloc Crestina, deloc Ortodoxa. Iar ai postit uitandu-te-n sticla?

   • Mariane, el a dat in Islam, iar tu dai in el. Te asigur ca omul are cele mai bune intentii pentru Romania. E pacat sa ne certam intre noi numai pentru ca vedem cu ochi diferiti o religie straina noua.

    • Dincolo de islam, se afla oameni nevoiasi si umiliti pe care nu am cum sa ii acuz, de ce or fi facut stramosii lor, sau, nu. E nedrept sa ma bucur sa spunand ca bine le fac americanii, e satanic, deloc ortodox. Ce crezi?

 29. Am impresia ca stati greu cu geopolitica si istoria !
  Uitati o lectie din aceasta sfera:
  Cand Alexandru Macedon a cucerit Persia, nu stia ca aceasta miscare se va intoarce impotriva civilizatiei europene si romane, la cateva sute de ani distanta – o neantrerupta stare de razboi in acelasi mult hulit orient apropiat – persii au erodat sute de ani aceasta granita.
  Nici civilizatia islamica, prin imperiul islamic arab si mai apoi prin Imperiul Otoman, nu stia ca dezideratul lor religios, islamic , radical si belicos, demonic, de a transforma intreaga lume cunoscuta intr-una islamica, va crea un reflux istoric – ceea ce se intampla incepand cu epoca coloniala, cand multe tari arabe si-au pierdut independenta si culminand cu ciocanele date de americani aceluiasi orient, la fel de belicos ca acum cateva sute de ani…, chiar daca aparent victimizat.
  Eu ca roman si european zic: dea Domnul ca din acest “flux” si “reflux” istoric, asa zisa civilizatie islamica sa dispara, pt ca nu-i loc de pace si convietuire..cu ei. Nu-s capabili de asa ceva. Dogma bat-o vina! Dar ca sa intelegi asa ceva iti trebuie mult studiu: istorie clasica, mistica, posologie, ……
  In afara de Eufrosin, si alte cateva exceptii, n-am prea vazut pe aici baieti luminati …Cu personalitate da, dar in rest…. nu prea….

 30. Ai ce ai cu mercurul:

 31. Tovarase informator, romanii nici in 5000 de ani de umilinte nu ar fi in stare de asa sacrificiu! Am zis, mamaliga nu explodeaza

 32. Deci te du in lumea ta islamica. Ti-am zis: nimeni n-o sa-ti duca lipsa !

  • Ca sa intelegi ca nu esti potrivit pt munca de lamurire intrucat esti lesne de demascat ca fiind un fals crestin, te invit sa afli ca maine-poimaine s-ar putea sa te trezesti de aceea si parte a baricadei cu arabii, atat de dragi sufletului tau, luminos intru, stii tu cine. Afla ca cererea strazii egiptene suna dupa sufletul meu, in maniera revolutiei islamice: afara cu america, franta, spania, dar mai ales cu sua si cu israelul… Suna un clopotel?

 33. Asa ar zice si satana vazand ca nu are succes?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: