Pică mafia, sau e doar circ ?


Ceea ce ştiam cu toţii în mod instictiv despre genul de oameni care a condus România din 1990, iasă acum la iveală, cu nume, fapte şi date amestecate într-o ciorbă atât de scârboasă încât nu pot să nu mă întreb cum a răbdat poporul acesta atâtea samavolnicii ?

E bine că se spune în final cine şi cum au sărăcit clasa de mijloc prin afaceri necurate gen Caritas, FNI etc., e deasemena bine că încep demersurile legale împotriva acestora, dar totuşi nu pot să mă entuziasmez. Deocamdată am senzaţia că totul este doar un spectacol, a cărui finaitate va fi doar distragerea atenţiei noastre colective de la cele ce au loc chiar acum, sub nasul nostru.

Dacă Cătălin Voicu sau oricare dintre bandiţii mafiei PSD înfundă puşcăria măcar pentru 5 ani, fără anularea pedepsei sau graţiere, mă ofer să îmi mănânc pălăria.
Nu cumva o gaşcă mai rafinată şi mai puţin scârboasă în atitudini, acoperă pentru cea dinaintea ei, fără ca în realitate să se schimbe nimic ?

Cum ţepele din industrie, agricultură şi finanţe nu se mai pot repeta, căci au fost atât de blatante, încât până şi UE a trebuit să-i atenţioneze „mai uşor băieţi”, următoarea avere pe rol este chiar aurul şi argintul ţării. Priviţi la ce fac, nu la ce spun şi deasemena la pedepsele reale date celor dinainte, în spatele încurajatoarelor dezvăluiri care apar şi neîndoielnic vor mai apare în media.

Ticăloşii care s-au înfipt la guvernare pe spatele morţilor din Decembrie ’89, profitând mai apoi de poziţiile lor pentru a devaliza şi împila ţara, nu merită mai puţin decât pedeapsa cu moartea, dar din păcate nu poate fi aşa. Măcar să îi vedem în zeghe, până la adânci bătrâneţi. Acesta va fi testul turnesol al noii guvernări.

10 răspunsuri

 1. se regrupeaza mafia… teritorii si zone de influenta …

 2. mai vedem, sa speram…
  daca nu se intimpla nimic pozitiv trebuie sa iesim in strada din nou,
  dar nu oricum ci ca la revolutia franceza, cu mult singe…

  Sange a curs si-n ’89 si tot degeaba. Astazi baietii sunt si mai sofisticati – ar muri tot nevinovatii. Revolutie pasnica frate, alta cale nu e. Daca cineva macar atinge o vitrina, sau da foc unei masini de politie, ala trebuie degraba retinut si pus de-o parte, ca provocator – Eufrosin

 3. http://roncea.ro/2010/03/22/catalin-voicu-cere-ajutor-fratilor-masoni-din-loja-memphis-prin-intermediul-romaniei-libere-oare-turturica-stie/
  uite aici un posibil raspuns.
  nici eu nu cred ca va pati ceva. corb la corb nu-si scoate ochii!
  e praf in ochi.

 4. Nu se va intampla absolut nimic. Chestia cu Voicu e doar o manipulare mediatica a lui Basescu si a PDL-ului, ca sa incerce sa ne spuna: „Ati vazut ce bine ca suntem noi la putere si nu PSD-ul cu mafioti ca Voicu?” Deci noi ar trebui sa tragem concluzia ca cei din actuala putere sunt singurii curati, ei lupta impotriva coruptiei, iar noi suntem nesimtiti si nerecunoscatori daca indraznim sa fim nemultumiti de felul dezastruos in care cinduc tara. In plus, e infinit mai bine pentru Basescu daca la tv se vorbeste despre Voicu decat despre salariile profesorilor sau despre someri.

 5. Doar o dictatura de tip militar mai poate salva tara. O dictatura care sa puna rapid la zid cel putin 1000 de corupti si cu o judecata sumara de maxim 3 zile. Doar astfel lumea va stii de frica si sa va face ordine, altfel e doar praf in ochi. Si inca ceva, sa ramana doar un post de televiziune iar ziarele si revistele reduse cu 80 %. Lumea sa munceasca nu sa caste gura la tv.
  Doamne ajuta.

  • Dar s-ar gasi rapid unii care sa strige ca e comunism! In orice caz, tembeliziunile trebuiesc curatate, sau inchise, dupa caz.

   • Cei care ar striga atunci sunt cei care striga si acum, numai ca intr-o dictatura o sa strige mai in soapta. Tara trebuie curatata si cu cat mai repede cu atat mai bine.
    Doamne ajuta.

    🙂 Eufrosin

 6. Statul de azi a fost cladit de ei, deci ma indoiesc ca vor fi trasi la raspundere.Au recladit ministere, si-au numit proprii oameni la conducerea lor, au „reformat” un serviciu de informatii si l-au subordonat pe termen lung, ….Cine pe cine sa mai prinda ?

 7. televiziunile trebuie sa promoveze SANATATEA si BUNUL SIMT nu isteria TARFELOR si CRETINISMUL celor dependenti de LUX !!!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: