Ce înseamnă vigilenţa co-pasagerilor de zbor!


In pofida a peste 100 de ani de propaganda multi-culti in mass-media, unii pur-si-simplu refuza sa isi asume critica!  Un avion al US Airways care zbura pe ruta New York, NY –  Louisville, Kentucky, a fost fortat sa aterizeze in Philadelphia, PA, la ora 14:00 GMT astazi, dupa ce filacteriile unui pasager evreu, au fost confundate cu o bomba.  Barbatul cu doua filacterii prinse cu curele, una in jurul capului, cealalta in jurul bratului stang, a cauzat alarma in randul pasagerilor. Filacteriile, sunt niste cutii facute din piele de animale, purtate in mod obligatoriu de catre evreii religiosi pentru rugaciune.

Cel putin 12 vehicule de urgenta, inclusiv cele ale unitatii anti-teroriste a orasului Philadelphia, au fost prezente pentru a-l aresta pe tanarul cu chemare catre Yehova.

Se vede ca in ciuda miliardelor de $$ cheltuite si a programelor de „brain washing” care insfaca copiii din fasa („toti suntem OK”, „diversitatea este taria noastra”, „unitate in diversitate” etc.)americanii totusi reactioneaza cand vad ceva din cale-afara de ciudat:  fie ca e un fals Al Qaeda care ameninta crestinatatea cu distrugerea, fie un rugator cu cutiute din piele de porc atasate, oamenilor nu le place sa afle asa ceva langa ei.

In fond, vigilenta lor a avut rezultate magnifice, cand bandele de traficanti de droguri conduse de israelienii Sean Erez, Ilan Zarger si altii, au fost sparte de catre autoritatile Statelor Unite, intr-un efort declansat de observatia unui vames vigilent ca tanarul evreu hasidic care nu isi scotea ochii din cartea de rugaciuni, ar putea avea si altceva in rucsacul lui, inafara obiectelor sfinte ale cultului sau.

Intre Amsterdam, Paris si New York, au fost astfel traficate droguri ani de zile – in special metamfetamina – in cantitati suficiente, incat sa asigure distrugerea unei intregi generatii de tineri americani si imbogatirea generatiei omoloage purtatoare de filacterii.

Un lucru bun, pe cat se poate, a reiesit din intreaga isterie terorista: oamenii dau atentie celor din jurul lor. Ciudatii sunt observati imediat, iar actiunile ulterioare, nu intarzie:

de la retardatii care cred ca salveaza lumea aruncand in aer un avion ( cu toate ca nu fac decat sa-si imbogateasca manipulatorii din serviciile secrete ), pana la cei mai verosi traficanti de droguri pozand in oameni ai lui „D-zeu”, incepe sa nu le mai mearga ca pe vremuri.

Asa-i cu noua ordine mondiala pe care vor baietii sa ne-o vare sub orice chip pe gat: nu merg toate intocmai dupa plan – mai e si factorul uman care le strica socotelile. Cu cat mai mult le va distruge uneltirile marsave factorul divin ?

4 răspunsuri

  1. mascarada si ignoranta…………

  2. E normal sa te temi pentru viata ta cand e plina lumea de ciudati. Doar cei care nu au calatorit in viata lor cu un avion nu stiu ce inseamna asta.

  3. Locuiti in SUA? Daca da, atunci puteti suna GRATUIT in Romania si in alte 16 tari din Europa. Cum? Vizitati: abcxywz.com si veti gasi toate informatiile necesare. Tot acolo va puteti si inregistra.

    Bre’ lumbertoane-texane, daca e ca reclame comericale sa apara pe Lumea dupa Eufrosin, va fi numai din initiativa mea. Mersi pentru pareri!

  4. Mie mi-a placut ce capete in gura si-a luat reprezentantul nVidia cand a venit in avion cu placa video in brate pentru conferinta si a zis ca boul ca-i o bomba. L-au arestat si l-au interogat un pic, sa-si revina din SF-uri.
    http://www.tgdaily.com/business-and-law-features/48451-nvidia-exec-arrested-after-bomb-threat

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: