Un eveniment deosebit


Atazi s-a desfasurat la Chisinau, Conferinţa Teologică Internaţională: „Mărturisirea Credinţei: între Dragoste şi toleranţă.”

E minunat sa vezi sala ticsita cu militari, pe langa ceilalti mireni. Asta e frumusetea vietii intr-o tara crestina: nu trebuie sa te feresti de a te arata la fata atunci cand esti tu insuti!

In America, orasul Birmingham, Michigan a fost amenintat cu judecata de catre evrei, pentru indrazneala de a pune colinde de Craciun prin difuzoarele orasului amplasate pe stalpii stradali, inaintea …Craciunului! Au fost nevoiti sa le reduca la tacere, in ciuda faptului ca majoritari erau de departe crestinii. De-ar fi singurul… In timpul asta, cantecelele de Hanukah, erau OK!

Dar de Catedrala Ortodoxa Romana care nu a avut voie sa-si instaleze clopot pentru a nu-i ofensa pe cei care se adunau in sinagoga de pe aceeasi strada in sambete, ati auzit ? Si-au instalat bietii oameni un circuit electronic care imita dangatul clopotelor, in interiorul bisericii, prin difuzoare. Aia da tara, ala da climat de toleranta…

Toleranta precum promovata in ziua de azi, e un ciocan folosit impotriva majoritatii si e evident una falsa, din moment ce minoritarii nu au nici un fel de toleranta pentru credinta, cultura si traditiile majoritarilor.

Daca acolo militari in uniforma s-ar arata intr-o mega-„biserica” protestanta, ar curge urgent procesele pe rol impotriva guvernului, pentru sprijinul oficial acordat religiei.
Masonii care ocupa Curtea Suprema au inventat doctrina separarii dintre biserica si stat, ca si pretext pentru a interzice practicarea religiei crestine in public.
Un Tatal nostru spus traditional inaintea meciurilor de fotbal american, a atras sanctiuni, obligand spectatorii sa petreaca doar un „moment de reculegere”, inaintea meciului. Eu unul as fi strigat rugaciunea in gura mare in locul lor.

Periodic, gretosii trepadusi ai politikului corekt sponsorizati de Soros, se agita si la noi, incercand aceleasi tactici cu care omologii lor din vest, au izbutit – la noi mai greu, e Duhul Sfant „de vina”! .

In fine, las loc descrierii evenimentului de la Chisinau, precum si fotografiilor incurajatoare. Dupa cum le spun si copiilor, aici in Romania nu trebuie sa va simtiti timorati cand treceti prin fata unei biserici: faceti-va cruce! Nu se va uita nimeni urat la voi, decat poate vre-unul cu probleme grave..
Ce bine e atunci cand firescul nu trebuie ascuns in spatele mastii de om „tolerant-multi-cultural-sensibil” fata de pretentiile celor care-ti urasc Mantuitorul!

26 răspunsuri

 1. Salut,
  Eufrosine vezi cape blogroll’ul tau din partea stanga a pagini ai postate mai multe site’uri printre care si „nihil sine deo”.Ai grija ca stilistii il batjocoresc pe pr. Ilie Cleopa pe care-l acuza ca ar fi fost eretic !

  • asa este. si eu am semnalat acest lucru. Pe de alta parte, mai rai decat neamul lui Iuda mi se par proprii nostri frati crestini care nu-si cunosc credinta si care cred ca a-ti face semnul Crucii e o superstitie

 2. Frate eufrosin. Daca tot esti crestin si lupti pentru credinta crestina fa-o in cunostinta de cauza.
  Tu scrii asa: „Dupa cum le spun si copiilor, aici in Romania nu trebuie sa va simtiti timorati cand treceti prin fata unei biserici: faceti-va cruce! Nu se va uita nimeni urat la voi, decat poate vre-unul cu probleme grave..”
  Isus spune asa:
  ” Iar când vă rugaţi, nu fiţi ca făţarnicii cărora le place, prin sinagogi şi prin colţurile uliţelor, stând în picioare, să se roage, ca să se arate oamenilor; adevărat grăiesc vouă: şi-au luat plata lor.

  Deci dupa tine Mantuitorul nostru avea probleme grave.
  Ori esti grav dezinformat, ori dezinformezi constient. Nu ma refer numai la acest pasaj din ce ai scris. Cam in fiecare postare se observa o siretenie(nu intelepciune) care pare a veni mai mult de la diavol decat de la Dumnezeu.
  Sper sa fie doar ignoranta ta, asa mai ai sperante sa fii mantuit.
  Ma rog pentru poporul asta care nu poate gasi un predicator de adevarata credinta…

  • Iti vei lua plata cea rea, si sigur si clubul tau din care faci parte isi va lua, daca urasti biserica apostolica intemeiata de Iisus Hristos, iti vei lua plata cea rea daca necinstesti pe mama lui Dumnezeu, daca necinstesti crucea prin care Dumnezeul nostru ne-a scos din robia sarpelui. Pentru lucruri ca astea iti vei lua plata cea rea, iara pentru faptul ca iti cruce atunci cand treci pe langa o biserica iti vei lua plata cea buna fiindca ii incurajezi astfel si pe alti sa faca la fel.
   Mi-a placut o povestioara despre un parinte batran ce intotdeauna cand trecea prin fata unei biserici si era in autobuz se salta in picioare si isi facea sfantul semn al cruci. Cineva l-a intrebat de ce se salta in picioare iara batranul a zis: oare in armata cand treci pe langa general nu te salti in picioare sa saluti ? In biserica e unu mai mare decat orice general e insusi Dumnezeu in chip viu.
   Asta nu intelegti voi ratacitilor, ca in biserica e Dumnezeu cel viu – de aceea noi ne facem sfanta cruce cand trecem pe langa biserica.

   Oare parintele asta s-ar ridica la pretentiile tale ?

   sau asta:
   http://www.razbointrucuvant.ro/category/parinti-si-invatatori/parintele-iustin-parvu/
   sau ….. sunt mi si mi

   • Sectar afuristi si aici ai aparut? Uite pe youtube la „duhul sfant la penticostali” si vezi ce voodoo in toata legea fac „fratii brader$$” la adunarile lor din $inagoga $atanei !

    • NEA ANDERTHAL CU TOATE CA NU SINT PENTICOSTALA VREAU SA-TI FAC DE CUNOSCUT CACI PENTICOSTALISMUL ESTE O BISERICA A LUI CRISTOS SI NIMENI NU-TI DA DREPTUL SO FACI BISERICA LUI CRISTOS A SATANEI.TU VORBESTI DIN NECUNOSTINTA ADEVARULUI LUI CHRISTOS,TOTI AU DARUL DUHULUI SFINT DAR NU LA TOTI LI SA DAT DARUL VORBIRI IN LIMBI SI ACEASTA ESTE IN BIBLIE.IMI PARE RAU CA COMMENTEZ CU NISTE CRESTINI CARE NU-SI CUNOSC ROLUL DE CRESTIN.MAS BUCURA DACA AI CITI BIBLIA SI ATUNCI VOM PUTEA DISCUTA SI INCURAJA UNUL PE ALTUL LA NIVEL CRESTIN INSA TU NU CITESTI BIBLIA TE EI DUPA NISTE DATINI SI DUPA CE-TI SPUNE POPA SI NU FACI NICI CE-TI SPUNE EL CU TOATE CA TE DUCE IN EROARE. ..NOI TOTI SINTEM CRESTINI INSA UNI DIN NOI CUNOSC BIBLIA IAR UNII NU CARE ESTI TU.TE SFATUIESC SA CAUTI O BIBLIE CARE ESTE INSUFLATA DE DUHUL SFINT EA ESTE UNICA CARTE CARE NE DUCE LAC CER.

  • Sunt vremuri de restriste pentru crestinismul ortodox, iar gestul care se cere noua tuturor este declararea credintei prin gesturi sau viu grai..Este ca atunci cand sfintii mucenici riscau cu viata recunoasterea credintei, chiar daca suna patetic. Nu ne ucide nimeni fizic, doar sufleteste: ne numesc patriarh din „oficiu”, se straduiesc sa ne imputineze prin secte, ne combat si ne baga pumnul in gura , ne scot icoanele din scoli,ne demonizeaza copii printr-o mass-media exclsuivista, incearca schimbarea slujbelor religioase sa ne ia Duhul Sfant, iar maine poimaine ne vor inchide usile bisericilor…..

  • un om,
   ratacit, asta esti, un sectar care e programat doar sa atace Ortodoxia fara a analiza faptul ca secta voastra a aparut peste noapte din cauza unor smintiti.

   • HAIDUCULE TU NICI NU STI CE VORBESTI,FACI NISTE AFIRMATI SI NUMESTI PE ALTII SECTANTI CIND TU NICI MACAR NU-TI CUNOSTI RELIGIA.SI CIND MA REFER LA RELIGIE NU MA REFER LA ORTODOXIE CI LA CRESTINISM CACI SURSA DE INVATARE VINE DE LA BIBLIE NU DE LA PSALTIRI.INVATA BIBLIA SI ATUNCI PUTEM STA DE VORBA LA NIVEL CRESTIN.

  • @ un om
   Shalom hombre!
   …iar voi sectarii cu frectii la picior de lemn?De fariseimul modern ati auzit?Voi sunteti,sectarii,slugile $idovomasonilor si ai necuratului pe pamant ! Sunteti sub blestem ,pui de naparci ce sunteti !

   • NEA ADERTHAL,DACA AS FI IN LOCUL TAU NU AS FI FACUT NICI O REMARCA LA ADRESA ALTOR BISERICI PROTESTANTE CIND DE FAPT NU-TI CUNOSTI PROPRIA TA BISERICA,TU DEFAPT HULESTI CRESTINII.DACA AI NEVOIE DE INDRUMARE INTREABA-NE CACI CU DRAGA INIMA TEVOM INDREPTA SPRE BIBLIE.

    Vor avea crestinii ortodocsi nevoie de „lamuririle” sectantilor, tot atunci cand si vacii ii vor trebui lectii de balet – Eufrosin.

 3. Despre aparitiile de la Medjugorje. Intr-un ton la fel de critic:
  http://danpatrascu.eu/?p=809

 4. Citate din pagina
  Talmudul evreiesc demascat: o carte ce prolifereaza crima, rasismul si pedofilia”
  :
  Iehova a creat non-evreul in forma umana pentru ca evreul sa nu trebuiasca sa fie servit de bestii. Non-evreul este prin urmare un animal in forma umana condamnat sa serveasca evreul zi si noapte.

  4 miliarde de evrei au fost omorati de romani in orasul Bethar.

  16 milioane de copii evrei au fost infasurati in hartii si arsi de vii de catre romani.

  Rabinii au crezut: Dupa ce iese de la toaleta, un barbat nu ar trebui sa intretina raport sexual pana nu a asteptat suficient sa mearga jumatate de mila, pentru ca demonul toaletei este cu el in acea perioada; daca o sa intretina, copiii lui vor fi epileptici.

  Iisus a fost executat pentru ca practica magie.

  Toata proprietatea tarilor straine apartine natiunii evreiesti, care in mod consecutiv este intitulata sa o preia fara nicio remuscare. (poate de-asta zicea Shimon Perez, presedintele Israelului, ca a cumparat Romania video text ?

  Cand va veni Mesia, fiecare evreu va avea cate 2800 de scavi.

  O fata non-evreica care are doar 3 ani poate fi violata.

  Un evreu poate viola o fata non-evreica, dar nu se poate casatori cu ea.

  Omoara pe cei mai buni dintre non-evrei. Versiunea in Ebraica: „Tob Shebbe Goyim Harog!

  Cum sa interpretezi „Furtul Mondial”. Unui non-evreu ii este interzis sa fure, sa talhareasca sau sa ia femei sclave, etc., de la un non-evreu sau de la un evreu. Dar unui evreu nu ii este interzis sa faca toate acestea unui non-evreu.

  Pedepsibil pentru evreu este doar adulterul catre femeia altui evreu. Sotia non-evreului este exclusa.

  Banii evreilor cu adevarat cinstiti, sunt mai pretiosi pentru ei chiar mai mult decat propriile lor trupuri.

  Daca un evreu va fi chemat sa explice orice parte din cartile rabinice, va trebui sa dea doar explicatii false. Oricine va viola aceasta lege va fi omorat.

  Acestea si altele mult mai aberante, sunt luate chiar din cartea lor sfanta. Pai astia sunt evreii. Pe pagina care am dat-o la inceput sunt mai multe linkuri, inclusiv unul catre Google Books, de unde se poate citi gratis versiunea tradusa in engleza a Talmudului.

  • STEALTH, EXPLICATIILE TALE SINT ERROARE SI MINCIUNI INVENTATE DIN CAPUL TAU . EVREII FOLOSESC VECHIUL TESTAMENT AL BIBLIEI CARE DACA AI FI STIUT NU AI FI INSIRAT ,O MULTIME DE CUVINTE FARA SENS SI CU INSULTE LA ADRESA EVREILOR SI CUM TU NU AI HABAR DE BIBLIE DESIGUR AI CREZUT CA AI POTI DUCE IN ERROARE PE CEI CE NU CUNOSC SFINTA SCRIPTURA,INSA DE DATA ACEATA TE-AI INSELAT CACI CEEA CARE-TI CITESTE COMENTARIUL ARE HABAR DE BIBLIE SI NU A-TI VA DA SATISFACTIA DE A CONTINUA CU MINCIUNILE TALE DESPRE EVREI SI DESPRE BIBLIE.CIND DUMNEZEU A DAT LEGI EVREILOR ATUNCI NU EXISTAM NOI NEAMURILE ACESTE LEGI SE GASESC IN EXODUL,LEVITICUL SI NUMERI SI A FOST DATA PENTRU TOTI CEI CE EXISTAU IN ACEEA PERIOADA DE TIMP.IATA NUMAI UN PIC DIN CELE TREI CARTI BIBLICE.LEVITICUL19;15 SA NU FACETI NEDREPTATE LA JUDECATA;SA NU CAUTI LA FATA SARACULUI ,SI SA NU PARTINESTI PE NIMENI DIN CEI MARI, CI SA JUDECI PE APROAPELE TAU DUPA DREPTATE,VERS.16 SA NU UMBLI CU BIRFELI IN POPORUL TAU.SA NU TE RIDICI IMPOTRIVA VIETIII APROAPELUI TAU.EU SINT DOMNUL VRS.17 SA NU URASTI PE FRATELE TAU IN INIMA TA;SA MUSTRI PE APROAPELE TAU,DAR SA NU TE INCARCI CU UN PACAT DIN PRICINA LUI.VRS 18 SA NU TE RAZBUNI,SI SA NU TII NECAZ PE COPIII POPORULUI TAU.SA IUBESTI PE APROAPELE TAU CA PE TINE INSU-TI.ACUM VREAU SA TE LAMURESC AICI.DOMNUL DUMNEZEU A FOST DREPT IN PORUNCILE SALE SI NU A FACUT PARTINIRE PENTRU NIMENI .CE POATE FI MAI MINUNAT DECIT ACEASTA „SA IUBESTI PE APROAPELE TAU CA PE TINE INSU-TI.DUMNEZEUL EVREILOR ESTE SI DUMNEZEUL NOSTRU. V-AS SFATUI SA VA OPRITI DE A CRITICA CE NU CUNOASTETI CACI DUMNEZEU NU DOARME LA SPUSELE VOASTRE MINCINOASE.MAI BINE V-ATI POCAI DE FAPTELE VOASTRE RELE SI SA REALIZATI CA VA ATINGETI DE LUMINA OCHILOR VOSTRI.

 5. Nebunu asta de om bun” merse pe linkul pus de mine spre sfantul Arsenie Boca si incepu sa runce cu venin si pe acolo. Vai de el, daca nimic nu a intels din ce spuneam mai sus, vi de sufletul lui.
  Oare astia cum sunt platiti de „sarpe” ? In numar de postari ?
  Asta inca nu a inteles ca noi ortodocsii ne inchinam Dumnezeuli Celui viu ce locuieste in Biserica Sa, vai de capu lui de „om bun”

 6. @vio
  Stii bine ca nu eu sunt ala.(nu am intrat si nu voi intra pe linkurile tale pretioase).
  Va inteleg disperarea „fratilor”.
  S-a gasit un nebun care sa-l demaste pe eufrosin si gashca voastra a bunului si inteleptului Pacepa acuzati in stanga si dreapta cum face tribunu pe la tv. Voi centrati, voi dati cu capu.
  Nici nu stiti ce mici incepeti sa fiti…

  • Stai linistit nebunule, nu la d-ta se referea Vio, ci la „om bun”, un pocait din SUA care s-a simtit lezat in amorul propriu. Daca simti ca ai totusi ceva de demascat la mine, te invit s-o faci.

   Completare: nebunul a mai scris odata, indicand ca este unul si acelasi cu „om bun” (he, he…) si ca misiunea lui este sa faca comentarii provocatoare pentru a starni reactiile celor de buna credinta. Foloseste IP-uri diferite, cu fiecare pseudonim folosit. A mai incercat si cu altele, dar l-am sters. Cu asta am invatat lectia: comentariile sectarilor oricat de buna credinta ar parea, nu vor mai fi publicate aici. Astia nu vor decat sa bage zazanie intre oameni, sperand sa-si faca astfel publicitate. S-a terminat.

 7. Nu stiu ce sa cred despre tine Eufrosine draga vad ca dai si cu coasa si cu gresia in privinta credintei.Vad ca descrii ce frumos este sa vezi crestini mergind la biserica fara sa te feresti de ce?de umbra ta?dupa 70 de ani de comunism in Romania este foarte frumos si bine sa vezi ca oamenii se duc la biserica caci pe tot atit timp ortodocsi au parasit biserica amestecindu-se cu comunistii si acum intorcindu-se la dumnezeu nu stiu daca au facut-o cu sinceritate caci nu citesc biblia si vorbesc lucruri neadevarate de alesii lui dumnezeu.Insa ceea ce ma deranjeaza nu este faptul ca esti happy vazint poporul mergind la biserica ci pentru remarca mincinoasa facuta impotruiva evreilor ca au amenintat cu tragerea in cort a crestinilor care au cintat colinde IN MICHIGAN.Nu uita ca evreii in USA nu se amesteca in religia noastra ,ei inteleg ca in USA este freedom of speech si freedom of religion ,daca am avut probleme cu cineva pina acum in America au fost islamicii (the muslim people),asa ca nu mai critica evreii fara rost.Biblia spune sa ne rugam pentru pacea lui israel si ce faci tu?ai urasti,esti un antisemit propaganda ta este antisemita,antisionista.Vezi ca Dumnezeu nu lasa ca poporul lui sa fie batjocorit asa ca daca intradevar ai intenti de a propovadui credinta mai bine te-ai apuca sa citesti biblia mai intai innainte de a face mari greseli ca acestea.Am mai citit un articol de-al tau despre Amit Yoram ,un om foarte inteligent care a fost directorul syberului,si ai spus o multime de minciuni despre el de a fi inlegatura cu atacul din9/11 ,dati seama ce spui despre poporul ales de Dumnezeu ,care n-are nicio legatura cu masoneria si nu stiu ce alte informatii de erroare pe care le aduci impotriva acestu-i popor.Vezi ca in timpul de Armaghedon insu-si Domnul Dumnezeu va lupta in mijlocul poporului sau si aceasta v-a fi incurind..pregateste sufleteste,nu-ti vinde sufletul pe internet pentru niste errori cumplite.

  • Pai nu i-au „tras in cort” pe crestinii din Birmingham Michigan, ci doar s-au plans primariei, care de-indata le-a facut sluj pana la pamant, pentru a nu fi dati in judecata. A doua zi, nu se mai auzea nici o colinda, mi-au spus prietenii de-acolo. Cunoastem bine cat de intoxicati sunteti voi sectarii cu propaganda sionista de catre „pastorii” vostri: „You’re not a christian if you don’t support Israel”, blah, blah… Te pomenesti ca si cei 10 % din salariu pe care-i dati obligatoriu la bisericile voastre, se duc tot pentru sustinerea bietelor sugative ne-satule, pe langa vila, casele de vacanta si jet-ul personal al pastorilor si pastoritelor…

   Voi nu ganditi pentru voi insiva ? Nu vedeti ce vi se intampla in tara aia si cum sunteti subminati de la religie la finantele personale, la sanatate, la educatie, intotdeauna de catre aceiasi actori ? Stiu, e dificila trezirea: continua sa citesti Lumea dupa Eufrosin, apoi coroboreaza cu cele ce le vezi in jurul tau si poate, poate…

   • DUMNEZEU OR BISERICA NU TE OBLIGA SA DAI 10% CI SA DAI DIN INIMA PENTRU LUCRAREA LUI DUMNEZEU,CUM CREZI CA CREDINTA A AJUNS PINA LA TINE SI PE INTREGUL GLOB DACA NU PRIN SPRIJINUL CRESTINESC CARE A FACUT POSIBILA ACEASTA.DUMNEZEU NU TE OBLIGA SA AJUTI PE CEI DIN HAITI CU CUTRMURUL PE CARE L-AU AVUT OR ACUM IN CHILE. DUMNEZEU NU TE OBLIGA S-O FACI SI DACA NU O FACI DIN INIMA DIN DRAGOSTE PENTRU DUMNEZEU SI SEMENUL TAU ,DUMNEZEU NU ARE NEVOIE DE TINE.CITI IN LUMEA ACEASTA AU AJUTAT BISERICA TA ORTODOXA CARE O CONSIDERI PERFECTA SI CARE DE FAPT TI-AM MAI EXPLICAT IN SENSUL ACESTA CA TREBUIE SA-SI FACA O CURATIRE IN DOCTRINA CACI SINT DEPARTE DE ADEVARUL LUI CHRISTOS.DACA NU ERAU BISERCILE ADEVARATE ALE LUI CHRISTOS PROTESTANTE SA AJUTE LA RASPINDIREA CUVINTULUI SFINT SI DEASEMENI AJUTOR BANESC, CU BISERICA ORTODOXA NU S-AR FI RASPINDIT CRESTINISMUL NICAIERI CACI DE FAPT BISERICA ORTODOXA ESTE O BISERICA FARA ROADA. CA CRESTIN NICI NU AR TREBUI SA DESCHIZI SUBIECTUL DARNICIEI IN BISERICA FIE IN ORTODOXIE OR IN RINDUL PROTESTANTILOR CACI DE FAPT DARNICIA ESTE O PORUNCA DE LA DUMNEZEU PE CARE TREBUIE SA O INDEPLINIMEUFROSIN PE OPARTE DE ADMIR CACI AI RIVNA SA VORBESTI DESPRE CREDINTA SI SA AVERTIZEZI UNELE LUCRURI INSA DACA NU SINTEM DOCUMENTATI DIN BIBLIE CUM PUTEM SA INDREPTAM OAMENI LA ADEVAR.EU ATI DORESC SUCCES IN LUCRAREA DOMNULUI DAR NU INNAINTE DE A TE DOCUMENTA.DEASEMENI NU MAI PREDICA ANTISEMITISM CACI DUMNEZEU IUBESTE ISRAELUL SI NE IUBESTE SI PE NOI,INSA CEI CE VOM FI IMPOTRIVA LUI SA NU NE ASTEPTAM DE BINE.

    Mesaj aprobat datorita faptului ca explica perfect ceea ce e gresit cu mintea americanilor si mi-ar fi luat un efort deosebit ca sa exprim – Eufrosin

  • Maricica, din postarile tale se vede ca nu ai parte de Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Cum poti sa spui, referindu-te la Israel, ca „Dumnezeu va lupta in mijlocul poporului Sau”? Nu stii ca Noul Israel este Biserica? Nu stii ca poporul ales al lui Dumnezeu sunt crestinii? Cum poti sa zici ca evreii au acelasi Dumnezeu ca noi, cei botezati in numele Sfintei Treimi? Evreii nu cred in Hristos Fiul lui Dumnezeu, a doua Persoana a Treimii deci, intelege, Maricico, ca poporul evreu prin lepadarea de Hristos a devenit un popor pagan iar dumnezeii neamurilor (paganilor) sunt idoli si demoni, dupa cum se spune in Psalmi. Oare chiar nu stii ce cred evreii despre Hristos? Ce sa mai zic despre metoda voastra de a socoti „eficacitatea” unei religii dupa succesul economic… Vivat Weber! Voi, sectantii, veti face la fel ca evreii celui de-al doiea Templu: vor veni rele mari peste America si Israel. Dezamagiti si incapatanati nu va veti pocai ci veti astepta un mesia politic: mesia evreilor (antihristul) va fi si mesia protestantilor care nu vor face pocainta pt inselarea si mandria lor.

   Vorbesti de raspandirea Cuvantului lui Dumnezeu”? Unde era Luther si Calvin cand Sfantul Maxim apara cele doua firi in Hristos (pentru ca noi sa nu credem intr-un Dumnezeu tiran) in fata ereticilor? Si daca el, care a facut pentru Biserica mai mult decat se poate spune, a crezut in Maica Domnului, in Sfinti si in marturisirea icoanelor, tu de ce nu poti crede? ESTI INSELATA.

   Unde era Luther si Calvin cand Sfintii Chiril si Metodius propovaduiau Cuvantul lui Dumnezeu in Europa centrala ? Si daca ei au crezut in Maica Domnului , in Sfinti si in marturisirea icoanelor, tu de ce nu poti? ESTI INSELATA si vrei sa-ti faci propria voie in loc sa faci voia lui Dumnezeu. Exemplele ar putea continua dar poti intelege intunericul spiritual in care te afli din exemplele acestor Sfinti care au formulat si au crezut in dogme pe care tu spui ca le marturisesti (cum ar fi dumnezeirea Fiului) dar te minti pe tine insuti: Biserica Ortodoxa nu are acelasi Dumnezeu cu evreii, protestantii, musulmanii etc. Intelege, Maricico: „dumnezeii neamurilor sunt idoli”. Locuiesti in America, cumpara si citeste cartea Surprised by Christ: My Journey from Judaism to Orthodox Christianity de James Bernstein. Dumnezeu sa te lumineze!

   E de apreciat buna ta intentie, dar cunoscandu-i pe pocaiti, iti spun ca efortul tau „will fall on deaf ears”. Efectiv, n-ai cu cine… Eufrosin

 8. EUFROSINE, VAD CA MI-AI STERS COMENTARIUL INSA NU PE MINE MAI OPRIT CI PE DOMNUL ISUS CARE VREA SA VA EXPLICE REALITATEA DESPRE VOI SI CREDINTA VOASTRA SI TOTODATA DESPRE POPORUL SAU ISRAEL , PE CARE-L CREDETI ARUNCAT AFARA SI UN POPOR PAGIN,BIBLIA SPUNE CA TOT ISRAELUL VA FI MINTUIT , PENTRU CEI CE VOR SA VADA REALITATEA TREBUIE SA CITEASCA BIBLIA LA ROMANI CAP 11; 25-36.VAD CA ADEVARUL VA MUSTRA SI DERANJEAZA IN ACELASI TIMP.POCAITIVA SI LASATI-VA DE MISINFORMATII ,RAUTATE SI MINCIUNA.

  E politica blogului sa nu permita hula la adresa Bisericii Ortodoxe. Se vede ca faci confuzii grave despre cele scrise in Sfanta Scriptura. Se trage de la ne-cunoasterea Sfintei Traditii, care lipseste sectelor, precum si Sfintele Taine. America a inceput sa manance roadele amare ale acestei orbiri- Eufrosin

  • eufrosine citeste biblia lasate de taine si traditii .citeste apocalipsa 22 18-19 si vei vedea ce se intimpla celor ce adauga si ia din continutul Biblic.Biblia nu comfuza pe nimeni ,desigur esti comfuz pentru ca nu ai habar de Biblie.Nu am spus nici o hula impotriva bisericii Ortodoxe ci am dovedit cu versete biblice unde sinteti gresiti si ceea ce trebuie corectat.in Biserica noastra protestanta noi nu ne suparam daca cineva ne corecteaza in lumina Cuvintului Lui Dumnezeu.As dori mult Eufrosine draga dupa ce citesti Biblia sa avem comvorbiri de zidire din Sfinta Scriptura repet numai din SFINTA SCRIPTURA.CREDEMA AM PUTEA ADUCE MULTE SUFLETE LA DOMNUL. NU LA NOI OR RELIGIA NOASTRA CI LA ADEVARUL SFINT LA CHRISTOS CARE SIA DAT VIATA PENTRU NOI, A PLATIT UN PRETZ ASA DE MARE INCIT ESTE IMPOSIBIL SA STAI CU MINA IN BUZUNAR SI SA NU SPUI SI LA ALTII CEEA CE DOMNUL A FACUT PENTRU TINE .DE FAPT RASPINDIREA CUVINTULUI SI LA ALTI ESTE O PORUNCA DE LA DUMNEZEU.IOAN3;16 FIINDA ATIT DE MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA INCIT A DAT PE SINGURUL SAU FIU PENTRU CA ORICINE CREDE IN EL SA NU MOARA CI SA AIBA VIATA VESNICA. ACEASTA MARTURISESC TUTUROR NU POT FI EGOISTA DE DARUL FARA PLATA PE CARE DUMNEZEU MI LA DAT.SA AUD NUMAI DE BINE DE LA TINE EUFROSINE.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: