Smenurile din „lumea bună”


Cine nu a priceput că Golden Globe, Oscarurile, Grammys şi alte premii şi distincţii pe care şi le acordă degeneraţii unii altora, sunt doar o vrajă cu care suntem distraşi de la cele ce contează cu adevărat, mai are încă de învăţat câte ceva despre lumea asta.
Lumini colorate, cântecele, vedete care se dau în stambă bete sau drogate, după caz, tot soiul de slinoşi care pozează în „critici de filme”, prostimea ce priveşte cu sufletul la gură „cine va fi oare?”, şi-n spatele lor, aceleaşi bestii veroase care râd de ei de toţi – astea sunt ceremoniile Hollywood-iene, pe scurt.

Cineva a turnat o vadră plină de băşcălie, peste capetele lor. Nu ştiu cine, căci am primit-o prin e–mail. Americanii destepţi au o vorbă: „Dacă tot trebuie să fie război nuclear, dă Doamne una peste Hollywood!” . Şi dacă tot vorbim engleză în seara asta, „enjoy!”:

„Oscarurile obisnuiau sa aiba loc in ultima Duminica a lunii Martie.

De cand le stiu, asa le-am prins. De doi, trei ani insa au fost mutate la sfarsitul lui Februarie, in ultima Duminica a lui Februarie mai exact. Se argumentase, daca am inteles bine, ca trebuie mutate mai aproape de inceputul anului. Emotiile nominalizatilor erau prea mari, probabil. Le ieseau pete pe fata de la stres, si trebuiau apoi sa se imbrace ca niste sorcove sa nu se observe.

Mirare sa afli ca anul asta ceremonia s-a tinut in prima Duminca a lui Martie, pe 7, tocmai cu o zi inainte de…. Ziua Internationala a FMI…adica a femeii. Nu ca ar fi vreo diferenta… cateodata. De ce zic ca e shmen? Pai tocmai pentru ca ieri a fost onorata cu marele premiu in categoria „cel mai bun regizor”, o femeie. Prima oara pentru intaiash data, in istoria Haliudului.

Si a tinut sa macheze evenimentul si sa-i sublinieze importanta taman cotoroantza de serviciu a ceremoniei, talentata din cale afara si frumoasa belea, pe numele ei de fata mare, Barbra Streisand. Cam asa sta treaba cu jegurile astea din Haliud.

Cand era Bush presedinte vroiau pace. De cand il avem presedinte pe Barack „The first thing I’ll do is bring the troops home, you can take it to the bank” Obama, acest presedinte „istoric”, caruia pacea ii da pe nas, la Haliud este liniste. Iar trupele sunt tot in Iraq.

Cu o zi inainte de Ziua Internationala a Femeii, Oscarul pentru „Cel mai bun film” il ia o pelicula care glorifica armata americana de ocupatie in Iraq, creatie a primei „Cea mai buna femeie-regizor” din istorie. Ridicandu-si statuia, femeia-regizor (sintagma imi aminteste de femeia fierar-betonist) a multumit „femeilor si barbatilor ce servesc in uniforma” si le-a urat sa se intoarca cu bine acasa. Sa dea Dumnezeu!”

Faceti clic pe mine!

2 răspunsuri

 1. Cei interesati de cartea „The Synagogue of Satan: The Secret History of Jewish Domination” de Hitchcock Andrew sunt rugati sa ma contacteze pe adresa maricicawilson@gmail.com (:D) si le-o voi trimite in format pdf

  Hi, hi…buna adresa! Eufrosin

 2. E de mult de cand masinilea astea pe propaganda mai vechi sau mai NeoCoservatoare sau Neoliberiste cum incearca sa se mai dechizeze greii Financiaro-Mondiali ai WallStreet incearca sa vanda in forma comerciala intoxicarea morala altor natii care altfel ar rade si cu hemoroizii de „cultura” lor ethica si morala, vezi primele filme care au dominat aproape jumatate din istoria Haliudului alea prin care exterminarea nativilor de pe un continent intreg -Nord American- a fost portretizata drept lupta civilizatoare a invadatorilor exterminatori rednecksi inarmati cu pusti si artilerie impotriva monstrilor nativi cu pana de vultur in cap inarmati cu topoare si arcuri cu sageti.

  De prin anii 50 incepusera filemele Haliudiene cu subiete referitoare la macelul din Korea unde armatele civilizatoare ale WallStreetului au bagat in mormant 2 milioane de oameni folosind arsenale conventionale si chimice excluzand pe pe alea nucleare car fisesera propuse de marele lor erou McArthur.

  Similar am trecut prin epoca in care Haliudul a vandut masacrul cu Napalm si AgentulOrange in care au bagat in mormant 4.5 milioane de Vietnamezi pt simplul motiv ca nu le trebuia galbejitilor neoconservatorismliberismul bubulilor de la Washington. Filme in care „eroul” cawboy era prozonier si toturat de nedreptii vietkongi care-l prinsesera dupa ce bombardese pe „drept” sau culcase la pamant cu mitraliera din elicopter taranii orezari.

  Acu ca de 20 de ani au subiect de filme „eroice” prin Irac …s-au gandit greii cu tichie si taiati imprejur de la Hahaliud sa faca un film „independent” adica i-au dat bani cretinelei asteia prin banci de ale lor decat sa il faca printr-o casa de filme de a lor pretinzand ca e film independent in care ne mai arata inca o data ce bun este sclavul financiar redneck caci culege bombele si minele plantate tot de catre ei prin Irak… si iaca asa ne arata cat de greu este „eroului” sclav al WallStreetului sa duca lupte civilizatoare in tari pana atunci opresate de dictatori.

  De ce nu a facut dobitoaca filme din perspectiva Iarkiana, cu a fost sa traiasca si sa supravietuiasca populatia in Irak de 20 de ani incoa sa treaca prin foamete, bombardamente si razboie de insurgenta….dar nu dobitoaca ne face filme despre imbecilasii sclavi financiari care s-au inrolat pe 1500 de dolari sa macelareasca pe acolo…apropos Iracul a pierdut aproape 1 milion de oameni in conflicetele astea.

  Si culmea culmii, precum in filmele cu scenariu si regie superproasta si penibila competitia la premiile de la Oascar ale Hahaliuudui au fost intre sotul tradator -nu ca apreciz filmele cu multi octeti- si sotia care ne „lumineaza calea civilizator”.

  Arata a spalare de creier ordinara!!!
  Nu am mai vazut astfel de PROPAGANDA PERFIDA nici in timpurile de inceput ale Mosfilm..desi acolo stim ca Stalin era la butoane

  You got it! Va mai astept comentariile. Eufosin

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: