Când o glumă devine caz penal


Un baiat de 16 ani din statul New Jersey, a fost arestat de catre politie si acuzat cu hartuire si intimidare etnica. Crima lui? Aflat intr-un magazin Wal-Mart, el a ridicat unul din telefoanele destinate angajatilor, anuntand calm in difuzoare: „Atentie cumparatori ai Wal-Mart, toti negri sa paraseasca magazinul acum”.

Procurorul judetului Gloucester se da peste cap incercand sa fie pe placul corektului-politik trimitand baiatul sa fie judecat penal, conducerea Wal-Mart varsa lacrimi de crocodil si promite ca nu se va mai intampla, lumea acorda intervalul de atentie tipic-american de 30 de secunde, dupa care totul va fi A-OK, turma re-intorcandu-se la ocupatia favorita: aruncatul chinezariilor in cosul pe rotile urias, in pas agale…

Evident ca nu ar fi fost moarte de om daca America mai era tara normala care a fost odata…doar ar fi ras din inima de ne-reusita incercare la umor, asigurand astfel ne-repetarea ei si corectarea prin rusine a adolescentului pus pe şotii . Dar cum America a sucumbat doctrinei noului comunism, o bagatela devine stire nationala si prilej pentru distrugerea vietii unui copil.

Când prin bombardarea cu reclame, ameninţări voalate ca şi civism şi chiar prin încercări de convingere forţată la locul de muncă, se încearcă îndoctrinarea noastră în perceptele politice ale noului comunism, în loc de-a ne supune ca o turmă de oi obediente şi proaste, să-i apucăm de turul pantalonilor pe corifeii corektului-politik şi cu o opintire bună să-i azvârlim în mlaştina puturoasă din care s-au târât pe burtă pentru a ne infesta.

Diversity

Oricare alt răspuns le asigură victoria – avem exemplul altora, să pricepem ce e de priceput din el.

3 răspunsuri

 1. Semnati protestul impotriva GM, Gen Manipulated Foods!
  Uniunea Europeana ne-a tradat pentru lobby-ul GM!

  http://www.avaaz.org/en/eu_health_and_biodiversity/?vl

 2. D-le, Eufrosin,
  chiar nu vezi ce subiect arzator am deschis?
  Mafia mondiala vrea sa ne otraveasca mancarea acum si prin produse modificate genetic!
  EU ne-a dat pe mana lor fara sa ne intrebe!
  Am anexat link la petitia care se trimite la EU,
  te rog fa vilva!!!

  Astia sunt dintre „binefacatorii de profesie”, platiti sa creada in incalzirea globala, Al Gore, salveaza balenele si elefantii, etc.- regret, nu am sa le fac reclama. Pot ataca insa subiectul, care e intr-adevar foarte important – Eufrosin

 3. http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/2010/03/satana-are-adepti-in-toata-lumea.html -c preda vrea scoala fara religie! atacul asupra religiei si biserici continua!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: