Mai nou se moare pentru a fugi DIN America…


Corpul congelat al unui bărbat a fost găsit în trenul de aterizare al unui avion al companiei americane Delta Airlines, care a aterizat, duminică seara, la Tokyo de la New York, a anunţat, luni, Poliţia.

Corpul a fost descoperit de un mecanic de la Aeroportul Internaţional Narita (la Est de Tokyo), la scurt timp după aterizarea aeronavei Boeing 777.

„Omul era mort şi medicii cred că, probabil, a murit din cauza hipotermiei şi a lipsei de oxigen determinate de faptul că aeronava a atins altitudinea de 10.000 de metri”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Narita, Yoshimi Ichihara.

Bărbatul purta o cămaşă cu mâneci lungi şi blugi.

„Nu am gasit niciun paşaport, nicio geantă, niciun obiect personal”, a spus Ichihara, care a adăugat că, dacă a avut vreun bagaj, atunci a căzut când s-a deschis trenul de aterizare deasupra mării, înainte de a ateriza.

Poliţia încearcă să identifice bărbatul, împreună cu poliţia din SUA, a spus el.

sursa Mediafax

4 răspunsuri

 1. Cred ca moarte prin vaccinare va fi no. 1.
  daca „bill”-ul asta trece in SUA (pe 9 feb se pare ca este vot in NY ) http://www.resistnet.com/group/newyorkpatriots/forum/topics/action-alert-stop-this-bill in maxim 6 luni il avem si in UE, pe sest, fara mult zgomot.

  http://www.assembly.state.ny.us/leg/?bn=A06702

  Adica vaccinarea copiilor FARA acordul parintilor. Pentru ca motivul este atat de „serios” incat libertatea nu mai valoreaza nici un cent: bolile transmisibile pe cale sexuala.

  Adica vaccinare hpv, hep-B, hiv-ul care este in curs de testare .. deci il vor implementa direct, o sa aiba deja piata.

  • Sa-si bage vaccinurile in c*r si unde mai vor ei. N-om fi toti ca vacile, sa ne vaccineze astia fara sa ne dam seama. Iar copiii se pot retrage de la scoala, in cel mai rau caz. Dar nu inainte de a face un scandal monstru.

   • problema este ca noi lasam sa apara astfel de legi. Aflam tarziu si apoi sistemul nu prea permite modificarea. Si legea ramane, pe moment autoritatile dau inapoi DAR NU modifica legea. Apoi apar campanii de „convingere” cu frica-n dinti. Si voila de vezi .. incep oamenii si se vaccineaza.

    • E adevarat ce spui, dar vezi exemplul relativ recent cu cele ‘jde mii de semnaturi anti-cip (in jur de un milion, adica). Un caz concret in care s-a FACUT ceva, si fara nici un rezultat. Daca astia isi permit sa dea la spate opinia unui milion de cetateni care au cerut referendum in problema asta spinoasa, e clar ca o vor mai face ori de cate ori au chef.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: