Filmul unei crime sau ne trebuie scutul ?


Ce vă ofer aici, este o crimă comisă cu sânge rece împotriva unora care nici nu ştiau ce i-a lovit, pe când armata americană democratiza de zor Irakul. De ce mi-a venit in minte chestia asta tocmai acum?  Întâia oară am vizionat-o ca şi „fresh war porn”, pe când circula numai în cercuri relativ restrânse pe acolo.  Simplu: strigă mass-mediaSUA ne-a selectat pentru amplasarea scutului anti-rachetă, care ne va proteja de amenintarea iraniană!

Ah, ce mândru sunt de asta! Ne-au selectat, în fine… Nici nu contează că Iranul nu constituie o ameninţare decât în minţile sioniştilor turbaţi care au deturnat guvernul SUA, sau că „scutul” lor nu e menit să protejeze teritoriul României, ci strict numai bazele americane amplasate la noi împotriva armelor scalare şi a rachetelor ruseşti.  Restul ţării va fi numai bun de distrus de către ruşii antagonizati în extrem de acţiunile provocatoare ale nebunilor care îşi inventează duşmanii dacă nu îi au.. Apoi isi gasesc fraierii in tarile  estului si ale centrului Europei, in care sa isi poarte razboaiele prin proxy.

Nu mă leg atât de faptul că nici unul dintre soldaţi nu trebuiau neapărat ucişi, căci nu trăgeau înapoi şi nu părea să aibă nici capacitatea să o facă. In fond era război, chiar dacă ne-declarat în mod oficial…  Revoltător e felul în care l-au asasinat pe soldatul ascuns sub camionul din partea dreaptă, cel care a făcut greşeala să scoată capul suficient cât să fie văzut.

După ce-au incendiat camionul trimiţând soldatul rănit înafară, departe de flăcările care cuprinseseră şasiul, trăgătorul a remarcat: „he’s wounded” (e rănit). La asta, comandantul îi răspunde „hit him” (loveşte-l). Mitraliorul protestează slab, încercând să-i cumpere timp rănitului distrăgând atenţia superiorului sau cu remarci despre camion, dar tonul metalic, necruţător al comandantului nu întârzie  să latre ordinul criminal „go forward of it, hit him”.

Nu mai contează că acel bărbat  nu putea să lupte chiar dacă ar fi avut cu ce, nici că era aşteptat acasă de o familie întreagă, dacă unui puţoi cu trese de sergent care nici nu auzise de Irak înainte de-a fi trimis acolo de către adevăraţii duşmani ai ţării sale sub false motive, i s-a pus pata că toţi trebuie să moară.  La ce discernământ şi milă creştinească te poţi aştepta din partea unora care au ca regulă expresia „kill’em all and let God sort’em out” (ucide-i pe toţi şi lasă pe Dumnezeu să-i aleagă) ?  Aşa i-au învăţat stăpânii lor!

Acum cei care-i distrug pe ei, ne-au selectat ca fiind numai buni de ţinte vii, pe noi românii.  Să ne mândrim cu asta, sau să ne arătăm conştiinţa şi hotărârea spunând răspicat guvernului: LA NOI NU!

PS: colonelul Igor Korotcenia, redactorul sef al revistei ‘Aparare nationala’, a declarat urmatoarele, in privinta instalarii anumitor elemente ale scutului in Romania: „aceste noi puncte vor fi privite drept tinte principale de atac pentru sistemele de rachete rusesti„.

Vedeti deasemenea si „Ce inseamna scutul pentru noi – se clarifica apele

41 răspunsuri

 1. Te-ar interesa un schimb de linkuri/link exchange/banner exchange ??
  Intră aici şi lasă un comentariu:
  http://thepaulyk.toateblogurile.ro/schimb-de/
  Se rezolvă în câteva minute!

 2. Ok, sa zicem ca ai dreptate. Totusi, hai sa privim si din alt unghi: americanii au 200 de focoase nucleare in Europa, iar rusii vreo 2000 si tot ei (rusii) continua sa considere NATO principala amenintare la adresa securitatii lor.

  Deci daca eu (vorba vine), NATO, vreau sa ma apar de rachetele lor (sau ale altora) tot eu sunt vinovat? Nu ti se pare ca au aceeasi atitudine ca si pe vremea imperiului sovietic? Cu alte cuvinte daca eu as veni la tine sa te bat iar tu vrei te aperi tot tu esti vinovat, nu? Sper sa intelegi ca e vorba doar de un exemplu si nici prin cap nu-mi trece sa fac asa ceva!

  Pe de alta parte sunt de acord cu tine, devenim tinta de prim rang daca se instaleaza la noi sistemul antiracheta. Dar se pare ca nu putem face nimic si totul e deja hotarat…

  • Bun, dar spune-mi te rog care este ratiunea existentei NATO, dupa desfiintarea Tratatului de la Varsovia ? Distrugerea tarilor ne-aliniate noii ordini mondiale sioniste, cumva ?

   • Evident ca asta e scopul actual al NATO. Ca sa fac ca si Takenouchi si sa privesc si eu din alt unghi, daca as fi rus as muri de nervi sa aud ca mi-au pus astia scut antiracheta in coaste. Pe de alta parte, toata zarva asta e cumva „de bine”; inseamna ca Rusia nu se aliniaza. Face bine la moral sa stii ca exista o superputere care nu le face jocul.

  • Un mic test de doar 2 intrebari:

   1. cate focoase au rusii in America? Daca ghicesti raspunsul, poti sa treci la intrebarea 2.

   2. Cine pe cine merge sa bata? Rusii merg in America sau americanii merg in Europa?

  • „Cu alte cuvinte daca eu as veni la tine sa te bat iar tu vrei te aperi tot tu esti vinovat, nu?”

   Cine este „eu” si cine „tu” in fraza de mai sus ?
   S-au dus rusii (eu) la americani (tu) sa-i bata ? Nu inteleg !

 3. Iesim in strada si-i scoatem afara din tara cu scutul lor cu tot. Cine e pentru ?

 4. Americanii sunt niste ipocriti… au demonstrat asta de-a lungul istoriei… nu isi urmaresc decat interesele folosindu-se de fraieri si oameni slabi (ca si conducatorii Romaniei de astazi)… ei zic ca fac bine ceea ce fac insa ce lasa in urma… nu intelege toata lumea din pacate…

  • USA = Ununea Sovietica Aialalta.

   Adica aia mult mai rea.

  • TE CONTRAZIC,AMERICANII DEA LUNGUL ANILOR AU AJUTAT TARILE SARACE CU O ECONOMIE SLABA ,PENTRU DEZVOLTAREA ECONOMICA SI SOCIALA. AU AJUTAT PE TOTI CARE AU TRECUT PRIN CALAMITATI FARA A CERE NIMIC IN RETURN.AMERICANII AU MILA DE ALTE TARI.NU UITA CA AMERICANI SINT CRESTINI ,AU AJUTAT FINANCIAL OMENIREA DAR SI SPIRITUAL VESTIND CUVINTUL LUI DUMNEZEU DEA LUNGUL SI LATUL PAMINTULUI.

   • Ati auzit oameni buni? Americanii ajuta tarile sarace si pe langa asta, mai sunt si calauzitorii spirituali ai omenirii! Multumim pentru lamuriri.

   • Da, cum sa nu… Exemple destule: Chile, Cuba, Panama, Irak, Afganistan…(ce-mi amintesc pe moment).
    In ce priveste vestirea cuvantului lui Dumnezeu, lasati-o jos ca macane !

 5. daca nu-i scoatem pe americani din RO va fi de rau. Ceausescu nu a acceptat trupe straine pe teritoriul Romaniei, asa ca astia nici macar la glezna nu-i ajung impuscatului.

  • Corect !

  • AMERICANII NU TE INVADEAZA SINT CEI DIN NORDUL VOSTRU CARE O VA FACE .EL TREBUIE SA AIBA IESIRE SPRE ORIENTUL MIJLOCIU.

   • Nu rusii au baze militare si rachete/avoiane/tancuri pe la noi.

    • Nu stie nimeni exact ce Guvernul Roman cloceste ce are si ce nu are .Conducerea Romana a trait cu securitatea, cu secrete si cu minciuna aceasta a oferit poporului dealungul anilor ,i-a aprovizionat pe rusi de ani de zile pina cind Gheorghe Gheorghiu-Dej se saturase de ei si sa indreptat spre vest ,aici facind relatii cu Germania Fanta Marea Britanie si USA.,a importat tot felul de masinarii pentru a-si intari industria caci rusul vroia Romania sa fie numai o dezvoltare rurala .Rusii nu au dorit progresul pentru romani ,A FOST CA O PLOSNITA CARE SUGE SINGELE.,ma bucur ca Basescu nu vrea sa aiba relatii cu el cum au avut comunistii.BY THE WAY,TANCURILE ,RACHETELE SI AVIOANELE CARE SINT LA NOI SINT SUSTINUTE PE FINANTELE AMERICANILOR iar tara noastra e platita pentru aceasta.scutul deasemeni va fi construit pe cheltuiala Americanilor nu a Rmaniei.Romania ajuta numai cu terenul.Eu sa fiu ca voi nu m-as ingrijora de Americani ci de cei din nord care asteapta ca lupii flaminzi sa iasa din birlogul lor si sa atace.O SA VEDEM MAI TIRZIU CE NE ADUCE VIITORUL .PROBLEMA ESTE CA AR TREBUII SA FIM SERIOSI IN LUCRAREA DOMNULUI ISUS SI SA-L MARTURISIM CACI VENIREA LUI ESTE APROAPE .SI EL SE OCUPA SI DE ISTORIE DE TRECUT PREZENT SI VIITOR.

     • Iar astialalti ne vor si ei binele, in felul lor: autostrazi triplu-pret, rable de-abia zburatoare la preturi de noi, cultura lor de kkt impusa unui neam crestin de 2,000 de nai, vaccinurile lor distrugatoare si cate si mai cate… Sa le mai si multumim pentru ca ne ocupa militar..asta da romanism! :))

      Se vede ca ca cine si-a abandonat credinta stramoseasca in favoarea unei secte nascocite pentru mintile simple acum 200 de ani in America, a incetat a mai fi roman.

 6. http://eclipptv.com/viewVideo.php?video_id=9894

  ciocu’ mic; concetatenii pot fi lichidati, darmite voi;
  mai bine lasati tiganii in pace; le-or ciordi din instalatii si le-or vinde la fier vechi;
  p.s.: guvernu’, o cerut ceva chirie pentru acest gest sau or acceptat numa’ ciubuc?

  • Sa ne suga $%&@! Frica e a oamenilor mici. Tara-i a noastra si trebuie aparata cu orice pret. Bine ca n-au gandit si stramosii nostri la fel, caci noi n-am mai fi existat ca sa purtam conversatia.

   • Eufrosin draga ,you are over reacting,nobody is going to take our country.Daca cineva vrea s-o faca sint vecinii Iar acum referitor la raspunsul pe care mi l-ai dat despre credinta ,esti gresit .Adevarata credinta este cine citeste biblia si urmeaza pe domnul Isus Christos ,aceasta este adevarata religie….
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Te asteptai sa public blasfemiile impotriva sfintei biserici ortodoxe ? Ai gresit. Noi romanii suntem neam ortodox, pentru secte, adresati-va Americii care are aprox. 3000 de „denominatii crestine”. Diversity is our strength, isn’t it ? In Hristos nu exista asemenea gogoritze: ori e credinta cea adevarata, ori nimic. Acu’ e-adevarat ca noi oamenii nu cunoastem judecatile Domnului si ca El ar putea daca doreste, sa-l mantuiasca pe fiecare dupa mintea sa. – Eufrosin

    • N-a fost nici-o blasfemie in ceea ce am spus .Insa adevarul lui DOMNULUI ISUS CHRISTOS va deranjeaza.VA ADUC DOVEZI CU BIBLIA SI TU AMI STERGI COMMENTARIU,CE RUSINE.

     E ca si cum ai vrea sa repari o masina, numai cu manualul mecanicului, ca sculele le-ai uitat acasa. – Eufrosin

  • Buna ideea cu tiganii…Daca-i imbatam bine pe mercenari, cand isi revin din mahmureala constata ca s-a dus scutu’ 🙂

 7. Dar apropo de soldatul pe care l-au impuscat… bineinteles ca cel care a dat ordinul a avut o intentie nu tocmai crestina, dar pe de alta parte, se vede ca era deja grav ranit. Ar fi fost o tampenie la fel de mare sa-l lase in viata, desi asa am avea impulsul venit din milă, dar mila fara discernamant e o prostie. Oricum ar fi murit, si s-ar fi chinuit poate 10-20 de minute, in agonie…ca doar nu venea atunci Crucea Rosie sa-l salveze; asa a scapat repede. Exemplul asta nu e bun tocmai din cauza asta. Desi se vede (aude) lipsa de mila a militarului care comanda, si intentia sa criminala, ceea ce a rezultat in final e mai mult pozitiv decat negativ. Negativ e insusi faptul ca americanii inca mai stau in Iraq.

  • E greu de spus cat de grav ranit era omul – putea fi doar socat si putin ars, lucruri care ambele te-ar face sa te rostogolesti pe pamant. Cu putin noroc, ar fi putut fi in sanul familiei sale in cateva zile. Altfel asa este, la astfel de abominatii duc razboiaele de agresiune.

 8. Nu sunt oare „spalati pe creier” soldatii care raspund ordinelor stapanilor lor(si ai nostri?!?) invizibili? Vezi aici: http://groups.google.com/group/ortodoxia/browse_thread/thread/f48a64e0fc67eaad/3e19b19fa7248a0c?show_docid=3e19b19fa7248a0c Poate scrii un articol,sau comentezi?!? N-ar fi rau,este nevoie sa se stie! Si mai este ceva care TREBUIE SA SE CUNOASCA,uite aici: http://viculio.ecosapiens.ro/walt-disney/ Stiu ca nu are nici o legatura cu articolul,dar,presupun ca este si aceasta o informatie importanta si vei sti sa o fructifici,desigur,in folosul tuturor cititorilor tai! Doamne ajuta!

  • Am studiat un pic blogul oferit si iata ce-am gasit ca fiind scopul declarat al autorului: „Unificarea lumii, muncind spre binele general pentru toţi oamenii şi fără ca cineva să servească altcuiva, fără stratificare socială, fie elitism tehnic sau orice alt fel de elitism..” Asta-i exact Noua ordine mondiala, ascusa sub cuvinte dulci …”binele tuturor”, pe care si comunistii il proferau.

   La asta pot aduga tone de citate si referinte anti-crestine continute in acel blog. Fireste, se ofera unele informatii interesante, dar intotdeauna are grija sa loveasca la temelia crestinismului, orbind cititorul cu filme „demascatoare”, gen Zeitgeist. Inclinarea e clar una new-age, yoga, spiritualitate orientala. Mai pe sleau, dracu’ in persoana.

   Dau si in masonerie, dar in final fac treaba ei, negand divinitatea Lui Hristos. Trebuie foarta multa atentie. Multumesc pentru semnalare!

   Doamne ajuta!

   Un citat exceptional care insumeaza oarecum situatia:

   „The art of illuminism lay in enlisting dupes as well as adepts and by encouringing dreams of honest visionaries or the schemes of fanatics. By flattering the vanity of ambitious egotists. By working on unbalanced brains or by playing such passions as greed and power to make men of totally divergent aims serve the secret purpose of the sect.
   People with money were welcomed but kept oblivious of actual secrets. The purpose is to win power and riches. To undermine secular or religious government and attain the masters of the world.”

   Nesta Webster

 9. Am receptionat spusele lu’ maricica willson. Americani-s democratizatorii. Roger!
  =)………………….

 10. Nimeni nu face legatura directa intre crestinism si razboi? Chiar nimeni nu vede diferenta dintre a zice si a face? Nimeni nu intelege ca razboiul este metoda aleasa de crestinism si fanatismul crestin disociat(lipsit de valoare, carti ce au pretentia cuvantului Dumnezeiesc ce se schimba in functie de politica, etc) este cel mai periculos.NU vreu sa par extremist, pentru ca nici nu sunt, dar omul este slab si las. Crestinatatea a inventat iadul pentru ca il intrevede.

  • Omul ne-crestin este slab si las. Faci niste generalizari periculoase. Ortodoxia e pasnica, nu ea a trecut prin foc si sabie pe altii in cruciade, nu ea i-a starpit populatiile indiene bastinase, nu ea a pornit distrugerea Irakului si-a alotr tari in zilele noastre. A-i numi pe fanaticii cavaleri ai apocalipsei de extractie protestanta, crestini, e o gluma proasta. Cu o mana pe Bibilie, cu cealalta pe butonul de lansare – noii cruciati, he, he…

   Pe unde merge, ortodoxia nu converteste decat daca omul o cauta, niciodata cu forta, nici macar cu bunuri materiale, cum fac sectantii. Ajuta material daca poate, dar prioritatea ei este sufletul omului. E pacat sa folosesti argumentele unora care urasc din suflet biserica.

 11. ce atata stres? daca lasam tiganii liberi in jurul bazei,intr-o jumatate de an nu-si mai gasesc aia nici macar cirapii.

 12. Zilele trecute am urmarit-o pe Uca Marinescu,marea exploratoare si am inteles de ce roiesc americanii in jurul Iranului precum ulii .Vorbea cu multa afectiune si respect despre ei A stat un timp acolo si spunea ca au muncit mult sa capteze apa si au facut in jurul oazelor adevarate gradini,au evoluat mult fara „fonduri de la Banca mondiala”,se ocupa mult de educatia copiilor lor ( exact unde ne-au lovit pe noi ca nu trebuie sa avem copii scoliti ci viitoare slugi ).Generalul E.Strainu spunea in emisiunea sa Conspiratia tacerii” ca cei care se vor lega de Iran vor lua bataie ca au armament performant si chiar stiu sa apese pe butoane.De fapt „marea si superdotata putere NATO” s-a acoperit de rusine in conflictul cu sarbii.S-au coalizat toate marile puteri impotriva unui stat mic din centrul Europei s-o faca zob si s-au acoperit de penibil.

 13. 5th April 2010 10:44 EST WikiLeaks has released a classified US military video depicting the indiscriminate slaying of over a dozen people in the Iraqi suburb of New Baghdad – including two Reuters news staff.

  Reuters has been trying to obtain the video through the Freedom of Information Act, without success since the time of the attack. The video, shot from an Apache helicopter gun-sight, clearly shows the unprovoked slaying of a wounded Reuters employee and his rescuers. Two young children involved in the rescue were also seriously wounded.

  The military did not reveal how the Reuters staff were killed, and stated that they did not know how the children were injured.

  After demands by Reuters, the incident was investigated and the U.S. military concluded that the actions of the soldiers were in accordance with the law of armed conflict and its own „Rules of Engagement”.

  On July 6, 2010, Private Bradley Manning, a 22 year old intelligence analyst with the United States Army in Baghdad, was charged with disclosing this video (after allegedly speaking to an unfaithful journalist). The whistleblower behind the Pentagon Papers, Daniel Ellsberg, has called Mr. Manning a ‘hero’. He is currently imprisoned in Kuwait. The Apache crew and those behind the cover up depicted in the video have yet to be charged. To assist Private Manning, please see bradleymanning.org.

  http://www.collateralmurder.com/

  • Da, il vazusem, e dezgustator. Se pare ca pe tanarul analist de „intelligence”, nu patriotismul l-a impins sa scurga documentele cu pricina, ci faptul ca iubitul lui il parasise. Poate acum armata va invata lectia care trebuie, incetand a mai primi homosexuali in randurile lor. Degradarea generala a moralitatii in sanul ei, face posibile astfel de acte de cruzime rece.

 14. De unde ai informatia respectiva?
  Esti 100% sigur ca e adevarata?

  Nu vad cu ce l-ar ajuta sa se razbune cand el insusi risca si chiar a intrat la apa si nu cine stie ce iubit.

  Si crezi ca era mai bine ca filmul respectiv sa nu apara?

  Oricum, halal competenta cu atatea miliarde de dolari investite in echipament militar si nu faci diferenta intre un om care poarta un aparat de fotografiat si unul cu o arma..

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: